----- Denne side: db201901.html   

<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste måned ( eksternt ) ---- 

<----  Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16. -
17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. --- 
----- 
---  Januar 2019 - Dagboks-notater, rlh, Vinberget, Vikebygd, Vindafjord:


--01-- 
-- Dagboks-notater, tirsdag 01. januar, nyttårsdag, 2019:

   Mørkt, vind, vått, tildels yr og omkring fem til tre pluss-grader Celsius her ute i natt. Og et nytt år påbegynt nu. Som forhåpentligvis blir det store frigjørings-året for alle kidnappede og menneskerettighetene! Omtrent det samme været med omkring to pluss-grader utover formiddagen og eftermiddagen og kvelden og mot midnatt.
   
---
--- 
*****
 

--02-- 
-- Dagboks-notater, onsdag 02. januar 2019:

   Mørkt, stjerner og ned mot omkring null grader Celsius her ute i natt. Overskyet og opp mot en pluss-grad utover formiddagen. Med to minus-grader frem mot klokken 15. Mørkt og i underkant av null grader klokken 18. To minus-grader klokken 20. Tenkte i de siste dager at jeg bør og skal skrive enda en særlig nødvendig liten artikkel om menneskerettighetene, men jeg må fremfor det prioritere helsen, remedier og det å holde varmen og luften og å beholde livet, så jeg utsetter enda den artikkelen. Det å skrive for kriminelle, dumme, falske, hovmodige og indoktrinerte, pluss for relevante vite-begjærlige, er dessverre enda nødvendig. Jeg gjør det videre når og som jeg klarer det og efter evne. Og forhåpentligvis og sikkert stadig flere. Vi er enda iallfall mange hensynsfulle, ydmyke og ikke fullstendig kneblede. Mørkt og omkring en til to minus-grader utover kvelden og mot midnatt.
   
---
---
*****

 --03-- 
-- Dagboks-notater, torsdag 03. januar 2019:

   Mørkt og omkring en til to minus-grader Celsius her ute i natt. Overskyet og opp til en pluss-grad frem mot klokken 12. Tildels yr utover eftermiddagen. Mørkt, yr og en pluss-grad klokken 18. Omkring en og to pluss-grader, vått og yr videre utover kvelden og mot midnatt.
   
---

---
*****

--04-- 
-- Dagboks-notater, fredag 04. januar 2019: 

   Mørkt, vått, yr og omkring to pluss-grader Celsius her ute i natt. Disig, yr og seks pluss-grader frem mot klokken 10. Med oppmot syv videre utover formiddagen. Og med syv frem mot klokken 15. Mørkt, yr og syv pluss-grader utover kvelden. Vått, men mindre nedbør sent på kvelden og mot midnatt.
   
---

---
*****

--05-- 
-- Dagboks-notater, lørdag 05. januar 2019: 

   Mørkt, vått, tildels litt yr og omkring 7 pluss-grader Celsius her ute i natt. Overskyet, vått og omkring 7 pluss-grader klokken 09.30 og derefter. Mørkt, vått og 7 pluss-grader klokken 17. Med mellom 7 og 6 pluss-grader og noe lett yr videre utover kvelden og mot midnatt.
   
---
---

   Rune L. Hansen, 05.01. 2019:
   https://www.facebook.com/rlhhun/posts/10215184273574929

   Menneskerettighetene og de som kompromisser

   Er de som kompromisser om menneskerettighetene medmenneskers og menneskerettighetenes verste katastrofe?

   Hvordan eller hvorfor de enn gjør det, ja, så er de medmenneskers og menneskerettighetenes verste katastrofe.

   De ønsker å erstatte menneskerettighetene eller medmennesker med sin egen eller andres versjon av de.

   Dermed neglisjerer eller forfalsker de menneskerettighetene, med skjulte eller synlige katastrofale konsekvenser.

   De uforfalskede menneskerettighetene er ikke bare en helhet, men de er en nødvendig helhet.

   De utgjør det som elementært og felles-menneskelig er nødvendig for enhvers medmenneskelighet og rettferdighet.

   Å neglisjere eller forfalske en av de foruretter og forfalsker automatisk også andre.

   Eksempelvis kan mangelfull, feil eller falsk dokumentasjon forurette alle andre.

   Slik er det med enhver menneskerettighet - den er for enhver en nødvendighet og forpliktelse.

   Det er derfor den for enhver er og skal være en umistelig og uavhendelig personlig eiendom, frihet, forpliktelse og minste-garanti.

   Det i offentlig eller privat regi å forurette et medmenneske er ikke og skal ikke være en normal eller lovlig handling.

   Absolutt enhver menneskerettighet for absolutt enhver er og skal være umistelig og uavhendelig.

   Og skal uforfalsket være beskyttet av enhver og av loven.

   Det er dette som først og fremst kjennetegner en menneskerettighet og er lovbestemt i menneskeretts-konvensjonene.

   Demokrati, rettferdighet og rettssikkerhet er umulig uten.

   Ps:

   Vi må flest mulig og oftest mulig snakke og skrive om menneskerettighetene. Slik blir de stadig mere enhvers forståelse.

   Dette er for enhver en enkel og effektiv måte for alltid å øke respekten, kommunikasjonen, fakta og opplysningen om menneskeretts-konvensjonene.

   *

   Rune L. Hansen:
   Hovmodig egoisme og diskriminerende sær-interesser misliker selvfølgelig oppmerksomhet på dette, men la de ikke indoktrinere noen til det samme.

   Rune L. Hansen:
   Alternativet til menneskerettighetene er fortsatt vilkårlig og forurettende politikk og splitt og hersk. Altså politisk offentlig organisert kriminalitet og utplyndring.

   
---

---
*****

--06-- 
-- Dagboks-notater, søndag 06. januar 2019: 

   Mørkt, vått, antydninger til yr og omkring 7 til 6 pluss-grader Celsius her ute i natt. Disig overskyet, vått og omkring 7 og 6 pluss-grader utover formiddagen og tildels og efter hvert med lett yr utover eftermiddagen. Mørkt, vått og med mindre nedbør og ned mot 5 pluss-grader frem mot klokken 19. Det er meget begrenset hva jeg nu i disse dager har tid, ressurser og helse til å innskrive eller skrive her. Også den psykiske belastningen og skaden den vedvarende terroren og torturen gir gjør seg ikke mindre gjeldende. Gradvis ned mot to pluss-grader frem mot midnatt.
   
