--- Denne side:  Side-126-Hekseboken-2008.html  

<----- Forrige side ( ekstern ) ----- Index-Hekseboken-2008.html ( ekstern ) ----- Neste side: ( ekstern ): ----->   

Saksframlegg til Fylkesnemnda for sosiale saker i Rogaland ---> Side 1 av 41:
Utskrift: 05.12. 2007        
---
             
---

--- Dagboksnotater, Rune L. Hansen, N-5568 Vikebygd, Norge:

--- Uke 36.

Dato: Lørdag 09. september 2006 – Plommefruktenes dager:

Temperaturen her ute i natt har på det laveste en kort stund vært 12, 7 plussgrader Celsius.

I dag stort sett bra og fint vær. Temperaturen på det høyeste 25, 2 plussgrader.

Det blomstrer enda hver dag rikt omkring oss, med roser, liljer, sommerfuglbusker (Buddleia), monarda, solhatt, kattehaler, hortensia, caprifoler, mynter, calendula, blomkarser, osv.! Riktig så hver dag bare av den grunn blir unik og fargerik, yrende, forfriskende og forskjønnet!

---

Per telefonerte i dag og spurte om Gudmund kunne være med Paul til Vikedalsstølen. Gudmund hadde lyst til det og spurte om han kunne dra. Vi sa ja, og han ble efterpå hentet med bil av Per.

På kvelden telefonerte Gudmund og sa han var i Englehytta og spurte om jeg og Martin kunne komme dithen. Jeg spurte om han kunne si noen ord om hvorfor, og han svarte at det får jeg nå se når jeg kommer dit. Jeg sa at jeg kommer nokså snart, og jeg og Martin kjørte nokså snart efterpå dithen.

Det viste seg at Idun var der også. Hun ville spørre om det var i orden at hun fikk se sine søsken og sin familie igjen nu. Jeg sa at hun har sviktet og forlatt sine foreldre og at det er en dramatisk sak med alvorlige konsekvenser – og at Idun vet hva noen av disse konsekvenser dreier seg om. Hun har sviktet sin fars tillit for en billig og dårlig penge! Har ikke Idun noe bedre og annet å si, så angrer hun kanskje ikke sitt svik. Jeg fortalte også at det Balder og hun har gjort har virket skadelig og ødeleggende på hele vår familie og at det har bragt oss skam også. Og at hun har forlatt vår familie, gått ifra den, til helt andre slags foreldre, - ikke stått og gått sammen med oss! Og det endog også på tidspunkter og stunder i våre liv som er bemerkelsesverdige og tankevekkende i så henseende!

Idun sa ikke mange ordene, men gav uttrykk for at det er jeg som har sviktet og svikter. Fru Englehytta sa en hel del underveis, særlig om den og de nu vanlige måter å forholde seg til slike saker på.

Gudmund fortalte at Per og Paul hadde lurt ham til å komme dit, fordi Idun var der og hadde ønsket det slik. Og han sa at han ønsket å fortelle meg det i sannhet, og spurte om han kanskje har gjort noe feil. Jeg sa at det var godt at han gjorde det – og at han ikke har gjort noe feil.

Efter en times tid eller to kjørte vi hjem igjen. Idun skulle muligvis og troligvis overnatte i Englehytta. Vi kom hjem ved omkring midnattstid.

---

Bernard telefonerte igjen og snakket med Trude, om at han kommer i morgen i steden.

---

Vi hadde også familien Anker her på besøk i dag, som ble her et par timers tid i lag med oss. Bare trivlig og hyggelig. Og interessant.

---


---


---


<----- Forrige side ( ekstern ) ----- Index-Hekseboken-2008.html ( ekstern ) ----- Neste side: ( ekstern ): ----->  

---