-- 20100415-NAV-Vindafjord-vedtak-krisehjelp.html            --- BREVENE ( ekstern ) ---

Kopi / avskrift - RLH: Ankom pr. post 16.04. 2010.    

Kommentarer --


UFERDIG


Kommentarer:

--- --- Fra RLH Dagboks-notater for torsdag 15.04. 2010:
---
   Jeg skal til tannlegen i dag og derefter til NAV Vindafjord i Sandeid.
   Begge efter avtale.
---
   Kom hjem igjen omkring 12-tiden.
   NAV Vindafjord sa på sitt kontor i dag at det brevet datert 30.03. 2010 jeg mottok forleden dag fra NAV Pensjon ( ekstern ) innebærer at trygden min ytterligere reduseres - nu til omkring 6 tusen kroner måneden!
   Altså ikke til å leve av, men tilsiktet til å dø av. Ytterligere.
   NAV Vindafjord sier også i dag på sitt kontor at de skal betale 5.000,- av telefon-regningen når Idun har innbetalt til min konto 1.670,- kr. for sin telefon-regning. Og at de iøvrig innbetaler til min konto kr. 900,- til "krisehjelp livsopphold" for 9 dager a 100,- kr. (fra 11.04. 2010) frem til 20.04. 2010.
   Og at de skal undersøke hvorfor det trekkes så meget og nu utbetales så lite månedlig i trygd til meg, og hva som kan gjøres med det.
   I forhold til hele problematikken altså ingen løsning enda.

   Da jeg i fjor sommer så jeg kunne ha anledning til å ta diverse jobber å tjene penger på ble jeg av NAV nektet å frasi meg trygden som allerede da var trakassert ned til altfor lite til å leve av. Nu når jeg trenger den blir jeg bare utbetalt rester av den ment som et dødsstøt. Alt slik så forskjellig av lovstridige, kriminelle ugjerninger de morer seg over i sin krig-føring.

   Samtidig som jeg må jobbe stadig mere dag og natt konstant for å redde våre liv. En står ikke rolig og ser sine egne barn, sin familie, sitt hjemsted og sin integritet og identitet og våre liv brenne opp! En står på og jobber det som er nødvendig og det som trengs for å slukke brannen.
---
   Tannlege-regningen i dag ble på 1.408,- kr.
---
---