----- Denne side: db202203.html   

<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste måned ( eksternt ) ---- 

<----  Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16. -
17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. --- 
----- 
---  Mars 2022 - Dagboks-notater, rlh, Vinberget, Vikebygd, Vindafjord:


--01-- 
-- Dagboks-notater, tirsdag 01. mars 2022:

   Mørkt, yr og omkring 3 pluss-grader Celsius her ute i natt. Halvt lysnet og halvt skyet klokken 07. Helt og delvis overskyet og opp til omkring 8 pluss-grader frem mot klokken 15. Overskyet og 5 pluss-grader klokken 18.30, mørknet og 4 pluss-grader klokken 19.

   Mafia-virksomheter, korrupte politikere, globalister, kriminelle, dumrianer, lettlurte og indoktrinerte forsøker fortsatt massivt å spre sin prpaganda om at Putins Russland nu har forårsaket krig i Ukrain. Min mor pr. telefon fra midt-Norge var overbevist om at Putin er ond og at krigen er ønsket og forårsaket av han. Jeg spurte hvorfor hun tror det og hun svarte at alle nyhetene forteller det. Jeg vet hun bare følger med i norske nyheter, men det er ikke stort bedre i mange andre land nu.
   
   Mørkt og 4 pluss-grader mot midnatt.

---
--- 
*****
 

--02-- 
-- Dagboks-notater, onsdag 02. mars 2022:

   
Mørkt, tildels noe yr og omkring 4 pluss-grader Celsius her ute i natt. Overskyet, fuktig og omkring 7og 8 pluss-grader utover formiddagen. Spredt skyet og omkring 7 og 6 pluss-grader utover eftermiddagen. Mørkt, stjerner og omkring en pluss-grad klokken 20.30. Med omkring null grader klokken 22.30 og videre mot midnatt.

---
---
*****

 --03-- 
-- Dagboks-notater, torsdag 03. mars 2022:

   
Mørkt, stjerner og omkring en minus-grad Celsius her ute i natt. Lite skyet og opp til omkring 9 pluss-grader frem mot klokken 14. Mørkt og ned mot 2 pluss-grader klokken 19.30. Omkring en pluss-grad mot midnatt.

---
---
*****

--04-- 
-- Dagboks-notater, fredag 04. mars 2022: 

   
Mørkt, stjerner (og satelitter) og gradvis ned til omkring tre minus-grader Celsius her ute i natt. Skyfritt og omkring 6 pluss-grader klokken 12. Omtrent det samme videre utover dagen. Mørknet og null grader klokken 20. Mørkt og i underkant av null grader videre utover kvelden og mot midnatt.

---
---
*****

--05-- 
-- Dagboks-notater, lørdag 05. mars 2022: 

   Mørkt, stjerner og i underkant av null grader Celsius her ute i natt. Hvitlig himmel, mellom 3 og 4 pluss-grader og tildels litt yr i luften utover formiddagen og noe mere utover eftermiddagen. Mørkt, stjerner og 2 pluss-grader klokken 20. Omkring en minus-grad mot midnatt.

   
---
---
*****

--06-- 
-- Dagboks-notater, søndag 06. mars 2022: 

   
Mørkt, stjerner og i underkant av null grader Celsius her ute i natt. Nokså lysnet frem mot klokken 07 og noe småfugler som kvitrer. I flere dager nu har jeg hørt og sett sang og kvitring fra årets første trekk-fugler ankommet. Noen av de hilser glade og synliggjør seg, men andre er mere opptatt med annet og kanskje også slitne eller redde. Hvem av de som blir værende her eller som skal videre vet jeg ikke, men jeg antar det nokså daglig nu en tid fremover kommer mange forskjellige flere. Hva har de opplevd og hva vil de oppleve videre? Hva de opplever vil være i forskjellig grad i forhold til sine omgivelser. Nærhet i forhold til idyller, farer, nød og katastrofer har meget stor betydning, selvfølgelig. Solen sør-østlig, spredt lett litt skyet og i overkant av en pluss-grad klokken 10.45. Og 5 pluss-grader klokken 12. Nesten skyfritt og 6 pluss-grader klokken 14.30. Tildels lett hvitlig himmel klokken 16. Mørkt, mørk blålig himmel, stjerner og 2 pluss-grader klokken 19.30. Mørkt, stjerner (etc.) og i underkant av null grader klokken 22.30. Omtrent det samme videre mot midnatt.

---
---
*****

--07-- 
-- Dagboks-notater, mandag 07. mars 2022: 

   
Mørkt, stjerner og i underkant av null grader Celsius her ute også i natt. Solen sør-østlig, nokså skyfri himmel, bortsett fra en lang strime eksos mot sør-øst fra et jet-fly klokken 09.30, og litt fugler som kvitrer og i overkant av en pluss-grad. Dus sol fra hvitlig himmel, spredt lett litt skyet og opp til omkring 8 pluss-grader klokken 14. Overskyet og 5 pluss-grader klokken 17.
   Mørkt, den voksende måne-sigden i sør-vest og omkring en pluss-grad klokken 19.30. Omkring en minus-grad mot midnatt.

