-- 20100607-Enda-mere-nr-2-ang-besoksforbud-fra-RLH.html        --- BREVENE ( ekstern ) ---  Besoksforbud-mv-index.html ( intern ) ---       

RLH: Dette brev avsendes pr. e-post 07.06. 2010.    


Til:
Advokat Tone Linn Thingvold,
e-post: tone@torstrup.no  

Fra:
Rune L. Hansen,
Tindeland, 5568 Vikebygd,
e-post:
hunwww@online.no  


Dato: mandag 07. juni 2010.                          
   Enda mere nr. 2 angående såkalt Besøksforbud m.v.

   Jeg tror dette blir mitt 4. brev til deg angående dette, men jeg syns også dette trengs og hører med i det hele. 

   Jeg har sjekket opp i dokumentene fra politiet og påtale-myndighetene, med politi-avhørene etc. ( ekstern ). Det fremgår av disse at samme 21.10. 2008 som jeg ble fengslet for nær 5 måneder var Trude for første gang i kontakt med og til avhør hos politiet i Vindafjord i forbindelse med at jeg ble fengslet. Hva som der da skjedde fremgår av politi-avhøret og er interessant - og angår saken.

   Der står det følgende, at det
av politibetjent Bernt Arne Skjold bekjentgjort for henne at:

   "politiet har fått kjennskap til (påstand om, rlh) at hun har blitt drapstruet av sin fraseparerte mann Rune Hansen, heretter kalt siktede. / Fornærmede (Trude, rlh) ble gjort kjent med at politiet har fått kjennskap til at hun for tiden oppholder seg i Vikebygd sammen med siktede, på deres tidligere felles bopel. Med seg har hun 7 av deres felles barn. Politiet har videre fått kjennskap til (påstand om, rlh) at hun er der mot sin vilje, og at det er (påstand om at, rlh) siktede som har truet henne til å være der.
   Fornærmede ble gjort kjent med at politiet kjenner til et vedtak fattet av fylkesnemnda, som omhandler at mor skal ha den daglige omsorgen for siktedes og fornærmedes felles barn (slik var det ikke jeg leste slutningen i skrivet med vedtak, rlh), og at dersom fornærmede og siktede flyttet sammen så ville det på nytt kunne bli vurdert (med ny begjæring ifra Iren K. Hebnes til Fylkesnemnda, rlh) om det offentlige skal ta over omsorgen for barna.
   Fornærmede forklarte at hun ikke har flyttet sammen med siktede igjen, hun bare er der fordi han har truet med å ta selvmord dersom hun ikke gjør som han sier. (...) Fornærmede spurte nå om hun eventuelt kunne få forklare seg senere. Det ble besluttet å avslutte avhøret da fornærmede også hadde med seg 5 barn i alderen 6 mnd til 9 år som ventet på henne.
   Fornærmede ønsket at politiet nedlegger besøksforbud, slik at siktede ikke på noen måte skal kontakte henne. Fornærmede ønsket at dette også gjaldt de 8 yngste barna.
   Fornærmede bruker advokat Trond Hjelde i forbindelse med barnefordelingssaken og ønsker å bruke han videre dersom det kan være aktuelt å få oppnevnt advokat.
   Begjærer ikke gjerningsmannen tiltalt og straffet for det anmeldte forhold. Erstatning/oppreisning kreves ikke tatt med i straffesaken."


   Av dette fremgår hva politiet sa til Trude, og hva Trude sa til politiet. Og at det altså fra Trude sin side dreide seg om en påstand - samt et ønske om såkalt Besøksforbud.

   Hva som ble sagt til Trude, og hvordan, er interessant. Like så altså hva hun da sa. Men også hva som blandt annet skjedde senere samme dag, på kvelden. Hvilket også fremgår av dokumentene. På kvelden efter klokken 21 telefonerer politioverbetjent Arild Austrheim til Trude for å få henne til å politi-anmelde de forhold det 17.10. 2008 har vært fremmet påstand om ifra Åse Kristensen og Balder, hvilket hun sier seg villig til. Han fikk henne altså overtalt til noe annet, efter først å ha gitt henne god tid til å snakke med såkalte vitner samt til å tenke seg om. Hun endret både forklaring og ønske.
   Dagen efter kommer 
Trude til avhør nr. 2 hos politiet (da til Haugesund politistasjon), fra klokken 11.13 til 14.20. I dette politi-avhøret sies det blandt annet følgende (s. 5):
   "På spørsmål forklarte vitnet at hun har fortalt til andre personer at siktede har truet med å drepe fornærmede (Trude, rlh). Fornærmede ønsket ikke si hvem disse personene er, før hun selv har snakket med de. Fornærmede vil til slutt, og som hun har gjentatt diverse ganger nå i avhør, si at hun er livredd for siktede. Fornærmede er livredd for at han vil drepe henne en dag, og hun ber politiet innstendig om å fremstille siktede for fengsling. / På bakgrunn av de truslene (påstår hun, rlh) som siktede har fremsatt mot fornærmede fra 270908 og frem til dags dato, vil fornærmede begjære siktede tiltalt og straffet."
   Fra dagen før har Trude altså nokså fullstendig endret både forklaring, begæring og holdning.

