----- Denne side: db201007.html   

<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste måned ( eksternt ) ---- 

<---- saker–index.html  ( intern )   <---- Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16.

17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. ---- 
----- 
--- Juli 2010 - Dagboks-notater, rlh, Vinberget, Vikebygd, Vindafjord:


--01-- 
-- Dagboks-notater, torsdag 01. juli 2010, Vinberget:

   Lett drivende tåke-dis
og omtrent 5 pluss-grader Celsius i natt og i dag tidlig. 12-pluss-grader og sol og nesten bare lys blå himmel klokken 9. Fine sirlige skyer også i dag. Nokså jevnt lett skydekke utover kvelden. 16 pluss-grader klokken 21.45.
---
   Jeg forsøker igjen omkring 09.30-tiden å få kontakt med min advokat Thingvold. Hun har enda ikke latt høre fra seg.
---
   Jeg fikk litt efterpå snakket med advokat Thingvold. Greit nok. Hun sa blandt annet at jeg bør telefonere Trudes advokat Odd Arild Helland for å finne ut av hva som har skjedd og skjer med Tormod, hvilket jeg gjorde, men han er ikke tilbake på jobb før mandag fikk jeg høre på hans kontor, som anbefalte meg å telefonere politiet i Haugesund, hvilket jeg gjorde, som anbefalte meg å telefonere Haugesund sykehus, hvilket jeg gjorde, som sa Tormod i går ble oversendt til Haukeland universitets-sykehus i Bergen og at jeg må telefonere de, hvilket jeg gjorde. Der fikk jeg til slutt snakke med rette lege på intensiv-avdelingen, en kvinnelig lege. Hun sa at Trude sier at jeg ikke har noe samvær med Tormod og derfor ikke skal få vite noe om hva som har skjedd eller skjer! Jeg er far til barnet, sa jeg. Legen sa da, at hun som lege er usikker på hvilkne lover og regler som gjelder. Jeg sa da at det er Menneskerettsloven som er øverste gjeldende lov og at jeg er far til barnet. Og at Trude, mor til barnet, er politi-anmeldt blandt annet for kidnapping og fangehold av våre barn, deriblandt Tormod. Og at de i så måte for eksempel kan kontakte Hordaland og Sunnhordland politidistrikt. Jeg sa også at jeg hadde forsøkt å kontakte Trude sin advokat. Legen spurte hvilken advokat og hva han heter, hvilket jeg sa. Den kvinnelige legen sa derefter at hun må sjekke opp de opplysningene hun har og gjeldende lover og regler før hun kan si eller fortelle noe som helst og ba meg om forståelse for dette og at hun skal finne ut av det og efterpå, før klokken 15, telefonere meg tilbake. Hvilket jeg takket for. Jeg har all forståelse for at hun kan bli usikker med slike kontraherende opplysninger og holdninger!

   Det hele alt selvfølgelig nok et groteskt eksempel på at Trude ikke kan ha den daglige omsorg og foreldreansvaret for våre barn alene. For også å si det slik. Det er det jo iøvrig absolutt ingenting som berettiger eller tilsier at hun skal, annet enn løgnene fra Iren K. Hebnes og hennes medhjelpere.

   Det hele sykt og perverst i smått som i stort fra ende til annen!

   Men jo ikke alt! Det tok ikke lang tid før jeg ble telefonert tilbake av den kvinnelige legen. Hun sa at jeg har krav på alle opplysninger om hva som har skjedd og skjer. Selvføgelig har jeg det, sa jeg. Og det gjorde godt og var til trøst å så få vite alt jeg spurte om og alt jeg ble fortalt. Bare Trude av pårørende har vært der og er der og det forventes at Tormod må være der kanskje omkring 14 døgn. Han skal opereres i morgen. Det er en forbrennings-skade. Det blir i en viss grad varig skade.
   Sykehuset har kontaktet en sosionom som vil komme der og snakke med Tormod og Trude i morgen.

   Men det var som sagt veldig godt å få høre hva som har skjedd og hvordan det efter forholdene står til og hvordan det går, og det at noen mennesker iallfall ter seg som mennesker og med anstendighet.
---
   Trude har da heller ikke egentlig bedt om alene å ha den daglige omsorg og foreldreansvaret for våre barn. Eller bare tilsynelatende, samt både og. Hun er det blitt påtvunget av Iren K. Hebnes og hennes medhjelpere sitt forsøk på å til-intetgjøre barnas far. Truet, torturert, tvunget og fristet.
   Hva hun blandt annet ikke fatter er at en hverken dreper eller fratar uskyldige mennesker livets rett. Ikke engang for å redde sine egne nærmeste og kjæreste!
   Men Iren K. Hebnes skjønner enda mindre enn som så. Hun er ganske enkelt verste sort pervers og kriminell, bak fasaden. Hva som har gjort henne slik vet ikke jeg! Men jeg har mange også enkeltstående beviser og eksempler på at det er det hun er, endog på lyd-opptak ( ekstern ).
---
   Det ankom meg pr. post en brev-konvolutt fra Høyesteretts kontor også i dag, men ikke noe vesentlig. Kopi av et skriv datert 28.06. 2010 fra Høyesteretts kontor til Trudes advokat Trond Hjelde ( ekstern ), med beskjed beskjed om at han kan innsende sitt salærkrav i sak nr. 2010/973.
---
   Mine tanker går til Tormod, og til de andre barna, og til barnet i oss selv. Jeg skrev et dikt for 9 år siden som jeg finner passende å gjengi her:


Til barnet

Himmeldøren stod på gløtt
den dag da du ble født!


Av og i Guds kjærlighet,
den dag så full av hærlighet!


Varmere ble verden den dag,
i din soloppgang til velbehag!


Aldri siden er den lukket.
Aldri siden er den slukket!


Du strålte og glødet i sødme,
så våre kinn blusset i rødme!


Din utfoldelse så skjønn,
ifra vår inderlighets bønn!


Du grodde og blomstret så hærlig.
Du bodde i verden så kjærlig!

 
Din uskyld så ren en kjerne.
Tross mørket er du dog en stjerne!

 
I verden ikke du druknet.
I verden ikke du sluknet!*

Rune L. Hansen, 03. 2001.

***

---
   Dette diktet handler om barnevern. Om barnevern på ekte. Ikke det hæslige menneske- og barne-fiendtlige som Arbeiderparti-ideologien og dens terror-og likviderings-enheter har påklistret navnet, som er det motsatte.
   Det der motsatte er et enda pågående grøsselig folkemord av kriminell og pervers galskap.
   Det er det som er fakta.
---
*****
 

--02-- 
-- Dagboks-notater, fredag 02. juli 2010, Vinberget:

   Jevnt overskyet og 12 pluss-grader Celsius her ute i natt. I dag jevnt, lett sirlig sky-dekke-broderier og en mild, god bris og 23 pluss-grader klokken 10.50. Utover dagen gradvis jevnere, tettere sky-dekke og litt efter klokken 18 noe lett yr og regn. Noe mere vind og underlig mang-foldig lag-liggende horisontalt drivende sky-dekke utover kvelden, kanskje drivende sør-vest-fra, og derefter også tåke og mere regn. Nokså mye tåke sent på kvelden.
---
   Kjørte til nær-butikken og handlet tobakk, melk og et brød. Ankom penger "til livsopphold" fra NAV Vindafjord. Mere ikke penger til. Har efterpå i dag tatt det nokså rolig og har gitt meg tid til å rusle en tur med kattepus-ungene springende efter. Mammaen deres har enda ikke dukket opp. Kattene, og selvfølgelig Mikka (hunden), er veldig ivrige på å være med på å gå tur, hvilket det blir så altfor lite av. De aller første skogs-blåbær såvidt modne. Noen flere hage-jordbær også. Badet i ildhuset, etc. En hærlig tiltrengt avkobling og hvile i det hele. Det i seg selv som en forfriskende blomst i det hele. Men en stillestående og kortvarig en. Skulle jo og ha brukt helsen, men det har det ikke vært tid og krefter til. Skal en ivareta helsen må en bruke den, men jeg er som vanlig i saks-komplekset tvunget til å bruke den opp ned-brytende. En bagatell oppi alt det andre. Jeg er hverken redd for å leve eller å dø, og har ikke noe valg med hensyn til det.
   Brenneslene blomstrer ser jeg. De også.
---  
   Foreldre kan ikke kidnappe sin egne barn, var det en som kommenterte noe på Internettet.
   Det er helt dumt sagt. Foreldre kidnapper sine egne barn, både til utenlands og innenlands. I forkant av og i forbindelse med såkalte "barnefordelingssaker" er jo det nokså vanlig i Norge. (Endog også i efterkant av såkalte barnefordelingssaker.)
   Det er ikke bare eller alene den såkalte barnevern-tjenesten som kidnapper og fangeholder barn i Norge!

   Selvfølgelig kan foreldre kidnappe sine barn! Og selvfølgelig kan den såkalte barnevern-tjenesten kidnappe barn. Og begge deler skjer i et forskrekkelig meget stort omfang i Norge, bak kulissene. De tallene og den statistikken det ofte refereres til fra Justis-departementet dekker stort sett bare kidnappinger over landets grenser, og er nærsagt bare et forsvinnende lite antall av de reelle kidnappinger og fangehold av barn i Norge.
   Det som ikke nevnes eller fremgår av en slik statistikk, er at de fleste kidnappinger og fangehold av barn i Norge skjer innenfor landets grenser. Og i meget meget stort omfang, og på utrolig forskrekkelige og kriminelle vis! I hovedsak og som oftest innen to områder. Følgende:

   Den såkalte barnevern-tjenesten i Norge (og visse andre land) står årlig bak et meget stort antall barnerov, bak kulissene, og er blitt gjort til en verre og verre pågående industri, hvor mye penger og kriminell galskap og uhyre grov ødeleggelse av menneskeliv er involvert.
   Mye av det samme kan sies om kidnappinger og fangehold av barn i Norge hvor det er den ene av foreldrene som utfører kidnappingen og fangeholdet. Også
i dette er mye penger og kriminell galskap og uhyre grov ødeleggelse av menneskeliv involvert. Og antallet slike kidnappinger og fangehold er utrolig stort. Og skjer også bak kulissene.

   Innenfor begge disse to områdene og tilsiktet av Arbeiderparti-ideologien råder i Norge et uhyrlig pågående slags folkemord og borgerkrig, med terror, trakassering, krenkelser, kriminell galskap, tortur og livs-ødeleggelser i uhyrlig overdådighet!
   At Arbeiderparti-ideologien eller Justis-departementet ikke har eller refererer til tall eller statistikk for disse to områdene, som i omfang er enormt mye større, har sine forskjellige visse grunner.

   Det er uhyrlig skremmende og farlig det som pågår. Og som sagt et slags folkemord og en slags borgerkrig. Og metodene de kriminelle og med-skyldige bruker for å skjule, bortforklare og bagatellisere er ikke mindre skremmende.
   Og involverte og medskyldige er det flust av! For mange enda skjult bak kulissene og fasadene. Og det er mange som har mye å skjule.

   Og det er Norges mest sentrale og alvorlige problem! Tilsiktet av Arbeiderparti-ideologiens terror-regime. Som har meget de er meget redd for å miste - på alle nivåer.
   Konkret og enkelt slik er det. 
---

   De fleste kidnappinger i Norge skjer og forblir innenlands og utføres av den ene av foreldrene, fortrinnsvis mødre. Og metodene er slue for å komme seg unna med det.
   Nokså meget det samme er realiteten hva angjelder den såkalte barnevern-tjenesten og deres såkalte "omsorgs-overtagelser" av barn. Som jo i stort monn egentlig er kidnappinger og fangehold av barn, med veldig meget mere!

   En mixtur av folkemord og borgerkrig. Enda tviholdt bak kulissene.
---
   I dag ankom med posten enda en bra fangst fra min fisketur. Efter rettsmøtet 29.06. 2010, en Kjennelse datert 30.06. 2010 fra Haugaland tingrett ved dommerfullmektig Lise Margrethe Østensjø Waage angående det såkalte Besøksforbud m.v. ( ekstern ). En ung kvinnelig aspirant så det ut til. Hun visste tydeligvis ikke engang at det ble gjort lyd-opptak av rettsmøtet ( ekstern )! Ingen der ved Haugaland tingrett hadde vel advart henne! Interessant nok, og desto bedre fangst! Nesten for ille "morsomt" til å være sant. Sammenlign selv, med lyd-opptaket!

---
*****

 --03-- 
-- Dagboks-notater, lørdag 03. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 14 pluss-grader Celsius her ute i natt. 22 og en mild bris klokken 12 og et noe tildels tett, lett skydekke. Tildels det samme og vekslende utover dagen og kvelden.
   Brennende blodrød kjærlighet i ferd med å blomstre her ute. Og rosene Hansaland, Hurdal og flere.
---
   Vi skriver selvfølgelig ikke uretten inn i Glemmeboken.
   Forbigåelse av vesentligheter såsom neste-kjærlighet, integritet, rettferdighet og menneskeverd skjer ikke for Glemmeboken.
   Huskebokens to ytterpunkter er rett og urett. Dens midt-akse er fakta og perspektiv, det vil si virkelighet og opplysning / bevissthet.
   Uten Huskeboken, som i sin kjerne og utfoldelse er uskyld og det enkle og selvfølgelige i det å foredle, mister vi oss selv og hverandre.
---
   Det ankom med posten i går et brev fra NAV Vindafjord datert 30.06. 2010 ( ekstern ), med Melding om vedtak. Om såkalt Krisehjelp. Nu med noe mere enn de 600,- kroner for hver uke jeg hittil har fått.

   I går ankom en e-post til meg datert 01.07. 2010 fra Gudmund ( ekstern ), som bare dummer seg ut igjen. Han burde vel heller bedt meg om ikke å medta dette hans brev i mine Dagboks-notater.

