-- Bjorg-biografi.html       --- familien-hansen.html ( intern ) --- Beskrivelser-av-fam-Hansen.html ( intern ) --- BREVENE ( intern ) --- dbn-rlh ( intern ) ---     

RLH pr. 20.05. 2010.  

-- 02.09.2010 -- 03.09.2010 -- 04.09.2010 -- 15.10.2010 --


UFERDIGRune L. Hansen, 2010:

     De kommer tilbake, men som fremmede, andre sine barn. Elsker den de mistet og savnet og gråt for og lengtet efter og strakte seg efter og var på vei til, likesom de ble elsket og savnet i det fjerne.

     Når de endelig kommer hjem og finner hverandre, hvis det har gått lang tid, vet de hvor uerstattelig det tapte var og er. Å skille barnet fra sin far eller mor er som et flerfoldig mord og det som verre er.

     De kommer tilbake. Det og dem av de som overlever.

-- -- -- Bjorg-biografi.html ( intern )
---
---

---


20100902
-- Dagboks-notater, torsdag 02. september 2010, Vinberget:

   Nokså bra vær, tørt og med sol og.
---
   Rakk bare å sove en times tid før jeg hastet i vei til meklingsmøtet i Haugesund kl. 09.30. Trude (eks) var der ikke, hadde bedt om seperat mekling fikk jeg vite og skal være der neste uke. Jeg fremmet et forslag om at barna får være hjemme hver helg, fra fredag eftermiddag til søndag kveld, som et forslag om en midlertidig ordning inntil likeverd kan etableres via retten eller Menneskerettsdomstolen, hvis Trude enda ikke vil likeverd.
   Neste torsdag samme tid skal jeg tilbake dit for å høre hva motparten (Trude) har å si til det.
   Efterpå, på hjemveien var jeg innom en hjertegod familie vi har kjent i flere år, hvor bv for få måneder siden var og tok barna. Trist, trist, trist. Meget trist og forskrekkelig.
---
   Nei, Trude møtte selvfølgelig ikke til meklings-møtet. Viktig å få gitt inntrykk av at jeg er farlig, osv.
---
   Da jeg kom hjem ble jeg oppmerksom på melding om noen ord fra Frøydis (16 år) på Internettets Facebook og skrev straks en kommentar, og nokså snart kastet Bjørg (min datter fra jeg var 16 år) seg inn i ord-vekslingen og det ble kjapp videre ord-veksling. Hun fullstendig proppet full av løgner fra Balder og Trude og Gudmund. Trist og forskrekkelig også det, men jeg har lenge visst om det.
   Det forløp slik:

Frøydis_Hansen-20100807-Badeplassen_vår-DSC_3848 [640x480]
Add a caption
Frøydis_Hansen-20100807-Badeplassen_vår-DSC_3848 [640x480]
In this photo: Frøydis Hansen (photos)

          o
   Ann Helen Klevstadberget:
   Så skjønn jente!!
            August 26 at 2:37am

          o
   Rune L. Hansen:
   Ja, Frøydis er utrolig skjønn og fin jente hun. Men siste kidnappingen, fangeholdet, trakasseringen, truslene og kneblingen var og ble til veldig stor skade og ødeleggelse for henne. Det vil si efter hva som skjedde 13. januar 2010. En enorm forskrekkelig uhyrlighet for både Frøydis og Stauda, og for resten av familien og omgivelser. Men her på bildet er hun hjemme 07. august 2010, hjemme og på yndlings-badeplassen på eiendommen vår, Vinberget. Se som hun smiler!
            August 26 at 2:46am

          o
   Ann Helen Klevstadberget:
   Herlig jente uten tvil Rune.(på bursdaen til Michael)
            August 26 at 2:58am

          o
   Frøydis Hansen:
   du må ikke ord sette på denne stramme måten du pappa :P det er jo høyst overdrevene ord dette eller ordene passer ikke inn i sammenhengen di er alt får sterke på en måte såm fålk kann missfårstå.mine ord er att vår fammilje har blitt splittet det er ille nokk menn vi fårsøker og holde sammen :/, det er lett og se vem såm har gjort galt i slike barne værnsaker > barneværnet i norge ,di er ikke til å stole på fårr å si det mildt di gir seg ikke med en finger di tar hele armen :P i steden fårr å hjelpe en familje med å fungere sammen så tar de ungene fra foreldrene og flytter dem rundt såm sjakk brikkerog det før de i det hele tatt har gjort ett fårsok på og hjelpe denne familien,det er veldig vanskelig får mange unge følelses messig og de såm jobber i barne vernet veit dette menn de gjør det bare værre får barna mange slutter å jobbe i barne værnet etter å ha jobbet der en stund,disse fårstår jeg,det såm barneværnet skulle ha gjort er å prøve å hjelpe familier til å fungere fint i lag før de tar en avgjorelse om de bør splittes eller ikke,snakk med barna de har mye di skulle ha sakt og de snakker i alle fall sant i motsettning till mange voksne.ikke tenk utifra hva andre tenker og gjør men følg hjertet.....og følelsen i tåa :P
            September 02

          o
   Frøydis Hansen:
   det er en nydelig bade plass ja :D
            September 02

          o
   Rune L. Hansen:
   Ordene her er ikke for sterke Frøydis. De er altfor milde og sier bare veldig litt om alt det forskrekkelige vi har blitt og er utsatt for. Og hvis vi, som de kriminelle ønsker det, finner oss til rette med uretten så fullendes forbrytelsen. Da har barna for alltid mistet sin far, hjemsted, skole, integritet, identitet, trivsel, livsverdier, arv og fremtid, og være fremmedgjorte og omskolerte, utplyndret. Og pappa til-intetgjort, fratatt livets rett. Hvilket tilsvarer et flerfoldig mord og det som verre er. Dette er ikke småtterier eller noe som skal eller kan bagatelliseres Frøydis. Det kunne riktig nok til og med ha vært enda verre, men å akseptere det som har skjedd og skjer er uhyrlig stor og grov urett - og viderefører den kriminelle galskapen, til stor glede for de perverse kriminelle.
   Slikt noe skal ikke kunne skje noen so helst sted i verden Frøydis!
   Det er ikke slik det skal være eller egentlig er!
   Du må bare ikke tro det Frøydis!
   For da kommer de og tar ditt barn også!
   Og din mann, og ditt hjemsted og alt.
   Og gir det til noen annen!

          o
   Rune L. Hansen:
   Og det at forbrytelsen fullbyrdes er i disse dager i ferd med å skje, hvis vi ikke klarer å få stoppet de nu i løpet av nokså kort tid!
   Slikt noe skal ingen skulle måtte leve med, for den og de som overlever sitt vedkommende!
   Det er ikke slik verden skal være Frøydis!
   Ikke for noen!

          o
   Rune L. Hansen:
   Se på Stauda. Hun vil ikke og kan ikke akseptere at det er eller blir slik.
   De har prøvd å lure, friste og fiksere deg til å tro at bare du er tålmodig og venter til du er 18 år så kan du gjøre som du vil og blir alt bra. Men sånn er det ikke.

