-- Denne side / ref.:  20080516-mere-bevis-og-info-ifra-rlh.html  

<---- saker–index.html  ( intern )  <---- brevene-index.html  ( ekstern )  <---- dbn.html  ( ekstern )
Videre Info til Haugaland og Sunnhordland Politidistrikt,
påtaleansvarlig Thor Arne Reitan.
ang. politi-anmeldelse nr. 10268497 4274/08-9 - kidnapping, trygde-misbruk, etc.
Og til Barnevern-tjenesten i Grue kommune og Vindafjord kommune.-- Dagboks-notater, fredag 16. mai 2008, Vinberget:

   Temperaturen 7, 8 pluss-grader Celsius på det laveste her ute i natt. Og 16, 7 høyest i dag.
   Noe nedbør.
---

   RØMM UNGENE! STIKK AV!
   OM OG OM IGJEN HVIS DET TRENGS!
   OG PRØV Å FÅ TELEFONERT PAPPA! 53 76 76 87 -


---

   Så var det "tilfeldigvis" likevel altså slik hun var.
   Men jeg visste jo det både 22. januar 2008 (lyd-opptaket) og lenge før den tid.
   Kanskje visste jeg det intuitivt allerede våren 2006 også, da Balder, 15. mai 2006, flyttet hjemmenfra.
   Efter å ha blitt hånet og trakassert i møtet i Vikedal to måneder tidligere.
   Og Trude ble som gal - og siden har vært det.

   I mine Dagboks-notater for 16. mai 2006, nøyaktig to år siden, skrev jeg følgende:

Alt det Balder hadde og holdt på med her hjemme ble brått avbrutt! Så mye fint og så mye viktig, - forkrøplet og borte vekke. Det tristeste var å se og å høre at han ble mere og mere forkrøplet og borte vekke. Mistet seg selv og sitt mere og mere. I bråe kast og gradvis forkrøplet av simple og ugunstige innflytelser i mørke krinker og kroker i omgivelsene.

Han kommer brått langt over til den andre siden av gjerdet (hvor gresset langt ifra er grønnere!), uten den nødvendige og gunstige samarbeidsiver og støtte ifra sin familie!

Heldigvis, om så kan sies, så besitter han allerede nu forholdsvis utrolig med evner og talenter og muligheter! (Mange blandt folk flest er fornøyd med lite og syns vel det kan være nok og tilstrekkelig! Hvilket det absolutt ikke er.)


---

   14. mai 2006 - altså dagen før han flyttet, skrev jeg følgende i Dagboks-notatene:

Vi har lenge, siden i fjor sommer, planlagt en tur til Stråtveit i Nedre Vats, for særlig å plukke ramsløk, Allium ursinum. Viktig og livreddende medisin for mange. Det er meget store mengder ramsløk der. Nu er ramsløken på et passelig stadium for høsting, - såvidt nesten begynt å blomstre, og jeg foreslo at vi skal kjøre dit i dag. Stemningen var for og jeg sa at da kjører vi om en liten stund. Da vi skulle kjøre varslet Balder om at han ikke hadde lyst til å være med og Idun at hun kunne være hjemme sammen med mormor. Greit nok.

Men Balder sa at jeg hadde sagt at da kjører vi om en liten stund - og at han ikke tilhørte dette vi. Han har avsondret seg mere og mere solid og konsekvent ifra familien og viser det på tankevekkende og irriterende vis ved mange anledninger. Jeg sa at han tilhører dette vi han også – og tenkte at han kunne ha sagt ifra med det samme om han ikke hadde lyst til å være med. Både han og enhver av de andre. Jeg sa, som far i familien, at vi kjører som planlagt alle sammen unntatt mormor og Idun. Mormor sa med det samme i begynnelsen, da jeg spurte, at hun ikke hadde lyst til å være med. Det sa ingen av de andre.