   Det der med Balder og Gudmund er jo forferdelig ille. Og hva skal de vel kunne si til søsknene sine for eksempel om noen års tid? At de sammen med sin mor var med-skyldige i drapet på deres pappa! Med en mor som bare ble verre og verre.
   Overflatene og mangel på saklighet, sindighet og perspektiv skjuler det meste. For de enda. Men det er jo sant nok en viss type mordere og kriminelle de har gjort seg til. Kanskje endog uten enda å forstå det til fulle. Men Trude forstår det og vet det, og har drept om og om igjen. Endog på sett og vis også våre barn. Både truet til det og fristet til det. Og sunket så lavt som bortimot noe kan bli.
   Hun og jeg kommer ikke til å forenes igjen. Hun har det meste av veien, tidvis også vaklende, forsøkt å få meg og barna til å tro at vi ville komme til å forenes igjen, men hun har samtidig også egentlig innbitt villet og forsøkt det motsatte. Hvilket hun jo minst av alt har villet avsløre overfor barna og mennesker som kjenner oss. Og uvissheten og mangelen på kommunikasjon har hun også brukt som sitt våpen. Et særdeles meget hæslig og umenneskelig slags våpen, også det. Og hun vet jo at jeg vet det hele alt. Likesom i september 2008, og enda mere i oktober 2008. Og hun våget jo ikke å snakke om det, annet enn i en viss liten grad. Hun kommer ikke til å snu igjen. Hun er i fritt fall nu. Fullstendig. Helt enda mere og til bunnen fullstendig.
   Det er først nu i de siste dagers tid og til i dag jeg til fulle skjønner dette. At håpet i min ende heller ikke mere er tilstedeværende. Hun har sviktet fundamentalt, og om og om igjen, og definitivt som verst tenkes kan. Og fikk og har fått Balder og Gudmund oppslukt med seg på det. Og hun er enda helt seiers-berust, likesom de!
   Syke og meget perverse og kriminelle greier.
   Det beste vi kan håpe på er å kunne bo i nærheten av hverandre, så barna fritt kan ferdes hos oss begge og vi selv i alminnelig høflig vennlighet overfor hverandre. Et forslag og en ordning vi begge jo underveis også tidvis både hver for oss og sammen har vært inne på og har ønsket.
   Så får vi altså se på hva det videre blir og kan bli til? Nei, det får vi sånn sett heller ikke. Drepingen av meg er så bastant, konstant bestemt og desperat at jeg selvfølgelig ikke kommer til å overleve. Eller hva? Det vil si, fangeholdet av barna er det. Og de kommer ikke til å få være sammen med sin far mere uten at deres far på mirakuløst vis sånn sett seirer. Og sjangsen for det er mikroskopisk, men dog med en tilstedeværende kjerne av håp. Vi selvfølgelig både tror det og håper det og vil det mere enn positivt noe annet. Men det gjør vi bare uansett. Det gjør imidlertid ikke motparten.
---

--- Enda et dikt i forbifarten fra min side:
   
Gjennom nøkkel-hullet

Vi lovte deg å få en bra nok nøkkel-posisjon
om du kunne forstå å bli smidig nok
til snarest å tre inn i vår voksne flokk.
En invitasjon til prestasjon for vår religion.

Du måtte snarest forlate barndommens rike
og kjøpe billett til vår store voksne verden.
Ikke lett for enhver eller noen den ferden!
For den livets rett må alt og ethvert vike!

Slik er normen og den mentale uniformen
som gjør deg til vår like og en vi kan like.
Hele verdens alt er dette vårt konge-rike!
Du ble slik velkommen til støpe-formen.

Oss andre slik, ble du lik i nær hver flik.
Vi slapp deg inn gjennom nøkkel-hullet.
Bort vekk med barnet og det der tullet.
Gullet vårt slik gjør jo enhver meget rik!

Og nu er du her, du kom deg frem til nu.
Du ser de andre og, som aldri slipper inn.
Med bare tankespinn og bein med skinn.
Buljong og kjøtt i all sin grøss og gru!

Deres strev og smerte ditt hjerte forlot.
Du kom deg rett forbi, til det store vi.
Som født på ny, til alt hva vi har å gi.
Du forlot, en verden med sot og skrot.

*

Rune L. Hansen, 03.07. 2010, Vinberget.

***

---
   Mennesker som oppfører seg som monstre! Enn om en kunne få slippe for denslags? Et tilstrekkelig endret samfunn må iallfall til. 
---
*****

--04-- 
-- Dagboks-notater, søndag 04. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 8 til 12-pluss-grader Celsius her ute i natt. I dag nokså jevnt sky-dekke og nokså varmt med en forfriskende vind og lyst og tildels sol, og 17 pluss-grader klokken 20. Gradvis mere overskyet, vind, tåke og regn utover kvelden. Omtrent 12 pluss-grader klokken 23.30. Nattlys blomstrer, og mimulus, børste-nellikker, iris, daglilje, den første magnolia, bjørnerot, gul søterot, osv.
---
   Det er nok mange som ikke skjønner den stramme ram-salte ironien i diktet mitt fra i går om nøkkel-hullet. Så mange som lytter eller hører dette slikt er det vel heller ikke. Store ører og forstand er nokså fraværende i store deler av vårt samfunn. På samme måte som hjertelighet og ekte kjærlighet, neste-kjærlighet, annet enn som forkledning i form av på-klistrede etiketter og glorete og snuskete innpakning og vill-veier og blind-veier.
   Og hvor er vel de hjerter og den forstand som våger og vil noe annet?
   De Ordets hærskarers fot-trinn som Paulus i fengselet så inderlig rørt og gledet hørte?
---
   Overraskelsen har dog alltid enhver til gode.
   Blomstringer og frodighet er også underveis, også bak kulissene og overflatene.
---
   Noen på Facebook på Internettet kommenterte et noe idyllisk maleri av en kvinne med et sped-barn. Med at så fint og koslig, etc. Jeg tilførte omtrent følgende kommentar:
   Det meget meste er skjult bak overflatene.
   Skinnet kan bedra!
---

   Et dikt i forbifarten fra meg også på tampen i dag:


   
Det vi sier og har Gud selv sagt!

   Fra krink og krok, fra villniss og kratt,
   fra røtter dypere, enn noen aner,
   frem i opplysningen, blomstrer faner,
   de kjærlighetens faner, vår skatt!

   Denne vår blomstring, bevitner vår skatt,
   våre røtter og føtter og innerste indre organer,
   den Guds kjærlighet ingen oss fra-raner,
   fra yrende frø, som forfrisker vår dag og natt!

   Vår dype uskylds ekte pakt og prakt,
   familien med barnet, far og mor,
   en integritet og identitet så stor,
   i dette arven og hvert vitnesbyrd nedlagt!

   Neste-kjærlighet, lov og rett, er dørens vakt,
   som verner familiens uskyld som gror,
   så ingenting fjerner barnet, far eller mor.
   Det vi sier og har Gud selv sagt!
   
   *

   Rune L. Hansen, 04.07. 2010, Vinberget.

   ***

---
*****

--05-- 
-- Dagboks-notater, mandag 05. juli 2010, Vinberget:

   12 pluss-grader Celsius her ute klokken 06.30, tildels noe sterk og krapp vind og tildels mørke sky-banker drivende vest-fra. Hvor mon tro kommer disse skyene fra? Ser ut som det er sot og ugreier i de.
---
   En ung jente, Veronika, var med i en Guds-tjeneste i hagen til en av naboene her en helg for et par ukers tid siden. Hun sang veldig fint og refrenget i sangen var: "På parti med Gud." En koselig begivenhet og et koselig minne i vid omkrets.
   Geir Tyssebotn telefonerte og vekket meg omkring 10.30-tiden i dag. Ble nokså sent for meg i natt. Temperaturen 14 pluss-grader her ute klokken 11, og jevnt overskyet, men vind-stille og småfuglene kvitrer.
   Har brukt litt tid på Facebook på Internettet i det siste og dermed sovet litt lengre. Det er så mange der som har så utrolig mye å fortelle om det pågående folkemordet! Og utrolig forskrekkelig mye ubeskrivelig fælt.
   Men nu må jeg forsøke å hvile mere i Vinbergets landskaper, samle mere krefter for å forsøke å overleve mere. Koble av mere for også sånn sett å komme videre for barna.
   Jeg telefonerte Haugaland tingrett 11.30-tiden for å få tilsendt en kopi eller utskrift av hva som ble protokoll-ført i rettsmøtet jeg var der tirsdag 29.06. 2010. Hvilket jeg regner med å få med posten en av de nærmeste dagene nu.
   Hverken jeg eller mine barn, og heller ikke andres, er kommet til verden for å tilfredsstille Arbeiderparti-ideologien sine ønsker. 
   Det er fuktig ute, klokken er snart 12.
---
   Jeg hadde en kort telefon-samtale med Lise Tellefsen Slembe i dag og skrev derefter på ikke mange sekundene følgende lille dikt:

Den hvite duen

Vi trenger hverandre.
Noen mere enn andre.
Det er slik det skal være.
Av dette er meget å lære.

Hør uskyld gråte og jamre.
I fra nød og torturkamre.
I hva lengselen favnes.
Den hvite duen savnes.

*

Rune L. Hansen, 05.07. 2010, Vinberget.

***


---
   Senere på dagen skrev jeg til enhver og alle følgende melding:

Ektefelle efterlyses

   Jeg, Rune L. Hansen, født 06.12. 1955, trenger en ektefelle for resten av mitt liv. Kan den som leser dette hjelpe meg eller viderebringe denne min melding?
   Jeg er norsk og en slags i en viss grad beryktet og berømt fredløs i Norge, fattig, forfulgt og hærjet også materielt og fysisk, men med mange gode indre egenskaper. Blandt annet trofast, fredfull, sindig og rolig.
   Krav til mulig ektefelle: Iallfall tror jeg ingen når gjelder det ytre eller fysiske.
   Formål varig, trofast ekteskap. Haster! Ble grundig sviktet og vraket av min ektefelle gjennom 25 år.
   
Bor 5 mil fra Haugesund.
   For kontakt og avtale om treff og presentasjon ta kontakt med: Rune L. Hansen, Tindeland, 5568 Vikebygd, tlf. 53 76 76 87, e-post hunwww@online.no
   Fortrolighet fra min side en selvfølgelighet om ikke annet ønskes.

   Rune L. Hansen, 05.07. 2010, Tindeland


---
   Så håper jeg også slik den hvite duen er underveis med håp, næring og kjærlighet.
---
*****

--06-- 
-- Dagboks-notater, tirsdag 06. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 10 pluss-grader Celsius her ute i natt og 13, overskyet og noe tåke og regn klokken 09. Sky-dekket halvveis borte, 19 pluss-grader, sol og mye blå himmel klokken 12.
---
   Folkebevegelsen for aktivt menneskevern (FAM) er endelig mere og mere i opplysningens bevissthet og nødvendighet i sin spede begynnelse underveis i Norge. Forståelsen og gleden av det, og håpet i det, griper om seg. Enda famlende og forvirret, men mere og mere bestemt.
   Hva enn av tilbakeslag og forsøk på forvirring og kompromiss, den vil ikke nu la seg stoppe eller fjerne. Og heller ikke kjøpe opp eller prostituere. Den er assosiativ. En assosiativ viderebringer og nødvendighet innenfra verdens største folkebevegelse. Nu med et solid basis for å endre, foredle og forfriske i pakt med de felles-menneskelige verdier.
   Alt dette gleder meget i sin spede begynnelse! Jeg kommer neppe til å oppleve meget av det, hvor snart det enn forløper, men jeg bidro på vesentlig vis. Det at motmakten videre dreper meg er kanskje til folkebevegelsens fordel. Dødens port stopper uansett ikke meg eller uskylds vei. Noen må gå foran og først. Og de som ikke gikk blir i beste fall hengende efter.
---
   Det er 135,- kr. tilbake på min bank-konto efter at jeg fredagen var og handlet på nær-butikken og det er enda to dager igjen til jeg igjen får 733,- kr. fra NAV Vindafjord som "livsopphold" for en uke.
   Tenkte jeg i dag skulle telefonere sykehuset i Bergen for å høre om hvordan det går med Tormod og om det kan passe at jeg kommer og besøker ham der, men venter litt enda med det. Jeg kan ikke la Trude sin hysteri eller Iren K. Hebnes og deres medhjelpere være rådende i slikt noe hvis ikke sykehuset har tilsvarende galskap. Men det er noe tvilsomt om jeg vil klare å komme meg dit.
---
   Og her et dikt jeg nettopp skrev:

   
Folkebevegelsen


de gikk foran,
hvilket de andre kunne høre

snart noe visste flere,
at noe kanskje lar seg gjøre

men forsent eller tidsnok,
undret den store flokk

av motløshet ikke seg friste,
det de foran visste

flere og flere gav seg hen,
bevinget føtter, munn og penn


*

Rune L. Hansen, 06.07. 2010, Vinberget.

***

---
   Jeg hadde knapt rukket å skrive ferdig diktet før noe gledelig skjedde. Stauda (13 år) kom hjem, efter å ha vært kidnappet, fangeholdt, trakassert og kneblet og på kryss og tvers truet siden 13. jauar 2010 ( ekstern ). En på alle måter gledelig hjemkomst. Hun hadde klart å rømme fra det strengt bevoktede fangeholdet, og kom seg med en buss hjemover!

   Min så inderlig kjære datter Stauda Sofie på 13 år gikk så sannelig om foran. Uten at hun har lest om eller hørt om hva jeg har skrevet her. Endelig klart å komme meg hjem, sier hun, og gir uttrykk for det i alt hun gjør. Og jeg og dyrene våre og alt også. Og hun er i full fart rundt omkring, nedved vannet, til hesten, kattene, rydder, steller, leker, snakker med farmor i telefonen og så forskjellig, og jeg rekker ikke å få med meg alt.

   Jeg sier vi må telefonere og fortelle hvor hun er, så ingen tror hun har druknet eller noe. Og Stauda er enig. Men Idun tar jo ikke telefonen, og hvis jeg telefonerer Trude risikerer jeg å bli fengslet ( ekstern )! Og hvis jeg telefonerer Frøydis eller Frøydis telefonerer meg risikerer vi nettopp hva Iren K. Hebnes sine venner ved den såkalte Barnevern-tjenesten i Haugesund på alvorligste vis har truet både Frøydis og Stauda med! (Det vil si både å bli sendt til og fangehold i såkalt barnehjem eller fosterhjem eller beredskapshjem etc. langt langt bort vekk, samt en spesiell form for "
både akutt, intensiv og langvarig, profesjonell psykiatrisk hjelp", med mere!) Hvis de i det heletatt tar eller har noen slags form for kontakt med sin far eller sitt hjemsted! Og Trude er jo av samme på alvorligste vis truet med at hvis hun tar eller har noen slags form for kontakt med sin ektefelle som er barnas far så blir alle våre barn ofre for det samme som Frøydis og Stauda er truet med! Og Idun (vår datter på 22 år), for også å nevne det, er på alvorligste vis truet med at hvis hun tar eller har kontakt med sin far som er barnas far så får hun ikke mere se eller ha kontakt med barna (som altså er hennes søsken), samt at de gale kvinnfolkene i den såkalte Barnevern-tjenesten til Iren K. Hebnes og Anne Sternhoff som de "profesjonelle psykiatere" med mere de tror seg å være erklærer Idun for psykisk syk, sinnssyk, samt fraskriver henne mulighet for noensinne å kunne ha barn samt livets rett!
   Og dette er altså litt av omrisset av den situasjon og det fangehold og tortur med tilbehør som Iren K. Hebnes og hennes med-hjelpere i Arbeiderparti-ideologiens terror-regime har satt vår familie i! (Og lignende på lignende vis for ti-tusenvis med andre norske barn og familier!)