---
---

   Rune L. Hansen, 07.03. 2022 via Falske og ekte dommere:
   https://www.facebook.com/groups/376728652377815/?multi_permalinks=5215660231817942

   Noen ord om krigen om Ukraine

   Krigen og invasjonen nu pågående i og omkring Ukraine er både villet, ønsket og planlagt av Bidens USA og Stoltenbergs Nato og andre NWO-mennesker og deres medspillere og de kunne lett ha unngått den og kan fortsatt lett stoppe den om de hadde villet. Hadde de respektert hva Putins Russland sier og lenge har sagt om saken og et nøytralt Ukraine så hadde det ikke vært noen krig der nu. Så enkelt og selvfølgelig er det. I steden har de presset Putins Russland til stadig mere nødverge og forsøkt med allslags metoder å få flest mulig til å hjelpe det USA-innsatte gjennom-korrupte nazi-infiserte regimet i Ukraine - blandt annet ved å fremstille det som en frihetskamp og en kamp for nasjonal selvstendighet for regimet i Ukraine. Og ved å fremstille Putins Russland sin holdning til saken som farlig for Ukraine. Og ved å fremstille det som at det er en kamp og krig regimet i Ukraine kan og vil vinne og alle og enhver må kjempe for. Mens de fortier de faktiske omstendigheter og det at det er og vil være en krig det er umulig å vinne for de - og konsekvensene. Både målet og metodene er katastrofale. De eneste som vil tjene på det er Soros og andre NWO-mennesker og kriminelle og deres medspillere. Ikke bare på aksjer i blandt annet krigsvåpen-industrien og energi-industrien, etc.

   Mange mennesker har i årenes løp reist til Ukraine som turister og på sex-reiser. Mange også for å hvitvaske penger, korrupsjon og investeringer. Og for kjøp og salg av dokumenter, virksomheter og mennesker. Mange har også mere eller mindre ned-dopet havnet i såkalte honning-feller der, med påfølgende trusler. Etc. Også arkivene der og tilgang der til forskjellige andre makt-faktorer er av stor verdi for mange. Kort sagt er det mange mennesker og instanser som har frykt eller ønsker angående forholdene i omkring Ukraine og hva som skjer der.

   Det er for eksempel også ikke minst plausibelt å anta at det mere fullstendige tyveriet av det norske Oljefondet som tydeligvis er påbegynt av den norske stortings-mafiaen, efter oppskriften fra Argentinia, med Stoltenberg, Støre, Brundtland og Tangen i spissen, har visse særlige tilknytninger til forholdene i Ukraine.

   *

   Liv Styve:
   Tragisk … :( 

   Asbjørn Gjerde:
   Tror på dette vrøvlet/rælet du skriver??

   Rune L. Hansen:
   Hvorfor og hvordan skulle jeg ellers skrive det, Asbjørn Gjerde? Du har kanskje noen bedre du tror på? Du bør vel uansett undersøke selv? Men tidens munn vil vel uansett åpenbare svarene?

   
---

   https://www.facebook.com/groups/161474070556420/permalink/4864857933551320/

   Tove Fagerhøi:
   Og Biden & sønn står til knærne i korrupsjon i Ukraina.

   
---

   https://www.facebook.com/rlhhun/posts/10223323654734371

   
Jan Björklund:
   Jag blir påmind om familjevåld: "Om du bara hade gjort som jag sade, hade jag inte behövt slå dig!"

   Rune L. Hansen:
   Det er vel mange former for kriminalitet involvert i dette saks-komplekset, Jan Björklund. Men det handler også om nødverge (emergency).

   Jan Björklund:
   Rune L. Hansen Nödvärn ända fram till Kiev? Skojar du?

   Rune L. Hansen:
   Ja, både til Kiev og videre. Nei, jeg skojar inte.

   Jan Björklund:
   Rune L. Hansen Det är tråkigt att se att du ställer dig på aggressionens, militarismens och imperialismens sida.

   Rune L. Hansen:
   Jeg gjør ikke det, Jan Björklund. Tvert om.

   
---
---
*****

--08--
-- Dagboks-notater, tirsdag 08. mars 2022: 

   
Mørkt, stjerner og til ned til omkring 4 minus-grader Celsius her ute i natt. Skyfri delvis litt slørete himmel og 2 pluss-grader klokken 10.30. Oppmot 8 pluss-grader en stund utpå dagen. 2 pluss-grader og måne-sigden høyt sørlig klokken 18. Mørknet og omkring en pluss-grad klokken 19.30. Omkring 3 minus-grader til null minus-grader mot midnatt.