Mariel Rose var ferdig på potten og stod på alle fire og ventet på at noen skulle tørke henne. Jeg var opptatt med noe på kjøkkenet, men la samtidig mere og mere merke til at ingen i stuen så ut til å ville hjelpe henne. Det er ikke min unge, sa Balder da jeg spurte om han ikke hadde tenkt å hjelpe henne. Ja, sa jeg, - og da og derfor har du ikke tenkt å hjelpe henne?

Da vi skulle kjøre måtte vi vente på Balder, i bilen med motoren på – i 40 minutter! Han agerte, som mere og mere vanlig, som at han selvfølgelig hører efter sine foreldre og sin familie, - samtidig som han kverulerte og fant på ting for å irritere og sabotere. Hvilket jo virker meget ugunstig og ødeleggende overfor hans søsken og resten av familien. Inntrykkene og innflytelsen ifra Barneverntjenesten i Vindafjord kommune – hun værste av damene der – har tydeligvis også virket som en vitamin-innsprøyting for å avsondre ham ifra familien. Slike ugunstige innflytelser kommer uunngåelig nok i et dårlig samfunn til å gjøre seg gjeldende ifra visse lavereliggende simple omgivelser, - så slike tendenser finner en ofte gjøre seg gjeldende særlig hos ungdommen. Tendensen kan forsterkes ifra mange hold og på mange måter, - men å motvirke og å motarbeide den når den først har begynt å virke ... er ikke bare bare!

Da vi hjemkom ifra Stråtveit – iøvrig med masse ramsløk – oppfordret jeg Balder til heller å ta skrittet helt ut og avsondre seg helt og på alvor ifra familien heller enn å være ødeleggende overfor familien. Han var til å begynne med litt i tvil kanskje, men skjønte jo at jeg mente alvor – og, tydelig nok for å vise sine søsken og resten av familien at det han står for og sier og hele hans oppførsel og kverulante meninger også er alvorlig, sa han at han lenge har tenkt på det og nu ville gjøre alvor av det – og dra sin vei. Jo fortere dess bedre, sa jeg, - før skadene blir enda værre og alvorlige – og kanskje enda lar seg rette opp.

Slike forferdelig ugunstige innflytelser går hardt ut over den gjensidige og nødvendige omsorgen og respekten for hverandre i familien!

Vi ble enige om at han pakker i kveld og tar med seg et telt og drar sin vei i morgen. For å ta det første skrittet på alvor. Og han ville sitte på med meg og Trude i bilen når vi kjører til Ølen i morgen tidlig.

Det er svært så meget trist at det faktisk går an å være så dum og forstokket – og ille suggerert og fiksert! Hvor lenge vil det sitte i? Hvor lenge vil det vedvare? Og hvor ille vil det ødelegge for ham? Og for oss som er igjen her i familien?


---

   Jeg tenker nu særlig på hva som skjedde med hensyn til Balder, som jeg skrev om den gangen for to år siden - og hva som efterpå og videre skjedde, som jeg også skrev om.
   Som mange nu allerede har glemt - fullstendig bort vekk!
   
   Det er dog litt av en forskrekkelig historie! Ifra virkelighetens verden.
   Forhåpentligvis blir det film og mangt og forskjellig ut av den!
   Hvilket jeg for min del tror er nokså u-unngåelig. Det ligger viktig stoff til mange filmer i den! Pluss meget mere!

---

   Og historien er enda ikke ferdig. Og jeg henger fortsatt med enda. Og Trude også, på sitt makabre grovt kriminelle og svikefulle vis. Og de andre også - hva de nu enn holder på med!
   Og mange har allerede glemt hvordan det var og hva som skjedde i går! Og er blinde, søvndrukne og døde fremfor morgendagen og natteborgen!

---

   Og i mørket kryper småskårne, umenneskelige, sadistiske umælende hæslige monstre og hvisker hån og falske forhåpninger og likegyldighet - og likestilling mellom rett og galt ... Sikler grådighet og drømmer i forfengelighet om sin klokskap og fortreffelighet. Om sin verden av usselhet og svik. Og om hvem og hva de kanskje neste gang må drepe.
   I et slimete efterheng av ondskap.

