-- 20090404-fax-til-adv-meling.html

   Hei adv. Brynjar Meling -

   Din juridiske rådgiver Bjørn telefonerte i formiddag og spurte meg om saks-nummeret på Gulating lagmannsrett sin kjennelse om å avvise anken av Fylkesnemnda, men jeg kunne ikke finne den her iallfall ikke nu. Har ikke helt orden enda efter det lange oppholdet i fengselet og raseringen her hjemme.
   Men jeg ser iallfall at det saks-nummeret som har blitt brukt også av Haugaland tingrett og det meste av dokumentene jeg nu har liggende foran meg m.h.t. Fylkesnemnda-saken er saks-nr. 08-135053TVI-HAUG.

   Jeg snakket iøvrig nettopp, klokken 15.30 med dr. Tungesvik, som kunne fortelle at hans skriv / erklæring avsendes mandag ifra ham og til min postkasse. Han sa og at han ikke har hørt noe ifra deg. Jeg sa nemlig du hadde sagt du skulle ta kontakt med ham.
   Han har telefon-nummer 480 75 235. Hans adresse er iøvrig: dr. Hans Olav Tungesvik, Spesialist i psykiatri, Boks 25, 5594 Skånevik, e-post: hans.olav@tungesvik.net  
   
   Håper jeg fikk til støtteskrivet til anken av Fylkesnemnda bra nok, og jeg oversendte det pr. faks til deg i går kveld og til Gulating lagmannsrett i Bergen også pr. faks. Det ble kort tid på å få gjort ferdig, men i så måte er vel det lett å forstå med alt det som til stadighet skjer i dette saks-komplekset - som dessverre kanskje mest av alt ungene er skadelidende under.

   Med beste hilsen ifra
   Rune L. Hansen, lørdag 04.04. 2009, Vinberget, Tindeland i Vikebygd i Vindafjord kommune i Rogaland.

***

   


-