-- Denne side / ref.:  20080510-mere-info-ifra-rlh.html

<---- saker–index.html  ( intern )  <---- brevene-index.html  ( ekstern )  <---- dbn.html  ( ekstern )
Videre Info til Politiet ang. politi-anmeldelse nr. 10268497 4274/08-9 - kidnapping, trygde-misbruk, etc.
Og til Barnevern-tjenesten i Grue kommune og Vindafjord kommune.
 
-- Dagboks-notater, lørdag 10. mai 2008 - Pinseaften, Vinberget:

   Temperaturen 5, 4 pluss-grader Celsius på det laveste her ute i natt. Og 29 på det varmeste her ute i dag.
   Sol og finvær.
---

   Jeg setter min lit til at Politiet og myndighetene tar seg av saken i mens.
   Og at også de tar kontakt med meg når det trengs.

---

   Det er ikke feil å betegne denne saken også som uhyre grov og kriminell barne-mishandling, i regi av Iren K. Hebnes og diverse medspillere.
   Spør barna! Og spør de andre som bør spørres! Jeg vet - og er ikke det minste som helst i tvil. Og sterke og solide bevis er det mange og uomtvistelige av! Som ingen kan betvile.  
   
---

   
Syndenes forlatelse og forløsning i den hellige ånds umistelige gaver, gjennom Ordet, er noe stort å betenke og å vise respekt, andakt og glede!

---

   Jeg er ikke sexy, pen og fin i kroppen mere. Det jeg hadde av slikt noe har jeg forlengst brukt opp det meste av på denne barnevern-saken. Slik kan det gå! Men jeg syns likevel det har vært et lite offer, en liten gave - og dog stor - å gi, i sammenligning med hva den er god for i neste-kjærlighetens navn!
   Og vi Trude, må dog forsøke bedre og bedre å elske hverandre i gode og onde dager! Endog mere enn overfladisk!

---

   Jeg skjønner at dere eldste ungene har alvorlig dårlig samvittighet for alt det rotet dere underveis i mange år har gjort i arkivene og lagrene mine, og tingerne og sakerne våre. Det har jeg lenge skjønt og lenge visst.
   Og tenker mere på det nu når jeg holder på å rydde. Det hadde ikke kommet til å blitt slik om det ikke var for at vår familie ble så forskrekkelig og lenge forfulgt og terrorisert av den såkalte Barnevern-tjenesten!
   Det vi sånn sett har vært utsatt for så lenge har gjort at vi har måttet ned-prioritere mye viktig. Og da kanskje særlig større hus og mindre rot. Et stort og fint hus hadde vi antagligvis hatt her nu, om ikke vi igjen ble terrorisert. Men det huset hadde sånn sett ikke hjulpet oss noe som helst!
   Her nu ville jeg fortelle dere med tydelighet at jeg har visst om det og at det ikke har vært bra. Men jeg har også visst at det ikke er deres feil, men snarere min feil - på grunn av den såkalte Barnevern-tjenesten. Jeg hadde dog ikke noe valg.
   Og dere hverken kan eller skal klandres for det!
   Tro bare ikke at dere skal klandres for det!
   Men tro heller ikke at jeg skal klandres for det!
   Og heller ikke mamma!

   Og uansett: Jeg holder på å rydde opp i sakerne nu.
   I det hele alt.
   Og det går så greit så.

---

   Det er så mye som blir ødelagt når det såkalte Barnevern-tjenesten begynner trakassering og terror!
   Den forskrekkelige makt - til misbruk - den sitter med hører ikke noe som helst sted hjemme!