   Fordi far i familien offentlig gjennom mere enn tredve års tid har vært og er meget kritisk til den såkalte Barnevern-tjenesten og resten av Arbeiderparti-ideologien skal han av disse til-intetgjøres, med alle kriminelle midler, koste hva det koste vil. Fra-røves sine førsteklasses barn som han har hatt omsorg for og forsørget på førsteklasses vis hver dag i alle år siden de ble født, sin familie og livets rett, og barna på allslags vis terroriseres, trakasseres, fangeholdes, krenkes, trues og utplyndres!
   Det skal koste dyrt å yppe seg mot Arbeiderparti-ideologien! Og den skal spre frykt! Og jeg frykter den dog ikke, all dens kriminelle galskap til tross, med annet enn sinnsro og perspektiv.

   Stauda foreslår at jeg kan telefonere en som heter Einar Edwin i en familie som Trude og Idun har kontakt med, så han kan gi de beskjed om hvor Stauda er. Hva skal jeg si til ham da Stauda? spør jeg. Du kan si til ham at han kan gi beskjed til de om at jeg er hjemme og at de trenger ikke være bekymret for at jeg har druknet eller noe, sier Stauda. Jeg spør Stauda hva jeg skal si hvis de ber om at hun kommer tilbake til Skoglandsveien igjen. Da kan du si at de får ikke ta fra meg pappaen min og ikke hjemstedet mitt eller livet mitt heller, og at nå er jeg hjemme og har det godt - og at de må la de andre få komme hjem også. Jeg telefonerer vedkommende Einar Edwin og spør om han kan gi beskjed til Trude eller Idun om dette, hvilket han sier ja til. Og hvilket jeg og Stauda ble glad for.

   Stauda har nu sent på kvelden lagt seg og jeg skriver hastig noen ord om det.
---
*****

--07-- 
-- Dagboks-notater, onsdag 07. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 6 pluss-grader Celsius her ute i natt. 13 pluss-grader, overskyet og noe regn klokken 10, derefter også vind. Lavere sky-dekke og mere vind og temperaturen 18 pluss-grader frem mot klokken 14.35 og tildels noe regn. Mere og mere tåke utover dagen og kvelden og fortsatt vind og noe regn.
---
   Omtrent klokken 08.40 i dag telefonerer Arild Austrheim fra lensmannskontoret i Vindafjord og sier han har en forkynnelse om et Besøksforbud overfor Tormod som skal forkynnes for meg! Jeg tror knapt mine egne ører, men hører riktig - og at det er samme Arild Austrheim som jo snakker. Han sier bakgrunnen for det er telefon-samtalen jeg hadde med legen ved sykehuset i Bergen. (Jeg nevnte for legen at det kanskje kunne være en god ting om jeg efter nærmere avtale med legen kom der på et besøk til Tormod. Hvilket legen skulle nevne for den sosionomen som skulle besøke Tormod og Trude. Hverken mere eller mindre.)
   Arild Austrheim virket ivrig på at jeg før klokken 14 skulle komme til Lensmannskontoret for å motta forkynnelsen eller han komme hithen hjem til meg. Jeg sa at dette er vel noe jeg kan telefonere deg tilbake om i løpet av dagen eller i morgen. Han sa greit og at han nu jo har lest opp og forkynt Besøksforbudet overfor Tormod for meg pr. telefon. Han leste det, og jeg sa greit. Og vi ble altså enig om at jeg tar kontakt med Lensmannskontoret i dag eller i morgen for personlig og direkte motta dokumentet med Besøksforbud overfor Tormod.
   Min advokat Tone Thingvold er på ferie, så hva gjør jeg nu? Bortsett fra at jeg selvfølgelig ikke reiser til Bergen. Ikke under noen som helst omstendighet. Jeg kommer ikke engang til å telefonere eller kontakte sykehuset eller legen igjen.
   Men problemet er et annet. Nærsagt sist jeg ble bedt om å komme til Lensmannskontoret i et greit nok ærend ble jeg satt i fengsel for omtrent fem måneder! Uten å ha gjort noenting minste som helst annet enn å være høflig og imøtekommende.
   Så hva nu nu?
   Dette er vel noe jeg trenger advokat-hjelp til, for ikke å risikere enda en gang å bli satt i fengsel?
   Jeg er usikker, men kommer vel ikke til å foreta meg noe som helst uten å få det solid bevitnet av advokat. Jeg vet enda ikke, men holder meg fullstendig hjemme og forsøker å rådspørre andre.
   Jeg trenger vel en advokat til å hente forkynnelsen for meg?
---
   Jeg telefonerte kontoret til min advokat Thingvold. Mennesket jeg der fikk snakke med bekreftet at advokat Thingvold er på ferie. Jeg fremla problemet for vedkommende, som jeg igjen skal snakke med før klokken 12.
   Pr. e-post og Internettet fremla jeg nu problemet også for andre, nøyaktig slik som i avsnittet over her.
---
   Telefonerte omkring klokken 13.30 vedkommende på advokat Thingvolds kontor som var noe naiv i forhold til problemet og ikke hadde noe svar eller løsning annet enn foreløbig å være avventende for å se hva som skjer. Jeg for mitt vedkommende hverken har gjort eller komme til å gjøre det minste som helst på noen som helst måte i nærheten av å være ulovlig. For å ha det klart og tydelig sagt. Han virket noe ung og hadde iallfall først ikke helt forstått problemet riktig.
   Uproblematisk for meg å ha sinnsro i forhold til dette, men sinnsro er ikke det samme som likegyldighet.
---
   Og slikt noe av galskap er på ingen som helst måte akseptabelt.
---
   Og hva er det som gjør at Arbeiderparti-ideologiens norske myndigheter, inklusivt både politiet, rettsvesenet og mere til, med den såkalte barnevern-tjenesten i spissen, overdådig grundig tror seg å kunne forbigå overordnede lover så som Menneskerettsloven og Straffeloven?!
   Og i tillegg tror seg å kunne fortsette slik?!
   Hva det er som gjør det? Jo, det er mennesker. Mennesker av simpelhet og usselhet så som muliggjør det med sitt nettverk.
   Mennesker med makt de misbruker og forbryter seg med.

   Mennesker som nu mere og mere vil komme til å bli stilt til ansvar for sin kriminelle galskap og sine ugjerninger!
   Om enn de enda selv tror og håper noe annet!
---
*****

--08--
-- Dagboks-notater, torsdag 08. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 14 pluss-grader Celsius og lavt overkyet, nokså livlig vind og regn i natt.
---
   Et tidlig på morgenen dikt fra meg:


De gikk foran

De gikk foran og viste vei,
opplyst av hjertets kjærlighet og visdom. 
Med den hærlighet de hvisket: kom, kom!
De gikk foran for meg og deg.

De gikk foran, tross alt,
efterlyst av oss alle, noen som torde.
Det var disse, de første som gjorde!
De er jordens sødme og salt.

De gikk foran, bort ifra svik,
for ikke vår verden å miste.
Og ikke av galskapen seg friste.
Derfor og slik.

De gikk foran for å vise oss vei,
for verden hjelpe og verne.
De lar seg ikke fjerne.
Deres tross er vår vei.

De gikk foran, og vi går foran,
for skurkene å avsløre.
Nødvendighet å føre.
Slik går det an!


*

Rune L. Hansen, 08.07. 2010, Vinberget.

***

---
   Og også i dag skjedde noe storlig gledelig her hjemme!
   Plutselig et eller annet sted omkring 12-tiden tror jeg var alle mine barn her, unntatt Gudmund og Balder! Til mildt sagt meget stor glede for alle!
   De var med Idun i spissen blitt kjørt hithen av en viss kristen landsdekkende forening!
   Og vi har alle hatt og har en meget stor og fin dag.
   Og alle ungene kjente meg og sitt hjemsted straks igjen og var over-begeistret!
---
   Et eller annet sted efter klokken 12 telefonerte jeg som avtalt Lensmannskontoret i Vindafjord og ble satt over til Arild Austrheim der. Jeg sa bare at det blir vanskelig for meg å komme dithen for å få overlevert forkynnelsen han i går telefonerte meg om. Han sa han kan komme hithen og vi ble enig om at han kommer hithen klokken 14 i dag eller nærmest mulig efter klokken 14.
   Og det gjorde han, eller iallfall Haraldseid fra der ved Lensmannskontoret. Jeg vet ikke om det satt flere i den sivile politi-bilen på parkerings-plassen, for jeg snakket bare med Haraldseid som kom inn på eiendommen og bragte med seg dokumentet datert 06.07. 2010 fra Haugaland og Sunnhordland politidistrikt med "Beslutning om besøksforbud mv." overfor Tormod ( ekstern ), med liksom hjemmel i Straffeprosesslovens § 222a!
   Og også slikt noe skal altså Tormod på to år bli utsatt for.
   Jeg sa til Haraldseid at det vel var i et underlig forskrudd ærend han kom i. Det virket som han også ble forundret da han hørte at Tormod er mitt yngste barn på to år. Jeg sa at det sannelig om er meget forskrudd som foregår ved Haugaland tingrett og påtale-myndigheten i Haugesund og som politiet er involvert i. Han sa tenksomt at det har jeg bedre greie på enn ham. (For et år eller to siden ville han ha sagt det motsatte.) Jeg fortalte ham kort hva som i følge legen ved sykehuset i Bergen hadde skjedd med Tormod i Skoglandsveien og hvorfor han ble bragt hen til sykehuset først i Haugesund og derefter til Bergen.
   Jeg gav selvfølgelig klart og tydelig beskjed om rettsbehandling av hva forkynnelsen gjaldt.
   Haraldseid kjørte derefter. Alt og det hele sånn sett rolig og fredelig avviklet. Men altså temmelig så forskudd med hensyn til hva det dreide seg om.
---
   Rettsboken jeg forleden efterspurte fra rettsmøtet 29.06. 2010 i Haugaland tingrett ( ekstern ) angående det første såkalte Besøksforbudet m.v. ( ekstern ) ankom meg forleden dag, med mye slurvete skriving fra dommerfullmektigen.
   Slurvete skriving, forhastede slutninger og lettfeldig omgang med lov og rett virker konsekvent som å være typisk nok, og det at den tilsiktede uretten efterfølgende videreføres og forsterkes i ledd efter ledd. Typisk nok for det hva jeg sikter til.
   Jeg i det heletatt forskrekkes konstant om og om igjen over dommere og myndighets-representanter som virkelig liksom ikke fatter at det er levende mennesker og konsekvenser i og for det levende liv de distansert hærjer med, som om det er et spill og en lek og verdiløse gjenstander for de.

   En av måtene eller metodene er altså at de sverter, krenker, diskriminerer og trakasserer med referanse til forrige ledd og for å videreføre og å forsterke til neste ledd.
   Endog altså også for ulovlig, tilsiktet og groteskt å utplyndre mennesker og å frata mennesker livets rett.
   Og bruker i taushet og bagatellisering og liksom uvitenhet (og liksom uansvarlighet) andres grove urett for å unnskylde sin egen grove urett. Med mere. I overdådig stort omfang. I det heletatt med metoder, prosesser og konsekvenser som er groteske uhyrligheter og vitnesbyrd om alt annet enn menneskelighet, lov og rett!

   Og se med hvilken letthet og bagatellisering og fordekthet de oppfører seg som verste sort monstre.
   For å opprettholde og videreføre et terror-regime.
---
   Og dette er alt hva jeg rekker å skrive i dag. Peter Johannes er her og også Einar og hans familie.
---
*****

--09--
-- Dagboks-notater, fredag 09. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 12 pluss-grader Celsius her ute i natt. Sol og fint vær og en gledens god dag! 18 pluss-grader og jevnt overskyet klokken 17 og 16 pluss-grader og likeens finfint utover kvelden.
---
   Naturlig nok lite skriving her i dag.
---
*****

--10--
-- Dagboks-notater, lørdag 10. juli 2010, Vinberget:

   Overskyet, tåke, regn og vind og omtrent 13 pluss-grader Celsius på det laveste her ute i natt. 17 pluss-grader og mindre overskyet klokken 10.30 i dag. 15 pluss-grader og jevnt overskyet stort sett frem mot klokken 21.45 og videre. Mye både hage-jordbær, skogs-blåbær, krekling og mikkelsbær modnet. Noen få kirsebær også. Mye skogsbær her på eiendommen. Jule-baksten av kjekser og slikt, mange sorter, som jeg, Frøydis og Stauda bakte i desember får først nu bein å gå på! 
---
   Det er ingen tvil om at ungene er hjemme og hvor de har sitt hjemsted, sin trygghet og trivsel.
   Og de og jeg overbegeistret og meget glade fra første stund nu. Mye gjenkjennelse, kjære eiendeler, utforskning, kos og så forskjellig.
---
   Et interessant brev datert 09.07. 2010 fra Rogaland Statsadvokatembeter ved Tormod Haugnes ( ekstern ) kom til meg med posten i dag. Et svar-brev på et kortfattet saks-perspektiv oversendt 25.06. 2010 fra min side ( ekstern ), som altså Rogaland Statsadvokatembeter ble tilsendt en kopi av.
   I dette svar-brevet står særlig nu følgende tankevekkende, interessante utsagn:
   "Når det gjelder barnefordelingsspørsmål, - eller spørsmål vedrørende omsorgsovertakelse, - ligger dette utenfor kompetanseområdet for politi og påtalemyndighet."

