----- Denne side: db202101.html   

<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste måned ( eksternt ) ---- 

<----  Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16. -
17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. --- 
----- 
---  Januar 2021 - Dagboks-notater, rlh, Vinberget, Vikebygd, Vindafjord:


--01-- 
-- Dagboks-notater, fredag 01. januar, nyttårsdag, 2021:

   Mørkt og omkring en pluss-grad Celsius her ute i natt. Enda mørkt og tildels ned til omkring null grader Celsius klokken 08. Nokså skyfritt og omkring null grader utover dagen. Mørkt og 2 minus-grader klokken 18. Månen høyt og fjernt sør-øst, halv-mørkt og 3 minus-grader mot midnatt.
   
---
--- 
*****
 

--02-- 
-- Dagboks-notater, lørdag 02. januar 2021:

   Månen dust sørlig og omkring minus tre til null grader Celsius her ute i natt. Lett overskyet og omkring null grader utover formiddagen. Med omkring en pluss-grad utover eftermiddagen. Mørkt og en minus-grad klokken 17. Mørkt, stjerner, månen litt avtagende i øst og ned mot tre minus-grader frem mot klokken 22. Omkring to minus-grader videre mot midnatt.
   
---
---
*****

 --03-- 
-- Dagboks-notater, søndag 03. januar 2021:

   Mørkt, månen litt avtagende høyt sørlig og omkring to til tre minus-grader Celsius her ute i natt. Opp til omkring en minus-grad utover dagen. Mørkt, stjerner og tre minus-grader klokken 17.30. Med fire minus-grader klokken 21. (Men 8 pluss-grader inne hvor jeg skriver og sover.) Avtagende skakk måne i øst og ned mot 5 minus-grader mot midnatt.
   
---

---
*****

--04-- 
-- Dagboks-notater, mandag 04. januar 2021: 

   Mørkt, månen fra østlig til sørlig og omkring 5 til 6 minus-grader Celsius her ute i natt. Skyfritt og omkring 5 til 4 minus-grader frem mot klokken 11.30. Ikke mye annerledes videre utover dagen. Mørkt, stjerner og ned mot 7 minus-grader frem mot klokken 21. (Og 6 pluss-grader her inne.)

   Det har skjedd og skjer mye i USA i disse dager og måneder - og mye lignende og tilsvarende har skjedd og skjer blandt annet også i Norge. Massivt med korrupsjon og ondskap i regi av Joe Biden og hans medspillere avsløres stadig mere. Ja, dumhet og uforstand også i tillegg. Nærsagt hele landet, både der og her, er gjennomsyret av alt slikt. Løgnene og falskheten og grådigheten og egoismen hos Joe Biden og hans medspillere og likesinnede har hatt og har enda groteske konsekvenser. Kampen mot deres forbrytelser, falskhet, dumhet og mafia-virksomheter pågår intenst og tilspisset i disse dager. Bare godeste Donald Trump og hans medspillere og den stadig mere våknende sivilbefolkningen kan klare å stoppe de så de innhentes av lovens rettsindige lange arm!

   Mørkt, stjerner, skakk måne i øst og 5 til 6 minus-grader Celsius her ute frem mot midnatt.
   
---

---
*****

--05-- 
-- Dagboks-notater, tirsdag 05. januar 2021: 

   Mørkt, stjerner, måne og omkring 5 minus-grader Celsius her ute i natt. Skyfritt, vakker rimfrost, solen lavt sørlig og opp til omkring tre og to minus-grader utover dagen. Mørknet og fem minus-grader klokken 17. Mørkt, stjerner og omkring 6 minus-grader utover kvelden og frem mot midnatt.
   
---

---
*****

--06-- 
-- Dagboks-notater, onsdag 06. januar 2021: 

   Mørkt, avtagende halv-måne østlig til sørlig, stjerner og omkring 7 til 8 minus-grader Celsius her ute i natt. Opp til omkring 5 minus-grader utover dagen.
   
   Mennesker som ikke respekterer lex superior og the rule of law vil selv med sine medspillere heller være
lex superior og the rule of law - derfor respekterer de ikke og bagatelliserer og forfalsker de menneskeretts-konvensjonene og enkelt-menneskers umistelige og uavhendelige menneskerettigheter.

   Mørkt, stjerner og omkring 7 minus-grader frem mot klokken 21. Med 7 til 8 minus-grader frem mot midnatt.
   
