20090305-fra-TEG-til-politiet -- 20090305-fra-TEG-til-politiet.html     --- BREVENE ( intern ) --- Politi-anmeldelsene-Index.html ( intern ) ---


For oversikt se særlig: Straffesak-fengslingen-av-RLH-21-10-2008.html  ( ekstern ) -

Kopi / avskrift - RLH:Fra: Trygve Einar Gjerde [trygjerd@c2i.net]
Sendt: 5. mars 2009 19:46
Til: Vindafjord Lensmannskontor (post.haugalandogsunnhordland@politiet.no)
Emne: Rasering av huset til Rune L. Hansen

Vindafjord Lensmannskontor,

v/Politibekjent Haraldseid.

 

Nye opplysninger om rasering av Rune Leander Hansens hus.

 

Jeg fikk snakke med Run L. Hansen i telefonen i dag. Han opplyste at han hadde tre motorsager i vedhuset, alle er borte. Han sa også at det skulle henge to sett nøkkelknipper over inngangsdøren til stuen. Der er bare et, altså må de ha tatt med seg det ene.

Jeg var inne der på tirsdag og satte inn en hengelås på inngangsdøren til huset, samt ryddet og lette utenfor huset og i hagen om jeg kunne finne noe, men fant ingen ting, unntatt en liten Lead lommelykt som lå på stien bort mot løa. Den er hvit, ca 7 cm lang og 3 cm bred. Den hadde snor for å henges i nøkkelknippe. Den lyste fortsatt. Denne var ikke Rune sin lykt og det må være en av voldsmennene som har mistet den. Jeg har sendt SMS til Idun, til Frøydis og til Stauda med spørsmål om forskjellige ting i huset og denne lykt. Men ikke svar fra noen av dem, moren har tydelig lagt lokk på saken for dem, mulig beslaglagt deres mobiltelefoner, så verken jeg eller Rune har nå hatt kontakt med dem siden lørdag middag. Dette er besynderlig.

Jeg håper dere nå undersøker saken. Jeg står til rådighet for dere om noe skulle være aktuelt!

 

Med vennlig hilsen

Trygve Einar Gjerde,

Kristenfolkets Nasjonale Støttefond,

5440 Mosterhamn.

 

PS. Jeg reiser inn til Tindeland i morgen og skifter ut noen av hengelåsene, da de er av altfor dårlig kvalitet. ds