   Jeg kommer til å besvare dette brevet, men skriving nu fortrinnsvis bare gry-tidlig på dagen eller mindre.
---
*****

--11--
-- Dagboks-notater, søndag 11. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 12 pluss-grader Celsius her ute i natt. Sol og fint vær, fra 12-tiden halvt om halvt overskyet og 25 pluss-grader. Mere overskyet og mild, frisk vind utover dagen og kvelden. 18 pluss-grader klokken 20. Pinnsvin her ute.
---
---
*****

--12--
-- Dagboks-notater, mandag 12. juli 2010, Vinberget:

   Overskyet, tåke, noe regn og 11 pluss-grader Celsius her ute i natt og klokken 05. Tildels mest overskyet og mildt det meste av dagen. Vi for det meste omkring den store Bålplassen vår, grilling, bading, bær-plukking, hesten, lek, dissing, trampoline, etc.
---
---
*****

--13--
-- Dagboks-notater, tirsdag 13. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 12 pluss-grader Celsius, tåke og regn i natt. I dag formiddag 19 pluss-grader Celsius i skyggen, halvt om halvt overskyet og blå himmel. Noe mere overskyet og tildels regn utover dagen, 13 pluss-grader klokken 20.
---
   Hadde Trude klart å få det til så ville hun ha hatt såkalt Besøksforbud m.v. overfor alle barna i forhold til meg. Det er jo også det både hun og Iren K. Hebnes og deres medspillere helt siden begynnelsen har forsøkt på. For evig tid.
   Barnas beste og hensyn til andre mennesker, likeverd, verdighet eller lov og rett forakter de for sin egoisme. For sin forkvaklede, ondsinnede og grådige egoisme.
   De tror seg at det er slik det er og skal være og anstendighet og lov og rett vet de knapt hva er annet enn som overfladisk fasade, skuespill og spill.
   Og slikt noe får de og slike med seg andre mennesker på! Det er både suggesjon, hysteri, desperasjon, diskriminering, hovmod, egoisme og slikt noe av mentaliteter, psyker og politikk involvert.

   Uunngåelig i et samfunn hvor Arbeiderparti-ideologien og slikt noe er det rådende og fraværet av neste-kjærlighetens ånd er tilsiktet og alt mere eller mindre skal være bla-bla og forkvaklet eller åndssløv underholdning.
---
   Ungene har endel sår og slikt som de viser frem for at jeg skal kommentere og eventuelt gjøre noe med.
   Solborg, 4 år, har nu minst et alvorlig hull i tennene og noe tann-pine. Må snarest til tannlegen. Slikt noe har mine barn vært forskånet for og tannlegen har hvert år iallfall efter melke-tennene for alle barna omtrentlig sagt null hull. Jeg har forlengst forstått det slik at Trude er for lite påpasselig også med slikt noe. Men jo først og fremst i forhold til deres følsomhet og indre liv og integritet, anstendighet, uskyld og utfoldelse.
   Hærlig nu å se og å få bekreftet deres glede over endelig å ha kommet hjem igjen. Men de er også enda usikre på hva som videre vil skje, og venter fortsatt i frykt og ufrivillig tålmodighet på endelig og trygg løsning.
---
   Barna mine i smått som i stort gjort til gjenstander og eksperiment for kriminelle hovmod, forkvaklet ideologi og egoistiske og ondsinnede kriminelle og forhastede slutninger. Vi alle har i anstendighet underveis ropt om hjelp og protestert, besvart med terror, trakassering og mishandling på kryss og tvers i smått som i stort.
   Ofre for et livsfarlig terror-regime, med terror og trakassering bortimot fullstendig fraværende alt og ethvert som har med anstendighet, med-menneskelighet og rettferdighet å gjøre. Med null respekt for Menneskerettslovens elementære felles-menneskelige verdier og bestemmelser og Straffelovens ånd og bestemmelser, annet enn for fjas og misbruk.
---
*****

--14--
-- Dagboks-notater, onsdag 14. juli 2010, Vinberget:

   11 pluss-grader Celsius her ute i natt og 16 pluss-grader og nokså jevnt lett overskyet i dag klokken 09.30. Sol og lite overskyet senere på formiddagen.
---
---
*****

--15--
-- Dagboks-notater, torsdag 15. juli 2010, Vinberget:

    Omtrent 11 pluss-grader Celsius her ute i natt og det begynte å regne. 16 pluss-grader, overskyet, regn, vind og tåke klokken 09.00. Overskyet, regn, vind og tåke utover dagen og kvelden, og 11 pluss-grader klokken 20. Sterkere, røskende vind og mere regn og viltert i været utover kvelden. Sky-dekket med tildels mørke, tunge skyer drivende sørfra nordover.
---
   Trude med Tormod tok i går bussen fra sykehuset i Bergen til sitt hjemsted i Skoklandsveien i Haugesund. Jeg kjører i dag derfor Idun med Alfredo, Mariel, Urda og Solborg dithen. Som Idun ga Trude beskjed om efter at de kom hithen.
   Det er urett og imot også barnas ønske, lov og rett, men det er som jeg nu i mere enn to år har sagt og skrevet, en uhyre grov urett det er representanter for Norges myndigheter sitt ansvar og sin lov-bestemte plikt å rette opp. Det vet både jeg og Idun. Det vet også Frøydis og Stauda og mange flere til. Vi driver hverken med selvtekt eller annet kriminelt.
   Vi kunne med full rett ha anvendt vår lov-hjemlede nødverge-rett, hvilket vi av hensyn til alle involverte dog ikke gjør.
---
*****

--16--
-- Dagboks-notater, fredag 16. juli 2010, Vinberget:

   I dag omkring klokken 06.30 her ute 16 pluss-grader Celsius og soloppgang i de spredte sky-dekkene i øst. Sky-dekkene drivende nordover. Overskyet, regn, vind og tåke utover dagen og kvelden.
---
   Haugaland tingrett har som jeg blandt annet sa i retten der tirsdag 29.06. 2010 grovt sjokkskadet og mishandlet mine barn. Den uken barna og jeg nu var sammen var for alle barna og meg en veldig efterlengtet gjenforening. Men også et kortvarig pusterom og rop og krav om retten til våre liv. Hverken Haugaland tingrett eller andre representanter for norske myndigheter eller Trude har det minste som helst ære for at dette nu skjedde. Så fullstendig tvert imot!
   Det at vi har blitt og fortsatt blir holdt fra hverandre er et grovt straffbart forhold som det enda ikke er blitt ryddet opp i. Og måtene det har skjedd og skjer på involverer enda mange flere grovt straffbare forhold og kriminelle.
   For å si det hele meget mildt!

   Skadene og ødeleggelsene underveis har vært uhyre grove og omfattende. Og de pågår enda i full fart. Hva vi hittil har gjennomgått har vært et langvarig, intenst og omfattende pågående skrekk-kabinett og en spissrot-gang av kriminell galskap, terror, trakassering, krenkelser, utplyndring, trusler, tortur og umenneskelighet.
   Bak kulissene, omfattende forsøkt bagatellisert, fortiet, skjult og kneblet av de kriminelle monstre og medskyldige.
---
   Nytt Mobilt Bredbånd i ruter ankom meg fra Telenor i dag, men Internett-forbindelsen fortsatt meget dårlig og ustabil. Har vært det i de siste dager. Har enda ikke funnet eller rettet feilen. Internett-forbindelsen her var dårlig og ustabil nok fra før, nu enda verre.
---
   Stauda fanget flere ørreter i bekken vår i dag også, blandt annet. Hun har svært så mange positive jern i ilden. Frøydis dro med Peter Johannes til Haugesund i går, de begge først overnattet hos Vebjørg.
   Hva markant skjedde iøvrig med og for Frøydis og Stauda da de ble kidnappet og fangeholdt 13.01. 2010 ( ekstern )? Hva annet og mere enn hva jeg allerede underveis har omtalt? Jeg kan blandt annet nevne følgende:
   Bortsett fra fangeholdet, krenkelsene, trakasseringen, truslene og kneblingen, etc., ble Frøydis (som ble 16 år i desember) fristet med at hun "snart er 18 år og da kan gjøre som hun vil", og både Frøydis og Stauda (som ble 13 år i mai) fristet og lokket med penger og gradvis mere bevegelses-frihet hvis de adlød alt og da spesielt det å ikke ha noen som helst kontakt med sin far eller sitt hjemsted. Trakassert og truet på det groveste hvis de ikke adlød.
   Dette resulterte blandt annet i at det nære og kjære forholdet mellom Frøydis og Stauda ble splittet mere og mere. Og at Frøydis rådet og truet og fristet til å vente til hun blir 18 år fikk større bevegelses-frihet og fikk igjen sin mobil-telefon under de angitte vilkår. Samtidig som det ble ordnet med en små-jobb til henne i en sy-stue i Haugesund og sagt at der må hun jobbe til hun blir 18 år. Frøydis begynte i jobben der og bodde flere forskjellige steder, både i det såkalte Beredskapshjemmet og i Skoklandsveien og hjemme hos flere hun ble kjent med i Haugesund. Hverken den såkalte Barnevern-tjenesten eller Trude brydde seg stort med hva hun gjorde, annet enn det absolutte ene krav at hun ikke skulle ha den minste som helst kontakt med sin far eller sitt hjemsted.
   Barnevern-tjenesten i Haugesund kommune hadde nokså snart efter kidnappingen meldt til Folkeregisteret / Skatteetaten at kidnappede, fangeholdte og kneblede Frøydis og Stauda var flyttet! Hvilket jeg datert 11.06. 2010 efter forespørsel mottok et brev fra Skatteetaten / Folkeregisteret om
( ekstern )! Umiddelbart efter kidnappingen hadde de også sendt blandt annet NAV (Trygdeetaten) blandt annet en kopi av blandt annet sitt kidnapper-vedtak ( ekstern ), samt umiddelbart stoppet og om-dirigert Barne-trygden. For å nevne noe av den der såkalte Barnevern-tjenesten sine livlige aktiviteter. Det såkalte Beredskapshjemmet betalte de ti-tusenvis med kroner for fangeholdet og kneblingen av Frøydis og Stauda. Vedtak og diverse fullstappet med løgn, forvridninger, trusler og trakassering skrev de flere av og puttet inn i det offentlige "maskineriet".
   Fortløpende politi-anmeldelser ( ekstern ), klager og protester flere steder fra min og andre sin side har enda bare blitt avfeid med at det er den såkalte Barnevern-tjenesten som bestemmer alt og ett og absolutt hva som helst!
   Frøydis og Stauda og hele familien videre truet, trakassert, mishandlet og terrorisert på kryss og tvers. Frøydis sin barndom brått borte vekk. Hun måtte bli "voksen" efter kriminelle gale sin anvisning, terror og trusler. Omskoleres, fremmedgjøres, fikseres, prostitueres og nektet sitt menneskeverd og sine elementære felles-menneskelige rettigheter, lov og rett. Fratatt sin far, sitt hjemsted, sin integritet, sin identitet, sin grunn-skole, sin sang-, dans- og musikk-skolering, osv., osv. Stauda på sin side nektet og protesterte fullstendig på den kriminelle galskapen og det å liksom skulle måtte vente til hun blir 18 år i håp om å få tilbake livet sitt!
   Og alt og det hele og meget mere til fordi Arbeiderparti-ideologien og Iren K. Hebnes i kriminell galskap bestemte seg for å til-intetgjøre barnas far! Og hundre-tusenvis med andre norske familier, integriteter og mennesker!
---
*****

--17-- 
-- Dagboks-notater, lørdag 17. juli 2010, Vinberget:

   Endel overskyet også i dag, men mildt og fra kvelden også regn og tåke. Sky-dekket både som tepper, gardiner og kulisser. Hva skjer i og omkring og bak kulissene? Bevissthet, erkjennelse og opplysning er beroende på så mangt. Ikke minst også folke-opplysning, samfunn, trygghet og trivsel.
---
   Et barn som mangler sin far eller mor mangler det å kunne være barn.
   To eller flere mennesker eller parter som begjærlig sliter i et barn gjør urett. Det er iøvrig i det heletatt ikke slik (som ille mange ille feil-aktig synes som å tro) at "barnets beste" er en konkurranse, om å være best eller verst! Det er tvert om lov og rett slik de elementære felles-menneskelige verdier, vern og rettigheter særlig kommer til uttrykk og stadfestes i for eksempel Menneskerettslovens (1999) internasjonale konvensjoners bestemmelser, som ivaretar og verner om barnets beste. Og da endog også barnet i ethvert menneske og enhver, og derigjennom våre familier, integriteter, identiteter og samfunn.

   Det bak kulissene, fasadene og overflatene pågående folkemordet innbefatter og omfatter også noen slags mere eller mindre dessverre enda i stort monn skjulte borgerkriger av kriminell galskap.
   Et uhyrlig forskrekkelig inferno av kriminell galskap. Likesom tidvis i verden i diverse samfunn og områder.
   Interessant, forståelig og tankevekkende nok blir de kriminelle og den kriminelle galskapen forsøkt skjult, bortforklart, bagatellisert, forbigått, forkledd og pyntet på. Hvilket mange både trues, fristes og fikseres av, hvilket igjen viderefører den kriminelle galskapen!

   Men:
   Hva er det vi ser og hva er det som skjer?
   Det meste og verste skjuler seg dog bak overflatene og forkledningene. Bak overflatene er dog oftest den verste volden et barn eller menneske utsettes for, usett for det overfladiske menneske!
   Den ytre volden kan være så altfor lett å få øye på.
   Den verste volden, Norges mest omfattende, verste problem, forårsaket av representanter for offentlige myndigheter sin kidnapping, fangehold, trakassering og knebling av barn, er det viktig å redde barna ut fra!
   Hvordan og at det haster er ikke mindre viktig!
   Om så øyne kan smile og munnen le,
   hvem kan smerten i livet se?