   I avhøret sies iøvrig også mht. 27.09. 2008 blandt annet følgende (s. 2): "Fornærmede forklarte at hun stod opp da siktede kom inn i rommet. (...) Fornærmede forklarte at da de kom inn i stuen forstod fornærmede at siktede hadde døtrene Frøydis og Stauda med seg. Fornærmede forstod at Frøydis allerede hadde gått og lagt seg, og Stauda gikk like etter." Og på s. 3: "Siktede spurte og ønsket å overnatte på Gudmund sitt rom, men det ble til at siktede kunne sove på sofaen i stuen."
   Dette stemmer heller ikke, hverken med hva hun senere dokumentert har fortalt og heller ikke med hva hun har fortalt til sine såkalte vitner og heller ikke med hva som faktisk skjedde og heller ikke med hva de eneste reelle vitner, Frøydis og Stauda, har fortalt, hvilket også er dokumentert.

   
Hva som videre skjer i den saken er omtrent for dumt og selv-avslørende til å kunne være sant! Politiet i Vindafjord, med Arild Austrheim som efterforsker, innkaller såkalte vitner, det vil si delaktige i kidnapper-gjengen som har hjulpet Trude med kidnappingene og fangeholdene av barna - som hun beviselig har telefonert for å si hva de skal si. Samt Jens Tveit, en venn av Iren K. Hebnes, for å sverte meg. Men de som er egentlige vitner, som jeg fra første stund gjorde oppmerksom på, Frøydis og Stauda, venter han i to måneders tid med at skal få forklare seg - og da gies de knapt mulighet til å forklare seg om noe som helst! Og er de i mellomtiden på kryss og tvers forsøkt manipulert, trakassert og kneblet av Trude og Balder og den såkalte barnevern-tjenesten i Haugesund.
   Øvrige vitner til begivenhetene jeg gjentagne ganger ba om måtte bli avhørt ble i det heletatt ikke estimert.
   Men for eksempel Per Schnabel fra kidnapper-gjengen ble innkalt som liksom vitne for å sverte! Han sier blandt annet i politi-avhøret at jeg er farlig og å betrakte som "en tidsinnstilt bombe" og at jeg ikke i det heletatt har en fornuftig tanke, osv. Ikke nettopp rette vedkommende til å si det, men det var jo nettopp det og slikt Arild Austrheim og Trude mildt sagt meget tydelig var ute efter. 

   Jeg vil her samtidig nevne noe annet som også har en viss sammenheng med dette med hennes - og Iren K. Hebnes sine medhjelpere - sine gjentagne forsøk på å få til såkalt Besøksforbud m.v., samt falske politi-anmeldelser.
   I sitt politi-avhør 14.11. 2008 sier Trude noe om hendelsen i Finnskog i Grue kommune 07.04. 2008, som Trude og Aud Signy Jakobsen (som hun da var hos) politi-anmeldte meg for og de begge i efterhånd trakk tilbake politi-anmeldelsen for. Det var antagligvis også da Trude, for første gang begjærte såkalt Besøksforbud. Hvor mange ganger det efterpå har skjedd og med hvilkne påstander har jeg enda ikke helt funnet ut av. Men iallfall sier Trude i politi-avhøret 14.11. 2008 blandt annet følgende:
   "Fornærmede ble redd og løp opp i andre etasje for å gjemme seg. Hun erindret også at hun ringte til politiet for å få bistand. Etter mye frem og tilbake ønsket det ene barnet Frøydis å treffe siktede, og hun slapp ute. Det endte med at barna ville bli med siktede. Fornærmede og Jakobsen forsøkte å drøye avreisen til siktede og barna lengst mulig fordi de ventet på bistand fra politiet." Og følgende, at: "det endte med at barna kom ut av siktede sin bil, og at de ble igjen i huset for overnatting. Siktede kjørte bort fra stedet." Og følgende (s. 3): "Fornærmede traff siktede en gang på Fusa da siktede hadde samvær med barna. / Fornærmede flyttet til Haugesund - Skoklandsveien 108 den 180808, og på spørsmål forklarte fornærmede at hun ikke ble truet av siktede før den morgenen i september da han plutselig dukket opp kl. 0500." Og følgende (s. 4): "På spørsmål om det er andre dokument som fornærmede har signert på som siktede har skrevet forklarte fornærmede at hun har signert på til sammen fem dokumenter som hun egentlig har signert under mot sin vilje."

