-- RULE-39-URGENT-rlh-20151214.html  

   RULE 39 - URGENT
   Angående deportasjon av meg til Sandeid fengsel fra og med 10. desember 2015
   Henviser til klage nr. 50171/15

   To:
   The Registrar, European Court of Human Rights,
   Council of Europe, F-67075 Strasbourg Cedex, France

   From:
   Rune L. Hansen,
   Vikeveien 1808, N-5568 Vikebygd, Norway.
   phone: (+47) 53 76 76 87 - e-mail: hunwww@online.no

   Dato: Mandag 14. desember 2015

   Hermed oppdaterer jeg saken med tre nye dokumenter. Vedlagt.

   Samtidig med min klage (klage nr. 50171/15) til Menneskerettsdomstolen i Strasbourg (EMD) anmoder jeg hermed også om at Rule 39 Urgent iverksettes for å forhindre eller få utsatt den fengslingen av meg som norske myndighets-representanter har gitt beskjed om at de iverksetter torsdag 10. desember 2015 (i document 034 p-153-161). Eller at om dette ikke tidsnok lar seg ordne av EMD, at EMD ordner så jeg umiddelbart løslates fra fengselet. Og eventuelt andre tiltak som EMD anser som nødvendige eller rett og riktige.

   Min begrunnelse for denne anmodning fremgår i og av d-035 (p-162-167), som er en klage til norske myndigheter på fengslings-innkallelsen. Jeg hadde imidlertid gode grunner for å tro at klagen til de norske myndigheter sannsynligvis ikke ville komme til å bli besvart, eller at eventuelle svar ville være negative, inhabile og ukompetente.

   Her nu vedlagte svarbrev datert 03. desember 2015 til meg fra Kriminalomsorgen bekrefter mine antagelser.

   Samtidig vedlegger jeg her en kopi av mine offentlige dagboksnotater for torsdag 10. desember 2015, som blandt annet forteller noe mere om om saken og om hvorfor jeg valgte å ikke være hjemme torsdag 10. desember.

   Og som det tredje nye dokumentet en kopi av min nye klage til Kriminalomsorgen, datert 14. desember 2015.

   Samtidig som jeg hermed oppdaterer min begjæring om Rule 39 Urgent.

   Iøvrig har jeg nu blitt informert om at det var brann hjemme på min eiendom fredag 11. desember 2015, mens jeg fortsatt var borte fra mitt hjemsted og eiendom. Toppen på en av e-verkets master for elektriske ledninger på eiendommen var i brann og avsvidd. Dette ble tilfeldigvis oppdaget og varslet til e-verket av en av mine døtre, som litt senere blandt annet ble foreslått å evakuere eiendommen, efter at det kom folk fra e-verket, brannstasjon og politi og fikk slukket brannen og avverget videre ødeleggelser. Hun ble fortalt at om hun ikke hadde oppdaget brannen og om det ikke hadde regnet og vært vått ute ville det ha blitt en skogbrann og husene på eiendommen ha brent opp. Dessuten fikk hun koblet inn sikringene til det elektriske anlegget for husene igjen og forhindret også dermed mange og store ødeleggelser. Nevnes kan iøvrig at det elektriske anlegget på og i nærheten av eiendommen er ustabilt og trenger tilstedeværende tilsyn, ikke bare hva angår sikringene i bolighuset.

   Som det fremgår av d-035 og sakens dokumenter (se dokument-listen = d-036) har jeg en god basis for å tro at hensikten med den ulovlige fengslingen blandt annet er:
   - å plassere meg under forhold hvor de på "indirekte måter" best og fortest mulig kan drepe eller invalidisere meg mest mulig fullstendig, eventuelt også samtidig på "indirekte måter" å utvide eller påplusse tiden for varigheten av fengslingen,
   - samtidig med tilsvarende for å ødelegge meg og min familie sin eiendom og eiendeler, inklusivt blandt annet også saksdokumenter,
   - samtidig med viten og hensikt om at en slik fengsling under enhver av sakens nuværende omstendigheter vil være ytterligere livs-ødeleggende for meg og min familie og våre samfunn.

   Fengsling ble besluttet av norske domstoler i saken (se d-021 og d-028 og d-033). I og med fullstendig ulovlige dommer.


   Med beste hilsen og forhåpninger fra

   Rune L. Hansen,
   underskrevet mandag 14. desember 2015:


---
---