   Det er, sier en i en kommentar på Internettet, ofte bedre å redde ut barn for å forhindre offentlige overgrep mot barn, enn å la dem lide med de rammebetingelsene det kollektive minnet gir barna våre.
   Sant nok.
---
*****

--18--
-- Dagboks-notater, søndag 18. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent nedtil 9 pluss-grader Celsius, overskyet, regn, tåke og vind her ute i går kveld og i natt. I dag stort sett nokså overskyet og nokså mild, tørkende vind. Tildels sol også og tildels noe regn på kvelden.
---
   Under dagens forhold i Norge er det blandt de mange kriminelle og medskyldige i folkemordet og terror-regimet i stort monn "jungelens lov" som råder. Hvilket både jeg og mange flere tidligere har vært inne på. Et stort antall av landets borgere makter ikke å oppføre seg som anstendige mennesker og stadig mange blir kriminelle og medskyldige. Mange også endog uten egentlig å forstå eller se klart hva som skjer med seg. Og det mest nærliggende som truer, fikserer og frister er hva en kan betegne som Synse-mafiaen.
   Mennesker som med preferanse i sin egen synsing og i sitt hovmod ganske enkelt mener og tror seg berettiget til å frata foreldre deres barn og å frata barn den ene eller begge av deres foreldre!
   I hovmod, selvtekt og frekkhet og med nærsagt alt tilgjengelig av kriminelle midler.
   Det er det overdådig triste og forskrekkelige faktum. Det er slik folkemord både begynner og videre utarter. Og river med seg og overtramper menneskene, lov og rett.
   I og med en Synse-mafia som hærjer verre enn verst. Med forhastede slutninger metamorferende i gjerninger av terror og allehånde uhyre grove forbrytelser mot lov og rett.
   Hovmod og synsing uten respekt for de over-ordnede lover, tilsidesettende og forbigående de elementære felles-menneskelige verdier og rettigheter.
   Terror-regimet og dets folkemord.
---
   Einar Edwind og hans kone kom her på besøk i dag.
   Stauda travelt opptatt med så forskjellig. Jeg også i dag. Blandt annet diverse kommunikasjon. Mange henvendelser hithen, flere og flere.
---
*****

--19-- 
-- Dagboks-notater, mandag 19. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 12 pluss-grader Celsius og sky-dekke med tildels nokså mørke skyer drivende nordover her ute i natt. 15 pluss-grader, overskyet, regn, vind og tåke klokken 07. Derefter bare noe overskyet og nokså mildt hele dagen og kvelden.
---
   Frøydis og Peter Johannes kom først i dag, senere på dagen Idun.
---
*****

--20--
-- Dagboks-notater, tirsdag 20. juli 2010, Vinberget:

   Kom her mye regn og tåke i natt og er det fortsatt klokken 13 og temperaturen 16 pluss-grader. Frøydis og Stauda har dog nettopp også i dag vært og badet i vannet vårt. Jeg, Idun, Stauda og Mikka en kveldstur til Såta-fjellet i går. Gjorde godt.
   Mere bading i dag.
   Overdådig med regn og tåke i hele dag. Det strømmer og flommer fra eter-oceanet!
---
   De forhastede slutninger og fikseringer medfører mye hovmod og ondsinnet galskap. Hvem vet vel ikke egentlig det?
   Graden av deres farlighet er beroende på flere forhold. Solide former for åpenhet og argumentasjon også derfor jo så viktig. Ikke synse-mafiaens trang til hemmelighold, diskriminering, fangehold, knebling og bak-snakkelse.
---
   På radioen i dag, NRK-P2, Arbeiderparti-ideologiens politikere som snakker om forholdene nu i og for Afghanistan. Pøser på med penger og løgnene, hovmodet og terroren i sin ideologi i okkupasjonen og forsøkene på omskolering av det gamle kultur-landet Afghanistan.
   Og fikserer også gjennom slikt videre det norske folk og visse deler av det internasjonale samfunn.
   Det skjer så mye rundt omkring forskjellige steder globalt, også nu.
---
   Fortsatt endel problemer med min Internett-forbindelse.
---
*****

--21--
-- Dagboks-notater, onsdag 21. juli 2010, Vinberget:

   Det pøser fortsatt ned, tåke og temperaturen 17 pluss-grader Celsius her ute klokken 12.30. På det laveste i natt 13 pluss-grader. Hele dagen og kvelden lavt overskyet og tåke og tildels mye regn, sky-dekket liggende ned i bakken. Søtmispel, rips og solbær litt begynt å modne, og mere hage-jordbær. Fort modnings-prosesser i disse siste dager. Underlig sødme i atmosfæren og i luften.
---
   Mange som enda kan være utrolig så naive overfor ondskapen og det grovt kriminelle. Hvilket opprettholder og viderefører ondskapen og det grovt kriminelle. Naive overfor den såkalte barnevern-tjenesten og så forskjellig. Overfor Trude og hennes med-skyldige også. Det er vanskelig for mange å fatte at bak slike ord og navn og fasader befinner seg og pågår uhyre grov ondskap og kriminalitet! Likesom det for mange i det tyske folk under Adolf Hitler også var vanskelig å fatte slikt noe.
---
   Terror-regimer kan være forskjellig-artede, og har både i med-vind og mot-vind mange felles-nevnere.
---
   Bernt Skjold ved Lensmannskontoret i Vindafjord telefonerte meg i dag mot kvelden. To forskjellige beslutninger fra retten som skal forkynnes for meg sa han. Han sa han kunne være her og få det gjort en times tid senere hvis det passer slik, hvilket jeg sa ja til. Han og en kvinnelig kollega, begge i uniform, kom derefter.
   Den ene og viktigste forkynnelsen en Beslutning datert 02.07. 2010 fra Norges Høyesterett ( ekstern ), som ut fra hva den er til fulle viser og beviser at det norske rettsvesenet er en gjennom-korrupt fiende av lov og rett, menneske-verdet og samfunn. Ikke fordi jeg og min familie er involvert i saken, men uavhengig av hvem saks-forholdet direkte angjelder. Det viser og dokumenterer i kraft av hva det er et vitnesbyrd om også hva den norske påtalemyndighet og det norske rettsvesenet under de enda rådende forhold når som helst også sånn sett kan gjøre med uskyldige mennesker! Greit nok å vite.
---
   Den andre forkynnelsen vedrørende noe annet, det såkalte Besøksforbudet m.v. i forhold til min yngste sønn Tormod, to år ( ekstern ). Også på forskjellige vis interessant nok i seg selv. Hvilket jeg efter hvert regner med å komme tilbake til. Hva påtalemyndigheten og retten en gang gjør av trakassering og urett brukes i neste omgang for å begrunne videre trakassering og urett. Det er den ene side av saken. Interessant og betydningsfult nok også i og for konkret dette. En annen side av saken er at hva Trude tydeligvis har sagt og sier til sykehuset legges til grunn for hva sykehuset tilsynelatende sier. Og enda en annen side av sakens dette aspekt er at jeg dermed ikke engang egentlig kan telefonere sykehuset for å høre om hva som skjer. Osv. Iøvrig ble samtidig i denne saken nu forkynt et Påtegningsark datert 13.07. 2010 fra Haugaland og Sunnhordland politidistrikt ( ekstern ), som et nytt dokument.
   Rettsbehandling av dette såkalte Besøksforbudet m.v. i forhold til Tormod har jeg gjort krav om mest av alt av hensyn til Tormod. Og saken skal behandles i Haugaland tingrett, rettssal 11, i Haugesund onsdag 28. juli 2010 klokken 09.30.
   Hvor viktig er dette nu angjeldende Tormod og angjeldende såkalt Besøksforbud m.v., også i forhold til Trude, vil noen kanskje spørre eller undres. Her har jeg nu og tidligere foreløbig iallfall nevnt og omtalt visse forhold også angjeldende dette.
---
   Lensmann Bernt Skjold undret på om ikke Iren K. Hebnes forlengst er ute av denne saken og saks-komplekset. Det er hun så absolutt ikke. Det er fortsatt til fulle Iren K. Hebnes som er kjernen og den pådrivende kraft i alt og det hele i hele dette saks-komplekset! Den som tror eller forsøker å fremstille det annerledes tar grundig feil.
   Lensmann Arild Austrheim ble også såvidt nevnt i samtalen med lensmann Bernt Skjold i dag. Lensmann Skjold sa at lensmann Arild Austrheim vel har liten makt i forhold til hele dette saks-komplekset. Og jeg sa og svarte at Arild Austrheim vel har liten makt sånn sett, men at Austrheims involveringer har hatt og fortsatt har en stor betydning i hele saks-komplekset.
---
*****

--22--
-- Dagboks-notater, torsdag 22. juli 2010, Vinberget:

   Halvt skyet og halvt blå himmel i dag.
---
   Idun og Peter Johannes holdt meg med samtale og diverse våken i natt til efter klokken 06 i dag tidlig.
---
   Idun, Frøydis og Peter Johannes tar bussen inn til Haugesund i eftermiddag. Peter Johannes reiser nordover nu efter hvert, for å være hjemme på Karlsøy under Karlsøyfestivalen som begynner i begynnelsen av august.
---
*****

--23--
-- Dagboks-notater, fredag 23. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent nedtil 5 pluss-grader Celsius her ute i natt. Sol og blå himmel og 13 pluss-grader klokken 09.30.
---
   Lensmann Skjold telefonerte meg omkring klokken 08.30 i dag. Sa i forgårs han for ordens skyld skulle undersøke nærmere hvor definitiv endelig Beslutningen datert 02.07. 2010 som han forkynte for meg i går ( ekstern ) er og telefonere meg om det, hvilket han nu altså gjorde. Han sa Beslutningen er endelig og at saken sånn sett eventuelt må gå til behandling over Høyesterett eller utenlands til for eksempel Menneskerettsdomstolen, som jeg så vidt snakket om i forgårs og han forstod at fra min side kommer til å skje.
   Videre og videre i disse prosessene som er drepende ødeleggende og katastrofale for meg og mine barn, men enda verre om ikke blir fulgt opp. I seg selv uhyre kriminell galskap at av representanter for norske myndigheter er nødvendiggjort!
---
   Jeg telefonerte i dag omkring klokken 10 til påtalemyndigheten ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt i forbindelse med rettsmøtet som skal være onsdag 28.07. 2010 angående Tormod og det såkalte Besøksforbudet m.v. og fikk snakke med politiadvokat og påtaleansvarlig Asmund Riegels der. For blandt annet innsyn i de dokumenter han henviser til i sitt Påtegningsark datert 13.07. 2010 ( ekstern ). Og for å fremsette et ønske om vitner fra min side i saken i rettsmøtet. Og for å høre om påtalemyndigheten har tenkt å komme for å være tilstedeværende i rettsmøtet. Og for å si noen ord om mitt syn på dette saks-forholdet i forhold til påtalemyndigheten, da særlig med anmodning om ikke at forholdet bagatelliseres eller inngår i en prosedyre og prosess av overtramp og tingliggjøring av menneskene og konsekvensene det handler om. Saker vedrørende såkalt Besøksforbud sorterer under strafferettslige forhold. Hva som i denne forbindelsen nu videre skjer har og vil uansett ha konsekvenser, hvorav den videre eventuelle mishandlingen av meg og min familie er et saks-forhold av betydning. At og om saken og saks-komplekset i ledd efter ledd, overført fra det ene leddet til det neste, medfører mere og mere trakassering, sverting og perverse konsekvenser er et forhold av betydning og er nokså forutsigbart om lov og rett ikke taes på alvor. Også med hensyn til et slikt konkret og forholdsvis lite saksforhold.
   Han sa blandt annet at vitner ikke er vanlig i saker angående Besøksforbud. Og at påtalemyndigheten ikke kommer til å være tilstedeværende i rettsmøtet.
---
   Det er såvisst Iren K. Hebnes som fortsatt til fulle er kjernen og drivkraften i hele dette saks-komplekset!
   Lite har den fulgt med i saken som ikke vet såpass.
   Hvem og hva som bruker henne var og er hun seg bevisst. Og vet enda også vi andre.
   Og at deres opplegg fra begynnelsen var å fremstille det som en såkalt barne-fordelingssak, i sin regi og kontroll. En velkjent og alminnelig metode ifra det hold.
   De vet hva de holder på med. Og Trude og flere til lot seg true, friste og fiksere til å bli medskyldige og delaktige. Via splittelse, løgner, terror, trakassering, tortur, uansvarlighet, oppgitthet, bagatellisering, likegyldighet, forhastede slutninger og mere til.
---
   Om ikke lenge er jeg definitivt ikke mere far til mine barn, om motparten fortsatt får det som den vil. Dermed er deres forbrytelse fullstendig fullbyrdet. Mine barn er dermed fremmede og andre sine barn. Hvilket har vært og er motpartens hensikt. Det hverken har vært eller er noen trussel fra min side. Det er et faktum. Jeg vil da også sånn sett være frarøvet de mest sentrale elementære felles-menneskelige rettigheter, vern og verdier og livets rett, og mine barn av de kriminelle og deres delaktige og medskyldige være forurettet og utplyndret på det groveste.
   Det har sine meget gode grunner at norske Menneskerettsloven og Straffeloven sier som de sier om slike forhold. Hvilket dog Arbeiderparti-ideologien med sitt terror-regime også på uhyrligste vis forbryter seg fullstendig mot.

   Norske Straffelovens paragraf 223 bestemmer berettiget en viss grense-overgang med hensyn til tid, hvor utgangspunktet er 1 måned. Paragrafen sier følgende:
  "§ 223. Den som ulovlig berøver en anden Friheden eller medvirker til saadan Frihedsberøvelse, straffes med Fængsel indtil 5 Aar. / Har Frihedsberøvelsen varet over en Maaned, eller har den voldt nogen ualmindelige Lidelser eller betydelig Skade paa Legeme eller Helbred eller medført nogens Død, idømmes Fængsel i mindst 1 Aar. / Den som inngår forbund med noen om å begå en handling som nevnt i annet ledd, straffes med fengsel inntil 10 år."

   Mange kriminelle i forhold til dette og slikt i Norge forsøker derfor å unnskylde seg med at det ikke er kidnapping eller fangehold og knebling når det er enten den ene av foreldrene eller den offentlige såkalte barnevern-tjenesten som kidnapper, fangeholder og knebler barna. Eller med at de dermed ikke tror eller trodde at det da er kidnapping, fangehold og knebling av barna. Likeså dumt og tåpelig forsøker de å unnskylde seg med at det ikke er kidnapping, fangehold og knebling hvis barna ikke bringes ut over landets grenser.
   De forsøker i og med slikt dermed eller eventuelt til slutt å redde seg inn under den meget mildere Straffelovens paragraf 226, som går slik:
   "§ 226. Med Bøder eller med Hefte eller Fængsel indtil 3 Maaneder straffes den, som gjør sig skyldig i en Frihedsberøvelse, som han uden skjellig Grund anser for lovlig, eller i Tilfælde, hvor Paagribelse lovlig kan finde Sted, foretager en saadan med Tilsidesættelse af den lovbestemte Fremgangsmaade, eller som medvirker til nogen saadan Forbrydelse. / Offentlig paatale finder alene Sted efter fornærmedes Begjæring."
   De vil også kunne forsøke å redde seg inn under Straffelovens paragraf 219, som går slik:

   "
§ 219:  Den som ved å true, tvinge, begrense bevegelsesfriheten til, utøve vold mot eller på annen måte krenke, grovt eller gjentatt mishandler / a)  sin tidligere eller nåværende ektefelle, / b)  sin eller tidligere eller nåværende ektefelles slektning i rett nedstigende linje, / c)  sin slektning i rett oppstigende linje, / d)  noen i sin husstand, eller / e)  noen i sin omsorg // straffes med fengsel inntil 3 år. / Dersom mishandlingen er grov eller fornærmede som følge av handlingen dør eller får betydelig skade på legeme eller helse, er straffen fengsel inntil 6 år. Ved avgjørelsen av om mishandlingen er grov, skal det særlig legges vekt på om den har vart over lang tid og om det foreligger forhold som nevnt i § 232. / Medvirkning straffes på samme måte."

