-- 20100701-Brev-fra-Gudmund-til-pappa-RLH.html         --- BREVENE ( ekstern ) ---

RLH: Jeg mottok dette brevet fra Gudmund datert 01.07. 2010 pr. e-post 02.07. 2010.   Fra
Gudmund C. Hansen

Subject: Hei Mr Falsk

Jeg sender deg dette uformelle brevet med et krav om at du legger ned nettstedet ditt, som er plassert på http://www.facebook.com/l/015dcavhi7SX158evUkq8wudzqw;hunwww.net, eller fjerner alle "opplysninger" om meg. Særlig de som er usanne.
Jeg gjør også regning med at det samme kan kreves av en del slekt og venner av meg, etter som jeg har hørt at de er misfornøyde med at tøvet dit ligger på nettet.

Jeg er sjøl en forkjemper for maksimal frihet til å ytre og blasfemere i samfunnet. Desverre føler jeg med obligert til å informere deg om at det du legger ut ikke kan tolkes som kun ytringsfrihet og blasfemi, men krenkelser og løgner retta mot enkeltpersoner. Det strider mot lovene om personvern, skjønner du.
Ikke nok med at det virkelighetsforvrenkte tullet ditt ligger på nettstedet ditt, men det indekseres også i søkemotorer, som for eksempel Google. Dette kan ha uheldige konsekvenser for meg, deg og våre medmennesker.

Viss du ikke gjør som jeg krever, vil jeg anmelde forholdet for politiet, i tillegg til å informere datatilsynet. Da vil jeg også vurdere å kreve oppreisning for grov sjikanering.

Så langt tør jeg håpe at det ikke trenger å gå. Men om du ikke etterfølger trusselen min, vil jeg bruke alle midler som er tilgjengelig for å stoppe denne aktiviteten :)

Med Vemmelig Hilsen
Gudmund C. Hansen


---