-- 20101202-dbn-rlh-utsnitt.html                --- BREVENE ( ekstern ) --- dbn.html ( ekstern ) ---

---
---
   Frøydis og Stauda fikk ny time til tannlegen 08.12. 2010, fordi Stauda jo ble kidnappet igjen 05.11. 2010, for snart en måned siden, og derfor deres time-avtale der har blitt utsatt to ganger, og det blir nu den tredje gangen. Tannlegen telefonerte i dag og minnet om time-avtalen 08. desember og spurte samtidig om vi heller kan komme i morgen. At vi kan komme i morgen ser det ikke ut som, sa jeg, og om den 8. vet jeg enda ikke og er ikke opp til meg, på grunn av at kidnappingen og fangeholdet enda pågår.
---
   Frøydis sin telefon har det vært problemer med i det siste og har jeg derfor ikke nådd frem til, men jeg fikk snakket med henne igjen i dag.
   Hun fortalte blandt annet at Krisesenteret hadde sagt til Trude at Krisesenteret ikke er et oppholdssted for å holde på Stauda og gitt Trude beskjed om med alle barna å forlate Krisesenteret innen 1. desember. Så nu er de i Skoglandsveien hos Trude, hvor Trude kontinuerlig vokter på Stauda og setter på "Voldsalarm" om natten for at Stauda ikke da heller skal få sjangsen til å komme seg hjem igjen, etc.
   Og at Frøydis skal bo i Gudmunds leilighet i Haugesund nu i tre ukers tid.
---
---