----- Denne side: db201402.html   

<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste måned ( eksternt ) ---- 

<----  Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16. -
17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. ---- 
----- 
---  Februar 2014 - Dagboks-notater, rlh, Vinberget, Vikebygd, Vindafjord:


--01-- 
-- Dagboks-notater, lørdag 01. februar 2014, Vinberget:

   Mørkt, vind og omkring 1 til 2 pluss-grader Celsius her ute i natt. Overskyet, vind og omkring 4 pluss-grader utover formiddagen og dagen. Vær-forandring omkring 18-tiden, med kraftigere vind, noe sne-filler i luften og ned mot null grader. Noe senere på kvelden og mot midnatt noe stjerne-himmel, mindre kraftig vind og oppmot 4 pluss-grader igjen.
   
---
--- 
*****
 

--02-- 
-- Dagboks-notater, søndag 02. februar 2014, Vinberget:

   Mørkt, vind og omkring 4 pluss-grader Celsius her ute i natt. Efter hvert også med lett regn, også utover formiddagen, med vind og tildels disig. Overskyet og mindre vind og regn utover eftermiddagen og mot kvelden. Mørkt, et vind-drag og oppmot 6 pluss-grader klokken 18.30, derefter og videre lett regn igjen og omkring 5 pluss-grader. Jeg er nu omtrent helt ferdig med oppdateringene av pc-utstyret og testing og konfigurering av det, etc. Ny bærbar, scanner, kamera, ruter, mobil-telefon, etc. To rutere installert og ferdig konfigurert her nu og Internet-forbindelsen mye bedre og med mye bedre hastighet. Forskjellig som jeg altså klarte å få oppgradert og fornyet nu. I tillegg også ved for vinteren. Men jeg er bare enda mere sliten og klar og skadet og ødelagt av alt det kontinuerlige langvarige stillesittende arbeidet og fangenskapets forhold døgnet rundt gjennom flere år, så det er stadig mindre helse, krefter, ork og ressurser igjen. Jeg har meget lenge overanstrengt de restene og smulene jeg har igjen av slikt og saks-komplekset pågår dessverre enda. Å bli torturert, drept, terrorisert og utplyndret kontinuerlig og stadig og videre om og om igjen og stadig overskridende verre grenser er ødeleggende og drepende. Dagens forhold i Norge er utrolig groteske. Mørkt, vind-drag, lett regn og 4 pluss-grader mot midnatt.
   
---
---
*****

 --03-- 
-- Dagboks-notater, mandag 03. februar 2014, Vinberget:

   Mørkt, vind, tildels lett regn og omkring 5 pluss-grader Celsius her ute i natt. Tildels noe overskyet og lett skyet drivende fra sør-øst utover formiddagen og dagen, fortsatt med omkring 5 pluss-grader. En smal, tiltagende måne-sigd i sørlig retning. Mørkt, noe stjerne-himmel, litt vind-drag og i underkant av 4 pluss-grader klokken 20. Det samme videre utover kvelden og mot midnatt. En meget kjapp tur innom Facebook rett før midnatt. Lenge siden jeg har vært der nu og nu i dag bare denne snar-turen.
   
---
---
   
   Marius Reikerås, 03. 02. 2014:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10151852304956875

   Et interessant juridisk spørsmål er om barnevernet i Norge har myndighet til å iverksette omsorgsovertakelse for en gutt som er utenlandsk statsborger

   *

   Torill Lovra:
   Er ikke barnevernet hevet over loven? De gjør jo akkurat som de vil hele tiden.

   Scott Johansen:
   Her bør dette barnets lands ambassade ta grep... slik den indiske ambassaden gjorde det... nok et land som er i konflikt med barnevernet ?

   Lars Manic Mechanic Nilsen:
   http://www.fedrerett.no/nyheter/vis-nyhet/artikkel/en-advokats-erfaringer-med-barnevernet/
   En advokats erfaringer med barnevernet
   www.fedrerett.no
   Dag Sverre Aamodt er 55 år gammel og har vært praktiserende advokat i Sandefjord siden 1988.

   Ann Tove Buklev:
   Kommer Menneskerettighetene inn der? Har India signert disse? Om så spiller det vel ingen rolle hvor i verden barna er, om de lider under foreldrenes beskyttelse?

   Torill Lovra:
   Hei det har du evig rett i, men barnevernet må begynne å hjelpe de barna som trenger hjelp, og ikke blande seg inn i oppegående foreldres valg og hvordan de vil ha barnefordelingen sin. Det er nok av barn som er i stor nød!! De må de begynne å hjelpe!!

   Anita Lysgård:
   ijen det noeske barnevern dem skal bare holde seg unna andre mennesker sine barn,hva faen meg feiler det norske system ,jeg bliver så forbanna kunne gitt det fucings barnevern en kule i skallen og vekk med lortet

   Finn Kristian Halvorsen:
   Om de tar omsorgen fra foreldrene, er dette likt med at far til barna i Marokko hadde lovlig omsorg for sine barn som Marokkanske borgere. Norge kan ikke hevde rett til andre lands borgere. Dette er å betrakte som kidnapping om ikke barnet har nasjonal tilhørighet til Norge.

   Terje Aas:
   Sånn blir det, når fanatisme og partibok går hånd i hånd, og Seminaridiotan oppfører seg som selvutnevnte guder...

   Terry Hopkin Sundby:
   MEN DE SATS FOR EN UTLANDSKE BARN ER TEMMILIG BRA SAA ???? tante eller kusiner trenger penger??????????

   Kjell Håkon Gundersen:
   Kjenner til et par episoder der bvt har drevet klappjakt og kidnappet barn i utlandet. Ble mediaskriv om dette den gang, men Norge er og blir litt vel kjepphøye.. spes. hva gjelder bvt.

   Bente Kjelsrud:
   Barnevernet gjør vel hva de bil om du er norsk eller ikke

   Signhild Andora E. Nerhus:
   De kjører vel over folket uansett hvor de måtte komme fra. Skammelig hvordan de behandler enkelte saker!!

   Daniel Svalbris:
   Øhh.. da lure i på kor stor e egentlig MAKTA t bv og co.. å kem må dei svare for.. der ligg mykje svar..

   Kristian Rønås:
   Norske myndigheter innrømmer aldrig hva som skjedde i Marokko ! De kan gjøre hva de vil! Da barnet er omsorgsovertatt får det norskstatsborgerskap og som kjent kan du bare ha et i Norge  end of storry !

   Daniel Svalbris:
   Har du hørt norges stat noen gang innrømme feil.. nei.. de gir ikke ekte tilbake mld.. på noe negativt. uten at et menneske blir angrepet og gitt all skyld..? sjeldnt.. å at ikke nordsjødykkerne ikke får erstatning selv om det var de som gjorde dette oljemarerittet mulig.. oljen gjør ikke norge godt.. se på danmark hvordan de utnytter sin kultur. tradisjon osv. De bor på en forblåst holme som funker bedre en detta landet hær.. å da snakka i O. For fler tallet.. eller island som sparka ut bank kartellets lakeier og fikk orden på ting.. her e en av mange fordela.. sett lite om detta i media...
   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=772522419444353&set=p.772522419444353&type=1
   Daniel Svalbris's photo.

