-- 20100129-dbn-RLH.html                        --- BREVENE ( ekstern ) ---

-- Dagboks-notater, fredag 29. januar 2010, Vinberget:

   Omtrent 8 minus-grader Celsius her ute i dag tidlig klokken 07.30.
   Sol og finvær omtrent fra klokken 11.
---
   Jeg oversendte i dag tidlig pr. e-post mine Dagboks-notater for i går ( ekstern ) til advokat Thingvold, med kopi til Gulating lagmannsrett og Norges Høyesterett. Under overskriften "SISTE NYTT - OPPDATERING".
---
   Undu spiser lite nu når Stauda er borte vekke. Idun og jeg forsøker å gjøre så godt vi kan med Tarzan (hesten) nu når Frøydis og Stauda er borte. Det er dog begrenset hvor lenge det går.
   Hva som nu har skjedd og tilspisset seg har hatt og vil få så mange slags omfattende, alvorlige og grove konsekvenser. Skreddersydd i oppskriften ifra motparten sin side. Skreddersydd ødeleggelse og tilintetgjørelse.
   Også med hensyn til den økonomiske trakasseringen og dens konsekvenser. Vi er fratatt så bortimot alt som bortimot mulig. Og enda er de ikke ferdige.
   Jeg beskriver og dokumenterer alt og det hele, og gjør iøvrig sindig, forsiktig og iherdig som best jeg formår.
   Hvem vet hva det neste blir? Vi bevitner og videreformidler hva som skjer. Den og de som er med i handlingen avslører seg selv.
   Hva videre og mere får vi underveis vite.
---
   Det er skikkelig en utrolig slags lang-film i saks-komplekset som pågår. Med særlig krim, grøss og gru i overdådige mengder!
---
   Jeg har i eftermiddag vært på postkontoret og hentet Kjennelsen fra Høyesterett datert 25.01. 2010 ( ekstern ) som ankom i rekomandert sending fra Høyesterett. Og den er så ille som jeg i går trodde den var.
   Den innebærer i praksis blandt annet at jeg og barna er fratatt omtrentlig absolutt alt og hverandre. Og at vi ikke mere hverken får sett hverandre eller ha kontakt med hverandre, før barna blir 18 år, hvis vi lever da.
   Så nu danser og jubler Trude, Hjelde og Hebnes glad og fornøyd!

   Men nu har jeg altså ad iherdig stor kraft fulgt saken helt opp til Norges Høyesterett. Og grundig og godt dokumentert hvordan det hele foregår.

   Oppskriften på barnerov i Norge er veldig enkel. Mye enklere enn jeg hadde trodd. Barnevern-tjenesten hoper sammen et oppkok med frekke løgner og forvridninger som oversendes til Fylkesnemnda, politiet, retten og NAV og evt. andre.
   Oppskriften forutsetter imidlertid som et vilkår at det er nøkkel-personer der som sier ja og ok til Barnevern-tjenestens løgner, sånn at de på det viset optimalt er hvitvasket og viderebragt. Nøkkel-personer som godkjenner og viderefører ulovligheter i form av falsk dokumentasjon og kriminelle ugjerninger. Men verre og vanskeligere er det ikke.
   De nødvendige nøkkel-personene er der, tilstedeværende, beredskapsvillige. Alt fiks ferdig.
   Underveis kan det hele krydres med iscenesettelser, falske politi-anmeldelser, kidnappinger, fangehold, trusler, hysteri, desperasjon, osv. Og da særlig frekk, falsk dokumentasjon og hvitvaskede løgner.

   Enkelt og greit. Alt og det hele - med hensyn til endelig resultat - planlagt og bestemt på forhånd!
---
*****