---

   Og nu? Hvordan er det blitt med Balder nu? Fordi Trude ødela hans naturlige og selvfølgelige relasjoner til sin familie, og satte ham og seg selv i krig og hat imot meg?
   En tåpe og spradebasse i Haugesund, som latterliggjør og fattiggjør seg selv med å kjøpe seg venner for penger og å misbruke narkotika - amfetamin og diverse. Og som bare for en ukes tid siden ble innbragt til Politiet i Ølen for å ha kræsjet og fyllekjørt bil - uten førerkort. Og hvem er det folk telefonerer og henvender og forteller sin bekymring til? Til meg. Ikke til Trude. For de vet at hun ikke bryr seg - og at hun er fullstendig galskapen og umenneskeligheten i vold!

   Og hva med Gudmund nu? Som gjorde den edle beslutning å bare ville være åpenhjertig og sannferdig?
   Han ble umiddelbart kjeftet opp av sin mor og av Aud Signy, Balder, Åse og Idun - for å være åpenhjertig og sannferdig!
   Efter det jeg skrev om ham ble han pågående - av de medskyldige i kidnappingen, barrikaderingen og fangeholdet - beskyldt for å holde med sin far!
   Altså først og fremst av sin egen uhyre kriminelle, løgnaktige og umenneskelige mor! For ikke å holde seg til løgn og bedrageri!

   Og hva blir vel det neste?!
   Som om ikke alt dette og mere til er forferdelig forskrekkelig ille nok! På grunn av deres egen mor - og Iren K. Hebnes!

---

   Og for eksempel annet skjedde for to år siden? Jeg referer for eksempel følgende ifra mine Dagboks-notater for april 2006 ( ekstern ) - fredag 07. april 2006 - ca. 14 dager efter at Haugesunds Avis lørdag 25. mars 2006 ( ekstern ) hadde et stort oppslag om Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune-adminmistrasjon sin trakassering av vår familie:

   Jens Tveit kom innom her på besøk i eftermiddag. Han sa han hadde gode nyheter. Og det hadde han. Han sa han i telefon enda en gang har snakket med lederen for Barneverntjenesten i Vindafjord kommune, Iren Konstance Hebnes – at han snakket med henne i går. Og at hun nettopp da hadde bestemt at Barneverntjenesten umiddelbart helt og holdent og uten forbehold avslutter saken imot vår familie, og ikke kommer til å forstyrre oss med noe som helst – ikke engang med noe som helst brev. Og Jens Tveit kunne og ville overrekke oss dette glade budskap. Slik forstod jeg det på efterrettlige og kjære Jens Tveit. Og han sa at hun hadde sagt det var fordi hun nu hadde forstått at forholdene i vår familie og for våre barn er gode. Nesten for godt til å være sant, var min umiddelbare reaksjon – og jeg lyttet for å høre mere. Trude ble også glad, - meget glad. Jeg spurte skeptisk om de kanskje forsøkte å lure oss og Jens Tveit. Jens Tveit tenkte seg om og sa at det trodde han nok ikke. Jeg tenkte meg om og vi snakket også litt om det, - om at det kunne være troverdig og riktig – og jeg fant at det også hørtes riktig og troverdig ut. Men Jens Tveit mente dog at vi kanskje burde være forsiktige ifra vår side nu efterpå for ikke å fremprovosere mere ufred. Jens Tveit hadde det nokså travelt, idet han skulle til Brandøy ungdomshjem og også overnatte der noen døgn, så det ble ikke snakket særlig mye mere om saken i denne omgangen. Han fikk med seg mine dagboksnotater for i går.