   Daniel Svalbris:
   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=772523166110945&set=p.772523166110945&type=1
   Daniel Svalbris's photo.

   Daniel Svalbris:
   Loop of delusion..

   Merima Brkic:
   Juridisk sett er svaret nei, men brv, gjör som dem vil selv!

   Kari Anne Solem:
   Pr i dag så gjelder vel barneverloven for alle barn som oppholder seg i Norge, uansett på hvilket grunnlag. Vet om flere svenske barn som barnevernet har tvangs plassert i fosterhjem i Norge. Hvilken instans kan svare på om dette er riktig eller om Norge tar seg til rette ovenfor andre lands statsborgere?

   Marina Lorieri:
   Djevel organ er dem.

   Jonny Thu:
   Det er ved første øyekast et enkelt svar, bvl § 1-2 "oppholder seg i riket". Imidlertid er det åpenbart internasjonal privatrett inn i bildet. Kan eks. Danmark eller Sverige begjære disse barna utlevert til den Svenske eller danske stats "omsorg"? for så å returnere barna til foreldrene når foreldrene kommer til hjemlandet? Det er jo en spennende problemstilling som har vært oppe i Stavanger i den s.k. India saken - her ble barna overført til en onkel i India.

   Jonny Thu:
   Neppe, selvsagt må jo onkler og tanter fra Norge vurderes som mulig fosterhjem.

   Jonny Thu:
   Jeg opplever det ikke sånn. Poenget med bv er at man må anlegge en helt spesiell strategi tidlig i saken, hvis man skal vinne. Det overordnede mål er jo å beholde barna hjemme, hvis det ikke foreligger omsorgssvikt da...

   Daniel Svalbris:
   Sjekk stattestikken.. når halvparten av barneverns barn har psykiske problemer.. kansje ikke bare foreldrenes feil da.. siden de ikke har sett barna sine noe særlig.. men å ta ifra mødre og fedre deres barn på alt ifra psykisk t økonomiske grunner. fosterforeldre får 300 000 per. Unge i året.. hvorfor ikke hjelpe de som gjør sitt beste for sine barn... ikke mange barn som vil bli m barnevernet...

   Jonny Thu:
   faktafeil.. 80% har psykiske problem

   Daniel Svalbris:
   Å måten de skifter grunnlag etterhvert som deres flisspikkeri ikke går i nemda.. kjenner noen som har hatt samme kurator etter seg ifra bv i 9år.. 6 saker avist t no..? I rest my case..

   Daniel Svalbris:
   Wow! Bra nokken følle ma*)..haha!

   Rune L. Hansen:
   Har politikere, dommere eller andre offentlig ansatte i det heletatt noen lovlig rett til å frata barn og foreldre omsorg og ansvar for hverandre og retten til familie-liv, uten at det uomtvistelig er nødvendig nødverge for kortest mulig tid???
   Straffeloven, Menneskerettsloven og Norges Grunnlov sier nei og at det vil innebære massivt med grove forbrytelser overfor barnet, foreldrene og familien.
   Så hvor har de så noen lovlig lov-hjemmel for slikt??? Og ikke bare det motsatte???
   Det finnes ingen slik! Tvert om.
   At offentlig ansatte politikere eller dommere instruerer andre offentlige ansatte, gjennom direktiver, vedtak og ulovlige lover, til å begå grove forbrytelser er et velkjent historisk fenomen!
   Det blir ikke lovlig av den grunn!
   At offentlig ansatte skal kunne knuse uskyldige med-menneskers liv i sivil-befolkningen er uttrykk for en grotesk og pervers tankegang som ikke kjennetegner noe menneskelig samfunn!!!

   Rune L. Hansen:
   At offentlig ansatte adlyder andre offentlig ansatte eller ulovlige lover og avgjørelser heller enn lovlig lov og rett kan være eller er kanskje tryggere på kort sikt for den offentlig ansatte, men ikke mere når det avsløres og straffe-forfølges, når enn det skjer!

   
---
---
*****

--04-- 
-- Dagboks-notater, tirsdag 04. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, tildels noe vind-drag og i underkant av 5 pluss-grader Celsius her ute i natt. Lett overskyet, tildels noe lett vind-drag og omtrent 5 pluss-grader utover formiddagen og dagen. Enda 5 paller tørr og fin blandings-ved ankom tilkjørt i kveld. Mørkt og omtrent det samme utover kvelden, efter hvert med noe lett yr en stund. Med 4 pluss-grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--05-- 
-- Dagboks-notater, onsdag 05. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, noe vind-drag og omkring 4 pluss-grader Celsius her ute i natt. Noe lett overskyet og dust med sol, vind-drag og omkring 5 pluss-grader utover formiddagen og dagen. Mørkt og omtrent det samme utover kvelden og mot midnatt.
   
---
---
*****

--06-- 
-- Dagboks-notater, torsdag 06. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, et vind-drag og omkring 5 pluss-grader Celsius her ute i natt. Overskyet og tildels noe vind og yr utover dagen, med ca. 5 pluss-grader. Mørkt, noe yr, fuktig i luften og uten vind utover kvelden og mot midnatt.
   
---

---
*****

--07-- 
-- Dagboks-notater, fredag 07. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, et rolig vind-drag og omtrent 4 pluss-grader Celsius her ute i natt. Noe disig og yr utover formiddagen og dagen, med omkring 4 pluss-grader. Utover kvelden mørkt og omkring det samme, men gradvis til ned mot 1 pluss-grad henimot midnatt.
   
---
---
*****

--08--
-- Dagboks-notater, lørdag 08. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, disig, tildels yr og omkring 2 pluss-grader Celsius her ute i natt. Overskyet utover formiddagen, pluss med yr, disig lav himmel og vind utover eftermiddagen til en stund utover kvelden. Omkring 2 til 5 pluss-grader. Mye mørke skyer drivende mot nord utover kvelden, men efter hvert en stund uten regn. Tiltagende halv-måne i sør iblandt synlig. Vind-drag, yr og 4 pluss-grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--09--
-- Dagboks-notater, søndag 09. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, noe vind og noe yr og omkring 4 og 5 pluss-grader Celsius ute her i natt. Disig overskyet, yr, vind-drag med tildels mørke skyer fra sør og omkring 4 og 5 pluss-grader utover formiddagen og dagen og kvelden og mot midnatt.
   
---
---
*****

--10--
-- Dagboks-notater, mandag 10. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, yr og regn og omkring 4 pluss-grader Celsius her ute i natt. Ikke stort annerledes utover formiddagen og dagen og kvelden, tildels med noe vind, men sent på kvelden mot midnatt uten regn.
   
---

---
*****

--11--
-- Dagboks-notater, tirsdag 11. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt og omkring 5 til 3 pluss-grader Celsius ute her i natt. Ujevnt lett-skyet i flere lag utover formiddagen, med oppmot 6 pluss-grader frem mot klokken 13. Utover dagen og kvelden noe vind og 5 og 4 pluss-grader. Mørkt, grålig mørk himmel, vind-drag og 4 pluss-grader mot midnatt.
   
