-- 20090318-komm-adm-vedtak-Vindafjord-Hansen.html            --- BREVENE ( ekstern ) ---

RLH: Se iøvrig for eksempel brev datert 26.05. 2009 fra adv. Meling ( ekstern ).  


   Følgende utsnitt fra Dagboks-notatene til Rune L. Hansen ( ekstern ) for torsdag 19.03. 2009 ( ekstern ) viser hva det kommunale administrative vedtaket i Vindafjord datert 18.03. 2009 gikk ut på:
---
   Men dette er hva som i så måte hendte, nu i dag:
   Det var en solrik og fin dag i dag, og jeg, Frøydis og Stauda kjørte til Skånevik ved 9-tiden. Jeg var til dobbel-time hos Tungesvik igjen, og han hilste på Frøydis og Stauda efterpå. Derefter kjørte vi hjemover, handlet i en butikk og stoppet i Etne og kjøpte en kjempestor pizza (150,- kr,) som vi knapt rakk å smake på, for vi stoppet bilen utenfor Lensmannskontoret i Ølen i Vindafjord for å hente sakene der. Da fikk jeg høre at Trude og Balder har politi-anmeldt meg i går, og Iren K. Hebnes sin Barnevern-tjeneste i Vindafjord efter samarbeide med Barnevern-tjenesten i Haugesund har gjort et kommunalt administrativt vedtak datert i går. Altså et kommunalt administrativt vedtak gjort 18.03. 2009 av Vindafjord kommunes Barnevern-tjeneste, hvor de begjærer hjelp ifra politiet i Vindafjord til å hente Frøydis og Stauda og bringe de jeg vet ikke hvor, hos Trude antagligvis. Politiet hadde en kopi av det kommunale vedtaket, som de lot meg få lese - og der stod selvfølgelig de groveste og frekkeste løgner og krenkelser på rekke og rad. Som for eksempel at Rune er alvorlig psykisk syk, og at han nettopp har sonet en dom for draps-trusler imot Trude ( ekstern ), og at han - med henvisning til Fylkesnemndas skriv med vedtak ifra juni - har mishandlet kone og barn.
   Med andre ord litt av et kommunalt administrativt vedtak!
   Galskapen, hysteriet og det kriminelle i full fart stadig fremadskridende.
   Jeg ble sittende der i en times tid og svarte på dumme og tendensiøse spørsmål og formuleringer ifra politibetjent Haraldseid. Efterpå var ungene borte vekke, tatt imot sin vilje - enda en gang - av gudene vet hvem, antagligvis i politiet og barnevern-tjenesten i Vindafjord. Jeg fikk med meg de sakene vi var kommet dithen for å hente, og la merke til da jeg kjørte derfra at det satt en stirrende lyshåret dame og snakket i en mobil-telefon i en bil like ved. Hun satt der lenge og stirret og snakket i sin mobil-telefon, og hun lignet på Britt Nelly Tveit og Ingeborg Nyland, tror jeg. Hun kjørte omtrent samtidig med meg - og jeg noterte meg bilnummeret, SD 13935.
   Det hele altså enda et trist og skuffende møte med Lensmannskontoret i Vindafjord, og angrepende og terroren ifra Iren K. Hebnes.
   Ny mishandling og terror. Også ikke minst ifra Trude og Balder. Igjen med løgner frekkere enn frekt!
---


   Og mandag 23.03. 2009 skriver Rune L. Hansen blandt annet følgende i sine Dagboks-notater:

   I Ølen var jeg innom Kommunehuset både på vei til Sandeid og tilbake. Først spurte jeg i ekspedisjonen om jeg kan få en kopi av det kommunale administrative vedtak som ble fattet 18.03. 2009 vedrørende meg og min familie. Hun jeg der snakket med skulle undersøke en stund og lurte på om jeg kunne komme tilbake om en halvtimes tid, fordi det datasystemet barneverntjenesten brukte var lukket og noe for seg selv, som bare barneverntjenesten kunne bruke, og jeg sa jeg kunne komme tilbake om en times tid eller to. Hvilket jeg gjorde. Hun hadde i mellomtiden snakket med Iren K. Hebnes, som hadde sagt at jeg ikke kunne få en kopi av det vedtaket - fordi, hadde Iren K. Hebnes sagt, det var et vedtak til politiet. Annet svar eller forklaring kunne ikke hun jeg snakket med gi.
---
   Nok en falsk politi-anmeldelse ifra Trude, sammen med Balder ( ekstern ), og igjen et falskt kommunalt administrativt vedtak ifra Iren K. Hebnes, som jeg forsøker å innhente opplysninger om.
---


---