---

---
*****

--07-- 
-- Dagboks-notater, mandag 07. januar 2019: 

   Mørkt, vått og omkring null grader Celsius her ute i natt. Disig himmel, vått, lett regn, noe bris og to pluss-grader frem mot klokken 12.30. Regn, noe vind-drag og fire pluss-grader frem mot klokken 15. Med fem pluss-grader frem mot klokken 17 og mørkt. Mørkt, vått, for det meste regn og omkring fem og fire pluss-grader utover kvelden og mot midnatt.
   
---

---
*****

--08--
-- Dagboks-notater, tirsdag 08. januar 2019: 

   Mørkt, vått, noe bris og omkring fire til henimot tre pluss-grader Celsius her ute i natt. Lys blå himmel, litt lett spredt skyet, solen lavt sørlig og tre pluss-grader klokken 12. Tilsvarende utover eftermiddagen. Mørkt og to pluss-grader klokken 20. Med ned mot null grader klokken 22. Med en pluss-grad mot midnatt.
   
---
---

   Marius Reikerås, 08.01. 2018:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10155821546726875

   Erna Solberg uttaler seg om forhold hun ikke har greie på, og skaper med det stor irritasjon hos fremtredende politikere i Polen.

   Det å være nedlatende og ignorant overfor andre land, slik Solberg har vært her, er aldri noen god strategi.

   Polsk besøk: Avviser Erna Solbergs insinuasjon om at det er tillatt å slå barn i Polen
   https://idag.no/nyheter/avviser-erna-solbergs-insinuasjon-om-at-det-er-tillatt-a-sla-barn-i-polen/19.29953
   Mener Erna Solberg tar feil
   idag.no

   *

   Kyrre Wiik:
   Ingen i Norge har valgt Erna som statsminister eller som hun selv tror, president. Mange velgere har stemt på høyre, ja, men ikke på Ernas kommunist-storebror-politikk.

   Rune L. Hansen:
   Mange lands politiske regimer har tillaget lovbestemmelser som liksom gjør det i stor grad eller helt ulovlig å stemme på mennesker som ikke er representanter og medlemmer i et "godkjent" politisk parti. Dette er selvfølgelig fullstendig ulovlig og fullstendig motsatt av hva menneskeretts-konvensjonene har lovbestemt!

   Rune L. Hansen:
   Egentlig, Kyrre Wiik, så kan også sies at heller ikke mange har stemt på partiet Høyre (eller andre partier) - i og med at det de egentlig har gjort er å stemme på visse egoistiske "tilbud" som partiet har lokket og fristet med. For eksempel hvis partiet lokker med skatte-lette eller andre fordeler for for eksempel vissse aviser eller andre, så vil de angjeldende aviser forsøke å få flest mulig til å stemme på nettopp det partiet.

   Poenget er at ingen hverken har stemt på partiet Høyre eller Arbeiderpartiet eller andre og heller ikke på hverken Erna Solberg eller andre! Og minst av alt på deres utplyndringer og diverse mafia-virksomheter - som oftest jo er et "biprodukt" av slike politiske valg-ordninger og nepotismer!

   Truls Thue:
   Arrogansen er til å ta og føle på !

   Lillian Lervold:
   hennes intensjon blir så tydelig ....

   Bjørn Røkeness:
   Skremmende og forferdelig trist ! Den holdningen hun her har ovenfor Polen , ER jo akkurat den samme holdningen som eksisterer i barnevernet . Denne nedlatende krenkende holdningen basert på uvitenhet og bruk av hersketekniker .Tro får vi gjøre i kirka ! Med tanke på de skandalene det har vært rundt politikere fagfolk og barnevernet siste årene . Så burde hun ikke smelle så hardt i dørene .!

   Aina Gregersen:
   (Så hun dro til India ,for å slippe å møte dere !? Ja ja ja ,der ser man ... slik kan det gjøres - jeg er heller aldri hjemme ....

   Lena Haukland:
   Synd at det er så liten vilje å sette seg inn i enkelt saker før en uttaler seg offentlig. Jeg synes Erna er en Lam politiker. Burde være byttet ut :(

   Mona Kågen:
   Noen må da kunne få forklart at foredrene tas livet av for at barna skal kunne utnyttes som sex-slaver og porno-industri og være leketøy for pedofile??

   Ann Aurora Palmer:
   :(

   Solveig Marie Braseth:
   Tror vel fortsatt atNorge er best på alt!

   Rune L. Hansen:
   Politikeren Erna Solberg sier i artikkelen at. "Vi har i Norge et annet syn på barns rettigheter og på hva som er familiens rettigheter rundt barn. Vi er et land som mener at du ikke kan drive oppdragervold. Du kan ikke drive avstraffelse." Liksom uvitende om at norske såkalte barnevern-saker sjelden i det heletatt dreier seg om vold! Piotr Uściński i Polen sier da også at: "Jeg skjønner ikke hvorfor statsminister Erna Solberg sier dette. Vold var ikke en del av saken til Silje Garmo. Og polsk lov mot familievold er svært streng."

   Med andre ord lyger og forfalsker Erna Solberg, som vanlig i og omkring hennes politiske mafia-virksomhet. Det gjør hun også når hun fortier at det er det såkalte barnevernet i Norge - og omtrent ingen andre - som utøver vold mot barn og familier! Som hun også fortier at det er kriminelt, også i Norge.

   Og hvilkne "barns og familiens rettigheter" er det hun snakker om? Hun nevner ingen - og vi vet jo egentlig hvorfor. Det konsekvent å neglisjere barns og familiers og medmenneskers rettigheter i Barnekonvensjonen og Straffeloven er på ingen som helst måte å respektere rettighetene, tvert om!