---

---
*****

--12--
-- Dagboks-notater, onsdag 12. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, et vind-drag og omkring 4 pluss-grader Celsius her ute i natt frem mot 3-tiden, derefter regn, uten vind. Grålig og disig overskyet, regn og i underkant av 2 pluss-grader henimot klokken 10, og derefter fuktige sne-filler og regn frem mot 12-tiden og senere utover eftermiddagen og disig. Omtrent det samme og noe skiftende utover kvelden, med vind mot midnatt. Jeg rakk en snar-tur innom Facebook  midt på dagen.
   
---
---

   Dung Svalland, 12.02. 2014 via Stopp Statens Overgrep mot Familien Svalland!:
   https://www.facebook.com/groups/svalland/permalink/724617960901755/

   Hva gjør bv ansatte? Sitter på kontor og stjele barn når de er ute. Og de kommer med løgner og trussel mot barna og familene deres

   *

   Rune L. Hansen:
   Og hvem er det som tillater eller aksepterer at det er slik?
   Og hvem er det som er med-spillere eller delaktige i at det er slik?
   I en politisk mafia-virksomhet som sier at far og mor er unødvendige, verdiløse og farlige for sine barn?
   Og som sier at barn, foreldre og det biologiske familie-liv er ingen menneske-rett, for andre enn seg selv?
   Og som kidnapper, fangeholder, torturerer og utplyndrer barn og foreldre i sivil-befolkningen?
   
   Brit Jensen:
   De jobber bare i ly av mørker sammen md politi ...

   Rune L. Hansen:
   Sammen med kriminelle i politiet. Mange der gjør seg kriminelle for å tekkes andre kriminelle ansatt i den offentlige forvaltningen! Jo flere dess verre!

   
---
---

   Rosalie MQuist, 12.02. 2014 via MinPappa.nu:
   https://www.facebook.com/groups/122127634874/permalink/10152209289899875/

   En sak kan gör mig galen!
   Jag vet att barn kostar, jag har 3 stycken så jag är fullt medveten om att halva lönen går till barnen.
   Men...

   En pappa som blir nekad vårdnad av mamman, som inte får närvara i barnets liv som han vill, och knappt har ett umgänge som fungerar, pga att mamman tror sig ha ägande rätt på barnet & inte vill ha pappan i barnets liv.
   Men ändå ska han sitta och betala 1273kr i underhåll till henne varje månad?!
   Det duger man till som pappa?
   Det var därför man som pappa valde att skaffa barn?

   *

   Örjan Bolander:
   Så illa att det är möjligt att utestänga men ändå kräva.

   Patrik Isaksson:
   Japp - en vanlig dag i mitt mitt liv ... jag är bidragsgivare ..1273x3 skall in varje månad - och jag får kanske se dem 2h per månad trots avtal på varannan vecka.. ; )
   Välkommen till Förorten Sverige ..

   Patrik Isaksson:
   Får i ansiktet från myndigheter "vänj dig" ; )

   Per-olof Stevén:
   Anser att detta borde vara en sak som dras in i samband vid umgängessabotage och skulle det vara så att verkställighet går igenom skulle detta dras in direkt och då kan jag lova att domstolarna hade haft mindre att göra

   Örjan Bolander:
   Helt rätt Per-olof. Att både kunna ta och tjäna på det är nog det konstigaste man tillåter i detta. Många skulle vara nöjda med att få ta hand om sina barn på lika villkor. Vid sabotage dra in detta. Vid fortsatt sabotage och brott mot avtal skall vite utdömas omgående. ..

   Per-olof Stevén:
   Jag vet och i mitt fall har detta lyckats dras ut i 3 månader från moderns sida innan det blir en verkställighets förhandling och dessa 3 månader anser jag mig att jag skulle ha sluppit detta för att det ska gå snabbare och för att ha sluppit utdragna processer och det bästa av allt hade kunnat bli ett fungerande umgänge snabbare

   Rosalie MQuist:
   Det är helt sanslöst!
   Kärringar ska bara ha och ha och ha och ha!
   Vad får männen?
   När man som kvinna särar på benen, likaväl männen, då har man ett ansvar!
   Tillsammans skapar man ett liv, tillsammans tar man hand om detta liv!
   Sen vet jag själv att det finns undantag där mannen eller kvinnan inte kan, eller klarar av att vara vårdnadshavare, men att vara egoistisk är inget skäl

   Örjan Bolander:
   Varje månad med uteblivet umgänge enligt fastställt i Tr. Borde uhåll innehållas. En process på flera år. Kan innebära stora kostnader.
   Ex sabotage 20 mån x 1273 = 25060 skattade kronor.....

   Örjan Bolander:
   Obs. Gäller ett barn. Ofta kan det vara flera barn och längre tid saboterandet och umgänges vägran sker....
   Stora belopp blir det. Både i underhåll och i rätten.
   Så ordspråket sätta ner foten och stämma i bäcken gäller inte...

   Per-olof Stevén:
   Just därför Örjan tänk hur mycket det hade kunnat spara i domstolspengar utöver att barnen hade haft bättre umgänge med sina föräldrar. Är själv inne på andra verkställighetsturen och tredje eller fjärde vårdnadstvisten och en del av detta hade man sluppit om man modern bara hade kunnat följa en dom

   Örjan Bolander:
   Helt sjukt.
   Det är oftast mannen som fått lov att stämma.
   Därför borde rätten kunna döma att den som orsakar detta och ej följer överenskommelser eller domar får stå för motpartens kostnad.
   Det skall aldrig löna sig att sabotera och ta.
   Vare sig ekonomiskt eller emotionellt.
   En dag så söker barn svar och då upptäcker dom vem som förstört deras möjlighet till ett dubbelt så bra liv. Baserat på två trugga sociala baser.
   Skrämande att det kan få fortgå så här 2014.

   Per-olof Stevén:
   Vad gäller verkställighet så betalar förlorande part men vårdnadstvisten betalar var part för sig tyvärr. Jag har inte stämt en enda av dessa gångerna vad gäller vårdnaden och det är vad som är mest illa att vi ska behöva upp till domstol hela tiden för modern inte kan acceptera domstolen

   Tony Åkerlund:
   Och så sägs det att män kan inte våldtas.

   Rune L. Hansen:
   Det er politisk organisert kriminalitet og mafia-virksomhet. Dommerne i rettsvesenet og manipulering med ulovlige lover er sentrale nøkkel-personer i denne mafia-virksomheten og indoktrineringen.
   Offentlig ansatte (politikere og dommere, etc.) som heller adlyder hverandre enn lovlig lov og rett!
   Absolutt ingen skal kunne frata et menneske retten til barn, foreldre og familie-liv! Dette er "umistelige og uavhendelige" menneske-rettigheter, samt en folke-rett og natur-rett.
   Bruk ikke ordet "samværs-sabotasje" om kidnapping, fangehold, tortur og utplyndring av barn og foreldre!

   
---
---

   Marius Reikerås, 12.02. 2014 shared a link:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10151868813856875

   "Det er utrolig at de byråkratiske irrganger og labyrinter skal kunne være så utmattende at en til slutt gir opp."

