----- Denne side: db202306.html  

<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste måned ( eksternt ) ----  ----  News-links, etc. ( eksternt ) ---

<----  Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16. -
17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30.  --- 
----- 
---  Juni 2023 - Dagboks-notater, rlh, Vinberget, Vikebygd, Vindafjord:


--01-- 
-- Dagboks-notater, torsdag 01. juni 2023:

   Omkring 9 til 8 pluss-grader Celsius her ute i natt. Lys blå himmel, helt og delvis skyet, noe bris og omkring 10 pluss-grader frem mot klokken 10. Oppmot 13 pluss-grader klokken 13.

   Jeg plantet ut ca ti frø-planter fra epler i går, nokså greit og fort gjort når en vet omtrent hvor de skal være. Det er verre å finne forhåpentligvis godt sted til et lite aske-tre fra i fjor og til to eller tre små lønne-trær som bør flyttes - fordi de kommer til å vokse seg meget store, mye større enn eple-trærne. Og det er i det heletatt veldig mange også andre forskjellige hensyn å ta. Ikke alt er likså enkelt eller fort gjort, særlig ikke med trær som kan komme til å bli så store, men det er jo en utfordring. De perma-kulturelle prinsipper er en selvfølgelighet - vekstenes plassering og nytte skal ha mest mulig nytte og flest mulig fordeler og minst mulig av det motsatte. Og inngå best mulig i gode helhets-perspektiver.

   Våre enhvers nytte-behov er forskjellige. Gjensidig nytte og respekt er for nærsagt alle viktig og sentralt. Unntakene er spesielle, det alminnelige og selvfølgelige, hva enten en vet det eller ikke, ikke bare for vekster, dyr og mennesker, er at andres trivsel er egen trivsel. Det er det som er det viktigste. Ikke alle vekster liker eller tåler for eksempel å ha det for vått eller for tørt hvor de vokser. Dumhet, uforstand og ondskap respekterer slikt for lite eller ikke i det heletatt. Soros-politikk er det fullstendig motsatte av gjensidig nytte og respekt.

   Både hager, familier, landskap, samfunn og nasjoner og mere til kan i forskjellig grad bli infisert og smittet, skadet og ødelagt av soros-politikk. Tydelig kjennetegnet av blandt annet hovmod. Den politikk og tradisjon Joe Bidens USA bygger på og viderefører er soros-politikk. Soros-politikk også i forhold til andre nasjoner og resten av verden. Kort sagt å vinne fortjeneste og muligheter på andres nød, lidelse, ødeleggelse og død. Slik og med hykleri og falskhet har det stadig verre, mildt sagt, blitt også i dagens Norge og mange forskjellige andre europeiske og andre land. Hvem som verst og farligst politisk har smittet hvem er ikke alltid likså lett å se eller forstå, særlig ikke hvis og når noe innhold i de felles-menneskelige menneskeretts-konvensjonene forfalskes eller neglisjeres.

   
Nokså skyfri himmel og omkring 13 og 12 pluss-grader videre utover dagen. Med 10 pluss-grader klokken 21. Det er juni måned og fortsatt våren her ute, men i og med juni måned også forsommer, og snart tid for de første årets her vokste modnede bær. Noe dunkelt, nokså stille, månen nokså full lavt i sør og ned mot 9 pluss-grader klokken 23.30. Halv-mørkt mot midnatt.

---
--- 
*****
 

--02-- 
-- Dagboks-notater, fredag 02. juni 2023:

   Halvt lysnet, fuglene hørlig våknet og 6 pluss-grader her ute klokken 03.30 i natt. Nokså skyfri himmel, noe mild, svak bris og 13 pluss-grader klokken 11. Opp til omkring 18 pluss-grader frem mot klokken 15. Omtrent 12 klokken 20. Dunkelt og halv-mørkt med omkring 8 pluss-grader mot midnatt.

---
---
*****

 --03-- 
-- Dagboks-notater, lørdag 03. juni 2023:

   Ned til omkring 5 pluss-grader Celsius her ute i natt. Nokså skyfri himmel og 8 pluss-grader klokken 07. Med en mild bris og omkring 15 pluss-grader frem mot klokken 15.

