----- Denne side: db201011.html   

<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste måned ( eksternt ) ---- 

<---- saker–index.html  ( intern )   <---- Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16.

17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. ---- 
----- 
--- November 2010 - Dagboks-notater, rlh, Vinberget, Vikebygd, Vindafjord:


--01-- 
-- Dagboks-notater, mandag 01. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 2 pluss-grader Celsius her ute i natt. Sol og lett slørete himmel med nydelige mønstre og 10 pluss-grader klokken 11.
---
   Fortsettelse fra mine Dagboks-notater for i går:

   Caroline Hanson:
   han er 9 mdr. (eller rettere i morgen) TRO mig jeg vil give ALT i verden for at gøre dette om at genskabe kontakten med hans far på den GODE måde omkring vores dreng... jeg vil give ALT den tid der sku til for at de ku komme til at lære hinanden igen at kende. jeg vil give ALT... men jeg kan ikke for han er VÆK... jeg fatter MINUS at han ku gøre det... men han gjorde det i afmagt fordi han ikke viste hvad han sku gøre mere for at fuldende sit liv.. TRO mig den føelse er SLET ikke rar at vide at man har været skyld i.

   Rune L. Hansen:
   Og din sønns far er ikke den eneste, Caroline. Det er mange, mange, mange - ødelagte, utplyndrede og døde og frarøvet livets mest sentrale elementære verdi, vern, rettighet, ansvar og forpliktelse, og frarøvet livets rett. På grunn av slikt noe av grov urett, egoisme, selv-godhet og forhastede slutninger. På grunn av mangel på respekt for de elementære felles-menneskelige selvfølgeligheter.
   At grådig egoisme, hovmod og forhastede slutninger også gjør seg gjeldende så som organisert egoisme, eller som synse-mafiaer eller som politisk, offentlig eller forvaltningsmessig eller profesjonsmessig kriminalitet er forskrekkelig urett, og trist, trist, trist.
   
   Rune L. Hansen:
   Besinnelse, beskikkelse, bot og bedring - og bekjennelse, er veien videre å gå.
 
   Kirsa Aagaard:
   ‎@Caroline, det gør mig usigelig ondt for din søn.
   Grunden til jeg skrev : du har åbenbart løjet ???? var dette
   Kvinder GLEM jeres beskyldninger om psykisk vold, personlig forfølgelse, og alle jeres andre LATTERLIGE anklager...
   jeg har selv brugt dem alle,
   Det er så grusomt, at mennesker kan behandle hinanden på denne måde og mange andre måder.
   Måske kan din historie, få andre til at tænke sig om.

   Caroline Hanson:
   Det var der jeg var i tankerne! at de folk som kæmper en kamp for at de skal undgå at deres barn skal lære den anen forældre! at kende, hvorfor ikke bare samarbejde. man fik jo det barn/børn i KÆRLIGHED, eller ja man viste sku at chancen for at blive gravid da man smed sig på sengen forelå.

   havde jeg vist de ting som jeg er viden om nu. var jeg ÆRLIGT gået i samtaler med ham omkring vores søn, og evt. også os. for jeg holdt/holder virkelig a den mand. men at skulle leve med nu han tog sit liv pga af mig og min egoisme,
   fordi jeg var skuffet,
   jeg var såret,
   jeg var svigtet
   jeg var knust
   jeg var ulykkelig.

   De ting dem sku han FANME ikke udsætte min søn for så jeg kæmpet med NÆB og klør for at han kke skulle se sin søn... men jeg kæmpet så aggrasiv at jeg IKKE så hvor meget skade jeg faktisk udsatte VORES søn og min søns far for, og han til sidst opgav livet og opgav sin søn.

   det er en modbydelig ting at indse, at man har været medvirken til at et andet menneske har taget sit liv, men jeg er NØD til at tænke sådan " du har IKKE været grunden til at han tog sit liv, der har været andre grunde" det er jeg nød til at tænke. for ellers går jeg selv ned psyksik og hvad er der så tilbage for vores søn, nej jeg er nød til at være stærk nu for min søn, og om 15 år fortælle ham sandheden om hans far, men hvor fedt bliver det at sku sige sandheden, en sandhed som jeg ahr været grunde til.

   Det er ikke fedt.
   og jeg har virkelig overvejet at mødre/fædre som NÆGTER at udlevere deres barn til den anden.
   laver samarbejdscikane
   ikke møder op til møder i SF, fogden, og andre ting.
   ikke info. den anden forældre omkring barnet.

   Burde få ÉN advarsel og så skulle forældremyndighed og bopæl flyttes til den anden forældre, for barnet har KRAV på at lære begge forældre.
   men ret paktisk -ANER jeg ikk hvordan det sku lade sig gøre.

---
---
   Iøvrig et velkjent faktum at uhyre ødeleggelser og drap finner sted hvor det er diskriminering i forbindelse med seperasjon / skilsmisse eller liksom "barne-vern".
---
   Trygve Einar, fra Kristenfolkets nasjonale støtteforening etc., kom her på godt besøk i dag. Han hadde med en halv favne ved, en sykkel til ungene, samt en gave på to tusen kroner, etc.
---

*****
 

--02-- 
-- Dagboks-notater, tirsdag 02. november 2010, Vinberget:

   Omkring null grader Celsius her ute i natt og noe regn og vind. Utover formiddagen og dagen også, men med 10 pluss-grader, noe tåke og mere både regn og vind.
---
   Er det noen som ikke forstår for eksempel dette?
   Barnekonvensjonen i Menneskerettloven sier i Art 8, punkt 1 og 2, at:
   "1: Partene forplikter seg til å respektere barnets rett til å bevare sin identitet, herunder statsborgerskap, navn og familieforhold som anerkjent av loven, uten ulovlig innblanding.
    2: Dersom et barn ulovlig blir fratatt sin identitet helt eller delvis, skal partene yte egnet bistand og beskyttelse med henblikk på hurtig gjenoppretting av hans eller hennes identitet."
---
*****

 --03-- 
-- Dagboks-notater, onsdag 03. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 5 til 6 pluss-grader Celsius her ute i natt og i dag. Jevnt grålig overskyet og fuktig og tildels regn. Klarere himmel med tildels skyer utover dagen.
---
   Negativt ladede ord trengs, ikke bare fra utlandet. For ordens skyld: Arbeiderparti-ideologiens terror-regime pågår i hysterisk kriminell, pervers galskap i hele landet, bare graden av intensivitet varierer tidvis og i perioder. Slik har det nu i hundre års tid i full fart verre og verre for hvert år pågått i Norge, og ofrene, de uhyre justismordene, er hundre-tusenvis. Omtrentlig alle etater og instanser i forvaltningen er involvert, i varierende grad av alvorlighet og grovhet. Det ER Norges mest sentrale og alvorlige problem. Og det er et uhyre problem!
   Terror-regimets fall er nu klart nok beroende på den målbevissthet folkebevegelsen fastholder, i og med vekten av erkjennelsen av problemets omfang og alvorlighet.
   Propagandaen gjør at mange i det lengste vil være motstridende.
   Den nødvendige og må kommende Norsk Sannhets- og Forsonings-kommisjon må involvere alle instanser og aspekter i vårt norske samfunn.
---

   Peter Johannes:
   Kan man bare ikke sette inn dødsstraff på alle som gjør noe som helst galt? Skal ikke galt være galt eller finnes det grader av det?
   Hele suppa handler jo uansett bare om penger og å lage nye kriminelle - hele sammfunnet oppfordrer jo til voldtekt, ran, dopbruk, halvblind vold, pedofile vrangforestillinger, barneblar en halv meter fra pornoblar i samme høyden på alle narvesenbutikkene, aktiv hjernevask av små unger for å separere gutter og jenter for å lage komunikkasjonsproblermer. mat som gir uro som må døyves med andre ting i fremtiden. oppløsning av familier, falske beviser, halve indisier, prat om vold og missbruk av mennesker i beste radiosendetid, musikk med sjulte budskap, våpenproduksjon og uskyldiggjørelse. teknologitilbakeholdelse for å fortsette å selge oljer og uttadterte tekninkker. osv osv osv osv. Listen over hva som kunne blitt forbedret i samfunnes vårt er gjennomtrengende like langt og krokete som landet vårt er i seg selv..

   Rune L. Hansen:
   Det er derfor, Peter Johannes, at reell etablert reell respekt for de elementære felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter, ansvar og forpliktelser er så viktig!
   Og ja, det finnes - som fremgår av Straffeloven - grader av hva som er galt.

---
   Det nødvendige og selvfølgelige er ikke for mye.
   Eller for hvem?
---
   Ingen er mer håpløst undertrykket enn de som feilaktig tror de er fri.
   Johan Wolfgang von Goethe
---
*****

--04-- 
-- Dagboks-notater, torsdag 04. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 2 pluss-grader Celsius her ute i natt. Mest tildels regn og overskyet i dag, mere og mere, og omtrent 5 pluss-grader.
---
 
   Nettan Tjernkvist:
   Hei, og takk! Er ikke så stor i norsk. Som bekymrer meg mest i riktig sikkerhet og folk som er uskyldige. Saken med terrorisme, la jeg til andre å bestemme, fordi jeg vil nok se en endelig domstol først. For å identifisere noen som er en terrorist uten bevis er litt av et sjansespill, og du kan ødelegge denne personens liv ved å hevde ting som ikke er bevist.
 
   Rune L. Hansen:
   Til deg og! Ja, falske anklager foruretter og ødelegger særlig om de taes til efterretning med konsekvenser. Falske anklager og forhastede slutninger foruretter, særlig brukt av et terror-regime!
   Imidlertid er det rikelig mange nok solide beviser for at landet Norge er et terror-regime. Jeg ville ikke ha sagt det uten. Jeg står trygt for den definisjonen.
   Hva med landet Sverige? Innenfra og i perspektiv?

   Nettan Tjernkvist:
   Jeg tror Sverige er verre enn Norge. Norge ønsker å sette en sanningskommité og prøve å se inn i feil begått i Norge, men Sverige nektet å erkjenne at vi er uskyldige som sitter i våre fengsler. Jeg vet ikke om Norge slik at jeg ikke kan snakke, men jeg tror deg.

   Rune L. Hansen:
   Det verste er at i Norge kidnapper, fangeholder og knebler de barna!
   Så uhyre ille er det altså. Tusenvis hvert år. I tillegg til den generelle indoktrineringen! Bare den allesteds-nærværende trusselen om og frykten for dette, samt penge-industrien og de ivrig sam-spillende perversitetene i slikt noe medfører en overflod av kriminell galskap, terror, tortur og til-intetgjørelser!!!
   Livsfarlige forhold!

   Rune L. Hansen:
   Får endatil foreldrene til å kidnappe, fangeholde og kneble barna fra hverandre!
   For her bare å ha nevnt litt!

---
---

   Marius Reikerås:
   Skal en ung dame miste sitt barn utelukkende fordi staten synser om at hun er umoden? Skal hennes foreldre, som helt vanlige nordmenn, bli nektet å se sitt eget barnebarn til all tid kun fordi staten sier så? Vi bor i et samfunn hvor de groveste overgrep skjer rett foran nesa på oss. Og dessverre, så er vi som tilskuere til uretten altfor passive med å si i fra. Derfor: BRY DEG!

   Monicha Nyhuus Aas:
   Bra sagt ;)))

   Monicha Nyhuus Aas:
   delte den ;)

   Anne-Marie Hansen:
   Ikke bare bra sakt...BRAVISSIMO..

   Torgeir Bjelland:
   nettet strammer seg om den norske barnevernstjenestens mørke, mørke hemmeligheter

   Espen Hæhre:
   De tar unge dine basert på hva du mener, ikke bare hva du gjør. Det finnes en hel haug forbudte meninger.. som fører til barnekidnapping og sosial sterilisering. Mange av de forbudte meningene er sikkert usunne og teite meninger, men i et demokrati er det liksom noe av kjernen at man skal kunne mene hva man vil, og at loven kun skal kriminalisere handlinger.

   Anne-Marie Hansen:
   Huff Ja....dette er vel den største skammen den NORSKE stat har hengende over seg...klippe blodsbånd er ikke bra for noen enten foreldre er kapable til å ivareta sine barn eller ikke.. men nav har å en finger med i spillet i mange barnefamilier der det er forelder som sliter alene med omsorg , økonomi og div i et sykdomsbilde.. Jeg vet mange som har fått liv og familie ødelagt p.g.a NAV sin vrangforestilling om det å hjelpe mennesker i en vanskelig livssituasjon... de skaper større sosiale problemer heller enn å hjelpe de som er vanskeligstilte i vårt samfunn fra før...BARN som blir frarøvet sine røtter blir aldri seg selv igjen.. uansett hvor mye disse syke saksbehandlera gjør for å dysse ned skader som er påført uskuldige små mennesker.. man kan se og lese på de som ble satt i forstehjem, barnehjem og lign institusjonsvirksomhet for mange år tilbake. greit de har mulig hatt littt mindre vansker , men de innhentes av sine røtter uansett... vi kan og se på adoptivbarn fra andre land.. før eller senere så vil de aller fleste søke for å finne sitt opphav..Min teori er at det er fult mulig å hjelpe en familie som har dev vamskelig på helt andre måter å helt andre metoder enn å splitte et hjem og ødelegge en familie og flere liv som er innvolverte..Bare det at de nekter besteforeldsre og øvrig familie er jo en egenerklæring på at ingen i slekt skal få vite hvordan barnet egentelig har det i disse grusommheter som de ofte er utsatt for i BV sine Klør.. dette er nå så opplyst i samfunnet så jeg synes det er merkelig at ikke strakstilltak blir satt igang.

   Anne-Marie Hansen:
   Hvem kan egentelig sette seg over andre å dømme... ??

   Elisabeth FørRasmussen:
   NåSørensen ja, den var fin låner den eg ;-)

   Monicha Nyhuus Aas:
   INGEN

   Anne-Marie Hansen:
   Riktig Monica..ingen skal dømme andre...Ingen.. Å, ihvertfall ikke på feilaktige og eller usakelige grunnlag..

   Monicha Nyhuus Aas:
   Min bestefar sa bestandig, at det er ikke opp til oss mennesker å dømme, men vi kan bedømme ut fra situasjoner, selve dømminga tok de høyere makter seg av ;))

   Anne-Marie Hansen:
   ja det samme sa alltid min kjære bestemor til meg...De var kloke de våre gamle..

   Anne-Marie Hansen:
   men vi av idag..vi lever i en verden som vil bedras

   Rune L. Hansen:
   Anne-Marie sa herover følgende, at: "man kan se og lese på de som ble satt i forstehjem, barnehjem og lign institusjonsvirksomhet for mange år tilbake. greit de har mulig hatt littt mindre vansker" ... Unntaksvis for noen få sitt vedkommende kanskje. Den aller verste forbrytelse og mishandling en kan gjøre overfor et barn, en familie og foreldre, er at de frarøves hverandre! Det er sammenlignbart med et flerfoldig mord og det som verre er. Det finnes riktig nok unntak, men det er også unntak. (Og uansett hvor meget unntak det er så er ikke reaksjonen, dvs. hjelpen en kan bidra med, likegyldig.) Det er det ene. Noe annet er det tanke-vekkende og vesentlige faktum at det i realiteten i Norge er bortimot hvem som helst for hva som helst og ingenting som kan bli - og i en overflod blir - frarøvet hverandre, ofte i prosesser av mange års varighet under til-ordnet og tilsiktet trakassering, tortur, terror og utplyndring fra representanter og instanser i det offentlige sin regi og kooperasjon.
   Men nu mere og mere, som Torrgeir Bjelland litt herover sier: "nettet strammer seg om den norske barnevernstjenestens mørke, mørke hemmeligheter" ...
   Og kan tilføyes: Internettet flommer gledeligvis stadig mere og mere over med vitnemålene og bevisene om den norske barnevernstjenestens enda viltert pågående mørke, mørke hemmeligheter! Det meget så mildt sagt trengs! Om det så bare hadde vært for ett av representanter for det offentlige og forvaltningen slik forurettet menneske! Og her nu handler det om hundre-tusenvis! Og og lov og rett i form av de mest sentrale og vesentlige helt elementære felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter, ansvar og forpliktelser - for ethvert menneske og samfunn. Og her nu: Norge!
   -- Den "offentlige" kriminelle galskap som enda i en overflod viltert pågår er uhyre ekstrem, sett i nærsagt hvilket som helst perspektiv, bortsett fra terror-regimets egen nærsagt alt-gjennomtrengende, men egentlig lett gjennomskuelige propaganda! Og som Espen Hæhre sa og sier litt herover: "De tar unge dine basert på hva du mener, ikke bare hva du gjør. Det finnes en hel haug forbudte meninger.. som fører til barnekidnapping og sosial sterilisering. Mange av de forbudte meningene er sikkert usunne og teite meninger, men i et demokrati er det liksom noe av kjernen at man skal kunne mene hva man vil, og at loven kun skal kriminalisere handlinger.!"
   -- Reager! Hvem er det som ikke reagerer, eller som holder på med annet?!!!


---
*****

--05-- 
-- Dagboks-notater, fredag 05. november 2010, Vinberget:

   2 pluss-grader Celsius og tildels regn her ute i natt. Og 5 pluss-grader, nokså noe jevnt overskyet og tildels regn klokken 12.
---
   Min datter Stauda Sofie 13 år ble omkring 18-tiden i kveld kidnappet av sin mor, for omtrent 8. gang ( ekstern ). Mens vi var i Haugesund og handlet og Stauda Sofie samtidig var på besøk hos sin søster Frøydis der.
---
   Dette skjedde i kveld, fredag 05.11. 2010, omkring klokken 18.
   Egoisme, penger, grådighet rår i visse sine sinn!
   Det skal mye dumhet og egoisme til for å gjøre slikt noe.
   Står diverse beskrevet i stevningen av Trude til tingretten, fra min advokat og meg forleden ( ekstern ). Den gikk inn til tingretten og mor Trude ble av tingretten gitt frist til å svare på den med et tilsvar innen tirsdag 09.11. 2010 ( ekstern ).
   Vi må ikke akseptere kidnapping, fangehold og knebling av barn!
---
   Å tro at terror-regimet selv skal ville eller ønske å få slutt på terror-regimet og den kriminelle galskapen, er utrolig så meget naivt og forskrekkelig dumt!
   Det er til og med de som ikke skjønner det.
---
   Jeg lever under terror, trakassering og tortur. Det er vel ingen som er det minste som helst i tvil om det.
   Det er endog altså de som syns at verden og Norge skal være slik.
---
*****

--06-- 
-- Dagboks-notater, lørdag 06. november 2010, Vinberget:

   Litt i underkant av null grader Celsius her ute i natt. Ganske så få pluss-grader i dag også, halvt om halvt med skyer og blå himmel.
---
   Det er helt fullstendig vilt med kidnappinger, fangehold og knebling av barn i Norge!
   Men det er endog altså de som syns at verden og Norge skal være slik.
   Og hva sier det såkalte barnevernet når de kidnapper, fangeholder og knebler barna? At det har de lov til. Det har de dog ikke.
   Og hva sier den forelderen som kidnapper, fangeholder og knebler barna? At det har jeg lov til. Det har de dog ikke.
   Og hva sier terror-regimet til disse. At det har vi gitt de lov til. Det har det dog ikke lov til.
---
   For en far og en mor, det å føde sitt barn, deres største glede og lykke for livet?
   Eller til nytte og glede for terror-regimets kriminelle og perverse?
---
   Jeg ventet i mere enn tre timer på Frøydis og Stauda i Haugesund i går, i og utenfor hybelen Frøydis leier. Gav derefter beskjed til noen av hennes naboer om at jeg heller kan hente Stauda i morgen, altså i dag. Regnet med de kanskje utålmodige var gått til Idun som nu bor sammen med Karl, ikke langt derifra, men jeg vet ikke hvor. Lånte en telefon i en butikk og telefonerte både Frøydis og Idun, men ingen av de svarte.
   Da jeg sent kom hjem fikk jeg straks telefon fra farmor, som fortalte at Frøydis hadde telefonert henne og fortalt at Trude har kidnappet Stauda igjen, fra Frøydis sin hybel. Farmor hadde spurt Frøydis om hun hadde fortalt til Trude at Stauda var der, hvilket Frøydis sa ja til. Det var vel dumt å fortelle det til Trude? spurte farmor. Det var vel det, svarte Frøydis. Stort mere hadde de ikke fått snakket, men Frøydis - som hadde forsøkt å telefonere meg som var uten telefon da - ba farmor om å gi meg beskjed om hva som var skjedd. Efterpå nådde vi pr. telefon ikke frem til Frøydis. Jeg skrev noen ord om det, blandt annet på Internettets Facebook, og jeg sovnet efter en stund meget utmattet og trist på grunn av det som var skjedd.
   I dag har jeg telefonert både Frøydis og Idun. Fikk hos Idun beskjed fra telefon-selskapet om at "dette telefon-nummeret er ikke lenger i bruk".
   Og Frøydis tar ikke telefonen.
   Jeg regner med at Trude og Balder har fratatt Frøydis telefonen, kanskje og fått henne fangeholdt.
   Farmor forteller at hun har forsøkt å telefonere Trude i dag, men ingen der som tar telefonen. Hvilket ikke overrasker meg.
   Farmor hadde og snakket litt med Idun pr. telefon i går kveld efter at farmor fikk vite hva som var skjedd. Idun hadde forskrekket med å si noe underlig. At Stauda når hun bor her hjemme jo ikke får snakke med sine søsken og sin mor. Hvilket jo farmor vet ikke er sant. Det er ikke mange dagene siden Frøydis på eget initiativ forsøkte å få til en telefon-samtale mellom Trude og Stauda, hvilket Trude var fullstendig uinteressert i. Og det har Trude omtrent hele veien vært uinteressert i, og de gangene de likevel har snakket med hverandre pr. telefon, efter initiativ fra Stauda, har Trude vært krenkende og ufin overfor Stauda. Samt også av Trude blitt nektet å få snakke med sine fangeholdte søsken.
   Det er hverken jeg eller Stauda som ønsker slikt noe av knebling eller mangel på kontakt og samvær. Det har det hele veien vært og er det Trude som har. Meget så mildt sagt! Og disse forhold også er det jo nettopp hva handler om i stevningen min til tingretten ( ekstern ), som Trude i disse dager, kommende tirsdag, av tingretten er bedt om å innlevere et tilsvar på ( ekstern )!
   Hva Trude derimot holder på med fremgår av alt av saks-dokumentasjon.
   Iblant sier og gjør Idun dumme og ubetenksomme ting. Og efter det med Andi har hun slik jeg oppfatter det vært annerledes. Og nu kanskje og i og med Karl? Jeg vet ikke og det er vanskelig for meg å forstå, iallfall enda.
   Både Frøydis og Stauda trodde ikke Trude og Balder kom til å forsøke å kidnappe Stauda igjen. Hvilket jeg har sagt til de at de ikke skal være så sikre på. Men de har helst villet tro det beste. 
---
   Forferdelig trist og ille at det er slik.
---
*****

--07-- 
-- Dagboks-notater, søndag 07. november 2010, Vinberget:

   To minus-grader Celsius her ute i natt og to pluss-grader og jevnt overskyet og fuktig klokken 12 i dag.
---
   Folkebevegelsen og terror-regimet.
   Hvordan best forsikre oss om at de ikke kan si "visste ikke"?
   Og hvordan best forsikre oss om at Menneskerettsdomstolen i Strassburg samt Den internasjonale straffedomstol etc., og hele det norske folk, ikke kan si "visste ikke"?
   Et viktig og vesentlig spørsmål!
   Meget viktig fortsatt å få frem i dagens lys og dokumentert de enkelte ofrene og forholdene og involverte.
   Men enda viktigere å være målbevisste med hensyn til å dokumentere og bevise helheten i det, i sine alle aspekter! Gjennom det kan vi snarligere og riktigere gjøre oss håp om annet enn en eventuell lotteri-gevinst!
---
   Lov og rett skal og kan egentlig verne landets enkelt-mennesker mot urett fra det offentlige, det politiske, forvaltningen, byråkratiet og andre.
   Det kanskje viktigste av alt for oss alle, særlig hvis så ikke skjer.
   Og det gjør det jo mildt sagt ikke.
   Målet, fellesnevner og kravet må være og skal være:
   Reell etablert reell respekt for lov og rett, det vil si for de elementære felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter ansvar og forpliktelser.    Hvilket igjen vil si Menneskerettsloven, Straffeloven og Norges grunnlov.
   Hva dette innebærer og forutsetter er vi nu en omseggripende stadig sterkere og sterkere folkebevegelse for å legge vår styrke, våre talenter og krav i.
   Eller hva?
   Slik blir det og er det uansett.
---
   Jeg mottok før helgen et brev datert 04.11. 2010 fra Politiet med overskriften "Opptak av referanseprøve for DNA-profil", underskrevet Roger Andre Løkken ved Vindafjord lensmannskontor ( ekstern ).
   Jeg besvarer det sent i kveld og sender mitt svar-brev med e-post efterpå ( ekstern ) dateret i morgen.
---
   Her en oppsummering fra tidligere i år angående dette med meg, politiet og DNA-profil, fra mine Dagboks-notater:

--- 12.08. 2010:
   En dame, Mette, fra politiet telefonerte eftermiddag torsdag 12. august 2010 og sa det var gjort Beslutning om å rekonstruere min DNA-profil og ville jeg skal være behjelpelig med dette, på bakkgrunn av av jeg nu er straffedømt, at dommen i den såkalte straffesaken, det vil si fengslingen av meg 21.10. 2008, nu er rettskraftig.
   Jeg sa at jeg ikke ønsker slikt noe og har vært og er uskyldig. Og jeg sa at saken nu skal sendes inn for Menneskerettsstolen i Strassburg og derfor egentlig ikke er rettskraftig. Og at Menneskerettsdomstolen vel allerede har gjort noen bestemmelser som angår slikt noe.
   - Og at jeg hvis det insisteres på en slik DNA-test eller hva det nu er, ønsker å argumentere imot et slikt inngrep. Og jeg sa at et slikt inngrep faktisk allerede ble gjort overfor meg 22.10. 2008 i et rom i korridoren til glatt-cellene i kjelleren på Politi-stasjonen i Haugesund, dagen efter den uhyrlige fengslingen som varte i nær fem måneder.
   - Dette sistnevnte sa hun at hun ikke er klar over og at hun også skal undersøke nærmere. Vi ble enige om at hun tar kontakt med meg igjen i midten av kommende uke.