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   Det er vel mange årsaker til at dette har skjedd og det å henge ut folk på nett og leve som en bitter forsmådd mann hjelper vel neppe situasjonen din...

          o
   Rune L. Hansen:
   Fysj og skam deg Bjørg!

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   Like så Rune!

          o
   Rune L. Hansen:
   Hva for et monster er du blitt til?!
   Kanskje du og våger å snakke med Frøydis, Stauda og barna om dette?!
   Det synes som du har snakket livlig med Balder, Trude og Gudmund!
   Snakk med oss andre om dette du heller.
   Fysj fysj og skam deg!

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   Synes synd på deg jeg...du er ikke frisk og ser det ikke selv. Det som er flaks er jo at du har flotte sterke barn som klarer seg bra tross alt...

          o
   Rune L. Hansen:
   Jeg er frisk. Du er sinnssyk.
   Punktum.

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   Takk pappa...da er det nok genetisk.

          o
   Rune L. Hansen:
   Det er det så absolutt ikke nei.
   Livsfarlig tull-høne av verste sort har du blitt til, og det har ikke jeg skylden for.

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   Nei,bevares...du har jo aldri gjort noe feil.

          o
   Rune L. Hansen:
   Hvilken feil er det jeg har gjort da, som du sikter til og som kanskje har noe med alt dette å gjøre?

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   Mange...du skyver dine egne barn og mange andre fra deg så snart de ytrer egne meninger som ikke "passer" deg og din "virklighet". Slutt å vær så navlebeskuende...det er ikke bare deg og dine følelser som teller!

          o
   Rune L. Hansen:
   Hvem av mine barn er det jeg skyver fra meg?! Ingen så vidt jeg vet. Og alle vil de bare hjem igjen, og har ikke villet annet hele veien. Bortsett fra Balder og Gudmund som hermer efter han og som av Trude og mormor og visse andre (Per Scna...bel, Åse Kristiansen - kidnapper-gjengen) ble lurt til å tro at ungene kunne reddes fra Iren K. Hebnes i bv ved kidnapping, fangehold og knebling! Og sverting og trakassering av pappa.
   Og hvem og hva nekter ungene å få det som de vil, eller å bli hørt eller å bli tatt hensyn til eller deres rettigheter og selvfølgeligheter?!
   Det hverken har vært eller er meg nei.
   Noe så sykt og perverst at ethvert anstendig menneske vemmes!
   Mildt sagt!

          o
   Rune L. Hansen:
   Meget så mildt sagt!

          o
   Rune L. Hansen:
   Meget meget så mildt sagt!

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   Du maler og maler på det samme om og om igjen og er ikke intressert i å ta inn over deg hva andre sier og at du kanskje ikke har rett i alt...og måten du så grovt ordlegger deg på om andre og meg innbyr ikke akkurat til respekt og medlidenhet.

          o
   Rune L. Hansen:
   Og hva er det så "andre" sier da? Og hva er det jeg ikke har rett i da?
   Og grov urett syns du (og Balder, Trude og Gudmund) vel kanskje helst skal pakkes inn i ord som skjuler forbrytelsen og den kriminelle galskapen?
   Skurker vil helst gjerne det ja. Hverken åpenhet eller å bli sett.
   Det er hverken hva jeg, barna, med-mennesker eller lov og rett vil eller kan akseptere.

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   La nå ikke paranoiaen ta overhånd her...det jeg sier er mine meninger og syn på saken og deg,jeg har da annet å snakke om enn deg når jeg først treffer eller snakker med andre i familien.Du er ikke sentrum i mitt liv heldigvis.Og slutt å legge skylda på Balder,Gudmund og Trude for alt galt som har skjedd deg!Virkelig lavmål av deg å gjøre det!

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   En god og kjærlig far snakker ikke stygt om og til sine barn,men synes de er vidunderlige akkurat som de er!

          o
   Rune L. Hansen:
   Innholdsløse ord, for å triumfere over kidnappingen, fangeholdet, kneblingen, mishandlingen og utplyndringen av barna.
   Fysj, noe så hæslig!
   Og hva skal barna tenke når de får vite om denne din holdning?  
   Du klarer kanskje å innbille noen at de kommer til å takke deg!
   Ikke om dere mishandler de enda mere fremover!
   Perverse kriminelle!

          o
   Rune L. Hansen:
   Hva vet vel du om en kjærlig far?
   Absolutt ingenting!

          o
   Rune L. Hansen:
   Og her er Stauda mens jeg er ute en tur:

          o
   Rune L. Hansen:
   Hallo jeg har nettop fått feacbok

          o
   Rune L. Hansen:
   ‎:)

          o
   Rune L. Hansen:
   hva holder du på med nå da?
   :)

          o
   Rune L. Hansen:
   jeg har tatt masse bilder i dag :)
 
          o
   Rune L. Hansen:
   Pappa Rune igjen her. Kom inn igjen. Stauda tror Bjørg nå har logget av.

          o
   Rune L. Hansen:
   Jeg fordømmer hverken Balder, Trude, Gudmund eller Bjørg. Er ikke engang det minste som helst sint på de eller bitter eller noe som helst negativt. Men hva de har gjort og gjør anser jeg det som viktig å snakke åpent, saklig og direkte om. Selvfølgelig ikke på noe forstyrrende vis overfor barna. De har dog ører og øyne og mye mere til, og får med seg sitt på sine vis. I tillegg har de også et informasjons-behov. Og behov for kjærlighet og respekt fra begge foreldrene og mellom begge foreldre.
   Likeverd og respekt mellom foreldrene er beste utgangspunkt for å null-stille konflikt, og er gjeldende lov og rett.
   Diskriminering og mangel på likeverd er urett.
   Urett som kan ramme katastrofalt for de det gjelder.
   Dialog og argumentasjon første betingelse for gjensidig hjelp.