---
---
*****

--09--
-- Dagboks-notater, onsdag 09. mars 2022: 

   
Mørkt, stjerner og i overkant av 4 pluss-grader Celsius her ute frem mot klokken 03 i natt og derefter. Nokså skyfritt, noe bris og vind og opp til omkring 10 pluss-grader utover dagen. 4 pluss-grader, mørkt, stjerner og halvmåne-sigden høyt vestlig klokken 22. I overkant av 5 pluss-grader mot midnatt.

---
---
*****

--10--
-- Dagboks-notater, torsdag 10. mars 2022: 

   
Mørkt, noe bris og mellom 6 og 8 pluss-grader Celsius her ute i natt. Nokså hvitlig lett overskyet, tildels noe bris og til oppmot 14 pluss-grader utover formiddagen. Og 15 en stund senere, Mørkt, ned mot 7 pluss-grader og halv-månen høyt oppe klokken 21. Omkring 7 pluss-grader og noe bris mot midnatt.

---
---
*****

--11--
-- Dagboks-notater, fredag 11. mars 2022: 

   
Mellom 6 og 7 pluss-grader Celsius her ute i natt. Nesten skyfritt, litt bris og oppmot 13 pluss-grader frem mot klokken 13. Ned mot 10 pluss-grader klokken 18. Med ned mot 8 pluss-grader og mørkt klokken 20. Omkring 7 pluss-grader mot midnatt.

---
---
*****

--12--
-- Dagboks-notater, lørdag 12. mars 2022: 

   Omkring 
7 pluss-grader Celsius og noe bris her ute i natt. Nokså skyfri tildels slørete himmel, vind og omkring 10 pluss-grader klokken 10.30. Tildels mindre overskyet videre utover dagen. Mørkt, et vind-drag og omkring 9 pluss-grader klokken 21.30. Det samme videre mot midnatt.

---
---
*****

--13--
-- Dagboks-notater, søndag 13. mars 2022: 

   
Mørkt, noe bris og omkring 9 pluss-grader Celsius her ute i natt. Lett overskyet, litt bris og opp til omkring 14 pluss-grader utover formiddagen. Overskyet, noe bris og fra 14 til 10 pluss-grader frem mot klokken 16. Mørkt, tildels bris og omkring 9 til 8 pluss-grader utover kvelden og mot midnatt.

---
---
*****

--14--
-- Dagboks-notater, mandag 14. mars 2022: 

   
Mørkt, noe bris og mellom 9 og 8 pluss-grader Celsius her ute i natt. Helt og delvis lett skyet, noe bris og opp til mere enn 12 pluss-grader utover formiddagen. Lett overskyet og 10 pluss-grader klokken 18. Mørkt og 7 pluss-grader klokken 21. Med 6 pluss-grader mot midnatt.

   
---
---
*****

--15--
-- Dagboks-notater, tirsdag 15. mars 2022: 

   
 Mørkt og omkring 6 pluss-grader Celsius her ute i natt. Helt og delvis lett overskyet, litt bris og opp til omkring 9 pluss-grader frem mot klokken 10. Ikke mye annerledes videre utover dagen, med 8 pluss-grader og tildels litt noe yr i luften frem mot klokken 17. Spredt litt skyet fra sør, månen i øst og 5 pluss-grader klokken 18.30. Mørknende og 4 pluss-grader klokken 19.20. Mørkt, månen tildels noe synlig høyt og fjernt sørlig og omkring 5 pluss-grader mot midnatt.

---
---
*****

--16--
-- Dagboks-notater, onsdag 16. mars 2022: 

   
Mørkt, noe bris og omkring 5 til 6 pluss-grader Celsius her ute i natt. Hvitlig himmel, antydninger til yr, noe vind og 8 pluss-grader omkring klokken 10. Med omkring 12 pluss-grader frem mot klokken 14. Mørkt, noe vind og noe yr i luften og 8 pluss-grader klokken 20. Ikke særlig annerledes her videre mot midnatt.

---
---
*****

--17-- 
-- Dagboks-notater, torsdag 17. mars 2022: 

   Mørkt og omkring 8 pluss-grader Celsius her ute i natt. Hvitlig overskyet, litt fuglesang og 8 pluss-grader klokken 08. Yr og 5 pluss-grader klokken 11. For det meste yr og regn og omkring 5 pluss-grader utover dagen og kvelden.

---

---
*****

--18--
-- Dagboks-notater, fredag 18. mars 2022: 

   
Mørkt, vått og omkring 5 og 3 pluss-grader Celsius her ute i natt, full-månen tidvis synlig. Helt og delvis skyet fra vest, tildels med yr og til omkring 8 pluss-grader utover formiddagen. Stadig litt mere fugler hørlig ankommet og underveis. Oppmot 11 pluss-grader en stund utover eftermiddagen. Mørkt og 3 pluss-grader klokken 21.30. Med full-månen i sør mot midnatt.