--- 17.08. 2010:
   I dag eftermiddag nu tirsdag 17.08. 2010 telefonerte en politi-mann (Løkken) fra Lensmannskontoret her i Vindafjord kommune og sa omtrent det samme og at han ikke visste jeg hadde snakket med vedkommende Mette om det. Dette skulle han undersøke nærmere og telefonere meg tilbake om.
   - Jeg gav uttrykkelig beskjed til ham om det samme jeg sa til Mette. Han sa at hvis han er pålagt å få meg til å avlegge en slik DNA-rekonstruksjon så må han gjøre det. Jeg sa han vel heller må forholde seg til loven og at slikt noe vil jeg oppfatte blandt annet som en krenkelse av mitt privatliv og min person, også for eksempel om han skulle gjøre en hus-inkvisisjon overfor meg og mitt hjemsted i et slikt ærend. Og gjorde ham blandt annet oppmerksom på at hus-inkvisisjon kun er lov-hjemlet i kriminelle tilfeller i henhold til Norges grunnlov.
   - Jeg spør meg selv og andre: Hvordan bør en egentlig forholde seg til slikt noe?
---
*****

--08--
-- Dagboks-notater, mandag 08. november 2010, Vinberget:

   Ned mot 2 minus-grader Celsius her ute i natt. Og 4 pluss-grader og jevnt lett overskyet klokken 13.
---
   Melding mottatt av meg i dag 08.11. 2010 fra Frøydis:

   Frøydis Hansen, 8. november 2010:
   Re: Tlf. meg! Hva har skjedd?
   Idun tok med stauda på besøk t seg og karl og sá kom mamma og henta stauda.

---

   Rune L. Hansen:
   For en far og en mor, det å føde sitt barn, deres største glede og lykke for livet?
   Eller til nytte og glede for terror-regimets kriminelle og perverse?

   Rune L. Hansen:
   At barnet og dets begge foreldre i likeverd er og blir glade og fornøyde er det viktige, og er lov og rett - og er reell hjelp!

   Lars-Toralf Utnes Storstrand:
   Hva hjelper det når staten forsøker å stjele barna bort fra foreldrene (dvs. stjele foreldrene FRA barna)...

   Rune L. Hansen:
   Den største frykt for livet, blir vel rettere å si i tider som dette ...?

---
---
   For kriminelle lettest å utplyndre mennesker, familien og menneskeverdet via de svakeste. Kvinner og barn.
   Jesaja 3, 12, i Bibelens GT:
   Mitt folk har barn til herskere, og kvinner rår over det.
   Mitt folk, dine ledere fører deg vill, gjør veien du går på, til villsti.
---
---
   
   Rune L. Hansen:
   Ole-Petter Olsen: "Jeg kan dokkumentere at staten Norge bruker over 6,5 miliarder til konfliktdrivende støtteordninger som skviser ut en av foreldrene fra barnas liv..... :-(
   Det er over 22000 kvinner som mottar overgangs stønad. Utløsende kriterie er at far "skvises" vekk fra barnet (aleneomsorg)."
   November 4 at 4:16am ·

   Rune Sørensen:
   har lagt til deg som venn men,min fb er ko ko,så med en gang jeg legger til en,står det legg til som venn,ved ditt navn,,også mitt navn,,fb jobber med saken,,håper det ordner seg snart,,

   Huskyberta Olsen:
   Hvorfor sier ikke Ole-Petter Olsen noe om mennene som mottar overgangsstønad? Overgangsstønad er ikke kun for mødre...

   Rune L. Hansen:
   Jeg undrer og på hvor mange fedre.

   Øisten Bjørn Malmberg:
   Det er ikke mange,det er derfor det kalles morstrygd.

   Torbjørn Haugen:
   ca 2 til 3 prosent er fedre. Er enig at staten anstrenger seg ikke mye for å holde familier samlet rundt barna gjennom belønninger/hjelp i en vanskelig situasjon. Holder mor eller far seg borte fra barnet gis det i tillegg til overgangstønad , stønad til barnetilsyn..utdanningstønad...tilskudd til flytting..utvidet barnetrygd...ekstra småbarnstillegg....osv osv . itillegg gis det ut brosjyrer om skillsmisse og separasjon men lite eller ingen støtte eller info hvis familien prøver å stå sammen rundt barnet. INGEN. det virker som splittelse har blitt ren industri for visse aktører i kjølvannet av elendigheta.(BV) Flere enn man tror blir enige seg imellom om å offisielt holde seg borte fra familien i vanskelige økonomiske tider så den kan få støttene over for å klare seg sånn noenlunde. Det burde vært tilsvarenede ordninger for familien. det burde vært..i tillegg til barneværnet.. ett offisielt familieværn med myndighet.

   Øisten Bjørn Malmberg:
   Det er jo det som har vært de rødgrønnes hensikt hele veien,å kontrollere barna,å ta Gud vekk fra samfunnet,når en bryter ned de kristne verdiene forsvinner empatien,kjærligheten og det som vi har kjært.Sv vil jo og ta vekk korset i flagget...,men dere husker vel hva som skjedde da de ville ha dragen på landslagsdrakta,spillerne nektet å ta på drakta,det er det som skjer,Norge er i ferd med å avkristnes,de begynner med barna,ingen mor og far-familie,bare enslige,se rundt dere,det er det som skjer,og det vil fortsett,til vi reiser oss og sien NEI!!!

   Elisabeth Pettersen:
   kan ikke se at det er videre lukurativt å motta overgangsstønad over en periode på max 3 år (i noen få tilfeller litt lenger), fremfor å være to foreldre med to normale inntekter. De fleste som jobber fulltid i dag har vel mer enn 12000 brutto pr mnd. Mulig mye har forandret seg fra min tid som enslig forsørger og student, da var overgangsstønaden på 5000 pr mnd, man fikk dekket 70% utgifter til barnetilsyn og støtte til innkjøp av skolebøker fikk man dekket ca halvparten. Dvs at resten måtte dekkes av den "lukurative" overgangsstønaden som så mange misunte meg. Måtte selvsagt ta opp fullt studielån i tillegg, jeg som alle andre.
   Det er klart at det finnes de par som "flytter" fra hverandre for en periode for å benytte seg av disse ordningene. Men de som flytter fra hverandre på ordentlig i den tro at livet da skal bli en økonomisk dans på roser kommer til å lande med et brak før de vet ordet av det.

   Torbjørn Haugen:
   poenget med å opprette tilsvarende behovsprøvde stønader for familier i en vanskelig økonomisk situasjon.. ja kansje litt bedre stønader... måtte være å trygge barna. Problemet er svartsjuka.. dvs at disse rettighetene har du bare som fremmedkulturell. (ps. setter ikke grupper opp mot hverandre men må henvise til fakta )

   Øisten Bjørn Malmberg:
   Men du har helt rett Torbjørn,det er fakta!
   Og hvis man som etnisk Norsk klager henviser NAV tilgjeldende regler,som de ikke kan selv,bortsett fra at;enhver som ikke kan ta vare på seg selv.........
   Og de fremmedkulturelle kan jo ikke klare s...eg selv,men blant de fleste av de som ikke er etnisk Norske,er det eneste de vil å få seg en jobb og klare seg selv!

   Rune L. Hansen:
   Skremmende lesning, disse kommentarenes vitnesbyrd om norske Arbeiderparti-ideologiens terror-regime!

   Tor Reidarson Kvamsdal:
   Yepp!!

   Ole-Petter Olsen:
   De er 1 141 menn som mottar overgangs stønad. En enslig forsørger med et barn mellom 1år og 3år Kan enkelt hente ut opp mot 26000kr til seg og sitt barn. I tilegg skattefrdrag på 18 000 kr. Problemet med alle stønadene. Er at en av foreldrene blir skvisea bort..

   Rune L. Hansen:
   Og økonomisk såkalt "underholdsbidrag" fra den andre forelderen kommer kanskje da i tillegg til de 26 tusen kroner?
   Pluss barnetrygd, etc.?

   Ole-Petter Olsen:
   Dette er inklusivt alt. Beregninger som jeg har gjort viser at en Aleneforelder etter at underhold til barnet, Boligutgifte og barnetilsyn. Vil sitte igjenn med over 13 tusen til eget underhold. Samværs forelderen vil site igjenn med ca 7000. Etter bidrag, boligutgifter og skatt. Baser på en fagutdannet snekker..

   Rune L. Hansen:
   Noen flere som har kortfattet tydelig-gjørende konkretiseringer, info, eksempler, etc.? Eller kommentar, argumentasjon, etc.?

   Rune L. Hansen:
   Og hvor meget går for eksempel "til barnet"?

   Rune L. Hansen:
   Jeg fikk pr. melding tilsendt denne oversikten, som noe kanskje og har lyst til å kommentere:

   Bostedsforeldren Samværsforeldren
   Overangs /lønn (11965-8%)11008 kr 16 525 kr (lønn)
   Barnetryg: 970 kr 0kr
   Utvidet barnetrygd: 970 kr 0kr
   Småbarns tillegg: 660kr 0kr
   Kontantstøtte : 3 303kr 0kr
   Barnebidrag: 2 248kr - 2 248kr
   Barnetilsyn: 2 240kr 0kr
   Bokostnader (netto) - 3 081kr -6 000kr
   Livsoppholdbarn - 2 005 kr -625kr
   Barnetilsyn - 3 500 kr 0kr
   Til eget livsopphold: 13 770 kr 7 652kr

   Elisabeth Pettersen:
   kontantstøtte, barnetrygd og småbarnstillegg er jo noe man får uansett om man er to eller en.
   Barnetilsyn får man dekket 70% av de reelle utgifter (som man kan dokumentere) med mindre reglene har endret seg kraftig. Barnebidrag, her ligger minstebidraget på en tusenlapp pr barn. Og her kan faktisk den bidragspliktige sno seg unna det meste hvis vedkommende vil, og la staten ta regningen.
   Så jeg skjønner ikke hele dette oppsettet i sin helhet, men det kan komme av at diverse regler som har kommet de siste årene.

   Elisabeth Pettersen:
   og Ps: hva med alle de bostedsforeldrene som virkelig prøver å få til et samarbeid med samværsforelderen, men sistnevnte nekter? Det finnes faktisk samværsforeldre som ganske enkelt gir blaffen og ikke ønsker å treffe sine egne barn. Hårreisende og utrolig, men svært sant!

   Rune L. Hansen:
   Nei, det er ikke slik at " kontantstøtte, barnetrygd og småbarnstillegg" etc. " er noe man får uansett om man er to eller en".

   Elisabeth Pettersen:
   den tiden jeg var i et samboerskap var det slik. Og de småbarnsforeldrene jeg kjenner som er et par, mottar barnetrygd og småbarnstillegg. Og de har muligheter for å få kontantstøtte på lik linje med enslige foreldre.

   Rune L. Hansen:
   Den der mattematikken er terror-regimets mattematikk, er usann og stemmer i det heletatt ikke. Annet enn i Molboland.

   Elisabeth Pettersen:
   ok, da sier vi det slik. Ha en fin natt.

   Arild Holta:
   Min kone og jeg har hatt/har barnetrygd, kontantstøtte mm. Det er likevel ingen tvil om at det kan lønne seg å skvise den ene parten, og at stønadene oppfordrer til skilsmisse.
   Marxister og evolusjonister tenker KONFLIKT og at den sterkeste overlever. Er man både radikal evolusjonist og marxist og skal analysere familien så ser man tre klasser i konflikt:
   Den sterke mannen. Den som overlever best.
   Den fysisk svakere undertrykte kvinnen.
   Den store taperen barnet.
   Så lager de støtteordninger for å redde kvinnene fra mannen. Og informerer kvinnen om hvordan.
   I tillegg lager de støtteordninger til kommunene for å redde barna fra foreldrene. Såkalte omsorgsovertakelser skal være lønnsomme for kommunene.
   I tillegg skal man skape likhet. Da lager man "forskning" som "beviser" at familier er forferdelige og at homser er bedre foreldre enn andre. Så kan man dele ut andres barn også til dem. Fra før av er det jo attåtnæring på landsbygden med noen ekstra barn.
   Så får vi et sinnsvakt samfunn. Men vi har jo lykkepiller.

   Rune L. Hansen:
   Og i det heletatt er det til-ordnet slik at kidnapping, fangehold og knebling av barn skal lønne seg og premieres grovt.
   Hva enten det er det såkalte barnevernet som kidnapper, fangeholder og knebler, eller den ene part i familien. (Det vil... da si den part terror-regimet belønner og premierer for delaktighet i diskrimineringen av den annen part.)  
   Familien og ekteskapet skal ødelegges og splittes optimalt, på bekostning av den annen part og barna og lov og rett - som blir de utplyndrede ofre og tapere, i tilsiktet optimal til-intetgjørelse.
   Splitt og hersk! Med terror, trusler, trakassering, tortur, fiksering og premiering! Og som kjernen i det hele: Falsk dokumentasjon, og falsk mattematikk! I en overflod av kriminell galskap.
   Regnestykket herover og i denne rammen - som vi forsøker å få frembragt i mest mulig saklighet og perspektiv - og nu kommenterer, saks-behandler og argumenterer her, er særdeles interessant, avslørende og tanke-vekkende!

   Paulo Bairos:
   Uansett regjering eller politisk standspunkt er det helt feil at systemet kan oppmuntre mødrene til å skvise bort fedrene. Man kan komme med selvoppfyllende profetier for å prøve å legitimere det, men systemet er urettferdig. Det er barna som mister sin far de elsker like mye som sin mor.

   Rune L. Hansen:
   Min datter Stauda Sofie 13 år ble omkring 18-tiden i kveld kidnappet av sin mor, for omtrent 8. gang. Mens vi var i Haugesund og handlet og Stauda Sofie samtidig var på besøk hos sin søster Frøydis der.

   Sølvi Birgit Hajem Svendsrud:
   huff, da må du anmelde spoerenstreks!

   Sølvi Birgit Hajem Svendsrud:
   ja tvert!

   Rune L. Hansen:
   ‎-- Og hva sier det såkalte barnevernet når de kidnapper, fangeholder og knebler barna? At det har de lov til. Det har de dog ikke.
   -- Og hva sier den forelderen som kidnapper, fangeholder og knebler barna? At det har jeg lov til. Det har de dog ikke.
   -- Og hva sier terror-regimet til disse. At det har vi gitt de lov til. Det har det dog ikke lov til.

   Sølvi Birgit Hajem Svendsrud:
   kan skjønne situasjonen kjære Rune. Mødrerettigheten står sterkt. Men det er fedre som vil også. Synd at mange fedre ikke får sine rettigheter , ja barna lider. Men hva kan man gjøre mot slike mødre?

   Rigmor Fossdal:
   ‎.... her stjeles og bortføres norsk barn for fote og så diskuteres det om hvem som blir behandlet med urett? Penger igjen.

   Rune L. Hansen:
   Det er ikke det at mødre-rettigheter står sterkt eller sterkere enn fedre-rettigheter. Det er og skal være likeverd i henhold til loven. Problemet er kriminelle, ikke minst i forskjellige ledd og instanser, mennesker som altså tar seg friheter på bekostning av andre og lov og rett. Hvem konkret som er den skyldige, om så mange, er en vesentlighet. Menneskerettsloven, Straffeloven og Norges grunnlov er og skal være en realitet.

   Rune L. Hansen:
   Det overrasker vel heller ingen at de kriminelle "reglene" som terror-regimets NAV etc. styrer efter premierer minst mulig samvær og kontakt mellom den andre forelderen (som tilsiktet skal være far). Konkret også sånn sett oppfordrer og stimulerer til kidnapping, fangehold og knebling av barn, pluss oppløsning og splittelse av familie, ekteskap, slekt og samfunn. Det blir og er tilsiktet langt på vei en slags borgerkrig mellom kjønnene, hvor barna ikke minst blir de forurettede og mishandlede. Alt og det hele i terror-regimets regi.

   Rune L. Hansen:
   Og dette er altså Norge - enda pr. i dag.

   Rune L. Hansen:
   Og dog - for ordens skyld skal jeg her gjengi bestemmelsen som står i øvrste i Norge gjeldende lov på området med hensyn sånn sett til barnet, far og mor, EMK Art. 5 i Menneskerettsloven:
   -- "Artikkel 5 - Likhet mellom ektefeller. / Ektefeller skal i sitt innbyrdes forhold og i forhold til sine barn ha like rettigheter og likt ansvar av privatrettslig art med hensyn til ekteskap, under ekteskapet og i tilfelle av oppløsning av ekteskapet."

   Rune L. Hansen:
   Overstående Art. 5 fra EMK tp 7. Iøvrig blandt annet fra EMK:
   -- Artikkel 14 - Forbud mot diskriminering: "Utøvelsen av de rettigheter og friheter som er fastlagt i denne konvensjon skal bli sikret uten diskriminering på noe grunnlag slik som kjønn, rase, farge, språk, religion, politisk eller annen oppfatning, nasjonal eller sosial opprinnelse, tilknytning til en nasjonal minoritet, eiendom, fødsel eller annen status."
   -- Artikkel 17 - Forbud mot misbruk av rettigheter: "Intet i denne konvensjon skal kunne bli tolket slik at det innebærer at noen stat, gruppe eller person har noen rett til å ta opp noen virksomhet eller foreta noen handling som tar sikte på å ødelegge noen av de rettigheter og friheter som er fastsatt her, eller til å begrense dem i større utstrekning enn konvensjonen gir anledning til."
   -- Artikkel 8: "Retten til respekt for privatliv og familieliv: 1 Enhver har rett til respekt for sitt privatliv og familieliv, sitt hjem og sin korrespondanse."
   -- Artikkel 7: "- Ingen straff uten lov og dom: 1 Ingen skal bli funnet skyldig i en straffbar handling på grunn av noen gjerning eller unnlatelse som ikke utgjorde en straffbar handling etter nasjonal eller internasjonal rett på den tid da den ble begått. Heller ikke skal en strengere straff bli idømt enn den som gjaldt på den tid da den straffbare handling ble begått."
   -- Artikkel 3: "- Forbud mot tortur: Ingen må bli utsatt for tortur eller for umenneskelig eller nedverdigende behandling eller straff."
   -- Og fra Artikkel 5: "- Retten til frihet og trygghet: 1 Enhver har rett til personlig frihet og sikkerhet."

   Rune L. Hansen:
   Hvem er det så i Norges land som ikke kan å lese eller forstå dette? Noen som helst?

   Rune L. Hansen:
   Hva skal til for å kunne misforstå eller bortforklare slikt noe?

---
---
   Omtrent bare kvinner i det offentlige kommunale såkalte barnevernet.
   Tullhøne-flokker, terror-avdelinger, under Arbeiderparti-ideologiens terror-regime og vær-haner.
   Iren K. Hebnes, en skrullete ung-jente, ansatt som leder for den såkalte barnevern- og sosial-tjenesten her i Vindafjord kommune, et typisk eksempel på slikt noe.
   Med fordekte ur-instinkter for egoisme, løgn og mangel på empati, viltert hærjende hvor hun i voldtekt tar seg inn i familiers og menneskers liv, atmosfære og integritet. Gitt makt til å til-intetgøre, av det øvrige terror-regime.
   Og hvem våger eller makter å si eller å gjøre noe med det?
   Hvem?! 
---
   Og efter å ha gjort sitt grunn-arbeide overlater hun det videre, vår familie, til blandt annet det såkalte rettsvesenet.
   Kvinnelige tull-høne-skruller der og.
   Tre kvinnelige dommere i Høyesterett og tre andre kvinnelige dommere i Lagmannsretten og kvinnelige dommere i Tingretten! 
   Alle grovt kriminelle.
---
*****

--09--
-- Dagboks-notater, tirsdag 09. november 2010, Vinberget:

   5 minus-grader Celsius her ute i natt. Omtrent null grader og dus blå himmel klokken 16.
---
   De fem minste barna har vært kidnappet, fangeholdt og kneblet langt på vei kontinuerlig i snart tre år nu. Hva de har gjennomgått av grov mishandling i denne tiden og hva det har skadet er meget. Hva det har skadet resten av familien er også meget.
---
   Iblandt våkner jeg av skremmende fæle drømmer, om hus-inkvisisjoner, kidnappinger, fangehold, makabre rettssaker, etc.
   Veldig realistiske, og skremmende.
   Dette blir vel mens terror-regimet enda består stadig vanligere i Norge, også blandt barn.
   Så utrolig forskrekkelig at det er slik!
---
   De som har fått faktisk hjelp i noen grad fra terror-regimet, må ikke derfor eller av noen grunn lukke øynene for terror-regimet.
---
   Kidnapping, fangehold og knebling av barn pågår i en overflod i Norge, i vilter kriminell galskap, styrt og villet av Arbeiderparti-ideologiens terror-regime og dets nærsagt alt-gjennomsyrede instanser, under-avdelinger og medspillere.
   Den ene part - kidnapper, fangeholder og knebler - premieres på så mange forskjellige vis, mens den annen part, og barna, straffes, trakasseres og utplyndres på så mange slags forskjellige vis.
   Den kriminelle stimuleres sympati og allehånde premiering, den annen part det mildt sagt motsatte.
---
   Jeg ble spurt om Stauda ikke har mobil-telefon.
   Stauda har telefon ja. En riktig så fin mobil-telefon, som er som et praktisk og fint lite kontor. Den kostet over tre tusen kroner og har et særlig godt kamera og godt med minneplass og så forskjellig. Stauda er veldig ivrig og flink med fotografering. Stauda har savnet telefonen sin og spurt mye efter den og. Både Stauda og Frøydis ble fratatt sine telefoner med mere da de ble kidnappet og fangeholdt 13. januar 2010. Frøydis fikk efter hvert tilbake sin, mot å måtte love blandt annet og særlig å ikke telefonere eller ta kontakt med sin far eller sitt hjemsted. Mot å overholde slike vilkår med mere fikk Frøydis efter hvert også en viss mere og mere bevegelses-frihet. Ikke Stauda, som ikke så lett lot seg true eller friste til å måtte vente til hun blir 18 år, myndig og fri. Stauda fikk beskjed fra sin mor om at hun får tilbake sin telefon når hun fyller 18 år, og om at den i mellomtiden oppbevares i en bankboks. Stauda har siden begynnelsen både direkte selv og via Frøydis og Idun gjort flere henvendelser for å få tilbake sin telefon, men får ikke annet til svar.
   Hun skulle nu derfor få låne en mobil-telefon av Trygve Einar, men den kommer altså forsent i forhold til hva som nu har skjedd.
---
   Fam Norge:
   Hovmod, egoisme og grådighet ser svakhet og offer i andre enn seg selv. Og det er jo ideologien i Norge i dag. Vår forakt for svakhet. Som ikke er noe annet enn hovmod, egoisme og grådighet - som omsatt til liv og handling blir til falskhet og kriminell galskap!
   Hvis vi ikke protesterer så blir det sånn.
   Normen er og skal være likeverd, og ikke diskriminering.
   Og hjelp er ikke det motsatte av hjelp.
   Dette er og skal være lov og rett også.
   Menneskerettsloven.
   Øverste lov.

   Rune L. Hansen:
   Grovt kriminell som får hærje fritt, særlig som representanter for det politiske og offentlige og forvaltningen, er problemets kjerne.

---
   I kveld
på tv NRK1 klokken 21.30, i tv-programmet "Brennpunkt" er temaet det offentlige såkalte barnevernet.
   Jeg så tv-programmet. Perverse, makabre, groteske forhold! Særlig bare å høre hva som ble sagt fra ap-katten statsråd Audun Lysbakken samt det såkalte barnevernet. Terror-regimet som styrer og gjennomsyrer vårt land viste sitt sanne ansikt. Hvis ikke det norske folk reagerer på dette med å forlange terror-regimet og dets medspillere stoppet og straffeforfulgt, da har det norske folk sunket utrolig så dypt ned i det perverse!

   Hva som fremkom i tv-programmet nu var for den våkne iallfall litt, som iallfall mildt sagt bør både skremme og igangsette visse reaksjoner.
   Dog, det er ikke toppen på isfjellet engang! Men en av terror-regimets høyt på strå, ap-katten Audun Lysbakken var med der og viste litt av dets groteske, perverse ansikt ... Slipper han og det øvrige terror-regimet og dets medspillere enda unna med det? Så det norske folk hva dette var et vitnesbyrd om?

   Ofrene for de uhyre groteske norske justismord er hundretusenvis. Kidnapping, fangehold og knebling av barn pågår i en overflod i Norge, i vilter kriminell galskap, styrt og villet av Arbeiderparti-ideologiens terror-regime og dets nærsagt alt-gjennomsyrede instanser, under-avdelinger og medspillere.
   Den ene part - kidnapper, fangeholder og knebler - premieres på så mange forskjellige vis, mens den annen part, og barna, straffes, trakasseres og utplyndres på så mange slags forskjellige vis.
   Den kriminelle stimuleres sympati og allehånde premiering, den annen part det mildt sagt motsatte.
   Det finnes ikke noe offentlig barnevern i Norge, bare en overflod av det motsatte i kriminell galskap til langt inn i det perverse. Skjult bak kulissene, fasadene og propagandaen.
   De som har fått faktisk hjelp i noen grad fra terrorregimet, må ikke derfor eller av noen grunn lukke øynene for terrorregimet. De er unntak. Undersøk selv! Og unntakene hverken bortforklarer eller rettferdiggjør terror-regimet eller dets såkalte barnevern.
   Det eneste som er fint med det norske såkalte barnevernet, er navnet. Og navnet og propagandaen lurer enda mange!

   De kommunale såkalte barnevern-tjenester og deres nøkkel-personer er bare et aspekt av terror-regimets kriminelle vilje og politikk. Det mest livsfarlige og sentrale på sett og vis, likesom rettsvesenet, fylkesnemnda, såkalte sakkyndige, påtalemyndigheten, osv. Et samrøre av kriminelle nøkkel-personer i et nettverk som viltert i en overflod forplanter seg under terror-regimets regi.
---
*****

--10--
-- Dagboks-notater, onsdag 10. november 2010, Vinberget:

   Minus 6 grader Celsius her ute i natt. Lys blå himmel med store spredte lette sky-formasjoner lik fra ekstra fine engle-vinger, og 3 minus-grader klokken 10.30.
---
   Terror-regimet står for og er terror. Det såkalte barnevernet et dets farligste og mest livstruende terror-enhet på grasrot-planet.