   Rune L. Hansen:
   Dessuten - den volden hun og hennes politiske og offentlige medskyldige står for overfor barn og medmennesker, er ikke bare direkte fysisk og psykisk vold, men omfatter og inkluderer langt på vei det meste av forbrytelser mot Straffelovens og Barnekonvensjonens lovbestemmelser! Tortur, terror, kidnapping, falsk dokumentasjon, traumatisering, utplyndring, forbrytelser mot menneskeheten, etc., etc.!

   Charlotte Desiree Jacobsen:
   Den nedlatende stygge kommentaren (fullstendig tatt ut av kontekst forøvrig) føyer seg bare inn i rekken av stygge hensiktsløse kommentarer mot kvinner i en allerede marginalisert situasjon, fra pratesjuke politikere og dramabøtteballeten av «et system» som er viden kritisert av andre nasjoner (deriblant Polen...), for nettop den unødvendige politiker og system dramatiseringen fra norske politikere og offentlig ansatte.. Hvilket er uverdig for enhver politiker (eller andre) å kommentere på den måten Erna gjorde. De (av alle) som har et tillitsverv fra befolkningen (!)... , burde vite at ord har makt og slike ord sagt til en sårbar person under press fra myndighetspersoner kan oppleves som en trigger. Myndighetspersoner kan ikke bare si ting som faller de selv inn, uten respekt eller hensyn til andre (som faktisk har det bare bra!). Politikken er ikke for hensynsløse oververpesjuke bajaser med harselerende ordbruk - som Erna desverre ble nok et nedlatende eksempel på. Hennes manglende medmenneskelighet viser at det er på tide at hun går av. Leit. For hun var tidligere en godt likt statsminister. At man kunne ta så feil :( !

   Rune L. Hansen:
   Hvorfor, Charlotte Desiree Jacobsen, ønsker du en mildere straff (det at hun går av) for henne enn det hva Straffeloven har lovbestemt?

   Mona Kågen:
   Nesten slik at dere skulle hatt dekket å være lenger på statens sin regning til dama kommer tilbake ;)

   Mona Kågen:
   Hvorfor lager du sint fjes på det? Charlotte Desiree Jacobsen?

   Aina Gregersen:
   Vi tar det til egen inntekt , Mona <3

   Mona Kågen:
   Aina Gregersen Jeg har ikke råd til å støtte noe privat lenger jeg.. men har betalt skatt.

   Aina Gregersen:
   Kågen - ok , nå var det Jeg som valgte å støtte Deg ! Og jeg kunne tatt dette du sier som humor og trykket med latter , men aaaaner ikke hvilket humør du er i - vær vennlig og Prøv å bruk emoij så misstolkninger kan unngåes mest mulig. Ok ? Og har jeg brydd meg i privatoppgjør - så beklager jeg dette !

   Mona Kågen:
   Aina Gregersen Jeg mener det seriøst. Jeg og mange andre kan ikke betale skatt og se at pengene ikke går til noen former for hjelpetiltak til folket, og så betale på nytt igjen for at vi skal få den hjelpen vi har krav på alle. Skjønner?

   Mona Kågen:
   Men det som er enda verre er at vi er en hel nasjon mennesker som ikke klarer å få kontakt med egen "statsminister".. og regjering. :D

   
---
---

   Marius Reikerås, 28.09. 2018:
  ·https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10155616228226875

   Reprisals from Norwegian officials, due to support for India and Indian families in Norway.

   From: marius@reikeras.no
   Date: Tue, September 25, 2018 2:05 pm
   To: post@

   Til den det gjelder i Utenriksdepartementet.

   Kopi: Offentlig.

   Se brev sendt den indiske regjering, att den indiske utenriksministeren i dag.

   Det er fullstendig uakseptabelt at kommuneadvokater, her representert ved kommuneadvokat for Bærum kommune, Andreas Heffermahl, bruker mot foreldre som kjemper i retten for sine barn, at de kjenner mennesker som engasjerer seg internasjonalt i menneskerettsspørsmål.

   Bergen, den 25.9.18

   Marius Reikerås

   ---------------------------- Original Message ----------------------------
   Subject: Reprisals from Norwegian officials,due to support for India and Indian families in Norway.
   From: marius@reikeras.no
   Date: Tue, September 25, 2018 2:00 pm
   To: eam@
   --------------------------------------------------------------------------

   Her Excellency, Mrs Sushma Swaraj,
   External Affairs Minister of India

   Subject: Norwegians and International Activists joined
   Indian Government in 2016, to save Indian child in Norway.
   Reprisals from officials representing the Norwegian government.

   Dear Madam,

   I refer to the Aryan-case from late 2016, in which you, as the External Affairs Minister of India got personally involved in, and helped to resolve.

   See article:

   https://www.thelocal.no/20161227/india-intervenes-in-norway-child-abuse-row

   In relation to that case, many hundred citizens and residents of Norway, relatives of victims in Norway and activists from around the world, among others from the European Parliament and former members of the Norwegian Parliament, signed a petition to express our support for your intervention in the matter of the 5-year-old only child of Anil Kumar and Gurvinderjit Kaur, who had been snatched by Barnevernet in Oslo, Norway in late 2016.

   Barnevernet, the Norwegian child protection authority has, for many years, been wrongly taking children from loving parents in Norway, and was recently found guilty in the European Court of Human Rights for violating Article 8 of the Convention in another Barnevernet- case, and where the general principles applies to several hundreds of other cases.

   And in three weeks from now, on October 17th, Norway has to stand trial in the Grand Chamber of the European Court of Human Rights, in yet another child-welfare case.

   In late June 2018, PACE, the worlds largest Human Rights organisation, voted in favor of Resolution 2232, which content is in particular aimed towards Norway:

   http://assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=25014&fbclid=IwAR07JngfZznfK_IRS-ynf1qD3HBZK4ljx9HpOKyBU-QKICTW-AmDRTLSsUY

   The reasons for these violations are incompetence, overbearing officials, lack of transparency, inadequate judicial oversight, and, in cases involving cultural and religious minorities, prejudice and racism.

