-- 20101215-utsnitt-dbn-rlh.html      --- BREVENE ( ekstern ) ---  dbn.html ( ekstern ) ---

RLH: Avsendt pr. e-post natt til 16.12. 2010.



Til advokat Tone Linn Thingvold -

   Utsnitt fra mine Dagboks-notater for onsdag 15.12. 2010:

---
   I dag, onsdag 15.12. 2010, ankom beskjed fra min advokat Tone Linn Thingvold om at det har ankommet en Kjennelse vi har ventet på fra Haugaland tingrett. Innholdet i Kjennelsen betyr i praksis nokså sikkert at mine barn har mistet sin far og jeg deres far nokså sikkert er frarøvet mine barn for alltid og evig, samt livets rett. At forbrytelsen er fullbyrdet. Og dette er Norge 2010. Beskjeden fra min advokat lyder slik: "Hei, / Svar har kommet og er videresendt til deg. / Retten fant at det ikke foreligger særlige grunner for å endre tidligere dom. Kjennelse og alt er sendt til deg. / Med vennlig hilsen / Tone Linn Thingvold"

---
   Ødeleggelsen er uopprettelig og sammenlignbar med et flerfoldig mord og det som verre er, begått av representanter for norske myndigheter i samarbeide med min kone Trude og noen flere delaktige. Mine 10 barn, derav 7 umyndige, bort vekk, for alltid, de 7 umyndige barnas kjære far bort vekk, for alltid, fratatt livets rett, en levende død. Barna fratatt sin far, sin integritet, sin identitet, sine livsverdier, sin arv, sitt hjemsted, sin skole - alt utplyndret og ingenting igjen av. Efter nær 5 år under konstant med terror, trakassering og tortur i regi av de samme.

   Barna og jeg har om ikke et mirakel skjer mistet hverandre for alltid midnatt til 24.12. 2010. Da blir de definitivt andre, fremmede sine barn. Jeg går videre til blandt annet og særlig Menneskerettsdomstolen i Strassburg med saken, men Menneskerettsdomstolen i Strassburg kommer uansett ikke til å rekke å endre dette faktum. Jeg og barna har tapt og ødeleggelsen er uopprettelig. Forbrytelsen fullbyrdet. For de kriminelle representanter for norske myndigheter gjenstår bare å rydde unna de siste rester for den fullstendige til-intetgjørelsen. Vanlig rutine for de. De aller aller siste rester som blir til overs, små-ruskene, tar de senere og efter hvert. Det er slik det er i Norge. Meget meget verre enn de fleste tror.
---
    Det er som jeg har sagt det. Og de kriminelle har det med å være kriminelle. Hele saks-komplekset og det hele alt er ingenting annet enn endeløst med uhyrlige kriminelle ugjerninger, i regi av representanter for norske myndigheter. Målet og hensikten har hele veien vært: Rune L. Hansen skal til-intetgjøres. Ikke for at Rune L. Hansen har gjort eller gjør noe som helst galt, men fordi de er kriminelle og det er slikt de driver med - bak masken og bak kulissene.
---
    Barna og jeg deres far mister fullstendig og definitivt hverandre. Og det er slik det er i Norge, selv om noen går rundt og tror noe annet. Til og med naive og uopplyste ofre som det enda er noe liv i og som ikke gir seg så lett og lever i håpet i mange år. Jeg har ikke engang den minste som helst interesse av å håpe efter 23.12. 2010, da er barna andre, fremmede sine barn og de har ingen far mere. Punktum. Vi lever i Norge!
---
   Om noen innenlands kidnapper ens barn i Norge så er sjangsene for noensinne å få se de igjen mikroskopiske, annet enn videre å kunne overleve terror og tortur for i tilfeller av perverse krenkelsens blaff.
---
   Se også videre hva de gjør med oss, og lær. Hele Norges land!
---
---
 
   Det har blitt kvelden og jeg har vært og tatt inn posten og der var også Kjennelsen fra Haugaland tingrett, ved dommer Per Annstein Aarvik, datert 08.12. 2010 ( intern ), som jeg nu har lest.
   Den er fullstappet av trakassering og videreføring og påplussing av falsk dokumentasjon. Han har ikke engang anstrengt seg for ikke å bli gjennomskuet eller avslørt. Stort mere er ikke å si om det egentlig. Enda en uhyre grov kriminell og grotesk dommer. Brisker seg ublygt i all sin makt, til hva som helst av perversiteter.

---
   Haugaland tingrett og det meste av vårt rettsvesen er nokså fullstappet av groteske kriminelle. Dette ikke sagt i sinne, antipati eller slikt noe fra min side. Det er slik det dessverre er.
---
   Norske myndighets-apperatet sier om og om igjen på sett og vis at jeg aldri har vært far for mine barn og at jeg heller aldri noensinne kommer til å bli det, og iøvrig jo at jeg ikke har livets rett og at nu nokså snart har de til-intetgjort meg.
---
    Det er stor-kriminelle av verste sort. Og de er det i full åpenhet, hånlige, perverse, falskt dokumenterende (i etappe efter etappe), sikre på seg og sitt nettverk sin makt og på å ikke komme til å bli tatt for det. Å "få dømt dommeren" ... Uproblematisk det, om bare ikke hadde vært de kriminelle som gjennomsyrer og styrer vårt rettsvesen. Men det er det, og de vet hva de holder på med - og at de mye ellers kan late som de er normale og samtidig ha i bakhånd å ville komme til å skylde på "grov uaktsomhet" fra sin side, for å mildne evt. straffe-reaksjoner. Det er enda mye naivitet og mangel på kunnskap og perspektiv ute i befolkningen om dette, dessverre. Og mildt sagt! Det er meget meget verre enn de fleste er klar over eller har dokumentasjon tilgjengelig for å kunne forstå eller å tenke seg til. Uttrykket terror-regime er ikke det minste som helst noen overdrivelse. Frem fra bak kulissene og propagandaen med det hele alt! Og det å få kompetente Sannhets- og Forsonings-kommisjoner og Menneskerettsdomstoler operative, reelle og effektive på lav-terskel nivå. Det norske folk har mildt sagt sjokk på sjokk til gode med hensyn til avsløringer og bevissthet som må komme.
---
***** Rune L. Hansen