   
De felles-menneskelige menneskeretts-konvensjonene har vært og er en mangfoldig organisk prosess som ikke alltid for alle og enhver har vært eller er lett å orientere seg i eller å forstå, til tross for hvor meget sentrale og viktige de er. Vanskeliggjort særlig av dumhet, hovmod og ondskap.

   Kjernen i de er en hel rekke av kortfattede presise bestemmelser som alle og enhver alltid er og skal være umistelige og ukrenkelige nødvendigheter og rettigheter for absolutt enhver lovlig borger i ens nasjon. Dette innebærer og medfører samtidig visse sentrale prinsipper og selvfølgeligheter som også er absolutte nødvendigheter - deriblandt enhver borgers og myndighets forpliktelse til alltid i praksis for ethvert menneske å respektere alt uforfalsket innhold i
menneskeretts-konvensjonene.

   Forfalskes eller krenkes en eller flere menneskerettigheter for en eller flere borgere så skades eller ødelegges hele samfunnet og nasjonen. Nødvendige reparasjoner må effektivt og real-kompetent skje for å unngå videre katastrofer og ødeleggelser. Dette må aldri bagatelliseres eller neglisjeres. Enhver slik skade eller ødeleggelse innebærer at den og de krenkede og samfunnet vitalt forkrøples eller ødelegges.

   Enhver offentlig krenkelse av en menneskerettighet er i alminnelighet nokså lett å oppdage og å avsløre for nærsagt enhver, men dette faktum misliker kriminelle regimer og deres medspillere, derfor forfalskes og bagatelliseres ofte en eller flere menneskerettigheter av slike.

   12 pluss-grader her ute klokken 19.30. Omtrent 10 klokken 21.30. Halv-mørkt, stille og 8 pluss-grader mot midnatt.

---
---
*****

--04-- 
-- Dagboks-notater, søndag 04. juni 2023: 

   Noe disig himmel, mange små-fugler hørlige og 8 pluss-grader Celsius klokken 05.

   Mangt av busker og trær som gir nyttige bær eller frukter eller andre verdier blomstrer mere eller mindre synlig her ute særlig i månedene mai og juni. Nu i disse dager blandt annet syriner og mange eple-trær. Å forsiktig berike og forsiktig erfare det frodige sommer-halvåret gir et utrolig mangfold fra og av og til meget viktige verdier.

   Nokså skyfri himmel, noe mild bris og omkring 16 pluss-grader frem mot klokken 12.30. Med 19 klokken 14. Og 15 klokken 19.

   Alt annet vi alle og enhver har erfart og erfarer er selvfølgelig også mere eller mindre viktige verdier. Fortiden er og blir fullstappet av slikt. Som vi bedre og bedre lærer av og forholder oss til, hvis vi kan leve godt nok. Mangt og mange forsøker å narre oss og ødelegge oss underveis, som vi også må lære av og forholde oss til.

   Halv-mørkt, full-månen ser jeg ikke, stille og i underkant av 10 pluss-grader mot midnatt.
   
---

---
*****

--05-- 
-- Dagboks-notater, mandag 05. juni 2023: 

   Halv-mørkt, omkring 7 pluss-grader Celsius og fuglene allerede våknet her ute klokken 03. Og nokså lysnet klokken 04. Helt og delvis hvitlig overskyet og opp til omkring 14 pluss-grader utover formiddagen. Skyfritt og 14 pluss-grader klokken 18. Halv-mørkt, stille og 8 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--06-- 
-- Dagboks-notater, tirsdag 06. juni 2023: 