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   Riktig! Du har jo aldri vært en kjærlig far for meg...men jeg vet forskjell på rett og galt i et far-datter/sønn forhold uansett.

          o
   Rune L. Hansen:
   Og hvem og hva er det som har lært deg om det da?
   Ikke jeg iallfall!

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   Nei...av deg har jeg bare lært hvordan man ikke skal være mot barna sine...jeg har heldigvis flotte onkeler i familien min som har gitt meg innsyn i hvordan en god far skal være.

          o
   Rune L. Hansen:
   Og en god og kjær far for mine barn har altså ikke jeg vært, er det det du mener å si? Og hvem og hva har du i så fall det fra? Ikke fra barna iallfall, men fra kidnapper-gjengen med Iren K. Hebnes i spissen.
   Meg, som egentlig skulle være din pappa, har du jo knapt noensinne sett på tredve års tid, og ikke hatt noen som helst kontakt med.
   En pappa var for visse mennesker og myndigheter en verdiløs ting den gangen, så som enda nu.
   Hvor umåtelig sjokkerende for en som nettopp var blitt pappa å erfare, og flere år efterpå hjelpeløs å måtte erkjenne at du var fremmede og andre sitt barn! En fremmed. Frarøvet sitt barn. Barnet frarøvet sin far.
   Det er det samme som er i ferd med å kunne skje nu for alle de i Skoglandsveien hos Trude kidnappede, fangeholdte og kneblede og efter hvert helt omskolerte og fremmedgjorte barna, bare til og med enda verre.
   Slikt noe hører ingen steds hjemme!
   Det er verste og groveste form for kriminell virksomhet.
   En uhyrlig forbrytelse mot menneskeverdet og de mest sentrale felles-menneskelige verdier!

          o
   Rune L. Hansen:
   Våkn opp! Det er ikke jeg som kidnapper, fangeholder, mishandler, knebler og utplyndrer barn!
   Det er ikke jeg!

          o
   Bjørg Corny Rønning:
   Skjønner på deg at du ikke regner meg som et av barna dine,men det er nå sånn at du har 11 barn og ikke bare 10 samme hvor mye du måtte mislike det...våkn opp selv du...det finnes flere måter å mishandle barn på enn fysisk mishandling...den "krigføringen" og skittkastingen du holder på med er også en form for barnemishandling.

          o
   Rune L. Hansen:
   Jeg har i verste fall nokså snart ingen barn, og de ingen pappa! Og jeg jobber fortsatt intenst døgnet rundt for at så ikke skal skje! Jeg vil uansett alltid være deres pappa, i den grad det er i deres hjerte og forstand. Også efter at jeg er drept. Lytt, les og forstå.
  Skal hilse fra Stauda!

--- FORTSETTELSE:

20100903:

   Den samtalen jeg her i går gjengav fra Facebook på Internettet, fortsatte i dag slik:

#
   Rune L. Hansen:
   Jeg har i verste fall nokså snart ingen barn, og de ingen pappa! Og jeg jobber fortsatt intenst døgnet rundt for at så ikke skal skje! Jeg vil uansett alltid være deres pappa, i den grad det er i deres hjerte og forstand. Også efter at jeg er drept. Lytt, les og forstå.
   Skal hilse fra Stauda!

#
   Jan-Stian Venøy: 
   Ærlig talt, Rune Leander Hansen! Jeg visste at det var ille, men ikke at det stod SÅ dårlig til med hodet ditt. Hva slags far er du? Tal ikke høyt om nestekjærlighet før du har lært deg ordets betydning! Det er rett og slett provoserende å se dine verbale krumspring. Jeg klarer ikke tie lenger, jeg må få uttrykke hvilket svin du er. Og en ting til: våg ikke å omtale meg på nettsiden din EN gang til, for gjør du det vil det bli rettslige konsekvenser utenfor din fatteevne. Ti still og ikke forgift våre ører!

#
   Rune L. Hansen: 
   Fjott!

#
   Jan-Stian Venøy:
   Hahaha, der beviste du nettopp at du har lite fornuftig å komme med... "Fjott"? Er DET alt du har å si? Motta min applaus, en ironisk sådan. Ærlig talt, Rune. Du behandler rett og slett ikke dine barn på den måten du har gjort. Å angripe Bjørg på den måten er vanvittig. Du er en orm, Rune Leander Hansen. En djevel i menneskeskikkelse. En paranoid psykopat, intet mindre. Måtte barna bli skånet fra å noen gang se deg igjen!      Mange av dem har ennå et rent sinn, ikke ødelegg mer enn du alt har gjort.
   
#
   Liv Torunn Ekren:
   hei Rune stå på, og du Jan hadde du vært på min side hadde du blitt slettet med en gang, Rune er en flott peson.

#
   Jan-Stian Venøy: 
   Liv: du hadde ikke sagt det hvis du visste hva mannen har skrevet og gjort mot familien sin.

#
   Rune L. Hansen:
   Så si det heller du da, Jan Stian. For du vet kanskje noe om det og slikt også du? Eller hva?

#
   Liv Torunn Ekren:
   diskuterer ikke med deg, ingen snakker stygt om mine venner, alle har vi vel gjort noe dumt, men det går an å prøve å rette op i feilene. går ut fra du er feil fri slik som du skriver, idiot

#
   Rune L. Hansen:
   Men la ham heller også få fortelle da, Liv Torunn. Kanskje han har noe som helst å fortelle, som vi kanskje også kan lære av? Bedre kanskje iallfall det enn at fjotten antyder ting som kan være eller bli opphav til rykter, løgn og sladder - eller som er det? Ikke vet jeg.

#
   Jan-Stian Venøy:
   Liv: At ingen skal snakke stygt om dine venner er jo forsåvidt greit nok, men det gir da likevel ingen rett til å undertrykke og snakke stygt om egne barn? Og du har rett, ingen er feilfri. Men det får da være måte på! Og at jeg er idiot skal du slippe å fortelle meg. Jeg vet det allerede.
   Rune: ja, jeg vet en del. Jeg er tidligere barnevernsbarn selv. Og har kjent familien din i noen år nå.

#
   Liv Torunn Ekren:
   jeg tror ikke på rykter løgn og sladder, Rune. Jeg har følgt med hva du har skrevet, ingen er feilfrie selv ikke jeg. Hvis han vil skrive noe så kan han skrive om sine feil som han sannsynligvis ikke har noen av.

