-- 20101209-ang-Froydis-og-Idun-utsnitt-dbn.html       --- BREVENE ( ekstern ) ---  dbn.html ( ekstern ) ---

RLH: Dette brev avsendt pr. e-post 09.12. 2010 kl. 12.35.  


Til advokat Tone Linn Thingvold - ny info, angående Frøydis og Idun -

utsnitt fra mine Dagboks-notater for torsdag 09. desember 2010, Vinberget:


---
   Jeg har mottatt en melding om at Idun fra og med 30.11. 2010 har registrert sin hjemsteds-adresse i Folkeregisteret fra her hjemme til sin mor i Skoglandsveien 108 i Haugesund. Hvorfor vet jeg ikke og jeg har enda ikke hørt fra henne efter at hun gjorde seg delaktig i den siste kidnappingen av Stauda. Hennes telefon-regning, som kommer som en egen del av min telefon-regning, skulle ha vært betalt forlengst, hvilket hun er gjort oppmerksom på flere ganger, både av meg og Frøydis, men har hun enda ikke betalt. Hun skal betale 2.310,- kr., og det skulle hun gjøre iallfall for sin andel av pengene for salget av Tarzan, hesten. Hva er det som skjer med henne egentlig? Jeg når ikke siden kidnappingen frem til å få svar eller noe fra henne hverken via telefon eller e-post.
   Og hva skjer med Frøydis? Frøydis har jeg i flere dager nu forsøkt å få kontakt med uten å få noe svar tilbake. Merkelig. Jeg håper hun holder seg på avstand fra Peter Johannes. Hans falskhet og sjarm-offensiver overfor nærsagt alt og ethvert og seksuelle tilbøyeligheter er farlige egenskaper. Det er både Frøydis og Idun og Trude og flere dog oppmerksom på og vitende om. Er det trusler og trakassering fra den såkalte barnevern-tjenesten i Haugesund stadig og igjen som er ute og går?
   Anne Sternhoff, Gerd Lillian Hegerland, Liv Kjersti Kvalevaag og de andre skrullene i den kommunale såkalte barnevern-tjenesten i Haugesund er selvfølgelig enda troendes til nærsagt hva som helst av kriminell galskap, og har fortsatt og enda sin mafia-virksomhet gående. Ingen trenger være det minste som helst i tvil om det. Jo mere av kriminell galskap de gjør dess mere redd for å bli avslørt, "miste ansikt" og straffet blir de og er de. Et av terror-systemers indre mekanismer det. Og dette gjelder så absolutt også disse i Haugesund.
---
--- --- --- Rune L. Hansen