--- 20100225-ps-motet-bvt-hansen-15-02-2010.html                 --- BREVENE ( ekstern ) -
   PS fra Rune L. Hansen, angående møtet Barnevern-tjenesten i Haugesund hadde i Haugesund med familien Hansen 15.02. 2010:
 
---
   Idun har fortalt noe mere om hva som foregikk i møtet hun var mandag 15.02. 2010 hos Barnevern-tjenesten i Haugesund, hvor blandt annet også Alfredo hadde vært til stede.
   Hun forteller at noe av det mest vemmelige med møtet var hvordan saksbehandler Anne Sternhoff til applaus ifra advokat Hjelde forsøkte å fremstille det som at pappa Rune er gal, er sinnssyk, og hvor viktig det er at ungene skjønner dette. For liksom å forklare ungene dette så også de skulle forstå det brukte hun også uttrykk som "tanke-sykdom" eller "tanke-feil".
   At alle slike mistanker eller påstander forlengst er fjernet av dr. Tungesvik ville denne Anne Sternhoff i det heletatt ikke høre snakk om eller vie interesse, og lot hun som hun visste ingenting om.
   Dette var, slik jeg forstår det på Idun, noe av det mest vemmelige med hele møtet.
   Og dessuten samme Anne Sternhoff og advokat Hjelde sin fullstendige mangel på forståelse for at Frøydis og Stauda har rettigheter. Rettigheter og et liv som på det groveste krenkes og mishandles slik de av Barnevern-tjenesten i Haugesund fullstendig uberettiget fangeholdes, og fullstendig uberettiget ble kidnappet.
---
 
Rune L. Hansen,
Tindeland,
5568 Vikebygd.
Tlf. 53 76 76 87 mob. 91 72 99 20,
E-post: hunwww@online.no
Internett: http://hunwww.net