---

---
*****

--07-- 
-- Dagboks-notater, torsdag 07. januar 2021: 

   Omkring 7 til 8 minus-grader Celsius og avtagende halv-måne sør-øst her ute i natt. Og 8 minus-grader klokken 10. Tildels lett overskyet og opp til omkring 3 pluss-grader en stund videre utover dagen. Mørknende, nesten skyfritt og 6 minus-grader klokken 17. Mørkt, stjerner og 7 minus-grader klokken 22.30. Med opp mot 8 minus-grader mot midnatt.
   
---

---
*****

--08--
-- Dagboks-notater, fredag 08. januar 2021: 

   Mørkt, stjerner og omkring 8 til 7 minus-grader Celsius her ute i natt. Skyfritt og 5 minus-grader klokken 12.30. Nokså mørknet og 7 minus-grader klokken 17. Nokså kaldt her hittil i januar altså. Mørkt, stjerner og 8 minus-grader klokken 22. Mørkt og 5 minus-grader mot midnatt.
   
---

---
*****

--09--
-- Dagboks-notater, lørdag 09. januar 2021: 

   
Mørkt og omkring 4 minus-grader Celsius her ute i natt.

   Sivilbefolkningen i USA våknet tidligere og bedre enn her i Norge - og frykter med rette hva som vil skje hvis grov-kriminelle og løgnaktige Joe Biden og Kamala Harris blir innsatt i president-embetet. Det bør mennesker i resten av verden også frykte, mildt sagt.
Joe Biden og Kamela Harris og deres medspillere er en global mafia-virksomhet og agenda som lyger om hva som helst og ødelegger hva som helst for å fremme seg selv.

   Overskyet og omkring 2 til 1 minus-grader klokken 09.30. Gradvis opp til i overkant av null grader utover formiddagen. Med omkring 1 til 2 pluss-grader og noe vind-drag utover eftermiddagen. Efter hvert med yr og sne utover kvelden. Med omkring null grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--10--
-- Dagboks-notater, søndag 10. januar 2021: 

   
Mørkt, tildels slafs, sne og yr og omkring null grader Celsius her ute i natt, med flere cm sne ankommet på bakken. Mere enn 10 cm sne på bakken og rundt omkring ankommet frem mot klokken 13. Tildels mere sne videre utover dagen og kvelden. Anslagsvis 20 cm sne eller mere på bakken og i overkant av null grader Celsius mot midnatt.
   
---
---
*****

--11--
-- Dagboks-notater, mandag 11. januar 2021: 

   I overkant av null grader Celsius og tildels noe lett nedbør her ute i natt. Tildels litt lett skyet og omkring en og null grader utover dagen. Mørkt og 2 minus-grader klokken 20. Mørkt, stjerner og 3 minus-grader mot midnatt.
   
---

---
*****

--12--
-- Dagboks-notater, tirsdag 12. januar 2021: 

   
Mørkt, stjerner og omkring 3 til 6 minus-grader Celsius her ute i natt. For det meste overskyet, litt nedbør og omkring null grader utover dagen og kvelden.

   Det er stadig stigende groteskt det som enda i mange år nu skjer i USA og særlig mere og åpent i disse dager. Mere enn halve USA vet at det mangfoldig og systematisk var og er massivt kriminelt valg-fusk for å forsøke å frata Donald Trump den overlegne valg-seieren som gjenvalgt president. Den andre halvparten består av Joe Biden og Kamala Harris og deres medspillere, som lyger og gjør grov kriminalitet eller mere eller mindre er indoktrinerte samtidig som de later som at de er uskyldige eller ikke vet - til tross for at massivt av deres kriminelle handlinger og holdninger er groteske og stadig mere lett synlige for nærsagt alle og enhver. En offentlig mafia-virksomhet ikke ulik den politiske offentlige nepotismen og mafia-virksomheten i dagens Norge.
   Langt mere enn halve USA ser og forstår at Joe Biden og hans mange medspillere er mangfoldig grov-kriminelle, mildt sagt. Og tydeligere og tydeligere hvem hans hjelpere og medspillere er.

   Mørkt, noe lett nedbør i luften og omkring en pluss-grad mot midnatt.

---
---
*****

--13--
-- Dagboks-notater, onsdag 13. januar 2021: 

   
Mørkt, fuktig og omkring en pluss-grad Celsius her ute i natt.

