--- Haugaland-Kraft-VS-Rune-Leander-Hansen-20221225.html ( ekstern )      ------ BREVENE ( ekstern 
--- --- ---

   Hei, til Kundeservice Haugaland Kraft, 25. desember 2022:

   Fra Rune Leander Hansen, Vikevegen 1808

   Det er i utgangspunktet deres strøm-avtale "Variabel Lavpris" jeg klager og angrer på.

   At dere har avsluttet strøm-avtalen og flyttet meg til annen som dere påstår at "for tiden er en mye rimeligere avtale for" meg, det vil forhåpentligvis være fremtidig akseptabelt for meg.

   Strømmen representerer en norsk natur-ressurs som det norske folk, meg inkludert, ikke kan eller skal være uten eller skade-lidende i forhold til. Det var derfor jeg henviste til to særlig relevante menneskerettigheter. Krenkelse av en menneskerettighet er ulovlig og kriminalitet.

   Jeg er oppmerksom på at mange, kanskje alle, norske strøm-leverandører nu for tiden direkte krenker blandt annet de to av meg nevnte menneskerettigheter - og at dette er en enda pågående organisert kriminalitet og kartell-virksomhet.

   Den norske strømmen er ikke en tjeneste-leveranse eller handels-vare som skal kunne pris-settes urimelig høyt for det norske folk - tvert om.

   Strøm-leverandører er lov-forpliktet å prioritere det norske folks rettigheter og behov.

   Hilsen fra Rune Leander Hansen, Vikeveien 1808


   PS - Dette herunder var innholdet i min forrige e-post til dere:

   Hei, til Kundeservice Haugaland Kraft, 23. desember 2022:

   Fra Rune Leander Hansen, Vikevegen 1808

   Jeg vil blandt annet benytte angreretten, vennligst informer meg videre. Jeg har ikke mottatt noe angreskjema og ser dessuten at deres kraftavtale "Variabel lavpris" har vært og er fullstendig misledende. Strøm-regningene har blitt stadig mere umenneskelige og ulovlige.

   17. november 2022 mottok jeg en e-post fra Haugaland Kraft om at de har avskaffet kraftavtalen "Variabel lavpris" og at jeg uten mitt samtykke er overført derfra til kraftavtalen "Følg Markedet" - hvilket kanskje kan være bedre eller akseptabelt.

   Jeg vil samtidig minne om særlig følgende menneskerettighet, i ICESCR Art 25:

   "Intet i denne konvensjon skal tolkes som innskrenkninger i den iboende rett hos alle folk til å gledes over og bruke fullt ut og fritt sine naturlige rikdommer og ressurser."
   "Nothing in the present Covenant shall be interpreted as impairing the inherent right of all peoples to enjoy and utilize fully and freely their natural wealth and resources."

   Og denne, i blandt annet UDHR Art 30:
   "Ingenting i denne erklæring skal tolkes slik at det gir noen stat, gruppe eller person rett til å ta del i noen virksomhet eller foreta noen handling som tar sikte på å ødelegge noen av de rettigheter og friheter som er nevnt i Erklæringen."

   Jeg forventer og håper nu hermed på adekvat og lovlydig reaksjon og svar fra dere.

   Hilsen fra Rune Leander Hansen, Vikeveien 1808

--- --- ---

   On 13.10.2022 08:48, Kundeservice Haugaland Kraft wrote:

> Hei,
>
> Din kraftavtale hos Haugland Kraft er variabel lavpris, og du skal ha mottatt et prisvarsel på dette. Vi opplever noen ganger at dette kan legge seg i søppelpost.
> Dersom du ønsker, kan vi flytte deg over til "Følg Markedet" som er en spotpris. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at vi ikke tilbyr variabel lavpris lenger, og dersom du bytter abonnement, kan du ikke gå tilbake til dette senere.
>
> Dersom du ønsker å bytte er det bare å sende oss en mail.
>
>
> Med vennlig hilsen
> Haugaland Kraft AS
> Tlf 987 05 270

---
---