   Et byråkratisk mareritt
   http://www.bt.no/meninger/debatt/Et-byrakratisk-mareritt-3058791.html
   www.bt.no
   DEBATT: Det er utrolig at de byråkratiske irrganger og labyrinter skal kunne være så utmattende at en til slutt gir opp.

   *

   Liv Løberg:
   Endel kommuneansatte lever av å gjøre livet så surt som mulig for andre. Det er den lille 'makta' de har… Og den missbruker de godt!

   Rune L. Hansen:
   De adlyder heller hverandre og ulovlige lover og avgjørelser enn lovlige lover!
   Offentlig ansatte skal "respektere og sikre" menneske-rettighetene og lov og rett for enhver. Ikke overlate til andre å gjøre det.

   Hilde Salvesen:
   Og spillet er større en vår forstand.. http://www.dn.no/forsiden/kommentarer/article2752217.ece
   Rått parti - DN.no
   www.dn.no
   Hans Gude Gudesen ble i 2002 varslet om at han ville bli ilagt en tilleggsinntekt på 326 millioner kroner, fordi skatteetaten mente han hadde mottatt styrehonorar i form av opsjoner. Så ble det stille i mange år. I 2008 endret etaten strategi i det skjulte, og først i 2012, forelå et vedtak i saken....

   Terry Hopkin Sundby:
   det er ennmakt eliten som like lite folks adgang til internet og andre synnes punkter en syne i kontrollert media

   Rune L. Hansen:
   Litt sitat - fra "Rått parti", DN.no:
   "I gårsdagens avis stiller medlem av skatteklagenemnda, Ane Sofie Tømmerås, spørsmål om skatteyteres rettssikkerhet i konfliktsaker. Den tidligere arbeiderpartipolitikeren mener at det lønner seg økonomisk for medlemmene å holde med myndighetene. Da er det nærmest bare å sette et kryss, og saken er ferdigbehandlet. Dersom myndigheten skal overprøves kreves imidlertid tidkrevende møte i hele nevnden. Fordi brorparten av honoraret er fast, truer dette rettssikkerheten. Og hvorfor er det bare når myndighetene skal overprøves at det trengs en grundig behandling? Det bør stilles like store krav til begrunnelse dersom nevnden fatter vedtak i skatteyters disfavør. Det faktum at mange av nevndmedlemmene er legfolk, bidrar også til at skattemyndighetene blir et rått parti. Det er nemlig myndigheten selv som forbereder sakene der de selv er part, og det er også vanlig at de bisitter behandlingen. På denne måten gjør systemet en allerede skjev maktfordeling enda skjevere.
   I stedet for å gjøre borgerne trygge på at ingen skal slippe unna med juks, valser skattemyndigheten over enkeltmennesker på en slik måte at man ender med å holde med skatteyterne nærmest uansett hva de måtte ha gjort."

   Jørgen Skarsvåg:
   Dette er et samfunnsproblem nr 1.
   Dette er ikke demokrati.

   Jørgen Skarsvåg:
   Det skal ikke være slik i Norge
♥ 

   Tove Brook:
   Det er en strategi som blir ofte brukt her til lands.

   Monika Johnsen:
   Utmattelsestaktikk brukes over alt der det offentlige er inne i bildet.

   Rune L. Hansen:
   Mange, bevisst eller ubevisst, hermer efter kriminelle i og omkring den offentlige forvaltningen som bagatelliserer sine forbrytelser, og det gjør det desto verre for deres ofre!
   Forbrytelser i den offentlige forvaltningen (inklusivt manipulering med eller tillaging av ulovlige lover eller avgjørelser) er tusener ganger verre enn all annen slags kriminalitet!
   Ta f. eks. Straffeloven § 123 på alvor:
   "§ 123. Misbruger en offentlig Tjenestemand sin Stilling til ved Foretagelse eller Undladelse af Tjenestehandling at krænke nogens Ret, straffes han med Bøder eller Tjenestens Tab eller med Fængsel indtil 1 Aar. / Har han handlet for at forskaffe sig eller andre en uberettiget Vinding, eller er ved Forbrydelsen betydelig Skade eller Retskrænkelse forsætlig voldt, kan Fængsel indtil 5 Aar anvendes."

   Nils Johan Persen Utsi:
   Jeg har også trodd at jeg kunne påberope meg nettopp den nevnte paragraft, og gikk engang til anmeldelse der motparten var offentlig etat. Kan ikke engang huske hva svaret fra politiet var, så jeg antar at det var det saken henlagt..

   Inge Bjart Torkildsen:
   Så var det å sette i gang igjen å samle årsoppgaver og bilag til selvangivelsen og residencia fiscal for 2013 før 2012 er ferdigbehandlet. Flekkefjord Sparebank var raskt ute med en rapport på dagen, men OBOS er litt vanskeligere å få kontakt med. Dagens ord fra "våre sikre tjenester": Du sendes automatisk videre i løpet av få sekunder. Internal Server Error....Tok fire dager før OBOS svarte på henvendelsen om at årsoppgaven kommer i automatisk i januar og at jeg da kan sende den tilbake for stempel og underskrift som er nødvendig her i Spania. Kom ikke noe automatisk i januar og kun automatsvar i februar sålangt uten at noe skjer. Velkommen til OBOS. Vi beklager. Tjenesten er ikke tilgjengelig. Avslutt og prøv igjen senere. Kontoen ble jo avviklet så da er det vel vanskelig å finne data? Ringte dem på telefon og fikk nr. 1 i køen. Det er for tiden noe kø. Hvis du ønsker å bli ringt opp igjen, tast 1. Du vil da beholde din plass i køen. Men selvsagt kan man bare taste et åttesifret nr. og ikke landkode og et nisifret spansk nummer. Ikke noe svar på en halvtime og la på...

   Anita Elias Sin Mazhoudi:
   Kjære vene.... er dette virkelig mulig ?..... Så firkantet og sneversynt går det ikke an å bli....

   Astrid Helen Mejri:
   Dem bruker autoriteten for hva der er hvert. dem har jo bestemt seg for at dem skal ommplasere ett hvist antall barn i året

   
---
---

   Marius Reikerås, 12.02. 2014:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10151867821021875

   I 2013 ble 460 polititjenestemenn anmeldt for vold i tjenesten. Ingen ble domfelt.

   *

   Tor H. Hunshammer:
   LIKER IKKE!

   Finn Kristian Halvorsen:
   Kamratklubben grei dette. Hvor mange anmeldelser ble henlagt og hvor mange ble ført for domstolen for så å bli frikjent?

   Monika Fredriksen:
   Stort tall og ingen dømt

   Ann-Jorid Storjord:
   Hvordan kan spesialenheten gå rundt å tro at de blir tatt på alvor og at dette er noe som kan fortsette...?

   Magne Leonard Karlsen:
   Hvor mange anmeldelser medførte tiltale?

   Morten Aarmo Presthus:
   bør selv stilles for domstolen for grov tjenesteforsømmelse og korrupsjon.

   Ann-Jorid Storjord:
   Det virker som Presthus toer sine hender og overlater skylden til dem han er sjef over...?

