-- 20100407-Farmor-om-Hebnes-Westlye.html             --- BREVENE ( ekstern ) ---          RUNE-SAKEN

RLH: Dette avsendes i dag, 07.04. 2010, til Haugaland og Sunnhordland politidistrikt pr. e-post. Anmeldelse-sak-nr. 11059001. Henviser til politi-anmeldelse datert 16.03. 2010 ( ekstern ).         


Til:
Politiet,
post.haugalandogsunnhordland@politiet.no
Haugaland og Sunnhordland politidistrikt,
Haugesund.

Fra:
Rune L. Hansen,
Tindeland,
5568 Vikebygd.


Vitnemål 07.04. 2010 fra Else S. Hansen,
i politi-anmeldelse nr. 11059001,

nedskrevet av Rune L. Hansen

   Følgende ifra mine Dagboks-notater for onsdag 07. april 2010 efter at jeg snakket med farmor (Else S. Hansen) pr. telefon samme dag:

---
   Det kom et brev fra farmor med posten nu i eftermiddag, jeg leste det og telefonerte og snakket med henne efterpå.
   Hun hadde meget temperament og meget på hjertet. Hun sa blandt annet, som hun underveis har sagt mange ganger, at hadde det vært jeg, hennes sønn, som hadde gjort alt det gale som Trude underveis har gjort, efter at Iren K. Hebnes truet livene våre, så ville de ha satt meg i fengsel veldig mange ganger.
   For et par ukers tid siden sendte jeg henne en kopi av side 29, 30 og 31 av Kirsten Westlye sitt dokument datert 07.09. 2007 ( ekstern ). De sidene som mest omhandler hva farmor selv skal ha sagt til Kirsten Westlye, i følge dokumentet.
   I brev-konvolutten fra farmor i dag returnerer hun meg disse kopiene, med utstrykninger og kommentarer til omtrent halvparten av det som står der. I telefonen sier hun at hun kunne ha strykt ut og kommentert mere også, men at det hele var mye på en gang av løgn, forvridninger og sverting. Og at hun angrer seg på at hun i det heletatt snakket med et slikt menneske, som altså telefonerte henne den gangen i 2007. Og at vedkommende Kirsten Westlye bør straffes og settes i fengsel. Dess mere når en ser og vet hva hensikten hennes var!
   Farmor ante ikke da hvilkne hensikter den der Kirsten Westlye hadde, eller hvilken trussel hun kunne finne på å være. Hadde farmor visst eller skjønt det så hadde hun aldri snakket med vedkommende. Og når hun i eftertid skjønner hva Kirsten Westlye - endog fullstappet med ingenting annet enn løgner - forsøker å ta henne til inntekt for, er farmor av den oppfatning av vedkommende Kirsten Westlye bør straffe-dømmes til fengsel.
   Jeg sier til henne at Norges og Nordens antagligvis fremste og mest velutdannede ekspert på sakkyndighets-rapporter, Joar Tranøy, sa og skrev efter å ha gjennomgått dokumentet til Kirsten Westlye at hun bør politi-anmeldes.
   Og at Sigve Bøe i Stavanger sa og skrev at Kirsten Westlye har skrevet det motsatte av hva han sa.
   Det er jo det også farmor gir uttrykk for.
   Og hun sier at før det der Barnevernet kom inn i bildet var det ikke snakk om noe som helst av alt det som efterpå er sagt og skrevet om familien eller noen i familien. Og at Balders uttalelser og oppførsel efter det der er endret til det motsatte. Ingen beklaget seg over noe som helst, tvert om. Farmor sier at det i skrivet til Kirsten Westlye er fremstilt som om hun nesten ingenting har med familien og barna å gjøre, liksom bare en sjelden gang i blandt, når forholdet er det motsatte også sånn. Men efter at Trude kidnappet ungene ble jo alt annerledes.
---
   Jeg telefonerte farmor nu efter å ha skrevet dette, og hun sier det er fint jeg skriver det og at det er veldig mye mere som bør frem også.
---

---