-- 20130923-fra-X-til-RLH.html    --- diverse-andre-trakasseringer.html ( ekstern ) --- BREVENE ( ekstern ) --- dbn.html ( ekstern ) ---

RLH, 23.09. 2013: Denne e-post ankom meg kvelden mandag 23.09. 2013. Jeg vet ikke fra hvem og hva vedkommende skriver om og sikter til er helt ukjent for meg, både mht. "julegaver" og alt det andre. Det hele kan virke som ingenting annet enn en slags trakassering, ispedd noe slags informasjon eller fantasi, men jeg vet som sagt ikke. Det er uansett mulig å frykte det verste mht. noe av hva som blir sagt i innholdet.
(Original på denne linken: Hyklerisk og respektløst.eml ( ekstern ).)


---

   Fra: Leo <lionofleo_91_1@hotmail.com>
   23.09.2013 21:38
   Emne: Hyklerisk og respektløst
   Til: hunwww@online.no
   Meldingsid: <DUB117-DS15DF14C1648FBCBE9822799D2D0@phx.gbl>
   X-Account-Key: account1
   X-UIDL: 1379965134.25652.nmvx3.nsc.no,S=6164
   X-Mozilla-Status: 0001

   
   Hei,

har tenkt å skrive en kortfattet mail med mine meninger til deg, selv om jeg regner med du kommer til å overse den eller evt. forkaste alt sammen.
Vil også nevne at jeg kjenner en del av dine barn, personlig, i tilleg til ganske mange andre personer som du har møtt.

Synes det er morsomt hvordan du har en side der du skriver om det du kaller ekte kristendom, når alle vet at en stor den av kristendommen handler om å elske og tilgi.
Har selv vært vitne til flere gråtende fortellinger fra dine barn, pga måten du oppførte deg mot dem. Har også lest gjennom en del av dine tekster, der du regelrett snakker dritt om min far og hans kollegaer. Og hvilken person vil nekte sine barn julegaver fra folk utenfor familien, å nekte dine barn litt ekstra juleglede, hvor egoistisk er ikke det?

Du virker som en person som er bitter på alt og alle, nettop av den grunn at de fleste har det mye bedre enn deg selv. Og tenk, hvis du mener hele verden er mot deg, er det ikke mer logisk at det er du som er mot resten av verden?

En ser tydelig produktet av oppdragelsen du ga dine barn (eller skal vi kalle det frarøvelsen av oppdragelse?). Halvparten har endt opp som ekstremister og narkomane, og resten vil ikke ha noe med deg å gjøre. Forstå det den som kan, men en far skal elske sine barn, og ikke påføre dem smerte.

Skulle gjerne signert denne mailen med navnet mitt, men velger å holde meg “anonym”, slik at selv om du kanskje forstår hvem jeg er så har du ikke noe håndfast å komme med mot min familie eller mine bekjente. (Og ja, navnet mitt inngår selvfølgelig ikke i mail-adressen)


Mvh Ingen

---
---