---
---
*****

--19-- 
-- Dagboks-notater, lørdag 19. mars 2022: 

   
Mørkt, månen sørlig og mellom 3 og 4 pluss-grader Celsius her ute klokken 03 i natt. Dus sol sør-østlig fra hvitlig overskyet himmel og 7 pluss-grader klokken 10, men oppmot 10 pluss-grader etpar meter høyere i luften. Med 10 pluss-grader og tilsvarende klokken 13. Spredt lett litt skyet og gradvis ned til omkring 4 pluss-grader frem mot klokken 19. Mørkt og 3 pluss-grader klokken 20. En pluss-grad og full-månen sør-østlig klokken 22. Omkring null grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--20--
-- Dagboks-notater, vårjevndøgn, søndag 20. mars 2022: 

   Ned til omkring 2 minus-grader Celsius en stund her ute i natt. Skyfri himmel og omkring 12 pluss-grader frem mot klokken 14.30. Med omtrent 8 pluss-grader klokken 18.
   Jeg har vært ute og sådd eple-frø, fra noen av mine favoritt eple-sorter kjøpt i butikken. Jonagold, Gala og Karin Schneider. Jeg forsøker litt i blandt å gjenoppta noen av mine arbeider fra tiden før jeg ble kidnappet, til og med litt fra tiden før vi ble angrepet, mange år tidligere, men særlig meget har jeg ikke anledning til eller muligheter for i og med at mitt fokus i det heletatt først og fremst siden har vært og er på kidnappingene og deres omstendigheter, samt å forsøke å overleve og på å få fjernet terror-regimene.
   Halv-mørkt og 5 pluss-grader klokken 20. Mørkt, stjerner og 4 pluss-grader klokken 20.30. Med 2 pluss-grader og den litt avtagende månen litt sør-øst mot midnatt.
   
---

---
*****

--21--
-- Dagboks-notater, mandag 21. mars 2022: 

   
Ned til omkring null grader Celsius her ute i natt. Lys blå himmel, solen i øst og 5 pluss-grader klokken 08.40. Halvt lett skyet og 9 pluss-grader klokken 10. Med 10 pluss-grader klokken 13. Jevnt overskyet fra utpå eftermiddagen, med noe vind-drag og 8 pluss-grader frem mot klokken 19. Med antydninger til yr og omkring 5 pluss-grader og mørkt klokken 20. Tildels med lett yr i luften og med omkring 4 pluss-grader videre mot midnatt.

---
---
*****

--22--
-- Dagboks-notater, tirsdag 22. mars 2022: 

   Til ned mot omkring en pluss-grad Celsius her ute i natt. Tildels litt slørete og lett skyet himmel og 5 pluss-grader klokken 08.30. Halvt lett skyet og 8 pluss-grader klokken 16. Mørkt, stjerner og en pluss-grad klokken 21. I overkant av null grader mot midnatt.

---

---
*****

--23--
-- Dagboks-notater, onsdag 23. mars 2022: 

   Halvt lysnet og en minus-grad Celsius her ute klokken 06. En pluss-grad klokken 08. Dottete overskyet og opp til omkring 10 pluss-grader utover dagen. Nettopp mørknet og 5 pluss-grader klokken 20. Mørkt og 4 pluss-grader klokken 10.45. Tildels med lett yr videre mot midnatt.

---

---
*****

--24--
-- Dagboks-notater, torsdag 24. mars 2022:

   
Mørkt, vått og omkring 4 pluss-grader Celsius her ute i natt. Jevnt overskyet og gradvis opp til omkring 10 pluss-grader utover dagen. Mørkt og omkring 5 pluss-grader utover kvelden og mot midnatt.

---
---
*****

--25--
-- Dagboks-notater, fredag 25. mars 2022: 

   Vått, meget disig, hørlige små-fugler og 6 pluss-grader Celsius her ute klokken 06. Med yr, noe mindre disig og omkring 7 pluss-grader frem mot klokken 11. Med yr og omkring 8 pluss-grader videre utover dagen frem mot mørknende klokken 19.30 og mørkt klokken 20. Mørkt, vått og omkring 7 pluss-grader klokken 22. Med ned mot 5 pluss-grader mot midnatt.

---

---
*****

--26--
-- Dagboks-notater, lørdag 26. mars 2022: 

   Mørkt, vått og ned til omkring en
pluss-grad Celsius her ute i natt. 6 pluss-grader og noe slørete lys blå himmel hvor jeg mot sør ser tre nokså ferske men ikke helt samtidige eksos-striper fra vest til øst klokken 10.40. Omkring 8 pluss-grader klokken 14.

