--- Denne side:  Side-060-Hekseboken-2008.html  

<----- Forrige side ( ekstern ) ----- Index-Hekseboken-2008.html ( ekstern ) ----- Neste side: ( ekstern ): ----->   

Saksframlegg til Fylkesnemnda for sosiale saker i Rogaland ---> Side 1 av 41:
Utskrift: 05.12. 2007        
---
             
---

'I'IL TOPS I INDEX I THE END II HUNs FRONT-SIDE/MENY I


23.05. 1995, to oppslag med bilde på s. 3 (?),-Adressavisen, tirsdag :

(Kopi avski-ift: HUN, rlh.)OPSLAG 1:2:


BILDE / Med teksten:


DYRETRAGEDIE: Myndighetene vurderer nedslakting etter at dyretragedien i Skaun ble kjent.


Trolig nedslakting i Poesilia


Lensmannskontoret vurderer hardere lut i dyretragedie- saken i Skaun


Adresseavisen / SIMEN GRANVIKEN


SKAUN: Lensmannskontoret og dyrevernsnemda i Skaun samlet i går trådene etter den nedslående inspeksjonsturen på Poesilia før helgen. Myndighetene vurderer nå hardere lut i dyretragediesaken i Skaun.

Foruten helserådet, er også barnevernet orientert etter besøket på Poesilia for helgen.


I går gjennomgikk lensmannskontoret i Skaun rapportmaterialet og dokumentasjonen etter inspeksjonsturen ved Rune Leander Hansens småbruk i Poesilia i Skaun før helgen. Lensmannskontoret vil i løpet av dagen diskutere og rådføre seg med den kommunale dyrevemsnemda om det skal fattes vedtak om å ”minske budskapen” på småbruket i Poesilia.


Vil slakte

Lensmannskontoret håper i det lengste at dyrene, som er annonsert for salg, skal få nye eiere i løpet av kort tid - og at saken med det løser seg selv.

- Men blir ikke dyrene solgt raskt, går det mot nedslaktning. Det er vår innstilling, sa lensmannsførstebetjent Frond Halvorsen til Adresseavisen i går ettermiddag. Lensmann Arve Forslund i Skaun fastslår at situasjonen i Poesilia slett ikke er tilfredsstillende. Selv om det var litt bedring å spore, mener lensmannen at påleggene som ble gitt for en drøy uke siden, slett ikke er

oppfylt.

Det er ikke bare dyrevernsnemda som bistår lensmannskontoret i Skaun med Poesilia-saken. Lensmann Arve Forslund opplyser til Adresseavisen at han har informert såvel helserådet som barnevernet etter besøket på småbruket.


Ikke nytt for kommunen

- Konimunen kjemer sitt ansvar for den totale situasjonen på Poesilia, kommenterer assisterende rådmann i Skaun, Kjell Viggen.

Han medgir at saken har væt et hett tema i rådhusets korridorer og at mange reagerer på situasjonen som har oppstått i Poesilia. Viggen vil ikke uttale seg konkret om sosialkontor og barnevernsnemd er koblet direkte inn etter politiets besøk forrige uke, men fastslår at opplysninger som har kommet frem i de siste dagene fra Poesilia ikke er nyheter for kommunens ansvarlige. Sosialsjef Tove Egge 

---


---


<----- Forrige side ( ekstern ) ----- Index-Hekseboken-2008.html ( ekstern ) ----- Neste side: ( ekstern ): ----->  

---