-- 20101211-Situasjons-rapport-til-adv-TLT-fra-RLH.html    --- BREVENE ( ekstern ) ---  dbn.html ( ekstern ) ---

RLH: Dette brevet avsendes pr. e-post lørdag 11.12. 2010 klokken ca. 14.45 og er et utsnitt fra mine Dagboksnotater for samme dag.    


   Hei advokat Tone Linn Thingvold - her litt nytt:
---

   Har Frøydis meldt seg inn i foreningen for dreping av foreldre og kidnapping, fangehold, knebling og utplyndring av barn hun også?
   I en ukes tid nu har jeg forsøkt å telefonere henne, men når ikke frem. Farmor nådde frem til henne og snakket litt med henne forleden dag. Idun tar heller ikke telefonen når jeg ringer og har jeg enda ikke fått kontakt med siden kidnappingen av Stauda! Og ny telefon-regning til Idun i mitt navn ankom med posten i går, kr. 1.995,- med forfall 18. desember. Og hennes forrige, også i mitt navn, på kr. 2.310,- står enda ubetalt. Hva er det som får henne til å gjøre slikt noe? Og Frøydis?
   Frøydis har enda ikke fått lønnen sin via NAV på flere måneder for arbeidet hun har hatt i systuen i Haugesund hvor "barnevernet" i Haugesund plasserte henne med beskjed om å jobbe som lærling til hun blir 18 år. Mens Trude som enda fangeholder og knebler barna på kryss og tvers premieres!
   Mens "barnevern-tjenesten" i Haugesund, vennene til Iren K. Hebnes, lusker frem og tilbake blandt barna med trusler, trakassering, smisking, premiering og løgn og Trude som vanlig gjør og sier alt hva de forlanger og forventer av kriminell galskap. Og går støtte i form av "hei og goddag, så fine barn da" fra naboer og fjotter uten evne eller vilje til å forstå hva som foregår. Og som nærsagt betrakter henne som "alene-mor", hvilket hun spiller og later som også.
   Perverse, groteske greier.
   Og farmor forteller at hun forstod det på Frøydis som at Peter Johannes har vært der i Skoglandsveien blandt barna og Trude i flere uker nu. Og jeg ble for mange uker siden kontaktet av blandt annet Einar Edwin som fortalte at Peter Johannes driver samtidig aktiv sex med både Idun, Trude og Frøydis og om han får det til også med Stauda og de andre barna og undrer forskrekket på hva det videre kan komme ut av det om ikke Peter Johannes og slikt noe fjernes og jeg kan gjøre noe for å beskytte barna. Og jeg sier som sant er at jeg enda er fullstendig maktesløs og umyndiggjort annet enn det jeg eventuelt får snakket med Idun og Frøydis om det. Hvilket jeg forlengst har gjort og også gjorde Stauda før hun ble kidnappet oppmerksom på og advart mot. Dessuten forteller farmor at hun forstod det på Frøydis som at Frøydis har tenkt seg nordover antagligvis eller kanskje med Peter Johannes. Mens det ikke er lenge siden Frøydis blandt annet fortalte meg at hun skal bo noen uker i Gudmunds leilighet i Haugesund og at hun kommer hjem nu snart, iallfall for litt for ikke å risikere at "barnevernet" setter henne i fosterhjem, som de jo blandt annet truer også henne med hvis hun har kontakt med sin far og sitt hjemsted. 
   Dessuten jo på alle måter tydelig, også på Frøydis og Stauda, at det er viktig for "barnevernet" og kidnapper-gjengen med Trude i spissen å indoktrinere alle og enhver med at det at jeg på Internettet skriver om saks-komplekset og det som relevant foregår er "stygt overfor familien" og ille og urett. Selvfølgelig. De vil ikke bli og være avslørt. Den som aktivt gjør noe for å redde familien og for å avsløre de kriminelle blir ikke minst trakassert og svertet for nettopp det. Et viktig anliggende for de. Det var jo forsåvidt på sett og vis slik hele saks-komplekset med Iren K. Hebnes startet foråret 2006, da hun jo - slik fremgår av saks-dokumentene - uten blygsel truet med å frata oss barna hvis jeg offentliggjorde hva som allerede da var skjedd. Samtidig med at hun straks efter at vi (under overskriften "- Truer vår livsform") fremstod i stort oppslag i Haugesund Avis 25.03. 2006 ( intern ) i falskhet beroliget alle og enhver med at det hadde hun ikke tenkt for hun visste at vi var en god og harmonisk familie! Hvilket ikke varte lenge.
   De har underveis gjort mange forsøk på å stoppe og å kneble publiseringen av saks-komplekset. På så forskjellige kriminelle og usle vis.
   Har Frøydis nu under særlig innflytelse av Peter Johannes latt seg lokke og friste til likegyldighet og svik, eller hva? Likesom Idun i forhold til Andi og Karl? Jeg undres iallfall ... også på det og slikt. Både Trude, Balder, Gudmund og "barnevernet" eller kidnapper- og fangeholder-gjengen vil jo være særdeles fornøyd med og glad for og premierende og smigrende overfor slikt.

--- Rune L. Hansen