-- 20150511-R-fra-advokat-Jan-Henrik-Hoines-til-RLH.html

--- Advokat-Jan-Henrik-Hoines-kommunikasjon-RLH-index.html ( ekstern ) --- BREVENE ( ekstern ) --- Politi-anmeldelsene-Index.html ( ekstern ) ---- Dommer-etc-i-saken-Index.html ( ekstern ) --- Hundelov-saken-RLH.html (ekstern ) --- Stortinget-RLH-index.html ( ekstern ) --- dbn.html  (ekstern ) ---




   Replikker pr. e-post angående -- 20150511-fra-advokat-Jan-Henrik-Høines-til-RLH.html :
   --- --- ---

Den 11.05.2015 18:59, skrev Rune L. Hansen:


   Hei. Jeg refererer herunder noen ord fra mine offentlige Dagboks-notater fra samme dag jeg fikk dommen forkynt. Det vil - som fremgår av teksten - være av interesse og betydning å få dine kommentarer til dette.

   -- Dagboks-notater, onsdag 29. april 2015, Vinberget:
   "
    Politiet i Vindafjord telefonerte omkring 9-tiden, sa de hadde en dom fra Haugaland tingrett å forkynne - angående Hundelov-saken ( ekstern ). De kom med den en times tid efterpå. Jeg har enda ikke lest den ( ekstern ). (...)
   Jeg har hastig lest dommen og må nesten le. Rune lyger og hans ord er verdiløse, politiet snakker sant og skal vi tro på. At det er påstand mot påstand bryr vi oss ingenting om. Og at Runes lyd-opptak av hva som faktisk skjedde ble slettet av politiet er ikke engang nevnt. Nevnt er derimot f.eks. at "min advokat" (utnevnt av Haugaland tingrett) på vegne av meg skal ha bedt om at jeg straffes på mildest mulig måte om jeg skal straffes - til tross for at samme advokat i telefon-samtale med meg som jeg gjorde lyd-opptak av ( ekstern ) tydelig ble forklart og inneforstått og enig med om ikke på noen som helst måte å fremsette slike ønsker. Litt av en advokat? Eller litt av en tingrett? Det synes ikke som at han har fremført for retten de to dokumentene jeg ba han om heller, til tross for at han gav uttrykk for det motsatte. For her bare å ha nevnt noe. Om det er Haugaland tingrett eller advokaten som nekter mine beviser fremført? Haugaland tingrett og dommerne der er uansett iallfall løgnaktige og kriminelle. Og slike dommere er det fullpakket med i dagens Norge. Og hensikten med denne falske rettssaken og dommen er selvfølgelig bare dermed lettere å kunne drepe meg. Det var vel ingen som trodde noe annet? De tenker vel nu blandt annet å plassere meg blandt mordere og voldelige, som de også gjorde da de plasserte meg i "varetekt" i 5 måneder. Uskyldig også da - og de andre gangene. 
   "

...

Den 11.05.2015 13:50, skrev Jan Henrik Høines:

Viser til dom i saken mot deg fra Haugaland Tingrett.

 

Jeg har blitt orientert om at du ikke godtok dommen. Ønsker du videre bistand i saken fra min side eller ønsker du å fremme anken selv eller ved en annen advokats bistand?

 

Dersom du ønsker bistand har jeg satt av tid i morgen, slik at jeg kan skrive en ankeerklæring. Vennligst orienter meg om hva du ønsker fra min side.

 

Med vennlig hilsen

Jan Henrik Høines
Advokat

Tel:       +47 52 70 10 49
Mob:      +47 95 85 42 60
jhhoines@eurojuris.no

Advokatfirmaet Eurojuris Haugesund AS
Haraldsgata 90
Pb. 548, 5501 Haugesund

http://haugesund.eurojuris.no/
http://signatur.braathe.no/advokatfirmaeteurojurishaugesundas.jpg

CONFIDENTIALITY NOTICE:
This e-mail may contain confidential, privileged information and is
intended only for the individual named herein. If you are not the
correct addressee you should not disseminate, distribute copy or otherwise
make use of this message. Please notify the sender immediately if you
have received this e-mail by mistake and delete it from your system.

 

 

     

 


---
---