   Eksos og forurensning har forlengst blitt et alvorlig, skadelig, farlig og natur-fiendtlig problem i verden, mange steder verre enn andre steder. Forårsaket av både for risikable og for ødeleggende oppskrifter for nytte. Sannferdige bedre oppskrifter og løsninger er et reelt stigende behov. Blandt annet særlig Dr. Vandana Shiva fra India har fremmet mye forståelse for denne problematikken, i motsetning til de fleste andre. 

   Mørkt og 5 pluss-grader klokken 20 og klokken 22. Det samme videre mot midnatt.

---
---
*****

--27--
-- Dagboks-notater, søndag 27. mars 2022: 

   
Mørkt og omkring 5 pluss-grader Celsius her ute i natt. Lysnet, disig himmel, mye fuglesang og antydninger til yr i luften klokken 6 eller 7. Jeg sier 6 eller 7 fordi de makt-kåte norske politikerne også i år og nu forlengst har bestemt at klokken skal jukses frem en time, til hva de kaller "sommertid". Klokken er altså 7 her nu, men egentlig 6. Disig himmel, mange små-fugler og omkring 8 og 9 pluss-grader utover dagen. Mørkt og 7 pluss-grader klokken 21. Omtrent det samme videre mot midnatt.

---
---
*****


--28--
-- Dagboks-notater, mandag 28. mars 2022: 

   
Mørkt, stille og omkring 7 pluss-grader Celsius her ute i natt. Helt og delvis overskyet og omkring 7 og 8 pluss-grader utover dagen. Den månedlige internet-kvoten jeg betaler for er nesten oppbrukt for denne måneden, så nu blir det meget lite internet-aktivitet her med meg i noen dager og heller mere tid til annet. Derefter må jeg være mere påpasselig med å begrense internet-aktiviteten min. Internet-kvoten min burde månedlig minst være det dobbelte av hva den nu er. Men mye er meget dyrt eller vanskelig for folk flest i dagens Norge. Spredt lett skyet og 5 pluss-grader her ute klokken 19. Halv-mørkt og ned mot 3 pluss-grader klokken 21. Mørkt, stjerner, stille og 2 pluss-grader klokken 22. Med en pluss-grad mot midnatt.

---
---
*****

--29--
-- Dagboks-notater, tirsdag 29. mars 2022: 

   
Mørkt, stille og omkring null grader Celsius her ute i natt. Halv-mørkt, noe våknet fugle-sang og null grader klokken 06. Langt mere enn halvt lett skyet og gradvis opp til omkring 5 pluss-grader frem mot klokken 12. Opp til omkring 8 pluss-grader en stund utover eftermiddagen og noe sne-hagl og mindre skyet. Gradvis ned til omkring en pluss-grad frem mot halv-mørkt klokken 21. Mørkt, stjerner, stille og ned mot 2 minus-grader mot "midnatt".

---
---
   
   Rune L. Hansen, 29.03. 2022 via Falske og ekte dommere:
   https://www.facebook.com/groups/376728652377815/?multi_permalinks=5272960656087899

   Menneskeretts-konvensjonene i forhold til makt og økonomi

   Del 2:


   Jeg har ikke skrevet meget her i denne måneden, men meget nokså daglig i mange måneder og år tidligere. Jeg har alltid vært løsnings-orientert og fakta-basert i forhold til problemer og rettferdighet og har i grunnen meget omfattende, kortfattet og grundig, om enn ikke alltid like meget utdypende, innskrevet og dokumentert problemene og de rette løsninger.

   Det er vel angående vesentligheter bedre å tie enn å være forhastet, spekulativ eller løgnaktig? Og ikke å begrave vesentlighetene med usannheter eller uvesentligheter. Det er så meget propaganda, knebling og falskhet ute og går at min tanke er å utdype ikke mine egne eller andres tanker, men for opplysning stadig videre å utdype og forklare menneskeretts-konvensjonene.

   De rette - og eneste - løsninger er selvfølgelig å ikke krenke noens umistelige og uavhendelige menneskerettigheter. Noe som selvfølgelig forutsetter at absolutt enhver reell eller muligvis menneskeretts-krenkelse enkelt og greit og risiko-fritt alltid kan real-kompetent og effektivt bli og blir saksbehandlet og reparert og straffeforfulgt, uansett hvem det gjelder eller angår. (Inklusivt også uberettiget eller uforholdsmessig nødverge, selvfølgelig.)
   

   Dette gir en organisk utvikling som forutsetter som en selvfølgelighet alltid ytringsfrihet, dialog, argumentasjon og optimal trivsel og rettferdighet, etc.

   Det handler om å forholde seg sannferdig og lovlydig til de felles-menneskelige menneskeretts-konvensjonene - og hva og hvem som ikke gjør det.

   Menneskeretts-konvensjonene er en samling med rettigheter, friheter og forpliktelser som alle og enhver alltid for enhver er og skal være umistelige og uavhendelige og absolutt gjeldende lov og rett.