   Noen ifra sitt ståsted (og enda med rester av propagandaen i seg) vil ha reparert eller fjernet fylkesnemda, andre hele det såkalte bv, andre de såkalte sakkyndige eller den og den politiker eller det og det parti eller de såkalte fosterhjemmene, den og den dommeren, den og den lov-bestemmelsen, dommeren, osv., osv.! Jo mere og lengre en blir hærjet og ødelagt av alt dette, men enda lever, eller jo bedre en undersøker, studerer og setter seg inn i forholdene dess bedre erkjennes og forståes hva som faktisk foregår. Og det er det, den galskapen som må og skal endres, ikke bare en liten bit av den. Folkebevegelsen er og skal og må være inkluderende og ikke ekskluderende, i forhold til menneskeverdet, ikke innskrenket egoisme.
   Uten kjemper vi bare dess mere motsatt oss selv og vår sak. Som om ikke det er ille nok fra før!
   Og det er det norske terror-regimet som skal stoppes. Ikke det i Langbortivekkstan.
---
   Det offentlige såkalte barnevern-systemet er massivt bortimot altgjennomtrengende og altgjennomsyrende i Norge. Det angriper ifra nærsagt alle instanser, etater, nøkkel-personer, medspillere og delaktige terror-regimet har til rådighet, og det er ikke få eller lite erfarer en underveis i spissrot-gangen. De færreste overlever. Det er omtrentlig temmelig umulig å overleve det, for de fleste. Barna "overlever" det ofte som ødelagte vrak. Det er sånn det er.
---
   En gir ikke opp hvis eller fordi en har tapt i forhold til slikt noe. Mine barn har bortimot kontinuerlig vært kidnappet, fangeholdt, mishandlet, kneblet og utplyndret i snart tre år nu. Jeg risikerer i disse dager å måtte erkjenne at de ikke mere er mine barn, men andre, fremmede sine barn og jeg ikke mere deres far. Forbrytelsen fullbyrdet. Ubeskrivelig smertelig trist, og samtidig frarøvet alt - også livets rett.
---

   Dag Vidar Madsen:
   De tar fra folk det kjæreste de har her i livet og forlanger at de skal gå videre med livet sitt helt uberørt av det som har skjedd. Noe så kynisk!

---

   Vibeche Olsen, 10.11.2010:
   Vi er alle unike og vi kommer alltid til å være svake så lenge noen ledd holdes nede.

---
   Hvem vet hvilkne blomster og frukter som er underveis?
   Den som bearbeider jordbunnen, sår og steller med vekstene?
---
*****

--11--
-- Dagboks-notater, torsdag 11. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 6 minus-grader Celsius her ute i natt. 3 minus-grader og jevnt lett overskyet klokken 12.
---
   
Den som gransker de over-ordnede lover, vil se om de under-ordnede lover og regler sine bestemmelser er i pakt med de over-ordnede. Hvis ikke er jo de under-ordnede ulovlige. Terror-regimers kriminelle pleier å operere med ulovlige lover og bestemmelser.
-- I Norge er Menneskerettsloven, Straffeloven og Norges grunnlov de tre over-ordnede lover. -- Norske Menneskerettsloven består av de mest sentrale elementære felles-menneskelige internasjonale konvensjoner for menneske-vern.
---
   Barnets beste er dets rettigheter og vern i henhold til Menneskerettsloven.
   Og det er ikke en vurderingssak. Det er i det heletatt ikke en konkurranse eller krig om å være "mest kompetent". Barnet eier sine begge foreldre, i likeverd, så som far og mor sitt barn. Mangel på likeverd er diskriminering og er iøvrig ulovlig i henhold til Menneskerettsloven, som omhandler de ellementære felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter, ansvar og forpliktelser.
   Øverste gjeldende lov i Norge sammen med Norges grunnlov.
   At Arbeiderparti-ideologiens kriminelle driter i slikt noe betyr ikke at vi andre skal gjøre det!
---
   Fra min advokat Tone Thingvold ankom pr. post i dag Tilsvaret fra Trude og hennes advokat Odd Arild Helland (tidligere advokat Trond Hjeldes ferie-vikar), datert 08.11. 2010 ( ekstern ).
   Trude viser igjen og ytterligere sitt sanne ansikt.
---
   Jeg telefonerte og snakket med NAV Vindafjord i dag. Må igjen komme dit for å kunne få hjelp. I morgen klokken 13.
---
*****

--12--
-- Dagboks-notater, fredag 12. november 2010, Vinberget:

   Jevnt overskyet 4 pluss-grader og regn i dag formiddag. Mindre regn utover dagen.
---
   Menneskerettsdomstolen Norge opprettet, med Facebook-adresse.
---
   Jeg kjørte de 40 km til NAV Vindafjord i Sandeid i dag, og fikk 800,- kr. som det heter seg skal være "til livsopphold" frem til 20.11. 2010. Med hensyn til hva som iøvrig trengs skal de se nærmere på det og gi meg tilbakemelding. Jeg handlet dagligvarer og en pakke tobakk for de 800,- kr. i en butikk efterpå. Bensin hadde jeg heldigvis.
---
   
Ankom med posten en konvolutt fra min advokat Tone Thingvold også i dag, med kopi av et Prosesskrift datert 10.11. 2010 til Haugaland tingrett fra Trude ved hennes advokat Odd Arild Helland ( ekstern ). Groteskt i forhold til sannhet, redelighet og anstendighet.
   Og preget av det samme som hun og iøvrig holder på med.
   Trude spiller på løgner, hysteri og iscenesettelser, som tidligere.

   Hun spiller både intuitivt og bevisst på i slike sammenhenger vanlig akseptert taktikk blandt terror-regimets kriminelle i terror-regimets maskineri og mekanismer.
---
   Hva det handler om av iscenesettelser kan kanskje den som leser følgende brev få anelser eller noen tanker om. Et brev jeg pr. e-post skrev og sendte til min advokat Tone Thingvold i dag:

-- 20101112-til-adv-Thingvold-fra-RLH.html ( intern )

Til:
Hei advokat Tone Linn Tingvold.

Jeg mottok i dag fra deg med posten en kopi av Prosesskrift datert 10.11. 2010 til Haugaland tingrett fra Trude ved hennes advokat Odd Arild Helland.
Jeg mottok samtidig i kveld følgende skriftlige melding fra Stauda:
"Stauda Sofie Hansen:
jeg og frøydis kosa oss i hybeln te henne da Idun skulle komme villa idun at vi sku bli me henne te hun å karl da,vi villa egentli ikke for vi hadde det så fint,men idun sa bare en bitteliten tur da så jeg kan hilse på karl og når vi kom dit villa idun bare litt og litt merat vi skulle vær dæ r da og så kom mamma dit etter en stund og hun, idun tok dregd medseg meg og inn i en taxi te krisesenter og fikk etter en stund fått farmor te å ringe te deg
PS:mat hamsteren min som er fri på de romme og gjemmer seg under tøy filla bak sofaputene"

   Det fremgår av begge disse at Trude (med kidnapper-gjengen) som vanlig og videre spiller på løgner, hysteri, kidnappinger og iscenesettelser.
   Hilsen Rune!

---
   Den pågående borgerkrigen mellom menn og kvinner gjennomsyrer på uhyrlige vis vårt samfunn, tilsiktet fra et terror-regime sin side. Denne uretten medfører mye av den øvrige kriminelle galskapen - og haster det å få rettet opp.

   Borgerkrigen mellom kjønnene pågår uhyrlig viltert i Norge og er et meget stort og katastrofalt problem - og et uttrykk for kriminell diskriminering - som terror-regimets kriminelle spiller på i sin kamp mot med-menneske, lov og rett og samfunn. Hva enn den enkelte av oss velger, galskapen stopper ikke før vi samfunnsmessig retter den opp. Hvilket vi altså må gjøre, for oss alle og hele vårt samfunn. Dette må og skal taes på alvor, hvordan den enkelte enn enda ikke opplever denne borgerkrigen på altfor nært hold. Konsekvensene av at den enda får pågå er uhyrlige i en overflod.
---
*****

--13--
-- Dagboks-notater, lørdag 13. november 2010, Vinberget:

   Noe regn igjen i dag tidlig, omtrent 3 pluss-grader og tåke-overskyet.
---
   Og dette brevet skrev jeg og avsendte til min advokat Tone Thingvold litt efter midnatt i natt:
   
2010111213-Stauda-Pappa-Facebook-chat.html ( intern )

   Hei igjen advokat Tone Linn Thingvold!
   Klokken er litt over midnatt nu, natt til lørdag 13.11. 2010.
   Siste ferske nytt, til din orientering, er at Stauda nu sent i kveld tok chat-kontakt med meg på Facebook da jeg logget på, og samtalen forløp slik - før hun antagligvis ble tatt bort fra pc-n eller måtte gjøre noe annet:

Stauda Sofie Hansen:
11:43pm
hallo er du på datan nå.

Rune L. Hansen:
11:49 pm
no så e æ herhei, fikk for litt siden bare meldingene fra deg
e du der på kr-sentret enda?.

Stauda Sofie Hansen:
11:51pm
ja de er folk som er hær og passer på hele tidai huset alså.

Rune L. Hansen:
11:52pm
uff, som dem driv med hysteri og iscenesettelser - for å få retten til å tro alt mulig rart
kom i posten i dag enda et skriv fra mamma til retten, med løgner og lureri for å lur retten til å tro at du ikke kan gjør som du vil når du er hjem, at mamma måtte ha besøksforbud for tormod på sykehuset osv. - hysteri, iscenesettelser (også det nu med kr-senter) for at ungene ikke skal ha noen far samt miste hjemstedet sitt osv, for at mange tjener penger på akkurat det. Sykt!.

Rune L. Hansen:
12:06am
For at mamma tjener penger på det, mente jeg å skrive. Er du der? At dem ikke snart kan begynne å oppføre seg orntlig!


---

   Oddrunn Marie Eiriksdotter Drage:
   Ikke rart lille Norge ligger på topp/selvdrap helt ned til barn 12 årsalderen..Hvorfor?
   Alle desse selvgode mødrene som sitter med SKYHØYE BIDRAG fra barnas fedrer...og som med VITENDE VILJE terroriserer barna sine FEDRER MED SAMVÆRSNEKT/besteforeldrer på FARSSIDEN! Når desse barna BEGYNNER Å SNAKKE ..UNDRES..HVORFOR...SÅ GÅR ET TINDRENDE LYS OPP...JO...DET ER DA DERES MOR SOM ER SABOTØREN FOR FARSSAMVÆR OG BESTEFORELDRA.
   ..HVOR MANGE 12 ÅRINGER TOK SEG EGET LIV I NORGE ÅR 2009?
   ...ELLER BLIR IKKE DET REGISTRERT...KANSKJE...HILSEN PRIVAT ETTERFORSKER..SOM HAR GÅTT INN I FLERE SÅNNE SAKER....DIVERRE!
   Spørsmål kan bli...medvirkede årask til noen TAR SITT LIV?


---
   Mange både tar sitt liv og andres liv og iøvrig er ødeleggelsene i en overflod i kriminell galskap til langt inn i det perverse.
   Vårt norske samfunn er gjennomsyret av det og slikt. Tilsiktet og stimulert av terror-regimet. Skjult bak kulissene, fasadene, propagandaen, frykt, til-intetgjørelser, fikseringer, falsk dokumentasjon, premieringer og underholdning.
   Justismordene er i en overflod utrolig mange og groteske. Undertrykkelsen, terroren og indoktrineringen i det heletatt enorm og grotesk.
---

   Menneskerettsdomstolen Norge - forord:

   I Norge hærjer borgerkrigen mellom kjønnene i regi av representanter for det offentlige og det offentlige såkalte barnevernet, i en overflod av kriminell galskap, med barna, foreldrene, familiene, lov og rett og hele vårt samfunn. Fordekt, skjult bak kulissene, fasadene, propagandaen og falsk dokumentasjon. De uhyrlig mange justismord blir forsøkt skjult, og terroren, torturen, utplyndringene, kneblingen og til-intetgjørelsene.
   Dette har pågått i mange ti-år, og må og skal nu stoppes.

   For å få stoppet blandt annet og særlig dette trengs flere grep. Menneskerettdomstolen Norge er et av disse akutt nødvendige grep. Herunder trengs og en åpen lav-terskel Norsk Sannhets- og Forsonings-kommisjon, som nu er i anmarsj.
   Og under Menneskevern-kommisjon, med sentral administrasjon under ko-operasjon med under-administrasjoner trengs åpne mobile lav-terskel Menneskeverns-kommisjoner, hvor særlig ofre og mulige ofre for angrep eller overgrep fra den offentlige forvaltning på lav-terskel nivå varsler sin sak, for å verne ens menneskerettigheter, trygghet og stabilitet. Altså for reell hjelp.
   Synliggjøring og bevisstgjøring i alle aspekter er underveis og videre av vesentlig betydning for reell etablering av reell respekt for de elementære felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter, ansvar og forpliktelser.
   Dette vesentlig både i forhold til den spesifikke urett og generell urett, for eksempel i form av diskriminering og undertrykkelse.

---


   GT, 1. Mosebok 1,11-12:
   (11:) Og Gud sa: Jorden skal la gress spire frem, og planter som sår seg, og frukttrær som bærer frukt med frø i, på jorden, hvert etter sitt slag. Og det ble slik.
   (12:) Jorden lot gress gro fram, planter som sår seg, hvert etter sitt slag, og trær som bærer frukt med frø i, hvert etter sitt slag. Og Gud så at det var godt.

---

 
   NT, Markus 4,30-33:
   (30:) Han (Jesus) sa: Hva skal vi ligne Guds rike med? Hva lignelse skal vi bruke om det?
   (31:) Det er som sennepsfrøet. Når det blir sådd i jorden, er det mindre enn noe annet frø på jorden.
   (32:) Og når det er sådd, vokser det opp og blir større enn alle hagevekster. Det skyter store grener, slik at himmelens fugler kan bygge rede i skyggen av det.
   (33:) I mange slike lignelser talte han Ordet til dem, så mye de var i stand til å høre.

---

   NT, Matteus 13,31-33: 
   (31:) Han fremsatte en annen lignelse for dem og sa: Himlenes rike er likt et sennepsfrø som en mann tok og sådde i åkeren sin.
   (32:) Det er mindre enn noe annet frø, men når det vokser opp, er det større enn hagevekstene og blir til et tre, slik at fuglene under himmelen kommer og bygger rede i grenene.
   (33:) En annen lignelse fortalte han dem: Himlenes rike er likt en surdeig som en kvinne skjulte i tre skjepper mel, til alt var blitt gjennomsyret.

---

   Jo lengre bort fra Herrens rette vei dess flere diabolitos og djevler angriper og hærjer og fremmedgjør, ødelegger og er livsfarlige. Dess nærmere fanden selv og hans dødsrike og avgrunn!
---
   Plutselig i dag fikk jeg ikke lastet mere fra Internettet, hverken fra den ene eller den andre pc-n.
---
   Hvorvidt Frøydis også nu ytterligere fangeholdes og knebles vet jeg enda ikke. Ikke heller med hensyn til resten av ungene.
   Tydelig nok iallfall foregår endel desperate iscenesettelser i forkant av rettsbehandlingen i og for Haugaland tingrett. Som tidligere og hele veien, i forhold til så mangt.
---
*****

--14--
-- Dagboks-notater, søndag 14. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 4 pluss-grader Celsius, fuktig, jevnt overskyet og tildels lett regn.
---
   Jeg får fortsatt ikke, siden i går, lastet noe fra Internettet.
---
   Jo, fikk i løpet av dagen ordnet opp med Internett-problemet. Så nu tror jeg det skal gå greit.
---
   BARNETS BESTE OG DETS FORELDRE

   Mangel på likeverd og mangel på likhet for loven er et meget alvorlig brudd på de elementære felles-menneskelige rettigheter og forpliktelser, og anses som meget alvorlig og f.eks. av Menneskerettsdomstolen i Strassburg og dens kjerne og fremdrift i sin prinsipplære. Diskriminering mellom kjønnene skal ikke forekomme og er en forbrytelse. Et uttrykk for dette er for eksempel Europakonvensjonens (EMK) Art. 5: "Likhet mellom ektefeller. / Ektefeller skal i sitt innbyrdes forhold og i forhold til sine barn ha like rettigheter og likt ansvar av privatrettslig art med hensyn til ekteskap, under ekteskapet og i tilfelle av oppløsning av ekteskapet."
   Dette og slikt, barnets krav på sine begge foreldre, i likeverd, uten diskriminering, er både enkelt-menneskets rett og vern og ansvar og forpliktelse, men og et uttrykk for det fundamentale og elementære i begrepet "barnets beste".
   Barnets beste er ingen konkurranse eller krig om hvor barnet har det best - og heller ikke et objekt for synsing eller vurderinger.
   Synsing og vurderinger angående slikt - likesom premiering eller straff - vil uunngåelig føre til konflikt og skal ikke forekomme.

---
*****

--15--
-- Dagboks-notater, mandag 15. november 2010, Vinberget:

   Lys grå-blå himmel og bare litt mest nokså lette skyer spredt og 1 pluss-grad Celsius her ute i dag klokken 12.30. En minus-grad i natt.
---
   
   LOVBESTEMT ØKONOMISK RETTFERDIGHET: fra Menneskerettslovens Vedlegg 4, Den internasjonale konvensjonen om økonomiske, sosiale og kulturelle rettigheter / Internasjonal konvensjon om økonomiske, sosiale og kulturelle rettigheter Art 11 punkt 1:
   "Konvensjonspartene anerkjenner retten for enhver til en tilfredsstillende levestandard for seg selv og sin familie, herunder tilfredsstillende mat, klær og bolig, samt til stadig bedring av sine leveforhold. Konvensjonspartene skal treffe de nødvendige tiltak for å sikre virkeliggjørelsen av denne rett."
   -- I pakt med dette er i Sosialtjenestelovens § 1 (lovens formåls-bestemmelse) bestemt følgende: "§ 1-1. Lovens formål. / Formålet med denne loven er
   a) å fremme økonomisk og sosial trygghet, å bedre levevilkårene for vanskeligstilte, å bidra til økt likeverd og likestilling og forebygge sosiale problemer,
   b) bidra til at den enkelte får mulighet til å leve og bo selvstendig og til å ha en aktiv og meningsfylt tilværelse i fellesskap med andre."

---
*****

--16--
-- Dagboks-notater, tirsdag 16. november 2010, Vinberget:

   Nokså stjerneklar natt med omtrent null grader Celsius her ute. Disig, skyet lys-blå himmel og omtrent 5 pluss-grader klokken 14.
---
   For ordens skyld: Norske terror-regimets sentrale hjul-NAV for økonomisk trakassering, NAV, er i overflod en kriminell virksomhet.
   Dette gjelder ikke bare i forhold til meg, men store deler av Norges befolkning.
---
   Jeg skrev og avsendte enda et brev til min advokat Tone Tingvoll i dag tidlig ( ekstern ).
   Et i går og ( ekstern ).
---

   Vidar Nedberge Hansen - om det offentlige Norge:
   De vegrer seg over hode ikke å skille barn og foreldre, hverken mor eller far, uten noen form for reel begrunnelse og heller ikke noe form for ettervern.

---
   Folkebevegelsen.
   Vi er og skal og må være mange mennesker og grupper - assosiativt samarbeidende og kanalisert målbevisst i og for det samme mål.
   Dette er ikke et problem, men en realitet og fordel.
   Folkebevegelsen er stor, omseggripende og nødvendig.
   Og målet haster.
---
*****

--17-- 
-- Dagboks-notater, onsdag 17. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 1 minus-grad Celsius her ute i natt.
---
   De kriminelle liker ikke å bli sett.
---
   Makter folkebevegelsen ikke å formulere eller å erkjenne sitt krav og sitt mål så vil det heller ikke bli innfridd eller nådd - annet enn som i et lotteri.
---

   Morfar Jarle, bilogiske far til Trude, har gjort noen få innlegg på Facebook på Internettet. Interessant å studere både hans og alle øvrige sin metamorfose underveis i saks-komplekset.
   Dette jeg herunder gjengir er fra Facebook-profilen til Stauda de siste dagers tid, som fremgår av dateringen:
---

   Johanne Almli:
   Hei Stauda! Så du var pålogget i går kveld. Håper du er trygt hjemme hos pappa igjen og at du har det fint. Er vinteren kommet hos deg enda?? Ha en fin dag, Stauda. Klem fra meg.
   November 13 at 7:33am 

   Idun Evig Hansen:
   nå er stauda hjemme hos mamma og resten av søskena. Vi gleder oss over å ha stauda her igjenn! ♥
   Sunday at 4:46pm

   Rune L. Hansen:
   Det der er ikke sant Idun. Du lyger. Stauda er igjen kidnappet, fangeholdt og kneblet.
   Monday at 9:27pm

   Idun Evig Hansen:
   Stauda er HER!
   Med meg! Med Tormod! Med Mamma! Med Alfredo! Med Frøydis! Og Med resten av Søskena Sine!
   DET er det Viktige!
   VI er ikke bare DU!? Men også DEG!
   Og Stauda trenger Oss Alle!
   - Jeg vil ikke være med i krigen. Vil heller ikke være den som motvillig blir holdt utenfor sin egen familie. Eller den som gjør urett mot andre.
   Men jeg vil at Stauda skal smile! Jeg vil se henne le, og høre henne synge fordi hun er glad. Som hun har gjort før og som hun kommer til å gjøre igjenn og igjenn og igjenn... Med Deg også forhåpentligvis!

   Rune L. Hansen:
   Saklig og ryddig sagt:
   Det er ikke jeg som har gjort eller gjør meg skyld i eller delaktig i kidnapping, fangehold, knebling og utplyndring av barn, Idun. Det er det mamma Trude, Balder og Gudmund som har gjort og gjør. Og det kriminelle det handler om er blandt annet sammenlignbart med flerfoldige mord og det som verre er. Og dette har du nu på sett og vis gjort deg aktivt deltagende i. På de kriminelle sin side. Det er hverken jeg eller Stauda eller resten av de fangeholdte og kneblede ungene som er kriminelle. Og du sier at du vil se Stauda og barna smile og le! Når det er det motsatte med mere du gjør deg medskyldig i! Sammen med mordere og verste sort kriminelle. Tenk deg om!
   Eller har du mistet all forstand?!

   Rune L. Hansen:
   Det er på ingen som helst måte jeg som driver med krig-føring eller kriminell virksomhet. Det er det din mor Trude sammen med Balder og Gudmund som gjør og har gjort. Enkelt og saklig.

   Idun Evig Hansen:
   det dær gidder jeg ikke å lese eller diskutere her nå...

   Jarle Hildor Eliassen:
   Hva tror du att du er.Bare tull.Blir du aldrig ferdig med å rakke ned på folk...

   Rune L. Hansen:
   Har Idun holdt på med å rakke ned på folk ...?

---
   De siste av de over-stående kommentarene fra i natt og tidlig i dag.
---
   Frøydis telefonerte i dag, men jeg var sliten og fikk ikke snakket med henne før på kvelden.
   Vi snakket ikke så lenge, men hva hun sa bekreftet bare hva som allerede er fremkommet. Hun skulle minne på Idun å betale telefon-regningen.
   Jeg, Frøydis og Stauda skal egentlig til tannlegen kommende fredag, men jeg vil i morgen antagligvis bli nødt til å telefonere tannlegen for enda en gang å få avtalen utsatt.
---
   Den såkalte barnevern-tjenesten i Haugesund, Anne Sternhoff der og hennes og Iren K. Hebnes sine tull-høne-venner synes som å være i bakgrunnen, stadig ute efter sitt og det samme. Å få viljen sin. Det vil si: Barnas far, hjemsted og familie skal ødelegges, koste hva det koste vil. Deres eneste mål.
---
   At barna får komme hjem til sine foreldre og hjem igjen, det er folkebevegelsens første og viktigste sentrale krav! Ingenting forbigår dette!
   Dette er et så selvfølgelig krav at det er vårt håp at både Menneskerettsdomstolen Norge og det internasjonale samfunn i måte legger sin tyngde i dette.
---

   Slik systemet fungerer er rettssikkerheten kun en illusjon. Forholdet mellom foreldrene og det offentlige er som David og Goliat. Om noen år kommer vi for eksempel til å skamme oss like mye over dagens barnevernsaker, som vi gjør over behandlingen jødene og opposisjonelle i sin tid fikk under Hitler. Dagens offentlige liksom barnevern viser rett og slett en total mangel på respekt for barn og mennesker i det heletatt, samt for lov og rett.
   Det råder i Norge i dag sånn sett og på så forskjellig vis i regi av det offentlige og det politiske og forvaltningen, og de som ser seg tjent med at det er slik pluss de likegyldige og naive enda ikke rammet, en fullstendig mangel på respekt for lov og rett, gjennom-syrende hele vårt samfunn, bak kulissene, den falske dokumentasjonen og propagandaen. Rettsvesenet intet unntak.
---

   Cecilie-Marie Holmen:
   Klart, det finnes folk i barnevernet som gjør jobbene sine utmerket, men hvor lenge holder dem?? Min veninne sluttet etter et år, pga. heksejakten dem drev på med div foreldre!! Hun ble uglesett og presset ut av jobben, fordi hun ikke hadde samme meninger som "partneren" sin!! Hun møtte bla.et utmerket par, gode og positive foreldre, der det etter hvert hjemmebesøk ble skrevet negative raporter!! Det er meget synd at hun sluttet, hun gjorde en god jobb, men som hun sa, hun klarte ikke hjelpe mange nok riktig, forde dem måtte "ta foreldrene", å det ofte.. Men eg trudde det var barna som var fokuset, sa hun, men nei, det var foreldrene som skulle takast!

   Øyvind Bremnes:
   Bvt. har utvidet sitt nedslagsfelt utover tatere, alenemødre, og ressurssvake. Dette medfører noe de ikke har tenkt på; deres nye fiender- "høyere" oppe i samfunnet, viser seg å ha ressurser, evner, og ikke minst vilje til å slå HARDT tilbake. Er høvelig overbevist om at barnevernets storhetstid går mot en brutal slutt. Her i Vågan rømmer de etaten over en lav sko- folk har fått nok.

   Øyvind Bremnes:
   Advokat Arnstein Antonsen i Bodø uttalte i 2005 til klient: "psykolog Gunnar Karoliussen (Mo i Rana) er en sånn sakkyndig som blir brukt når barnevernet vil forhåndsbestille resultatet". Karoliussen har pussig nok tilbrakt endel tid under politibeskyttelse. I 2010, etter at Antonsen begynte som fylkesnemndsleder, er Karoliussen hans foretrukne valg som sakkyndig... Det er også interessant å merke seg at Antonsen, blant flere tusen psykologer i vårt langstrakte land- velger ut sin nabo på Mørkved i Bodø, psykolog Knut Hjalmar Trones, som sakkyndig meddommer. At nemnda under hans ledelse nøyer seg med å innkalle den ene parts vitner, lar kommuneadvokater avgjøre godkjenning av bevis, samt avviser dokumentasjon fra de private parter, setter jo en liten spiss på hans virksomhet... En prototype på den type nemndsleder advokat Thiis beskriver.
   Har i det øvrige en teori om at Antonsen snart mister sitt engasjement som fylkesrepresentant for Huseiernes Landsforbund- Antonsen har i den senere tid fått slettet såpass mye av sin offentlige kontaktinformasjon at han er vanskelig å få tak i, noe som ikke fungerer i en servicerolle.