   Bjørn Inge Sund:
   Nå må politimesteren og som er den øverste sjefen og nå er det på tide at han følger straffeprosessloven på samme måte mot disse politi tiet som gjør et eller straffbart forhold. De som er påført en vold i fra en politimann i tjeneste. Skjør en sivil sak mot denne personen og still denne personen til ansvar innen for alle lovbrudd.

   Astri Hesseberg:
   Sånn er det i alle "politistater" : (

   Kenneth Skailand:
   Jeg anmeldte 2 stk. i 1989. Var samme resultat den gang... : (

   Mette Solberg:
   Kom ikke som noe sjokk egentlig

   Lilliann Roppen:
   Merkelig at det står at prioriterte oppgaver er •Saker som gjelder spørsmål som kan innebære at ansatte i politiet har et ulovlig samarbeid/tilknytning med kriminelle miljøer. Skal ein vente over 5mnd på svar på prioriterte oppgaver?? - lurer på kor lang ventetida er på ikkje-prioriterte saker??

   Lars H. Widding:
   Denne politimannen ble også frikjent for å banke opp en man i rullestol, riktignok ikke i Norge, men det er en illustrasjon om hva de slipper unna med
   http://thefreethoughtproject.com/cop-beat-wheelchair-bound-man-guilty-charges/
   Cop who Beat Down a Wheelchair Bound Man Found Not Guilty on All Charges
   thefreethoughtproject.com
   Back in 2012 Richard Jouppi was booking 50-year old, wheelchair bound, Anthony Jon Jackson in the detoxification center. Jouppi was clearly causing pain and hurting Jackson, at which point Jackson reached up with his arm to defend himself, and told Jouppi, "you can't do that." Jouppi then stooped to...

   Rita Kvaløy:
   I Norge?

   Morten Eide Fylkesleder Din-nt:
   Hvor store er mørketallene?

   Vera Anita Basso:
   så politimenn er ikke voldelige ?

   Helge Huseby:
   Egentlig betyr det at at man får ta saken i egne hender og straffe politibetjentene selv (les borgervern) For staten gjør det jo ikke... (Og ja, eg ser på domstolene som staten)

   Lilliann Roppen:
   Konklusjonen må vel være at ein legg ned Spesialenheten - ikkje vits å oppretthalde (ha utgifter på) ein etat som ikkje har noka virkning.

   May Britt L. Abinda:
   Bare denne uken har jeg hørt om to forskjellige menn som har "fått hard medfart" på politistasjonen i Bergen. Brist i ribbeben og mørkeblå merker på halvparten av kroppen, så det går nok en voldelig person løs der nede nå i disse dager. : (

   Kirsten Leikny Femundsenden:
   Oi, det var da mange. Hva er grunnen til dette, - kunnskapsmangel, utilstrekkelighet, overarbeidethet eller ??? Norske domstoler er jo en parodi og synes å fungere kun som sysselsetting for en gruppe mennesker. - Men årsaken til volden i politiet må det kunne gjøres noe med.

   Anja Gabriele Neske:
   I kriminalomsorgen er det enda bedre - der anmeldes ingen, skader dokumenteres ikke (og har dermed ikke hendt) og i journalen er hendelsesforløpet lettere omskrevet. Ingen fare for at vold får konsekvenser, altså.

   Marit Ringen:
   Huffamei

   Lena Therese Tøndel Midtsian:
   Fysj! Også kommer de seg unna .... En skam for landet vårt! Blir bare mere og mere korrupt Norge også dessverre for oss : (

   Nina Grønneberg Andresen:
   ....................................... Har ikke ord.

   
---
---

   Marius Reikerås, 11.02. 2014:
   https://www.facebook.com/marius.reikeras/posts/10151867120626875

   Til alle som er i kamp mot staten i saker som vedrører omsorgsovertakelse.

   Dette er den viktigste setningen som Menneskerettsdomstolen har kommet med og den bør brukes av alle som kjemper for å få familien samlet. Utdraget står i saken K og T v Finland fra 2001 premiss 178:

   "The Court, would first recall the guiding principle whereby a care order should be regarded as a temporary measure, to be discontinued as soon as circumstances permit, and that any measures implementing temporary care should be consistent with the ultimate aim of reuniting the natural parents and the child (see, in particular, Olsson (no. 1)"

   Dette er også det beste beviset for at Norge svært ofte bryter menneskerettene i saker som omhandler omsorgsovertakelse

   *

   Marit Hagen:
   Bra

   Rune Fardal:
   Sprer den!

   Rigmor E. Bjørgvik:
   Har delt.

   Jonna Melek:
   Å kjempeflott!!!
   Kan den brukes også i de saker som omhandler de som er gift med utlendinger??
   Som av tomme og verdiløse begrunnelser får avslag på familie besøk og gjennforening og overser det 'menneskelige hensyn', Marius Reikeråd?

   Anita Elias Sin Mazhoudi:
   Bra!!! Ja...jeg også har det samme spm. som Jonna Melek.... Kan denne loven brukes til søknad om fam,gjenforening der man er gift og har felles barn?

   Anita Elias Sin Mazhoudi:
   Delte denne statusen også... ; )

   
---
---

   Fortsettelse fra 31.01. 2014:
   https://www.facebook.com/rlhhun/posts/10201732083398582

   Arild R.kvitsand:
   Det er IKKE barnet som skal straffes, men Foreldrene!! Så da må foreldrene settes under offentlig forvaltning;)
   February 1 at 1:14am · 

   Rune L. Hansen:
   Artig liksom du, Arild R. kvitsand. Det er omtrent umulig å straffe en far eller mor uten at det samtidig også straffer barnet. Men er en eller begge foreldre kriminelle, f.eks. også ved å kidnappe eller på annen måte mishandle et barn, så er det i henhold til Straffeloven den eller de kriminelle som skal straffes (og da gjelder det om i minst mulig grad å straffe også barnet). Gledeligvis er foreldre sjelden i det heletatt kriminelle i forhold til sine egne barn. Tvert om. Men det politiske såkalte barnevernet og deres med-spillere er meget grovt kriminelle overfor både barn og foreldre. Mildt sagt! Og det er det som er problemet og de som må straffe-forfølges og settes under offentlig forvaltning! Ikke barna og ikke foreldrene i sivil-befolkningen!
   February 1 at 1:47am ·

   Rune L. Hansen:
   Men hvis en far eller mor utestenger den andre forelderen fra barnet, uten at det er i nødvendig og begrenset nødverge, så er det også ulovlig og straffbar kidnapping og fangehold og mishandling eller tortur. Pluss falsk familistand, etc. Men slikt gjør ikke foreldre uten at det er i form av delaktighet i politisk organisert kriminalitet!

   
---
---

   Tomas Eriksson, 07.02. 2014 via MinPappa.nu:
   https://www.facebook.com/groups/122127634874/permalink/10152198523814875/

   Det jag nu kommer att berätta om är en smula plågsamt men åxå utelämnande.... Jag satt idag och samtalade med en man som just nu genomgår samma öde som jag gjorde för ca 18 år sedan.