#
   Rune L. Hansen:
   Antydninger fortsatt fra denne fjotten Jan Stian. Og hans kjennskap til meg og min familie må være særdeles dårlig, - bortsett fra kidnapper-gjengen da, som altså driver med fangehold, mishandling, knebling og utplyndring av barn.

#
   Jan-Stian Venøy:
   Liv, prøv i det minste å lese det folk skriver til deg. Hvor har du det fra at jeg er feilfri? Jeg er bare et menneske jeg også, med alt det innebærer. Ikke vri og vend på alt, er du snill.

#
   Jan-Stian Venøy:
   Rune: min kjennskap til de du kaller "fangeholdere" går dypere enn du aner. Men la meg ikke dvele ved DET. Det du skriver i din nettdagbok (og jeg har lest det aller meste), samt det faktum at både den ene og den andre er sinte, redde og frustrerte, får meg til å innse at du ikke noen gang har hensikt til å bli et bedre menneske.

#
   Rune L. Hansen:
   Tenkte nok nettopp det ja, - som du sier, - at ditt kjennskap til kidnapper-gjengen går dypere enn jeg aner.

#
   Liv Torunn Ekren:
   en ting er hva du leser, RUNE skriver med kjærlighet i ordene, han tar det ikke fra tomme lufta, du derimot hvordan kan du snakke slik, går ut fra du kjenner Rune godt slik som du skriver om han her

#
   Anna Gudmundsen:
   Er du psykiater siden du pådytter Rune diagnoser Jan-Stian ?
   Og i hvilken sammenhæng er du nævnt i dagbogen siden det byder dig imod ?

   Og Rune..- har du en ældre datter fra din ungdom der er blevet hold borte fra sin egen far ?
   Hun lyder ualmindelig forgiftet af en barndom uden sin egen far..

   At Frøydis er en vakker jente er det derimot ingen tvil om :o)

#
   Rune L. Hansen:
   Han kjenner i det heletatt ikke meg, aldri hverken truffet eller snakket med fjotten. Men jeg vet han kjenner og omgåes kidnapper-gjengen.

#
   Anna Gudmundsen:
   Det er også psykiatere mellem barnefjernerne, det er de eneste som har lov til å sette diagnoser, at han gør det her offentlig, er grunnlag for en anmeldelse.

#
   Rune L. Hansen:
   Ja, Anna. Jeg har en datter fra min ungdom, hun heter Bjørg - og har skrevet over her, og hun ble frarøvet sin far fullstendig. Og, som du sier ... ja.

#
   Liv Torunn Ekren:
   forstår der er noe galt med den karen, ta deg ikke nær av det Rune, jeg ønsker deg og din datter en flott kveld.

#
   Jan-Stian Venøy:
   Nei, han tar det ikke fra løse luften, men fra sitt stakkarslige forvirrede bitre hode. Han lever tydelig i en verden der menneskeverd ikke betyr noe - bortsett fra hans eget, selvsagt. Jeg er nevnt i dagboken som rar (dessuten har han satt feil alder på meg). Og Rune, du som ynder å kalle andre kriminelle burde feie for din egen dør først. Og til Anna: jeg er ikke psykiater, men jeg gjenkjenner drittsekker når jeg ser en.

#
   Rune L. Hansen:
   Takk Liv Torunn. Det er verre med de fangeholdte barna mine, som denne Jan Stian er i den nære kretsen av fangeholdere.

#
   Liv Torunn Ekren:
   er det på grunn av feil alder du er bitter på han så burde du gå av her, Rune er ikke forvirret, tror du trenger nye briller, slutt å trakkaser min venn.

#
   Rune L. Hansen:
   Jeg tar en pause bort fra rabbelet til fjotten der. Håper imens noen kan forsvare min ære og integritet, og gi meg beskjed når og hvis jeg imens trenger å forholde meg til ham og det eller det kan være av interesse eller betydning.

#
   Liv Torunn Ekren:
   stiller opp jeg.slike folk har ikke noe på facebook å gjøre.

#
   Anna Gudmundsen:
   Jan -> Du kom med diagnoser, det kan bare settes psykiatriske diagnoser av en psykiatriker, efterfølgende kan de også kun fjernes av en psykiatriker, så derfor spør jeg igen, er du eksamineret psykiatriker ?
   Å bli kaldt rar er ikke en psykia...trikers diagnose..- om han synes du er rar er det vel bare sånn, og har du vært med å stjele hans barn fra ham, så er det veldig mildt sagt.
   Nå er vi mange som ikke tror på diagnosen skizofreni men det er en helt annen snak. http://www.youtube.com/watch?v=ZEglHjd_gUQ

#
   Bjørg Corny Rønning:
   Om jeg ble frarøvet min far,så var det pågrunn av at han var mere opptatt av å være sammen med venner og røyke hasj enn å ta seg av en datter,jeg er anser meg selv som heldig som slapp å vokse opp med ham..Da jeg var lita drømte jeg om å ha en snill "normal" far som var glad i meg og prioriterte meg,heldigvis har jeg en mor som har gjort akkurat det .Og dere to som forsvarer min "fars" oppførsel vet ikke hva dere snakker om.Rune har en oppfatning av virkligheten som ikke stemmer over med andres.

#
   Jan-Stian Venøy:
   Beklager, folkens, men jeg har ikke vært med og stjålet noe som helst. Eller noen, for den saks skyld. Jeg trenger ikke forsvare meg for noe. Dere får ha meg unnskyldt, men når Rune fikk kalde føtter og ble så feig at han stakk og lot dere marionetter svare for ham, da har jeg ikke mye mer her i diskusjonen å gjøre. Det er uansett ikke hverken første eller siste gang våre veier krysses verbalt. Far vel, damer, og ta et godt råd med på veien: Det ER lov å tenke selv...

#
   Anna Gudmundsen:
   Mange unge fædre er ikke klar, men mange flere får ikke lov og skal rettes på i en uendelighet av kvinnfolk som vil gjøre fædre til mødre og kvinnfolk.
   En pappa skal ha lov til fred og ikke higres og overvåkes som jeg har set til bevidstløshet..- mit eget barnebarn står uten far fordi hans mor skulle lære ham op, selv om det ingen problemer har vært når han besøkte jenta herhjemme. Nå prøver vi å lokke ham igen..-
   Om han røkte hasj er vel ikke noe problem, utover det er ulovlig, så er det ikke skadelig.See More

#
   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Bjørg, vær glad for at du har en far. Du er bortskjemt og levde i en fantasiverden. Det er stort sett sånn skilsmissebarn blir oppdratt. Du sier selv at han faktisk var en god fra ved å holde seg borte fra ditt liv. Du er bare en liten bitt...er pike fremdeles du - som gjerne vil ha den pappan du forlanger.

