-- 20100126-Avtale-bvt-med-Trude.html                  --- BREVENE ( ekstern ) -

Kopi / avskrift - RLH: Dette skriv med avtale fikk jeg første gang se 19.03. 2010 da kopi av Tilsvar fra Trude datert 15.03. 2010 ( ekstern ) ankom fra min adv. Tone Thingvold. Der var dette skrivet med avtale et vedlegg.       

Side 1 av 1:
26/01  10 TIR  11:38  FAX  52744041


(( Håndskrevet: BILAG NR. 1 ))        
(( Våpenskjold Haugesund kommune ))

Oversendes som avtalt på tlf. bvtj. sine konkrete forslag til det videre samarbeidet i saken:


1.
     Familiemøte/nettverksmøte.
     Deltagere: mor og de eldste barna, fom alder 10 år. I tillegg mors advokat, bvtj.s advokat, saksbehandler og seksjonsleder i tiltak barn.
     Mål for møte: Realitetsorientere barna i forhold til tolkning av lovverk og fakta i saken - finne grunnlaget for tillit i samarbeidet med mor og barna.

2.
     Umiddelbart starte "kobling" av barna med venner, Steinerskolen, fritidsaktiviteter, øvrig familie, mors venner samt finne frem til foreldre av jentenes venner som kan være aktive medspillere i prosessen med å falle til ro hos mor.

3.
     Finne en lærer eller assistent på Steinerskolen som kan hente og bringe jentene til og fra skolen hver dag. Betales av bvtj.

4.
     Tett kontakt (minst ukentlig) mlm mor, barna og bv.

5.
     Tett samarbeid mellom bvtj, skole, mor og barna.

6.
     Vurdere behov for individualterapi for jentene med tanke på skyldfølelse/lojalitet overfor far.

7.
     Tidsperspektiv 2-3 mnd.


Bv intensjon er at tilbakeføring til mor skjer etter 2-3 mnd. Bv kan imidlertid ikke forplikte seg til å avstå fra å fremme begjæring om omsorgsovertagelse dersom det skulle vise seg under vegs at vilkårene etter bvl 4-12 skulle foreligge.

Under forutsetning av at partene blir enige om den ordningen som bvtj har skissert i møte, vil bv dekke ditt fremsatte salærkrav.

Dersom tilbakeføring skjer etter 2-3 mnd vil bvtj. viderføre hjelpetiltak i samarbeid med mor - tiltakene må kontinuerlig evalueres med tanke på hva som er best for barna.


Barneverntjenesten i Haugesund, 27. januar 2010

Liv Kjersti Kvalevaag  ( + underskrift )
Barnevernleder

Anne Sternhoff  ( + underskrift )
Seksjonsleder tiltak barn


Ovennevnte aksepteres :

Haugesund, den 26.01.10

Trude Monica Hansen  ( + underskrift )
mor



---