   
Omkring 8 pluss-grader Celsius her ute i natt. Den mørke natten blir fremadskridende i året i en viss grad enda stadig kortere, lysere og varmere i Norge og mange andre steder, før det motsatte efter hvert skjer. For omtrent to og tre og fire dager siden blomstret mengder med løvetann gyldent gult her omkring, derefter ble de fort hvit-aktige og begynte å fly i mengder fra hver blomst. Det var og er riktig fint å se hvor elegant og underlig de maneuverer i luften rundt omkring før de lander forskjellige steder med sine små frø. Blomstringen varte ikke særlig lenge. Blomstringer har ofte forholdsvis kort varighet bundet til visse tider og forhold. Mye gul-aktig furu-pollen og forskjellig annet mere eller mindre synlig har det også vært i luften. Nokså skyfritt, noe mild bris og omkring 17 pluss-grader frem mot klokken 14.30. Med 14 klokken 19. Og 10 klokken 23. Halv-mørkt, stille og 8 pluss-grader mot midnatt.
---
---
*****

--07-- 
-- Dagboks-notater, onsdag 07. juni 2023: 

   Mellom 8 og 6 pluss-grader Celsius og tildels noe disig her ute i natt. Skyfri himmel, noe mild bris og 17 pluss-grader klokken 13. Med 14 pluss-grader klokken 17.30. Og 11 klokken 19.30. En smule dunkelt og omkring 9 og 8 pluss-grader klokken 23.45. Halv-mørkt mot midnatt.

---

---
*****

--08--
-- Dagboks-notater, torsdag 08. juni 2023: 

   Halv-mørkt, fuglene våknet og 7 pluss-grader Celsius klokken 03 i natt. Mørkere enn halv-mørkt ble det ikke her ute i natt.

   Det er mørke og tunge tider for mange, og for meg også selvfølgelig. Og for mange i Norge og mange andre steder blir det enda stadig verre og overraskende verre og ille. Og mange mennesker var og er så naive og hovmodige at de ikke trodde eller tror det mulig. Sånn sett er det ikke nytt det som skjer.

   Vi kan enhver forsøke å endre og bedre forholdene - det er vel mere viktig og nødvendig enn det noensinne har vært.

   Solen i øst og 9 pluss-grader klokken 07. Opp til omkring 20 pluss-grader utover dagen, 18 klokken 17.30. Og 13 og 12 klokken 22.
Noe dunkelt og 11 pluss-grader klokken 23.45. Halv-mørkt mot midnatt.
   
---

---
*****

--09--
-- Dagboks-notater, fredag 09. juni 2023: 

   
Halv-mørkt, fuglene har hørlig begynt å våkne og 8 pluss-grader Celsius her ute klokken 02.30 i natt. Spredt lett og slørete skyet og 12 pluss-grader klokken 08. Med 21 pluss-grader klokken 12.

   Det er som alltid interessant og meget skremmende å bevitne mangfoldet av løgner, forfalskninger, fortielser og forhastede slutninger som er basis for mange menneskers ord, beslutninger og handlinger. Ikke minst blandt annet i forhold til hva som nu enda skjer i forhold til Ukraina. Massemediaen og politikken i det meste av dagens Europa og USA er fullstappet av drepende løgner og propaganda, også ikke minst i dagens Norge.

   Glem ikke hva mennesker og politikere som Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg og Erna Solberg og deres medspillere og nettverk gjorde og sa for å skjule sine groteske forbrytelser og perversiteter - slikt er også for fremtiden viktig og sentralt å huske og å vite. For enda mere og bedre kunne unngå at slikt skjer igjen. Det vil forhåpentligvis ikke igjen kunne bli glemt.

   Menneskers og instanser pålitelighet eller mangel på pålitelighet er alltid viktig å forsøke å forstå, ikke minst i forhold til forhastede slutninger, forfalskninger, anger, hovmod, tillit, etc. Det hjelper ikke at kildene for noens opplysninger og beslutninger er to eller flere hvis flere eller de alle er upålitelige, usanne eller løgnaktige. Eller hvis de er menneskeretts-krenkende eller menneskeretts-forfalskende.

   Rettferdige, anstendige og sannferdige mennesker er ikke
upålitelige, løgnaktige, menneskeretts-krenkende eller menneskeretts-forfalskende.

   Tildels mere lett overskyet utover eftermiddagen. Med 19 pluss-grader klokken 17. Og 12 pluss-grader klokken 23. Halv-mørkt, stille og 11 pluss-grader mot midnatt.

