-- 20090319-fra-TEG-til-advokat-Meling.html  

Fra: Trygve Einar Gjerde [trygjerd@c2i.net]
Sendt: 19. mars 2009 20:54
Til: Brynjar Meling (post@smco.no)
Emne: Rune L. Hansen saken

Advokat Brynjar Meling.

 

Jeg sender denne e-post på vegne av Rune, da han har prøvd å få kontakt med deg uten å lykkes.

Saken er den at kommuneadministrasjonen ved barnevernet i Vindafjord gjorde et hastevedtak 18/3-09, om at politiet i Vindafjord skulle øyeblikkelig hente de to døtrene, Frøydis 15 år og Stauda snart 12 år, på Tindeland.

Rune og han to døtre var i dag hos psykiater Hans Olav Tungesvik, i Skånevik, der Rune nå hadde en dobbeltime for å få ut av verden den leie diagnosen om schizofreni. Han skal ha et par dobbeltimer til for å få en grundig diagnose.

Rune og døtrene storkoste seg i det fine været, og de kjøpte en stor pizza.

Da de på hjemvei kom til Ølen ville Rune samtidig hente de ting som politiet tidligere hadde beslaglagt. Da han kom inn der fikk han av politiet straks forelagt barnevernets hastevedtak, dette lød omtrent slik: ”Frøydis og Stauda skall straks hentes fra Tindeland, da de ikke hadde lov til å være hos sin far som er alvorlig psykisk syk, og dessuten har sonet en dom for drapstrusler og dessuten er det bevist i Fylkesnemnda at han har misshandlet kone og barn.”

DETTE ER JO BLANK LØGN!

Trude og Balder har også visstnok innlevert en anmeldelse på at Rune har tatt eller bortført de to døtrene til Tindeland. Dette er jo løgn da jeg har på min mobiltelefon har melding fra Frøydis om at de er på vei inn til Tindeland og pappaen deres må komme og hente dem, hun skriver slik: ”Kan du ringe til pappa og si at vi har begynt og gå.” Denne melding er sendt 15.03.2009 kl. 11.49.20. Jeg kan sende den over til deg om du ønsker det.

Politiet tok altså barna ut av Rune sin bil mens han var inne på lensmannskontoret og dro avgård med dem, han aner ikke hvor de er!

Den ene politimannen syntes dette var veldig leit for Rune, men de måtte bare gjøre det de var pålagt.

Jeg og min kone var inne på Tindeland hos Rune og barna på tirsdag, med et tilhengerlass med tørr god brennved. Da var Frøydis og Stauda med og fikk veden i hus. De storkoste seg på Tindeland med lek og moro. De var så glade og lykkelige over å være hjemme igjen, ja, det var et syn å se. Men nå er galskapen i full gang igjen!

Håper du har tid å ringe Rune så fort du kan.

 

Med vennlig hilsen

Trygve Einar Gjerde.

Tlf. 53426206 Mobil 93030803