   Jan-Stian - at noen tar feil av alder har vel lite å si i den store betydningen? Eller er det sånn at skrivefeil gjør deg til en imbasil? Dessuten sier det mer om deg, når du kaller folk for marionetter enn marionettene...

   Rune. sånn du opplever her, er vanlig når man "står frem": Bare se her: lenasinside.webs.com - man kan sammenligne det med sånne merkelige mennesker som henger seg opp i kjendiser og forfølger de over alt... Det er det negative ved å stå frem. Det positiver er at vi faktisk kommer videre med den jobben vi gjør - folk har begynt å åpne øynene - Så vi er flinke vi!! :))

#
   Bjørg Corny Rønning:
   Mange unge mødre er da vel ikke klare heller!!! Hvorfor skal menn unnskyldes og taes hensyn til når det går på bekostning av barnet??
   Og jo!!Hasj er meget skadelig spesielt hos mennesker med mentale lidelser...dessuten kan man bli sløv,egose...ntrisk og paranoid av det...og i visse tilfeller suicidial.

#
   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Fordi det er mødre som kan ta abort. Kanskje mor di faktisk sa hun brukte prevensjon. Så det er mulig at det er DIN mor som ikke var så himla fornuftig. Selv om far din kunne ha brukt prevensjon. Nesten synd man ikke kan ta abort på gamle unger...

#
   Liv Torunn Ekren:
   Jan takk jeg klarer å tenke selv og jeg kan lese mellom linjene på det andre skriver, går ut fra du har problemer selv og må la det gå ut over andre, og til deg Bjørg vil jeg bare si ta kontakt med din far mens du ennå har han, en dag er det forsent, da vet jeg du kan få problemer. har du problemer fra barndommen la din far få lov å forklare seg før du sier noe.

#
   Anna Gudmundsen:
   Du kaller mig for en marionet ? Det er æreskrenkende..- hvorfra får du indtryk i det jeg har skrevet at jeg skulle være det ?
   Jeg spørger bare til din uddannelse som gjør dig til en som frit kan stille diagnoser.
   Jeg tenker mye selv, og vet statistisk hvordan det går barn som mister sin far, også praktisk, siden jeg er enke med barn uten sin far.See More

#
   Anna Gudmundsen:
   Bjørg..- mange unge mødre er kansje ikke klar, men de finner ut av det om de får lov, problemet er de i likhet med fedre som er alene veldig let blir bitre, og forgifter barna.
   Alt det du remser op omkring hasj er ting vi har fått høre, ikke... ting som er bevist..- største problemet med hasj, er det skal blandes med tobak som er avhengighetsdannende..- hasjolje derimot kurerer kreft.

#
   Jan Devo Kornstad:
   For en rottegjeng, Bjørg!
   Står noen av de på vennelista mi, skal de destrueres!

#
   Rune L. Hansen:
   Rotte-gjeng, om den og de som forsøker å spre mistenkeliggjøring, sverting og trakassering - uten noe som helst konkret innhold. En synse-mafia trenger ikke innhold. Bekrefter seg også her.
   Og Bjørg: Å blande hasj inn i dette, er det vel noen som har fått deg til å gjøre. Jeg visste ikke engang hva hasj var, før mange år efter at du ble født. Og iøvrig: Jeg var ung og umoden den gangen du var underveis og ble født. Din mor enda mere. Hva har vel slikt noe med saken å gjøre?

#
   Rune L. Hansen:
   Synsing og sverting i form av næringsfattige formuleringer er ingen god form for kommunikasjon. Lytt selv Bjørg, på hva og hvem som sier hva, av innhold, av sann verdi. Forhastede slutninger og synsing er ikke helse, hverken for noen eller verden.

#
   Jan Devo Kornstad:
   Rune:
   Hvorfor tar du ikke vare på ungene dine, alle 11.
   Unger er unger samma om de er voksne.
   Ja, jeg bruker uttrykket rottegjeng om "beundrerne dine", er glad jeg ikke har noen av dem som mor.
   Måtte slette deg og en annen fra vennelista.
   ...
   Håper du kan tilgi noen av dem fordi de ikke liker deg uten at du går i skyttergraven.

#
   Rune L. Hansen:
   Det er vel noen her som ikke har fått med seg at mine barn er kidnappet, fangeholdt og kneblet. Og har vært det i omtrent to år nu og at deres høyeste ønske hele veien har vært og er å komme seg hjem igjen, til sin pappa, sitt hjemsted og sine livsverdier. Men fjotter bryr seg ikke om slikt.

#
   Rune L. Hansen:
   Jeg var ikke mere opptatt av annet, Bjørg. Jeg savnet deg umåtelig, og jeg ville ha blitt og vært er veldig god far for deg. Som jeg har vært det og er det for alle mine barn. Nært og kjært, hver stund, hver dag - alltid. All den stund jeg har vært og kan være deres far. Se og hør selv hva barna sier og har sagt - og jeg og, fra alle dager og år. Det er spor i våre ord!


---
--- FORTSETTELSE:

20100904:

---

   Slik fortsatte fra i går:

#
   Rune L. Hansen:
   Jeg var ikke mere opptatt av annet, Bjørg. Jeg savnet deg umåtelig, og jeg ville ha blitt og vært er veldig god far for deg. Som jeg har vært det og er det for alle mine barn. Nært og kjært, hver stund, hver dag - alltid. All den stund jeg har vært og kan være deres far. Se og hør selv hva barna sier og har sagt - og jeg og, fra alle dager og år. Det er spor i våre ord!

#
   Huskeberta Olsen:
   Å næmmen stakkars. Jeg trodde først disse menneskene som snakker så stygt om deg, Rune, ikke var manipulert av systemet. Det ser jeg jo nå. Som jeg pleier å gjøre og si til de: Undersøk hvordan barnevernet egentlig jobber - SÅ kan man uttale seg. Når man uttaler bare det man tror man vet, er det ikke så veldig mye verdt. Desverre...