---
*****

--18--
-- Dagboks-notater, torsdag 18. november 2010, Vinberget:

   Stjerne-klar natt. 3 minus-grader Celsius klokken 02.30. Nede i minus 5 grader Celsius her ute i natt. Oppe i pluss 3 i dag klokken 13, med lys-blå himmel med lette sirlige, horisontale sky-mønstre. Minus 6 grader Celsius her ute på kvelden klokken 23.20.
---
   Jeg snakket i dag tidlig pr. telefon med tannlege-kontoret. Avtalen igjen utsatt til annen dato.
---

   Litt om lands-morderne - og blandt annet WHO  ( intern )

   Det norske Utenriksdepartementet drev fra tidlig i 1997 lobbyvirksomhet og kampanje for å få den tidligere norske ap-statslederen Gro Harlem Brundtland som øverste leder for WHO / Verdens Helse-organisasjon. Mange millioner kroner ble øremerket til kampanjen, en verdensvid kampanje. Dette efter at hun gjennom 10 til 20 års nasjonal politisk "trening" hadde demonstrert blandt annet sin helse-politikk, og fikk landets helsevesen ned på bunn-nivå. Og sin egen sønn til å begå selvmord (september 1992).
   Kampanjen involverte mere enn 100 UD-tjenestemenn og 40 ambassader, i et av tidenes mest omfattende norske diplomatiske fremstøt noensinne. Målet: Å gjøre Ap-sjef Gro Harlem Brundtland til generaldirektøren i WHO. Langstraks over hele verden ble maktmennesker, diktatorer og politikere oppvartet. Selv Libyas diktator Muammar Gadafi ble pent bedt om støtte til Brundtlands kandidatur. Samtidig økte UD penge-bidragene til WHO med 45 prosent. Osv.
   Flere, blandt annet Action New Life og Let the Children live, anmoder styret i WHO om ikke å tilsette Gro Harlem Brundtland i stillingen som leder for organisasjonen. Protester hjalp som bekjent ikke.
   Gro Harem Brundtland var fra 1970-tallet en av frontkjemperne for innføring av selvbestemt abort i Norge, en kamp hun og hennes medspillere på surrealistisk vis vant i 1978.
   Så kan en vel og undres over hvordan og hvorfor en organisasjon som på verdensbasis skal ivareta liv og helse, kan se seg tjent med en slik leder.

---

   I en artikkel fra 24.10. 1997 skrev jeg følgende:

   "I Stortings-valgdagene fikk Arbeiderpartiets Gro Harlem Brundtland installert seg i en gratis-leilighet i bygningen til Norges Bank i Oslo, omtrent samtidig fikk hun til sin valgkampanje for å forsøke å bli ny internasjonal, øverste leder for WHO / Verdens Helse Organisasjon - grøss og gru! - 200 millioner norske kroner ifra Arbeiderpartiets Utenriksdepartement, med en hårreisende begrunnelse. Slikt noe, og så mye mere, får meg - mine erfaringer og min viten tro - til å reagere med mistenksomhet ..."
   Og: 
   "Hvor mange millioner kroner var det Arbeiderpartiet på forsommeren i år fikk ifra - var det ifra LO og NHO (både egoismen nedenifra og ovenifra)?, via norske skattebetaleres penger - for å kjøpe et to timers direkte tv-program på Amerikas mest populære frokost-tv-program "Good Morning, America!" - på den Disney-eide amerikanske tv-kanalen ABC, hvor det ble sendt et to timers direkte-program fra Fisketorget i Bergen, med reklamerende svada for Gro Harlem Brundtland "og Norge", som ble gjengitt i et redigert sammendrag på norsk tv 13.05. i år. Overfladiskheter, løgn, halvsannheter og babbel servert på et sølvfat. Et glansbilde av en politisk forbrytervirksomhet som har hærjet vårt land i flere tiår.
   Jeg sier dette for å antyde at det norske Arbeiderpartiet på mange måter har hatt - som enda sitter i - et propagande-apparat for hjernevask, indoktrinering og mental uniformering som kan sammenlignes med f.eks. Goebbels i Hitler-Tyskland, og et tvangs- og terrormaskineri som på mange måter faktisk kan sammenlignes med Hitler-Tysklands Gestapo, Hitler-Jugend og SS! Som antagligvis ikke har tenkt å gi seg så lett og som enda underkuer og mentalt uniformerer store deler av vår norske befolkning. Og som enda ikke innledningsvis har stått til rette for sine ugjerninger og sin kriminelle virksomhet. Dimensjonene, truslene og praksisen har på mange måter ikke vært de samme rødblodige store som i Hitler-Tysklands virksomhet. Men sammenligningen er likevel på sin plass."

---

   I Norge i 1997 ble vi vitne til hvordan Arbeiderpartiets efterfølger til statsminister Gro Harlem Brundtland, statsminister Torbjørn Jagland, foran Stortingsvalget 1997, uttalte overfor befolkningen at hans Arbeiderparti-regjering ville gå av hvis oppslutningen i befolkningen ble mindre enn 36,9 %. Det ble den, - og de gikk av. Iallfall tilsynelatende, og midlertidig. Hva mangt og meget i den forbindelse som skjedd bak kulissene skal jeg her nu ikke gå inn på. Dette skrev jeg om i 1997. Og jeg skrev blandt annet følgende i en artikkel jeg skrev 21.10. 1997:

   "21 - De har store deler av befolkningen og dens kultur i sin hule hånd, - og de deler av den som de ikke kontrollerer elimineres fortløpende. Ved hjelp av forskjellige SS-, Gestapo- og Hitler-Jugend- lignende kunstgrep. Så som gjennom psykiatrien, "barnevernet", rettsvesenet, utrygghetsordninger, etc.

   22 - Årlig beslaglegges i Norge anslagsvis 7000 - syv tusen! - barn ifra foreldrene. Nærsagt fullstendig utenfor tradisjonell lov og rett og offentlig innsyn.Under dekke av at det skjer for å verne barna; - hvilket det antagligvis i noen tilfeller også gjør. Samtidig får årlig et sted mellom ti og tyve tusen familier sitt hjem og sin familie satt under oppsyn av de kommunale Sosialkontorene. For her bare å nevne konkret et blandt tusener av eksempler på hva som under Arbeiderpartiet har foregått og foregår og hvordan situasjonen faktisk i virkeligheten er.

   23 - De har hatt kontroll med det meste av emedsverket, byråkratiet, massemediaen, rettsvesenet, næringslivet, skolene, osv. Å gjøre karriére innenfor det systemet de har oppbygget forutsetter korrupsjon og babylonisme. Forsøk på annet ble imøtegått med terrorregimets midler og behandlingsmåter. Dermed fikk vi en ond sirkel hvor befolkningen ble motivert og belønnet for frykt og egoisme. Hvor alt som smakte av ubehag som virkelig kunne gjennomskue eller endre ordningen optimalt effektivt og hygienisk ble skjøvet inn i Glemmeboken og avgrunnen. Hvor vågemot, verdiorientering, ærlighet og annerledeshet ble snakk om millimeterbevegelser! Å punke ut i latterlighet og dårskap - som i liten grad representerte en trussel for ordningen - fikk derimot aksept og underholdningsverdi.

   24 - Likevel må det nu våges et grundig oppgjør med Arbeiderpartiet og det de har stått for og det de faktisk har gjort. Det må sees ned i deres tildekte massegrav, og på hvordan de faktisk har skamplettet og skamfert våre landskaper."

--- Disse mine to artikler fra 21. og 24.10. 1997 ble publisert og befinner seg på følgende link ( intern ):
   http://hunwww.net\ekte-kristendom\SAKER\MENNESKEVERN-DVD-RLH\MENNESKEVERN\DIVERSE\ANNET\hunwww\Not2.htm  ( intern ).

---

   Også noe jeg dengang skrev, fra oktober 1997 ( intern ):

   http://hunwww.net\ekte-kristendom\SAKER\MENNESKEVERN-DVD-RLH\MENNESKEVERN\DIVERSE\ANNET\hunwww\Mhd1.htm  

   "Jeg har tidligere skrevet mye om Arbeiderpartiet. Det er ikke bare fordi jeg har Arbeiderpartiet "på hjernen". Det har i vårt århundrede hatt det meste av makten her til lands, nokså kontinuerlig. Det er heller - mht. det jeg snakker om - fordi Arbeiderpartiet har meg "på hjernen", - og deg, og de fleste av oss. Nesten alle! Fordi de med sin fascist-marxistiske tvang forlanger å ha nokså totalitær kontroll med "hjernen" og følelsene og viljen i hver enkelt av oss. På så mange slags forskjellige vis. Ikke så stort problem for de av oss som ikke synes det gjør noe, - før det gjør noe. Derfor har det vært om å gjøre for de å få det til slik at vi ikke skal synes det gjør noe. Ikke for å opprettholde rikets sikkerhet eller befolkningens trygghet og trivsel, - men for å opprettholde Arbeiderpartiets sikkerhet, som totalitær maktfaktor nr. 1.
     At staten eller forvaltningen i et land kan være eller bli en kriminell eller umenneskelig maktfaktor er ikke noe nytt! Det har vært og er kjempeproblem nr. 1 i de aller fleste land, rett og slett.
     Skal vi derfor være glad til og fornøyd med at Arbeiderpartiet og kompani ikke har vært og er værre enn de i realiteten er? De av oss som er fornøyd, eller relativt fornøyd? Eller de av oss som på ingen måte er fornøyd?
     Dette nu er et spørsmål som jeg vil understreke.
     Straks vil jeg tilføye: Fornøyd på vegne av det egoistiske meg selv, som kanskje er hjernevasket og mentalt uniformert? Eller på vegne av menneskeverdet, nestekjærligheten og de fellesmenneskelige verdier? Eller på vegne av den nåværende situasjon og realitet som det gitte ståsted og utgangspunkt?
     Arbeiderpartiets Gro Harlem Brundtland gjør seg i disse dager (september 1997 enda mens jeg skriver dette) - gjør seg i disse dager store bestrebelser - kraftig understøttet av Arbeiderpartiet - på å bli den nye leder for WHO / Verdens Helseorganisasjon. Hun vil maximere sin fortids glorie ved å eksportere og viderestimulere Arbeiderpartiet sine grøsselige holdninger til fosterdrap, medisin, industri, økonomi, rettspraksis, osv.
     Direktør Brock Chrisholm i WHO har, efter hva jeg er blitt fortalt - i bladet SPC JOURNAL, 1991 - bl.a. sagt, at: "For å oppnå en verdensregjering er det nødvendig å fjerne menneskers individualisme, lojalitet overfor familietradisjoner, nasjonal patriotisme og religiøse dogmer fra deres sinn."
     Hvis det er den ånden som råder i WHO så vil nok Gro Harlem Brundtland få det lett. Dette og mere til i samme retning har på så mange sett og vis vært Arbeiderpartiets fordekte intensjoner og praksispolitikk her i Norge. Oppløsning av familien, tingliggjøring av barna og mennesket, industrialisering av landskapet, naturen og menneskene, nedleggelse av landbruket, sentralisering, korrupsjonsøkonomi, skoler efter burhønsprinsippet, seksifisering og homofilisering av barndommen og samfunnet, Arbeiderpartiets program erstatte Bibelen og statskirken, mennesket er et dyr, osv. i lange baner - på tvers av norsk grunnlov og lovverk så vel som folkevilje og internasjonale menneskerettighetskonvensjoner.
     Og kongeriket Norge, som i henhold til Norges grunnlov er "et fritt, selvstendig, udelelig og uavhendelig rike," vil Arbeiderpartiet avhende til Europafellesskapet - med allslags fordekte og lumske midler. Snik-innmelde ved hjelp av feilinformasjon, hemmelighold, og ved hjelp av sin maktelite innen næringslivet og rettsvesenet. Og med god hjelp ifra sin kompakte, landsomfattende lydige massemedia og underholdningsindustri.
     Hjelp til landssvik og høyforræderi!
     Kristen Informasjonstjeneste (adresse: Solberg, N-3522 Bjoneroa, Norge) skriver i sitt Nyhetsbrev for september 1997, bl.a. at: "Det er litt interessant å legge merke til katolikker som har høytstående posisjoner i Norge. Under EU-kampen ville ikke den katolske riksadvokaten, George Fredrich Rieber Moen, stille Gro H. Brundtland og Europabevegelsen for riksrett, selv om de forsøkte å få Norge underlagt en annen statsmakt. Nå er denne hengivne katolikken blitt forfremmet til Høyesterettsdommer."
     Paragraf 83 i den norske straffeloven sier dessuten: "Den som rettstridig søker å bevirke, eller medvirke til, at Norge eller noen del av riket bringes under fremmed herredømme, eller innlemmes i annen stat, eller at noen del av riket løsrives, straffes med hefte i minst 8 år eller fengsel fra 8 år til 21 år."
     Dette har de forsøkt å bøte på bl.a. ved å innføye en ny paragraf i grunnloven, § 93, som ble innføyd allerede i 1962, og som tillater Norge å avgi suverenitet på et saklig begrenset område.

     Mange i Norge vegrer seg mot å anklage Gro Harlem Brundtland og kompani for noe som helst. Fordi hun tilhører Forvaltningen, eller Øvrigheten - eller "høyeste hold". Vegrer seg i en slags misforstått kristendom og toleranse. Var det ikke f.eks. Frans av Assisi som sa noe sånt som at: "la meg ikke så meget forsøke å være frimodig, som å tilgi, ikke så meget å få tilgivelse, som å gi, ikke så meget å få, som å gi", osv. (Jeg husker dessverre ikke ordlyden presist akkurat nu.)
     Mange har ønsket å misforstå - og å fremstille - slikt dit hen at en skal lukke øynene for det som er ondt og galt, og særlig når uretten og galskapen kommer ifra Forvaltningen. Som altså dermed heves over og bort fra lov og rett, - inn i en korrupsjonens og kriminalitetens frisone. Dermed blir resultatet alt annet enn kristendom, toleranse og lov og rett!

     Gud bedre som Hans Nielsen Hauge i sin tid, for mere enn to hundre år siden, ble hærjet med av Øvrigheten, - umenneskelig og på tvers av lov og rett! Og mange mange flere både før og efter ham! Og også nu i våre dager.

     Her i Norge er vi så heldig stilt - ikke minst også takket være Hans Nielsen Hauge! - at vi har en kristen grunnlov, ifra 1814, og egentlig et derav følgende kristent lovverk!
     Guds vilje skje! Igjennom oss.
     Vi er i Guds nåde!"

---
   I mine Dagboksnotater (publiserte) for 24.11. 1998 ( intern )
   http://hunwww.net\ekte-kristendom\SAKER\MENNESKEVERN-DVD-RLH\MENNESKEVERN\DIVERSE\ANNET\hunwww\Db1998r.htm
   skrev jeg blandt annet følgende:

   "Egoismen er nerven i livets tre. De fleste av oss vet det; - har fått klar og entydig beskjed om at det er slik, av virkeligheten selv og våre omgivelser. Korrupsjonen og urettferdigheten er sånn sett et sunnhetstegn!
   Hvis du mis-liker tingenes tilstand sterkt nok, så svekkes du og dør. Eller lever i og med noe slags håp. Rimelige håp og lengsler kan overleve i århundreder, hvis verden overlever, før de forløses, - men ikke du!
   For mye samvittighet er en vittighet og svakhet!
   For levende moralske forventninger innbyr til skuffelser!
   La Saddam Hussein, Idi Amin, Adolf Hitler, Gro Harlem Brundtland og kompani bestemme og avgjøre hva og hvem som er det svake og det sterke! Det er ikke uten grunn disse og deres likesinnede har lyktes best, og får alle som kan overleve til å oppvise nesegrus beundring!
--- /
   Det er våre politikere, massemediaen og skolene som først og fremst ordinerer all undervisning og oppdragelse i vårt land. Både mht. barna og foreldrene. Det hele gjennomsyret av korrupsjon og ensretting.
   Og foreldrene finner seg i bortimot absolutt hva som helst!
--- /
   Kriminelle politikere og byråkrater som ikke stilles til ansvar for sine ugjerninger - inklusive drepende pennestrøk og samtykker - danner skole og aksept for løgn og korrupsjon. Desto større kan den heder, ære og fortjeneste som kommer de til del bli!
   Eksempelvis den durkdrevne, norske Gro Harlem Brundtland, som bl.a. var statsminister i mange år. Hun trakk seg brått og resolutt tilbake da hun intuitivt kjente det ble for hett under sine ben og sin rompe, og unngikk slik inntil videre mye av hva hun kunne risikere. Interessen for henne i den posisjon hun satt i ble betraktelig mindre, - og hun syntes som å ro seg helt i land med det meste av sin persons glans, glitter og fjasete glorie i behold; - for efterpå bl.a. å kunne innlede en storstilt kampanje for seg selv som kandidat til ny sjef for det nokså korrupte men anerkjente, internasjonale WHO / Verdens Helse Organisasjon. Og lyktes!
--- /
   Hun snakket iøvrig litt om injurieringer på norsk tv forleden, omtrent kanskje for noen ukers tid siden. Hun snakket om det i forbindelse med at hun også snakket om sin unge sønns selvmord i september 1992. Og det hun i denne sammenheng sa var absolutt bemerkelsesverdig. Det gikk ut på at det bortimot har blitt så ille her til lands at hvem som helst kan si hva som helst av løgn og bedrag om hvem som helst uten at de stilles til ansvar for det!"
---


   10.11. 1997 skrev jeg blandt annet følgende i en publisert artikkel ( intern ):
   http://hunwww.net\ekte-kristendom\SAKER\MENNESKEVERN-DVD-RLH\MENNESKEVERN\DIVERSE\ANNET\hunwww\Drdok002.htm

   "Sterke svarte krefter (cancer-krefter!) i makteliten er f.eks. - for noe mere å ha nevnt - i disse dager iherdig i ferd med å forsøke å få norske dr. Grøss & Gru Harem Brunstland innsatt som internasjonal leder for WHO / Verdens Helse Organisasjon. Arbeiderpartiets Utenriksdepartement, straks før de takket for seg og måtte avgå, bevilget 200 millioner kroner til henne i en valgkampanje med dette formål! - med begrunnelse i at dette skal være så meget viktig og betydningsfullt for vårt land!
    I praksis vil dette, spør du meg, si at Grøss & Gru og hennes homseparti og brunstige harem videre skal få arbeide aktivt for bl.a. cancerens utbredelse i vår virkelighet, og for bekjempelse av helse og sunnhet, og for tingliggjøring av og likestilling av likt og ulikt. Og imot respekt og likeverd for mennesker. Men for likestilling av homofili og heterofili, av kjøttdeig og menneskefostre, osv. For landsomfattende omsorgssvikt og indoktrinering overfor barna, utrygghet for alle og enhver, korrupsjon og Jantelov, sexifisering, osv. i lange baner! Med henne til rors er ikke bare barna i mors liv gjort til fredløst vilt, men også alle andre på den andre siden av Fødselens port! Såvel som våre indre og ytre miljøer og landskaper! Blinde og forblindede ateister og hedninger som vil være Gud, og at Fanden skal få være mest mulig usynlig! Sitt fascist-marxistiske program skal de ha inn i skolene, inn i Kirken, inn i Bibelen, inn i medisinen, osv.!

    At ikke legene er i første rekke og sier ifra når selvmordene, kriminalitet og korrupsjon florerer og yrer, det sier sitt. Når dagligvarehandelen, næringsmidlene, arbeidsmiljøene, skolene, veiene, luften, vannet, hjemstedene, stillheten, Nevada-ørkenen, Hydros avdelinger hist og pist, lakseoppdretten, kyrne, barnematen, osv., osv., er fullstappet med cancer, leukemi, astma, hjernevask, utrygghet, mistrivsel, falskhet, osv., og legene - pluss så mange andre - gjerne ikke sier noe, eller svært så lite, eller bare kolaborerer imot Gud, mennesket og naturen, - da sier det sannelig meg om mye om sitt!
    Og hva skjer med vi som sier ifra?" 

---

   Jeg skrev også blandt annet følgende:
   "Det norske Utenriksdepartementet gav 200 millioner n.kr. (ifølge TV2-nyhetene 01.10. 1997) med mere i en reklamekampanje for å få dr. Grøss & gru Harem Brunstland som generalsekretær og leder for Verdens helseorganisasjon WHO! (Nå i januar 1998 gikk Utenriksdepartementet ut med at summen var "bare" 20 millioner n.kr.) For å viderespre en katastrofal pest! Og hva kunne vel ikke gjøres i virkelighetens verden, "bare" med slike summer og ressurser - for sunnhet, helse og trivsel?!"

---
***
---
   Hvordan folkebevegelsen når den kritiske tyngde og mengde?
   Ved at vi assosiativt synliggjørende og bevisstgjørende kanaliserer oss målbevisst i det nødvendige målet.
---

   Samtalen på Stauda sin Facebook-profil fortsatte i dag slik:

   Rune L. Hansen:
   Har Idun holdt på med å rakke ned på folk ...?

   Einar Edwin:
   Det å drøfte slike ting på en 13 år gammel jente sin side, er vel hverken gjennomtenkt eller særlig barne beskyttende. Barn skal beskyttes mot skittkasting i offentlig rom og ikke minst slippe å måtte være frontkjempere i foreldres sak!

   Rune L. Hansen:
   Og du tuller med hva eller for hvem, Einar Edwin?
   Barn skal i henhold til loven kunne la sin stemme bli hørt samt kunne kommunisere, også i og med sine foreldre og ethvert hva angår de.
   Knebling av barn og foreldre samt å hindre de fri kommunikasjon er med rette forbudt.
   Likeså er både kidnapping og fangehold av barn forbudt.
   Unntakene fra Menneskerettslovens og Straffelovens bestemmelser er få og spesielle - og på ingen måte i nærheten av å være angjeldende i dette saks-forholdet.
   Jeg snakket tilfeldigvis med et av mine umyndige barn i går, og hennes viktigste og sentrale budskap, var harmen over at barna underkues og forurettes ved å nektes og hindres i å bli hørt og respektert!
   Så hvem og hva sitt ærend er det du går, Einar Edwin?
   Og hva om det var ditt barn det gjaldt?
   Tenk deg om!
   Kriminelle ønsker ikke å bli sett.
   Eller å få oppmerksomhet i sine ugjerninger.
   Og vi både er og skal være beskyttet av de elementære felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter, ansvar og forpliktelser.
   Les Menneskerettsloven!

---
---

   Britt-Inger Jonsson:
   Tack för vänskap på facebook ♥ Ja vi måste bekämpa terror o mord ♥♥♥

   Rune L. Hansen:
   Ikke minst i vår nærhet og vårt samfunn. For å kunne være et godt eksempel for andre - og for at protestene og det gode skal kunne komme innenfra.

---

   Iren K. Hebnes og hennes med-spillere sier jo selvfølgelig blandt annet at jeg "har overhode ingen som helst omsorgsevner for barn". Efter i mere enn 20 år hver dag og stund å ha hatt beste sort omsorg og forsørgelse for både min kone (som er 12 år yngre enn meg) og våre 10 barn, til alles glede og tilfredshet. Barn som ingen noensinne har sagt eller tenkt noe negativt om, men alle alltid bare rost og skrytt av. Friske, talentfulle, kunnskapsrike, alltid glade, alltid trygge, osv. - inntil den første dramatiske kidnappingen 03. april 2006!
   Perverse greier!

---

   Info jeg fant på Facebook i dag:
   Visste du dette?
   "1500 barn ble tatt hånd om av fattigvesenet og satt bort i 1904.Flesteparten av barna som ble satt bort "på landet" måtte regne med hardt arbeid der de kom.Anbringelse i pleiefamilier er den eldste form for barneforsorg vi kjenner her i landet. I Christiania ble dette satt i system ved Tugthusforodningen av 1741 som gjaldt som "fattiglov" helt til 1845. Inntil loven om forsømte barn fra 1896, som trådte i kraft år 1900, og som knesatte prinsippet om vergeråd, var det utelukkende fattigvesenet som hadde ansvaret for bortsetting av barn. Er BV bare en fortsettelse?"

---

   Gry Scholz Nærø Altså ettersom innboksen min oversvømmes:
   Barn SKAL IKKE flyttes før det evt foreligger dom i saken!!
   Det er i strid både med det HR har avgjort jf Norges Høyesteretts kjennelse - HR-2009-810-U – Rt-2009-494
   jf og at fylkesnemdsordningen er i strid med EMK art 6 om retten til rettferdig rettergang, så ALLE må sørge for at adv. våkner etterhvert, og både anker og samtidig skriver dette til bv og domstolen
   Kjennelsen i HR gjaldt en sak der barnet alt var flyttet, noe det IKKE er anledning til ifgl HR: .
   "tvangsvedtak etter barnevernloven skal IKKE opprettholdes mens det pågår søksmål om vedtakets gyldighet"
   -og husk at samværsvedtak selvsagt også er tvangsvedtak, og som kommer i itillegg til det allerede svær inngrpende tvangsvedtaktet om omsorgsovertakelse !! Og SKAL IKKE iverksettes før rettslig behandling av vedtakets gyldighet - det MÅ foreligge evt rettskraftig DOM, forvaltningsvedtak i fylkesnemnda har IKKE rettskraft.
   Dessuten er samvær sjeldnere enn 1-2 g pr måned ikke forenelig med kravene i EMK art 8 om retten til privatliv og famileliv
   Hvis adv sier noe annet må dere bare be vedkommende kontakte meg!!

   Beste hilsener
   Gry ♥
 
   Rune L. Hansen:
   Mitt spørsmål er om samvær ufrivillig mindre enn 50% er forenelig med EMK og Menneskerettsloven? For å stille spørsmålet som er nødvendig og berettiget og på sin plass - både i forhold til såkalte barnefordelingssaker og såkalte barnevernssaker.
   Hvor går grensen mellom samvær og barne-rov?

---
   Vi er indoktrinerte til hovmod, forhastede slutninger, forfengelighet og egoisme. En slags alles kamp mot alle. Nyttig for ethvert terror-regime og dets mekanismer og nettverk - som forsterker og viderefører seg i onde sirkler og spiraler. Vi bekjemper og motarbeider hverandre og oss selv! Frekkhet, falskhet og spisse albuer lenge leve! Molbolandets Circus Propaganda! 
---
*****

--19-- 
-- Dagboks-notater, fredag 19. november 2010, Vinberget:

   6 minus-grader Celsius her ute i natt, 2 minus-grader klokken 13. Sol og noe slørete, droplete himmel.
   Denne vinteren, enda så vidt begynt, er allerede, igjen, uvanlig kald til å være i dette distriktet.
---

   Samtalen fra Staudas Facebook-profil fortsetter slik:

   Rune L. Hansen:
   Og du tuller med hva eller for hvem, Einar Edwin?
   Barn skal i henhold til loven kunne la sin stemme bli hørt samt kunne kommunisere, også i og med sine foreldre og ethvert hva angår de.
   Knebling av barn og foreldre samt å hindre de fri kommunikasjon er med rette forbudt.
   Likeså er både kidnapping og fangehold av barn forbudt.
   Unntakene fra Menneskerettslovens og Straffelovens bestemmelser er få og spesielle - og på ingen måte i nærheten av å være angjeldende i dette saks-forholdet.
   Jeg snakket tilfeldigvis med et av mine umyndige barn i går, og hennes viktigste og sentrale budskap, var harmen over at barna underkues og forurettes ved å nektes og hindres i å bli hørt og respektert!
   Så hvem og hva sitt ærend er det du går, Einar Edwin?
   Og hva om det var ditt barn det gjaldt?
   Tenk deg om!
   Kriminelle ønsker ikke å bli sett.
   Eller å få oppmerksomhet i sine ugjerninger.
   Og vi både er og skal være beskyttet av de elementære felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter, ansvar og forpliktelser.
   Les Menneskerettsloven!