   Han berättar för mig om en händelse i hans liv som gjort honom förargad, bitter och våldsamt avståndstagande till det norska samhället, han beskriver en bitterhet och ett svek inte bara mot honom själv men åxå mot hans fyraåriga dotter. Efter en tid tilsammans med dotterns mamma känner han till sin förtvivlan att han inte älskar henne och att han trots all intalelse att det ända rätta är att göra slut på förhållandet till modern. Hon i sin tur svarar med att ta dottern till sin hemstad Haugesund.... Det är som att fly till ett annat land i egentlig mening ungefär som att röva sin dotter från stockholm till gotland. Men sen börjar sveket.... SVEKET från samhälle vänner och familj. Han får fysiska symtom på en mental skada, dessa fysiska men gör att han inte sover om nätterna, känner sig stressad och trots att både han och han advokat känner sig ganska säker på att ansträngningarna är fruktlösa tar dom upp striden om dottern för det är en strid.... under tiden som striden pågår får han av norska myndigheter inte träffa dottern som känner sig sviken av sin far... varför kommer han inte, varför läser han inte nattsaga och varför får jag inte presentera honom för mina vänner och visa att jag faktiskt åxå har en PAPPA!!! jo därför att norska myndigheter inte tycker att barn i så ringa ålder skall behöva välja mellan mamma och pappa utan att det är bättre att bara välja mamma och skylla allt som är fel här i värden på män, varför inte? mäns ända uppgift är ju att betala lr hur? domstolen kom fram till att på grund av att barnet nu under så lång tid bott i Haugesund och i stort sätt haft obefintlig kontakt med sin far så skulle enskild vårdnad tillfalla modern och han tilldöms försörjnings plikt utan hänsyn tagen till dom 200 000 kronor han lagt ned i vårdnads tvisten. Inte helt olikt mitt eget öde..... men sveket från familjen vänner och domstol satte djupare spår än den ekonomiska orättvisa som jag och min kollega åsamkats, vi är ju ändå bara till för att betala, vår blotta existens är ju bara för att betala..... själsligt lr ekonomiskt skiter ni ju i!!! Vart är alla femofittor nu på ren svenska.... jag glömde det är ju bara jämnlikhet på era villkor ni eftersträvar, jämnlikhet är det ni vill ha så länge männen betalar....... ingenting har hänt, allting är fortfarande detsamma

   *

   Calle Slåtteby:
   ♥ ♥ ♥

   Linda Backström:
   Gråter! Skäms över att vara kvinna! Feminismen gör bara skada ingen nytta! Sverige borde skämmas för hur man diskriminerar Män i dessa frågor!

   Oliver Grozdanovski:
   Det är i Sverige också  
   Lovar

   Tomas Eriksson:
   Det var I Sverige det hende mig, blev bara så kraftigt førvånad att exakt samma tillvegagångs sett var i bruk 18 år senare i Norge......

   Oliver Grozdanovski:
   Norge är modernt land
   Dom ligger före Sverige med rättsväsendet

   Rune L. Hansen:
   I både Norge og Sverige er en politisk mafia-virksomhet som gjennom-syrer hele den offentlige forvaltningen og meget aktivt, systematisk og fullstendig motarbeider menneske-rettighetene og lov og rett. Samtidig med falskhet og dobbel-moral!

   
---
---
*****

--13--
-- Dagboks-notater, torsdag 13. februar 2014, Vinberget: 

   Vind og omkrng 4 til 2 pluss-grader Celsius her ute i natt frem mot 5-tiden, derefter med regn. Regn, vind og disig med 2 pluss-grader frem mot klokken 12. Videre det samme, men mot kvelden uten regn. Skyer drivende fra sør, tildels synlig full måne i sør-øst, vind og dunkelt mørkt klokken 20.30. Disig, vind og yr noe senere, men 3 pluss-grader og uten yr mot midnatt.
   
---

---
*****

--14--
-- Dagboks-notater, fredag 14. februar 2014, Vinberget: 

   Regn, disig, et vind-drag og 3 pluss-grader Celsius her ute klokken 02 i natt. Overskyet og for det meste regn og yr utover formiddagen og dagen, med omkring 4 pluss-grader og oppmot 5. Mindre regn fra omkring 20-tiden, med månen full tildels dust synlig i øst. Grålig mørk himmel og 3 pluss-grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--15--
-- Dagboks-notater, lørdag 15. februar 2014, Vinberget: 

   Kraftig vind, lett regn og 2 pluss-grader Celsius her ute fra 4-tiden i natt. Overskyet, disig himmel, regn og yr for det meste utover formiddagen og dagen, tildels også vind og omkring 4 pluss-grader. Mørkt og det samme utover kvelden og mot midnatt.
   
---
---
*****

--16--
-- Dagboks-notater, søndag 16. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, disig, regn og yr og omkring 5 pluss-grader Celsius her ute i natt. Disig, regn og yr utover formiddagen og det meste av dagen, med omkring 4 pluss-grader. Med 3 pluss-grader og mørkt klokken 23 og mot midnatt.
   
---
---
*****

--17-- 
-- Dagboks-notater, mandag 17. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, tildels mørke sky-drev fra vest, lett regn, yr og omkring 3 pluss-grader Celsius her ute i natt. Nokså overskyet og 3 pluss-grader utover formiddagen, med en hagle-skur omkring 13-tiden. Lite nedbør resten av dagen, men temperaturen efter hvert mot kvelden i underkant av null. Videre omtrent det samme, med noe skyet og avtagende måne i sør-øst mot midnatt.

   Politikere, dommere og andre offentlig ansatte som ikke kan eller forstår prinsippene for lov og rett, men som tror seg selv med med-spillere og ulovlige lover og avgjørelser å være lov og rett, er livs-farlige og en katastrofe for med-mennesker, sivil-befolkning og verden!

---
---
*****

--18--
-- Dagboks-notater, tirsdag 18. februar 2014, Vinberget: 

