--- Denne side:  20060405-fra-fam-RL-og-T-Hansen-til-ordf-Arne-Bergsvaag-Vindafjord-k.html  


<--- saker-index.html  ( ekstern<---- brevene-index.html  ( ekstern )  <---- dbn.html  ( ekstern )   <---- SiteMap-ekte-kristendom.html - ( ekstern )  

--- Åpent brev, for alle og enhver,

Til:

Arne Bergsvåg, ordfører,

Vindafjord kommune,

Rådhuset,

N-5588 Ølen.


Fra:

Fam. Rune og Trude Hansen,

Tindeland – Årvik,

N-5568 Vikebygd.

Tlf.: 53 76 76 87.


Dato: Onsdag 05. april 2006.


Henviser til det Brev til Barneverntjenesten i Vindafjord kommune som undertegnede Rune L. Hansen gav deg en komplett kopi av formiddagen tirsdag 28. mars 2006 på ditt kontor i Rådhuset. ( ekstern ). Og til vår samtale der og da. 

Jeg forstod det som at du skulle sette deg nærmere inn i saken og derefter ta kontakt med undertegnede.


Det Brevet jeg gav deg en kopi av og informasjon om er minst tusen ganger mere bekymringsverdig enn den Bekymringsmelding Mattilsynets Geir Harald Caspersen onsdag 22.02. 2006 tilsendte Barneverntjenesten i Vindafjord kommune. ( ekstern ). Og dreier seg dessuten også om kriminelle forhold. Og inneholder dessuten både bevis og belegg i rikt monn. 


ANSVAR er vel det beste forsvar?

Mange mennesker tenker feilaktig at ANGREP er det beste forsvar. Det kan være riktig somme tider i noen former for spill og lek, - men ikke i det virkelige liv. 

Mattilsynets Geir Harald Caspersen tenkte kanskje at han ville komme oss i forkjøpet, - å anmelde oss til Barnevernet, før vi anmeldte ham. Jeg sa ingenting om at jeg eller min familie hadde tenkt å anmelde ham til Barnevernet, hvilket også var fjernt fra mine tanker, men jeg bad om at de burde betenke sin fremferd. Få av ungene hørte hva deres ærend dreide seg om, men jungeltelegrafen kan jo tidvis gå fort! Kanskje (hvilket bare er en spekulativ antagelse ifra min side) ble han redd for denne sin fremferd fort efterpå og igangsatte straks og umiddelbart samme dag en hastig dekkoperasjon?! Å anmelde oss til Barnevernet. Det gjorde han faktisk nokså umiddelbart efterpå. 


Mattilsynets fremferd gav berettiget grunn til å anmelde Mattilsynet til noe slags Barnevern! Mye mye mere grunn enn den Bekymringsmeldingen som Mattilsynet inngav til Barnevernet, ( ekstern ), - som ikke inneholder noe som helst, ikke noe som helst annet enn meget lett gjennomskuelig tull og tøv. Dette burde og kunne naturligvis Barneverntjenesten i Vindafjord kommune straks ha sett. Ikke sant? De burde så og derfor ha sjekket opp nærmere om vedkommende, som kunne te seg slik han gjorde. 

Ikke minst burde de så, også fordi de i sin posisjon skal og bør være sakkyndige.

At Barneverntjenesten i Vindaffjord kommune ikke gjorde så er meget bekymringsverdig. Men hva de isteden gjorde er enda meget mere bekymringsverdig og alvorlig.


Vi vil med dette brevet vennligst høre om du som ordfører i Vindafjord kommune har tenkt å forholde deg til saken på noe vis?


Med beste hilsen ifra

Familien Rune og Trude Hansen,

underskrevet ved Rune Hansen:

---