-- 20100321-Politi-anmeldelse-fra-ESH.html            --- BREVENE ( ekstern ) --- Politi-anmeldelsene-Index.html ( ekstern ) ---

Kopi / avskrift - RLH: Jeg fikk pr. post tirsdag 23.03. 2010 tilsendt en kopi av denne håndskrevne Politi-anmeldelse til politiet i Haugesund, fra Else Synnøve Hansen ( barnas bestemor og farmor), sammen med en kopi av et håndskrevet skriv datert 18.03. 2010 fra henne til Adresseavisen i Trondhjem ( ekstern ).


Fra:
Else Synnøve Hansen,
Norde Halsetvei 78 a,
70 23 Trondheim.

Til:
Politiet i Haugesund


Trondheim 21/3 2010

   Jeg vil inngi en Politianmeldelse på Barnevernet i Haugesund og Vindafjord.

   Det gjelder ungene til Rune L. Hansen og Trude Hansen adr. Tindeland 5568 Vikebygd.
   For hvordan de behandler mine barnebarn. Hvorfor og hvordan? Og hva de sier til mine barnebarn om faren deres. Sånn oppførsel har jeg aldri hørt før. De skremmer dem og tar fra dem den friheten de har hatt før. De får ikke gjøre det de vil, og ikke snakke med farmor og far i telefonen. De er rett og slett i fengsel og skremt. Deres far har jeg aldri sett vært voldelig ovenfor barna. Ikke har han vært alkolisert. Jeg trur de må se på forholden i hjemmet der de er i dag. Som har en bror som leker far, og drikker og har brukt narkotika, og hatt dårlige venner. De største søskene sier han behandler ikke de små så bra. Snakker stykt til dem osv. Balder ringte til meg her om dagen. Og da fikk jeg aller nådigst snakke med Alfredo og Mariel. Så kom Frøydis til telefonen og fikk så vidt fortelle at hun ikke hadde det så bra. Og da ble røret revet i fra henne og jeg hørte at hun sloss med broren sin. Så kom Alfredo og jeg spurte om Balder lekte far. De har tatt fra dem mobilene også. Men på Facboks står det at de har fått dem igjen, men det er ikke sant, for da har dem svart når jeg har ringt.
   Det er vel Balder som holder på der også. Og da jeg fikk snakke med Mariell, så sa hun at hun ikke husker meg, så det er hart og høre. Så Balder er ikke noen farsfigur. Før barnevernet kom inn i bildet, så var de aktive og harmoniske barn, som både spilte og sang og trente. Og faren får ikke ha sine barn og ikke se dem. Det er verre enn en morder som sitter i fengsel, som får besøk av sine barn. Vist dere synest at moren er en bedre mor enn far, så forstår ikke jeg det. Men vi bestemødre er vel ikke værd noe mere. Moren har jo aldrig vært noe husmor, når det gjelder lort og renslighet, og å lage mat har hun aldri kunnet. Jeg synest at Rune med hjelp av Trude har kunnet få så fine barn og har oppdradd dem selv. Til dette med barnevernet kom inn i bilde. For no er de redde, og jeg frykter de ødelegger disse barna. Disse barna er manipulert, og de har brukt masse løgner også. Både som er kommet på trykk og sagt. Idun får jo ikke sakt så mye heller, de legger ordene i munnen på henne også. Og når det gjelder Rune så er det sakt bare negativt og løgner. Og vem sine uttalelser disse kommer fra? for ingen ting som Rune sier blir hørt. Og vridd på. Så det må være en grense hva de finner på, hva er det neste nu? Jeg er glad for att han er rolig og sindig. Til og med har Trude kalt mormor til barna for alkoliker og løgner. Er begynt selv med nye løgner hun også. Jeg kunne ha skrevet mye mer. Det blir snart en bok.
   Hva er det neste utspillet de finner på mot Rune no.

         Undertegnede, Else Synnøve Hansen,
                               Nordre Halsetvei 78 a, 7023 Trondheim


---