#
   Rune L. Hansen:
   Manipulert og veiledet av egoisme, grådighet og synsing.
   Fra til og i terror.

#
   Rune L. Hansen:
   Livsfarlige krefter!

#
   Cecilie-Marie Holmen:
   Hmmm, underholdene, jeg velger og tro på de barna som har bodd med sin far jeg da.... å som vil hjem!! Men dere er da bra morsomme i "vokabularet" deres, men men, jeg blir og en smule morsom i språkbruken når jeg blir irritert :))

#
   Rune L. Hansen: 
   Det er dog veldig alvorlig, Cecilie! Hvilket de kriminelle jo ikke vil andre skal vite!

#
   Frøydis Hansen:
   Bla bla bla!

#
   Rune L. Hansen:
   De drepte far til min eldste datter.
   Og nu noen snart klart å drepe far til alle mine barn.
   Drep en far eller mor eller de begge. Utplyndre barna og dets foreldre og hjemsted, integritet, identitet, arv og livsverdier.
   Noen vil det skal være slik. Andre godtar det er slik, eller finner seg i det.
   Ikke jeg.
   Ikke Menneskerettsloven heller.
   Ikke et menneske i og for de elementære felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter, ansvar og forpliktelser.
   Ikke et menneske i og for neste-kjærlighet.
   Ikke et ansvars-bevisst menneske.
   Ikke et med-menneske.

#
   Rune L. Hansen:
   La ingen eller ingenting lure deg til å tro at dette og slikt er bla-bla, Frøydis.

#
   Frøydis Hansen:
   Bla bla betyr i denne sammenheng att jeg ikke liker denne diskusjon eller kanskje nermere kranglen.at voksne folk kan sitte å skrive så mye om en person sám man bare kjenner fra hva hun/han skriver og på hva ryktene sier.

#
   Frøydis Hansen:
   Det er bare domt

#
   Rune L. Hansen:
   Det er likevel viktig at det kommer frem, og nettopp kommer frem, Frøydis! Ikke vær redd for at noen i et slikt åpent forum lar seg lure av sverting, rykter og forsøk på å skjule det kriminelle. Her er det mange som kan se og kommentere og ...spørre og undersøke, - ikke som en dum og fæl Heksebok eller Fylkesnemnda eller tingretten!
   Her avslører alle og enhver seg selv, som driver med kriminelle og gale ting!
   Jippii! Det er blandt annet og særlig det som trengs!
   Vær ikke redd for at noen lar seg lure!

---

---
---


20101015:
---
---
   Følgende på særlig vis angående mine barn.

--- Fra en chat jeg hadde på Facebook i dag, fredag 15.10. 2010:

Today

Dexter:
2:33pm
Hei.

Rune:
2:34pm
Hei hei.

Dexter:
2:34pm
hvor mye har du fått sjans till å være far for Bjørg. før hun blei tatt?
og hvor mye etterpå?
kjenner hun deg egentlig?
du blei stille?
brøyt jeg ett tabu?
eller invaderte din private sfære?.

Rune:
2:46pm
Noen dager i noen uker før. Derefter ingenting. Hun kjenner meg i det heletatt ikke, annet enn fra sverting, rykter og hva hun ellers selv har fått inn over seg eller innhentet.
Du brøt ikke det minste som helst noe som helst tabu. Og ikke er det det minste som helst lukket privat sfære heller. Men hvorfor du spør? Og jeg er nu samtidig nokså travelt opptatt også med annet kontor-arbeide og forskjellig her, og svare og kommuniserer derfor så godt jeg formår, men forvent ikke mere enn det..

Dexter:
2:53pm
Jo, grunnen till at jeg spør, er at først virket hun som ei fremmed dme, som svarte på inlegget ditt..så ei ungjente som snakka med deg, så ei fornuftig dame, men så, som om din tenåringdatter,som kjempa for å bli forstått, så plutselig fikk jeg følelsen av at hun ikke kjente deg i det hele tatt....men bare utifra noe som noen hadde hjernevaka henne med...
hjerne vaska``.

Rune:
2:58pm
Ja, sant og riktig det der.

Dexter:
.2:59pmjeg svarte till henne,etter at jeg leste inlegget, der hu kunne virke som ei fornuftig dame...og hun addet meg som venn, men jeg blei ganske sjokka, videre i chatten
og trist å se, og lese hvordan hun føler at du hakker på henne, o brødrene, istedet for at du angriper holdninger
...hun evner ikke å se forskjellen.

Rune:
3:01pm
Så mange som enda har det slik. Og ja det er trist, forferdelig trist.

Dexter:
3:01pm
Hun fortalte meg videre på privaten at hun hadde lyst å besøke pappa, ja hun kalte deg pappa, .... men er redd for at du vill skreme sønnen hennes, så. viste ikke om hun torde......
hun tar angrepet på systmet, som ett angrep på henne
hun er systemet.... hun greier ikke skill seg selv fra systemet....
heller ikke det å ha en skarp mening mot noe hun er for, da føler hun seg angrepet.

Rune:
3:03pm
Som sagt, forferdelig trist.

Dexter:
3:03pm
hun frem som ei såra ungjente.....men er faktisk mor till en 15 årig gutt.... jeg blei spak da jeg skjønte det.

Rune:
3:04pm
Hun er dog en såret ungjente, uansett.

Dexter:
3:05pm
hun fremstår, mente jeg å¨si, bokstavene uteble
ja, hun er nok det!!.

Rune:
3:07pm
Uff. Det er så forskrekkelig trist og leit. Jeg vil ikke her nu fylles av gråt, sorg og savn..

Dexter:
3:11pm
hun sa videre noe som jeg ikke kjente deg igjen i.... men selfølgelig synes jeg synn på henne.....noe om at jeg fikk følelsen av at hun mente,følte at du hadde avvist henne, og hun utviste utrolig sårhet over en far som ikke brydde seg..... slik følte hun det, virke det som, men jeg ser heller at du er en far som bryr deg, og din måte å bry seg på, skremmer henne, hun er voksen nå, og du snakker till hene som hun er voksen, men d støter du hene fra deg.... for hun er nok ikke voksen følelsesmessig.....tror jeg---- så din måte å såkalt vise omsorg, blir igjen noe hun ser på som ett angrep?... jeg trorfaktisk du må snakke med henne, som hun er ei *lita såre, skadeskutt, jente*, om du vill kunne få dattera de tilbake!!! Men selfølgelig ikke la hun vite det!!!