---
---
*****

--10--
-- Dagboks-notater, lørdag 10. juni 2023: 

   Mellom 11 og 9 pluss-grader Celsius her ute i natt. Skyfri lys blå himmel, en mild bris og 22 pluss-grader klokken 11.30. Spredt lett litt skyet, mild bris og opp mot 25 pluss-grader frem mot klokken 13.

   Golden Archangel (Lamium galeobdolon, Gulltvetann) har blomstret i mengder med stor prakt noen steder her ute i flere uker nu, men i dag mindre. Den er hvor den vokser her ute dog nyttig og fin hele året, med blader som kan plukkes. Den ene hunden her, Bruno, hun er født 20101124, har selv-lært tidvis i blandt spist av den som nyttig og hjelpsom medisin i mange år nu. Derfor kaller jeg den også for "Brunos medisin". Efter hvert ved tid og anledning tenker jeg forsiktig å eksperimentere med den som en av flere ingredienser i visse fermenteringen jeg tillager blandt annet for hundene. Det er meget mangt en lærer underveis, også med fermenteringer.

   I går utplantet jeg visse steder blandt annet noen flere små frø-planter fra epler. Små-fuglene sprer også flere sorter frø som vokser opp til nye vekster, men eple-planter og det meste fra andre spesielle vekster er det jeg som sprer. Små-fuglene sprer blandt annet særlig søtmispler (Amelancier). Små-fuglene er og blir nyttige og til glede for så mangt. De blandt annet beriker, forfrisker og hjelper jordsmonnet, spiser skade-insekter, har vakre lyder, etc.

   Omkring 20 pluss-grader og samme slags vær klokken 18.30. Mange frø fra alm (Ulmus) har spredt seg her på eiendommen i disse dager, via luften. Nyttig og meget bra også det. Og blandt annet Claytonia sibirica har begynt å blomstre. Verdier, tradisjoner og fremtid. Men uten nærhet til sin familie er mennesket fra-stjålet både sin fortid, nutid og fremtid. 
Uten sin nærmeste naturlige familie, foreldre, barn og ektefelle, blir mennesket gjort fattig og utplyndret. At det likevel er visse mennesker som ønsker det slik for seg selv eller andre, er av uforstand eller ondskap. Gi onde og perverse mennesker makt og de både tiltrekker seg og kreerer likesinnede.

   Omtrent 15 pluss-grader klokken 23. Halv-mørkt, stille og 13 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--11--
-- Dagboks-notater, søndag 11. juni 2023: 

   Halv-mørkt og 12 pluss-grader her ute klokken 03 i natt, og små-fuglene har hørlig begynt å våkne før de gjør forskjellig annet. At små-fugler transporterer blandt annet flotter er selvfølgelig problematisk, men livet i det heletatt er levende og det gjelder å forsøke å forholde seg best mulig også til det. En smule disig himmel og mild bris og 22 pluss-grader klokken 11. Med omkring 25 frem mot klokken 16. Halvt lett skyet og ned mot 16 pluss-grader klokken 21.30. Lett overskyet og stille klokken 23. Halv-mørkt mot midnatt.

---

---
*****

--12--
-- Dagboks-notater, mandag 12. juni 2023: 

   Omkring 15 pluss-grader Celsius her ute i natt. Lett nesten overskyet, mild svak bris og oppmot 21 pluss-grader klokken 10. Antagligvis varmere utover dagen. Med 17 pluss-grader klokken 22. Halv-mørkt, stille og 15 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--13--
-- Dagboks-notater, tirsdag 13. juni 2023: 

   
Ned til omkring 12 pluss-grader Celsius her ute i natt. Overskyet, svak mild bris og 15 pluss-grader klokken 08. Med 17 pluss-grader klokken 09 og 23 klokken 16.

   Dagens politikk og rettsvesen kompliserer og forvirrer og skaper tidvis i forskjellig grad grøsselig mange problemer og katastrofer i mange land, det er ikke bare i dagens Norge det er vilkårlighet og soros-politikk som enda i stort monn smittsomt er rådende, ensrettende og styrende. Å finne tilbake til og frem til våre felles-menneskelige historiske vesentlige erfaringen er vanskelig for mange og vanskeliggjøres.

