-- 20100326-far-skal-fjernes.html                    --- BREVENE ( ekstern ) ---                                                   RUNE-SAKEN




---
   Noen ord om hvorfor den såkalte Barnevern-tjeneste
   med sine hjelpere mishandler barna i vår familie:

   Ifra Iren K. Hebnes og den såkalte Barnevern-tjenesten hennes sin side har det aldri noensinne i dette saks-komplekset vært barna det handler om. Så tvert imot!
   Det har ifra den spede begynnelse av ikke vært noe hemmelig for noen, at det det har handlet om er til-intetgjørelse av far, koste hva det koste vil.
   Det er det det hele veien har dreid seg om. Alle og enhver har visst og vet at barna alltid har hatt en meget god omsorg og oppvekst, som far solid og godt har hatt hoved-ansvaret for.
   Ingen har da heller noendsinne klaget på barna. Så tvert om.
   Og heller ikke på familiens meget vellykkede og gjennom alle år på alle måter lovlige hjemmeskole.
   Det er det forhold at far har stått for og står for hjemmeskole, og samtidig opposisjon til Arbeiderparti-ideologien og dens såkalte Barnevern-tjenester, som Iren K. Hebnes har villet til livs.
   Derfor skulle far til-intetgjøres.
   Barna har aldri den der Barnevern-tjenesten vært det minste som helst interessert i. Barna og livet skal taes ifra far, det er det det dreier seg om. Den mest effektive måte å til-intetgjøre far på. Om barna fangeholdes hos mor eller i barnehjem eller hvor som helst, det spiller ingen som helst rolle for den der Barnevern-tjenesten, bare far sånn kan til-intetgjøres.
   Hensikten har aldri vært noen som helst annen. Og alle midler har vært tillatt.
   Alt dette er iøvrig lett synlig for enhver som kikker på saks-dokumentasjonen.
   Dog har det likevel kunnet pågå.
   Fordi Iren K. Hebnes ville det slik.
   Og fikk det til slik.
   Det var dette Iren K. Hebnes hadde fiks ferdig for seg i sitt skriv datert 13.12. 2007 til Fylkesnemnda ( ekstern ), som hun hadde fått med seg Kirsten Westlye på med hennes skriv datert 07.09. 2007 ( ekstern )!
   De visste godt hva de holdt på med. Det skulle være deres dødsdom over vår familie.
   Alt og det hele ligger der fiks ferdig planlagt. Nøyaktig slik skal far til-intetgjøres, fullstendig. Og nøyaktig slik skulle det se ut som at mor forårsaket og bevirket det hele.
   De to dokumentene skulle sørge for omtrent alt og det hele. Resten skulle gå omtrent av seg selv. Ingen skulle kunne ha noen valg eller alternativer eller kunne protestere.
   Se selv!
   Alt som siden skjer er gjennomsyret av dette, absolutt alt.
   At far skal til-intetgjøres. Med alle midler, koste hva det koste vil.
   Minst av alt har hun og hennes medhjelpere hatt interesse for barna. Annet enn som et middel og våpen i den krig-føringen, hvor barna kanskje mest av alt har fått gjennomgå.

   Mor gjorde motstrebende som hun ble truet og fristet til og jern-grepet på henne festet seg hardere og hardere.
   Samtidig som alle barna og far protesterte, hver for seg ifra sine fangenskap. Bortsett fra Balder, som mere og mere fikk overtalt mor, og efter hvert også Gudmund, til å tro at det var den beste og eneste strategi for "å redde barna". (Nøyaktig hvordan dette skjedde er grundig og omfattende beskrevet i saks-dokumentasjonen.)
   Iren K. Hebnes, Balder og mor viftet underveis med de to dokumentene, overfor politiet, fylkesnemnda og retten, og alt gikk slik Iren K. Hebnes hadde planlagt i og med de to dokumentene!
(Nøyaktig hvordan også dette skjedde er også grundig og omfattende beskrevet i saks-dokumentasjonen.)
   De to dokumentene fikk alt og hva som helst til å skje, i den tilsiktede hensikt!

   Mor ble underveis selv mere og mere krig-førende imot far og barna, i fullstendig hel-omvending, sammen med Iren K. Hebnes sin såkalte Barnevern-tjeneste! Stadig mere og mere med alle kriminelle midler tatt i bruk!
   Med de to dokumentene å vifte med utartet situasjonen seg mere og mere, til hvordan forholdende nu forholder seg!
   Mor har ved hjelp av Iren K. Hebnes og de to dokumentene og deres oppskrift på kidnappinger, fangehold og knebling tilranet seg en falsk familiestand, og barna og far nektes enhver kontakt med hverandre, samt barna nektes sitt hjemsted, sin hjemmeskole, sin trivsel og glede og sine liv. Og far mishandles og tortureres konstant likeledes, - på grunn av og i til-intetgjørelsen.
   Alt og det hele så langt nøyaktig slik som Iren K. Hebnes ville ha det og gav sin oppskrift på i sitt skriv datert 13.12. 2007, fullstappet med løgner og frekke påstander.
   Forberedt og varslet av henne siden iallfall april 2006 ( ekstern )

   Den kriminelle, falske dokumentasjonen sine konsekvenser.
   Nøyaktig slik som tilsiktet.
   Frekkere og lettere gjort enn noen skulle kunne tro mulig!
---
   Hele saks-komplekset dreier seg for de kriminelle om utplyndring av far og hans barn og hele hans familie.
   Med tilhørende terror, trakassering, tortur, etc.
   Hensikten og målet har vært å til-intetgjøre barnas far.
   Alle frekkhetens kriminelle midler har de brukt.
---
---
Rune L. Hansen,
Tindeland,
5568 Vikebygd.
Tlf. 53 76 76 87 mob. 91 72 99 20,
E-post: hunwww@online.no
Internett: http://hunwww.net