   Den massivt omfattende kneblingen av fakta og ytringsfrihet som pågår i og omkring USA særlig i disse dager og i forbindelse med president-valget er megetsigende avslørende og synliggjørende en politisk og offentlig mafia-virksomhet som er grenseløs i sin kriminalitet og ondskap. En mafia-virksomhet som meget iherdig forsøker å få innsatt Joe Biden som sin beskytter.
   
   Skyfritt og omkring en pluss-grad til null grader Celsius utover dagen. Med tre minus-grader klokken 16. Mørkt, stjerner og 6 minus-grader klokken 22. Med 7 minus-grader mot midnatt.

---
---
*****

--14--
-- Dagboks-notater, torsdag 14. januar 2021: 

   
Mørkt og omkring 7 til 9 minus-grader Celsius her ute i natt. 5 minus-grader klokken 13.30. Nokså mørkt og 7 minus-grader klokken 17.30.

   Joe Biden og hans medspillere sitt enda intenst pågående grov-kriminelle kupp-forsøk på å innsette seg selv som makten i USA har i disse dager i stadig stigende grad blitt ytterligere kriminelt. At det samtidig også stadig blir mere synlig og avslørt for alle og enhver bryr de seg lite om, fordi de samtidig masseproduserer løgner, sensur og knebling.
   Det de sier og gjør og deres oppførsel er som er de uhyre grov-kriminelle molbo-klovner. For å beskytte sin grådige egoisme og onde og omfattende korrupsjon. Også når de forsøker å knuse Donald Trump og hele USA.
   Blandt annet for å knuse og utplyndre Donald Trump beskylder de Donald Trump for de forbrytelser de selv utøver, tydelig nok for at de later som at Donald Trump er likså ille som de selv. Blandt annet også det velkjent taktikk alminnelig i bruk også av den politiske offentlige nepotismen i Norge og mange andre land. De er mildt sagt løgnaktige og grådige verdens-ødeleggere.

   Mørkt, stjerner og omkring 7 minus-grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--15--
-- Dagboks-notater, fredag 15. januar 2021: 

   
Mørkt og omkring 7 til 9 minus-grader Celsius her ute i natt. Skyfri lys blå himmel og 6 minus-grader klokken 12.30. Mørkt, stjerner og omkring 9 minus-grader klokken 23 og videre mot midnatt.
   
---
---

   Marius Reikerås, 15.01. 2021:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10157609394726875

   To whom it may concern in the  Social- og Indenrigsministeriet
   Holmens kanal 22 1060 København K
   Subject: Concern about the Human Rights situation in Denmark.

   Dear Madam/ Sir.
   Copy: Public.

   As you may beware of, Norway has been convicted in another six child welfare cases cases after the Grand Chamber delivered its Judgment in the case between Strand Lobben and others v. Norway, on 10 September 2019.

   Before the Lobben- Judgment, Norway was also convicted in the Jansen- Case on 6 September 2018.
   And more than 30 Norwegian child welfare cases, are still pending before the Court.

   I remind that in all of the cases where Norway has been found guilty of violating Article 8 of the Convention in child welfare cases, the Court has stated that a care order should be regarded as a temporary measure, to be discontinued as soon as circumstances permit, and that any measures implementing temporary care should be consistent with the ultimate aim of reuniting the natural parents and the child, see Lobben premise 208.

   I also refer to § 178 in K. and T. v Finland:
   "178. The Grand Chamber, like the Chamber, would first recall the guiding principle whereby a care order should be regarded as a temporary measure, to be discontinued as soon as circumstances permit, and that any measures implementing temporary care should be consistent with the ultimate aim of reuniting the natural parents and the child (see, in particular, Olsson (no. 1), cited above, pp. 36-37, § 81)."

   I have been in contact with several families in Denmark, who suffer the same violations problems as many families in Norway: Lack of compliance with the Courts case- law under Article 8 of the Convention.
   In neither of the cases where the Court has found violations of Article 8 of the Convention by Norway, the children have been returned after a judgment from the Court was given.

   It is obvious that Norway, ever since the Adele Johansen judgment in 1996, deliberately has ignored the Courts case law stating that the aim is to put the applicant, as far as possible, in the position he or she would have been in had the requirements of the Convention not been disregarded.(Restitutio in integrum).

   One of the many people who are suffering from the lack of compliance from the Danish authorities, is X and her son. It is beyond my belief that Denmark keep separating them.

   I have therefore decided to bring this case before the Court.
   We can simply not afford to wait any longer for justice to come forward, and I strongly urge for Danish authorities to cease the violations.