   Imidlertid er norske Straffelovens paragraf 215 og 216 enda mere tydeliggjørende, og sier følgende:

   
"§ 215: Den, som i retsstridig Hensigt søger at unddrage en anden den ham tilkommende Familiestand eller at tilvende sig selv eller andre en falsk Familiestand, eller som medvirker hertil straffes med Fængsel indtil 6 Aar. Under særdeles formildende Omstændigheder kan Bøder anvendes. / Denne bestemmelse gjelder ikke ved fastsetting av farskap etter barneloven."

   Og
"§ 216: Med fengsel inntil 3 år straffes den som bevirker eller medvirker til at en umyndig ulovlig unndras eller holdes unndratt fra sine foreldres eller andre vedkommendes omsorg. / Under formildende Omstændigheder kan Bøder anvendes. / Offentlig Paatale finder alene Sted efter Begjæring af nogen fornærmet."

   Norske Straffeloven er altså også sånn sett godt i pakt med Menneskerettsloven. Men mange kriminelle, oppmuntret av så forskjellig, forsøker å vri seg unna. Oppmuntret ikke minst av visse offentlige kommunale barnevern-tjenester sine forsøk på det samme, og av politiets og påtalemyndighetens, fylkesnemndas og rettsvesenets unnlatenheter overfor forhold som involverer barn, og dermed i større eller mindre grad synsing og påstander fra såkalte offentlige barnevern-tjenester!

   Dog både er og skal egentlig både foreldre, om så bare den ene, og ansatte i offentlige kommunale barnevern-tjenester og andre, være underlagt både Straffeloven og Menneskerettsloven.
   Og det er egentlig alle representanter for de offentlige myndigheter som fremfor alt er ansvarlige for å påse at så er tilfelle. Ingen skal kunne unnskylde seg med noen slags urett eller prosesser. Det er de faktiske forhold som skal ligge til grunn, ikke synsing eller uriktige påstander og heller ikke selvtekt.

---
   Skal altså slikt noe kunne foregå? Nei, det skal det så absolutt ikke. Hverken i henhold til lov og rett eller noe som helst. Det er perversitet og kriminalitet av verste sort.
   Men skal en så bry seg om at det foregår? Uten at en egentlig hverken ser eller kjenner eller skjønner hva som foregår?
   De som foruretter i slikt noe kjenner hverken smerten eller ødeleggelsen. Den og det, er det de som blir rammet som utsettes for. Uhyrligheter, fullstendig livs-ødeleggende, og dog nærsagt usynlige hvis holdt skjult.
   De de foruretter sin smerte og nød, torturen og ødeleggelsene, ser de lite eller ingenting av. De hører tvert om jubelen og bagatelliseringen fra de andre kriminelle.
   Og livet går videre, sier de, som om ingenting har skjedd. Hverken blod, sår eller lik å se, det hele alt fullstendig nærsagt foregår skjult bak overflatene, kulissene og fasadene. Slik kjenner de kriminelle og andre seg tryggere, så lenge faren og utryggheten ikke er å skue.
   Det gjelder ikke de selv. Og de forsøker å få det til å heller ikke gjelde eller angå andre.
   Dog er det knapt noe som egentlig angår oss mere!
   Men den og de som ikke bryr seg vil kanskje heller underholde seg med å gjøre livet utrygt og til perversiteter for andre! Før vedkommende selv eventuelt rammes. Nærsagt absolutt ingen som helst er eller kan være trygge slik som forholdene nu er, om forholdene ikke fullstendig endres.
   Jeg har sagt og gjort mitt i så måte. Hvilket de færreste ville ha overlevd så langt.
---
   Selvfølgelig vil jeg på sett og vis fysisk biologisk og mere til fortsatt være far til mine barn, om enn en stor avstand som sier en hel del om det motsatte. De mister dog sin far og jeg mine barn, sammenlignbart med et flerfoldig mord og det som verre er. De blir andre, fremmede sine barn. Frarøves sin integritet, identitet, livsverdier og åndelige og hverdagslige arv. Frarøves sitt liv, omskoleres, indoktrineres, fremmedgjøres, utplyndres. Like som meg selv. Degradert til menneskelige gjenstander, mindreverdige mennesker, nærsagt verdiløse som annet enn andres eventuelle nytte-verdi.
   Søppel-dunker for ondskap, kriminalitet, grådighet og perversiteter. Likesom hele menneskeverdet under Arbeiderparti-ideologien.
   Slikt noe tenker de trenger hverken far eller mor, foreldre eller barn. Annet enn for seg selv og sin snevre krets av veltilfredshet, likegyldighet og fiksering.
   De hverken kjenner eller ser smerten, torturen og ødeleggelsene, til-intetgjørelsene. De er sånn sett navle-beskuende sosiopater og psykopater uten empati og videre eller dypere med-menneskelighet. Og det er hva terror-regimet tilsiktet vil ha oss alle til å bli. Gjenstander i prosedyrer og prosesser, uten stort annet enn dags-aktuell svingende verdi eller verdiløshet.
   De er groteske kriminelle monstre. Og uhyrlig dumme. Og det er hva de på så forskjellige vis forsøker å få oss alle til å være og å bli.
---
   Et nydelig dikt fra Turid-Elin Tønnesen som i dag kom på Facebook på Internettet:
---
Mine barn ♥ Før dere var unnfanget, ville jeg ha dere. Før dere ble født, elsket jeg dere. Innen dere var en time gammel, ...kunne jeg dødd for dere. Dette er livets mirakel.  Kopier hvis du har barn du elsker mer enn livet selv.
  Turid-Elin Tønnessen 23.07. 2010
---
*****

--24--
-- Dagboks-notater, lørdag 24. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 6 pluss-grader Celsius her ute i natt. I dag sol, varmt og blå himmel.
---
   
En såkalt barnevernssak og barnefordelingssak med mere, med hele veien fra begynnelsen Iren K. Hebnes som dommer og saks-fremlegger! Og alt og absolutt hva enn hun sier, hvor virkelighets-fjernt, dumt og løgnaktig enn, skal automatisk gjelde for å være sant og riktig, for fylkesnemnda, politiet, retten, NAV, Folkeregisteret / Skatteetaten, kommunelegen, Helsetilsynet, osv.! Og ingen skal i realiteten kunne protestere, anke eller klage. Heller ikke med hensyn til kanskje hva hun enn gjør av kriminelle ugjerninger.
   Noen makt-posisjon mektigere i Norges land?
---

*****

--25--
-- Dagboks-notater, søndag 25. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 6 pluss-grader her ute i natt også. I dag sol, varmt og mest blå himmel og lette skyer. Temperaturen 21 pluss-grader klokken 18.
---
  Ja. Terror-regimet er nu grundig avslørt, for enhver og alle skal det bli sett og forstått. Det uhyre kriminelle terror-regimet og dets under-avdelinger og medskyldige skal bort og til fulle erkjennes og sees, og erstattes med nytt fullstendig annerledes i pakt med de elementære felles-menneskelige verdier.
   Slike ord må nu også mere og mere sies.
---
   For terror-regimet er mennesker enhets-skolerte gjenstander med gjenstands-verdi, utbytt-bare, uten menneske-verd, like, ikke unike.
---
   Frøydis forteller pr. telefon at hun på eget initiativ har konfrontert Trude med dette med det såkalte Besøksforbudet i forhold til Tormod. Og at Trude sier til henne at hun misliker det og er imot det, men at barnevern-tjenesten sa at det måtte og må være slik.
   Det er som bekjent meget viktig for Iren K. Hebnes og hennes venner og medhjelpere at det er absolutt ingen som helst kontakt mellom meg og Trude og mellom barna og meg. At til-intetgjørelsen skal være absolutt og fullstendig. Og at alle og enhver skal og må få vite minst mulig, og at forsøk på løsninger og dialog av ethvert slag hindres fullstendig. (Slikt noe kunne jo endog grundig eller grundigere avsløre både den ene og den andre hist og pist! Farlig, farlig!)
   Det at Trude overfor Frøydis unnskylder seg med å være tvunget til det av Iren K. Hebnes sine medhjelpere kan være og er antagligvis godt mulig sant. Det er jo det Trude hele veien i alt og ett har gjort. Hva de enn av kriminelle ugjerninger ber henne om å gjøre har hun gjort. Endog å få satt sin egen ektefelle i fengsel. Endog om og om igjen å til-intetgjøre sin egen ektefelle og barnas far. Endog på så forskjellige vis også å svikte hvert enkelt av barna om og om igjen. Alt og absolutt alt for å tekkes Iren K. Hebnes og hennes medhjelpere. Svik på svik overfor hver enkelt og alle i vår familie. Hun ofrer så gjerne hvem som helst og hva som helst for hva hun anser for sitt høyere mål. Og Iren K. Hebnes og hennes medhjelpere bruker henne fullstendig til alt og hva som helst. Like som de også via trusler og fristelser og fiksering i det heletatt bruker andre mennesker. I splittelser, svik, trakassering, tortur og terror. I verste sort umenneskeligheter, perversiteter og kriminelle ugjerninger. Det er iøvrig på bakgrunn av dette en best kan forstå den uhyre enorme nærsagt allmakt de kommunale såkalte barnevern-tjenester opererer med. De har også derigjennom trusselen om alene og gjennom trusler og spill å kunne fra-røve nærsagt ethvert menneske og enhver familie de kosteligste og kjæreste umistelige verdier! Og kan få nærsagt ethvert menneske til å si og å gjøre nærsagt absolutt hva som helst av kriminell galskap!
   De bruker Trude også som et slags fengsel for barna og hele familien. Og Trude lar seg som sagt bruke, til hva som helst av kriminell galskap, også hun. Og dermed viderefører og forsterker også hun og igjen hennes medhjelpere Iren K. Hebnes og hennes like-sinnede sine uhyrlige kriminelle galskaper og ugjerninger, overfor enhver og alle og hele vårt samfunn i såvel nutid som fortid, og fremtid. Et tilsynelatende ustoppelig overdådig enormt stort uhyre monster av terroriserende kriminell galskap. Hvor endog slike uhyrligheter som Iren K. Hebnes, Anne Sternhoff og advokat Trond Hjelde og advokat
Cecilie Schløsser Møller, blir og er ofre.
   Og hvem er ikke et offer i større eller mindre grad overfor alt dette? Og enhvers trygghet og rettssikkerhet er forlengst allerede ofret!
   Og dog skal og må den kriminelle galskapen, hele dette uhyrlige folkemordet, stoppes!
---
   Diverse slags debatter og samtaler på Internettets Facebook. Her en smakebit fra en:

Julija Lande:  I dag ble den tredje varslersaken fra Norge sendt til Strasbourg. Og dette skjer i verdens mest "demokratiske stat", med det "unike varslervernet"...

Mona Olafsen:  Er det så rart? Hvem påstår at Norge er verdens mest demokratiske stat/land?

Reidar Barstad:  En ting jeg lurer på er hvorfor alltid "demokrati" blir fremstilt som et synonym med noe godt? Henrik Ibsen var vis da han sa at demokrati er flertallets diktatur! Jeg hater denne mobbmentaliteten. Dessuten, politikerne følger bare flertallets oppfattninger når det passer dem og deres agenda. Begge deler er gale. Vi skulle hatt et sett med ukrenkelige rettigheter for individet som ingen populistisk gruppe eller særinteresser kunne ustraffet bryte.

Julija Lande:  Enig, at det ikke finnes et reelt demokrati i Norge.Det er uhyre sårt og vondt for mange av oss, som virkelig ble oppdratt og har opplevd at sannheten er den eneste farbare veien i gå, å bli trakassert, tråkket på, fratatt all troverdighet og tvunget til å godta at løgn, bedrag, gradert menneskeverd,.. blir godt belønnet i dette landet.

Sigrid Marie Refsum:  Demokrati utrydder ikke menneskelig ondskap. Det bare sørger for at et mindretall ikke kan herse ustraffet, når det fungerer.

Julija Lande:  Det å dekke over for å bevare image om at menneskerettigheter og menneskeverdet blir respekter, er avskyelige handlinger. Det handler nemlig om tilsiktede handlinger og hører dermed ikke hjemme i et demokratisk styresett.

Anja Gabriele:  Håper at en av de sakene gjelder varsling internt i en bestemt etat som trenger kraftig opprydding, slik at vi får belyst demokratiet i kommunene også!
Julija Lande:  Det gjelder viktige etater som er trendsettere og bør gå foran og etterleve sine visjoner i praksis istedet for å fortie, straffe og ekskludere folk som varsler om samfunnskadelige forhold: pedagogisk-psykologisk tjeneste, skole og NAV...

Julija Lande:  Og det er håp om enda flere klager for å vekke det lille Norge.

Øystein Tandberg:  ‎@ Julija: Hva dreier saken seg om?

Julija Lande:  Kort fortalt: Det er 3 varslersaker som er blitt vridd om til simple personalsaker ved hjelp av løgn,bedrag, fabrikkerte bevis,forutinntatte holdninger...alle tre tapte fullt og helt i norsk rett og ble dermed ilagt store saksomkostninger(gjeldsslaver for resten av livet), utsatt for yrkesforbudd, sosialt stigmatisert og påført alvorlige helseskader,.... Dette er personer som Norge ikke ville vite noe om.!

Rigmor Fossdal:  OJ- det der har også jeg prøvd.....

Øystein Tandberg:  Jo - men hva varslet de om?

Julija Lande:  Varslingen handlet om mobbing av : leder-ansatt mobbing,mobbing av elever, MOBBING, MOBBING og TRAKASSERING på arbeidsplassen ...alvorlig mobbing som førte til at flere ansatte ble syke/døde... Skolens/maktens omdømme går foran sannhetens ytringer....Det skjeve maktforholdet gjør at det er enkelt å overkjøre den som kommer med sine frimodige ytringer... Gjengjeldelser som Norge tar i bruk i slike tilfeller er en ren tortur. Den som ikke har opplevd den tilsiktede ondskapen selv har ingen forutsetninger til å forstå.