   Menneskeretts-konvensjonene i uforfalsket praksis er det eneste som kan beskytte nasjonen og enhver av dens borgere mot regimer og mennesker som utøver forstyrrelser, urettferdighet, korrupsjon eller vilkårlighet.

   Menneskeretts-konvensjonenes uforanderlighet gjør at politiske regimer, instanser, sær-interesser, dommere eller andre ikke kan erstatte de med sine egne andre lovbestemmelser, fordeler eller avgjørelser. Forutsetningen er at menneskeretts-konvensjonene alltid 100 prosent respekteres. Dermed sikres rettferdighet, frihet, integritet og nestekjærlighet så godt som mulig. Hovmodige og makt-begjærlige mennesker misliker dette.

   Det er enda utrolig mange mennesker som helt eller delvis forakter eller forfalsker eller avviser menneskerettighetene, også via hykleri eller forhastede slutninger, selvfølgelig. De har andre ønsker eller formål - altså kriminelle løsninger.

   
De tjener penger og/eller makt på menneske-krenkende egoisme, vilkårlighet og mere eller mindre skjulte forbrytelser.

   De vil selv med medspillere heller enn menneskeretts-konvensjonene være makten og bestemmende. Dette resulterer automatisk og smittsomt i offentlig organisert kriminalitet - og i samfunn og mennesker som utsettes for urett og katastrofer.

   Men menneskeretts-krenkere og deres medspillere er menneskeretts-tyver som har visse forskjellige metoder for å unngå å bli straffeforfulgt.

   Tillates de å krenke menneskerettigheter så må det gå galt.

   Sær-interesser eller majoriteter eller minoriteter som diskriminerer eller krenker medborgere, er kriminalitet. Inklusivt også offentlige myndighets-representanter som overfører penger eller makt til andre lands mennesker eller instanser når det ikke er tvingende og uforfalsket nødvendig - nødvendig frihet til det skal bare landets egne borgere selvstendig ha.

   Mange menneskeretts-tyver kan enkelt avsløres som kriminelle, hvor meget enn de skjuler seg bak komplikasjoner, falskhet, knebling og hemmelighold.

   
Menneskeretts-konvensjonene skal beskytte nasjonen og borgerne i kraft av absolutt enhver av deres alltid umistelige og uavhendelige menneskerettigheter og selvstendighet.

   Skal man bygge noe så må man ha en nedarvet eller erfaringsbasert oppskrift å forholde seg til - og menneskeretts-konvensjonene er rettferdighetens og velferdens oppskrift og målestokk - fravikes denne oppskriften så resulterer det i nød og kriminalitet.

   
Hvis målestokken erstattes med menneskeretts-krenkende politikk, synsing og vilkårlighet, så blir det i forskjellig grad splittelse, nød, kaos, forvirring og ondskap.

   Skal man virkelig lære av de feilene både andre og en selv har gjort så må man ha meget omfattende både ydmykhet, perspektiver, innsikt og visdom - og gode muligheter for fri kommunikasjon.

   Ondskapen har enda uendelig mange veier og metoder, derfor må enhver uforfalsket menneskeretts-krenkelse stoppes og repareres. De enda ikke forurettede i ens jurisdiksjon, hvem eller hvor mange de enn er, skal ikke kunne rettferdiggjøre noen menneskeretts-krenkelse.

   Det er av flere grunner umulig å være i troverdig opposisjon uten å 100 prosent uforfalsket å være i samsvar med absolutt alt i menneskeretts-konvensjonene. Ethvert og enhver som i praksis ikke er det fremmer og promoterer kriminalitet.

    Nasjonal og individuell selvstendighet og integritet skal være beskyttet av absolutt alle ens menneskerettigheter. Ikke av ødeleggelse og svekkelser av individer, familier og nasjoner.

   Nasjonal integritet og selvstendighet er å gjøre landets borgere og familier optimalt selvstendige.

   Det vil si stadig å forbedre og forenkle forholdene, stabiliteten og trivselen for sivilbefolkningen og enhver av dens borgere.

   Menneskeretts-konvensjonene er våre enhvers øverste myndigheter. Og alle våre egentlige myndigheter er og skal være ekte og uforfalskede myndighets-representanter - de falske, det vil si de menneskeretts-krenkende, skal og må real-kompetent stoppes og fjernes - uten går det stadig galere og galere, fortere og fortere. 

   *

   Del 3 kommer senere, efter hvert.

   *


   
---
---
*****

--30--
-- Dagboks-notater, onsdag 30. mars 2022: 

   Omkring 2 til 4 minus-grader Celsius her ute i natt. Omtrent skyfri blå himmel og gradvis opp til 5 pluss-grader frem mot klokken 12. Jeg kontaktet og snakket med Telenor i går, for om mulig å få rimeligere og bedre internet-abonnement her hjemme. De sa ja at det kan ordnes i løpet av de nærmeste 14 dager, så da får vi se hva det blir til. Imens har jeg kjøpt en 3 dagers data-pakke på 15 GB for 200,- kroner. Omkring 5 og 4 pluss-grader utover eftermiddagen og omkring 3 klokken 18.30. Ned mot en pluss-grad klokken 19.30. Mørkt, stjerner, stille og 3 minus-grader mot midnatt.
   