   Bergen, 15 January 2021
   Marius Reikeras

   *

   Unni Merle:
   Flott gjort, Marius Reikerås
   «Absence does not make hearth grow fonder»
   is the north american saying, and that’s very true!
   Imagine this devistating loss of hearth for small children that are deprived from their parents!

   Toni Stannov:
   Tak Marius
   , for at starte processen op i Danmark. Jeg tillader mig herunder at indsætte min korrespondance med statsrevisor Frank Aaen - for blot endnu mere at understrege hvor groteske sagerne i Danmark er.

   Toni Stannov:
   Fra: Toni Stannov <toni.stannov@gmail.com>
   Date: lør. 16. nov. 2019 kl. 12.49
   Subject: Overholdelse af konventioner.
   To: <frank.aaen@ft.dk>

   Kære Frank Aaen
   Vi talte sammen for mange år siden en oktoberaften på Christiansborg. Det var en usædvanlig varm og indfølende måde, du mødte mig på - hvilket jeg aldrig har glemt, på trods af de nitten år, der er gået.

   Den aktuelle henvendelse har nu intet med den daværende sag at gøre, men omhandler en meget mere generel bekymringsmelding, som jeg har en fornemmelse af kunne høre ind under dit mandat som statsrevisor.

   Blot ganske kort, så du ved hvor længe jeg har arbejdet med relaterede emner, har jeg fulgt Den europæiske Menneskerettighedsdomstols (EMD) arbejde gennem mere end femten år, og studeret Den europæiske Menneskerettighedskonvention (EMK) og FN's Konvention om Barnets Rettigheder i over tyve år. Mit fokusområde har gennem alle årene især ligget på udsatte børns vilkår.

   Det, som gang på gang har slået mig, er, at på trods af at vi har mange problemer med menneskerettighederne i Danmark, og at der siden i hvert fald 2004 har været mange vigtige domme ved EMD, så slipper absolut intet (!) igennem til de danske medier eller til behandling i Folketinget - og det er ikke det værste: Danske domstole tilsidesætter fuldstændig Menneskerettighedskonventionen - jeg kan forbinde dig med juridiske eksperter på lige netop dette område, der i langt mere detaljeret grad kan tage dig igennem en tour de force på det område.
   Da vi jo betaler folk for at sidde ved EMD og monitorere de domme, der falder, er dette jo ganske ubegribeligt. Som eksempel kan jeg give at min hollandske onkel ringede til mig en juniaften i 2004 og fortalte at han på TV havde set at den hollandske regering var gået igang med at ændre loven, så den blev i overensstemmelse med EMK. Det samme gjorde en god bekendt, som stammede fra det tidligere Østtyskland og som havde set det på ARD. Forhistorien var at en gruppe på tredive tjekkiske forældre havde lagt sag an ved EMD for brud på EMK's artikel 8. Dette oplyste min tjekkiske forretningspartner mig om i feb. 2004.

   Senest har Den norske Stat fået lammetæv af Storkammeret ved EMD - ikke eet ord (!) i danske medier, på trods af at dette jo er EMD's 'højesteret', og sagen jo har afgørende betydning for en lang række danske forældre, som jeg er i tæt kontakt med. Afgørelsen vedrører den såkaldte Strand-Lobben sag - igen et brud på EMK's artikel 8. For blot at sætte tingene i perspektiv, så var Norges Højesterets dom på et par sider -- EMD's dom, med typisk 14 dommerstemmer mod 3 i de forskellige afsnit der tages stilling til, var på ethundrede sider! At grave lidt i denne dom vil nok være oplysende for de fleste! For yderligere at udstille vor egen stats komplette mangel på anstændighed, så findes der et brev fra to underskrivende embedsmænd m/k til den norske stat, som giver den danske stats støtte til Norge.

   Sammenholdes det så med at flere af mine kilder fortæller at en bestemt dommer ved EMD, nemlig den irske dommer Síofra O'Leary, sidder og forhindrer at danske sager bliver optaget ved EMD, så nærmer dette sig en situation helt ude af kontrol. Jeg lavede ifm en henvendelse til EMD tilbage i 2007 (du kan få en kopi, incl. deres svar, hvis du har behov for det) et skøn, at over hundredetusinde voksne og børn kunne være berørt af de ulovlige retssikkerhedsforhold gennem flere årtier.

