-- 20100308-invitasjon-rettssak.html                                             --- BREVENE ( ekstern ) -

             


Fra:
Rune L. Hansen,
Tindeland,
5568 Vikebygd


Invitasjon til rettssak
ang. justismord


---
   Fengslingen av meg 21.10. 2008 for nær 5 måneder frem til 12.03. 2009 kan en vel si politioverbetjent Arild Austrheim ved Lensmannskontoret i Vindafjord (innunder Hordaland og Sunnhordland politidistrikt) stod bak. Den såkalte Barnevern-tjenesten og advokat Trond Hjelde og Trude gav ham indirekte et hint om at det var det de ønsket. Jeg og barna skulle enda grovere mishandles, isoleres og knebles - og jeg ytterligere svertes, trakasseres og mistenkeliggjøres. Mens de "i fred og ro" videreførte sin kriminelle virksomhet og sine kriminelle hensikter. Med stadig god hjelp ifra Haugaland tingrett.

   De regnet neppe med at jeg overlevde og utkom hærjet ifra fengselet efter fem måneders tid. Arild Austrheim bruker i et brev til Barnevern-tjenesten i Haugesund datert 08.12. 2006 ( ekstern ) formuleringen: "angående 
Trude og Rune Hansen, som tidligere har bodd i Vikebygd, Vindafjord kommune." For å nevne noe. Han regnet ikke med at jeg kom hjem igjen eller at jeg og barna mere hadde hjemsted i Vikebygd. Både jeg, Frøydis og Stauda kom dog likevel hjem igjen - til rasert, plyndret og hærjet hjemsted ( ekstern ). Og dyrene døde og borte vekke, med mere.
   
   Jeg ble ulovlig satt i glatt-celle, fengsel og isolasjon fem måneders tid, sammen med straffedømte i et av landets verste fengsler. Under forhold som enhver vil betegne som tortur og grov mishandling. I januar 2009 fraktet til Haugaland tingrett i en forskrekkelig komedie av en rettssak og tilbake til fengselet igjen, hvor jeg efterpå mottok en ganske så utrolig frekk dom datert 15.01. 2009 ( ekstern ). Som straks umiddelbart ble anket.
   I og med den store strafferammen for det de beskyldte meg for så ble mesteparten av anken automatisk innvilget. Saken skulle til ankebehandling i Gulating lagmansrett i tre dager fra og med 29.09. 2009, men ble dagen før om-berammet til et halvt års tid senere!
   I mellomtiden ble de to mest sentrale vitnene, Frøydis og Stauda, kidnappet 13.01. 2010 ( ekstern ) av Barnevern-tjenesten i Haugesund med bistand fra Iren K. Hebnes og Lensmannskontoret i Vindafjord ( ekstern ). Og er enda fangeholdte og fullstendig kneblet, trakasserte og truet! I verste sort heksegryter av terror, trakassering, trusler og tortur overfor barna og familien som nu har pågått i fire års tid! Med stadig mere kriminell galskap, hysteri og perversiteter.

   Nu endelig skal saken ( ekstern ) angående fengslingen av meg for nær fem måneder fra og med 21.10. 2008 til behandling i Gulating lagmannsrett i Stavanger fra og med tirsdag 09. mars 2010 kl. 09.30 i tre dager. I Gulating lagmannsrett sin avdeling i Folkets Hus i Stavanger.
   Adresse: Gulating lagmannsrett i Stavanger, Folkets Hus, Løkkeveien 22, 1. etasje. (Saks-nr. 09-023220, Gulating lagmannsrett.)
   
   Det finnes absolutt ikke det minste som helst fnugg av bevis for at jeg skal ha gjort hva jeg ble beskyldt, fengslet og dømt for. Bare visse løgnaktige påstander ifra Trude og Haugaland tingrett sin side. Deres versjon er hverken sann eller sannsynlig. Min versjon er derimot både sann og godt og omfattende dokumentert og bevitnet.

   Saken inngår som et viktig aspekt i et større saks-kompleks ( ekstern ), som dreier seg om et uhyre grovt og omfattende justismord - og om rettssikkerhet i Norge.
   Hvor retten også ikke minst er involvert som anklaget part.

   Å få dokumentert hva som faktisk og egentlig skjer i rettssaken nu er derfor av stor betydning. For dermed å bevitne og dokumentere hvorvidt saken blir godt nok opplyst - og behandlet. Og om den efterfølgende dommen i sitt innhold og i sin slutning står i saklig og adekvat relasjon til dette. Alt dette trenger til oppmerksomhet og dagens lys.
   Hvorfor? Av tre grunner:
   1:  Fordi saken er et viktig aspekt av et stort viktig samfunnsmessig anliggende.
   2:  For å bevitne hvordan retten nu forholder seg til dette og dette sine aspekter - og konsekvenser.
   3:  Og - som et forhåpentligvis viktig skritt for på tampen å kunne reversere flere uhyre grove justismord.

   Jeg vil nu i all beskjedenhet og enkelhet derfor invitere og oppfordre massemedia og alle og enhver med interesse til å overvære rettssaken.

   Fra og med tirsdag 09. mars 2010 kl. 09.30 i tre dager. I Gulating lagmannsrett sin avdeling i Folkets Hus i Stavanger.
   Adresse: Gulating lagmannsrett i Stavanger, Folkets Hus, Løkkeveien 22, 1. etasje. (Saks-nr. 09-023220, Gulating lagmannsrett, tlf. 51 29 90 80.)

   Velkommen!

---

   Min advokat i rettssaken er:
   Advokat
Cecilie Schløsser Møller,
   i Advokatfirmaet Elden i Oslo, tlf.
21 67 10 00.
   E
-post: c.s.moller@elden.no , mob.tlf. 9593 7371.

---

Rune L. Hansen,
Tindeland,
5568 Vikebygd.
Tlf. 53 76 76 87 mob. 91 72 99 20,
E-post: hunwww@online.no
Internett: http://hunwww.net