   I recently got back from Dubai, where another perfectly functioning family is on the run from Norwegian authorities, and the only specific reason given in the court decisions, is because Norwegian authorities are concerned for the religious and ethnically background, and want to "save" the child into Norwegian culture.

   Please see this statement from the 10 year old child involved:

   https://www.facebook.com/marius.reikeras/videos/10155600404861875/

   We are thousands, around the world, who have been campaigning against Norway’s regime for years.

   In 2016, protests were hold every month against Barnevernet attended by hundreds of thousands of people around the world, including the United States of America, Russia, Australia, Spain, Ireland, UK, Brazil, Romania, Czechia, Lithuania and India.

   I am also thrilled to announce that the outstanding Indian Human Rights lawyer, Suranya Aiyar, has been awarded the Nordic Human Rights Committee (NHRC) for outstanding bravery, compassion and humanitarian engagement for families struggling in Norway.

   However, fighting the Norwegian regime may come with a high price, as the Norwegian regime revenge on families who happen to know people like Suranya ,me or others who are in the front of this Human Rights fights.

   A recent example is when a mother recently had her case heard in Borgarting High Court, and where the lawyer for Bærum kommune ( Bærum municipality), Andreas Heffermehl, used against her that she knew people who has signed up on the petition supporting India in the above case.

   And he did so, even without our consent to use our names.

   We, the citizen of Norway or elsewhere who are involved in Human Rights matters, can simply not accept that our freedom of speech are being threatened by Norwegian officials, simply because we stand up for Human Rights issues.

   However, the Norwegian regime will never succeed scaring us to silence.

   Thus, we will continue to stand in solidarity with India and other countries , whose citizens face Human Rights violations in Norway.

   Thank you for your attention.

   Best regards,

   Marius Reikerås

   *

   Rasha Masri:
   Skulle ønske at vi hadde politikere som India

   Ken Joar Olsen:
   Veldig bra min venn, dette kommer til å svi. Og det burde svi, en så nedrig oppførsel av Heffermehl.

   Rune Fardal:
   Spre og del denne alle sammen så flere får innblikk i overgrepene kommuneadvokatene driver med.

   Suranya Aiyar:
   Marius Reikerås Can you translate.

   Marius Reikerås:
   Suranya Aiyar
   The Norwegian government and their lawyers are using against parents that they know people like you and me.
   The petition signed in 2016 in support of the Indian government has been used as a evidence against May Lund in the Court because she knows us.

   
---

---
*****

--09--
-- Dagboks-notater, onsdag 09. januar 2019: 

   Mørkt og omkring en pluss-grad Celsius her ute i natt. Solen lavt sørlig og en pluss-grad klokken 13.30. Mørkt og en minus-grad klokken 18. Omtrent det samme videre utover kvelden og mot midnatt.
   
---
---

   Rune L. Hansen, 09.01. 2019:
   https://www.facebook.com/rlhhun/posts/10215207156506988

   Menneskeretts-spørsmålet

   Hva er det som lovliggjør offentlige eller private sin rett til å neglisjere menneskeretts-konvensjonenes og straffelovgivningens en eller flere lovlige lovbestemmelser?

   Hvem har det rette svaret?

   *

  
---

   https://www.facebook.com/groups/1159549030838039/1938546189604982/

   Toni Stannov:
   Bureaukratisk diktatur - tilsidesætter alle lovlig argumenter for beskyttelse af den enkeltes liv, lykke og sikkerhed :(

   Ellen Sellereite Leira:
   Så sant som det er sagt!! Ellen

   
---

   https://www.facebook.com/groups/946004698753793/2205235302830720/

   Tommy Rosvold:
   Skammen sitter på andre siden av bordet... Hele systemet er gjennomsyret av korrupsjon. Grunnlovsbrudd skjer på alle nivåer. De skyldige må straffes...!

   
---

---
*****

--10--
-- Dagboks-notater, torsdag 10. januar 2019: 

   Omkring null grader Celsius, efter hvert med yr og noe hagl her ute i natt. Disig grå-lysning, vått, lett yr og i overkant av null grader klokken 09. Nokså lav disig himmel, tildels lett yr og opp mot to pluss-grader frem mot klokken 13.30. Mørkt, vått, lett yr og tre pluss-grader klokken 18 og fem klokken 21. Med seks pluss-grader klokken 23 og videre mot midnatt.

---

---
*****

--11--
-- Dagboks-notater, fredag 11. januar 2019: 