   Jeg kan ud over dette oplyse dig om at vi i øjeblikket sidder og laver ganske mange indberetninger til FN i Genève, idet også FN's Konvention om Barnets Rettigheder lever et liv i mørket - på trods af Institut for Menneskerettigheders fine ord på deres hjemmeside.

   Samlet set mener jeg, at alt dette tegner et billede af en skandale af ufattelige dimensioner, som på et tidspunkt vil ramme os meget hårdt - ikke mindst fordi så mange mennesker er så oplyste og arbejder hver eneste dag på at afsløre bedraget - og kan dokumentere vel hen ved to årtiers 'whistleblowing' - hvis man overhovedet kan bruge det ord om mennesker, der råber så højt at man skal være ualmindelig tunghør for ikke at fange det.

   Jeg ville derfor være dig meget taknemmelig, hvis du mener at dette kan henføres under dit hverv som statsrevisor, evt en andens - men jeg må dog understrege at min tillid til dig nok er den højeste.
   Jeg vil gerne bede om en bekræftelse på modtagelsen, da man ofte ser at denne type henvendelser forsvinder 'et eller andet sted i systemet'.

   Mange venlige hilsener
   Toni Stannov
   Civilingeniør og menneskerettighedsforkæmper gennem mere end tyve år

   Mark Axiak:
   Arent ECC laws “irrelevant” to Norway?

   Ulla Simonsen:
   Tusind tak, for at starte processen omkring børnetvangsanbringelser op i Danmark også Marius Reikerås <3! Det er meget tiltrængt. <3 Har en 15 årig søn, der bare vil hjem til sin far og mor! :( <3

   
---

---
*****

--16--
-- Dagboks-notater, lørdag 16. januar 2021: 

   
Mørkt, stjerner og omkring 9 minus-grader Celsius her ute i natt. Lett overskyet, noe bris og gradvis opp mot null grader utover dagen. Med oppmot en pluss-grad og mørkt klokken 18. Mørkt, noe vind-drag og omkring en pluss-grad klokken 20.30 og videre mot midnatt.
   
---
---
*****

--17-- 
-- Dagboks-notater, søndag 17. januar 2021: 

   
Mørkt, tildels litt sne-rusk og omkring en pluss-grad Celsius her ute i natt. Overskyet, noe vind-drag og omkring to til tre pluss-grader utover dagen. Mørkt og noe nedbør i luften frem mot klokken 20 og videre mot midnatt.
   
---
---
*****

--18--
-- Dagboks-notater, mandag 18. januar 2021: 

   
Mørkt, vått, noe lett nedbør og omkring to pluss-grader Celsius her ute i natt. Helt og delvis overskyet, vått og omkring to pluss-grader utover dagen. Mye av sneen har blitt til is og skare.

   Kraftige egne militære styrker mobilisert i Washington DC og andre steder i USA i disse dager. Det har vel sine grunner. For å beskytte valg-svindelen eller av andre grunner. Veldig mange i USA frykter med rette hva som vil skje om mafia-nepotismen gjennomfører makt-overtagelsen i disse dager - og vil både nu og senere kunne forsvare seg med nødverge.
   Valg-svindelen beskyttes av sterke grov-kriminelle krefter både i USA og forskjellige andre land. Inklusivt også av mafia-nepotismen i Norge, selvfølgelig.

   Mørkt og omkring to pluss-grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--19-- 
-- Dagboks-notater, tirsdag 19. januar 2021: 

   
Mørkt, vått, tildels litt lett nedbør og omkring to pluss-grader Celsius her ute i natt. Helt og tildels overskyet, vått og omkring to pluss-grader utover dagen. Mørkt og en pluss-grad klokken 18. Mørkt, stjerner, tiltagende halv-måne sør-vest og omkring null grader klokken 21. I underkant av null grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--20--
-- Dagboks-notater, onsdag 20. januar 2021: 

   
Mørkt og omkring null til tre pluss-grader Celsius her ute i natt. Yr og slafs og omkring en og to pluss-grader utover formiddagen. Tildels det samme, efter hvert med oppmot 4 og 5 pluss-grader utover eftermiddagen. Molboers store fest-dag i USA. Mørkt, yr og omkring 5 pluss-grader utover kvelden og mot midnatt.
   
---
---

   Stortinget, 18. januar 2021 klokken 12:
   https://www.facebook.com/rlhhun/posts/10157499516346150:14

   I dag kommer statsminister Erna Solberg og helse- og omsorgsminister Bent Høie til Stortinget for å redegjøre for håndteringen av koronapandemien og status for vaksinearbeidet. Følg sendingen direkte.

