-- 20101212-dbn-rlh-ang-barna-og-situasjon.html     --- BREVENE ( ekstern ) ---  dbn.html ( ekstern ) ---

RLH: Avsender dette som orientering pr. e-post til min advokat Thingvold 13.12. 2010 kl. 08.-- Dagboks-notater, 3. søndag i advent - søndag 12. desember 2010, Vinberget:


   Omtrent 3 til 5 minus-grader Celsius her ute i natt og 3 minus-grader klokken 9 og 16 i dag og horisontale strimer av sky-dotter på himmelen.
---
   Når representanter for det offentlige og politiske både lukker øynene for det kriminelle og aktivt involverer seg i det kriminelle så som kriminelle, da er er smitte-stoffet og start-signalet for et terror-regime sådd og på vei inn i samfunnet og ut i befolkningen og verden.
   Systemet blir til det motsatte av lov og rett.
   Hva som i likeverd skal hjelpe og beskytte enkelt-mennesket blir til det motsatte av hjelp og beskyttelse.
---
   Ja, jeg må fortsette å gjøre mitt beste, har ikke noe valg sånn sett om barna skal kunne reddes og jeg ikke miste meg selv og de sin far. Hardt og tungt og sårt er det, å være under terror, trakassering, tortur, mishandling og utplyndring, i spissrot-gangen og ikke riktig at mennesker skal ha det slik, så det å forløse oss er en nødvendighet for ikke å bli levende døde. Hvalpene har nu blitt 18 døgn gamle og har såvidt begynt å bevege sitt litt utenfor kurven og har åpnet øynene sine de siste noen døgn og er veldig nysgjerrige, artige og koslige.
   Ja, ikke så lenge nu til de begynner å leke seg med tøfler, ullsokker og ved-pinnner, og får lært seg hvilkne de kan leke med og hvilkne ikke. Kjempe-artig!
   Noe navn har de enda ikke fått. 
   Da Stauda kom hjem fra den forrige kidnappingen hadde hun med seg blandt annet gode ullsokker til meg, som hun nesten hadde ferdig-strikket. De er her noe sted, men Stauda vet nok best hvor. Trengs slikt i en kald tid som dette. Ved er det enda litt igjen her, fra Trygve Einar, men jeg sparer på den for ikke å bli uten når det er som kaldest. Det har vært såpass kaldt så lenge at jeg den siste ukes tid har fått en frost-skade nede i høyre fot. Det kom blandt mye annet som vanlig ullsokker i stor gave-eske med posten fra farmor forleden dag. Jeg har to par ullsokker på meg i sengen og i tøflene nu i disse dager.
   Tre av hvalpene ligner på bildet av to lyse hunder, den ene hvalp, som er på bildet utenpå en av Dagbøkerne til Frøydis som ligger på et bord her i stuen.
   Og nu er altså også Stauda igjen fangeholdt og kneblet, også hun.
   Litt av et utrolig forskrekkelig Norge! For den som bryr seg på ekte.
---
   Det er de kriminelle høyt på strå og i forvaltningen som virkelig ER de kriminelle. De små ved grasrota er bare deres ofre.
   Viktig at vi forstår dette riktig.
---

   Rune L. Hansen:
   Det finnes ikke noe offentlig barnevern i Norge, bare en overflod av det motsatte i kriminell galskap til langt inn i det perverse. Skjult bak kulissene, fasadene og propagandaen.
   De som har fått faktisk hjelp i noen grad fra terrorregimet, må ikke derfor eller av noen grunn lukke øynene for terrorregimet. De er unntak. Undersøk selv! Og unntakene hverken bortforklarer eller rettferdiggjør terror-regimet eller dets såkalte barnevern.
   Det eneste som er fint med det norske såkalte barnevernet, er navnet. Og navnet og propagandaen lurer enda mange!