---

   Trude og Aud Signy setter sin lit til det som står om meg i Hekseboken 2008 ( ekstern ) - antagligvis! Kanskje?
   Skjønner ikke at det som står der, og her, og i Politiets og Barnevern-tjenestens dokumentasjon om Trude - også i form av lyd-opptak - er enda langt mye verre! Og at det ene (ang. meg) lar seg motbevise, mens det andre (ang. Trude) lar seg bevise.
   Jeg vil bare ikke at de skal leve i falske forhåpninger - for så å bli knust! Og det blir jo Trude knallsikkert om det kommer så langt! Eller om noen lurer henne så langt!
   Det skal iallfall forundre meg meget meget om jeg tar feil!
   Mildt sagt.

---

   Det var kommet et nytt innlegg i Gjesteboken i dag. Ifra Balder. Så uforstandig kan altså ungdommen - min egen eldste sønn på 22 år, skrive:

Navn: Balder Skjærvik-Hansen
E-post: balderskjaervikhansen@yahoo.com

Denne dagbokskrivinga og politianmeldinga tar mykje tid og energi frå deg. Du må bli sliten av å mase, mase og mase. Du kjempar ein febrilsk kamp. Nyttelaust. Den kvinna du driv og svartmaler på internettsidene dine er ikkje kriminell. Og barna vil ikkje bli overlete til deg. Samfunnet er ikkje slik du vil ha det.

Eg trur du hadde hatt godt av å bruke meir tid på ulike aktivitetar, som å gå på frisør, konsertar, fjellturar, trene, sole deg, stelle i hagen, seminar, kurs, fotografering, kino, teater, museum, bade, invitere folk på middag, fiske, padle, samle skjell, kike på fuglar, osv.
  Tilføyd: May 10, 2008

---

   Han har tilmed skiftet efternavn, for en tid tilbake - til mormors navn!

---

   Jeg har vasket hele Snekkerbua enda en gang, tent i Ildhuset - og skal nu, ved 12.30-tiden, bade før jeg fortsetter med annet.

---

   Jeg tror at Trude selv nu, mest av alle er forundret over at Politiet enda ikke har stoppet henne.

---

   
Følgende innlegg i Gjesteboken forleden dag var lagt inn som et "privat innlegg" - dvs. som bare er synlig for Administrator (meg). Og viser ytterligere hvilket farlig uansvarlig forhold ungdom har til slikt noe som nu har skjedd.
   I deres øyne dreier det hele seg ikke om stort annet enn at Trude har tatt seg en hyttetur en ukes tid eller mere, eller så lenge hun orker, og bare tok med seg ungene. Uten å spørre, - for hun er da vel et fritt menneske hun også!
   Det hele nærmest som en slags lek, eller artig ferie.
   Hva som egentlig har skjedd og det egentlig dreier seg om er det knapt mulig for ungdom å forstå. (Og ikke for ugifte heller.) I deres øyne er det bare ubetydeligheter. Og slike ungdom og mennesker er det derfor nokså lett å få med seg på sin side for kidnapperen, - til nærsagt hva som helst. For da blir og er jeg fienden!
   Det er slike mentaliteter Aud Signy har sansen for å utnytte.
   Og nu også på så forskjellig vis bruker.
   Og slike mentaliteter hun nu også, der hjemme hos seg, bruker i håp om å få hjernevasket mine barn.
   Den samme mobben.
   Men for både far og mor, og for barna - er det hele så absolutt ingen lek, men kanskje det mest katastrofale og forferdelige som kan skje i deres liv!
   Men hvorfor det er slik, skal jeg her nu ikke skrive om. 
   Men slik er det faktisk.
   For en mor som blir utsatt for det, og for en far. Og for barna. (Barna er det ikke nødvendigvis så lett å se eller høre det på, - fordi de er maktesløse!)
   Det er det forferdeligste av det forferdelige!
   Slik går innlegget:

Navn: Bryr du deg?
Fra: Uttafor "din virkelige verden"
Hej...
Nå blir eg snart sprø av alle dei derre "opptaka" dine..! Det finnes viktigare ting å gjørra på enn å ta opptak av alt mulig uinterresangt! Finn deg heller ein aan hobby... Og la forresten Trude og resten av familien vera ifred! Alle dei skrullete "lovane" du meine Trude og Aud Signey har gjort, dei har INGENTING med saken å gjørra! Hvis du prøver å LESE lovane i den VIRKELIGE verden, så vil du finna ut at Trude har full rett te bare å ta med seg ungane så lenge dei er under 18 år. Du kunne gjort det også... Det ville blitt felande oppstyr då og, men av heilt andre GODE grunner! Før ein rettsak (der du ikkje er med) er det alltid mora som får foreldre ansvaret i første omgang.  