   Jarle Hildor Eliassen:
   Ta deg en tur til sykolog Rune L Hansen.

   Rune L. Hansen:
   Du viser dine barnebarn og oss alle ditt sanne ansikt og sinn, Jarle Hildor Eliassen. Ja, det er best slik - å vite klar beskjed hvordan mennesker forholder seg og er. -- Til orientering for interesserte som ikke vet det: Jarle Hildor Eliassen er Trude sin far. Altså morfar til mine kidnappede, fangeholdte, kneblede og utplyndrede barn.

   Idun Evig Hansen:
   Morfar sier bare hva de fleste tenker og sier når de leser hva du skriver, pappa. Og det er kanskje ikke så rart. Jeg håper nettstedet ditt blir lagt ned, liker ikke måten du skriver om oss på. Trist for involverte å bli lagt ut på nett på den måten. Også trist at Stauda får høre så mye skitsnakk av deg om mamma. Som om ikke mamma vil det beste for sine barn hun også. Nå er det jo engang så at d e blitt bestemt at alle ungene skal bo hoss mamma, og at hun har foreldreomsorg for alle. På den måten du holder på så blir d jo bare vanskeligre å få til en sammværsordning som passer for alle.


   Idun Evig Hansen:
   Vær så snill å la Stauda få tenke med sitt eget hjerte, og ikke bli hjernevasket av snakket ditt. Vi har alle våre valg og prioriteringer i livet. Du kan jo ha dine meninger. Men jeg eller Stauda har ikke samme syn som deg på verden.

   Rune L. Hansen:
   
Det er som sagt ikke jeg som kidnapper, fangeholder og knebler barn.
   Men - jeg har antagligvis tapt, og barna og. 
Om en måneds tid nu må jeg antagligvis erkjenne at ungene ikke mere er mine, at jeg mistet mine barn og de sin far og sitt hjemsted, integritet, identitet, livsverdier med mere. Og at du og de som har gjort seg skyld i dette anser det for å være en seier og for å ha vunnet, det er dog ikke hva de fleste tenker og kommer ikke eftertid til å si eller tenke heller. Og hva er det vel for skit-snakk om Trude jeg skal ha sagt til Stauda eller andre?! Les saks-dokumentene og hør på lyd-opptakene så ser og hører du hva jeg har sagt og sier, - og Trude også! Som om du ikke vet nok fra før om hva hun vil og hva hun har gjort! Kidnappinger, fangehold, kneblinger, løgner, osv. Og du snakker nu som om du liksom ikke vet hvorfor retten har bestemt det som den har bestemt! I kriminelle dommer som hverken er gyldige eller egentlig rettskraftige. Lat ikke som du er dummere enn du er. Og du vet godt hva mamma og de hun samarbeider med har holdt på med og har hatt og har som mål. Det er ingenting annet enn full til-intetgørelse av barnas far, hjemsted, identitet og livsverdier. Dette har de snart nu antagligvis vunnet frem med, fullstendig. Litt av en seier! Litt av noe å være stolt av! 
   Kriminelle av verste sort. Som nyter seieren uten skam-vett, mens de kan. Og nu du også med på den kriminelle galskapen. Trist.

---

   BARNETS STEMME OG RETT: Barn skal i henhold til loven kunne la sin stemme bli hørt samt kunne kommunisere, også i og med sine foreldre og ethvert hva angår de. Knebling av barn og foreldre samt å hindre de fri kommunikasjon er med rette forbudt. Likeså er både kidnapping og fangehold av barn forbudt. Unntakene fra Menneskerettslovens og Straffelovens bestemmelser er få og spesielle - og på ingen måte i nærheten av å være angjeldende i de fleste saks-forhold alminnelige i Norge - særlig ikke mht. såkalte barnefordelingssaker og såkalte barnevernssaker.
   -- Det er iøvrig på ingen måte i barnets interesse at barna underkues og forurettes ved å nektes og hindres i å bli hørt og respektert!
   Vi alle enhver både er og skal være beskyttet av de elementære felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter, ansvar og forpliktelser.

---

   Angående Menneskerettsdomstolen Norge - fra Fam Norge:
   Hipp-hipp, hurra! Det viktigste som har skjedd i Norge siden 17. mai 1814!
   Hurra, for Menneskerettsdomstolen Norge! Hurra! Hurra! Hurraaa!

---
    Hvem vil at de og det kriminelle ikke skal bli sett? At det skal være tabu og skjult, bagatellisert og bortforklart? Gjett! Gedigen premie for rett svar:  

---
---
   Ingenting er bedre og mere effektivt og usynliggjørende for terror-regimet enn naiviteten og hovmodet dets propaganda- og underholdnings-industri klarer å spre.
   Synliggjøringen og bevisstgjøringen desto viktigere!
---
   Terror-regimet og dets terror- og likviderings-enheter ER en realitet.
   Snart kan vi forhåpentligvis si: VAR en realitet.
   Vi dokumenterer hvem, hva og hvordan.
---
   
    Hvorfra likeverd er en selvfølgelighet utgår ingen konflikt.

---
*****

--20--
-- Dagboks-notater, lørdag 20. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 8 minus-grader Celsius her ute i natt. Jevnlig høyt overskyet og null grader klokken 13.30. Utover dagen og kvelden nokså jevnt null grader.
---

   Rart - eller ikke rart: At representanter for norske offentlige myndigheter ikke i det heletatt har omsorg eller forståelse for foreldrene de frarøver barna, og at ingen der tar deres gråt og fortvilelse eller bekymringer på alvor? De later konsekvent som de ikke finns eller skal taes på alvor.
-- Rart - eller ikke rart?

---
   Arbeiderparti-ideologien har bruk for og rekrutterer mennesker uten moral eller samvittighet. Det er slikt som best gjør karriære der.
---
   
   Øyvind Bremnes, 20.11. 2010:
   "Har noen tenkt på å sende en oversikt over bvt.-menneskerettsbrudd til den kinesiske ambassade. Tror de er ivrige etter å slå tilbake etter Nobelutdelingen."

---
   
   Ruby Harrold-Claesson - NKMR - Nordiska Kommittén för Mänskliga Rättigheter, 20.11. 2010:
   "Den 17 november 2010 hade ICJ informationsmöte tillsammans med Apply Human Rights. En femmannadelegation från NKMR medverkade och jag presenterade NKMR för de församlade och delade ut visitkort. Mötet hölls i Riksdagshuset och föredragshållaren var Anna-Karin Lindblom, huvudsekreterare i Delegationen för Mänskliga Rättigheter. Vid mötet presenterades slutbetänkandet "Ny struktur för skydd av mänskliga rättigheter". Satsningen presenterades på regeringens hemsida den 19 oktober 2010. NKMR var remissinstans för "En ny handlingsplan för de mänskliga rättigheterna". Se "Dags att Sverige får en nationell institution för mänskliga rättigheter",  http://www.regeringen.se/sb/d/11258/a/154019

---
   En uavhengig mere formell lav-terskel nasjonal forvaltningsmessig utgave av den allerede opprettede Menneskerettsdomstolen Norge er også en nødvendighet, en akutt nødvendighet!
---
   Henv. til endel stoff iøvrig:
   Nordiska Kommittén för Mänskliga Rättigheter - NKMR
   - För skydd av Familjers rättigheter i de nordiska länderna
   http://www.nkmr.org/index.html
---

   Det ankom meg i går i en brev-konvolutt fra min advokat Tone Linn Thingvold et to-delt brev fra Haugaland tingrett, det ene datert 15.11. 2010 og det andre, et kort et, 17.11. 2010. ( ekstern ).
   Både den såkalte barnevern-tjenesten i Haugesund og Haugaland tingrett og Trudes advokat vet selvfølgelig i et stort monn for sitt vedkommende hvordan de i vellykket hensikts-oppnåelse i tidligere sammenlignbare saks-forholds situasjoner i et sam-spill skal forholde seg samt få Trude til å forholde seg, for derigjennom å satse på den tilsiktede hensikt også nu. De driter uansett i det meste. Vrir og vrenger og får til hva det skal være for sin hensikt.
---
   Det ankom meg med posten i går også en brev-faktura datert 18.11. 2010 fra Domstol-administrasjonen ( ekstern ), hvor de sier jeg må betale 4.893,- kroner innen 02.12. 2010. Hvor de refererer til: "Påløpte utgifter - Sak nr. 09-172387TVI-HAUG, Hansen - Hansen".
---
   Jeg måtte et snarlig ærend til Haugesund i går og fikk handlet dagligvarer med det samme.
---
---
   Følgende skriftlige samtale fra Internettets Facebook vil jeg også ta med her, fordi den iøvrig har en viss relevans til visse forhold i saks-komplekset:

   Johanne Almli:
   Sitter og undres: Hvor mange BV-saker startes pga. foreldres uenighet ved samlivsbrudd??Tenk om ALLE foreldre satte barna fremst uten krangel og bråk. Barn MÅ skånes fra bråk mellom foreldrene og ikke brukes som brekkstang i ett dårlig forhold. Om alle foreldre levde etter det skulle vi ha mange flere lykkelige barn.
   Thursday 18.11. 2010, at 7:50pm 

   Rune L. Hansen:
   Hvorfra likeverd er en selvfølgelighet utgår ingen konflikt.

   Einar Edwin:
   Men, Det finnes da tilfeller der den ene forelderen faktisk ikke er skikket til å være forelder? Og at den ene parten forlater den andre parten i smerte, men nødvendighet. Ofte i slike saker er det vel at BV må trekkes inn på godt og på vondt. Jeg mener at fordi om man har satt et barn til verden er det ingen selvfølge at man skal oppdra det.
   Det finnes utallige eksempler på dette rundt om i hele verden.

   Einar Edwin:
   Men i prinsippet er jeg helt enig med deg Johanne. Vokste selv opp med 2 foreldre som gikk fra hverandre da jeg var 5 og min søster 2. Og et større helvete skal en se maken til..det vedvarte til jeg var 13.14 år. Men uten BV sinn innblanding..foreldra mine klarte bråket utmerket selv. Og av pur egoisme ble begge vi brukt som frontkjempere for begge våre foreldre..tvunget til å ta valg etc...i ettertid har jeg sett hvor blinde foreldre kan bli i slike saker, og sabler ned barnas Egentlige behov.,..
   Men jeg undres på hva som skjer i verden generelt..
   Familier over det ganske land er mer eller mindre i oppløsning pga veferdssamfunnets evinnelige status jag..
singellivet fremdyrkes og moralen er mer eller mindre druknet i massemedias hysteri om kropp og kjønnsliv...
   Tror ikke det vil bli bedre med årene heller...Desverre
 
   Rune L. Hansen:
   De der dine ord Einar Edwin bør vi vel huske å sette på en tavle foran deg efter at det såkalte barnevernet har involvert seg i din familie sitt liv. Så kan vel de andre heller sitte og hovere over deg.

   Einar Edwin:
   Jeg har dessverre ikke de dårlige erfaringene med BV som du så gjerne vil folk skal opplever Rune.    Jeg nekter å tro alle som jobber der er onde mennesker. Men at systemet gjør feil..er det ingen tvil om. Men mennesker er feilere...Men det er det å innrømme våre feil og mangler som gjør oss sterkere!
   Men at noen Mennesker er direkte onde og gjøre onde ting..det er det heller ingen tvil om...desverre..
   Men jeg minnes en som sa: Elsk Din Neste som deg selv..
   og det innebærer vel ikke å ønske dem å oppleve slike ting?

   Albert Johnsen:
   Mye ville utvilsomt vært bedre dersom foreldrene holder sammen og samarbeider om barna. Det gjelder også etter at bv eventuelt har begynt å interessere seg for familien. Selv om det sikkert er mange som begynner å arbeide i bv med de beste ...intensjoner om å gjøre en god jobb for familier som har problemer, ser en at det noen ganger bærer helt galt av sted.
   Etter det jeg har sett er det helt avgjørende hvordan bv kommer inn i saken. Dersom det dereier seg om uriktige beskyldninger og anklager mot familien eller en av foreldrene, forsvinner tillitsforholdet som er nødvendig i det videre samarbeidet. Foreldrene blir da lett beskyldt for å ikke ville samarbeide med bv, selv om det kanskje i utgangspunktet ikke var noe behov for samarbeid i det hele tatt. Bv benytter da gjerne sitt lett tilgjengelige tvangsmiddel; de overtar omsorgen og flytter barna i fosterhjem, etc.
   Min mening er at det er helt feil at det samme offentlige organ som går inn i en familie med trusler om "biologisk henrettelse" for å avdekke et eventuelt problem, også skal være den samme som skal yte hjelp til barn og foreldre etterpå. En bv ansatt skal være utrolig dyktig for, i slike situasjoner, å bevare tilliten hos de involverte og etablere et godt samarbeid i det videre løp.

   Johanne Almli:
   ‎@ Albert, Det var kloke ord.

   Einar Edwin:
   Albert: vel sagt. Men det skal mye til for å kunne ivareta en objektiv holdning til slike saker..BV ansatte er dog bare mennesker..og mennesker er påvirkelige av alle slags inntrykk..emosjonelle eller andre.

   Rune L. Hansen:
   Ingenting er bedre og mere effektivt og usynliggjørende for terror-regimet enn naiviteten og hovmodet dets propaganda- og underholdnings-industri klarer å spre.

   Rune L. Hansen:
   Terror-regimet og dets terror- og likviderings-enheter ER en realitet.
   Snart kan vi forhåpentligvis si: VAR en realitet.
   Vi dokumenterer hvem, hva og hvordan.

   Johanne Almli:
   Ja, få fram mest mulig dokumentasjon!, til gang for alle som sliter.

   Rune L. Hansen:
   Den mest interessante dokumentasjonen er hvor de kriminelle avslører seg selv. Beviser bedre enn noe.

   Rune L. Hansen:
   Iøvrig skammelig hvordan Einar Edwin over her løgnaktig omtaler meg.

   Einar Edwin:
   Jeg har ikke under noen omstendighet omtalt noen hverken med navn eller andre henvisninger. Dette holder jeg meg for god til. Men Herr Rune Hansen er flink å både omtale å dømme! Jeg sitere bare situasjoner jeg selv har opplevd gjennom mitt liv!...

   Johanne Almli:
   ‎@Einar. Jeg syns , på tross av det du har opplevd i barndommen at du har en mellommenneskelighet som er beundringsverdig. Lett å få traumaer når man slites mellom lojaliteten til 2 uenige foreldre.Kanskje det er din erfaring som har gjort deg til den reflekterende person du er?

   Johanne Almli:
   ‎@Rune. Jeg kan ikke se at Einar omtaler deg på noen som helst måte her. Er det noe som glipper for meg?
 
   Einar Edwin:
   ‎@Johanne, tusen takk for varme ord. Jeg har i alle fall lært meg at for raske slutninger og det å dømme for raskt, hurtig kan får fatale konsekvenser. Men jeg er på langt vei noe perfekt eller ideelt menneske. Men gjennom livet har jeg set...t, opplevd og følt på kroppen ting jeg ikke unner den som måtte være min verste fiende. Min mor var involvert i Norges største Incest sak(offer) på 80 tallet. Den omhandlet 13 barn. I forkant og kjølvannet av dette har ting alltid vært komplisert. Min mor døde 47 år gammel. Om det var kreften eller livets slitasje som tok henne er jeg sannelig ikke sikker på.
   Men til tross sine feil og mangler..var hun min mor og jeg elsket henne.
   I dag ser jeg tilbake på alt som har hendt med forståelse og beundring i en rekke tilfeller der jeg før følte avmakt og hat til tider..
   I dag vil jeg bruke mine erfaringer til å prøve å se etter noe godt i alt..før en tar noen endelig slutning..men for all del.. fallgruver er det over alt. Men å prøve av hjertet og feile..er bedre enn ikke å prøve.
   Men dommer blir jeg aldri..livet er alt for nyansert til det.
   Og mennesker blir ofte styrt av følelser, og de har mange gange for mitt eget vedkommende vist seg irrasjonelle...selv om de er ekte og genuine. :-) uansett Johanne, det er helg..jeg skal ikke sitte her og male lerretet svart. Livet har sine mange vakre under, viktig å nyte dem alle den korte tiden vi har blitt forunt på denne under-bare planeten. :-)

   Johanne Almli:
   Du er ett sant menneske. Ha en flott kveld og helg.
 
   Einar Edwin:
   Som takk for fine ord kvitterer jeg med et dikt skrevet i 2002.

En fallen engel

Jeg er en fallen engel
Jeg vandrer, blant forfall og svik,
Hastig til jorden jeg falt,
Da din smerte på meg hadde kalt,
naken og uten skjensel,
mine vinger er brukkne.
Jeg er svaret på din lengsel,
vil i ditt hav av kjærlighet drukne,
For å bli gjenfødt på ny,
Og bli forent med deg i evighetens morgengry

   Rune L. Hansen:  ‎
  @Einar Edwin litt herover: "Jeg har dessverre ikke de dårlige erfaringene med BV som du så gjerne vil folk skal opplever Rune."
   Skammelig å si slikt noe, som sagt.
   Iøvrig fremgår av annen saks-dokumentasjon, som også Einar Edwin kjenner til, skammelig både oppførsel og holdning fra hans side. Som jeg kun om det er ønskelig vil gå videre inn på, her eller evt. annet sted.

   Johanne Almli:
   Nei, jeg syns ikke vi skal bruke denne siden til å anklage hverandre. Iblandt faller ord litt uheldig fra min side også, men det er intet ondt ment. Vi har alle våre sorger og ting vi sliter med. MINE vil absolutt ikke bli offentliggjort på denne siden. Hva andre velger er opp til dem. Jeg syns FB er ett fabelaktig diskusjonsforum, og ønsker at vi kan holde det på det nivået. Er det noen som har spesielle probllemer så finnes det egne blogger hvor folk kan gå inn og synse. Vi MÅ jo ha rom for uenigheter også, her på FB. Alle tenker ikke likt om alt, og alle er ikke enig i enkeltes arbeidsmetoder, og vi har vår fulle rett til å mene hva vi vil. Det vi KAN være enige om, er at vi har ett barnevern som ikke fungerer og at vi alle må samarbeide for att våre skadede barn skal få ett bedre liv. HVORDAN man skal klare det er en annen sak.
Finnes desverre intet facitsvar på det. Men vi kan vel fortsette å legge våre hjerner i bløt og jobbe med saken??

   Rune L. Hansen:
   Våre skadede barn? Problemet i dette perspektivet er ikke at våre barn er skadet, men at de blir skadet - av terror-regimet og dets med-spillere.

   Johanne Almli:
   Men da må vi jo fortsette å jobbe for forandringer. Det finnes skadede barn i hopetall og flere vil bli skadet om dette får fortsette. JEG forfekter ikke at jeg har den absolutte sannhet, men vil gjerne få lov til å fortsette å komme med synspunkter uten å bli tilrettevist av andre. Jeg HAR levd ett ganske langt, hardt og tøfft liv UTEN konflikter med noen myndighet, men jeg har bred erfaring i konfliktløsninger, hjelp til enslige fedre med barn. (FFF Familieløse Fedres Forening)Krisetelefonen, etc. Har jobbet meg gjennom tonnevis av dokumenter fra ulykkelige, hjelpeløse mennesker som har blitt overkjørt av div. myndigheter. Så NOE har jeg lært av livet, både på godt og vondt. Ønsker deg lykke til i din kamp, Rune. Jeg forstår at den har vært lang og uhyre vanskelig.

   Rune L. Hansen:
   Også dine synspunkter er og skal være åpne for kritiske vurderinger og for argumentasjon, Johanne. Hva enn du syns i så måte. Og "bred erfaring i konfliktløsninger" som du omtaler og sier du har, er vel noe bortimot ethvert voksent menneske i Norge sier seg å ha.

   Johanne Almli:
   Om alle hadde erfaring i konfliktløsning skulle det ikke være så mange konflikter blandt folk tror jeg. Da skulle det heller ikke være så mange som behøvde hjelp Det er stor forskjell på kritiske synspunkter og tilrettevisning Rune. Syns du er ganske fordømmende mot folk iblandt, og det syns jeg er synd. Vi er alle likeværdige etter mine begreper og ingen har vel rett til å dømme andre. Det kan bare GUD. Men som sagt, jeg ønsker deg lykke til i kampen din, og at du lykkes i å forenes med alle dine barn. Barn er en STOR gave, som vi desverre på en måte "bare har til låns" mens de vokser opp. Senere er vi lykkelige om de kommer og hilser på iblandt og at vi får besøke de. Det er livets gang. Jeg avslutter denne diskusjonen nå. Kvervulering er ikke min stil, og jeg håper, ikke din heller.

   Rune L. Hansen:
   De ord og konsekvenser som utgår fra vår munn, også gjennom våre handlinger, holdninger og gjerninger, er en slags dommer, hvor vi samtidig dømmer både andre, verden og oss selv. Både dømmer og avslører. Avslører og dømmer, i forhold til perspektiv og saklighet. Dette har med andre ord med bevissthet og holdning å gjøre. I og for det terror-regimets molbo-land som har okkupert Norge er det livsfarlige synse-mafiaer som i hovmod rår. Punktum.

---
---

   Fra oppslag i Dagbladet:
   "Politiet må søke Post- og teletilsynet (PT) for å få utlevert data om telefonsamtaler eller hvilke sider du har besøkt på Internett. Men NAV har rett til å få slike data uten å spørre noen som helst. / Det har fått Post- og teletilsynet til å slå alarm. / Andre må spørre først. / - Vi mener dette er svært problematisk for rettssikkerheten til de som mottar NAV-ytelser, sier informasjonsdirektør Elisabeth Aarsæther i Post- og teletilsynet til Dagbladet."

---
   Nærsagt enhver forstår vel at NAV ikke har noen slik lovlig rett.
   NAV arbeider i det heletatt på kriminelle vis for et terror-regime. Som et sentralt hjul-nav sånn sett. Et av flere.
   Vi får kalle en spade for en spade.
---
   Reell etablert reell respekt for de elementære felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter, ansvar og forpliktelser. Skal det i henhold til loven være i Norge. Dette respekteres ikke av visse representanter for offentlig myndighet. Med forurettende konsekvenser.
---
   Det systemet som i dag virker i Norge er et kriminelt nettverk som utgjør et terror-regime, med under-avdelinger og nøkkel-personer som gjennomsyrer vårt samfunn i en overflod av kriminell galskap. I dette kriminelle nettverk er også fylkesnemndene og rettsvesenet og påtale-myndighetene med mere grundig involvert. Og ikke minst de kommunale såkalte barnevern-tjeneste.
---
---

   Jeg satte i dag blandt annet følgende ord som en overskrift i min Facebook-profil:

   VENNLIGST GJØR INNLEGG OG KOMMENTARER PÅ MIN FACEBOOK-PROFIL, MED OVERSKRIFT KOMMUNE NAVN og barnevern-tjeneste, og fortell og kommenter under overskriften. Greit?

---

   Dette nu i dag fra Facebook, en oppsummerende kommentar (til herunder) fra min side:
   
Klokken er 18.25, 20.11. 2010, og jeg oppsummerer for ordens skyld hva som er skrevet over her:

   Rune L. Hansen:
   HAUGESUND KOMMUNE - de ansatte i barnevern-tjenesten der.
   Noen som har noe å fortelle?

   Rune L. Hansen:
   Om for eksempel Anne Sternhoff der? Eller de andre?

   Jarle Hildor Eliassen:
   ¨Ønsker att du slutter med det maset ditt her på facebook..¨¨

   Rune L. Hansen:
   Det er noe du ønsker skal være skjult, Jarle Hildor Eliassen?

   Bianca Rytter:
   myndighetene driver organisert kriminalitet for barnehandel-pedofilnettverk-narkohandel-masse drap myndighetene skriver falske papirer og falske diagnoser på folk bak folks rygg . og lager til falske ting på folk dem selv står bak for å rane folk og skattebetalerenes penger som dem har folk til å gjøre for seg for jobb og penger .

   Rune L. Hansen:
   Dine kommentarer tyder på noe annet, Jarle.

   Jarle Hildor Eliassen:
   OK.Tro hva du vil Rune L Hansen...¨¨

   Jarle Hildor Eliassen:
   ¨Jeg vil ikke vere med på denne disse disiusjonene deres..Hold meg utafor dette.Håper att er forstott...
   10 hours ago ·

   Tor Ansgar Eliassen:
   er du syk Rune???
   30 minutes ago ·

   Tor Ansgar Eliassen:
   Hold dritten for deg selv Rune og diskuter det med dem som vil diskutere det med deg!!!
   26 minutes ago ·

   Rune L. Hansen:
   Nei, jeg er ikke syk, Tor Ansgar Eliassen. Men det er jo tydelig at spørsmålet kommer fra et sykt sinn.
   26 minutes ago ·

   Tor Ansgar Eliassen:
   vist ikke så plager du folk og da skal jeg komme og plage deg!!!
   21 minutes ago ·

   Tor Ansgar Eliassen:
   Jeg skal til haugesund i helgen og besøke sønnen skal nokk finne deg!!
   18 minutes ago ·

   Tor Ansgar Eliassen:
   Vi kan avtale.jeg vil prate med deg:))
   14 minutes ago ·

   Tor Ansgar Eliassen:
   Greit nok og være miljøskadet og holde ungene borte fra samfunn,men du er faen meg alvorligtalt syk..
   9 minutes ago ·

   Tor Ansgar Eliassen:
   spørsmålet kommer fra ein galen tulling.mn jeg liker ikke du skal komme med din dritt her inne og plage onkel..
   4 minutes ago ·

--- Og nu straks efterpå, følgende:

   Tor Ansgar Eliassen:
   Jeg fårstår dju har ett problem,ok.mn her inn skal vi kose oss og være positiv,du må ta dit prob med ein psykolog. 
   
   Tor Ansgar Eliassen:
   Bor du på sveio enda??