   Nokså mørkt og i underkant av null grader Celsius ute her i natt. Lett overskyet frem mot klokken 09, da noen banket på døren og jeg gikk og åpnet døren for å se hvem det var, i håp om ikke mere hus-inkvisisjoner og terror-aksjoner. Det var to uniformerte kvinner fra Mattilsynet, antagligvis de samme som sist ( ekstern ). De sa de kom for å se på mine hunder og spurte om hvor mange jeg har nu. Jeg sa omtrent at det er mitt privat-liv og at de ikke har noen lovlig lov-hjemmel for å innblande seg i det hvis det ikke er ønsket eller akseptert av meg. Underforstått henvist til hva de er tilsendt av min politi-anmeldelse ( ekstern ). Noen adekvat besvarelse eller tilbakemelding fra Mattilsynet, politiet eller andre offentlige instanser har jeg enda ikke mottatt. Jeg sa nu til de to kvinnene fra Mattilsynet at de ikke har noen lovlig lov-hjemmel for det de ønsker. Og at det er inntil 30 år fengsel-straff for den forbryter-virksomheten de er delaktige i (overfor meg og min familie). De sa de har lov-hjemmel i Hundeloven. Og jeg gav uttrykk for at noen slik lovlig lov-hjemmel har ikke Hundeloven, - hvorfra skulle den vel ha det? Vi må komme med politiet hvis du ikke slipper oss til, sa en av de to kvinnene, samtidig som de gikk mot bilen de var kommet med. Jeg bagatelliserer ikke slik virksomhet og min tanke da var at jeg kun slipper de til hvis de tvinger og truer sterkt nok med å bryte seg inn. Og at jeg fortsatt henviser til min politi-anmeldelse. Da de gikk var jeg allerede usikker og utrygg på om eller når eller hvordan og eventuelt med hvem de kommer tilbake igjen. Den samme usikkerheten og utryggheten som jeg både kronisk og akutt døgnet rundt har hatt i flere år nu, i forhold til den politiske mafiaen og dens med-spillere. Og nu igjen sterkere og mere merkbar. Og jeg har jo dessuten også erfart og vet sikkert nok at de er troendes til nærsagt absolutt hva som helst. De enser hverken proposjoner, mennesker, dyr, samfunn eller lovlig lov og rett.
   Mørkt og null grader klokken 19. Enda ingen flere angrep her hjemme i dag. De to kvinnene i Mattilsynet og mange andre kan omtrent umulig være så dumme (om enn ond-sinnede og perverse) at de tror at det er lovlig å tilsidesette Norges Grunnlov, Menneskerettsloven og Straffeloven med Hundeloven! Det er både ulovlig og straffbart, om enn gjort med forhastede slutninger. Også for politikere, dommere, politi eller andre i den offentlige forvaltningen å vedta eller å bruke ulovlige lov-bestemmelser eller avgjørelser forurettende!
   Det er meget viktig å få stoppet denslags! Det samme også mht. alle de ulovlige og forurettende lov-bestemmelsene og anvendelsene med f.eks. den såkalte Barneloven og Barnevernsloven! Og selvfølgelig også ulovlige lov-bestemmelser som innføres i Norges Grunnlov eller i Straffeloven! Et eksempel på dette siste er den ulovlige endring av Straffelovens § 216 i fjor, som dermed også ble en ulovlig lov-bestemmelse! Tilsvarende er det flere grovt ulovlige ikke vedtatte paragrafer i Straffeloven 2005, men som av noen og visse blir forsøkt fremstilt som at kan bli lovlige! Ulovlige lov-bestemmelser eller avgjørelser hverken er eller kan bli lovlige!
   Mørkt og det samme været mot midnatt.
   
---
---
*****

--19-- 
-- Dagboks-notater, onsdag 19. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt og omkring null grader Celsius her ute i natt. Sne fra omkring 07.30-tiden, tildels i en blanding av sludd og yr fra omkring 08-tiden. Gradvis mindre nedbør og tildels nokså blålig himmel og omkring 2 pluss-grader fra midt på dagen og utover eftermiddagen. Utover kvelden 2 minus-grader, mørkt og endel stjerne-himmel. Nærmere 3 minus-grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--20--
-- Dagboks-notater, torsdag 20. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt med en dus måne tildels synlig og omkring 4 minus-grader her ute i natt. Grålig overskyet, et vind-drag med noe sne-rusk og oppmot 1 pluss-grad frem mot klokken 12. Jeg sjekket i dag med banken om restene av trygden for februar nu hadde ankommet fra NAV til min bank-konto. Og ja, men nu med enda omkring tusen kroner mindre! Nu med ca. 13.500,- kroner netto utbetalt. Trygden fortsatt strippet for det meste og uforutsigbar og altfor lite utbetalt i forhold til å kunne leve. For meg ikke engang tilnærmet å kunne leve som vanlig eller anstendig. Det eneste forutsigbare med det er de stadige angrepene og den stadig videre utplyndringen og ødeleggelsene.
   Den stadig viltert og videre pågående utplyndringen har nu pågått siden barna ble kidnappet 03.04. 2008! Alle mine protester har blitt forhånet og fortiet og bare besvart med videre terror og utplyndringer. Og barna er som meg enda under livs-farlige trusler og angrep kidnappet og fangeholdt.
   Kidnapperne og deres med-spillere triumferer fortsatt og viderefører sine perversiteter og grove forbrytelser.
   Nær-butikken her, 6,55 km herifra, bringer fortsatt en gang i uken, hver fredag, dagligvarer til mitt fangehold her. Og min bil er fortsatt uten skilter og jeg uten både bevegelses-muligheter og det meste av alt annet. Heldigvis er det dog her hjemme jeg er fangeholdt. Hver fredag formiddag har nær-butikken utkjøring av varer og må jeg rundt klokken 9 telefonere for å bestille dagligvarer tilkjørt. Det blir omtrent det samme hver gang, dagligvarer for omkring to tusen kroner hver fredag. Inklusivt tobakk for ca. en tredje-del. Jeg ser knapt de som leverer dagligvarene eller andre. Jeg er stigmatisert, gjennom-torturert, ødelagt og nektet både familie-liv og sosialt liv. Og det er fortsatt og videre viktig for meg å dokumentere hele saks-komplekset. 
   Lett sne og vind her ute omkring klokken 13. Efter hvert slafs og uten nedbør, men regn, vind fra sør og mørkt og oppmot 3 pluss-grader mot kvelden. Mørkt og tildels yr mot klokken 22.
   Hadde vi ikke blitt angrepet og barna kidnappet så hadde det nye og store huset som var planlagt straks innenfor inngangen til eiendommen her vært ferdig nu. Og landskapet og den store hagen her og alle våre verdier vært storlig langt foredlet og forskjønnet. Og ingen av barna eller i familien ville ha blitt utsatt for den ondskapen de nu har gjennomgått og enda og videre er utsatt for og ødelagt av. Vi ville også ha eid eiendom med landskaper og hus i minst et annet land. Og hatt flere selvstendige og egne arbeider og inntekter i familiens egen eie og regi, både i og utenfor Norge. Alt ville ha vært fullstendig annerledes og for oss uten annet enn trivsel, glede og fryd! Til stor glede og nytte også i samfunnet og verden. Og barna anstendige, ivrige, selvstendige, sterke og kunnskaps- og evne-rike.
   Og alt mitt arbeide og også forfatterskap ville ha vært fullstendig annerledes og i frivillighet og glede.
   At det i steden gikk slik som det er nu er fullstendig groteskt, men i det heletatt ikke det minste min feil.
   Disse samfunns-forholdene i Norge nu har fortsatt en politisk mafia-virksomhet som grovt uhyrlig og katastrofalt ødelegger mennesker, samfunn og verden!
   De fleste representantene for de nye regjerings-partiene i Norge som kom i posisjon i fjor er eller blir selv delaktige i den samme politiske mafia-virksomheten. De overtar og viderefører den offentlige mafia-virksomheten som ble innarbeidet av og propagandert for av Arbeiderparti-mafiaen, uten å våge å endre på annet enn småtterier.
   Dette er enda det triste og videre ødeleggende faktum.
   Helt mørkt, et vind-drag og i overkant av 4 pluss-grader mot midnatt.
   