   Mørkt, vått, yr og omkring 6 til 5 pluss-grader Celsius her ute i natt. Mørkt, tre pluss-grader uten nedbør klokken 07. Lys blå lett skyet himmel, en lett bris og omkring tre pluss-grader utover formiddagen og eftermiddagen.
   Nu er jeg antagligvis ferdig for denne vinteren med provisorisk å tette det jeg økonomisk klarer av husets varme-lekkasjer. Det vil si med boble-plast og stiftepistol de verste stedene. Da familien ble kidnappet for nu mere enn ti år siden ble den økonomien jeg disponerte redusert med mere enn antagligvis omkring 70%, av kidnapper regimet og dets medspillere. Også dermed ble for meg alt av vedlikehold, muligheter for å leve og å overleve, fremdrift, lenge og godt planlagte fremskritt og fremtids-utsikter plutselig stoppet og ødelagt. Hensikten var utvetydig tortur og utplyndring verst mulig og drap. Da jeg gjentagne ganger ryddig ba offentlige instanser om hjelp fikk jeg bare det motsatte. Også når jeg spurte bare om minimalt. Fra våren 2018 regnet de antagligvis med rette med at jeg forlengst var nokså fullstendig ødelagt eller drept. Da plutselig doblet de min økonomi til omtrent det minimum jeg mange år tidligere ba om. Altså til noe som fortsatt umuliggjorde vedlikehold, reperasjoner, fremdrift og muligheter for å leve, men som iallfall uansett bedret forholdene noe. Uten kidnappingene og kidnapper regimet ville vi nu blandt annet ha vært en dyktig og velstående familie med en flott eiendom og arbeids-inntekter både her og flere andre steder i Europa. Alt raserte og ødela kidnapper regimet og dets medspillere. Og fortsatt enda tortureres, terroriseres, ødelegges og drepes mennesker, familier og medmennesker fortløpende i Norge. Til tross for også mange og stadig flere og sterkere protester både nasjonalt og internasjonalt. Mange andre land, mennesker og instanser også er med rette bekymret for at den kriminelle politiske offentlige ideologien i Norge skal få ­sterkere fotfeste i deres eget og i andre land.
   At jeg hittil har klart å beholde hjemstedet og livet, om enn utplyndret, er et mangfoldig mirakel. Lignende sikkert nok for mange andre også, i forskjellig grad. Den økonomiske side av saken er også drepende, sikkert nok også for mange andre. Først reduseres økonomien med kanskje 75% - og efter ti års tid til kanskje 50% eller mere - samtidig som inntekts-muligheter og økonomiske reserve-løsninger blir fraværene eller borte, i forskjellig grad. Mange ser ikke og forstår ikke mekanismene i slikt - og det vet terror regimet. Det vil ha flest mulig draps-metoder til sin disposisjon, best mulig skjult bak propaganda og bak både lovlige og ulovlige lov-paragrafer, regler og papirer som sier det motsatte.
   Mørkt og to pluss-grader her ute klokken 17.30 og 20.30.
   Det er ikke mye jeg har fått tettet vegger og åpninger her med de midler jeg har til rådighet, men det hjelper sikkert nok litt, selv om temperaturen her i huset i vinter sjelden og lite kommer til å overstige ti pluss-grader. Mange vet heller ikke at det meste som selges av kjøleskap og frysebokser i Norge slutter å virke når temperaturen blir lavere enn ti pluss-grader i rommet de står. Til tross for den lave temperaturen her i huset klarer jeg likevel å tillage blandt annet kombucha og vann-kefir, etc., som normalt skal tillages med over dobbelt så høy temperatur, men prosessen tar langt lengre tid.
   Det er en tendens i alle land og samfunn at offentlig ansatte og deres medspillere beskytter seg selv og hverandre mot å bli straffeforfulgt for sine menneskeretts-krenkelser. Slikt og konsekvensene gjør de ofte alt for at skal være tabu og det motsatte av det det egentlig er. De mildt sagt hverken innrømmer eller reparerer sine menneskeretts-krenkelser. Men de fremstiller det i verste fall for seg overfor enhver som gode hensikter og feil, hvor myndighets-misbrukende og kriminelt det de har gjort og gjør enn er. Og det vil de ha flest mulig med seg på å gjøre. Jo mindre moral og ekte medmenneskelighet, dess verrre er de. I steden for å gjøre ansvarlighet og reperasjoner til sitt forsvar, så gjør de fortielser, forfalskninger, frykt, angrep og ødeleggelser til sitt forsvar.
   Mørkt og omkring en pluss-grad sent på kvelden og mot midnatt.
   
---

---
*****

--12--
-- Dagboks-notater, lørdag 12. januar 2019: 

   Mørkt, omkring en pluss-grad Celsius, vått og yr her ute i natt. Grå-lysning, vått, yr og i overkant av en pluss-grad klokken 09. Vått, yr, disig himmel og opp til to pluss-grader videre utover formiddagen. Med opp mot fem pluss-grader frem mot klokken 15. Mørkt, vått, yr og fire pluss-grader klokken 18. Med i underkant av fem klokken 21.30 og videre frem mot midnatt.
   
---
---

   Rune L. Hansen, 12.01. 2019:
   https://www.facebook.com/rlhhun/posts/10215228846969236

   Hva er et ekte offentlig barnevern - og hva er det ikke?

   Menneskeretts-konvensjonene har lovbestemt at de skal gjelde over og foran alt annet av lovbestemmelser, politikk, regler, dommer, avgjørelser, prosesser og meninger. Og at enhver menneskerettighet for ethvert menneske er og skal uforfalsket være umistelig og uavhendelig. Det er dette som fremfor noe annet kjennetegner en menneskerettighet.

   Barnekonvensjonen er en av menneskeretts-konvensjonene - og her er for eksempel hva Barnekonvensjonen har lovbestemt og sier i sin innledning:

   "De stater som er part i denne konvensjon,
   - som tar i betraktning at anerkjennelsen av den iboende verdighet hos alle medlemmer av menneskeslekten og av deres like og uavhendelige rettigheter, i samsvar med prinsippene fastslått i De forente nasjoners pakt, er grunnlaget for frihet, rettferdighet og fred i verden,
   - som tar hensyn til at De forente nasjoners folk i Pakten har bekreftet sin tro på de grunnleggende menneskerettigheter og på det enkelte menneskets verdighet og verdi, og at de har besluttet å fremme sosiale fremskritt og bedre levevilkår under større frihet,
   - som erkjenner at De forente nasjoner i Verdenserklæringen om menneskerettighetene og i de internasjonale menneskerettighetskonvensjonene har fastslått og er blitt enige om at alle har krav på alle de rettigheter og friheter som er fastsatt i disse, uten forskjellsbehandling av noe slag".

   ("that everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth therein, without distinction of any kind")

   Og for eksempel i Art 4, at:
   "Partene skal treffe alle egnede lovgivningsmessige, administrative og andre tiltak for å gjennomføre de rettigheter som anerkjennes i denne konvensjon."

   Videre sier menneskeretts-konvensjonene, som i blandt annet Menneskerettserklæringen, Art 30, at:

   "Ingenting i denne Erklæringen skal tolkes slik at det gir noen stat, gruppe eller person rett til å ta del i noen virksomhet eller foreta noen handling som tar sikte på å ødelegge noen av de rettigheter og friheter som den inneholder."

   Med andre ord er og blir ethvert barnevern og enhver offentlig eller privat avgjørelse, handling eller unnlatelse som neglisjerer eller forfalsker noe av dette ulovlig og noe kriminelt.

   Barnekonvensjonen og de andre menneskeretts-konvensjonene hverken handler om eller aksepterer eller lovliggjør at menneskerettigheter skal kunne krenkes. Men altså tvert om!

