-- 20100207-ENDA-FANGEHOLDTE.html                 - BREVENE ( ekstern ) -
RUNE-SAKEN                

   Noen ord om de kidnappede og fangeholdte barnas arv og livsverdier.

   Kidnappingene og fangeholdene av barna og deres far, er for barna og far grovt alvorlig på så mange og forskjellige slags vis. Ikke bare hva angår deres mangel på indre og ytre velbefinnende i denne stund, og ikke bare deres mangel på trivsel og trygghet.
   Det er ikke bare barnas unike, uerstattelige, frodige, innholdsrike hjemsted, arkiver, biblioteker, manuskripter og skole som ødelegges og går tapt, frarøves de, men også omtrentlig hele deres verdifulle, livsviktige arv!
   De der kriminelle tull-hønsene i Barnevern-tjenesten skjønner mikroskopisk lite eller ingenting av slikt noe. De tenker, seg selv lik, på arv så som penger og fyskiske, materielle gjenstander. Selv er de jo komplett fattige mennesker sånn sett, som har ingenting annet å gi sine barn og barnebarn eller samfunnet i arv! Enn kanskje i beste fall noe så fattigslig som noen penge-summer og IKEA-møbler. Ånds-fattige stakkarslige bur-høns som de er! Endog deres egne barn er av liten verdi for de! Og med-mennesker, selvfølgelig. Og kultur, anstendighet, landskaper, fortid, perspektiver, sødme, erkjennelsesmessige, sjelelige og åndelige skattkamre. De har ganske enkelt ikke slikt noe, og skjønner det ganske enkelt ikke! Annet enn i beste fall i særdeles innskrenket forstand og betydning.
   Så hva gjør det vel om de frarøver vår familie og våre barn alt slikt noe, som de kanskje endog til og med forakter! Eller ikke engang vet om eksistensen av!
   De tror seg vel endog som rikere og bedre enn barnas far og familiens livsverdier, og berettiget til å ødelegge og å tilintetgjøre hva de anser som mindreverdig og uten verdi! Fordi de selv tror seg å ha noe bedre: fangehold, kidnappinger, dokument-falsk, trakassering, trusler, krenkelser, terror, hærverk og ødeleggelser - sine metoder og standarder!
   Hva bryr de seg vel om menneskerettighetene, grunnloven, straffeloven og slikt noe skrap? Det er skap og verdiløst for de - også det. De er den allmektige synse-mafiaen! Den kriminelle, livsfarlige synse-mafiaen.
   Det tortur-kammeret de har satt Frøydis og Stauda i, er vel et analogiens vitnesbyrd om hvordan de behandler sine egne - og andres - barn!

   De har hverken kjærlighet, omsorg, visdom, forstand, trygghet eller trivsel å gi - hverken egne barn eller andre.
   De er falskhetens farlige kriminelle dusin-varer!
   Men om de så hadde eller har noe å gi, - så får de iallfall heller så, høste, nyte og gjødsle sine egne frukter!
---

   Det hærjes sånn med mine barn at jeg jo gråter ved bare tanken!
   Om og om igjen, nu i snart to år, og litt mere til hvis en regner med de tidligere kidnappingene og fangeholdene - og de hører selvfølgelig også med.
   Og alt og det hele på grunn av en såkalt Barnevern-tjeneste!
   I Norge er så sannelig om mye snudd opp ned!
   Til grøsselig det motsatte av hva det egentlig skal være!
---
   Mord, terror, trakassering, kidnapping, dokument-forfalskning, etc., er forbudt og straffbart. Uansett hvem som gjør det.
   Er det noen som ikke har skjønt såpass enda?!
---
---