  
Mange mennesker kan nokså enkelt doble sin livs-lengde og livs-kvalitet med overgang til en uforfalsket keto-diett med dr. Eric Berg sine anvisninger som basis - jo tidligere jo mere jo flere. Slik er det også med en samfunnsmessig overgang til de uforfalskede menneskeretts-konvensjonene. At det enda ikke har skjedd er på grunn av uforstandig, dårlig og kriminell politikk.

   Spredt lett skyet og 19 pluss-grader klokken 18.30. Med 15 klokken 22. Halv-mørkt, stille og omkring 13 pluss-grader mot midnatt.

---
---
*****

--14--
-- Dagboks-notater, onsdag 14. juni 2023: 

   Omkring 12 pluss-grader Celsius her ute i natt. Delvis dottete skyet og 14 pluss-grader klokken 07.

   Store stimer med makrell ankommer den nære norske kyst med ankomsten av sommer-halvåret. Og nu har den ankommet. De som har mulighet for det fisker den selv eller kjøper hvor makrell selges. Jeg kjøpte i går nær to kilo med hele ferske makreller, for 57 kroner pr. kilo,  det ble fire makreller, som jeg enkelt tilberedte for meg og hundene her i dag. Sunn og god mat og en natur-ressurs også det.

   Medmenneskelighet og en god og enkel handels-virksomhet i forhold til ethvert menneske tilhørende ens nasjon er en selvfølgelig forutsetning for et helhetlig sunt og godt samfunn.
Medmenneskelighet innebærer og betyr å respektere, trygge og sikre enhver og alle felles-menneskelige menneskerettigheter for enhver borger tilhørende ens nasjon, under prinsippet likhet for loven - uten komplikasjoner, forfalskninger eller andre unntak enn uforfalsket nødverge for en kortest mulig tid på en mildest mulig måte. Lovlig lov og rett og politikk handler om alltid å prioritere enhver og alle menneskerettigheter for absolutt enhver lovlig borger og ethvert folk tilhørende ens nasjon eller naturlige jurisdiksjon.

   Nokså skyfritt, mild svak bris og omkring 26 og 25 pluss-grader frem mot klokken 16. Med 19 pluss-grader klokken 21. Halv-mørkt og 15 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--15--
-- Dagboks-notater, torsdag 15. juni 2023: 

   Ned til o
mkring 12 pluss-grader Celsius her ute i natt. Solen i øst og 20 pluss-grader klokken 09. Opp til omkring 26 pluss-grader videre utover formiddagen. 27 klokken 15, og 23 klokken 19. Ned mot 21 klokken 21. Dunkelt og 17 pluss-grader klokken 23.45 og videre mot midnatt.

---
---
*****

--16--
-- Dagboks-notater, fredag 16. juni 2023: 

   13 pluss-grader Celsius her ute klokken 06. Opp til omkring 25 pluss-grader utover formiddagen.

   Juni er her i verden enda våren og er forsommeren og blomstringens store måned. Mangfoldet veksters blomstring, signalisering, livs-utfoldelse og deres og verdens storhet er det trist og utrolig nok mange mennesker som likevel ikke ser eller erkjenner, men heller forholder seg hovmodig, likegyldig eller med forhastede slutninger til.

   Mange mennesker forholder seg sjelden eller aldri til helhets-perspektiver, men bare til hva de er mest opptatt med eller fiksert på og lite ellers. Det kan kanskje gå bra når de bare skal spise maten i skålen sin, men det er ofte ellers ikke nok.

