--- Denne side:  Side-172-Hekseboken-2008.html  

<----- Forrige side ( ekstern ) ----- Index-Hekseboken-2008.html ( ekstern ) ----- Neste side: ( ekstern ): ----->   

Saksframlegg til Fylkesnemnda for sosiale saker i Rogaland ---> Side 1 av 41:
Utskrift fra journal 18.05. 2007, Ingeborg Nyland - side 2 av 2        
<---


Gudmund sa at han ville gi Idun beskjed at han dro med meg og handlet klær. –Han kom tilbake og sa at Idun ønsket å være med, jeg sa at det var fint. Vi kjørte til Amanda storsenter og traff Idun der. Gudmund sa at han ikke var vant med å kjøpe klær i butikker, han hadde vert med Idun og at han syns det var kjedelig. Jeg sa at dette ble kanskje kjekkere for nå skulle vi handle til han. Vi fikk kjøpt dongribukse, gensere, t-skjorter, undertøy og sokker. Han kunne trengt en tynn ytterjakke og nye sko, en bukse til og et par gensere til men valgte å ta det ved en senere anledning. Gudmund sa han hadde en tykk jakke han hadde fått av Balder som han igjen hadde fått av en i klassen.
Vi spiste pizza på Dolly dimples før jeg kjørte hjem. Gudmund sa at mormor var i Vikebygd nå, hun skulle hjemmom en tur før hun kom tilbake snart. Gudmund sa at mormor støttet han.
Vi ble enge om at jeg skulle ringe Gudmund 18. mai for å høre hvordan det gikk og om han trengte noe. Jeg ga han 300 kroner slik at han hadde penger til 17. mai feiring og mat.


Drøfting:

Da jeg kom til Steinerskolen møtte jeg, slik jeg tolket det en redd gutt. Jeg spurte om han var nervøs og han bekreftet at han var det. Gudmund syns det var vanskelig å ta imot hjelp fra barnevernet da han visste foreldrene ikke ville like det. Han ønsket likevel noe hjelp. Jeg tolket at Gudmund ikke hadde mer enn det han stod og gikk i, dette fortalte han. Han sa og at foreldrene ikke var begeistret for at han ville gå på skole i Haugesund. Det var derfor ugreit å dra hjem enda. På bakgrunn av det Gudmund fortalte vurderte jeg at Gudmund hadde behov for hjelp her og nå. Han trengte penger til mat og klær. Det var 16.mai så jeg tilbudte derfor å dra på butikk med han å skaffe noen klær til han.

Vi avtalte nytt møte med Gudmund neste onsdag. Han skulle da ha Idun og Balder med seg.

---


---


<----- Forrige side ( ekstern ) ----- Index-Hekseboken-2008.html ( ekstern ) ----- Neste side: ( ekstern ): ----->  

---