Julija Lande:  Og de ufrie mennesker spiser piller istedet for å si ifra, hente fram sin røst, stå imot all urett begått igjen av "ufrie" mennesker....Overlevelse! Hvor mye er et slikt liv verdt?

Julija Lande:  Hevn og varslig er to uforennelige ting. Det handler ikke om å skaffe seg egne fordeler på bekostning av andre, men å varsle om saker som er til skade for min neste eller flere mennesker..

Morten Taranger:  Alle mennesker har krav på oppreisninger når det er begått overgrep mot dem!

Morten Taranger:  Alle mennesker er ansvarlige for handlingene sine, og må stå til ansvar når det begås overgrep. Norske lover er nemlig til for å følges!

Morten Taranger:  Samfunnsfiendskap er til for å bekjempes! Et hvert menneske har sin fulle rett til å forsvare sin egen integritet, når det blir påført symbolsk vold av ondsinnede mennesker! Nåtidens og fremtidens krigføring er ellers administrativ! Takk for alt arbeidet du nedlegger Julija for en mer rettferdig verden!


---
   En kommentar til noe annet jeg selv hadde etsteds på Internettet:
   
Det er hverken dommere eller andre synsere som skal eller kan avgjøre barnets beste. Loven og det som er rett er likeverd, ikke diskriminering eller ensidighet og krig-føring. Mangel på likeverd er en u-balanse som stimulerer til krig-føring, løgn, egoisme, grådighet, etc. Det skal ikke være en konkurranse om å være best eller verst. Ingen av oss er perfekte, men målet er og skal være (som ifra Gud selv) optimalt likeverd. Vårt felles mål, vår felles kjærlighet.

   Denne kommentaren blandt mange andre også: 
   Likeverd null-stiller krig-føring og grådighet og er både barnets og foreldres rett og beste! Selvfølgelig også i henhold til de internasjonale konvensjoner om de elementære felles-menneskelige verdier, vern og rettigheter (som uten synsing handler om, bestemmer og ivaretar nettopp også barnets beste). Forsøk på å til-rane seg mere enn sin likeverdige halvdel er en kriminell handling. Om så den ene forelder er bedre eller verre!

---
*****

--26--
-- Dagboks-notater, mandag 26. juli 2010, Vinberget:

   Sol og nokså lys blå himmel og litt skyer hist og pist. Mere skyer tett i tett brodert på himmelen i fint mønster i natt. En nokså mild bris også. Og temperaturen 11 pluss-grader Celsius her ute i natt. I tillegg til modne skogs-blåbær og hage-jordbær, måneds-jordbær og kål-jordbær, også såvidt litt søtmispel, taybær, hvit-rips, bringebær og stikkelsbær. Jeg plukket nokså fort og lett nesten en liter med blanding i en kurv. Stauda plukker og smaker og spiser og tar inn nesten hver dag. Vi har flere typer jordbær-lignende frukter, som ser ut som jordbær, men smaker annerledes og ikke er i slekt med jordbær-planten. Jordbær-kornell ikke så mye frukt og kanskje ikke så god smak. Mye ørret i vannet nu, sier Stauda. Men mest bare små og bitte-små enda i bekken.
---
   Hverken Frøydis eller Idun har noe lyst til å være med i retten onsdag, i overmorgen. Tvert om. De gir uttrykk for at de jo har vært med i retten noen ganger før og at det eneste som skjer der er at de overtrampes og mishandles og at det ingenting som helst har med lov og rett eller rettferdighet eller menneskelighet å gjøre og at de hverken blir spurt om eller får svare på eller fortelle om relevante ting, men kun manipuleres, forties og forvrenges. I et avskyelig dårlig spill.
   Og jeg forstår de, og de har rett i det. Det er sånn sett det som hele veien har skjedd. De har vel på det nærmeste fått en slags avsky for det. Mange av de andre vitnene også.
---
   Noen har tilordnet veldig fint med foredlet badeplass etc. på den andre siden av vannet vårt, ved fossen, på øst-siden rett over for den som utgangspunkt fine sør-siden av eiendommen vår. Jeg og Stauda og Mikka ruslet i dag dithen. Nydelig fint der. Underveis fant vi et sted fine kantareller, jo overraskende tidlig på året altså noen steder. Og plukker og spiser og samler blåbær der det passer seg slik, mest her omkring husene i Vinberget.
---
   Ekteskaps-annonsen min ( ekstern ) har jeg fått noen svar på. Går selvfølgelig forsiktig og ikke forhastet frem i så måte. Mye kontor-arbeide tar fortsatt det meste av tiden. Det jo fortsatt nødvendige kontor-arbeidet og hele saks-komplekset som nokså fullstendig fremmed-gjør og ødelegger meg overfor mitt eget liv, og videre forkvakler helse, fysiologi og utseende. Ofrer og bruker fortsatt i nødvendighet efter 19 års tid nokså fullstendig mitt liv for vernet av barna, familien, med-mennesker og det hele alt. Lite takknemmelighet eller forståelse en får for akkurat det fra mange hold mens en selv lever, fordi jo så mye forfengelighet, fikseringer, synsinger, hovmod, kriminalitet, umenneskelighet, perversiteter og egoisme ute og går. Det endrer seg samtidig med at jeg ødelegges og drepes mere. Jeg gjør uansett et godt og nødvendig arbeide. Har som bekjent ikke noe valg sånn sett.
   Det vil være og er til stor hjelp for alle andre.
---
*****

--27--
-- Dagboks-notater, tirsdag 27. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 12 pluss-grader Celsius her ute i natt. 21 pluss-grader klokken 12. Lett overskyet formiddag og hele dagen. Mot klokken 19.30 tettere overskyet og noe tåke og litt lett regn og 15 pluss-grader og derefter mere regn og tåke. Flere rips-busker begynner å bli nokså røde, og solbær nokså svarte. Kirsebær blir det her lite av i år. Blåbær her nu på sitt beste.
---
   Når lov og rett nokså fullstendig ikke gjelder, annet enn langt på vei efter enhvers forgodtbefinnende. Hvem trodde vel at det skulle kunne bli slik? Og hvem tror vel det er mulig at det faktisk er nokså omtrentlig slik?
   For utrolig til at mange enda kan tro det. Men flere og flere blir i disse dager fortere og fortere iallfall oppmerksom på det og grundig forskrekket over det. Vi lever midt i et uhyre terror-regime, med det uhyre kriminelle og perverse overdådig til stede bak kulissene i offentlig regi.
---
   Tenkte jeg kanskje skal nedskrive et brev angående det såkalte Besøksforbudet og Tormod til å ha med meg i retten i morgen, men gjør det likevel ikke. Må spare noe på kreftene og gjør uansett lyd-opptak av rettsmøtet, som begynner i Haugaland tingrett i Haugesund i morgen klokken 09.30.
   Jeg ble såkalt "utbrent" for mange år siden før vi flyttet fra Sveio til Høylandet. En ille sykdom en kan bli rammet av om en arbeider og  lever for intenst under harde vikår for lenge, utbrenthet, en slags kollaps som kan ramme nokså brått. Efter fire år derefter med egen innsats for nødvendig rehabilitering var jeg tross helsemessige skader og ødeleggelser kommet godt på vei i form igjen, da vi flyttet fra Høylandet i Namdalen til hithen i Vindafjord kommune ikke langt fra Haugesund by sør-vest i Norge. I mars 2006, mens Solborg ble født, var det meget så ufrivillig på-n igjen, da Iren K. Hebnes truet og hærjet med livene våre. I tre års tid før det fikk vi være i fred her i Vindafjord. Iren K. Hebnes hadde da i noen år allerede terrorisert og hærjet med livene til andre familier har jeg i eftertid fått et viss innsyn i. Og nu har hun med sine med-hjelpere i mere enn fire år på kryss og tvers intenst hærjet med, terrorisert, torturert og ødelagt meg og min familie.
   Det er uhyre forskrekkelig ille fra før av nu, så jeg må trist nok forsøke å påse at jeg ikke enda en gang blir rammet av utbrenthet. Det lille som er igjen av kroppslig fysisk helse trengs for å forsøke å overleve Iren K. Hebnes sine uhyre katastrofale fullbyrdelser av sine forbrytelser overfor mine barn og hele min familie, i det lengste. Hvilket blir og er vanskelig nok, mildt sagt.
---
   Nabo Bernt her innom på besøk i dag. Noen av barna i hans krets også i de senere dager. Idun forlengst av Balder omskolert til by-livet i Haugesund, nesten like som Gudmund. Frøydis nu også langt på vei. Frøydis under intenst med terror, trakassering, tortur og trusler. Ikke jeg eller Stauda og heller ikke resten av barna. Vi har fortsatt egentlig vårt liv langt borte vekk fra by-livet i Haugesund og slikt noe.
   Frøydis fratatt sin integritet, sin uskyld og sine talenter. Sin skole også. Omskolert og fremmedgjort. Umulig å reparere. Alt slikt som Idun for tre års tid siden, bare annerledes. Og umerkelig for de selv at nettopp det har skjedd. Likså umerkelig som de få bussene som går frem og tilbake mellom Haugesund og Vikebygd. Bortsett selvfølgelig fra alt det uhyre forskrekkelige som har terrorisert hele familien. Ikke minst også den "
akutte, intensive og langvarige, profesjonelle psykiatrisk hjelp" som, sagt med deres egne ord blandt annet i vedtak datert 14.01. 2010 ( ekstern ), Iren K. Hebnes, Anne Sternhoff og advokat Trond Hjelde selvbestaltet som "profesjonelle psykiatrikere" har utsatt barna for, med dra-hjelp fra særlig Haugaland tingrett. Alt dette som enda mere og videre sjokk-skadet og mishandlet barna. Dette hva særlig angjelder Frøydis nu.
   Idun vil antagligvis mislike at jeg skriver dette om henne. Og Frøydis nok også. Og Balder og Gudmund mest av alt mislike at jeg skriver slikt noe. De skjønner så absolutt ikke hva det også sånn sett handler om. Siden vil de være takknemlige for at jeg også nedskrev dette og slikt.
---
*****


--28--
-- Dagboks-notater, onsdag 28. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 13 pluss-grader Celsius, overskyet, regn og tåke her ute i natt og i dag tidlig. Nokså jevnt overskyet uten regn utover dagen og kvelden, 17 pluss-grader klokken 20.
---
   Telefonerte og snakket kort og bestemt med Frøydis da jeg kom hjem fra Haugaland tingrett i Haugesund. Stauda fortalte at hun hadde snakket med henne og at Frøydis hadde sagt hun var flyttet inn i hybel i Haugesund med Vebjørg. Straks jeg hørte det telefonerte jeg og snakket med Frøydis som sa det samme, innflyttet der i går, og at hun og Vebjørg skal betale tre tusen kroner hver i måneden i leie. Frøydis utbetales fire tusen kroner i måneden for jobben i systua i Haugesund som Iren K. Hebnes sine med-hjelpere der har sagt hun må være i til hun blir 18 år. For å holde henne bort fra sin far, sitt hjemsted, etc., og for omskoleringen av henne. Som altså også blandt annet innebærer at hun videre blir uten sin hjemme-undervisning og nødvendig skolering og nødvendige ressurser for livet. Jeg skal efter hvert komme tilbake med videre omtale av alt dette. Peter Johannes var der sammen med de. Peter Johannes sammenkoblet og forlovet med Frøydis. Jan Stian igjen hos Trude i Skoglandsveien.
   Dette med Frøydis sin innflytting i hybel-leilighet i Haugesund og mere til skjer mot mitt vitende og min vilje, hvilket jeg utvetydig og bestemt har gjort Frøydis forstått med. Hun insisterer likevel på å gjøre det, hvilket vi ikke kan annet enn å forsøke å gjøre det beste ut av. Hun er som sagt trakassert, terrorisert, omskolert og fremmedgjort av Iren K. Hebnes, Anne Sternhoff og advokat Trond Hjelde og deres med-hjelpere, hvilket har virket på sine visse vis. En av disse virkningene, en jo i høyeste grad tilsiktet blandt annet også av Haugaland tingrett, er at hennes respekt for sin fars visdom, vurderinger og veiledning er forsøkt fullstendig fjernet og dermed meget redusert og erstattet med diverse annet. 
---
   Jeg var i rettsmøtet i Haugaland tingrett i dag og gjorde det jeg kom for. Dommeren og et slags rettsvitne og meg selv tilstede der, ingen flere. Dommerens ord om dette kommer som en slags forkynnelse i morgen.
---
*****

--29--
-- Dagboks-notater, torsdag 29. juli 2010, Vinberget:

   Omtrent 13 pluss-grader Celsius her ute i natt. Formiddag og hele dagen overskyet og 20 pluss-grader klokken 12. Klokken 21 omtrent 17 pluss-grader. Fin klestørk. Tåkedis utover kvelden.
---
   Jeg telefonerte Lensmannskontoret i Vindafjord omkring 15-tiden i dag, angående forkynnelsen fra rettsmøtet i går, men ble satt over til politiet i Haugesund som sa jeg heller må prøve igjen i morgen fordi Lensmannskontoret i Vindafjord stengte klokken 15.
---
   Tenkte jeg her nu skal gjengi litt mere smakebit fra de veldig meget mange samtaler og kommentarer som pågår på Internettets Facebook:

   Overskrift fra
  www.budstikka.no
   Har betalt 16 mill. i erstatning   
   Barnevernsbarn i Bærum har hittil fått utbetalt rundt 16 millioner kroner i erstatning. Og det kan bli mer.