---

   Det viste seg ikke lenge efterpå - efter at oppstyret efter oppslaget i Haugesunds Avis roet seg - at det dog var et MEN med hva Iren K. Hebnes i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune-administrasjon hadde sagt! Og det var rett ut sagt følgende:
   De skulle avslutte saken og la oss få være i fred, MEN da måtte jeg ikke offentliggjøre saksdokumentene! For hvis jeg gjorde det ville de komme og ta ifra oss barna!

   Og den trusselen viste seg å ikke være noen tom trussel! Jeg henviser til Hekseboken 2008 ( ekstern ).

   Alle omstendighetene og det hele omkring dette beskrevet i mine fortløpende offentliggjorte Dagboks-notater - for april 2006. Og forut - og efterpå - og videre!

   Er det noe rart Trude ble livredd? Er det noe rart at jeg nu to ganger har politi-anmeldt Iren K. Hebnes og Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune-administrasjon? Er det hele alt som har skjedd noe rart? Bortsett fra at ingen enda har stoppet Iren K. Hebnes! Og ingen enda heller har stoppet Trude Monika Hansen! Hva som har gjort Iren K. Hebnes til kriminell av verste sort, det vet jeg ikke. Men hva som har gjort Trude Monika Hansen - min kone - til kriminell av verste sort og til et monster, det vet jeg! Den årsaken heter Iren K. Hebnes.

   En for litt siden lykkelig, fredfull og glad familie - er det nu snart ingenting igjen av! Og årsaken heter Iren K. Hebnes!
   Leder for sosial- og barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune-administrasjon. Som nu enda i ondskap sitter og fryder seg over hva som har skjedd - og skjer! Og som har fått det hele alt til å skje.

---

   Trude legger mye av skylden for den trakasseringen og terroren vi har vært utsatt for ifra Iren K. Hebnes i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune-administrasjon på meg. Fordi jeg til tross for truslene likevel ville offentliggjøre saksdokumentene - og å videreføre skrivingen. I steden for å la være. Hva Trude i sin naivitet sånn sett ikke har vært oppmerksom på er at de da uansett ville ha til-intetgjort vår familie - bare mye fortere og mere effektivt. Uten at noen hverken da eller i eftertid ville ha kunnet gjøre noe som helst med det. Jeg var ikke i tvil sånn sett. Trude var mere i tvil.

---

   Jeg skal innlevere enda et Bevis til Politiet - enda et lyd-opptak med hensyn til Trude og kidnapping. Og en kopi til den kommunale Barnevern-tjenesten. Og en til advokat Helene Cameron.
   Lyd-opptaket 20070119-20A1.wav - som jeg legger i mappen mic-kidnapping-des-2006.
   Dette lyd-opptaket er ifra natt til 20. januar 2007 og omhandler og belyser særlig tre ting:
   Først Trude og mitt forhold til mine Dagboks-notater - og troverdighet. Dernest problemet Balder. Og dernest Trude sitt forhold til den kidnappingen hun gjorde ved juletider 2006.

   Særlig dette siste omhandler og belyser Trude sitt sinn og sin psyke i forhold til dette med kidnapping. Og hvordan hun mister kontrollen over seg selv - og havner galskapen i vold.
   
   Med hensyn til Iren K. Hebnes vil jeg over helgen innlevere mere påstand og Bevis til Politiet i politi-anmeldelsen imot Iren K. Hebnes.