send henne noe koselig, en till 2 ganger i uka, i innboxen, å glem + fortelle henne omdet fæle i systemet, det har hun nok følt på innsida selv, men måtte fortenge for å overleve

send henne klem, si pappa er glad i deg, skulle ønske jeg fikk sjans å være der for deg, osv---
bare gjør det, uansett..... før eller seinere, vill det tine isen
jeg har vert der, vet hva jeg snaker om!!
dattera m, er født ganske næ dagen till dattera de... og har mange samme interesser, og måter å være på, kommunisere på

hun var utsatt for allienisation mot meg, .... tusenvis av ganger, der det blei sreket at mor er ingen mor, hun er satan, hun er en djevel...... og at brødre blei truet med drsp, ds jeg tok tid med dem....hun blei fysisk syk, bare jeg nermet meg till slutt.. hun valgte freden, holde seg una meg, for å ikke bryte sammen....
nå har jeg greid å tine isen
Men det fryser fort till
bare ved vær minste lille bagatell
.....
jeg så at du skrev noe, men så viste det at u var ofline... men jeg fikke ikke noe skrevet fra deg--- sletta du det, eller forsvant det?
hver gang du får lyst till å gråte over tapt datter,og farskap,send henne noe.... en klem, ett eller anna, ett koselig bildet, ...eller skriv dikt? det er du utrolig god till.... hun har kreative gaver,og god med ord... sikkert arva fra deg der!!! hun vill nok forstå deg gjennom dikta dine, tror jeg..
Prøv å fortelle henne, om noe positivt om deg,noe du blir glad av å gjøre. slik at hun føler glede ved å høre fra deg!!
og fortelle henne gjerne oe du synes er bra med henne, om så bare feks ett profilbildet....?
skulle ikke forundre meg om hun har laga profilbildet sitt selv---
jeg tror hun har arva dine kunstneriske talenter, mye av det!!!og din følsomhet. og lett bevegelige natur......
tenk på det!
Å NYT DET!!
og gjerne positiv kommenter det kun kommer med.... hun er mer lik deg enn du tror.... jeg har prata medbåde deg å henne, og hun har tross allt blitt, elller behold en fin person, personlighet.... till tross for allt
...
b v barn har ofte måtte tvinge seg selv til å se det positive fra insida av systemet, for å ikke igjen risikere å miste noen de har rundt seg......

Rune:
3:51pm
Alt det der hører fortiden til. Hun ble andre, fremmede sitt barn.

Dexter:
3:52pm
Hun kalte deg pappa, da hun pratet med meg, før hun egentlig kjente meg
da vi bare såvidt hadde prata...

Rune:
3:53pm
Jeg er hennes pappa, men en fremmed, savnet og frarøvet pappa. .

Dexter:
3:54pm
Jeg fikk meldig om at beskjedn ikke blie sendt, forde dua offline, eg prøver igjn... 15:51 Hun kalte deg pappa, da hun pratet med meg, før hun egentlig kjente megda vi bare såvidt hadde prata..det tyder på at hun egentilg,innerst inne, føler du er
faren, men sørgelig nok, følerat du har avist henne.... 

sender du noe till meg? jeg ser du skriver, og så ser ikk noe kommer, men at dublir offline istedet.

Rune:
3:59pm
Jeg har aldri noensinne det minste som helst avvist henne. Men hun ble og er som sagt andre, fremmede sitt barn. Hennes far ble frarøvet henne. Og hun ble frarøvet meg. .

Dexter:
4:02pm
Både og henne, aviser hverandre,uten å se at dere selv gjør det, men bare at den andre gjør det. slik ser jeg det!! JEG VET AT DU IKKE AVVISER HENNE ... MEN DET FØLES SLIK UT FOR HENNE, hun forstår ikke den tvsngen, volden som fant sted!!! VED TVANGSFRARØVING!! Hun sjøner selv ikke nå, dette, heller ikke at freldre som blir frarøva sitt barn, men sykisk tortur sklir vekk ra barna....eller ikke er i stand till å oppsøke,innhente kontakt igjen...hun venter på deg.

Rune:
4:05pm
Det er ikke noe å vente på. Hun er ikke mitt barn, annet enn biologisk. Det er iøvrig det samme som i disse dager står i fare for å skje med mine enda kidnappede, fangeholdte og kneblede barn.  

Dexter:
4:10pm
hvorfor kalte hun deg pappa,i 2dre, eller tredje setinngen hun prata med meg?
bae biologisk?
bare**?
NEI
detå prate med henne, var som å prate med ett velsevoksent hjemløst barn
som i alle år har savna faren sin....det fikk jeg intrykk av

Rune:
4:15pm
Hva tror du vel mine fangeholdte barn vil si, tenke og føle når de skjønner at de har mistet sin far?! Mistet det viktigste og det de er aller mest glad i i livet?!!! Det er et flerfoldig drap, både overfor barna og deres far.

Dexter:
4:17pm
Hvordan kan hun vite? hvordan kann un skjønne? Nei det går ikke,...
menFØLE DET, JA, SIKKERT EN SMERTE VÆR ENESTE DAG..
med savn
...mange folk sier at ikke spebarn kjenner sykisk smerte, jeg er ikke enig!!
HUN HR SAVNET!!!
HUN ER SAVNET!!
.
Rune:
4:18pm
De fangeholdte barna og meg, hver dag sammen i alle år, tusener ganger verre!!!.

Dexter:
4:18pm
ER SAVN!
fortrenging, er middelet, som blir brukt for å overleve
du har det å
der du sa......16:05
Det er ikke noe å vente på. Hun er ikke mitt barn, annet enn biologisk. Det er iøvrig det samme som i disse dager står i fare for å skje med mine enda kidnappede, fangeholdte og kneblede barn.

THE BIG DENIAL!!!
16:05
Det er ikke noe å vente på. Hun er ikke mitt barn, annet enn biologisk.

16:05
Det er ikke noe å vente på. Hun er ikke mitt barn, annet enn biologisk.

kjenner du ikke selv?
DET DE HAR STOPPET MED, DET GJØR DU SELV NÅ!!
TORTURERER DEG SELV?
ELLER OVERBEVISER DEG SELV>?
MED EN AVISNINGSHOLDNING!!16:05
Det er ikke noe å vente på. Hun er ikke mitt barn, annet enn biologisk. .....

det samme gjør hn
hun**
SOM OM MAGISK ORD, FJERNER SMERTE....
16:05
Det er ikke noe å vente på. Hun er ikke mitt barn, annet enn biologisk. ....