   Omkring 20 pluss-grader klokken 21. Ned mot 16 klokken 23. Halv-mørkt og 15 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--17-- 
-- Dagboks-notater, lørdag 17. juni 2023: 

   Omkring 13 pluss-grader Celsius, noe slags disig og mange fugler hørlige her ute klokken 04 i natt. Derefter gradvis enda mere dis og nokså disig frem mot klokken 09. Disig er kanskje ikke det rette ordet, for det er ikke mye fuktighet i denne disigheten. 19 pluss-grader og disigheten borte klokken 11.30. Og 23 pluss-grader klokken 16.30. Og 19 klokken 19.30. I underkant av 17 og halvt lett skyet klokken 22. Halv-mørkt og 14 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--18--
-- Dagboks-notater, søndag 18. juni 2023: 

   Omtrent som i går natt her ute i natt. Lys blå himmel, mild svak bris og 19 pluss-grader klokken 10.30. Med 22 pluss-grader og lite skyer klokken 12. Tildels overskyet, noe bris, noe torden, noe yr og 20 pluss-grader fra omkring 16.30-tiden. Tildels kraftigere og mere videre frem mot 19-tiden. Spredt lett litt skyet og 17 pluss-grader klokken 21. Månen begynner å "vokse" igjen fremover de kommende 14 dager. Halv-mørkt og i underkant av 15 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--19-- 
-- Dagboks-notater, mandag 19. juni 2023: 

   Omkring 13 pluss-grader Celsius her ute i natt. Lite skyet og 20 pluss-grader klokken 09. Helt og delvis lett overskyet og opp til omkring 22 pluss-grader frem mot klokken 11.45. Litt yr og 18 pluss-grader klokken 22. Nesten halv-mørkt, stille og 17 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--20--
-- Dagboks-notater, tirsdag 20. juni 2023: 

   Nokså mørkt, stille og 16 pluss-grader Celsius her ute klokken 01.30 i natt. Tildels noe yr videre utover natten. Nokså overskyet, vått og 19 pluss-grader klokken 10. Lett overskyet og 21 pluss-grader klokken 13.30. Omtrent det samme videre utover dagen. Ned mot 17 pluss-grader klokken 23. Noe halv-mørkt og stille mot midnatt.

---

---
*****

--21--
-- Dagboks-notater, onsdag 21. juni 2023: 

   Halv-mørkt, mange fugler våknet og 16 pluss-grader Celsius her ute klokken 03 i natt. Lysere, men ellers omtrent det samme videre utover natten. Jeg tror det er mye glede og trivsel blandt mange av små-fuglene i årsløpet her nu, fordi de har forøket og styrket seg med barn og trivsel. Mange slags fugler hører og ser jeg sjeldnere, hakkespetter, ugler, skogduer, ørner, hauker, sjøfugler, etc., men det gjelder nok for de også. Det samme ville også vært gjeldende for det fjærfeet her som terror-regimet drepte, høns, moskusender, påfugler, etc. - som jeg selvfølgelig ikke minst særlig savner og tenker på. Det er ingen trøst at mange i Ukraina og mange andre steder har det likså ille eller verre.

   
Det er mye ondskap og dumhet i dagens verden. Mange mennesker lyver, stjeler og dreper uten å vite hva de egentlig gjør - og mange gjør det bevisst. Ondskapen gjør seg mere eller mindre synlig gjeldende. Og den er smittsom. Mange befinner seg klistret fast i hva de er indoktrinert, vill-ledet og forfalsket med, uten evne til å befri seg fra det. De som kriminelle og molboer forsterker heller seg selv og sine synsinger, i hovmod.

   Overskyet, med lett yr og 18 pluss-grader fra omkring 09-tiden. Med noe bris og tildels lett litt yr og omkring 20 pluss-grader frem mot klokken 16.30. Med 15 pluss-grader klokken 22. Halv-mørkt og stille mot midnatt.

---

---
*****

--22--
-- Dagboks-notater, torsdag 22. juni 2023: 

   Omkring 15 pluss-grader Celsius og vått her ute i natt og frem mot klokken 10. Med 17 pluss-grader og tildels litt mindre overskyet og mindre vått klokken 12. For det meste delvis overskyet utover dagen, med 16 pluss-grader frem mot klokken 20.
Sankthansaften og videre stor skogbrann-fare rundt omkring også i morgen. Ned mot 14 pluss-grader og nokså stille klokken 23 - og jeg hørte for litt siden både en jaktende ugle og en gjøk. Halv-mørkt og stille mot midnatt.