---

   Det er mange beviser, men jeg fremlegger lettforståelige kvalitets-beviser, iallfall jo til å begynne med.
   Angående innholdet på det nye lyd-opptaket som fremlegges kan jeg si noen ord.
   Førstningen omhandler hvordan Trude også er med i utformingen av Dagboks-notatene.
   Derefter omhandles problemet vi fikk med Balder, og hvordan både jeg og Trude erkjente dette som et stort og alvorlig problem. Og da snakker vi begge særlig omkring dagene da Balder ble enig med meg om å flytte hjemmenfra. Og om løsningen på problemet med hans uholdbare oppførsel. Hvor vi er uenige. Trudes løsning er den her til lands i mange år nu alminnelige, gjengse - som all erfaring og kunnskap viser at viderefører og forsterker problemet og svekker og ødelegger familien. Altså å forholde seg nokså likegyldig og fortiende eller jattende med til problemet. Min løsning var å la Balder renne det av seg for så å skjønne å respektere husfreden her hjemme.
   Jeg kunne ikke akseptere hennes løsning, og hun ikke min.
   Dernest snakker vi om kidnappingen i desember 2006. Hun sier hun skjønner at det hun gjorde var dumt og feil og at hun skulle ha gjort det på en annen måte. Hun kidnappet fordi, som hun sier, hun ikke kunne fortsette med å være dumsnill og egoistisk. (Underforstått: Hvilket hun ville ha vært med min løsning.) Det ville ha vært det beste for henne selv og alt bare fint om hun kunne fortsette livet og alt som før, sier hun, men det klarte hun ikke fordi det ville ha vært for egoistisk.
   Hun kidnappet for å true til seg sin løsning. Hennes valg var om hun og barna skulle være uten Balder i sin nærhet for en stund, eller uten meg for alltid. Men hun så ikke at det var det hennes trussel gikk ut på. Det har vært og er vanskelig for henne å skjønne det hele, sier hun, og at hun håper at hun vil skjønne bedre efter hvert. Og at hun elsker meg høyere enn ungene også, sier hun. Men at jeg ikke må si det til ungene - for da kanskje de misforstår. Slikt noe misforstår ikke ungene, sier jeg. Så tvert om. Og Trude sier hun elsker det livet vi lever. Og at hun er så glad for at ungene er så glad i meg, sier hun også. Og jeg likeså. Hun tror at hun og Margret nu skjemmes overfor hverandre, sier hun. Og at kidnappingen (oppskriften) tok helt overhånd over henne. Hun mistet all kontroll og kjente seg selv ikke igjen - galskapen i vold. Hun ble lederen i kidnappingen. Og at hun satte på sånn sett og vis de andre i en felle. Derfor skjemmes hun, sier hun. Fordi hun fikk de andre til å være med på galskapen. De trodde de hjalp meg de, sier hun. Og sier at det var hun som fikk de til å tro det! Og hun følte et slags slektskap med de. Og at hun sviktet meg, sier hun, 100% fullstendig. Fordi hysteriet og galskapen tok helt fullstendig overhånd, sier hun. Og: Tenk om jeg (Trude) kunne brukt de der enorme kreftene til noe annet og på en annen måte! Og ikke galskapen i vold. Det er kjempekrefter! Hun sier også at hun da det pågikk tenkte at hun ikke ville ha noe som helst med meg å gjøre i livet mere, - iallfall i verste fall. Men samtidig heller ikke ville skilles! Du var allerede skilt med meg, sier jeg, - det så jeg på øynene dine også - og ble fullstendig fullstendig forskrekket. Du hadde kvittet deg med meg! Ja. Men da du kom måtte jeg bare legge all redselen til side, og styres av kjærligheten, sier hun.
   Dette alt slik som Trude rolig og meget glad forteller på lyd-opptaket.

   Det var Margret, mormor og Idun som fikk henne til å snu. Idun kanskje mest og helt avgjørende i så måte.
   Da hun kom hjem hadde hun selv bare litt snudd, og bare meget så motstridig!
   Det tok henne en viss tid å snu om og å komme ut av galskapen. Og å komme nesten helt til seg selv igjen.

---

   Dette overstående burde få flere til å tenke seg godt om!
   Trude også.
   Det er akkurat nøyaktig den samme galskapen i vold hun er nu også! Det er det ingen som helst tvil om. Og hun som leder og manipulerer de andre - langsmed tilstedeværende viltre følelsers stemninger og hysterier. Og de igjen henne.
   Og denne gangen er hun enda mere rutinert.

