--- 20100606-Brev-om-uretten-fam-Hansen.html       --- BREVENE ( ekstern ) --- Beskrivelser-av-fam-Hansen.html ( ekstern ) ---
   

   Brev om uretten i og for familien Hansen,
   fra pappa og barna
   
   Samtlige av mine 10 barn er i ferd med å bli ødelagt og utplyndret av Iren K. Hebnes og hennes medhjelpere.
   Av kriminelle som forsøker å unnskylde og å bagatellisere sin kriminelle galskap med hva?
   Se selv!
---
   Og en barnas liksom mor, som tror det er dukker hun leker med, som har gjort seg mere og mere delaktig i det kriminelle!
   Og hun sier det er sine barn, og jeg sier det er mine barn. Dette er altså en tvist. Og hvem har rett? Og hva er løsningen?
   Det skal vi selvfølgelig finne ut av. Hvilket hun altså ikke vil. Hun kidnappet og fangeholdt i steden barna, fullstendig mot deres vilje. Om og om igjen. Så løy hun til politiet, retten og andre for å få de til å tro at det alene er hennes barn. Hun fortalte de at barna ikke har godt av å være hos sin far og at barna ikke trenger sin far og at de heller ikke trenger sitt hjemsted, sin skole, sin integritet eller identitet. Og at hun kan gi de nytt og annet slikt noe. Og at det at far og barna protesterer ikke er noe å bry seg om.
   Barna sier at de er både fars og mors barn. Og at de bor hjemme i Vikebygd hos far, mor også om hun ønsker det. At det er der de har sitt hjemsted, sin trivsel, integritet og identitet. Og far har hele tiden sagt og sier det samme som barna. Men det har altså ikke mor.
   Far og barna sier at om mor ønsker å bo et annet sted så kan barna være hos henne halvparten av tiden. Da mister barna, far og mor og familien minst mulig og det blir mest rettferdig og best mulig på den måten om altså mor absolutt vil finne seg et annet hjemsted.
   På det viset må en derfor forsøke å få det til å bli best mulig levelig for alle, sier barna og far. Så får far og mor gjøre som best de kan.
   Men mor vil altså noe annet. Og mor kidnapper og fangeholder derfor barna, for at far og barna skal miste hverandre.
   Far sier at den urett mor dermed har gjort både overfor barna og far og samfunnet og lov og rett må hun stå til ansvar for. For at uretten kan gjenopprette rettferdighet, lov og rett og våre liv.
   Far sier at det er slik både barna og far vil det skal være og Menneskerettsloven bestemmer at det skal være og at det er det beste for alle.
   Den urett mor har begått kan vi lett nok tilgi henne for hvis og når hun forstår at det skal være slik. Særlig fordi vi vet at det var et fælt menneske ved navn Iren K. Hebnes som med løgner og trusler fikk mor til å gjøre uretten, og mor trodde at det var det eneste hun kunne gjøre for å redde barna fra en enda verre skjebne. Når vi til retten forteller dette og om alt det fæle Iren K. Hebnes har sagt og gjort så håper vi retten vil forstå hvem som er den egentlige skyldige, Iren K. Hebnes. Og at retten da og derfor vil dømme mor mildt.
   Bare på det viset er det enda mulig at uretten gjenopprettes i rettferdighet.
   Og bare på det viset kan vi unngå enda mere og videre utplyndringer, ødeleggelser og urett.
   Vil ikke retten forstå det så er den urett.
   Og vil eller gjør mor noe annet så gjør hun seg skyld i enda mere urett.
---

Rune L. Hansen,
Tindeland,
5568 Vikebygd.
Tlf. 53 76 76 87 mob. 91 72 99 20,
E-post: hunwww@online.no
Internett: http://hunwww.net