--- Denne side:  Side-149-Hekseboken-2008.html  

<----- Forrige side ( ekstern ) ----- Index-Hekseboken-2008.html ( ekstern ) ----- Neste side: ( ekstern ): ----->   

Saksframlegg til Fylkesnemnda for sosiale saker i Rogaland ---> Side 1 av 41:
Utskrift fra journal 19.11. 2007, Ingeborg Nyland          
---
             
---

UTSKRIFT FRA JOURNAL


PersonID: 843 - Hansen, Gudmund - 100591 26135


19.11.2007 INY Telefonsamtale m. ”mormor” 22.12.06 - Kopi av JornalID: 3775


Mormor til Trude ringte og fortalte at hun var bekymret for Trude og barna, de hadde reist fra Rune og til en dame i Aksdal som var alkoholiker. Mormor hadde truffet henne i sommer og visste ikke helt om det var noen god plass for Trude og barna og være. Denne damen ko opprinnelig fra Island.
Mormor fortalte at Gudmund og Frøydis hadde blitt igjen hjemme hos far, mormor trodde de hadde det greit der, ”de klarer seg” sa mormor.

Jeg forstod ikke helt sammenhengen rundt historien om Mariell og "3- åringen" men det skulle ha oppstått en episode der Rune skulle ha oppsøkt Trude det hun hadde oppholdt seg i Aksdal og Rune skulle ha forsøkt å hente ungene der. Det hadde endt med at Rune hadde satt barn i bilen for å kjøre dem hjem og Trude skal ha tatt dem ut av bilen. De skulle ha dratt i barna. Politiet skulle ha blitt tilkallt og kommet til stedet og vist Rune bort. Trude ville snakke med Rune om at hun vil se de voksne barna som hadde flyttet hjemmefra men Rune hadde sagt at han ville skilles.

Mormor fortalte videre at Trude var sint på henne fordi hun ikke ville gi henne penger. Mormor hadde sagt til Trude at hun måtte ta kontakt med barnvernet for å få hjelp. Trude hadde blitt rasende og kallt moren sin for en alkoholiker.

Idun og Balder skulle egentlig til mormor i julen, nå kom de ikke likevel. De skulle være sammen med moren. Balder skal ha forsøkt å snakke med far, men far ville ikke snakke med han. 

Mormor sier at hun snakket endel med Balder, han igjen prøver å snakke med moren sin.

Mormor forteller at hun har snakket med Balder om å fortelle barneverntenesten hvordan han egentlig har hatt det hjemme i oppveksten. Far skal ha både slått og sparket mor og barna. Far viser hele tiden til bibel- sitat for å underbygge meningene sine.

mormor forteller videre at det er noen med ukjennt nr. som ringer henne og så bare legger på. Dette gjør henne redd og nærvøs i den situasjonen hun nå er i. Hun er syk og har eplepsi.

Mormor fortelter at Trude og har et søskenbarn i Trøndelag som Trude har god kontakt med, hun heter Bente hun vet hvordan situsajonen er. Mormor vil at -Bente skal ringe også og fortelle det hun vet.

Mormor reagerer på at Trude var så ufin i telefonen og kom med stygge beskyldninger mot mor sin. Hun er såret og lei seg samtidig som hun er bekymret for Trudes psyke akkurat nå. Jeg sier at Trude nå nok er i krise og derfor sier og oppfører seg som hun gjør mot mor.

Mormor sier at hun nå håper at Trude flytter fra far, men at hun trenger hjelp.


Mormor ønsker ikke at barneverntenesten skal opplyse Trude at hun har ringt og vert bekymret. hun vil ikke ødelegge forholdet dem imellom.---


---


<----- Forrige side ( ekstern ) ----- Index-Hekseboken-2008.html ( ekstern ) ----- Neste side: ( ekstern ): ----->  

---