-- Denne side: uenighetens-mentalitet-x-001.html  <---- db200804.html#--15-- ( ekstern )  

<---- saker–index.html  ( intern )   <---- Oversikt dbn  ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )



Uenighetens mentalitet X 001-rlh                              

---

   I dag, 14.04. 2008, ved 17.40-tiden lastet jeg, Rune L. Hansen, ned en anonym e-post til meg, avsendt i dag klokken 16.56.
   Trakassering fullstappet av løgn, hat og usle påstander!
   I håp om at jeg skal sette det på trykk her på Internettet, i Dagboks-notatene.
   Det er rett og slett visse mennesker som sier og gjør hva som helst imot mennesker de er uenige med!
   Også det å drepe. Både en gang og flere ganger.
   Jeg tenkte iøvrig uansett at jeg efter hvert skal skrive mere om uenighetens mentalitet.
   Nevnte anonyme e-post illustrerer godt mangt og meget jeg i så måte har på hjertet.

---

   Dagen før ankom en annen anonym e-post, ifra "Han Du vet", som samtidig ble gjengitt og kommentert i mine Dagboks-notater.
   Jeg henviser også til den - som nokså sikkert er skrevet av samme mann.

---

--- Dette er hva jeg skrev til advokat Helene Cameron i dag, 14.04. 2008:
  (Og svaret hennes står nederst.)

 Trakassering som kanskje bør oppspores?

 Her er innholdet i en e-post ankommet meg, som jeg nettopp lastet ned og leste.
 Hva skal jeg betegne slikt noe som?
 Trakassering er det iallfall.
 Bør jeg forsøke å oppspore, via Telenor, hvem som har sendt den?
 Jeg er ganske så nokså sikker på at den er skrevet og avsendt av Arne Ødegård, som Trude påberoper seg som vitne.
 Hva tenker du om dette?
 Med beste hilsen ifra
 Rune L. Hansen!
 Her er innholdet i den:

Her kommer en kommentar fra en annen som også synes det er best å være anonym.

Etter å ha sett litt på din hjemmeside, skjønner man at du kan være truende til hva som helst. Du har fått det for deg at alle andre er mot deg og det er kun du som har rett her i verden. Dette er helt i tråd med en syk mann med schizofreni, som det fremgår at du har hatt siden du var 24 år, og som stadfestes ved siste innleggelse i fjor, nå også med paranoia. Det ble da også slått fast at du er lite egnet til å ha omsorg for barn.

Et eksempel er at du har lagt ut fortrolige opplysninger fra Barnevernet om dine barn. Her kan hvem som helst "google" seg inn og lese opplysninger som er svært pinlig at andre skal få vite. Du sier at det ville vært bedre at dine barn ble mishandlet og voldtatt, enn at de forlater hjemmet og begynner på skole. Det er jo helt utrolig at barn som har passert 18 skal nektes å forlate hjemmet og nektes å gå på skole. Skal de gå hjemme i rævva på sin far, sløve rundt og stelle urter til de blir gamle?

Ellers så skryter du av at du har tatt opp på lydbånd stort sett alt som skjer. Har du også tatt opp på lydbånd alle de gangene du har slått din eldste sønn?
Må si du er smart som har gått hen og blitt ekte kristen. Da kan du som mann og far bestemme alt. Ditt ord er lov for resten av familien. Det er for jævli at sånne som deg skal kunne forpeste kristendommen.

I tillegg til å legge ut fortrolige opplysninger om din familie, skriver du også en masse usannheter om flere personer. Men det verste er fortrolige opplysninger om dine egne barn og hvor navn og personnummer er oppgitt. Er du noenlunde oppegående, fjerner du disse sidene umiddelbart. Du vil vel ikke dine barn vondt, eller?

Du kaller din kone for dum og deilig. Hun var iallfall ikke dum inntil hun traff deg har jeg fått bekreftet. Og hun har tydeligvis såpass bein i nesen at hun har forlatt deg. Det står det stor respekt av. Det skulle ha skjedd for mange år siden. Du bør holde deg langt unna henne. Kun besøk med tilsyn er tilrådelig. For øvrig taler din hjemmeside for seg. Det er dokumentasjon nok. Jeg har sørget for å ta back up.

Og hva er dette vrøvlet om Arbeiderpartiet som er skyld i all verdens elendighet? Bortsett fra FRP og Rødt, er det meget stor enighet om det meste i norsk politikk. Du har jo en ideologi om å leve som man gjorde for 100 år siden. Den gang hadde man ingen trygd. Enten hadde du blitt sendt på legd eller du hadde rett og slett ikke overlevd. I dag har du altså utbetalt kr. 30.800,- pr. måned inkludert barnetrygd uten å gjøre en dritt (i følge dokumenter fra Barnevernet). Ledighet er roten til all ondskap, og du har gjort mye ondt mot din familie.

Må si at jeg også synes synd på deg. Du har det nok ikke greit med alle dine vrangforestillinger. Det er heller ikke greit å bli helt alene. Mitt råd er at du tar kontakt med en psykiater for å få hjelp til medisinering. Det er mulig i dag å få medisiner med minimale bivirkninger. Du vil da kunne få bukt med dine paranoide tanker og mer klarhet i din egen situasjon. Du vil da kunne få til en bra besøksordning til dine barn. Slik du fremtrer nå, er jeg enig med Barnevernet som sier 4 timer 6 ganger pr. år med tilsyn (ikke et sekund mer).

Ser du har hatt kommunikasjon med din eldste datter. Sender kopi til henne. Ser hun trenger litt støtte. Dine svar er jo bare svada. Men din sykdom tilsier at du aldri har gjort feil og du vil neppe innrømme at du har store psykiske problemer. Det ser du om du slår opp på schizofreni.

Selv om situasjonen er vanskelig nå for hele familien, håper jeg på en god fremtid for både dine barn, din kone og deg selv (etter at dere er skilt). Jeg vil deg slett ikke noe vondt, kun at du innser at du ikke er i stand til å ha omsorg for barn.

***
---

Og dette er hva advokat Helene Cameron i e-post i dag, samme dag, 14.04. 2008, avsendt kl. 19.49, svarte:

Hei Rune,

Jeg skjønner meget godt at du blir provosert av innholdet i e-posten. Dessverre tror jeg nok at det blir vanskelig å spore opp avsenderen på egenhånd. En mulighet for å forsøke å få vite hvem avsenderen er er å få e-postens innhold vurdert av politiet (levere en politianmeldelse) slik at påtalemyndigheten kan ta standpunkt til innholdets lovlighet. Vurderes innholdet å være ulovlig vil politiet kunne kreve å få ut opplysninger om hvem som er avsender.

Når det er sagt så tror jeg at Grunnlovens § 100 som omtaler ytringsfriheten medfører at denne personen fritt kan uttale seg om informasjon som du har gjort offentlig tilgjengelig selv når dette gjøres anonymt. Selv om du ikke liker innholdet og føler deg trakassert er det min juridisk vurdering at du må finne deg i det som står skrevet her til tross for at det oppleves som meget ubehagelig. Ytringsfriheten er ikke absolutt men  avsenderen befinner seg nok innenfor lovens grenser.

Mvh
Helene Cameron

***
---



 


---












---





---





---