Hvis du har fatta nåke av dette her, så skrive tilbake her og nå i gjesteboka! Vil hørra ka for nåke sprøtt du har å sei!

Ikkje hjertelig hilsen "Bryr du deg?"
  Tilføyd: May 8, 2008

---

   En mor som gjør slikt noe som Trude nu har gjort og gjør, har alene ingen reelle omsorgsevner for barn.
   Eller hva?
   Jeg tviler på at voksne, ansvarsbevisste mennesker vil syns eller tenke at hun da har det.
   Om hun altså ikke skulle bli straffedømt for det.
   Korriger meg gjerne!

---

   Nye selv-avsløringer i Gjesteboken:
   
Navn: "Bryr du deg?"
Fra: None of your business
VA-FOR-NO?!
IKKJE PEILING!? Du e galen mann!
Hyttetur du liksom *gamle gubber altså..*
Eg vett at True har reist ifrå deg, og du har INGEN rett te å prøva å få hu te å komma tebars! Ikkje te å ta ongane ifrå hu heller... Du vett virkeligt ikkje kor vondt du gjørre hu... Eg vett ikkje om hu vett det så sikkert sjøl eingong.

Få deg ein hobby... Begynn å ri, gå i fjell, bli forfattar, elle et elle aant sånt så det!

MVH (NOT) "Bryr du deg?"
  Tilføyd: May 10, 2008

---

   Noe av det triste med det, er at alle de som tror at de hjelper Trude, egentlig fullstendig gjør det motsatte, uten at de selv er klar over det. Både Aud Signy, ungdommene, Åse og flere til. Jeg undres om Trude er klar over det? Eller vet hva som foregår sånn sett?
   Jeg tviler mest på det.
   Tror hun er nokså uvitende en hel del om hvordan de "hjelper" henne.

---
   Tar med dette ifra Gjesteboken også, som jeg fant der nettopp - ved 18-tiden:

Navn: Bryr du dg?
Fra: jajajada...
Forresten... Eg skreiv PRIVAT INNLEGG sistegang eg skreiv... Det betyr PRIVAT, og at du liksom ikkje ska visa det til andre..!
*Sint*
HADE
  Tilføyd: May 10, 2008

---

   Det er blitt sagt meg ifra flere at Trude ønsker å gå ifra meg, men ikke fra pålitelig hold, og heller ikke fra Trude selv.
   Hva Trude imidlertid klart og tydelig har sagt, er at hun vil ha omsorgen alene for barna, og at hun derfor har kidnappet barna - og har barrikadert seg med ungene - og at hun har flyttet.
   Enskjønt hun sa via Aud Signy at hun bare var der på besøk - i begynnelsen.
   Efter at jeg var der for å hente barna hjem igjen endret dette tilsynelatende seg. Og da tydelig nok mest på grunn av Aud Signy? Det ble da innrømmet eller sagt at hun ikke bare var der på besøk.
   Aldri har Trude sagt til meg at hun ønsker å gå ifra meg. Tvert imot!
   Og siden dette skjedde har hun til meg ikke sagt noenting som helst! (Bortsett fra hva hun sier på lyd-opptaket ifra kvelden jeg var der for å hente ungene.)
   Det er også alt dette mistenkelig underlig!
   Og det er vanskelig å forstå det på noe annet vis enn at det iallfall sterkt har noe med Åse og Aud Signy å gjøre.
   Og hva de har fått henne til.
   Men selv har hun altså sagt meg absolutt ingenting slikt noe!
   Og nu ikke noe som helst annet heller!
   Men mine forslag og alternativer forholder hun seg heller ikke til med annet enn taushet.
   Alt dette tyder iallfall sterkt i retning av sterke innflytelser eller "skjerminger" ifra Aud Signy og Åse!
   Det virker som at de fullstendig har overtatt kontrollen over henne!
   Og det er kanskje hva de nettopp har?
   Og at hun selv har lite eller ingenting hun kan få sagt.
   Og hva ellers?
   Dette noen undringer og tanker ifra min side.
   