---
---

   Marius Reikerås, 30.03. 2022:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10158396896721875

   Høyesteretts ord, den 19 november 2013:

   "Det er på det rene at en medlemsstat etter at krenkelse er konstatert, ikke bare plikter å avslutte en vedvarende krenkelse, men også å reparere følgene av krenkelsen så langt som mulig, jf. Rt. 2010 side 396 avsnitt 25 med ytterligere henvisninger."

   *

   Laila Dalbye:
   Ja du verden. Hadde lovboken vært fulgt i landet her hadde det vært godt å leve her - for alle inkl. barna.

   Rune L. Hansen:
   Ja, men med myndighets-representanter som ikke engang er efterpå-kloke ... da er og blir også alt videre en gedigen offentlig mafia-virksomhet.
   Og når de ikke engang forut ønsker eller klarer å lese menneskeretts-konvensjonene er de og blir de som mafia-bosser. Katastrofalt enormt tragisk!

   
---
---

   Marius Reikerås, 30.03. 2022:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10158397312746875

   Vedr: Politiskandalene i Norge i forlengelsen av MDG sitt krav om at politidirektøren må gå av.

   Herunder fokus på menneskerettsbrudd begått av politiadvokat, Nina Marthinsen.

   Mandag hørte jeg Dagsnytt 18 på NRK, der MDG-talsperson, Arild Hermstad, og Ingvild Wetrhus Thorsvik,  justispolitisk talsperson i Venstre, debatterte konsekvensene av enda en nasjonal rettsskandale der politiet kan ha gjort flere tusen ulovlige rusundersøkelser.

   Med andre ord: Massive menneskerettsbrudd. Igjen!

   Hovedtemaet for debatten, var hvorvidt politidirektøren bør gå av.

   For å si det på boksespråket:

   Her vant MDG og Hermstad debatten mot Wetrhus Thorsvik og Venstre på knockout, om ordet "menneskeretter" betyr noe.

   For det er åpenbart at det må få konsekvenser for de ansvarlige makthavere, når menneskerettene massivt settes til side.

   Men Wetrhus Thorsvik vil altså skjerme politidirektøren og tok i stedet til orde for vi- altså de folkevalgte- "må rydde opp overfor hver enkelt som opplever det".

   Dette fremstår som tomme ord:

   For det første: Maktpersoner som er ansvarlige for etater som systematisk bryter med menneskerettene, skal ikke kunne fortsette.

   For det andre: Norge har en elendig historikk å vise til, hva gjelder å rydde opp i egne menneskerettsbrudd.

   Ikke én eneste dom som Norge har fått mot seg i EMD, har medført personlige konsekvenser for de maktmennesker som har bidratt til å krenke menneskerettene.

   Norge har heller ikke gjort noe for å rydde opp i andre rettsskandaler og gjør det mest sannsynlig heller ikke her.

   Når politi og påtalemyndighet ser hvor konsekvensløst det er å krenke, så utvikler ukulturen seg.

   Nylig viste jeg til tre konkrete eksempler fra kjente saker, der politi og påtalemyndighet fabrikkerer med bevis for å få det til å passe inn i det bildet de ønsker seg.

   Her følger noen av dem:

   1. Fritz Moen- saken.

   Polititjenestemannen bidro til å flytte drapstidspunktet ett døgn fram til en tid da Fritz Moen ikke hadde alibi, skriver Adresseavisen.

   2. Liland- saken.

   I Liland saken / øksedrapet i Fredrikstad, ble også drapstidspunktet flyttet fra 23.12 til 22.12.

   Den drepte hadde en matbillett fra sosial som var signert for 23.12, og da kunne ikke Liland har gjort det, men det ville passe med 22.12
   Da Tore Sandberg forlangte utlevert bevismateriale, de sentrale bevis, var disse plutselig borte. Loggsiden i boken til sosialen var også borte.
   I Liland-saken lot påtalemyndigheten være å legge frem et dokument i retten som talte for at tiltalte ikke kunne ha begått drapene.

   3. Scandinavian Star saken.

   Mike Axdal har hentet ut denne artikkelen, for å vise hvor galt norsk politi har håndtert etterforskningen av Scandinavian Star-saken, hvor det heter i ingressen:
   "Et afgørende vidne i mysteriet om branden på Scandinavian Star beskylder ifølge Politiken norsk politi for at have fejlciteret hans vidneudsagn.", se link:
   https://www.tv2nord.dk/nordjylland/vidne-i-scandinavian-star-brand-politiet-har-fejlciteret-mig

   Denne lista kunne jeg ha gjort uendelig lang, men det viser et sammenhengende mønster der politiet utviser kapitalsvikt i det å respektere sitt grunnleggende ansvar under menneskerettene.