---
---
*****

--21--
-- Dagboks-notater, fredag 21. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, tett med mørke skyer og omkring 4 pluss-grader Celsius her ute i natt. Regn, yr og vind-drag fra omkring 5-tiden. Mindre nedbør utover dagen. Mørknende og 3 pluss-grader ved 18-tiden. Tildels noe yr utover kvelden. Jeg trenger enda to harddisker jeg skal bestille.
   
---
---

*****

--22--
-- Dagboks-notater, lørdag 22. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, vind, yr og omkring 3 pluss-grader Celsius her ute i natt. Overskyet, regn, yr og tildels disig med omkring 4 og 5 pluss-grader og noe vind det meste av dagen. Mørkt og omtrent det samme utover kvelden og mot midnatt.
   
---

---
*****

--23--
-- Dagboks-notater, søndag 23. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, regn, vind og 5 pluss-grader Celsius her ute i natt. Yr, regn og vind det meste av dagen og kvelden, med omkring 5 pluss-grader. Også mot midnatt.
   
---
---
*****

--24--
-- Dagboks-notater, mandag 24. februar 2014, Vinberget:

   Mørkt, regn, yr, vind og 5 til 6 pluss-grader Celsius her ute i natt. Mindre og uten regn utover formiddagen og eftermiddagen. Det ankom med posten i eftermiddag et brev fra Mattilsynet ( ekstern ). Som det fremgår, later de som om mitt brev til de, inklusivt min politi-anmeldelse, ikke eksisterer. Før helgen mottok jeg et annet svindel-brev, fra Arbeiderpartiets AUF ( ekstern ), som fortsatt later som om jeg har vært eller er medem i Arbeiderpartiet eller AUF. Så motsatt virkeligheten som mulig også det. Hvor mange andre, og hvem, som blir utsatt for det samme? Fort mørknende, regn, vind, disig og 5 pluss-grader fra 18-tiden. Omtrent det samme videre utover kvelden og mot midnatt med 4 pluss-grader og mindre regn.
   
---

---
*****

--25--
-- Dagboks-notater, tirsdag 25. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt og i underkant av 5 pluss-grader Celsius her ute i natt, tildels også noe yr. Overskyet, antydninger til yr og oppmot 8 pluss-grader frem mot klokken 10. Ved 9-tiden varslet hundene at det kom noen. En politi-bil pluss to andre biler. Derefter kom 3 uniformerete politi-menn sammen med 3 sivil-kledde kvinner gående inn på eiendommen her henimot husene, mens jeg gikk ut for å se hva og hvem det var. Det viste seg å være iallfall antagligvis to kvinnelige representanter for Mattilsynet med de andre som sine nyttige og antagligvis uvitende "idioter" i sitt følge. Både Mikka, Solid og Rosa var ute og helt løse da de kom, og de hilste på folkene. Ellers forløp det hele nokså rolig og som en nokså mild og tilbakeholdende hus-inkvisisjon som trakk seg tilbake efter mindre enn en halvtimes tid. Jeg gjorde som vanlig lyd-opptak og nu også noen bilder ( ekstern ). Jeg forsøker bedre å innarbeide prosessen med å laste opp slikt til Internettet, og nu best mulig umiddelbart. Men jeg har ikke fått automatisert slike prosesser enda. De muligheter jeg for mitt vedkommende må forholde meg til har fortsatt mange begrensninger. Videre utover dagen tildels mindre overskyet og omkring 10 pluss-grader og oppmot 12 og noe vind. Fra 18-tiden mørkt, yr og regn og 
noe mere vind og fra 9 pluss-grader til 6 klokken 22. Videre det samme mot midnatt. Mørkt, regn og vind.
   
---

---
*****

--26--
-- Dagboks-notater, onsdag 26. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, et vind-drag, tildels yr og 6 pluss-grader Celsius her ute i natt. Overskyet, tildels yr og vind-drag og 6 pluss-grader utover formiddagen og dagen. Mørkt og ellers det samme utover kvelden og mot midnatt.
     
---

---
*****

--27--
-- Dagboks-notater, torsdag 27. februar 2014, Vinberget: 

   Mørkt, regn, vind og omkring 4 pluss-grader Celsius her ute i  natt. Overskyet, noe vind og tildels noe dus sol og
og antydninger til yr og omkring 5 og 6 pluss-grader utover formiddagen og dagen. Mørkt, noe vind-drag og 6 pluss-grader utover kvelden. Mørkt, et vind-drag, noe yr og 5 pluss-grader mot midnatt.
   
---
---
*****


--28--
-- Dagboks-notater, fredag 28. februar 2014, Vinberget: 

   Omkring 5 og 4 pluss-grader Celsius, regn og mørkt her ute i natt. Overskyet og tildels regn utover formiddagen, uten regn videre utover dagen, med omkring 4 og 5 pluss-grader. Nokså mørkt og 4 pluss-grader klokken 19. Mørkt, 3 pluss-grader og noe yr klokken 21. Jeg ser via Internettet at Carl I. Hagen i Fremskrittspartiet avslører seg i media-oppslag i dag overfor offentligheten som veldig tydelig å ha et veldig perverst forhold til med-mennesker, barn, foreldre og familier. Tydeligere enn tidligere, overfor folk flest. Ikke overraskende egentlig og han er bare en av de mange som har bidratt sterkt til å gjøre norsk politikk til organisert grov kriminalitet, som grundig har pervertert og ødelagt mennesker og samfunn ikke bare i Norge! De er i sin selvgodhet, frekkhet og mangel på anstendighet og med-menneskelighet overfor andre enn seg selv og sine egne helt utrolig forskrekkelig intolerante og livs-farlige overfor med-mennesker! Med en slik basis frekkhet og egoisme karrer de seg frem for å tekkes flest mulig andre med lignende holdninger, inn i den offentlige forvaltningen - hvor de biter seg fast og hærjer, indoktrinerer og ødelegger i vide omkretser! Og tror seg selv å være lov og rett! Og at sivil-befolkningen og samfunnet stemmer på de, når det egentlig blir de selv som bestemmer hvem sivil-befolkningen og samfunnet skal stemme på! Uten prinsippene for lov og rett blir samfunnet et anti-demokrati og terror-regime. Får de befestet sin posisjon så revolusjonerer de menneskelig anstendighet og lov og rett med perversiteter, terror, trakasseringer og utplyndringer! Ingenting nytt med det. Men så forferdelig og forskrekkelig hver gang et samfunn ender opp i slikt noe! Ingenting nytt heller med at de frister, lokker og frir til alle de som har det nokså godt og er tilfredse eller som vil være med-spillere, forut for at de selv rammes! De bruker de tilfredse og fristede for å tilsløre sine forbrytelser. Iøvrig ankom et nytt brev fra Mattilsynet med posten i eftermiddag ( ekstern ). Utrolig og uvanlig nok så forsøker de å fremstå som snille og anstendige denne gangen. Enhver kan selv eventuelt fundere på hvorfor - også angående det. Mørkt, noe yr og 2 pluss-grader mot midnatt.
   
---
---
  

*****


<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste månedeksternt ) ---- 

<----  Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

 ---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16.17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. --- 
----- 
-----  Øverst denne side
---
--- qqq