--- Denne side:  Side-156-Hekseboken-2008.html  

<----- Forrige side ( ekstern ) ----- Index-Hekseboken-2008.html ( ekstern ) ----- Neste side: ( ekstern ): ----->   

Saksframlegg til Fylkesnemnda for sosiale saker i Rogaland ---> Side 1 av 41:
Utskrift: 05.12. 2007        
---
             
---

Både Liv Grete og Gudmund sa: - Vi må huske på at hun nu står under et sterkt press og dårlige innflytelser ifra Margrethe. Trude har det veldig vanskelig nu. Og hun elsker deg, og vil leve alle sine dager med deg! Det også sier hun jo.

Jeg sa: - Hun opplever vel prøvelser også hun, særlig nu! Ingen tvil om det. Men hun har enda ikke snudd. Og hva er det vel vi kan gjøre?

Liv Grete og Gudmund sa: - Jeg er sikker på at Trude vil være glad og komme tilbake om du går med på at bare Trude får ha kontakt med Balder og Idun! Helt sikker! At Trude kunne få oppsøke Idun og Balder og ha kontakt med de.

Jeg sa: - Men da burde jo Trude heller spørre meg om det da! Det har hun faktisk ikke gjort. Og det er ikke det hun spør om nu heller.

De sa: - Jeg er helt sikker på at hun går med på det og blir veldig glad!

Jeg sa: - Men det har jeg jo forsåvidt gått med på hele tiden det. Det er vel ikke det det står om vel? Og det er vel ikke det hun spør om vel? Og hvilken løgnaktig, ubesindig, overdreven, egoistisk og ondsinnet makaber måte er det vel hun uhemmet spør med?! Om noe annet, men vel ganske så bestemt? I hva hun nu har gjort og hva hun nu gjør?

Liv Grete og Gudmund var utrolig sikker på at Trude ville gå med på det – hvis jeg gikk med på det.

Jeg sa: - Men det har jeg jo gått med på hele tiden det. Og har jeg jo sagt til både henne, før, og dere nu. Hun trenger og må hverken være løgnaktig eller ondsinnet overfor meg for å oppnå slikt noe mål! Dessuten så tviler jeg enda mere nu på at det er det hun egentlig vil, og om det vil tilfredsstille Balder – som på mange måter tydelig nok står bak det hele under besettelse av Berit Molbosæter i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune, siden under og efter det forskrekkelige møtet med henne i Vikedal mandag 13.03. 2006. De har gjort så mye ondt og løgnaktig nu allerede, at de skjemmes fullstendig og nødig vil snu! Det virker heller slik på meg.

De sa: - Og du vil ikke være sint på henne heller?

Jeg sa: - Nei, jeg vil ikke være det. Og hvorfor skulle jeg vel være det?

De sa: - Jeg er helt sikker på at Trude vil godta dette. Og på at hun vil være kjempeglad for det!

Jeg sa: - Jeg er ikke likså sikker som dere. Men hun har jo underveis nu i det som skjer og har skjedd syntes som å ønske å snu seg bort ifra sin ville og uhemmede berserkgang!

De sa: - Ja, - det er hun der Margrethe som har stoppet henne hver gang og som har så veldig dårlig innflytelse på henne. Hun er så frekk hun der Margrethe at! Det er farlig for Trude og ungene å være der hvor de nu er. Hadde Trude bare kommet seg unna henne! Det er det det står på. Så ville hun nok ha kommet hjem mange ganger allerede. Det vet vi.

Jeg sa: - Ja, jeg vet det jeg også. Men hva skal vi vel gjøre?

De sa: - Snakker med Trude om dette. Da kommer hun straks. Helt sikkert!

---

Også for Idun og Balder har også forholdene og avgjørelsene i slikt noe stor betydning! Både før, nu - og senere i livet.

---

---


---


<----- Forrige side ( ekstern ) ----- Index-Hekseboken-2008.html ( ekstern ) ----- Neste side: ( ekstern ): ----->  

---