   Jeg var og leverte lyd-opptaket. Men Politiet sa de ikke trengte flere bevis nu og at saken nu vurderes av påtalemyndigheten. Som først vil uttale seg.

---

   Jeg fikk snakket en og en halv time med Balder nu imot kvelden i telefonen.
   Han har forlengst rotet seg inn i mye politisk svada med bevisstheten sin. Typisk SV i Arbeiderparti-ideolgien sin, og er sånn sett ganske så virkelighetsfjern og umoden. Det er også ganske så meget tydelig at det er han sånn sett som i og med verdensbildet sitt fastholder Trude i galskapen. De bruker hverandre gjensidig - den ene verre enn den andre. Og Balder vil og syns heller at barna og familien heller skal ha ham som far enn meg. Eller eventuelt heller ingen. Så han ser ikke noe som helst galt i det som foregår eller er i ferd med å skje. Han ser bare positivt på det. Og er helt overbevist om at hun kommer til å vinne frem. De der verdiene som jeg står for og det kristne har han meget lite til overs for.

   Det er Balder nesten helt alene som styrer og bestemmer og avgjør Trude valg. Nu mere enn noensinne!
   Jeg kjenner som sagt min kone. Bedre enn noen annen er i nærheten av.

---

   Jeg snakket også noen få ord med Idun. Anbefalte henne å lese Dagboks-notatene i dag - lyd-opptaket med sin mor.

---

   Trude og hennes allianse av fangevoktere er antagligvis nu meget så opptatt av å finne på grunner som skal kunne gjøre det forståelig for Tingretten at hun kidnappet og barrikaderte og alt det der - av gode grunner og årsaker! Det er jeg lite i tvil om. Det er jeg vel heller helt sikker på.
   Og da blir det av interesse for oss alle å se hva hun og medspillere har funnet på! Sannheten vil av de iallfall ikke bli sagt!
   Og hysteriet når kanskje nye høyder? Alt for en god sak? Med en god dårlig samvittighet?
   Litt av en lærdom å bringe barna og samfunnet videre! Ifra den der hjemmeskolen i Finnskogen. Trudes og Aud Signys hjemmeskole.

---

   Jeg skjemmes allerede meget meget av både Balder og Idun.

---

   Kanskje jeg skal hjelpe Trude og medspillere litt?
   Sende de en kopi av lyd-opptak for absolutt alt som har skjedd her hjemme i det siste året?
   Så kanskje de får litt inspirasjon?

---

   Telefonen tror jeg de har gjemt bort noe sted, så ingen skal høre den uten at Trude og Aud Signy vil.
   Så smart ...

---

   Angående meklings-møtet:
   At ungene skulle bo noe som helst sted borte hjemmenfra med Trude, og jeg ha samvær med de, det er for det første både fullstendig frekkhet og absurditet uten like, både for meg og ungene, og det ville være som å bevitne sine egne unger bli ødelagte.
   Jeg er også nokså sikker på at Trude slik hun nu har holdt på ikke vil komme til å ville bo noe som helst annet sted enn hjemme hos Aud Signy - for så mye alltid som de klarer med hverandre.
   Barna er sikkert nok også blitt en sak som først og fremst dreier seg om økonomi og penger for Trude.
   Og har vært det hele veien efter at Åse og Aud Signy kom med i bildet og planene om kidnapping ble forberedt og påbegynt.

---

   Det var en av ungene som antydet for meg at om Trude kom til å tape saken så ville de bare kidnappe ungene igjen, om og om igjen om nødvendig.
   Det er vel typisk slik Aud Signy tenker og overfører sin tanker iallfall ...

---

*****

--17-- 

-- Dagboks-notater, 17. mai 2008 - Syttende mai, Vinberget:

   Temperaturen

---

   RØMM UNGENE! STIKK AV!
   OM OG OM IGJEN HVIS DET TRENGS!
   OG PRØV Å FÅ TELEFONERT PAPPA! 53 76 76 87 -


---