Marxistisk tvang på fremmarsj i Norge

Av Lars-Arne Høgetveit, i www.Kommentar-Avisa.no - 07.03.08


”Stortingsrepresentant Marianne Aasen Agdestein, som leder familiepolitisk programutvalg i Arbeiderpartiet, vil ha obligatorisk barnehage for femåringer.” Dette melder Norsk Telegrambyrå 18.02.08. På godt norsk heter ”obligatorisk” tvungen, og dette bør innføres når kontantstøtten, i følge henne, skal bort ved full barnehagedekning. Og hun hevder at et slikt tvungent opplegg skal bidra til å gi barn bedre og tryggere skolestart.


Hun glemmer visst at barna også er skapt av Gud og foreldrene er gitt en foreldrerett som Staten ikke har fått. Var det staten som hadde foreldreretten så var det statens barn, men slik blir det aldri.
Hun bruker også ”innvandrerargumentet” om at det er skremmende mange innvandrere som ikke går i barnehage. Og så håper hun å få med seg også alle de norske barn som ikke går i barnehage, men det sier hun ikke.


Skal en ha tiltro til at
et slikt tvungent opplegg skal bidra til ”å gi barn bedre og tryggere skolestart” når det kommer fra en partirepresentant som årlig er ansvarlig for at 13 500 barn drepes i mors liv! Et parti som har påført Norge alvorlig mangel på arbeidskraft! Et parti som første åpner for drap av barn og så mangler man arbeidskraft og så åpnes det for en større innvandring av andre religioner. Og at de har en annen religion en den som står omtalt i Grunnlovens § 2 blir igjen brukt som et argument for å fjerne § 2! Gir dette grunn til å tro hennes gode ønsker, når vi også kan lese om stor uro i norske skoleklasser og at det er mulig å lære like mye skolepensum (og mer!) på 18 timer en det som barna i dag klarer på det dobbelte jmfr uttalelsen fra førsteamanuensis dr. Christian W. Beck ved Pedagogisk Forskningssenter ved Universitetet i Oslo. ”– Resepten for en bedre skole er ganske enkel: Hvis foreldrene gjør jobben med å oppdra ungene sine og ha et tilstrekkelig hjemmeliv - så kan de slippe unna den lange skoletiden og være bedre motivert og opplagt for undervisning - og dermed vil læringsresultatene bli bedre.” Han henviser også til at ved hjemmeundervisning klarer mange seg med undervisning i 18 timer for å nå gode resultater! (Norge IDag 16.01.08)

Vi oppsummerer, Marianne Aasen Agdesteins syn på saken, kort ved å sitere en tidligere partikollega av henne:

”På midten av 1920-tallet var historiker og professor Edv. Bull nestformann i Det norske Arbeiderparti. Hans livssyn var klart marxistisk, noe han gav uttrykk for i sin bok ”Kommunisme og religion”, utgitt i 1923. Vi siterer fra hans bok: ”Vi skal gjøre skolen verdslig, liksom sykepleien og begravelsen og ekteskapet og fødselsregistreringen. Vi skal sloss uforsonlig med den bestående offisielle lutherdom som med andre fordummende sekter. Vi skal ha en pågående og hensynsløs kirkepolitikk, fordi vi mener at religion i og for seg er en privatsak.” Og videre ”Barna skal gjøres til socialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det. Skal vi skape den socialistiske skole, må vi ha makten i skolestyre og kommunestyre og bruke den hensynsløst.” Og til sist ”Vi vil bort fra alt det barbariske og fra den usunde moral, som barna lærer gjennom religionsundervisningen. Skolepolitikk er klassepolitikk.” En bedre oppsummering av regjeringens ”Soria-Moria erklæring” kan vi vel ikke få, når det gjelder på det ideologiske plan.
Før kalte man slik hjernevasking! Vil du la dine barn hjernevaske?

Øverst i skjemaet