   Av de samme dokumenter fremgår iøvrig at Arild Austrheim ved lensmannskontoret i Vindafjord, som underveis i hele saks-komplekset aktivt og på kriminelle vis har hjulpet Iren K. Hebnes, i et dokument har avgitt falsk forklaring om innholdet av mine lyd-opptak ( ekstern ) fra det som skjedde i Grue kommune 07. og 08.04. 2008. Hans falske dokumentasjon i så måte var antagligvis basis for at jeg også uskyldig ble siktet og dømt i Haugaland tingrett, bragt hen frem og tilbake som en gjenstand i en vare-transport, i det som skjedde som egentlig motparten skulle ha vært siktet og dømt for! Og som jeg hverken skulle få anledning eller mulighet til å forsvare meg overfor eller anke!
   Iøvrig ble mine politi-anmeldelser ( ekstern ) - også vedrørende 07. og 08.04. 2008 ( ekstern ) - i det heletatt fullstendig fortiet og forhånet. Som hittil underveis i hele saks-komplekset.

   Under kidnappingene og fangeholdene av barna ifra 3. april 2008 ser en gang på gang at Trude på så forskjellig vis og med alle metoder forsøker via andre, så som politiet, å få til såkalt Besøksforbud m.v. for meg i forhold til ungene. At det er det hun, med løgn, falskhet og lureri, om og om igjen er ute efter, for å tilrane seg rangen og stillingen som alene-mor. Slik Iren K. Hebnes særlig med sin dokumentasjon 13.12. 2007 ( ekstern ) på det groveste har truet og fristet til. Uhyre trusler som blandt annet også innebar tvangs-oppløsning av vårt ekteskap, samt diverse andre uhyrligheter.
   Tydelig nok har også Arild Austrheim og Iren K. Hebnes og deres medhjelpere bestrebet seg på å få til såkalte Besøksforbud m.v. Men de har ved dokumentasjon og hvitvasking av løgner villet tilrettelegge og klargjøre for dette og slikt, hvilket de konkrete truslene overfor Trude jo også har vært medvirkende til. De vet så absolutt hva de holder på med. Hensikten og konsekvensen er minst tre-delt. For det første å forsterke fangeholdet og kneblingen av barna. For det annet å hindre enhver dialog eller kontakt også mellom Trude og meg. For det tredje å sverte ved å henvise til slikt noe, - hvilket også flere ganger underveis i saks-komplekset med tydelighet har vært gjort og tilsiktet. Den over-ordnede hensikten og konsekvensen den samme som fra begynnelsen fullstendig gjennomsyrende alt det andre: Å til-intetgjøre barnas far.


   Ville nevne for deg at efter at jeg snakket med deg 03.06. 2010 og vi snakket noen ord også om dette og slikt skrev jeg dagen efter følgende i mine Dagboks-notater ( ekstern ):

   " -
   Jeg telefonerte i dag formiddag for igjen, som i mitt brev 18.05. 2010 ( ekstern ) å efterspørre rettslig behandling av det såkalte Besøksforbudet som det ble gjort Beslutning om 04.03. 2010 av visse ( ekstern ), som altså ble forkynt for meg først 12.05. 2010 efter at jeg måtte få bekrefter rykter om det pluss efterspørre forkynnelse. (Det var vel Arild Austrheim som både hadde beordret det og som hadde det gjemt unna i skuffen sin, tror jeg og forstod jeg det som.)
   Politiet i Haugesund satte meg over til lensmann Gjærde i Vindafjord. Han sa det fra hans side ble innlevert forskriftsmessig, og spurte om jeg enda ikke har fått reaksjon. Jeg fortalte at det har jeg ikke, og han oversendte mens jeg snakket med ham til påtale-myndigheten beskjed om reaksjon fra retten. Så får vi se om de nu lar høre fra seg og noe skjer.
- "


   Håper jeg ved å gi meg tid til dette også iøvrig belyser saks-komplekset. Jeg må jo og tvinges jo om og om igjen i lange baner til å motbevise frekke påstander, løgn og forvridninger. Selv om at i den farten, mengden og frekkheten de ankommer er jo det helt umulig, om jeg så hadde hatt en eller flere sekretærer til hjelp! Det er så absolutt ikke snakk om at en er uskyldig inntil det motsatte er bevist eller at tvilen skal komme min side til gode. Så utrolig langt derifra og fullstendig motsatt! Og alt til tross lesser de på med nytt og hvitvasker for hvert ledd, ledd efter ledd. Som om de er perverse som hater både meg og barna.


   Med beste hilsen fra

   Rune L. Hansen


---