---
---
   
   Gro Harem Brundtland var fra 1970-tallet en av frontkjemperne for innføring av "selvbestemt abort" i Norge, en kamp hun og hennes medspillere, med de "feminist-marxist-fascistiske" i spissen, på surrealistisk vis vant i 1978.
   Så kan en vel og undres over hvordan og hvorfor en organisasjon som på verdensbasis skal ivareta liv og helse, kan se seg tjent med en slik leder. Det er vel i Norge nu siden 1978 abortert mere enn en million mennesker, tror jeg. Før fødselen.
   -- I Stortings-valgdagene 1997 fikk Arbeiderpartiets Gro Harlem Brundtland installert seg i en gratis-leilighet i bygningen til Norges Bank i Oslo, - tak-leiligheten der. Omtrent samtidig fikk hun til sin valgkampanje for å forsøke å bli ny internasjonal, øverste leder for WHO / Verdens Helse Organisasjon - 200 millioner, ble det sagt, norske kroner ifra Arbeiderpartiets Utenriksdepartement.
   -- Slikt noe, og så mye mye mere, får vel både meg og mange til - til å reagere med mistenksomhet ... Eller forsvinner så mye og mangt i overfloden av underholdning? Og hvor er respekten for menneskeverdet og likeverd hen i slikt noe?

---
*****
--21--
-- Dagboks-notater, søndag 21. november 2010, Vinberget:

   Null grader Celsius her ute i natt. Omtrent 2 pluss-grader og jevnt høyt overskyet klokken 14.
---
   Barnets beste defineres elementært av de sentrale internasjonale konvensjoner for de felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter, forpliktelser og ansvar. Likesom och menneskets, familiens og samfunnets beste. Dette er både lov og rett och nødvendigheter - och selvfølgeligheter.
---
   Vi trenger og må ha det offentlige barnevernet, sier enda noen.
   Hitlers regime gjorde også kanskje endel bra, unntaksvis. Man kan ikke derfor si at det trengs. Det er noe fullstendig annerledes som trengs! Og at det nuværende offentlige såkalte barnevernet nedlegges - og granskes - fullstendig. En slik "barneverntjeneste" og de som har jobbet og jobber for den må stoppes - og altså fullstendig granskes. Det er hva som trengs, pluss det annet - som er noe fullstendig annet! 
---
   Når flere jobber sammen, blir vi sterkere.
   Særlig om målet er det samme!
---
   Geir Ålien:
   Felles visjon - felles styrke :)
   Felles mål - felles kraft :)

   Enighet gjør sterk :)
   Fellesskap utløser nye seire :)
---
   Rune L. Hansen:
   Bredden, felles-skapet, kanaliserer målbevisst i målet for Norge:
   Reell etablert reell respekt for de elementære felles-menneskelige verdier, vern, rettigheter, ansvar og forpliktelser! Ingenting er mere sentralt og viktig enn dette. Og som det haster!
---
   Omseggripende synliggjøring og bevisstgjøring hjelper.
   La ingen og ingenting lure deg til å tro noe annet!
---
   En kommentar fra min side i dag, til noe hva angår blandt annet tematikken mishandling og barn:
   Vel, å slå et barn kan være både et kjærtegn og mere til. Og om i negativ betydning vel ofte for ingenting å regne for eksempel mot hva for mishandling, ødeleggelse og utplyndring å skille barn fra foreldre. Hva Ruby har for tanker om dette eller hva som har stått om det i svenske massemediaen vet jeg ikke. Uansett er hva Ruby arbeider for og representerer meget viktig for oss alle! Meget meget viktig.
---
   Å skille et barn fra sine foreldre, den ene eller begge, representerer verste sort mishandling og inngrep overfor barnet, og samtidig også overfor dets far eller mor. Det kan våre vanskelig både for barnet og dets far og mor i det heletatt å kunne klare å overleve et slikt inngrep. Og mange overlever det ikke. Og at slikt noe representerer verste sort inngrep overfor vårt samfunn og egentlig kan det vel ikke være noen egentlig tvil om.

---
   Og hva er kidnappere og deres medspillere sin reaksjon på dette?

--- 
---

   Anne Gundersen:
   2:02pm Nov 21
   At udøve vold er ikke det samme som revselseretten eller aga. Ruby er meget imod vold mod børn, men hun er i lighed med mig for forældres ret til at opdrage egne børn. Det er vores børn og derfor vores ansvar, det ansvar vil vi gerne beholde, fratager du en forældre ansvaret til at opdrage, fratager du barnets dets forældre.
 
   Anne Gundersen:
   1:59pm Nov 21
   Så må i heller fjerne mig også, jeg er nemelig for revselsesretten der også er afskaffet her i Dk, revselsesretten er retten som forældre til at tage fat i sit barn når det er igang med at gøre noget dumt, f.eks. løbe ud på vejen, eller tæve en yngre søsken, retten til at irettesætte på den måde man i øjeblikket finder mest hensigtsmessig, avskaffelsen av revselsesretten er en glidebane uden sidestykke, når man råber til et barn NEJ, DU SKAL IKKE LØBE UD PÅ VEJEN ! anser socialtjenesten at du psykisk mishandler dit barn, og ved at fratage forældrene retten og gøre dette over til psykisk vold på barnen, fratager du en forældre retten til at opdrage sit barn, meget mulig barnet bliver forskrækket, men det er HENSIGTEN at det ikke skal blive kørt over, og hvad er værst ?

---
---

   Den såkalte barneverntjenesten (= svenske "socialtjänestan") vil stadig mere og mere ha absolutt alt og hva som helst definert som vold og misbruk og manglende omsorgsevne, har hele tiden nye påfunn for lettere å forsvare hva enn de finner på å gjøre eller har gjort. Dette gjelder for eksempel og deres ønske om hemmelighold i forhold til hva de enn gjør. Dette gjør det "lettere" for de og sier de alltid at er til "barnets beste". Selv om det er til barnets verste. De vil selv kunne definere "barnets beste", uavhengig av lov og rett, men basert på hva som er "lettest" for de, samt hva de syns.
   Barneverntjenesten / Socialtjänasan og dens propaganda og med-spillere vil derfor alltid mere og mere selv kunne være anklager, sak-kyndig, dommer, sannhets-vitne og bøddel. Slik har det lenge vært, stadig verre og verre. At barneverntjenesten selv dermed verre og verre befinner seg utenfor lov og rett, samt finner på nye lov-regler, og selv stadig verre og verre blir den og de som utøver vold, mishandling, kriminalitet og manglende omsorgsevne vil den ha hemmelighold omkring og ikke fokus eller oppmerksomhet på.
   Og i en overflod forskrekkelig ille har det blitt. Men egentlig lov og rett eller menneskelighet eller barnets beste har det egentlig ingenting med å gjøre. Det er bare dens propaganda som lurer og indoktrinerer andre til å tro, til å tro alt hva den enn sier. Den tror seg jo endog å ha kompetanse og omsorgsevne i forhold til barn og familier, mere enn foreldre og besteforeldre. Det kan den dog aldri ha eller få. Det er umulig.
   Derfor og slik har den blitt og er den et terror-regime. Et terror-regime som ikke minst og det politiske og representanter for det offentlige og nøkkel-personer i forvaltningen og iøvrig på så forskjellige vis ser seg tjent med at skal finnes og videreføres. Det er både penger, makt, karriære, egoisme, krig-føring, profesjons-kamp, kjønns-kamp, ideologisk fusk og bedrag og så forskjellig av makt-midler som blir til kriminell galskap av slikt noe, i overflod.
   Og uhyre kriminell galskap er hva det er, til langt inn i det perverse. I en overflod. Og verre og verre blir det om det får fortsette. Om det ikke blir stoppet.

---
   Jeg prøver meg med en annonse - her, slik:


   DEN RETTE FOR DEG, OG FOR MEG? LES:
   Jeg trenger en sekretær og samboer og evt. ektefelle, i en og samme person, om det er mulig. Noen som kan hjelpe meg - og på en slik måte hjelpe seg selv og andre? Håper på denne måten å kunne høre fra mulig interesserte. Noen inntrykk av meg vil kunne fåes ved å lese min Facebook-profil, for å se om jeg på en slik måte kanskje kan passe angjeldende ønsker og behov.
   Ta på noe vis kontakt. Fortrolighet, ærlighet og pålitelighet en selvfølgelighet fra min side.
   Mulig interessert?
   Adresse:
   Rune L. Hansen, Tindeland, 5568 Vikebygd. (50 km fra Haugesund sør-vest i Norge). Tlf. 53 76 76 87. E-post: hunwww@online.no  

---

   Mødre som anser seg å ha rett til barnet mere enn far er et alvorlig samfunnsmessig problem likesom det såkalte barnevernet.

---

*****

--22--
-- Dagboks-notater, mandag 22. november 2010, Vinberget:

   Omtrent null grader Celsius her ute i natt. Og 3 pluss-grader og nokså jevnt droplete skydekke med grå-blå strimer her ute klokken 12, og solen tildels derigjennom fra nokså lavt i sør. Klokken 23 noe stjerneklart og omtrent 5 minus-grader.
---

   Arild Holta:
   I Kina nektet man folk å få middels mange barn. I Norge er man rike nok til å bruke propaganda til å lure folk til å tro de ikke må få barn for det er for vanskelig å være foreldre. Alt for å minske verdens befolkning. I Kina brukte de "omsorgsovertakelse" som et virkemiddel. Det gjør de også i Norge. Barnas lidelse driter makten i.
   Saturday at 4:37pm ·

   Turid Holta:
   Maktpakk har aldri brydd seg om barn, det er foreldrene som bryr seg om barna sine!

   Anne Karin Bjerke:
   Joo- men det er ikke bestandig..

   Arild Holta:
   Jeg har ALDRI møtt et unntak - at foreldrene ikke bryr seg om barna sine. Unntakene er stort sett bare spøkelser i barnefjernernes hoder. Istedenfor å få statsfinansiert spøkelsene sine som propaganda overfor et lettlurt autoritetstro folk, så burde de granske om det faktisk finnes spøkelser, eller om det er hodene deres som ikke fungerer etter oppskriften.

   Turid Holta:
   Barnefjernet har noe galt med hodet sitt

   Rune L. Hansen:
   Gro Harem Brundtland var fra 1970-tallet en av frontkjemperne for innføring av "selvbestemt abort" i Norge, en kamp hun og hennes medspillere, med de "feminist-marxist-fascistiske" i spissen, på surrealistisk vis vant i 1978.
   Så kan en vel og undres over hvordan og hvorfor en organisasjon som på verdensbasis skal ivareta liv og helse, kan se seg tjent med en slik leder. Det er vel i Norge nu siden 1978 abortert mere enn en million mennesker, tror jeg. Før fødselen.
   -- I Stortings-valgdagene 1997 fikk Arbeiderpartiets Gro Harlem Brundtland installert seg i en gratis-leilighet i bygningen til Norges Bank i Oslo, - tak-leiligheten der. Omtrent samtidig fikk hun til sin valgkampanje for å forsøke å bli ny internasjonal, øverste leder for WHO / Verdens Helse Organisasjon - 200 millioner, ble det sagt, norske kroner ifra Arbeiderpartiets Utenriksdepartement.
   -- Slikt noe, og så mye mye mere, får vel både meg og mange til - til å reagere med mistenksomhet ... Eller forsvinner så mye og mangt i overfloden av underholdning? Og hvor er respekten for menneskeverdet og likeverd hen i slikt noe?

   Randi Mai Brandt:
   fri abort er viktig i vårt samfund,uten det mister kvinnr sin inntegritert.tørikke tenke på disse abortmotstanderenes hykleriske motiv uyen å få mareritt,fri abort er ett nødvendig onde som vi må leve med,men skal ikke missbrukes i form av prevangsjon som i enkelte tilfeller forekommer,men det vil alltid være huller i alle reglerå vetak.

   Fam Norge:
   Kanskje vil skal ha en regel om kvinnens rett til å henrette sin ektefelle, eller sine barn, når hun går lei og finner ut at hun vil videreføre sin integritet? Hun går kanskje og fortere lei hvis det ikke er noen penger å tjene på barna? Eller kanskje en slik regel for mannens rett, når han går lei? Dette var det noen som hvisket til meg ...

   Dung Svalland:
   Rune L. Hansen, mannen min fortalte: "For noen år siden hadde jeg sammen noen bussjåfører pause. De sa noe om at Statsministeren Gro måtte være den beste.
   Jeg kommenterte at hadde foreldrene til Gro vært forutseende og gjort det hun ville, ...så haddet det ikke vært noen Gro, bare en abort

   Mechthild Opperud:
   I Tyskland finnes det adopsjonsselskaper som et slags alternativ til abort. Hvis en gravid kvinne ikke ser noen mulighet å oppdra barnet sitt selv, men ikke ønsker å ta abort heller, kan hun gi det til et adopsjonsselskap, og sågar plukke den tilkommende mor blant mange søkere! Hvis det hadde fantes noe sånt her i landet, så hadde noen gravide hatt et alternativ til abort, og de mange som ønsker å adoptere et barn, kunne få ett uten å dra utenlands, og uten å bli fosterforeldre. Da hadde vi muligens også sluppet diskusjonen om tvangsadopsjon.

   Rune L. Hansen:
   Metchild: Ikke utelat far til barnet. Det er ikke alltid barnet mangler en far eller er konsekvens av en voldtekt.

   Rune L. Hansen:
   Mødre som anser seg å ha rett til barnet mere enn far er et alvorlig samfunnsmessig problem likesom det såkalte barnevernet.

   Arild Holta:
   Jeg tror ikke på lover mot abort. Jeg tror at den dagen kørka leger ao ikke får statsstøtte til å spre abortideologi, og man ikke får statsstøtte til aborter, så vil antall aborter falle som en klippe i fritt fall.
   Nå koster det ikke mye med en abort, så det ville ikke hindret mange aborter at man måtte betale selv. De som sprer ideologien om abort som "løsning" er de som driver aborttallet opp. Hvorfor skal disse få bruke våre skattekroner til sin destruktive virksomhet. (Hvorfor skal i det hele tatt noen få bruke andres penger til noe som helst, uten å spørre... ?)
   Når abort ble innført, var flertallet av kvinnene imot. Det var guttejentene fra likhetstvangens barndom, og mennene som mente dette var en grei idé.
   De familiære mødre som likte sine liv, var gjerne helt imot.
   Evolusjonslæren handler om artens overlevelse og utbredelse. Abort handler om å drepe arten i starten - det motsatte av overlevelse. Abort er så naturstridig at det ville aldri blitt utbredt uten statens propagandamillioner.
   Hadde ikke kristne ofte vert så sinte på evolusjonslæren, så hadde de (vi) oppdaget at abort var uvitenskapelig utfra den største forklaringsmodellen for livets tilblivelse, i de aller aller fleste tilfeller.
   Samme ideologiske retninger som fremmet abort, fremmer nå det såkalte barnevernet. Bare DET i seg selv er et tankekors.

   Rune L. Hansen:
   Arbeiderparti-ideologien har, til tross for den store og entydige motstand det i utgangspunktet var mot abort i Norge, presset gjennom et regelverk og en praksis for abort i Norge. Og ikke bare det, men også på aggresive vis med massevis penger og kriminelle kampanjer overøst andre land og instanser rundt omkring i verden med propaganda med mere for slikt. Ap-n Gro Harlem Brundtland var og er en nøkkel-person i så måte.

   Rune L. Hansen:
   Og ja: tanke-vekkende og interessant sammenligningen med det såkalte barnevernet. Og også ikke minst med hensyn til Arbeiderparti-ideologiens tilsiktede og stimulerte kjønns-kamp, på bekostning ikke minst av barna.

   Rune L. Hansen:
   Jeg har selv vært jordmor for 9 av mine 10 barn, og har intimt og nært fulgt hvert enkelt av barna gjennom svangerskapet. Hvilket har vært ubeskrivelig hærlig og berikende. Jeg vil i denne sammenheng samtidig få sagt dette som jeg ofte før underveis har sagt: Et vellykket og kjærlig svangerskap er mere enn halve fødselen. Gleden er ubeskrivelig stor både før og efter og i og med fødselen. Hele veien!
   For den som våkent opplever dette og dets sødme av kjærlighet og virkelighet, er erkjennelsen om at abort er groteskt og drap en veldig enkel og liketil selvfølgelighet.

   Turid Holta:
   Ved slik adopsjon som mecthild nevner så er det nok og slik at en skriver under på adopsjon mens man er grtavid.
når barnet blir født vil hos de fleste morinnstinktet våkne og da kan det bli mye værre enn de hadde forestilt seg å levere vek...k barnet.
Men da må de kanskje forde de har skrevet under på papir om adopsjon. Og adopsjonsforedrene venter.
   De som har vurdert abort og kommet frem til at de heller vil beholde barnet, har sjelden angret.Noe skjer med en når en får . Såbarnet

   Rune L. Hansen:
   Ja, vi reagerer med forskjellig slags følsomhet når vi oppdager at et barn er underveis. Dessverre mange og i forhold til et stort indoktrinerende og manipulerende press fra omgivelsene. Ikke minst et samfunnsmessig politisk press, som for eksempel dessverre allerede på det nærmeste har utryddet hva begrepet forlovelse innebærer, i forkant av evt. ekteskap. -- Både mors- og fars-instinktet vokser ifra naturens side underveis i svangerskapet, men jo på det nærmeste eksploderer - i blomstring! - i og med selve fødselen. Ja, og da så definitivt noe grense-overskridende skjer med en. Ikke bare barnet blir helt født, men også en selv som far og mor! En metamorfose, som neppe noen som ikke har opplevd det kan forestille seg eller tenke seg! Ekteskapet forsegles, og dets mange frø, himmelske gaver og frukter, som en forut ikke kunne tenke seg, åpenbarer seg - og fornyer ens følsomhet og indre øye for dypere-liggende virkelighet. 1 + 1 blir ikke og er ikke mere 2, men 3! Og 4, og 5, osv. Barn og ungdommer som enda ikke har ankommet ekteskapets terskler kan i det heletatt ikke forestille seg dette hva på den andre siden, annet enn nærsagt drømme-aktig - og fra en helt annen tilstands utfoldelse!
 
---
---
   Angående en av norske massemedienes fokuserte nyhets-oppslag i disse dager:
   Er ikke den der Gelius en av de mange yppersteprestene i Arbeiderparti-ideologiens kirke?
---

   Hilde Ottesen:
   Når mat blir en luksus på grunn av NAV og bv er det noe veldig galt i samfunnet...

---

   Tulla Samuelsen:
   Barn tilsalgs for store penger i Norge...tror dere ikke på det,er dere naive..her er det masse penger å hente for barn under barnevernets "omsorg"...ILLE !!!!!!!

   Rune L. Hansen:
   Store penger å tjene på det for en far eller mor som kidnapper og fangeholder sine egne barn også!
   Og mange er ivrige på å hjelpe til!

   Vidar Nedberge Hansen:
   Er det sant? Fy, fader.

   Rune L. Hansen:
   Ja. Og det foregår i et meget stort omfang, i Norge i en overflod av kriminell galskap, bak kulissene.

---
   Kristin Johnsen, 19.11. 2010:
   Det er mange som har våknet. Det går en mot bv oppvåkning over landet.

---

   Rune L. Hansen:
   ‎"Sakkyndige" er bare som deg og meg og hvem som helst andre.
   De har hverken mere eller mindre kompetanse eller moral.

---

   Kristian Berg, 20.11. 2010:
   ‎- 9000 nye statsborgere i år
   http://ssb.no/emner/02/01/10/innvbef/tab-2010-04-29-01.html 
   Her kan man lese:
   Befolkningen, i alt 4 858 199. Uten innvandringsbakgrunn 4 031 805.
   Det betyr at det 1.januar i år var 830 000 mennesker som hadde ikke-norsk bakgrunn her i landet. Geri ikke medregnet de som har foreldre eller
besteforeldre født innenfor Norges grenser med utenlandsk bakgrunn. Altså , godt over en million utlendinger i dette lille landet. Da er det ikke tatt med dem som oppholder seg ulovelig.
   Ser vi på yrkesdeltagelse for de mellom 25 og 65 år, så synker denne for utlendingene hele tiden.
   Pakistanere mellom 25 og 65 år hadde 65% yrkesdeltagelse i 1985, idag er denne delatgelsen nede på 41%.
   Polakker hadde 78% deltagelse(ett prosentpoeng mer enn nordmenn) i 2007, idag er deltagelsen på 42%.Blant somaliere er den 9%. Regner vi om til heltidsjobber blir det ennå skjevere.

---
   Hva er viktigst? Egoisme - eller de elementære felles-menneskelige verdier, vern og rettigheter?
   Lotteri - eller målbevissthet?!
---
*****

--23--
-- Dagboks-notater, tirsdag 23. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 6 minus-grader Celsius her ute i natt.
---

   Fra en annonse i avisen Samfunnsmagasinet på Internettet:

SFM.NO STØTTER DEMONSTRASJONEN MOT BARNEVERNETS OVERGREP
STED: OSLO (UTENFOR STORTINGET). DAG OG TIDSPUNKT: MANDAG 13.12 FRA KL. 16:00 TIL KL. 17:00.
DETTE ER SFM.NO SIN MÅTE Å TA PRESSE ANSVAR FOR BORGERE I VÅRT EGET LILLE NORGE, OG SOM
NORSKE MYNDIGHETER DAGLIG UTSETTER FOR GROVT MYNDIGHETS- OG MAKTMISBRUK.
DETTE ER EN GRATIS ANNONSE FRA SAMFUNNSMAGASINET TIL INITIATIVTAKERNE FOR DENNE DEMONSTRASJONEN. LYKKE TIL. RED.

---

   Patrik Estola, 23.11. 2010:
   Har lite ideer...vet inte rune hur mkt bevis du har i ditt ärende men vad tror du om vi stämmer staterna gemensamt?
   Visserligen behövs inte mkt bevis när man nu ser hur de fungerar, men ska man bita myndigheter krävs det att ha de jag har.
   Skulle vara bra om vi gemensamt försöker få lika rättigheter i finland, sverige, norge, danmark? går vi ihop ett gäng från alla länder kan vi göra en unik grej??..men de krävs samverkan & tålamod.
   Måste göra upp punkter på förbättringar och köra stenhårt.

---
 
   Demokrati eller demon-krati?

   Mange har ikke valgt ap-ne og mange har ikke hatt noe valg. (Vår valg-ordning er iøvrig et vill-ledet produkt og meget så lite demokratisk.) Og ingen av har valgt inn mennesker som overskrider sin myndighet, altså kriminelle. Noe av det farligste i så måte er, hvilket er ulovlig, mennesker som monopoliserer sin politikk eller ideologi. Lov og rett verner oss - egentlig - mot overgrep og undertrykkelse fra det offentlige og politiske og forvaltningen og andre, men kriminelle bryr seg som bekjent lite om lov og rett og særlig ikke hvis lov og rett ikke håndheves, altså særlig ikke hvis kriminelle selv med sitt nettverk og medspillere kommer inn i forvaltningen av lov og rett. Slikt noe må og skal selvfølgelig stoppes!
   Og er det særlig særlig viktig å få stoppet.
   Det politiske og det kriminelle skal egentlig ikke ha så veldig mye betydning på negativt vis for menneskene og samfunn. Fordi også de og det EGENTLIG er underlagt lov og rett.
   Lov og rett verner oss EGENTLIG mot slikt noe.
   Det er hver enkelt av de kriminelle som gjør demokratiet til et demon-krati, dvs. til et terror-regime.
   Slikt noe er det enhvers plikt og ansvar å ikke akseptere.

* * *
---
---

   Så er det i Norge enda slik at det er det motsatte av denne selvfølgelighet og lov og rett som skjer, - til og med i en katastrofal overflod av kriminell galskap, i regi av representanter og nøkkel-personer for det offentlige og politiske og forvaltningen, og deres med-spillere! Nærsagt alles krig mot alle, i myriader heksegryter med grådig egoisme, hovmod, synsing og falsk dokumentasjon som rår!

---
---

   Jeg har efter hvert lest og satt meg inn i mange avgjørelser fra fylkesnemnda, og felles for de er blandt annet trakassering, løgn og sverting - levert fra de såkalte barnevern-tjenester, som ukritisk videreføres og påplusses av fylkesnemda - og mht. videre i spissrot-gangen, både i såkalte barnevernsaker og såkalte barnefordelingssaker, samme ukritiske videreføring, trakassering, løgner og sverting også i rettsvesenets dommer, fra både tingretten, lagmannsretten og høyesterett.

---
*****

--24--
-- Dagboks-notater, onsdag 24. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 10 minus-grader Celsius her ute i natt. Og 7 minus-grader klokken 10 i dag. Og 10 minus-grader klokken 23.
   Mikka, hunden vår, fikk hvalper her ute i hundehuset omkring klokken 15.30 i dag, i 8 minus-grader Celsius. Mange hvalper og de lød som et spraglende, nydelig kor ifra himmelen. Mikka først forbauset og forundret, men straks hun så min glede ble hun fort flink og kjær igang med å vaske og stelle og tilrettelegge.
Det ble syv hvalper, tre av de brunlige som Mikka og fire svartlige. Tok de alle inn imot kvelden for varme og ekstra forpleining. Telefonerte og fortalte det til Frøydis. Snakket og med henne pr. telefon forleden dag. Hun er fortsatt også der på Krisesenteret ved Raglamyr i Haugesund. Og jo Trude og de fem yngste barna. Stauda nektes enda telefonering. Hverken Frøydis eller Stauda vet eller blir fortalt noe om hvorfor de er der. Mine tanker om det er at det er iscenesettelser i forbindelse med stevningen og begjæringen om midlertidig avgjørelse fra min side til Haugaland tingrett, samt for å sikre fangeholdet og kneblingen av Stauda. Eventuelt videre trakassering og hjernevask, trusler og premiering, etc. Frøydis fortalte at Trude igjen forteller til henne og ungene at hun vil ha likeverdige forhold mellom barna og pappa og mamma. Det er ikke det hennes advokat på vegne av henne sier til retten, så langt derifra, og det er heller ikke det hun i handlinger går inn for, sier jeg til Frøydis. Og at det er jo slikt som Trude hele veien, helt fra begynnelsen, om og om igjen har løyet om og lurt med. Det samme gamle trikset, enda nu igjen.

((( RLH, 26.11. 2010 - Rettelse: Frøydis blir 17 år 25.12. 2010. Jeg skrev forleden dag ved en feil at hun blir 16 år. Stauda er nu 13 og et halvt år. / Og 24.11. 2010 skrev jeg ved en feil at de er på Krisesenteret ved Raglamyr i Haugesund, jeg mente Krisesenteret i nærheten av Flottmyr i Haugesund. Det er iallfall ikke så langt ifra Flottmyr hvor buss-terminalen i Haugesund er. )))
---

   Ja, og poenget er ikke engang om vi har en god eller dårlig far eller mor. Mange av oss voksne har hatt en dårlig far eller mor, eller begge. Bare tanken om at noen av den grunn skulle ha tatt ifra en av de eller de begge, at så skulle ha skjedd, får oss til å rystes i våre grunnvoller!