   Det eneste unntak som i samsvar med menneskeretts-konvensjonene kan lovliggjøres, er hva som ligger i begrepet lovlig nødverge. Hvilket blandt annet innebærer for en kortest mulig tid og reell forholdsmessighet - med snarest mulig gjenopprettelse som aktiv og reell hensikt - også i praksis. Og at absolutt ingen menneskerettighet skal kunne forfalskes eller neglisjeres.

   Den som leser (uten å forfalske) Barnekonvensjonen forstår lett at et barnevern ikke er mulig uten 100% å respektere og sikre absolutt enhvers umistelige og uavhendelige menneskerettigheter.

   Og at ethvert lovlig barnevern 100% også må og skal være et familievern.

   Vi alle og enhver både skal og må kjenne til og forstå - og å respektere - alle lovbestemmelsene i menneskeretts-konvensjonene og i Straffelovens lovlige lovbestemmelser.

   Det er umulig å respektere innholdet i menneskeretts-konvensjonene uten uforfalsket og presist å lese det. Men alt dette er det mange sær-interesser og deres medspillere som misliker og forfalsker, De gjør seg dermed til politiske og offentlige mafia-virksomheter.

   Jeg sikter dermed særlig til det politiske offentlige såkalte barnevernet (CPS), som enda ødelegger og truer verden.

   De vil ha rom for vilkårlighet, men Barnkonvensjonen og de andre menneskeretts-konvensjonene har blandt annet også flerfoldige total-forbud mot vilkårlighet. Men det bryr de seg ingenting om.

   Slike kriminelle sær-interesser vil i og for hovmod ha erstattet menneskerettighetene med seg selv og sine egne meninger, ønsker, dumheter og hensikter. De forstår liksom ikke rekkevidden og betydningen av menneskerettighetene og later derfor som de selv eller sine medspillere er menneskerettighetene.

   Selv utttrykkene "barnets beste" og "barnets interesser" i Barnekonvensjonen vil de i praksis ha erstattet med seg selv og vilkårlighet - og altså lovløshet og splitt-og-hersk.

   Men Barnekonvensjonen, i sin Art 18, har blandt annet også klart og tydelig lovbetemt at:

   "1. Ingen barn skal utsettes for vilkårlig eller ulovlig innblanding i sitt privatliv, sin familie, sitt hjem eller sin korrespondanse, eller for ulovlige angrep mot sin ære eller sitt omdømme.
    2. Barnet har rett til lovens beskyttelse mot slik innblanding eller slike angrep."

   ** *

    Her er noen typiske fraser, spredt og forsøkt indoktrinert av den kidnapper-virksomheten som det såkalte barnevernet (CPS) og dens medspillere og dirigenter egentlig er:

   "Barnevernet må vi ha." Og: "Barnevernet gjør mye godt også, eller iallfall noe."

   Er det egentlig navnet de sikter til, som vi må ha? Eller er det innholdet de sikter til? Eller er det hensikten som ligger i navnet?

   Hva om vi bytter ut navnet, og sier for eksempel:
   Gestapo, Adolf Hitler og Stasi, etc. må vi ha. (Som mange visse steder tidligere sa.)

   Kidnapping, tortur, traumatisering og fremmedgjøring av barn er groveste slags mishandling og vold og kriminalitet mot barn og medmennesker - og den politiske og offentlige mafia-virksomheten bagatelliserer og forfalsker slik kriminalitet med å omtale den som "barnets beste", og krenkelser som nødvendige eller som "feil" eller som "forbedrings-potensiale". Som om barn og medmennesker er politiske prøve-kaniner som ikke har og ikke skal ha sine menneskerettigheter! Og som å krenke og forurette de ikke er kriminalitet!

   Faktum er at det politiske offentlige såkalte barnevernet (CPS) er en nyttig virksomhet for kriminelle og ondskapsfulle mennesker, men er så barne-fiendtlig og barne-ødeleggende og menneske-ødeleggende og samfunns-ødeleggende og menneskeretts-krenkende og grovt kriminelt som noe kan bli.

   Slike sær-interesser sier videre om seg selv, at "barnevernet må vi ha".

   Vel, vi har fra før av et barnevern - som er det fullstendig motsatte av det de forsvarer! Det ekte barnevernet vi har er i Barnekonvensjonen og i Straffelovens lovlige lovbestemmelser - som mildt sagt ingen tillater det politiske såkalte barnevernet!

   * * *

   Erstatt den politiske offentlige kidnapper-virksomheten med de uforfalskede menneskeretts-konvensjonene, så blir det automatisk et ekte barnevern i steden.

   Uten kidnappingene og kidnapper regimer ville vi hva angår barn og familier og medmennesker ha hatt menneskerettighetene i steden.

   Alt raserer og ødelegger kidnapper regimet og deres medspillere. Og fortsatt enda tortureres, terroriseres, ødelegges og drepes mennesker, familier og medmennesker fortløpende både i Norge, UK, USA og flere andre land. Dette fortier og neglisjerer de i det lengste. Til tross for mange og stadig flere og sterkere protester både nasjonalt og internasjonalt.

   Mange andre land, mennesker og instanser er med rette bekymret for at den kriminelle politiske offentlige ideologien i nuværende Norge og slike land skal få ­sterkere fotfeste i deres eget og i andre land.

   De er med rette meget bekymret og protesterende.

   Enhver offentlig kidnapper-virksomhet eller mafia-virksomhet er en katastrofe i og for verden.

   *

   Harald Myrhaug:
   Barnevernets filosofi er tydeligvis mer fokusert på å redde en grein ennå bry seg om selve treet som greina vokser ut fra.... Straks de har kuttet av greina - tar de livet av både treet OG greina...

   
---

   https://www.facebook.com/groups/946004698753793/2209641465723437/

   Sara Olsen:
   De foreldre som tar sine barn tilbake, hvis barnevernet ikke har grunnlag for tvangsfjerningen i internasjonellt lovverk, gjør ikke noe straffbart ifølge internasjonell rett. Det er staten som bryter loven.

   Rune L. Hansen:
   Vel, ikke staten, men myndighets-misbrukere ansatt i og av og under staten.

