--- 20230924-til-Fagne-fra-RLH.html
---

Til:
Fagne

Fra:
Rune Leander Hansen,
Vikeveien 1808,
NO-5568 Vikebygd

Dato: 24. september 2023

   Angående høyspenningslinjer på min eiendom

   Jeg mottok forleden dag et brev datert 01.09. 2023 fra dere angående dette og "varsel om skogrydding ved høyspenningslinjer tilhørende Fagne AS" på min eiendom. Til dette vil jeg her nu anmerke og informere følgende:

   Jeg påbegynte for omtrent 20 år siden et slags arboretum på og for hele eiendommen her som også er mitt hjemsted. Dette fremgår blandt annet av innlevert og offentlig godtatt konsesjons-søknad fra dengang, i år 2002.

   Eiendommen her, omtrent 144 dekar, er således et slags voksende arboretum underveis, med tildels sjeldne trær, busker og andre nyttige vekster fra hele verden - og er en stor slags hage, i et forsøk på og studie av stadig bedre harmoni og hensynsfullhet med landskaper, naturen og mennesker. Dette er en forvaltning av spesielle natur-ressurser og nyttige funksjoner.

   Av best mulig hensyn til alt dette blandt annet er det ingen bil-veier eller motorisert trafikk på eiendommen.

   Forhåpentligvis vil Fagne best mulig være hensynsfull i forhold til alt dette.

   Arboretum, hage og innvirkende høyspenningslinjer er i seg selv på mange måter en meget dårlig kombinasjon. Jeg håper og anmoder også om at de angjeldende høyspenningslinjer på eiendommen her fremtidig eventuelt kan flyttes bort vekk fra eiendommen.

   Vennlig hilsen fra

   Rune Leander Hansen,
   
Vikeveien 1808,
   NO-5568 Vikebygd,
   telefon: 91 81 51 9,
   e-post: hunwww@online.no  

---
---