---

   Folkebevegelsen innstifter markerings-dagen for økonomisk rettferdighet, til denne dag: 24.11.
   Og markerer dagen i dag som -NavKamp-dagen.
---
‎--- LOVBESTEMT ØKONOMISK RETTFERDIGHET: fra Menneskerettslovens Vedlegg 4, Den internasjonale konvensjonen om økonomiske, sosiale og kulturelle rettigheter / Internasjonal konvensjon om økonomiske, sosiale og kulturelle rettigheter Art 11 punkt 1:
"Konvensjonspartene anerkjenner retten for enhver til en tilfredsstillende levestandard for seg selv og sin familie, herunder tilfredsstillende mat, klær og bolig, samt til stadig bedring av sine leveforhold. Konvensjonspartene skal treffe de nødvendige tiltak for å sikre virkeliggjørelsen av denne rett."
   -- I pakt med dette er i Sosialtjenestelovens § 1 (lovens formåls-bestemmelse) bestemt følgende: "§ 1-1. Lovens formål. / Formålet med denne loven er
a) å fremme økonomisk og sosial trygghet, å bedre levevilkårene for vanskeligstilte, å bidra til økt likeverd og likestilling og forebygge sosiale problemer,
b) bidra til at den enkelte får mulighet til å leve og bo selvstendig og til å ha en aktiv og meningsfylt tilværelse i fellesskap med andre."

---

---

   Fra et forskrekkelig oppslag på Internettet:

   – Bekjemp fattigdommen, ikke de fattige | Raudt
   roedt.no
   Rødt mener en annen verden er mulig; uten utbytting, undertrykkelse og nød. Rødt arbeider for en sosialistisk omveltning hvor den økonomiske makten er i hendene på arbeidsfolk...

   Rune L. Hansen:
   Og rødt vil vel selv definere hvem som er arbeidsfolk og verdige arbeidsfolk, og hvor mye verdige (om noe i det heletatt) ... Som vanlig.

---

---

   Herman Ellingsen:
   Jeg våger å komme med en påstand: Om det ikke lenger var lønnsomt å produsere barn, ville BV få adskillig færre saker å håndtere. Før havna kvinner "i uløkka", nå er disse kvinnene beskyttet av støtte fra NAV. Og da er det bare å peise på, økonomi har faktisk nå blitt et kraftig incentiv til å bli alenemamma. -Og før østrogenet deres når kokepunktet i sinne - spør dere hvorfor NOEN ønsker å ha det sånn... kan det være logiske grunner til at det tilrettelegges for dårlige oppvekstvilkår?

   Herman Ellingsen:
   1: Ja, jeg mener man BØR rette søkelyset på roten til et problem.
   2: Du ser at myndighetene later til å jobbe opp mot en splittelse av familier (men hvorfor gjør de det?)
   3: Det forekommer betydelige overføringer av penger FRA det offentlige TIL enslige mødre. Det offentlige taper penger, mødrene mottar penger (men hvorfor er det sånn?)
   4: Riktig, barn tjener ikke på å ha enslige foreldre. Det er den enslige forelderen som tjener på å ha et barn med enslig forelder.
   5: Nei, ikke alle mødre har til hensikt å involvere faren på andre måter enn i form av at han representerer en økonomisk inntektskilde. Far blir ofte holdt utenfor, og akkurat i slike tilfeller forekommer BV-barn svært ofte.
   Staten lokker unge kvinner til å tilegne seg økonomisk gevinst ved å holde far på armlengdes avstand, for så å kunne gå inn som "sjefen". NAV sitter på pengesekken, Forvaltningen bestemmer hva som skjer innad i familien. -Splitt og hersk- kalles dette. -Og det er IKKE BV som har regien...


---
   
Lett omskrevet Herman Ellingsen, 24.11. 2010:
   Ap-ne lokker kvinner til å tilegne seg økonomisk vinning og premiering ved å fjerne barnas far. For selv å gå inn som pappa, med det såkalte barnevernet som trussel. NAV sitter på pengesekken. Ap-ne bestemmer hva som skjer i og med familien. - Splitt og hersk, kalles dette.
   Og hvem betaler regningen? Barna og deres far, og samfunnet, som blir mere og mere utrygt og verre og verre.
   Mange kvinner misliker veldig at dette blir sagt og avslørt.
---

   Cecilie, 24.11. 2010:
   Jeg tror mange kvinner idag foretrekker barn uten mann på kjøpet. Gubbene vil forsørges, de vil ha barna, de er en klamp om foten og en pest og plage. Gamle og stygge er de også ...

---

   Rune Fardal, 24.11. 2010:
   Den som IKKE reagerer når de står i fare for å miste sitt barn, må være psykopater! For barnevernet (rlh: og visse andre) er det imidlertid slik at de som reagerer (naturlig) er blir sett på som psykopat.....

---
   De ER psykopater.
---
   
      Ap-ideologiens motto:
   Stapp propaganda og indoktrinering ned i ørene og øynene på folket, tapetiser veggene og viduende dems med det, til de driter det av seg selv, både øverst og nederst!

   Og stemmene i hodet, fra propagandaen og indoktrineringen, går inn gjennom ørene og blandt annet ut gjennom munnen og på papiret - og foruretter, mishandler og ødelegger mennesker og samfunn.


---
   Mht. Gelius som mange snakker om i disse dager:
   Handler det ikke om hvem og hva som skal styre eller verne stats- kirken, og hvordan? -- Og at dette skjer på nivåer med makt, med ap-katten Trond Giske selv-innsatt (av ap-ne) på toppen, og biskopene og prestene på nivået under. Hvor de fleste også er ap-katter (fordi Trond Giske og ap-flokken har kastet ut de mest kristne og tillater lite av kristendom). Og om hva skal vel stats-kirkens bygninger og embeder brukes til? Og om hvem jager hvem og hvordan? -- Jeg bare spør og undres...?
---

   Jeg skrev og avsendte i går et svar-brev til det statlige BUFetat (Barne-, ungdoms- og familie-etaten) ( ekstern ), og et lengre brev med anførsler i dag ( ekstern ).
---
*****

--25--
-- Dagboks-notater, torsdag 25. november 2010, Vinberget:

   På det laveste 12 minus-grader Celsius her ute i natt. Meget sjelden her i dette området at det er så kaldt. 5 minus-grader klokken 14.30 i dag.
---
   Kidnapping, fangehold og knebling av barn premieres, stimuleres og forsvares på mange forskjellige fordekte kriminelle vis av diverse mange representanter for norske myndigheter, i og for det samme nettverket av kriminelle. Det er tilsiktet - og grovt kriminell virksomhet - fra disse sin side. Både i tilknytning og sammenheng med "barnefordelingssaker" og "barnevernssaker". Den og de som kidnapper, fangeholder og knebler barn som sagt både premieres og forsvares. Hva enten det er den ene forelderen eller det såkalte barnevernet og delaktige. Og sammenblandiger er både vanlige og tilsiktede. -- Iøvrig er ikke "barnefordelingssaker" og "barnevernssaker" to vidt forskjellige ting med ulike lover heller. Slikt noe er og skal - egentlig - være underlagt både Menneskerettsloven og Straffeloven og også Norges grunnlov. At under-ordnede lover så som henholdsvis Barneloven og Barnevernsloven misbrukes og manipuleres med - særlig for å late som uvitenhet i forhold til de over-ordnede lover - inngår i slik kriminell virksomhet. Og slik grov kriminell virksomhet foregår viltert og i en overflod i Norge - skjult bak kulissene og falsk dokumentasjon. Det er et katastrofalt enormt og sentralt problem, som på uhyrlige forskrekkelige vis rammer og ødelegger barna, foreldrene, familien, ekteskapet, samfunnet og offentlig forvaltning. De offentlige kommunale såkalte barnevern-tjenester og deres medspillere er særlig sentrale i og for denne kriminelle virksomhet.
---
   Gjør eller gjorde vedkommende noe galt? - det er vel det det skal dømmes efter ...
---
   Min uføretrygd fra NAV utbetalt med mere igjen denne måneden, den 20. Og jeg har fått en slags forklaring på det. Fremgår av et brev som ankom meg datert 15.11. 2010 med overskriften "Melding om vedtak", fra NAV Vindafjord ( intern ).
   Av dette fremgår og at de ikke vil kjøpe eller betale ved for meg og heller ikke betale strøm-regningen.

   Efter i dag å ha betalt de viktigste av mine faste regninger, deriblandt to strøm-regninger, har jeg mindre enn hundre kroner igjen, frem til neste måneds utbetaling av trygd.
   Den halve favne med ved Trygve Einar kom med forsøker jeg å være sparsommelig med, men det blir jo uansett for lite. Bruker til vanlig å ha gjort ferdig fire til fem favner ved for hver vinter. Så hvordan det skal gå nu denne vinteren vet jeg enda ikke. Å kjøpe ved kostet i fjor omkring 1.200,- pr. favn.
   Flere underskudd og konkrete hverdagslige ødeleggelser som videreføres fra tidligere måneder og tiden med økonomisk trakassering, som enda pågår, er selvfølgelig og enda ikke betalt.
   Meget slitsomt og nedbrytende å måtte forholde seg til den økonomiske trakasseringen i tillegg til det kontinuerlig nødvendige kontor-arbeidet i forhold til saks-komplekset. Ikke mange kan makte slikt noe. For å si det mildt.
---
   Diverse avsløringer av diverse av NAVs kriminelle virksomhet i massemediaen i disse dager.

---
   
   TIL INFORMASJON, ang. NAV og det såkalte barnevernet, etc.:
   De kommunale barnevern-tjenestene tilsender efter sitt behov bak angjeldende sin rygg NAV kopi av blandt annet sine vedtak. Vedtak "barnevern-tjenesten" i alminnelighet skriver nokså fullstappet av løgn og halv-sannheter og med kriminelle hensikter. Vedtak om og mot de det angjelder, som de det angjelder i alminnelighet aldri får vite om.
   Ulovlig og straffbart slikt selvfølgelig, mildt sagt.
   Og - Oslo, NTB: NAV har ikke bare tilgang til pasientjournaler, tele- og data-trafikk. De kan også sjekke bank-kontoen din - uten å informere om det.

---
   Anders Kleppe:
   Det er hårreisende med holdningene byråkratiet åpenbart har til maktbruk i Norge.

   Kim Birger Ploug Heilberg:
   Et skremmende effektivt verktøy alt for egnet for massive systemovergrep på befolkningen.
---

   Skruller i de kommunale barneverntjenester og deres medspillere utsetter veldig ofte både barn og foreldre for årelang særdeles grov terror, trakassering og tortur. Problemet har vært og er enda: at når de angjeldende i forskrekkelse, gråt og nød går til politiet eller rettsvesenet med det, så avfeies det umiddelbart og en får ofte høre at det er ingen vits i å gjøre sak av det, fordi hverken beviser eller noe som helst hjelper, fordi hva "barneverntjenesten" sier og påstår uansett nokså fullstendig legges til grunn. Og at det i det heletatt sjelden kommer til så langt at "barneverntjenesten" eller andre engang blir spurt eller bedt om å forklare seg.

---
   Norge - i en overflod med pågående terror og tortur ... bak kulissene og propagandaen, i regi av representanter for det offentlige.
   Skal vi lukke øynene og ørene for det?

   Nei, vi skal hverken lukke øynene eller ørene eller munnen for det.
   Men de medskyldige og delaktige er mange, og hva de vil er noe annet.
---
   Dem river beibier bort fra fødsel og bryster og det som verre er ...
   I en utrolig overflod av kriminell galskap.
---
*****

--26--
-- Dagboks-notater, fredag 26. november 2010, Vinberget:

   Her ute i natt 14 minus-grader Celsius. Og i dag 8 minus-grader klokken 15. Minus 12 klokken 21. Minus 7 klokken 23.
---
   Marius Reikerås, 25.11. 2010:
   Staten plikter etter EMK artikkel 1 å sikre borgernes menneskerettigheter. Hvorfor er da staten den værste motparten du kan møte?
---
   Anders Hagen, 25.11. 2010:
   Verden er kokko, jeg lever i min egen lille boble, og blir der.Turer med bikkja,styrer unna fyll,faenskap, og hærverk, trener.
---
   Lest flere steder på Facebook:
   Ikkje bekymra deg øve folk som snakke drit bak ryggen....... Det betyr bare at du ligge ett skritt forann! ; )
---

   De som protesterte ville ha noe fjernet eller endret, og så ikke eller var uenige om både hvor meget som måtte endres og hva som måtte komme i steden. Men trodde seg feilaktig å være sammen om det hele på forhånd.
   De var sammen om kanskje bare mindre enn det halve.


---
   For Arbeiderparti-ideologien er det viktigere at barna indoktrineres, til å opprettholde og videreføre Arbeiderparti-ideologien, enn at barna mishandles og mobbes, så klart. Dum den som tror noe annet.
---

   Skruller i de kommunale barneverntjenester og deres medspillere utsetter veldig ofte både barn og foreldre for årelang særdeles grov terror, trakassering og tortur. Problemet har vært og er enda: at når de angjeldende i forskrekkelse, gråt og nød går til politiet eller rettsvesenet med det, så avfeies det umiddelbart og en får ofte høre at det er ingen vits i å gjøre sak av det, fordi hverken beviser eller noe som helst hjelper, fordi hva "barneverntjenesten" sier og påstår uansett nokså fullstendig legges til grunn. Og at det i det heletatt sjelden kommer til så langt at "barneverntjenesten" eller andre engang blir spurt eller bedt om å forklare seg.

---
   Synliggjøringen er ikke minst veldig viktig også for at ingen efterpå skal kunne si at de visste ikke hva som foregikk!
   -- Terror-regimet og dets med-spillere vil uansett late som de ikke visste og ingenting vet, i det lengste.
---
 
   Fra norske Straffeloven: ‎"§ 117a. Den som begår tortur, straffes med fengsel i inntil 15 år. Ved grov og alvorlig tortur med døden til følge, kan fengsel inntil 21 år anvendes. Medvirkning straffes på samme måte.

   Med tortur menes at en offentlig tjenestemann påfører en annen person skade eller alvorlig fysisk eller psykisk smerte,
a) med forsett om å oppnå opplysninger eller en tilståelse,
b) med forsett om å avstraffe, true, eller tvinge noen, eller
c) på grunn av personens trosbekjennelse, rase, hudfarge, kjønn, homofil legning, leveform eller orientering eller nasjonale eller etniske opprinnelse.

   Med offentlig tjenestemann menes i denne bestemmelsen enhver som
a) utøver offentlig myndighet på vegne av stat eller kommune, eller
b) utfører tjeneste eller arbeid som stat eller kommune i medhold av lov eller forskrift skal oppnevne noen for å utføre eller helt eller delvis skal betale for.

   Det regnes også som tortur at handlinger som nevnt i annet ledd, begås av en person som handler etter oppfordring eller med uttrykkelig eller underforstått samtykke fra en offentlig tjenestemann."

---
   Iøvrig:
   "Våre domstoler har så langt bemøtt de aller fleste krav fra tidligere barnevernsofre med lov om foreldelse. Politikerne har ansvaret for akkurat dette, og selv om loven likevel er krystall klar. I henhold til Lov om foreldelse, § 9 a, så kan ikke foreldelse benyttes i en sak om skadelidte på skadetidspunktet var under 18 år. Dette er noe norsk rettsvesen ikke har villet ta innover seg." 
---
   ((( RLH, 26.11. 2010 - Rettelse: Frøydis blir 17 år 25.12. 2010. Jeg skrev forleden dag ved en feil at hun blir 16 år. Stauda er nu 13 og et halvt år. / Og 24.11. 2010 skrev jeg ved en feil at de er på Krisesenteret ved Raglamyr i Haugesund, jeg mente Krisesenteret i nærheten av Flottmyr i Haugesund. Det er iallfall ikke så langt ifra Flottmyr hvor buss-terminalen i Haugesund er. )))
---
   Via posten ankom meg i går en kopi av min advokat Tone Lill Thingvold sitt Prosesskrift datert 23.11. 2010 til Haugaland tingrett ( ekstern ).
---
*****

--27--
-- Dagboks-notater, lørdag 27. november 2010, Vinberget:

   Nede i minus 14 grader Celsius i natt. Men 7 minus-grader klokken 07 i dag tidlig.
---
   Dette foregår nu, i dette øyeblikk, 27.11. 2010: Tusenvis norske barn og deres foreldre her i Norge mishandles og utplyndres på det groveste, av kriminelle representanter for norske myndigheter og deres medspillere.
   Ti-tusenvis er allerede mishandlet og ødelagt til det ugjenkjennelige i til-intetgjørelse. Under samme terror, trakassering og tortur, som kan pågå i årevis for de som overlever så langt og lenge.
---
   Marius Reikerås, 27.11. 2010: Det er i allefall lov å håpe at norske domstoler gradvis vil ta mer hensyn til menneskrettighetene i omsorgsovertakelsessaker. I et dokument fra Kristiansand tingrett av 12. nov står det: "Omsorgsovertakelse utgjør et omfattende inngrep i retten til familieliv iht til EMK art 8."
---
   Irene Børresen:
   Det virker som det er ufattelig mange som er i konflikt med barnevernet på Marius sin profil. Jeg mener ikke å spørre folk hva som har skjedd. Jeg lurer bare på hvor lite som skal til for å havne i disse "klørne"?

   Irene Børresen:
   He he jeg er ikke så naiv at jeg tror at alle disse sakene er helt på trynet og at det fra foreldrenes side aldri har blitt gjort feil. Jeg sitter her med Barnevernlovens § 4-12 vedrørende vedtak om overtakelse av omsorg for et barn foran meg. Ordet ALVORLIG går igjen gjennom hele paragrafen. § 4-4 sier noe om kravene som settes til barnevernet og de plikter de har overfor barnet og deres familie. Hva er definisjonen på barnets beste og hva betegnes som alvorlig?

   Cecilie Bedsvaag:
   Det finnes ingen definisjon på barnets beste, men i praksis er det hva bv mener. Det er opp til bv å bestemme hva som er alvorlig.

   Rune L. Hansen:
   Vel: Det fremgår av Menneskerettsloven, som er øverste gjeldende lov og rett på området, hva som elementært er barnets beste. Men dette ser kriminelle i det offentlige barnevernet og deres medspillere fullstendig bort fra, hvilket de også har en påkostet landsomfattende - i offentlig regi - propaganda og monopolisering og knebling etc. for å få andre til å gjøre. Det er i offentlig regi i full kriminell galskap til langt inn i det perverse i en overflod barnerov-industrien og dens medspillere som enda rår i Norge. Og det skal nærsagt ingenting til for at de kan ruinere eller til-intetgjøre nærsagt hvem som helst sitt liv.

---

   Gry Scholz Nærø:
   I vår pågående serie om totalitære regimer,
   myndighetsmisbruk, korrupsjon o.a positivt har vi gleden av å
   presentere atter en nyhet fra kongeriket: Komm myndigheter
   fastslår at frihetsberøvelse, tvang, umenneskelig behandling etc er til
   barnets beste. (...)

---
   En mor som "glemmer" barnets far fortjener ingen respekt. Barnet har i likeverd en far og en mor. To foreldre. Ikke en.
   Eller er det noen her som vil kvitte seg med sin ene?
---
*****


--28--
-- Dagboks-notater, - 1. søndag i advent - søndag 28. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 9 minus-grader Celsius i dag klokken 19.
---
   Jeg fant i dag ut at det egentlig ankom 8 hunde-hvalper, men at den ene har kommet endel senere enn de andre og antagligvis da død-født. En lys-farget en, nokså stor, fant den i et hjørne av kurven. Mikka har forsøkt å slikke den ren og varm særlig omkring navlen og buken, men den var antagligvis eller kanskje allerede død da. Mikka og viste sorg og undring da jeg fant den. Det var altså egentlig 8 hvalper, en for hver av Mikka sine 8 pupper. Det går imidlertid meget bra med de 7 andre og mye koslige og interessante lyder og budskap å høre fra de. Mikka er ikke mye bort fra de, annet enn noen få snar-turer hver dag, og jeg passer på og steller sammen med Mikka, med mere avstand selvfølgelig. Særlig Stauda er nok meget lei seg for at hun går glipp av alt dette. Stauda vet mere om blandt annet hvordan dette har skjedd enn meg.
   Mennesker som kidnapper, fangeholder og knebler barn er temmelig så syke i endel av sine indre forhold. Mange av de indoktrinerte eller truet og fristet til det av terror-regimets propaganda og makt-system. Og de forsøker enda i Norge hele veien å indoktrinere barna til samme slags galskap.
---

   Angående folkebevegelsen:
   Det meste av den uhyrlige kriminelle galskapen her i Norge har jo så langt enda foregått skjult bak kulissene, fasadene, propagandaen og falsk dokumentasjon. I regi av nøkkel-personer i det offentlige og politiske og forvaltningen, og deres med-spillere. Deres overflod av ofre og ødelagte menneske-liv og familier som enda overlevde all den terror, trakassering, tortur, knebling og utplyndring fikk mere og mere stemme og respekt og landsdekkende fellesskap via Facebook, stort og omfattende og enda stadig mere og mere omseggripende. Det ble og har blitt en slags storlig folkebevegelse - mere og mere synliggjørende, gjensidig bevisstgjørende, protesterende, krevende og målbevisst! Dog enda på så forskjellige vis forsøkt motarbeidet, svertet, fortiet og kneblet av de samme offentlige og politiske kriminelle og deres nettverk, nøkkel-personer og medsammensvorne.
   -- Men dette nu klarer ingen å stoppe! Og flere og flere slutter seg på så forskjellige vis til. Og forteller og forteller, og vil være med! Og bevisstgjøres, og synliggjøres overfor hverandre. En fort voksende og omseggripende målbevisst folkebevegelse, med mere og mere klare og tydelige berettigede krav og forlangender!

---
---

   "Vi må jo få vår del av velstandsutviklingen i samfunnet". Hvem er "vi" som skal- og hvem er "de" som IKKE skal ha del i dette?
     Av Hugo Fredriksen on Sunday, November 28, 2010 at 11:29pm.

   Hvorfor skal ofrfentlig ansatte /andre i tertiærnæring har stadig stigende lønn og flere goder?
   Fordi de jobbet mer effektiv enn året før?
   Nei, fordi "Norge går så det griner", ..
   og at vi jo har oljeinntekter..
   Hvorfor skal de trygdede og fatti...ge ha stadig mindre, relativt, i alle fall, år for år?
   Rent logisk sett må det jo være fordi Norge IKKE går så det griner..
   , og at vi IKKE har oljeinntekter...
   Eller er sokkelens rikdom å betrakte som eiendommen til kun NOEN grupper i Norge?

   Skal man begrunne inntekts- og velferdsøkning i at Norge er et rikt land - dette som argument i seg selv- må jo dette være gyldig for ALLE.
   Ellers snakker vi jo om en grym gruppe- egoisme - med et ganske så usolidarisk ansikt og hjerte..
   Solidaritet betyr vel IKKE kun "omsorg for seg og sitt"


   Liv Marit Bakke:
   vi snakker om "en grym gruppe- egoisme - med et ganske så usolidarisk ansikt og hjerte.." desverre

   Peder Aresvik:
   Dette er igjen et slående eksempel på "norsk solidaritet," Hugo: Man "solidariserer" seg bestandig med dem som har mere enn en selv ;))

   Rune L. Hansen:
   Gruppe-egoisme, og gruppe-egoismer, ja. Litt av en alles krig mot alle!

---
---

   Håvard Førland:
   Ved samlivsbrudd bør bopel tilhøre barna slik at det er de voksne som må flytte frem og tilbake, det vil være å sette stabil-i-tet!
   November 25 at 7:07pm 

   Rune Eikeland:
   Ja, det var en god ide. Kan du overbevise dine kvinnelige venner om det, så har vi jo en god start:-)

   Lillian Olsen:
   Det e det klokaste eg har hørt på lenge!:)))

   Håvard Førland:
   Rune, du er en ekte filantrop. Lillian...det e eg heilt enige i, sann;-)

   Kirsten Olaug Mølstre:
   Hvem skal betale for 3 boliger da?
 
   Rune Eikeland:
   Det må jo staten, eller kommunen, eller skolene gjøre da? Eller fylket??? Eller namsmannen?
 
   Kirsten Olaug Mølstre:
   Hmmm... Jeg vet det snart er jul Rune, tror du på julenissen. lol
 
   Halvor Gramstad:
   ‎100% enig og det e nok ongane og. 

   Siv Jorunn Ullvang: 
   La foreldrene prøve litt.....bo-pes !
 
   Håvard Førland:
   hvorfor skal det være 3 boliger Kirsten? Den som tar skrittet helt ut(unnskyld metaforen)bør også ha tenkt gjennom de økonomiske konsekvensene. Dette er en privat sak, klamrer man seg til sin individuelle rett, sin selvsentrering så tar man vel konsekvensene... jeg anbefaler hver sin lavo i tillegg til barnas hus, sann
 
   Rune Eikeland:
   Håvar. Noen kvinner er så syke i hodet at det gjør hva som helst for å få Penger ut. Vil ikke nevne navn, men du du har jo greit utsikt?
 
   Kirsten Olaug Mølstre:
   Ja,ja det bli gjerne mindre skilsmisser da om en må bo i lavvo, da burde det vært gitt i lovs form da. Skiller du deg må du bo i lavvo annen hver uke, hmm... kanskje ikke så dumt det, ihvertfall om vinteren.

   Kari-Ellen Ommundsen:
   Vanligvis er det stabile at mor og barn bor hjemme i huset, Vi har ikke kommet så lang i likestillingen at ikke dette er det beste, I de fleste forhold.
 
   Rune Eikeland:
   Gulp -- og atter gulp - til denne diskusjonen. Heia Mullah Krekar og sogneprest Geilius og KrF og resten av de syke:-)
 
   Kirsten Olaug Mølstre:
   Kari -Ellen , jeg er ikke enig i det, jeg har sett mange menn som er bedre egnet enn kvinner til å ta vare på barna, men jeg har også sett mange kvinner som er flinke til å ta seg av barna. Barne trenger begge og de trenger familien til å støtte opp om dem
 
   Halvor Gramstad:
   Er helt sikker på at den påståtte omsorgs evnen til kvinner er økonomisk styrt. Tenker nok at om forholdene blir likke blir evnen likk.

