--- 20240314-Til-NAV-fra-RLH.html

---


   Til: NAV,
   Fra: Rune Leander Hansen,
   Dato: Torsdag 14. mars 2024

   Angående deres saksnummer 0806982 - angående såkalt underholdsbidrag til barn.

   Mine barn har fullstendig ulovlig vært kidnappet - og er det fortsatt. Den manglende kontakt mellom meg og mine barn har på ingen som helst måte vært frivillig eller ønsket fra min side. Det samme gjelder i forhold til min ektefelle.

   Mange ansatte i NAV har vært medskyldige i kidnappingen - og kidnapperne har underveis på forskjellige måter mishandlet, utplyndret, ødelagt og nær drept meg, og vårt hjemsted og vår familie og vår fremtid. Ikke minst også økonomisk og sosialt.

   Det kan ikke og må ikke fortsette slik. Og deres vedtak må fullstendig endres.

   Alt dette har jeg siden begynnelsen fortløpende daglig kontinuerlig efter evne offentlig dokumentert. Og også informert blandt annet NAV om i mine brever til NAV.

   Men det er tydelig at kidnapperne og deres medspillere, inklusivt ansatte i NAV, ikke har ønsket eller evnet å forholde seg lovlig til våre menneskerettigheter. I steden forholder de seg fullstendig og omfattende kriminelt.
Å krenke en menneskerettighet med mere eller mindre bevisst unnlatelse er selvfølgelig også kriminalitet.

   Er dette en klage? Ja, men i samsvar med våre menneskerettigheter og ikke slik NAV i denne sak ønsker den skal være. Saken har allmenn meget stor betydning. Jeg forholder meg nu direkte og godt nok og efter evne til det kriminelle brev datert 27.02.2024 jeg mottok i min postkasse torsdag 07.03.2024. Jeg har ikke ressurser til å "klage" slik NAV ønsker en klage skal være.

   Nærsagt enhver kan fort forstå hva dette egentlig handler om. Her under gjengir jeg for ordens skyld en kortfattet og presis innføring i menneskeretts-konvensjonene:

---

   En kortfattet innføring i menneskeretts-konvensjonene, 20240301

   De felles-menneskelige menneskeretts-konvensjonene skal alltid og samtidig kunne beskytte og gavne ethvert menneske,
ethvert samfunn og enhver nasjon. Gjensidig reell respekt er en forutsetning og en nødvendighet.
   
   Poenget med menneskerettighetene er at enhver av de alltid er og skal være ukrenkelig, umistelig og uavhendelig for enhver borger. Samtidig er de en slags både globalt og nasjonalt minste felles multiplum. Ingen ideologi, religion, politikk, avgjørelse, domstol, lov eller menneskerett skal kunne krenke, forfalske eller neglisjere en borger eller en menneskerett.

   Det eneste "unntak" som noensinne kan lovliggjøres er uforfalsket nødverge (emergency), inklusivt selvforsvar, for en kortest mulig tid på en mildest mulig måte, hvis det ubestridelig er tvingende nødvendig.
Heller ingen menneskerett skal kunne krenke en annen menneskerett.

   Menneskeretts-konvensjonene er og skal være lex superior - det vil si, alt annet av lov og rett, offentlige avgjørelser og politikk må være i samsvar med menneskeretts-konvensjonene.

   Det er i menneskeretts-konvensjonene, inklusivt Menneskerettserklæringen Art 30 (UDHR) lovbestemt - at:
   "Ingenting i denne erklæring skal tolkes slik at det gir noen stat, gruppe eller person rett til å ta del i noen virksomhet eller foreta noen handling som tar sikte på å ødelegge noen av de rettigheter og friheter som er nevnt i Erklæringen."

   Og som innledningsvis er lovbestemt i blandt annet Menneskerettserklæringen (UDHR) - at:
   "Enhver har krav på alle de rettigheter og friheter som er nevnt i denne erklæring, uten forskjell av noen art (...)
   - Da anerkjennelsen av menneskeverd og like og umistelige rettigheter for alle medlemmer av menneskeslekten er grunnlaget for frihet, rettferdighet og fred i verden (...)
   - for at hvert individ og hver samfunnsmyndighet, med denne erklæring stadig i tankene, skal søke gjennom undervisning og oppdragelse å fremme respekt for disse rettigheter og friheter, og ved nasjonale og internasjonale tiltak å sikre at de blir allment og effektivt anerkjent og overholdt både blandt folkene i medlemsstatene selv og blandt folkene i de områder som står under deres overhøyhet."

   Menneskeretts-konvensjonene er og skal være en ukrenkelig helhet. Dette bør og må enhver forholde seg til.

   Mere eller mindre bevisst å unnlate å respektere en menneskerettighet er også en menneskeretts-krenkelse og kriminalitet.

   *

---

   
   Hilsen fra Rune Leander Hansen,
   Vikeveien 1808, NO 5568 Vikebygd,
   Tlf. : 91 81 51 69 E-post: hunwww@online.no
   
---

---