   Liv Marit Bakke:
   Det har du rett i Rune.
   Å til dere som har veldig vanskelig for å forstå mitt enkle regnestykke. Hvorfor mener dere det er riktig å offre 98 barn for å redde 2?

---

   En ung-jente, sier blandt annet at hun "kjenner personlig mange, veldig som har fått hjelp fra barnevernet" ... Og hvorfor gjør så ikke jeg det, som har har studert og gransket på temaet i mere enn tredve år?! Og heller ikke de andre?!? Og hvor er de hen her på Facebook og Internettet og i virkelighetens verden?!
   De sidene på Facebook og Internettet som på et eller annet vis er postive til det såkalte barnevernet er det, se selv, av helt andre grunner, først og fremst propaganda. Se og undersøk selv! Og tenk selv! Og vær sannferdig!

---
---

   Fra Einar Edwin avsendt kl. 20.36 i kveld pr. e-post til meg følgende:

   Gratulerer med vel overstått til oss begge.
   Men jeg må be deg vennligst korrigere de opplysninger som du uttrykker jeg skal ha sagt:

   "og jeg ble for mange uker siden kontaktet av blandt annet Einar Edwin som fortalte at Peter Johannes driver samtidig aktiv sex med både Idun, Trude og Frøydis og om han får det til også med Stauda og de andre barna og undrer forskrekket på hva det videre kan komme ut av det om ikke Peter Johannes og slikt noe fjernes og jeg kan gjøre noe for å beskytte barna" 

   ( jeg har aldri sagt at han har aktiv sex med alle disse du nevner) Det eneste jeg understreket var at det var besynderlig at han skal ha først den ene søstera så den andre.) alt annet du evt tenker eller tror om dette trenger ikke tilegnes meg! Med dette understreker jeg at jeg sikter til at han var sammen med idun og senere med frøydis.
   Alle andre spekulasjoner ber jeg meg i all vennlighet frabedt!

   Ellers håper håper jeg du får en så bra jul som det lar seg gjøre i den situasjonen du befinner deg i. Ikke lett..jeg har all forståelse for det, men ikke dra alt og alle med deg ned...i alle fall ikke siter ting som slett ikke er ment eller sagt! (eller som til og med er sagt med en humoristisk undertone)

   Ha en fin kveld videre.

