-- RULE-39-URGENT-rlh-201511.html  

   RULE 39 - URGENT

   To:
   The Registrar, European Court of Human Rights,
   Council of Europe, F-67075 Strasbourg Cedex, France

   From:
   Rune L. Hansen,
   Vikeveien 1808, N-5568 Vikebygd, Norway.
   phone: (+47) 53 76 76 87 - e-mail: hunwww@online.no

   Dato: Mandag 30. november 2015

   Samtidig med min klage (i samme konvolutt) til Menneskerettsdomstolen i Strasbourg (EMD) anmoder jeg hermed også om at Rule 39 Urgent iverksettes for å forhindre eller få utsatt den fengslingen av meg som norske myndighets-representanter har gitt beskjed om at de iverksetter torsdag 10. desember 2015 (i document 034 p-153-161). Eller at om dette ikke tidsnok lar seg ordne av EMD, at EMD ordner så jeg umiddelbart løslates fra fengselet.

   Min begrunnelse for denne anmodning fremgår i og av d-035 (p-162-167), som er en klage til norske myndigheter på fengslings-innkallelsen. Jeg har imidlertid gode grunner for å tro at klagen til de norske myndigheter sannsynligvis ikke vil komme til å bli besvart, eller at eventuelle svar vil være negative, inhabile og ukompetente.

   Og alt dette fremgår med stor tydelighet av sakens dokumenter.

   Som det fremgår av d-035 og sakens dokumenter (se dokument-listen = d-036) har jeg en god basis for å tro at hensikten med den ulovlige fengslingen blandt annet er:
   - å plassere meg under forhold hvor de på "indirekte måter" best og fortest mulig kan drepe eller invalidisere meg mest mulig fullstendig, eventuelt også samtidig på "indirekte måter" å utvide eller påplusse tiden for varigheten av fengslingen,
   - samtidig med tilsvarende for å ødelegge meg og min familie sin eiendom og eiendeler, inklusivt blandt annet også saksdokumenter,
   - samtidig med viten og hensikt om at en slik fengsling under enhver av sakens nuværende omstendigheter vil være ytterligere livs-ødeleggende for meg og min familie og våre samfunn.

   Fengsling ble besluttet av norske domstoler i saken (se d-021 og d-028 og d-033). I og med fullstendig ulovlige dommer.


   Med beste hilsen og forhåpninger fra

   Rune L. Hansen,
   underskrevet mandag 30. november 2015:


---
---