   
---
---

   Øyvind Furnes, 12.01. 2019 via Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet:
   https://www.facebook.com/groups/946004698753793/permalink/2209645842389666/

   Skrevet av Ruth Ensby

   Skrevet av en fantastisk bestemor Ruth Ensby

   28. desember 2017 · Algorfa, Spania

   Tankekors:

   Hvis det i Norge var slik at hver dag ble fem hunder stjålet fra sine eiere, da hadde Dyrebeskyttelsen fått god tid i media til å komme med sine anklager om at denne organiserte kriminaliteten måtte stoppes med alle midler, pressen, TV-selskapene hadde fulgt opp i flere dager over dette forferdelige som skjer.

   Barnevernet fjerner, stjeler, kidnapper fem barn i gjennomsnitt hver dag i Norge, til og med nyfødte rett fra keisersnitt. Ønskebarn til de som ikke vil ha bryderiet med å gå gravide selv. Barnet kan også byttes innen tre måneder hvis det ikke svarer til forventningene.

   Dette er også organisert kriminalitet.

   Dette får ikke en millimeter spalteplass, eller fem minutter i nyhetsbildet.

   Noe er helt fundamentalt galt i Norge.

   Dyr har beskyttelse som overstiger fantasien til hver enkelt av oss. Barn er rettsløse, det er bare å forsyne seg.

   Vil vi virkelig ha det slik?

   *

   Kirsten Leikny Femundsenden:
   Så sant.

   
---
---

   Marius Reikerås, 12.01. 2019:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10155828308291875

   Jeg fikk spørsmål fra en tyrkisk journalist i dag, om det kunne være slik at Norge har et av Europas mest korrumperende offentlige systemer, sett i forhold til folketall.

   Jeg svarte, at det var slettes ikke utenkelig.

   Tenk bare på kombinasjonen verdens mest konsekvensløse land for offentlige ansatte, kombinert med verdens største offentlige lommebok. I alle fall målt per offentlig ansatt.

   Jeg mener :

   I hvilken land kan en lokal barnevernssjef skaffe 500 000 kroner til umiddelbar veie, hvis penger skal gå til å bestikke personer i Tyrkia for å få ut to barn, og det uten at noen av hans overordnede får vite om det?

   *

   
---
---

   Marius Reikerås, 12.01. 2019:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10155829653191875

   Man skjønner betydningen av Lobben - saken, etter å ha lest dette:

   "The obvious purpose of the Grand Chamber is to establish a principle of European human rights law that is applicable to all cases involving a combination of administrative and criminal proceedings."

   Paulo Pinto de Albuquerque, the Portuguese judge to the European Court of Human Rights.

   *

   Trine Ødemotland:
   Ja, den norske stat har jo hævdet, at det biologiske familiebånd kan erstattes med et ikke-biologisk familiebånd, der fremadrettet skal indgå i forståelsen af EMRK art. 8. Det er jo noget af en påstand, der vil eliminere hele forståelsen af familie-begrebet, Norge ønsker, at staten bestemmer, hvad der er familie.

   
---

---
*****

--13--
-- Dagboks-notater, søndag 13. januar 2019: 

   Mørkt, vått, yr, regn og omkring 5 pluss-grader Celsius her ute i natt. Efter hvert mindre nedbør utover formiddagen. Noe vind-drag fra nord-vest og noe mindre overskyet og mellom tre og to pluss-grader frem mot klokken 14. Litt derefter med ned mot null grader. Mørkt, noe bris, omkring null grader og antydninger til hagl klokken 20. En halv cm ikke så grov hagl på bakken her ute og ned mot to minus-grader frem mot midnatt.
   
---
---

   Marius Reikerås, 13.01. 2019:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10155831481856875

   Kloke Albert Johnsen med "knock out" på Regjeringsadvokaten:

   I Lobben -saken hevdet Regjeringsadvokaten ovenfor EMDs storkammer at det er han som representerer den gutten denne saken dreier seg om.

   Men dersom den samme gutten om noen år ønsker å stevne staten for brudd på hans menneskeretter i forbindelse med en konvensjonstridig omsorgsovertagelse og potensielt svikt i oppfølgingen, kommer han altså til å møte Regjeringsadvokaten igjen, men da som representant for myndighetene, som hans potensielle motpart.

   Jeg mener at å bare definere alle uønskede parter, så som barnet selv, besteforeldre, biologisk familie, etc. som ikke parter med egne partsrettigheter i sakene, er å hoppe over hele menneskerettskonvensjonen.

   *

   Rune L. Hansen:
   Sant nok, de hopper over medmenneskelighet og menneskeretts-konvensjonene, til fordel for sin politiske mafia-virksomhet.

   Trudy Lobben:
   Jeg håper da jeg har fått gutten ut fra dette Hælvette, som regjeringingsadvoksten begår mot barnet å hans familie. At det fins vett i huet på dommerne i storkammeret, dem kan da ikke være helt skutt, når dem sitter så høyt oppe.

   Lill-Ann Bjørnholt:
   Det håper jeg også Trudy, vi er mange som holder pusten og håper nå. Jeg vet det har lite betydning men dette er en sak du har vunnet mitt <3 hjerte ihvertfall, uansett utfall. Du kommer alltid til å bli mammaen som ALDRI ga seg

   Solveig Marie Braseth:
   <3

   Charlotte Desiree Jacobsen:
   Det er jo bare tull lang vei fra regjeringsadvokaten, han taper ansikt og driter ut regjeringen dersom han unnlater å tolke i biologisk families rettmessige juridiske begrunnede, (og menneskerettslig velbegrunnet favør!).
   Det tjener staten bedre i det lengre løp å støtte oppunder menneskerettighetene - og tolkningen Fra den biologiske familie.
   Disse påstander må vektlegges mer fra et juridisk faglig standpunkt, og det må også tidlig inn i juridisk undervisning det å tillegge faktum (som jo er i dette tilfelle familiens juridiske påstand: Deres juridiske faktum) vekt!. Da det er riktige for den enkelte familie.
   Pluss: Regjeringsadvokaten slipper å drite seg ut, og slipper en latterliggjort regjering ovenfor, ja resten av verden...!