   Åse Eline Bech Dyngen:
  Trenger ikke 3 boliger, bare 2 en som ungene bor i og en som foreldrene deler på å bo i , perfekt ;)

   Håvard Førland:
   så kjekt å se at godtfolk er engasjert i barns oppvekstvilkår. Vi trenger å tenke nytt og det er vi som er vi som er premissleverandørerne for morgendagens foreldre...la oss ta oppgaven på alvor

   Steven Simonsen:
   Ordningen om at barna har huset og foreldrene skifter på å bo der krever at foreldrene er helt enige om ting - feks hvor skapet skal stå...  Dersom de ikke er det blir det bare mer trøbbel - og av en eller annen grunn som jeg ikke helt har forstått hvorfor enda - så er det ikke alle nyskilte foreldre som er bestevenner lengre...

   Halvor Gramstad:
   Hmmn... Jo ... Men det bestemmer barna

   Håvard Førland:
   skapet skal og må stå på gulvet, Steven...jeg er et gulv, stol på meg;-)
og du har heeelt rett Halvor, barna bør få bestemme, i alle fall litt mer enn i dag

   Kari-Ellen Ommundsen:
   Dere glemmer helt at dessverre må man avogtil i redsel og desperasjon ta med seg barn og flytte. Da blir det et hån å høre om at en må samarbeide og barnet bestemmer. avogtil er det et ondt og dominerende menneske som bestemmer,dessverre!

   Håvard Førland:
   som sagt, ingen regel uten unntak, jeg snakker om mengden oppløste samliv og mengden barn med omflakkende oppvekst, det er utfordringen i framtida
 
   Rune Eikeland:
   ‎"Mengden av oppløste samliv" får betale regningen da:-) - - kollekt eller straffeskatt?
 
   Håvard Førland:
   kollekt, den metaforiske typen vi skal samle inn gode råd og best practise i så mange holdbare enheter at vi får en databank en ressursperm(del ordet som det passer)som kan hjelpe vår etterkommere til å fikse dette like godt som generasjonen før oss! En verdikommisjon for samlivskunst er kanskje tingen, et fokus på medmenneskelige verdier som fører til fellesskap, byggesett for livslange kjæresteforhold...so let it be written so let it be done!

   Kirsten Olaug Mølstre:
   en må ha opplæring for å kjør beil, moped, båt, hvorfor er det ikke obligatorisk med et kurs før en gifter seg og før en får barn.

   Steven Simonsen:
   Enig med Kirsten

   Håvard Førland:
   og jeg er enig med både Kirsten og Steven og alle andre som har gode og ikke altfor stigmatiserende virkemidler til kamp mot The grest dissolution, the big time plague of our time

---
   Rune L. Hansen:
   Når Kari-Ellen Ommundsen sier at "vanligvis er det stabile at mor og barn bor hjemme i huset, vi har ikke kommet så lang i likestillingen at ikke dette er det beste, i de fleste forhold", så er jo dette en type utsagn som i seg selv stimulerer til diskriminering, urett og kjønnskamp og mangel på likeverd. Er til og med i strid med øverste gjeldende norsk lov på området. Menneskerettsloven sier uttrykkelig i Vedlegg 2 / EMK Art 5 følgende: "Likhet mellom ektefeller: / Ektefeller skal i sitt innbyrdes forhold og i forhold til sine barn ha like rettigheter og likt ansvar av privatrettslig art med hensyn til ekteskap, under ekteskapet og i tilfelle av oppløsning av ekteskapet. Denne artikkel skal ikke hindre statene i å treffe de tiltak som er nødvendige av hensyn til barnas interesser."
-- Jeg reagerer og på at hun sier følgende: "Dere glemmer helt at dessverre må man avogtil i redsel og desperasjon ta med seg barn og flytte. Da blir det et hån å høre om at en må samarbeide og barnet bestemmer. avogtil er det et ondt og dominerende menneske som bestemmer,dessverre!" Av flere gode grunner grunn til å reagere på slikt noe sagt. Først og fremst fordi dette og slikt er et påskudd den ene forelderen ofte og gjerne bruker for å kidnappe barna. Hvilket er et stort norsk samfunnsmessig problem. Dessuten, så flyttet de to foreldrene glad i hverandre inn i huset, og om et alvorlig nok problem oppstår så er det vel ikke barna som skal frataes sitt hjemsted av den grunn, men den som representerer det alvorlige problemet som kan for kortest mulig tid flyttes bort fra hjemstedet. En jo hverken fjerner eller avhjelper et problem ved å skape nye og verre!
-- Mindre hysteri, mindre kriminalitet og færre barn som blir hærjet med. Mere likeverd og lov og rett på alvor!

---
---
   Det mange enda ikke makter å ta på alvor, er at det hva det offentlige og kommunale barnevernet og dets medspillere gjør med sine ofre kan ramme omtrentlig absolutt hvem som helst, når som helst, uten minste som helst grunn eller forvarsel, hvor u-angripelig en enn er!
   Før det skjer, sitter mange og ser på fra utsiden, hovmodige, selvgode og spottende. Før det plutselig som lyn fra klar himmel rammer nettopp også de og deres!
   Derefter sitter igjen de andre, resten, og ser på på fra utsiden. Hovmodige, selvgode og spottende. Sikre på at det ikke rammer seg selv og sine. Tanke-vekkende? Og fortjener de ikke bedre?
---
*****

--29--
-- Dagboks-notater, mandag 29. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 3 minus-grader Celsius klokken 7 her ute i dag tidlig. Klokken 15 omtrent 6 minus-grader. Fine sky-dott-mønstre, blandt annet drivende nord-fra, og lengre mot øst og ned mot sør fine sky-strimer på den lys-blå himmelen i dag.
---
   En velger selv, forhåpentligvis på Guds rette vei, men en forholder seg uansett til lov og rett. Barn har gode sanser og dharma for dette, uskyld og utfoldelse, via sitt hjerte, om ikke de vill-ledes eller krenkes bort vekk fra seg selv og sine røtters utfoldelse.
---
   Tidsrom og deres innhold varierer, historisk og globalt. I størrelse og sødme også.
---

   Anders Kleppe:
   Det dokumenteres mer og mer at vi lever i en kommuniststat med maktsyke politikere og byråkrater som tviholder på makten.
Håper vi snar finner den ene personen som skal til for å fjerne disse fehodene en gang for alle...

   Elizabeth Olsen:
   Jeg blir matt, med det som er positivt er at media er i ferd med å snu! Før så var de fleste aviser på den rødgrønne siden!

   Anders Kleppe:
   Jeg vet ikke helt jeg....
   ...jeg snakker med dem ukentlig om ting de ikke har planer om å gi en mer balansert fremstilling av i nærmeste fremtid.
   Selve bærebjelken i et demokrati, sviktende kompetanse i domstolene, kanskje den viktigste institusjonen vi har. Det er ihvertfall den institusjonen som har mest ansvar for at myndighetene kan fortsette overgrepene.

---
---
   Er vi få eller mange?
   Defaistisk holdning? Mange som vet jo egentlig, ikke så få som vet egentlig, men mange som trenger til bevisstgjøring, krefter og vågemot i forhold til hva de egentlig vet. Den voksende, omseggripende folkebevegelsen og synliggjøringen nu, som veldig mange har håpet på og håper på går fort fremadskridende om det er vår nødvendighet og vi ivrer for det. Det er det mange og flere og flere som gjør. Og hver enkelt av oss teller. Og plutselig underveis slår vi ut i blomst, den ene efter den annen, og bærer frukt! Ikke alle så eller trodde det underveis. Men det kommer uansett, hver av oss får fortgang i det og iver for det! Ofrene er mange, vi er ikke få.
---

   Misbruket av begrepet barnets beste  ( ekstern )
   Rune L. Hansen, 29.11. 2010, Vindafjord, Norge, e-post: hunwww@online.no

   Misbruket av begrepet barnets beste kan medføre både katastrofer og terror-regimer. Og det har skjedd og skjer enda i vårt samfunn.

   Vårt problem er ikke bare norsk. Det er mye av det samme og et stort katastrofalt problem i Sverige og i Danmark, bare med noe forskjellige ramme-forhold. Og flere visse andre steder i verden. Vi tar utgangspunkt i vårt nasjonale stå-sted, hvilket er viktig, problematikkens nærhet, men får sam-ordne og ko-ordinere folkebevegelsen for opplysning og menneskevern som best vi kan.

   Et slags kjernepunkt i problematikken, som i vesentlig grad har muliggjort den kriminelle galskapen, er misbruket av begrepet "barnets beste". Et begrep som nærsagt hva som helst kan inn-fortolkes i, av galskap og meninger i form av ideologi, politikk, synsing og såkalt fag-kunnskap og såkalt sak-kyndighet. Samtidig som begrepet også står for våre kjæreste og mest sentrale verdier. Når noen så vil definere dette for og overfor andre, og samtidig ser bort fra de felles-menneskelige selvfølgeligheter, da blir hva som helst av ytterligheter og kriminell galskap mulig og åpnet for. Til langt inn i det groteske og perverse. En definisjons-makt eller synse-makt som tillates eller påberopes en slik makt overfor noen i form av ikke velkomne eller ikke ønskede konsekvenser blir nødvendigvis katastrofalt galt. Fordi begrepet forveksles med et innhold det egentlig ikke har og konsekvenser som ikke er berettigede. Som hverken er berettigede eller lovlige - egentlig. Men som skjules bak begrepet "barnets beste" - eller "menneskets beste" eller "samfunnets beste"! Som en kriminell, gal, falsk eller pervers i den aller fineste forkledning. Som utgir seg for å hjelpe og å forsvare, når realiteten og virkeligheten er den motsatte.
   Hjelp er ikke det motsatte av hjelp. Og barnets beste er ikke det motsatte av barnets eller menneskets beste. Hva som er barnets og menneskets beste er de felles-menneskelige verdier, vern og rettigheter. Retten til integritet, sine barn, sine foreldre, sin familie, sitt hjemsted, livsverdier, ytringsfrihet, kommunikasjon, osv. Retten til å gjøre inngrep i dette er ingen rett. Den er en urett. Men den kan også være en unntaksrett - i kriminelle tilfeller, for å verne om denne rett.
   Misbruket av begrepet barnets beste og menneskets beste kan være en forførerisk kriminell av verste sort. Viktig for enhver og ethvert samfunn å forstå og å kunne avsløre dette. Som sagt innledningsvis: 
Misbruket av begrepet barnets beste kan medføre både katastrofer og terror-regimer. Og det har skjedd og skjer enda i vårt samfunn.

---
---
 
   Oversatt fra spansk til norsk med Google oversetter:

   THE ABYA YALACU, den hellige boken AMERINDIGENA.

   TUPACJ LLACHICHIN ER DET STØRSTE sjaman og en av de QISPIYASIÑAS, en av de største og VIKTIG CASIQIS og revolusjonsleder AMERINDIGENAS TIDEN I VERDEN

---
   
Adventstiden og julen, mens ens barn er kidnappet og fangeholdt ...
---
*****

--30--
-- Dagboks-notater, tirsdag 30. november 2010, Vinberget:

   Omtrent 13 og 14 minus-grader Celsius her ute i natt. Lys blå himmel og sol fra nokså lavt i horisonten i sør og 11 minus-grader Celsius her ute i dag klokken 11.30.
   November i år har vært den kaldeste november-måneden på et par hundre år, skriver dagsavisen VG. Golfstrømmen flytter på seg skriver andre.
---
   Jeg telefonerte NAV Vindafjord i dag klokken 11.30, for igjen å spørre om penger til livsopphold og nødvendigheter. Snakket med Knut Møller der som sa at de igjen ville jeg skulle komme dit, fordi de ikke kan hjelpe til med noe uten min underskrift. Jeg sa at jeg ikke har mulighet eller penger til å kjøre dit igjen (80 km tur retur), fordi det koster penger og fordi jeg jo ikke har hatt mulighet til å vedlikeholde bilen under den lange tiden med økonomisk trakassering, noe som gjør at jeg skal være glad for at bilen enda er kjørbar og jeg i blandt kommer meg til nær-butikken (10 km tur retur) for å kjøpe melk og tobakk. Jeg foreslo å sende min underskrift og eventuell søknad pr. e-post og han sa at både det hvis jeg fikk scannet inn og evt. pr. fax kan aksepteres.
   Samtidig nevnte jeg at jeg fikk avslag på min henvendelse om NAV kan kjøpe og betale ved for oppvarming for vinteren og henviste til vedtaket datert 15.11. 2010 derfra ( ekstern ), et vedtak jeg sa jeg vil klage på, fordi det også er uholdbart, urett, helsefarlig og livstruende å være uten varme i huset i vinter.
   Sist den 20. nu fikk jeg derfra som trygden utbetalt omtrent det dobbelte i forhold til lang tid forutgående og det hjalp akutt for å betale de viktigste nødvendige faste regninger, men samtidig ble det ingen penger igjen til dagligvarer, ved eller annet.
   Jeg og vårt hjemsted er fortsatt under NAVs økonomiske trakassering og utplyndring og jeg den sosialklient og tigger NAV gjorde meg til da Trude kidnappet våre barn. Og barna er enda kidnappet, fangeholdt og kneblet. Til og med den tiden de underveis har vært hjemme her har NAV gjort utbetalinger til Trude for.
   Alt dette og slikt er uforutsigbart når en er under terror og trakassering fra myndighets-maskineriet. Hva gjør de i neste omgang? Og hvordan?
   De gir med den ene hånden og tar med den andre. Og hva annet enn for å gjennomføre sin hensikt?
---
   Det nytter bare til en har tapt. Forbrytelsen fullbyrdet, frarøvet sitt barn, barnet frarøvet sin far eller mor. Frarøvet livets mest sentrale felles-menneskelige verdier og livets rett.
---

   Den samtalen jeg søndag her i Dagbogs-notatene gjengav, fra Håvard Førland sin Facebook-profil, fortsatte slik:

   Unn-edel Myrheim-olsen:
   helt enig....

   Halvor Gramstad:
   Hmmm... Rune du er som altid saklig og direkte. Og jeg er helt enig i at likestilling og rettigheter er mangelvare ved samlivs brudd. Derfor er påstanden om barns rett til sitt hjem en tanke jeg har hatt siden mitt første ekteskap. 93 . Det finnes også dominerende og voldelige kvinner men det er vel ikke sikkert at barna lider under det , tror at både menn og kvinner kan plage ektefellen men elske barna sine . Og da er jo problemmene løst . Resten er sammarbeid .

   Rune L. Hansen:
   I slike viktige anliggender trengs både saklighet og at en er direkte. Ja, jeg er saklig og direkte. Med tanke på konsekvensene for ofrene for usaklighet, synsing, babbel og vrøvl i slike så meget sentrale samfunnsmessige og allmenne menneskelige forhold, så kan jeg ikke annet enn være saklig og direkte. Under samfunnsforhold som her i Norge skal det ikke mye til av usaklighet eller synsing før konsekvensene blir katastrofale for de angjeldende. Det er i det heletatt viktig å gjøre oppmerksom på og å opplyse om at forhastede slutninger, diskriminering og justis-mord sprer seg videre fort som en pest og rammer og gjennomsyrer hele vårt samfunn om ikke blir irette-satt. Enda mere veldig viktig når dette allerede har skjedd, hvilket det jo forlengst har i Norge, og utgjør et samfunnsmessig katastrofe-problem. Et katastrofe-problem fullstendig unødvendig og uforsvarlig.
   -- Det er av gode grunner hverken akseptabelt eller lovlig med slikt som fremmer, stimulerer, premierer eller tilsikter diskriminering, mangel på likeverd, forbigåelse av barns rettigheter,
kjønns-kamp, kidnappinger, fangehold og knebling av barn, etc. Ethvert som i slike sammenhenger påpeker og irettesetter slik urett og galskap er meget viktig.
   -- At likeverd i Norge stadig pågående er en mangel ved samlivs-brudd er det mange som egoistisk ser seg tjent med, tilsikter, stimulerer og premierer. Ikke minst nettverket av kriminelle og deres nøkkel-personer i offentlig forvaltning. Men på bakgrunn av dette også ikke minst egoistiske foreldre.
   -- Å få stoppet den kriminelle galskapen er et viktig ansvar vi enhver og alle må ta inn over oss.
   -- Forslaget om at barna ikke skal frarøves, fjernes eller kidnappes fra sitt hjemsted er en selvfølgelighet i disse sammenhenger. Det er bare barnets foreldre som i akseptabel enighet skal kunne flytte med barnet. Og et slikt foreldreansvar skal ingen kunne frata foreldrene, hverken kunne frata den ene eller begge. Barnet eier sine begge foreldre, og de begge foreldre eier sitt barn. Og barnet eier sitt hjemsted. Om barnet blir født utenfor foreldrenes avtalte felles hjemsted for barnet så må hver av foreldrene i likeverd kunne være hos barnet. Når diing og amming i barnets første leveår pågår må tilrettelegges derefter optimalt i likeverd.
   Eventuelle spesielle unntak må saks-behandles i åpenhet for offentligheten som straffesak. Og for ordens skyld sagt (burde vært unødvendig): Med selvfølgelig krav om meget solid bevis-førsel og respekt for likeverd og likhet for loven.
   I sær-tilfeller hvor for eksempel den ene av foreldrene soner fengsels-straff, må optimalt likeverd og enighet tilstrebes og tilrettelegges for. Ikke likeverdige unnskyldninger eller påskudd om ikke å ville utsette barnet for visse belastninger skal ikke tilsidesette barnets eller foreldrenes mere elementære rett til hverandre. Dette er det ikke minst også et samfunnsansvar å tilrettelegge for.
   -- Barnets og foreldrenes elementære felles-menneskelige rett og vern, som elementært også definerer "barnets beste", skal ikke med påskudd om "barnets beste" tilsidesette eller forbigå hva som i henhold til elementær felles-menneskelig lov og rett er barnets beste.

   Rigmor Fossdal:
   Farlig krig dette her...å ytre ordet stabilitet opp i ansiktet på det offentlige bistår dessverre ofte til å tvangsfjerne barna - fra begge foreldre og SÅ kalle DET stabilitet.

   Rune L. Hansen:
   Det er ikke stabilitet som er lov og rett. Stabilitet, i sin videste betydning, kan være og er et positivt tillegg og pluss.

   Rigmor Fossdal:
   Stabilitet fremstilles som lov og rett i lovverket.

   Rune L. Hansen:
   Hvorhen i lovverket??
   Stabilitet representeres av de elementære felles-menneskelige rettigheter og vern. Retten til sine foreldre og barn, integritet, privatliv, hjemsted, etc.
   Det er det og slikt som elementært er stabilitet.

   Håvard Førland:
   dette er en meget interessant polemikk, hvorfor foregår ikke denne i det offentlige avisrom? Hvorfor debatterer vi ikke basis for stabilitet i familielivet i de ulike fora som TV, radio og ellers i skoleverket og andre arenaer der barn er h...ovedråstoffet for bruttonasjonalproduktet? Vi burde diskutert de ulike bestandelene i foreldrerollen, og idestøtta hverandre i oppdrageroppdraget vi har fått. En grundig og inkluderende verdidebatt etterlyses, og så må vi være forsiktige med retorisk skyttergravstaktikk!
   Tusen takk for engasjementet alle som deltar:-)

   Rigmor Fossdal:
   Offentlig debatt? Det pågår, Førland..en debatt og insinuasjon om at verken dagens barn eller foreldre duger.
   Fx. VG har hatt og har kan hende artikkelserie gående om oppdragelse..ikke direkte knyttet til hva du skriver, men likevel knyttet til det grunnet insinuasjoneen om at stabilietet er fraværende..jfr,-"grensesetting" mv.
   Og ikke "lett" å være enslig forelder, "bli en bedre forelder" kurs i regi av stat..bufetat..
   Hold på buksene!

   Rune L. Hansen:
   De forskjellige slags egoismer og kriminelle hensikter ønsker hverken lov og rett eller saklig oppmerksomhet og argumentasjon ...

   Ole Kåre Emilsen:
   Rune og Håvard!!!!! Dette mååååå vi kjæmpe knallhardt for å få innført som en lov i rettssystemet!! Jeg har sakt dette i mange mange år !!!
   Ved samlivsbrudd SKAL bopel tilhøre barna slik at det er det voksne som må flytte frem og tilbake!! Og alle disse "Skilsmisse-pengene, skal disponeres på konto kun tilhørende barna/barnet der begge foreldrene inkludert en tredjepart (økonom/advokat) må signere på hvert eneste uttak! Dette vil sansynligvis redusere skilsmisse-statistikken med 99% og redde mange mange barn fra å lide fordi dei blir ett "våpen" mellom foreldre som krangler om som regel penger!

   Halvor Gramstad:
   Hmmm.... Spørs om våre medsøstre er enig i løsningen;) likestiling dreier seg nok ikke dette.

   Rune L. Hansen:
   Likestilling i Norge har hittil verre og verre dreid seg om diskriminering.
   Ikke om likeverd. Det er realiteten.

   Ole Kåre Emilsen:
   Hva er likestilling??????????????????????????????
   Att menn skal bli damer og damer skal bli menn!!!!!!!!!!!!

   Kirsten Olaug Mølstre:
   likestilling skulle være noe godt, at vi skulle stå skulder ved skulder og være mennesker sammen,ikke mann-dame, jente- gutt. Det som har skjedd er at vi kvinner har tatt til oss alle unotene til mennene. Snart røyker,driker og jakter vi mer enn dem ,vi vil være mer enn dem og da også verre enn dem.
   Kunne vi ikke beholdt det gode vi hadde og det gode de har er og tatt det til oss. Men vi er blitt herskesyke og overfladisk. Vet jeg overdriver og generaliserer, men jeg har så lyst til at vi skulle være mennesker og ta oss av hverandre.

   Håvard Førland:
   jeg kan ta av meg nå jeg, det e rikke det!


---
---
   Lars Frelsoy, 30.11. 2010:
   Kan man ikke sette et fast beløp som hver bedrift og person skal betale til Staten så kan folk og bedrifter få gjøre hva de vil med det resterende?
---
---
   Det er i Norge mange mennesker som behandler sine med-mennesker mye verre enn de eller noen kan finne på å behandle en hund.
   Det er mye ondskap og falskhet ute og går. Skjult bak kulissene, fasadene og propagandaen.
   Hvor både barn og med-mennesker er deres ofre. Ikke minst i offentlig regi.
   Og mange ønsker at det skal være slik og gjør seg delaktige i det.
---

   Arild Holta:
   Det er så krevende å kontrollere maktmennesker, at ingen orker å ta jobben. Derfor trenger man samfunnsordninger og holdninger som slår knallhardt ned på utidig jag etter makt og maktmisbruk. Det skulle ganske enkelt vert ganske mange ganger flere maktmennesker i fengsler, samfunnstjeneste, arbeidsleirer, you name it... Uten knallharde stoppmekanismer, så stopper ikke slike galningene.

   Turid Holta:
   Det hadde vært på sin rette plass med flere maktmennesker i fenglser og annet .

   Rune L. Hansen:
   Et gedigent stort behov, ja. Vi må finne frem til ordninger og løsninger.
   Det haster og er et sentralt anliggende for oss alle og enhver.

   Rune L. Hansen:
   Meget ekstra oppmerksomhet på at slikt noe iherdig vil bli forsøkt mot-arbeidet og impregnert med smutthull!

---
---

   Eva Jutta Fobian Børgesen, 30.11. 2010, Danmark, på Facebook gjør oppmerksom på, for Danmark sitt vedkommende, at - 
   Den danske Forældreansvarsloven medførte bl.a. følgende:

Øget fokus på barnet:

•Barnets bedste. Øget fokus på, at der skal findes frem til den løsning om forældremyndighed, bopæl og samvær, som er bedst for det enkelte barn.
•Inddragelse af barnet. Barnet skal inddrages i alle sager om forældremyndighed, bopæl og samvær, så barnets perspektiv og eventuelle synspunkter kan komme frem.
•Barnets ret til samvær. Barnet har ret til samvær med den forælder, som barnet ikke har bopæl hos.
•Barnets initiativret. Børn, der er fyldt 10 år, kan bede statsforvaltningen om at indkalde forældrene til et møde om forældremyndigheden, barnets bopæl eller samvær
Forældrenes fælles ansvar:

•Fælles forældremyndighed. Retten kan beslutte, at der skal være fælles forældremyndighed, selvom en af forældrene er imod det.
•Barnets bopæl. Retten kan beslutte, hos hvem af forældrene barnet skal have bopæl, når der er fælles forældremyndighed.
•Fælles ansvar for samvær. Forældrene har et fælles ansvar for, at samværet bliver gennemført. Begge forældre skal derfor tage del i transporten af barnet i forbindelse med samvær.
Samvær:

•Individuelle samværsordninger. Retten og statsforvaltningen skal finde frem til den samværsordning, som er bedst for det enkelte barn. Samvær kan fastsættes i op til 7 dage ud af 14 dage (deleordning).
•Samvær med andre. Statsforvaltningen kan i visse tilfælde fastsætte samvær mellem barnet og andre end forældre.

---

   Danske Forældreansvarsloven har tydelig alvorlige mangler og er ikke god nok. Aller verst og et alvorlig aspekt av sentralt katastrofalt problem i Danmark er imidlertid hvordan den blir håndhevet, i forhold til misbruk, synsing, forhastede slutninger, egoisme, makt-misbruk, etc.
   Noen vil misbruke hva som misbrukes kan, og får de det så blir de flere og flere.

---
---

   Hva blandt annet den nuværende offentlige såkalte barnevern-tjenesten (barnevernet, socialtjänesten ) og deres både over-ordnede og under-ordnede  og side-løpende med-spillere driver med av kriminell galskap og perversiteter, er iøvrig selvfølgelig også interessant og trenger fokus og oppmerksomhet i disse sammenhenger.

---
---
   Det er ikke få i bv som gjør en kriminell jobb. Det få som har vært eller er der og gjør en anstendig jobb blir skviset ut. Mye av det samme er tilfelle mht. politiet, med mere, også.
---
---

   Følgende fra min advokat Tone Lill Thingvold pr. e-post i går ( ekstern ):

   Hei,
   Det er berammet planmøte 1. desember kl. 9.00. Dette er et telefonmøte med dommeren og advokatene for å organisere det praktiske i forhold til en rettslig behandling av saken. Det vil si tidspunkt for berammelse og lignende.
   Jeg ringer og informerer deg etter avholdt planmøte.
   Med vennlig hilsen
  Tone Linn Thingvold

---
---

   Lest på Facebook, og sant og riktig:
   Staten lar en og annen sak gli gjennom nåløyet slik at det skal se pent ut for omverden, mens sannheten er at staten gagner statstyranniet i 99, 99 % av sakene mot staten !!

---
---
*****


<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste måned ( eksternt ) ---- 

<---- saker–index.html  ( intern )   <---- Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

 ---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16.17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. ---- 
----- 
-----  Øverst denne side
---
--- qqq