Hva tror du vel mine fangeholdte barn vil si,.....
mine barn, ikke mne barn....mine barn ikke mine barn...... SVINGHUSE... å svinge setter i gang kroppens dopamin produksjon.... hmm me her SELVBEDRAG?
hun blei aldrig noen annens barn, bRE PR, DEFFINISJON, FOR Å FUNGERE.....HA EN SOSIAL POSISJON, OVERLEVE!!!
HUN KALTE DEG PAPPA.... ikke den faren som fødte meg, heller ikke kalt hun deg, biologiske far.
dopamin, er kroppens eget naturlige smertestillende morfin

Rune:
4:32pm
Hvem som helst andre sine barn nærsagt, for å overdrive noe, er likså av betydning for meg. Også for de kan mye være ødelagt og drept.

Dexter:
4:33pmja, jeg tviler ikke å at du har hjerte for alle lidende barn der ute....borte å hjemme...
men hvordan få din datter till å se hjertelaget ditt? .....Når hun er så redd for avisning fra deg, at hun aviser deg først?, og alle dine meninger, som personlige angrep?  

Rune:
4:35pm
Det er sånn det er. Hun er som sagt andre, fremmede sitt barn.

Dexter:
4:36pm
Hun er ett varmt,omtenksomt og følsomt menneske,og det e du å. og tror du er den som kunne forstått henne best, og hjepet henne mest till å helses.
heles*
Nei, hun er FREMEDELES DIN DATTER**
men har desverre fått noen uklare briller, som gjør verden tåkete for henne?
gjennom systemets overgrep.

Rune:
4:39pm
Hun er et av mange mange andre mennesker. Og sikkert nok mange som både trenger og verdsetter meg mere.

Dexter:
4:40pm
vill hun noen gang rekke å bli kjent med faren sin?
pappaen sin?
trist å tenke på......
vt ikke om hun egenltig tørr.

Rune:
4:41pm
Nei. Hennes far ble drept.

Dexter:
4:41pm
?
I DE SISTE DAER SKALL STENEE TALE, OG DE DØDE OPPÅSTÅ!!!!!!
De som blir fordømtsom steinhjerter,avist sosteinhjerter....
de som blir tråkka på som stein
de FÅR SIN STEMME
DE FÅR TALE.....
Vi har intert en kann nå tusenvis...
internett*.

Rune:
4:44pm
Det er ikke jeg som dreper mine barn eller deres far. Så tvert om og langt derifra!

Dexter:
4:44pm
DET VILL VEKKE FOLK FRA DE DØDE
jeg snakker om at du har blitt , sm så mange andre, behandla som om du er steinhjerte.....
og blitt tråkka på.
og du sa, papaen hnnes er død.... DU SKALL BRINGESS TILBAKE TILL LIET!!! ved å vekke sannheten, om det som skjer,till folks bevisthet!!
TILL LIVET** 'blii levende*.

Rune:
4:48pm
Jeg gjør alltid optimalt best jeg kan. Det er som sagt ikke jeg som har drept eller dreper.

Dexter:
4:49pm
DU TRENGER IKKE Å RETTFERDIGJØRE DEG, JEG SER IKK PÅ DET LIK HELLER
UGH
men at noen duster, i systemet, kansje noen onde mennesker ? i systemet, ødelegger familier,og mellom barn og foreldre, foreldre å barn,
forde de tjener RÅTT, på det

Rune:
4:51pm
Det er forskrekkelig veldig trist, og veldig vanskelig å leve med. Fratatt livets rett. Drept.

Dexter:
4:52pm
er det dine følelser, ve å miste din datter?
dette?---16:51 Det er forskrekkelig veldig trist, og veldig vanskelig å
leve med. Fratatt livets rett. Drept.

Rune:
4:56pm:
Nei, efter flere år klarte jeg å forsones med tapet min datter. Fordi jeg hadde forsøkt alt hva jeg dengang kunne for å forhindre galskapen. Det er antagligvis det som skjer nu også, om ikke jeg klarer å hindre det.

Dexter:
4:57pm
flyt ut av kommunen, lei ut gård å grunn?
ta med deg barna
event fltt utenlands?
flytt**
DE HAR IKKE LOV TIL Å FØLGE EN SAK, TILL EN ANNA KOMMUNE...uten at de samarbeider, eller ny sak, men ikke oppsøk dem!!!

Rune:
4:58pm
Det og slikt noe er ikke mulig. Barna er enda fangeholdte og kneblet..

Dexter:
4:59pm
hvem har dem nå?

hva slags maktog infltelse har ks, kreftsvuls, alla, b v, nå?
innflytelse*

Rune:
5:02pm
Deres mor og Balder og Gudmund og terror-regimet fangeholder de. Skulle jeg i så måte gjøre noe annet enn slik jeg nu iherdig gjør så vil jeg bli desto fortere drept definitivt av de.

Dexter:
5:02pm
hvordan er defangeholdt nå?
I en fangehule, selv den dypeste, mørkeste, finnes det alltid ett vindu, en dør, og en nøkkel...... prøv å finneut hvr,og hva det er!!!! ofte en lufteluke?

Rune:
5:04pm  
Fangeholdt og kneblet 100%, siden 21.10. 2008. Noen måneder før det og fra 03.04. 2008.

Dexter:
5:07pm
Hva kann deres mor og Balder gjøre? og hvem er Balder?

Rune:
5:09pm
Jeg gjør iherdig hva jeg kan for å frigjøre de, bedre enn de fleste, derfor har jeg det travelt nu. Via myndighetene, Menneskerettsdomstolen i Strassburg, etc. Kun på anstendig vis. Barna skal alltid kunne være stolt av den far de hadde. .

Dexter:
5:10pm
wow
anker du till strassbourg?
selvprosederende? eller via advokat?
eller`?

Rune:
5:13pm
Jeg gjør alt hva som er anstendig iherdig det jeg kan. Men nu, hvis ikke annet spesielt, må jeg fortsette arbeidet - for å komme videre med frigjøringen av ungene og terror-regimets fall. Det haster! Si fra hvis det er noe annet eller spesielt. Beste hilsner, snakkes - Rune!.

Dexter:
5:14pm
OK, HOLD MEG HELST OPPDAERT.
skjønner ikke mye av reg jeringen, hellerikke regimet, osv
mev vet at b v folk kan være grusomme.
ta vare på helsa de, få nok søvn, sp ikke du brytes ned
!!

---
---------