   mvh
   einar

---

   Einar Edwin telefonerte meg og i kveld og formulerte seg da nokså annerledes. (Jeg mottok hans e-post først efter klokken 22 og efter han telefonerte, men den var avsendt fra ham klokken 20.36.)
   Einar Edwin lyger i det heletatt i sin e-post og også når han skriver: "
alt annet du evt tenker eller tror om dette trenger ikke tilegnes meg!"
   Jeg har ikke tilegnet Einar Edwin noe som helst uberettiget eller som ikke stemmer. Og jeg har ikke omtalt alt, blandt annet ikke hans ord om at det er slik Peter Johannes i det heletatt oppfører seg overfor andre mennesker og familier. Og at den aktive sex han snakket om og siktet til var og er aktive samleier.
   Jeg visste da at dette stemte med hensyn til Frøydis og min holdning til dette gav jeg uttrykk for i mine Dagboks-notater og direkte overfor både Frøydis og Peter Johannes. Da Einar Edwin senere henvendte seg til meg flere ganger, edru, saklig og forskrekket bekymret, ble jeg første gang fortalt også det øvrige og jeg ble også selv meget bekymret, blandt annet fordi han også fortalte at Trude visste om dette men at hun ikke brydde seg noe som helst, tvert om. Jeg snakket derefter kortfattet med Idun og Frøydis om dette og fikk det langt på vei bekreftet og derefter også fra andre. Og jeg ble enda mere bekymret. Jeg snakket med og advarte Stauda om dette, og forstod det på Frøydis som at Frøydis ville holde avstand til Peter Johannes iallfall inntil hun kunne være sikker på at han har beskikket seg. Idun virket det som om ikke brydde seg særlig og gav også hun meg et inntrykk av at Trude ikke brydde seg men heller tvert om.
   Når jeg så får vite at Peter Johannes igjen er på ukelangt besøk hos Trude i Skoglandsveien 108 i Haugesund hvor mine barn enda er fangeholdt og kneblet av Trude og kidnapper-gjengen blir jeg enda videre bekymret, likesom i forhold til mangt annet og det forhold at jeg som far og menneske av Trude i kriminelle samarbeid med representanter for norske myndigheter nektes enhver kontakt med mine barn og de med meg, og at jeg som far og menneske av disse samme blir regnet som fullstendig umyndiggjort og forsøkt til-intetgjort, frarøvet ethvert rettsvern og livets rett. Efter direkte ordre og kriminell manipulering fra Iren K. Hebnes i "barneverntjenesten" i Vindafjord kommune.
   Det eneste jeg kan gjøre i forhold til dette og slikt er å omtale det skriftlig, hvilket jeg kontinuerlig har gjort siden begynnelsen da Iren K. Hebnes angrep vår familie og barna ble kidnappet, fangeholdt og kneblet.
   Representanter for våre norske myndigheter har siden begynnelsen konsekvent og kontinuerlig ikke villet ta hverken meg eller barna til efterretning, men har hele veien kun på mange forskjellige vis forsøkt å til-intetgjøre meg som far og menneske, med terror, trakassering, tortur og utplyndring både overfor meg og barna. Og Trude gjorde seg underveis under slike forhold og alvorlige trusler og fristelser og bestikkelser i form av økonomisk premiering delaktig i det kriminelle, og fikk særlig Balder av de eldste barna med på det. For på den måten "å redde barna fra Iren K. Hebnes og hennes makt".
   Slik er dette i all sin enkelhet.

---

   Og efter henvendelse i kveld fra Peter Johannes, chat, Facebook:

   PJ - 10:51pm Hei Rune - ka det e slags galskap du å einar har innbildt dere inni hodene deres?  Du vet - man skal ikke snakke usant. Og kordan klare du å i det hele tatt tenke som du gjør? det er verken sundt for deg selv eller andre.

   
RLH - 10:52pm Se deg i speilet når du sier det der.

   
PJ - 10:52pm og du snakker om synsing og forstå seg på - antagelig trur du bare på det værste folk kan foirtelle deg eller du kan tenke deg
   Ble faktisk litt forbauset når æ hørte at æ har aktiv sex med både trude idun og frøydis.

   
RLH - 10:53pm Åpenhet gjør ikke ting verre, men bedre og trengs.

   
PJ - 10:53pm og om min falkshet er det du seg - hvilken øya bruke du egentliug?
   åpenhet er det eneste man trenger på mange måter - men du driv jo å konstruere din egen personlige sorg i form av ganske ikke sunne fantasia.

   
RLH - 10:55pm Enhver avslører seg selv. 

   
PJ - 10:56pm at æ å idun hadde en periode da vi var forelsket - har ingen andre noe med, vi har nesten ikke rørt verandre og det er uansett sykt å skrive om andres privatliv.det er nettopp enhver gjør.
   så rune - du har for min del avslørt dæ sjøl som en som trur på rykter - legger de ut som sannhet du trur på. og har ikke mot selv til å spørre noen det gjelder ka som egentlig e tilfelle.

   
RLH - 10:58pm Jeg har blitt fortalt om dette fra både Idun, Frøydis og flere og mere til.

   
PJ - 10:58pm æ har snakka med einar og - og han e joi helt ustabil i telefonen - først benekte ka han har sagt, og så si at det var ikke sånn han hadde sagt det - at det var alkohol som snakket.
   ka fan e det med dokker? e det så jævlig vanskelig å snakke dirkete til mæ som det e?

   
RLH - 10:59pm Når jeg snakker til deg Peter Johannes så hører du det.

