-- 20101116-til-adv-TLT-fra-RLH.html   --- BREVENE ( ekstern ) --- Ang-samvaer-etc.html ( intern ) --- Ang-stevningen-21_10_2010.html ( intern ) --

RLH: Dette brevet avsendte jeg pr. e-post til min advokat Tone Linn Thingvold klokken 07.30 tirsdag 16.11. 2010.     Hei igjen advokat Tone Thingvold!

   Tenker på grunn av alle uhyrligheter det er best jeg stadig forsøker holde deg fortløpende orientert særlig med hensyn til barna, og her er enda noe mere nytt.


   Johanne Almli heter en voksen dame både jeg og Stauda for en tid tilbake ble litt kjent med på Facebook på Internettet og begge fikk som Facebook-venn. Tror hun er omkring 60 år og bor i Sverige, men er fra Norge.
   Stauda har tidvis snakket med henne på Facebook-profilen sin. Johanne Almli skrev et innlegg på Facebook-profilen til Stauda også forleden dag, lørdag 13.11. 2010 - dette kommenterte Idun dagen efter og dagen efter det igjen, i går kveld, ble jeg oppmerksom på det og skrev en kommentar jeg også. Dette forløp slik:

   Johanne Almli:

   Hei Stauda! Så du var pålogget i går kveld. Håper du er trygt hjemme hos pappa igjen og at du har det fint. Er vinteren kommet hos deg enda?? Ha en fin dag, Stauda. Klem fra meg.
   lørdag 13.11. 2010, kl. 07:33 ·

   Idun Evig Hansen:
   nå er stauda hjemme hos mamma og resten av søskena. Vi gleder oss over å ha stauda her igjenn! ♥
   søndag 14.11. 2010, kl. 16:46 

   Rune L. Hansen:
   Det der er ikke sant Idun. Du lyger. Stauda er igjen kidnappet, fangeholdt og kneblet.
   mandag 15.11. 2010, kl. 22.30

---

   Derefter har ikke kommet flere kommentarer der. Og hverken Idun eller Frøydis har det vært mulig for meg å få tak i pr. telefon efter at Stauda ble kidnappet fredag 05.11.2010. Og Idun som en stund før kidnappingen skulle innbetale meg 2.310,- kr. for sin telefon-regning som ankommer i mitt navn har hverken gjort det eller latt høre fra seg. Ikke første gang det har skjedd og drøyd, men nu ekstra rart fordi avtalen om innbetalingen var så grei og enkel og til hennes fordel.

   Da jeg chattet med Stauda på Facebook i går, samtalen jeg gjenga i brevet til deg i går Tone ( intern ), ser du at Stauda nevnte og henviste til at hun nettopp hadde sendt en melding til Johanne Almli. Både den og Johanne Almli sitt svar til henne litt efterpå har jeg nu lest og tatt en kopi av. Denne deres brev-veksling på Facebook forløp slik:

   Stauda Sofie Hansen:
   mandag 15. november kl. 14:26
   Hei,takk for meldingen du skrev på veggen min :)
   da jeg og pappa besøkte storesøstra mi Frøydis,kom mamma og tok meg med i taxi til et krisesenter,og dær er jeg nå da.
   Det er ikke noe bra å være hær da, jeg får ikke ha mobil eller gå ut noe plass og så tenker jeg og på at hamsteren min kanskje dør nå,
for pappa vet ikke helt hvor den er heller for den er stengt inne på et rom og har gjømt seg i oppi en soffa.
   Jeg vet ikke hva mamma nå har tengt å gjøre.
   men jeg kommer vell meg hjemm igjen snart uansett.
   Ha en fin dag uten forkjølelse:)
 
   Johanne Almli:
   mandag 15. november kl. 17:35
   Hei Stauda. Uff, det var ikke noe hyggelig å høre. Håper du snart får komme hjem til pappa og hamsteren din. Du må fortelle de på krisesenteret at du vil hjem, og at du er redd for hamsteren din. De må jo forstå, ihvertfall din mor, at du er glad i dyrene dine og vil passe på de. Bra at du får låne PC der iallafall. Ha det godt sålenge, Stauda. Klem til deg.

---

   Det er bare dette nye jeg har å fortelle og vet, men tenkte altså det er best å holde deg best mulig fortløpende orientert.
   For meg ser det ut som at Trude, Balder og Gudmund, med eventuelt den kriminelle barnevern-tjenesten i Haugesund i bakgrunnen og eventuelt Trudes advokat, har bestukket, fristet eller truet Idun med på iscenesettelser i forkant av og som forberedelse til rettsbehandlingen i Haugesund tingrett. Og at det er det som nu pågår.
   Idun har lett for å føye seg mykt inn under de kjærester hun har, og det ble verre og verre og flere og flere underveis sideløpende og sammenhengende med at saks-komplekset ble verre og verre for vår familie. For de andre barna i familien også, men på helt annerledes og forskjellige vis. Idun her nu noen måneder vært kjæreste med og bodd sammen med en som heter Karl som bor i Haugesund, samtidig har det for mitt vedkommende gradvis blitt mindre og mindre å se til henne her hjemme og også med hensyn til kontakt iøvrig. Jeg håpet han var en grei kar og at Idun hadde lært og forstått av feilene underveis, og Idun skrøt av ham. Jeg ble likevel for noen ukers tid siden via Facebook oppmerksom på at han er veldig meget naiv og blind i forhold til hva barnevern-tjenesten i Haugesund og Balder holder på med. I det heletatt i forhold til den såkalte barnevern-tjenesten. Samt egoistisk og overflodisk, spør du meg. Jeg regnet med at Idun ville gi ham et bedre innblikk i de faktiske forhold, men det kan se ut som at det motsatte har skjedd. Idun er svak og spak og upålitelig og uansvarlig av seg i slike sammenhenger og det har som sagt gradvis og på bemerkelsesverdige vis blitt verre og verre.

   Så hva gjør vi nu i forhold til alt dette?
   Håper du har et forslag til hvordan besvare Tilsvaret datert 08.11. 2010 ( ekstern ) og Prosesskriftet datert 10.11. 2010 ( ekstern ) fra Trude ved hennes advokat Odd Arild Helland?
   Krenkende å lese innholdet og forvridningene i disse, som du nok og forstår.
   Og hva bør nu iøvrig gjøres i forhold til tingretten?


   Med hilsen fra

   Rune L. Hansen
   
---