   Trudy Lobben:
   Charlotte Desiree det får holde med at han er bedriten, mer arrogant mann skal du leite lenge etter.

   Rune L. Hansen:
   Konklusjon: Det å neglisjere, forfalske eller bagatellisere en menneskerettighet har katastrofale konsekvenser også for alle andre. Enhver menneskeretts-krenkelse overfor et eller flere mennesker må og skal real-kompetent straffeforfølges og repareres.

   
---
---
*****

--14--
-- Dagboks-notater, mandag 14. januar 2019: 

   Mørkt, omkring tre og to minus-grader Celsius og tildels noe hagl og sne-rusk her ute i natt. Ankommet kanskje omkring 5 cm klokken 10, med to minus-grader. Derefter tildels noe blålig i skydekket fra nord-vest og opp til omkring en minus-grad frem mot klokken 12. Mellom null og en pluss-grad tildels med noe sne-rusk i luften utover eftermiddagen. Mørkt og omkring null grader klokken 18. Tildels med lett sne videre utover kvelden og mot midnatt på bakken kanskje omkring 10 cm.
   
---

---
*****

--15--
-- Dagboks-notater, tirsdag 15. januar 2019: 

   Mørkt, omkring en og to minus-grader Celsius og tildels noe sne og sne-rusk i luften her ute i natt. På bakken i alt beliggende kanskje omkring 15 cm hvitt dekke tidlig i dag, derefter synkende og våtere med en pluss-grad frem mot klokken 10. Tre og to pluss-grader, tildels med sne-rusk og yr videre utover formiddagen. Omtrent det samme utover eftermiddagen. Mørkt, noe yr og sne-rusk, omkring en pluss-grad og tildels synlig tiltagende halv-måne sørlig omkring klokken 20. Omtrent tilsvarende videre utover kvelden og mot midnatt.
   
---
---

   Marius Reikerås, 15.01. 2019:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10155835900706875

   Att: FRIDA MARIE GRANDE, sosiale medier-ansvarlig i Amnesty International Norge

   Det vises til dagens artikkel i VG der du, i likhet med din Generalsekretær, kritiserer en rekke såkalte "influensere " for å ha reist til Dubai; et sted der du og din Generalsekretær hevder det forekommer alvorlige brudd på menneskerettene.

   I den anledning, har jeg noen spørsmål jeg håper du kan besvare:

   1. Har du selv vært i Dubai?

   2. Vi skal ikke lengre tilbake til september i fjor, for å finne at Norge enstemmig ble dømt for brudd på EMK Artikkel 8 av Den Europeiske Menneskerettsdomstolen.

   Jeg kan ikke se at Amnesty Norge har kommentert dommen overhodet, langt mindre fordømt det faktum at Norge her ble dømt for alvorlige menneskerettsbrudd.

   Så hva er årsaken til at Amnesty Norge aldri tar opp, eller fordømmer, de mange alvorlige menneskerettsbrudd som forekommer i Norge?

   *

   Gunn Tove Forsmo:
   Bedre og kritisere andre land men nu tror jeg Norge snart må vere det verste land når det gjelder brudd på menneskeretiheter

   Mona Kågen:
   Vi er nok det :(

   Inez Isabel Arnesen:
   Jeg ønsker Amnesty må begynne å se nærmere på de sakene her i Norge å være med på å fremheve at det fremkommer brudd på menneskerettighetene her til lands. Det kan være godt for Norge at en slik seriøs aktør som Amnesty gjør dette.

   Allan Caritopaps Jorung:
   Hadde de vært seriøse hadde de vel fulgt med når dette begynte å skli ut, begynner å bli en stund siden det nå.

   Allan Caritopaps Jorung:
   Men med den propagandaen folk vokser opp i her til lands er det vel ikke så rart at man ikke ser dritten på egen dørmatte. At de ikke reagerer med alle sakene som florerer i sosiale media og landets rettsaler derimot, det stiller jeg med forundrende til?

   Monika Johnsen:
   Har mistet fullstendig troen og tilliten til Amnesty.

   Vigdis Nygård:
   Jeg har forsøkt å få Amnesty i tale, men de hadde ikke mandat til å hjelpe meg, enda foreldrene mine blir mishandlet, med døden til følge! Hvor langt ned går det an å synke? Og hvilke mennesker er det som sitter i styre og stell, og som går hen å behandler mennesker på en sånn uverdig måte, og hvorfor vil ikke frivillige organisasjoner heller hjelpe . og hvorfor vil ikke Amnesty stiller opp for de mange som opplever menneskerettsbrudd Norge?!

   Gunn Tove Forsmo:
   Da får dem nok ikke pengestøtte fra regjeringa.

   Albert Johnsen:
   Det er svært behagelig å motta offentlige tilskudd, men dersom du skal motta tilskudd fra staten, må du kjenne reglene. Vi ser jo at de aller fleste mottakere av offentlige støtteordninger har latt seg disiplinere og kommer ikke med kritikk av den som styrer pengesekken.

   Allan Caritopaps Jorung:
   Kvalmt at det kan få utvikle seg slik i et land som Norge, av alle steder.

   Margaret Hennum:
   Glimrande, Marius! Eit betimeleg spørsmål som skulle kunne svarast på straks og med ein gong!

     
---
---
*****

--16--
-- Dagboks-notater, onsdag 16. januar 2019: 

   Mørkt, yr, vått, sørpete synkende sne på bakken og omkring en og to pluss-grader Celsius her ute i natt.
   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--17-- 
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--18--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--19-- 
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--20--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--21--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--22--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--23--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--24--
-- Dagboks-notater, torsdag 24. januar 2019:

   
---
---

   
---   
---

   
---
---

   
---
--- 


   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--25--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--26--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--27--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****


--28--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--29--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--30--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****

--31--
-
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---

   
---
---
*****


<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste måned ( eksternt ) ---- 

<----  Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

 ---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16.17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. --- 
----- 
-----  Øverst denne side
---
--- qqq