---

---
*****

--23--
-- Dagboks-notater, fredag 23. juni 2023: 

   Halv-mørkt og enda bare noen fugler hørlige og ned mot 13 pluss-grader Celsius her ute klokken 03 i natt. Lys blå spredt litt skyet himmel og 17 pluss-grader klokken 11. Med 15 klokken 20.30. Svarthyll-trærne her blandt annet har også begynt å blomstre i disse dager. 13 pluss-grader klokken 22.30. Halv-mørkt, stille og 12 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--24--
-- Dagboks-notater, lørdag 24. juni 2023:

   10 pluss-grader Celsius her ute klokken 06. Helt og delvis noe lett overskyet og gradvis opp til omkring 20 pluss-grader frem mot klokken 13.30. Omkring 22 pluss-grader klokken 16 og tildels lite skyet utover dagen. 18 pluss-grader klokken 21 og 17 klokken 22. Halv-mørkt, nokså stille og 16 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--25--
-- Dagboks-notater, søndag 25. juni 2023: 

   Halv-mørkt, omkring 15 pluss-grader Celsius og mange fugler allerede våknet her ute klokken 03 i natt. Halvt lett skyet og noe mild bris med 20 pluss-grader klokken 10, og med 22 klokken 11.30. Og 25 klokken 15.30. Og 20 klokken 20. Og 18 klokken 22.30. Litt halv-mørkt, nesten stille og i underkant av 17 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--26--
-- Dagboks-notater, mandag 26. juni 2023: 

   Ned til omkring 15 pluss-grader Celsius her ute i natt. Overskyet og regn utover eftermiddagen, med omkring 16 pluss-grader. Uten nedbør klokken 20, men meget vått. Det ble trolig mere nedbør videre utover kvelden, men det vet jeg ikke.

---

---
*****

--27--
-- Dagboks-notater, tirsdag 27. juni 2023: 

   Omkring 16 til 13 pluss-grader Celsius med regn her ute i natt. Overskyet, vått i det grønne og omkring 15 og 16 pluss-grader utover dagen. Litt mindre overskyet og mindre vått klokken 19. Stille og 14 pluss-grader klokken 23. Nesten halv-mørkt og 13 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****


--28--
-- Dagboks-notater, onsdag 28. juni 2023: 

   Lett nesten overskyet og 11 pluss-grader Celsius her ute klokken 05, Halvt skyet og 16 pluss-grader klokken 10. For det meste overskyet utover dagen, med opp til omkring 20 pluss-grader eller mere. Med 17 pluss-grader og litt yr klokken 20. Til ned mot 15 pluss-grader og gradvis disig og mere yr og halv-mørkt frem mot midnatt.

---

---
*****

--29--
-- Dagboks-notater, torsdag 29. juni 2023: 

   Disig, vått, yr og omkring 14 pluss-grader Celsius her ute i natt. Overskyet, vått og omkring 15 pluss-grader utover formiddagen. Med omkring 16 pluss-grader og tildels litt yr utover eftermiddagen. Vått og yr utover kvelden, men ned mot 12 pluss-grader og noe dunkelt klokken 23. Det blir saftige frø, frukter og kropper  med alt det våte som kommer med sommeren som varmere. Vi går her nu nn i den første av sommerens tre måneder, juli, det straks kommende kvartal. Varmere, som eftermiddagen blandt dagens kvartaler. Halv-mørkt, vått, yr og ned mot 11 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--30--
-- Dagboks-notater, fredag 30. juni 2023: 

   Overskyet, vått, skravlende små-fugler og ned mot 10 pluss-grader Celsius her ute klokken 04 i natt. Delvis overskyet og 14 pluss-grader klokken 10. Lett nesten overskyet og 15 pluss-grader klokken 13. Overskyet og omkring 15 og 16 pluss-grader utover eftermiddagen. Tildels med noe yr og 14 pluss-grader utover kvelden. Halv-mørkt, vått og 13 pluss-grader mot midnatt.
   
---

---
*****
 
*****


<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste månedeksternt ) ---- 

<----  Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

 ---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16.17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30.  --- 
----- 
-----  Øverst denne side
---
--- qqq