   
PJ - 10:59pm idun sier hun aldri har hørt om dette selv, frøydis sier stauda har sagt det - fordi du har sagt det fordi einar har sagt det.
   idun sier hun aldri har hørt om dette selv, frøydis sier stauda har sagt det - fordi du har sagt det fordi einar har sagt det
   bra observert Men får du i det hele tadt med dæ ka æ sir når æ snakke? eller er du så arogant at ingen andre kan vite noe om verden enn deg selv?.

   
RLH - 11:01pm Si hva du vil. Det kommer i tillegg. Som sagt, enhver avslører seg selv.

   
PJ - 11:01pm Du har ett ansvar som far - og det er å være tilstede - i hodet..  og det eneste du gjør er å snakke om en familiær undergang absolutt - det skal du vite
   du snakker om terror og perversiteter men måten du bare snakke om negative ting - er terror - og interessen din for å ødelegge for deg selv er pervers - og det er ikke på en seksuell måte.

   
RLH - 11:03pm Mitt ansvar er å være tilstedeværende ja, og det og slikt selvfølgelig forstår et anstendig menneske - ikke kriminelle eller uansvarlige.

   
PJ - 11:03pm vær oppmerksom på ka du sir om folk - at det er sant du e kriminell . en som vil ha folk skyldige du trur på det trur på at avstraffing hjelper for mennesket ikke rart du ikke har forbedret deg . du trur ikke på at det er mulig en gang du trur på ondskapen - og kaller deg kristen.
   ondskapen er virkelig dumskap i de fleste tilfeller - der det er bevist og uttenkt - e det tydeligvis ikke uttenkt grundig nok - fordi alt kommer tilbake..  Absolutt alt.
   Som sagt - vil du være god - skjerp deg.

   
RLH - 11:08pm Du tror deg være den rette til å belære meg og andre, når du er villfaren og heller burde lytte og beskikke deg.

   
PJ - 11:09pm det nytter å innse.
   Om du trur folk prøver å belære deg har du virkelig noe å lære deg - alle snakker fra sin egen sannhet ... vel .- hvertfall nesten alle .nu må æ gå rune - vi snakkes.

   RLH - 11:14pm Kriminelle, som f.eks. kidnapper, fangeholder, knebler og utplyndrer barn, vil helst ikke bli avslørt. Det er ikke enhver og alle som er sanne.


---

   Peter Johannes er fortsatt falsk, og iøvrig låner han bort sin bærbare pc i Skoglandsveien hos Trude til Stauda, for slik å tilrane seg hennes passord og derefter å gå inn på hennes Facebook-profil for via chat der å utgi seg for Stauda, til forvirring for både meg og Stauda og også Einar Edwin. Hvorvidt Trude er med på dette vet jeg ikke og Stauda er fortsatt kidnappet, fangeholdt og kneblet, som også resten av barna.
   Jeg forholder meg som vanlig - og også av nødvendighet - saklig, sindig og skriftlig til alt dette og slikt.
---

   En annen henvendelse i kveld, fra Jannicke, chat, Facebook:  

   
Jannicke -10:22pm hei bra med deg?

   
RLH - 10:24pm hei, nei, men vant med det efter hvert.

   
Jannicke -10:25pm hva er ikke bra?

   
RLH - 10:47pm mange år under terror og tortur er ikke bra for noen.

   
Jannicke -10:48pm nei hva er terror og hva er tortur vedrlrende deg  for deg mot deg kjenner deg ikke .

   
RLH - 10:49pm Det samme som ellers i verden til alle tider.

   
RLH - 11:10pm Hvorfor du spør ..?.

   Jannicke is offline.


---
   Finns det mennesker i Norge?
   Finns det mennesker i Norge 2010, eller bare ap-katter, døde og halv-døde?
   Og hvor i verden er de hen?
   De groteske perverse monstre som styrer og manipulerer alt og alle?
---
*****