   I begynnelsen av april, starter en rettssak i Moss, der jeg er bekymret for at vi ser konturene av nok et justismord.

   Saken handler en ung jente som var desperat etter å komme seg vekk fra den barneverninstitusjonen hun ble tvunget inn i, og tilbake til sin mor.

   Hadde Norge lært noe av de 15 dommene der Norge er dømt i Den Europeiske Menneskerettsdomstolen siden høsten 2018, så hadde denne saken vært unngått.
Jenta, som var over 12 år da hun besluttet å gjenforenes med sin mor, er i sin fulle rett til å gjøre nettopp det. Det har EMD sagt og dette ble aktor i saken, politiadvokat i Øst politidistrikt, Nina Marthinsen, uttrykkelig gjort kjent med av undertegnede i november i fjor.

   Hadde hun, som ansvarlig politijurist, hatt tilstrekkelig kjennskap til menneskerettene, som uansett er hennes ansvar å sikre etter Grunnloven, så hadde denne saken ikke vært brakt inn for retten.

   På barnevernsrettens område, som denne saken gjelder, er Norge definert som verstingen i Europa. Med 15 domfellelser fra Den Europeiske Menneskerettsdomstolen, bare siden september 2018, er Norge i særklasse uansett størrelse på de andre landene som sonderer under Europarådet ( til sammen over 820 millioner innbyggere)

   Det barnet det gjelder i denne saken, var altså over 12 år da hun valgte å forlate institusjonen der hun var tvangsplassert.

   I følge EMD, så har barn over 12 år en betydelig grad av selvbestemmelsesrett og jeg viser til hva EMD sa om dette i en avgjørelse mot Norge den 3 november 2016:

   "Given his age (12 years at the time of the Supreme Court’s decision), and taking into account the fact that there will be nothing to prevent him from taking the initiative to increase contact at any time in the future if he so desires"

   Merk ordene : "Nothing to prevent him.... if he so desires.."

   I den aktuelle saken her, var det åpenbart at jenta selv ønsket å bli gjenforent med sin mor og det kan altså ikke norske myndigheter hindre henne.

   Måten selve omsorgsovertakelsen skjedde på, bryter også mot de grunnleggende menneskerettene og som vi kjenner til kan man ikke bygge videre på krenkende avgjørelser.

   Mannen som Marthinsen vil straffe,  har ikke gjort annet enn å vise seg å være et stort medmenneske, og vist moralsk støtte til mor og datter som har befunnet seg i en svært vanskelig situasjon, men som nå er gjenforent og i trygghet i et annet land.

   Og i den aktuelle saken forsterker Marthinsen sine menneskerettsbrudd ved ikke å kalle inn jenta eller jentas mor som vitner i saken. Hun utelukker altså bevisst vitnene til fordel for den tiltalte i saken.

   Når maktmennesker som politidirektøren og politiadvokaten utviser en kombinasjon av kunnskapsløshet og forakt for menneskerettene, har de heller ingen ting i stillinger der det utøves makt å gjøre.

   Bergen, 30.3.22
   Marius Reikerås

   *

   Tommy Rosvold:
   Hva skal til for å føre straffesak mot betjentene som har utført overgrepene? Jeg har forsøkt flere ganger.. blir motarbeidet av både spesialenhet, riksadvokat og rettsvesenet i alle forsøk.. Justisministeren vil heller ikke ta tak i dette.

   Mike Axdal:
   Tak Marius, snart går jeg i struben på de Norske myndigheder rundt Scandinavian Star saken.

   Cecilia Ohvall:
   Vad gör dom mot falsk dokumenting via bv politi
   går politi på hörsägen med ?
   Som de inte kan stå för sen?
   Det så det går til via bv
   Advokater som får betalt för föra bv ord i nämnden så personen får lida. Och andra som in blandade . Som ljuger där med om saker ingen står för vad för något.
   Det inte bara ett fall det är många som råkar ut för det. Utan deras vetskap..

   May Britt Skoglund:
   ! <3

   
---

---
*****

--31--
-- Dagboks-notater, torsdag 31. mars 2022: 

   
Omkring 3 til 5 minus-grader Celsius her ute i natt. Skyfri blå himmel og gradvis opp til en pluss-grad frem mot klokken 10. Med 5 pluss-grader klokken 13. Nokså mørkt og omkring en minus-grad klokken 21. Mørkt, stjerner, stille og omkring 2 minus-grader mot midnatt.

---
---
*****


<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste månedeksternt ) ---- 

<----  Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

 ---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16.17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. --- 
----- 
-----  Øverst denne side
---
--- qqq