---

   Og hvordan en enn snur og vender på det, så er det hele uansett både uærlig, usselt, svikefullt, grovt kriminelt og umenneskelig. Hvilket uansett ikke er til å komme ifra.
   Og hva så videre?
   Aud Signy må ha høye tanker om sin egen klokskap, og skurkaktighet!
   Og sånn skal nu også Trude gjøres?
   Og definitivt.
   Det er så altfor trist.
   Og mest av alt for barna!
   Forskrekkelig trist!

---

   Jeg skriver litt her innimellom nu og da, mens jeg egentlig holder på med forskjellig annet.
   Det er meget vanskelig bare stunder å få tankene og sinnet bort ifra det, trolig omtrent umulig.
   Nettopp fordi jeg er så med rette sterkt bekymret, både for barna, særlig - og for Trude.
   Og selvfølgelig er jeg det.
   Det hele er meget meget så alvorlig.
   Det vet Trude ikke minst også!
   Kanskje hun mest av alt.
   Antagligvis.
   Enda hun selv bare har smakt en anelse og antydning av det!

---

   Trude forstod nok langtfra alvoret med det da hun stod overfor valget mellom å la Balder få være i fred da han flyttet, eller å ødelegge hele resten av familien.
   Det er enda ikke sikkert hun forstår alvoret med det.
   Hun ville grådig, egoistisk og uklokt ha både i pose og sekk. Og det hun ville ha med hensyn til Balder var dårskap og ødeleggelse. (Hvilket hun fikk enda mere da hun satte ham opp imot meg for å krige imot meg. Og dernest Idun, og Gudmund.)
   Og hvor har hele krusedullen endt hen nu?
   I det at hun ikke kunne velge rett og riktig.
   I unødvendig full katastrofe!
   I idioti!
   Og hun skjønner kanskje enda ikke noe!
   Enn om hun hadde valgt rett i steden!
   Og allerede ifra begynnelsen!

---

   Konsekvensen av hva hun gjør, hvis hun vinner frem med det, er at ingen av barna har noen far mere og at de har mistet sitt hjemsted. (Og når de oppdager det også mister sin mor.) Blandt annet!
   Konsekvensen av hva hun gjør, hvis hun ikke vinner frem med det, men jeg må bære ansvaret, er knusende!
   Konsekvensen av hva hun gjør, hvis ingen av oss - slik hun holder på! - mere kan være foreldre for barna, og barnas verden knuses desto mere fullstendig, er katastrofenes katastrofe!
   Og det hele: Fullstendig unødvendig!
   Og for hva?
   For at hun ville videreføre og forverre Balders problem!
   Og det vil hun enda!
   Pluss, pluss, pluss, pluss!
   Hun er galskapen i vold.
   Og alt: Fullstendig unødvendig.
   Og for hva?
   Et småtteri.
   Og det ender opp i hva?
   Løgn, falskhet og kriminelle grøsseligheter.
   Stadig mere og mere og verre og verre!
   I galskap.
   Mere og mere galskap!
   Galskap!

   Var det noen som snakket om hysteriske, egoistiske og svikefulle kvinnfolk?
   Det finns slike også!
   Og galskapen er ikke så lett å stri med!

---

*****

--11-- 

-- Dagboks-notater, søndag 11. mai 2008 - Pinsedag, Vinberget:

   Temperaturen

---