-- 20100530-Fy-n.html         --- BREVENE ( ekstern ) --- Barnets-rettigheter-Index.html ( intern ) --- 




---

Hva skjer før, i og efter Fy-n?

   Det er ikke slik at fylkesnemnda, hverken før eller i møtet, spør eller undersøker om saks-fremlegget (dvs. dokumentasjonen) til barnevern-tjenesten, hverken mht. bestanddeler, påstander eller helhet, er sann eller usann. Fylkesnemnda legger til grunn og gjengir og videreformidler ukritisk, dvs. uten spørsmål eller undersøkelser, hva barnevern-tjenesten skriver og sier, så som sant, rett og riktig. Og dette nytter det ikke å protestere eller rette på hverken før eller i eller efter møtet i fylkesnemnda!
Og mange solide vitner eller beviser i og for fylkesnemnda for at hva barnevern-tjenesten har skrevet eller sier i og med sitt saks-fremlegg blir ikke estimert eller hørt. Derefter skriver og fatter fylkesnemnda et vedtak hvor det hva barnevern-tjenesten fremførte blir gjengitt i hvitvasket form, og alt annet utelatt eller forvrengt.
   Alt dette er ikke bare noe jeg sier, at det er slik. At det faktisk er slik kan jeg om ønskelig eller nødvendig fullgodt og utvetydig bevise. (Jeg har det ikke med å skrive ting jeg ikke fullgodt kan bevise.)
   Og det er altså hva som skjer i fylkesnemnda. Når og hvis saken så derefter går til tingretten, så gjør tingretten omtrentlig det samme og skriver en kjennelse eller dom hvor så barnevern-tjenesten sine ord, ønsker og formuleringer er hvitvasket i 3., 4. eller 5. ledd, osv.!
   Og slik pågår det og slik fortsetter det stort sett, uten de store unntak - annet enn eventuelt, ofte av for de det gjelder tilsynelatende uforståelige grunner, unntaksvis annerledes. På samme vis i forhold til politiet, påtale-myndigheten, statsadvokaten, riksadvokaten, trygdeetaten (NAV), skatteetaten, osv. 
   Ingen vil eller våger å sette spørsmålstegn eller tvil ved hverken innholdet eller hensikten i og med barnevern-tjenesten sin dokumentasjon, annet enn evt. i ubetydelige sammenhenger. Og om så likevel skulle skje, hvilket unntaksvis hender, så tar barnevern-tjenesten seg til rette og får det likevel som den vil, på tvers av lov og rett, som oftest med trusler og / eller fristelser og et nytt løgnaktig dokument i hånden eller bak de angjeldende sin rygg, manipulerende overfor politiet, trygdeetaten, etc. De livs-truende truslene er der fra første stund hele veien underveis, på kryss og tvers, og kan nærsagt få involverte og deres tilhengere eller motstandere og "nøytrale" til å gjøre eller si hva som helst, særlig for liksom å være på "rette siden". Barnevern-tjenesten viser iøvrig til hva fylkesnemnda eller politiet eller retten har sagt, det av det som når og hvis tjener deres hensikt - en hensikt som utrolig nok sjelden er barnets eller familiens beste eller ve og vel!
   Dermed kan en spørre seg selv, ikke minst på vegne av de ti-tusenvis ofre og til-intetgjorte i Norge for uretten, hva vel hensikten er og hva det skal være godt for?
   Penger? Prestisje? Kameraderi? Til-intetgjørelse av brysomme? Spørsmålene og svarene kan være mange og mange-artede, men ett er iallfall sikkert:
   Det hele av den uhyrlige uretten, med synsingen og løgnene og forbigåelsen av lov og rett, truslene, terroren, trakasseringen, torturen og det hele alt, både før, under og efter, foregår under Arbeiderparti-ideologiens makt, tvang og vern. Hvorfor har altså også ikke minst, men mest av alt, med ideologi og politikk å gjøre. Tro ikke at de på ekte ikke vet hva som egentlig foregår. De både vet det og vil det. Det er akkurat det de vil.

---