   *

   Rune L. Hansen:
   Fortsatt ingen opplysninger om å styrke immun-forsvaret med naturlige nødvendige vitaminer, mineraler og andre naturlige remedier. Hvorfor forties slikt til fordel for en annen agenda?

   Ivar Unhjem:
   Korrupsjon

   Rune L. Hansen:
   Blandt annet både Meny-butikkene og Hippokrates visste og vet den selvfølgelighet at: Spiser du bedre så lever du bedre ...

   Rune L. Hansen:
   Den politiske offentlige mafia-virksomheten og dens medspillere vil heller svekke og ødelegge sivilbefolkningens immunforsvar, samtidig som de knebler og undertrykker argumentasjon, dialog og andre menneskerettigheter. Javisst er det korrupsjon, både for sitt hovmod og sin dumhet, uvitenhet og grådighet.

   Her er hva en av verdens fremste og best kvalifiserte eksperter på immunitet, dr. Shiva Ayyadurai blandt annet sier om dette:
   Dr.SHIVA Speaks on X22, Spotlight 5. apr. 2020:

   https://www.youtube.com/watch?v=6AHNoLhLPpI
   Dr.SHIVA Speaks on X22 Spotlight
   YOUTUBE.COM

   
---

---
*****

--21--
-- Dagboks-notater, torsdag 21. januar 2021:  

   
Mørkt, vått, yr og omkring 5 til 6 pluss-grader Celsius her ute i natt. For det meste overskyet utover formiddagen og med yr utover eftermiddagen og kvelden. Det meste av sneen forsvinnende. Mørkt, vått, lett yr og i overkant av 3 pluss-grader klokken 22 og videre mot midnatt.
   
---
---
*****

--22--
-- Dagboks-notater, fredag 22. januar 2021: 

   
Mørkt, vått, yr, tildels vind og omkring 4 pluss-grader Celsius her ute i natt. Lite sne og is igjen på bakken. For mange, blandt annet mange eldre og handicappede, er det risikabelt og livs-farlig å bevege seg hvor det er is og glatt. Omkring 4 pluss-grader tildels med yr også videre utover dagen. Tildels med yr og ned mot 3 pluss-grader utover kvelden og mot midnatt.
   
---
---
*****

--23--
-- Dagboks-notater, lørdag 23. januar 2021: 

   
Mørkt og omkring 3 til 2 pluss-grader Celsius her ute i natt. Overskyet, omkring 2 til 3 pluss-grader, efter hvert en stund med litt yr utover formiddagen. Tildels spredt skyet utover eftermiddagen. Mørkt og null grader klokken 20 og omtrent det samme videre mot midnatt.
   
---
---
*****

--24--
-- Dagboks-notater, søndag 24. januar 2021:

   
Mørkt og omkring en til to minus-grader Celsius her ute i natt. Overskyet og omkring null grader frem mot 11-tiden, derefter spredt lett og mindre skyet. Mørkt belyst fra voksende måne høyt østlig og ned mot 3 minus-grader klokken 18.30. Stjerner, månen høyt sørlig og mellom 4 og 5 minus-grader klokken 22.30 og tilsvarende videre mot midnatt.
   
---
---
*****

--25--
-- Dagboks-notater, mandag 25. januar 2021: 

   
Mørkt og omkring 5 til 6 minus-grader Celsius her ute i natt. Nokså skyfritt og diverse under null grader utover dagen. Månen høyt sørlig og 5 til 6 minus-grader klokken 21. Med 4 pluss-grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--26--
-- Dagboks-notater, tirsdag 26. januar 2021: 

   
Mørkt og omkring 4 minus-grader Celsius her ute i natt. Hvit himmel, 2 minus-grader og ankommet omtrent en cm lett sne på bakken klokken 10. Helt og delvis overskyet og omkring null grader videre utover dagen. Mørknende og månen høyt østlig frem mot klokken 18. Månen høyt sørlig og 5 minus-grader klokken 22.30. Med 6 minus-grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--27--
-- Dagboks-notater, onsdag 27. januar 2021: 

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****


--28--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--29--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--30--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--31--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****


<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste måned ( eksternt ) ---- 

<----  Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

 ---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16.17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. --- 
----- 
-----  Øverst denne side
---
--- qqq