   På Facebook blandt annet kommentert slik:

   Siv-linda Thorkildsen:
   selfølglig blir det mye mer penger på sikt å betale ut slik rovdrift de driver med barn penger kan ikke erstatte en ødlagt bardom og menskesinn

   Anne Norheim:
   De ansatte hos Barnevernet skulle fått betalt av egen lomme til alle barn som de har skadet, de skulle vært stillt personlige ansvarlig for hvert eneste menneske de hadde på sin samvittighet.Heretter får de lage lister med navn på sine medborgere som de skader sånn at det blir litt enklere å fordele skyld når den dagen kommer. Listen bør innholde kategorier som: Død, rus, traumer, overgrep, osv. Der må også være en egen kolonne for foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler, andre slektninger og venner som blir dratt med i dragsuget og skadelidende. Den skaden barnevernet forvolder mot barn og foreldre i særdeleshet er så grov og grusom at det ligner ingenting.Det å bortføre et barn og la det barnet få treffe mor og far noen få ganger i året gagner det barnet? blir barnet tryggere, gladere, får bedre selvtillit? Det å ta fra barnet mulighet til å være i biologisk familie er det bra for barnet? Det er da i biologisk familie at den ekte kjærligheten og omsorgen er, det er da ikke i en fosterfamilie som påtar seg fosterrollen for å tjene penger. For det er vel de de gjør er det ikke? Når noen ønsker seg hytte og båt men mangler penger er det vel bare til å melde seg som fosterforeldre, vi hører jo stadig om at bv mangler fosterhjem så da er det vel fritt frem da for alle og enhver. Da blir det fort fart i hyttekjøp og båtdrømmen blir til virkelighet takket være barn som bv har kidnappet og gjort til arbeidsgivere, ja for det er vel det barna blir? uten de ingen jobb til fosterforeldre og ingen penger i en slunken kasse, ja for jeg regner med at det står ganske dårlig til økonomisk når man er avhengig av andres barn for å ha en god årslønn! Dette er menneskehandel gjort i Norge av medborgere, jeg skjemmes på sånne folks vegne! Barnevernsansatte må bare begynne å spare, ta gjerne noen ektra jobber også bare for å være på den sikre siden ja sånn i tilfelle visst dere selv må betale for alle liv dere har vært med på å ødelegge, og jeg kan trøste dere med at slutt summen blir langt, langt over disse 16millioner som Bærum kommune har utbetalt, kanskje fosterforeldre også skal tenke sparing, dere kan ikke fraskrive dere ansvaret som dere har påtatt dere ved å ha fosterbarn og det skal ikke forundre meg om det detter inn noen erstatningskrav for ødelagt barndom til dere også! Lykke til med sparingen!!!!!

   Rune L. Hansen:
   Summen høres utrolig meget liten ut!

   Anne Norheim:
   Ja enig der Rune, det der kan ikke være for mere enn noen få barn tror jeg, sluttsummen blir nok adskillig høyere tror jeg, heldigvis så har vi oljefondet da!

   Rune L. Hansen:
   Beroende på sakenes alvorlighet tror jeg. Kan hende ikke nok til en enkelt sak heller. Men å få det til å merkes eller svi for de skyldige er kanskje ikke det viktigste?

   Anne Norheim:
   Det viktigste er selvfølgelig de skadelidende barna og ungdommene det de har gjennomgått kan ikke måles i penger, men erstatning må de få. Jeg blir bare så oppgitt over systemet som kan få herje på å ødelegge folk på den måten i åresvis uten å måtte stå til ansvar for sine handlinger!

   Rune L. Hansen:
   Og foreldrene selvfølgelig.
   Det er mye trøst og håp i at du og flere og flere så treffende får det sagt og i at vi åpenhjertig deler våre vitnemål og bevisstgjøringen med hverandre og enhver!

   Anne Norheim:
   Jeg tenker på foreldre,søsken,besteforeldre, tanter onkler ja alle som blir berørt når et barn forsvinner ut av familien, det er så tragisk og trist og en bunnløs sorg for de det gjelder. Jeg føler det som min plikt å være med å støtte familier i deres kamp mot barnvernet, jeg er medborger,medmenneske jeg er selv mor til 3 flotte barn som jeg har vært så heldig å få ha hjemme hos meg fra det var født og til nå,alle historiene jeg har fått med meg her på fb ang barn som blir fratatt sin barndom ved å bli tvangsflyttet fra sine familier rører meg sterkt. Det må være en ubeskrivelig smerte og hjertesorg for alle som opplever dette. Vi kan ikke lukke øynene for det som skjer, vi kan ikke godta at maktsyke mennesker får gjøre som de vil med regjeringens velsignelse. Jeg vil ikke at mine eventuelle barnebarn skal bli ødelagt og vokse opp hos andre fremmede folk. Jeg vil være der for dem,gjøre bestemor ting sammen med dem,kjenne stoltheten,kjenne lykkefølelsen over å ha fått barnebarn,det blir jo så nært. Dette vil jeg gjerne oppleve VISST jeg er så heldig da. BARNEVERNET har alltid vært en trussel for familier,men når man ikke har de i familien og heller ikke hos andre kjendte så føler man ikke den trusselen på kroppen,man vet den er der, hører av og til historier i nyhetene, leser av og til om det i avisene men det blir liksom ikke min trussel det blir for langt vekke på en måte. Visst jeg fremdeles lukker øynene og ikke vet hva som skjer, ikke bryr meg for dette angår ikke meg,da sover jeg,og jeg vil ikke sove jeg vil vekke mange andre som sover også å si: Hei våkn opp dette angår oss alle for vi bor her i landet, så vil de våkne menneskene gå videre til andre for å vekke dem,tilslutt blir vi mange som ikke vil godta dette som medmennesker blir utsatt for, og jeg vil aldeles ikke at dette skal ramme mine barn som foreldre eller mine barnebarn. Nå har det vært nok herjinger fra bv i generasjoner, nå er det på tide å snu og heller hjelpe mennesker som trenger det. Jeg har sovet Rune men nå har jeg våknet og vet du hvorfor? Jo for trusselen kom nærmere i mitt liv, den kom til venner og folk som jeg brydde meg om, jeg fikk se deres smerte og led og lider med dem det gjelder, den trusselen som jeg sovnet fra er kommet til noen jeg bryr meg om, noen jeg kjenner den er ikke lenger bare på tv og i aviser nei den har på en måte lurt seg inn i mitt liv også via omveier og brukt mine bekjendte som offer, på den måten våknet jeg. Jeg er der sammen med alle som kjemper, de fleste av dere kjenner meg ikke,men mitt navn og kommentarer dukker opp her og der, jeg er aldri langt unna.og jeg bryr meg om dere, så enkelt er det. Man lærer så lenge man lever heter det og jeg lærer noe av dere hver dag. Jeg synes dere er en gjeng med fantastiske flotte foreldre, dere gjør som alle foreldre både hos mennesker og dyr, dere kjemper og forsvarer deres barn, sånn er instinktet! STÅ PÅ GI IKKE OPP, BARNA SKAL HJEM!!!

   Rune L. Hansen:
   Dette var så hjertelig godt skrevet at jeg gråter så tårene renner.
   Sånn er det bare.

   Siv-linda Thorkildsen:
   ja anne så fantasisk godt skrevet jeg er helt enig med deg og rune jeg forstår deg så godt og det fines mange gode flotte mensker her inne

   Anne Norheim:
   Tusen takk for gode ord fra dere Siv Linda og Rune ♥ ♥ ♥


--- Og fra en annen link og tråd fra Facebook, fra Anna Norheim, følgende:

   Anne Norheim:
   Her er ett råd til folk med en slunken kasse etter ferien, bli fosterforeldre, dere kan velge baby, smårolling,småskole barn eller ungdommer som deres arbeidsgivere, er det barn i nabolaget dere sikler etter, nei jeg mener gjerne vil ha så start med anonyme bekymringsmeldinger til BV det virker alltid, lyg og legg på det lønner seg. Jeg regner med at fb venner ikke er i denne kategori mennesker!

   Nina Josteinsdatter:
   Vesterdal Såå sant såå sant. Hva med å bruke pengesekken som øses utover Norske fosterhjem

   Rigmor Fossdal:
   Godt sagt, Anne!

   Nina Josteinsdatter Vesterdal:
   Til å hjelpe familier....

   Rigmor Fossdal:
   Anne, følte for å tilføye :

   Til dere karrierekvinner som ikke vil "ødelegge" kroppene deres med svangerskap - regjeringen har nå innført tvangsadopsjon for små barn.
   Bare å melde seg for å velge ut den som er søtest, det nye "statussymbolet...". Karrieren kan få et ekstra løft - for å ta fosterbarn senere. Kjøp dere en liten søt "statushever". Gi søtnosen ny familie- tanter, onkler, besteforeldre og søsken. Da blir det så bra, så.

   Rigmor Fossdal:
   Eller selvfølgelig- om dere "ikke får det til" selv, ta en annens barn,dekk deres egne behov. Først og fremst. Det er jo en rettighet å ha barn, må vite...?

   Anne Norheim:
   Så må vi ikke glemme dem som drømmer om nytt hus, ny bil, hytte på fjellet og hytte ved sjøen og glitter og stas nå kan drømmen gå i oppfyllelse.......og selvfølgelig alle pedofile, overgripere, psykopater og andre maktsyke mennesker. Her får dere fritt spillerom til å leve ut fantasier på andres barn og spare deres egne, dere får mest sannsynlig ingen straff heller,dere får hjelp av barnevernet til å dysse ned saken visst overgrepet tilfeldigvis blir oppdaget, ingen sier noe til barnas foreldre heller, ja alle rundt dere i det offentlige holder pottetett. Og ikke bare det dere tjener også masse penger på overgrepene, og barna er det bare å kvitte seg med når dere ikke gidder å ha de hjemme lenger, da er det bare å få nytt fosterbarn enkelt og greit. Dere trenger ikke å bry dere om barnet som er helt ødelagt, neida og ingen reagerer på det heller, det er dette som er så fantastisk når barnet ikke er deres biologiske, viser barnettegn på dårlig adferd etter at dere har manipulert og ødelagt barna er det bare å oppsøke lege og få en diagnose på barnet, det er viktig for da kan dere i samråd med legen bare legge all skyld på barnets biologiske foreldre,dere får hjelp av mange leger og psykologer det vet jeg med sikkerhet.Har nettopp fått lov å lese et brev som en fylkeslege hadde skrevet ang et fosterbarn, der fostermor komanderte legen til å skrive den ene løgn etter den andre og i hver setning stod det:sier fostermor.Fostermoren mente at fosterbarnet ikke skulle ha overnatting men bare korte opphold hos foreldre, dette ble nedskrevet av legen og sånn ble det ja som fostermoren hadde diktert, så dere får masse hjelp alle veier. Barnevernet er utrolig dyktig på å ikke utelate folk fra å bli fosterforeldre, der er plass til alle uansett hva man har på rullebladet det spiller ingen rolle, hvem som helst kan få klørene i et fosterbarn, nei beklager ikke hvem som helst da selvfølgelig, alle andre enn biologiske familie, for de må helst ikke komme for nær barnet sitt, men dette er jeg sikker på at dere klarer å unngå, la dem se minst mulig til de biologiske foreldrene, det er aller best for da kan dere få holde på med manipulering og overgrep i det uendelige og ha full kontroll selv. Pengene da ja tenk på det da dere....åja glemte det nesten men det er vel de som driver dere til å bli fosterforeldre, ja blir nesten litt misunnelig jeg tenk å få så mye pr mnd for å gjøre så lite, det er sikkert en enorm lykkefølelse når den første lønnen tikker inn på konto og dere vet at dette kan komme rullende inn på konto i åresvis, så går det an å få flere fosterbarn og mere penger!!!!! Med litt kløkt og lureri kan dere bli millionærer, haha dere trenger ikke å håpe på at lottoen skal gå inn hihi den sørger barnevernet for hver mnd. Barnevernet har mange millionærer på lønningslista de, dere har jo mulighet til å starte barnehjem også da er dere garantert millioner! Nei nå skal jeg ikke oppholde dere lenger med mine synspunkter, dere har vel fått blod på tann og er allerede i gang med å forfatte anonyme bekymringsmeldinger tenker jeg, dere få ha lykke til PS prøv å få tak i noen barn fra regjeringsmedlemmer eller andre rike karriereklatrere mange av dem jobber så mye at de merker ikke om barna blir borte,sånne barn er ganske sjeldne har jeg hørt,vet faktisk ikke om noen som har fått fatt i den typen fosterbarn, men det kan jeg sjekke!!!!!

   Rune L. Hansen:
   Meget meget treffende.

   Rigmor Fossdal:
   Regjeringsmedlemmer og andre klatrere bruker au pair de, for å gi en slags nærhet og "kontinuitet" til avkommet. Det er egentlig ikke snakk om barn, men avkom, for å føre egen gener opp og frem.

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Du bør ikke regne med at fbvenner ikke er i den kategorien... De er over alt! og ikke bare potensielle fosterforedre, men også de som skaffer unga til dem...

   Rigmor Fossdal:
   Ment til meg, LSHO? Jeg vet de er over alt. Og så? skal jeg ikke ytre meg da?

   Bianca Rytter:
   og dem skaffer korrupte retten /advokater/sakkyndige jobb og masse penger dem stjeler av skattebetalerenes penger. og retten /advokater/sakkyndige har basse folk til å jobbe for seg så dem kan kidnappe barn og selge dem runt /forske på barn med dop og annet .--- Og følgende:

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen via Siv-linda Thorkildsen:

   Har betalt 16 mill. i erstatning
   www.budstikka.no
   Barnevernsbarn i Bærum har hittil fått utbetalt rundt 16 millioner kroner i erstatning. Og det kan bli mer.

   Tone Vågsæther:
   Ja ja, hvor mange søkere får de i Skedsmo Kommune?
   Sitat" Søknadsperioden er fra 1.7.2010 til 30.6.2012. Søknader som kommer inn etter 30.6.2012 vil ikke bli behandlet."
            http://www.skedsmo.kommune.no/oppreisning

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   ‎"Formålet med ordningen er å markere at kommunen vil påta seg et moralsk ansvar og gi en unnskyldning til dem det gjelder. "

   Men ingen innrømming om feil eller nedleggelse av denne etaten som gjør feil...

   Bobbo Angel Wings Børtinghus:
   Alle disse erstatningssakene (som er lommerusk for ødelagte liv), er et forsøk på å lure befolkningen til å tro at bv var verre før, så de prøver med dette å dekke over at det er myyyyyyye verre og mange tusen ganger så omfattende og aggres...sivt NÅ!
   DET skjønte til og med jeg MED EN GANG det ble snakk om oppreisning til tidligere offere.


--- Og følgende:

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Pussig hva overmenneskene ikke vet. I dag har jeg snakket med en kirurg-han sa at det er helt vanlig prosedyre å anmelde foreldre barnevernet.

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Han trodde han gjorde en god gjerning for å hjelpe foreldrene til å forhindre hjemmeulykke-altså at barnevernet var rette instans å si i fra til fordi man ser noen ganger at hjemmeulykkene gjentar seg.Da tror personalet på sykehuset,at foreldrene er så "dumme" at de må læres opp.Så kommer altså bv å redder hele familien.Så paff har jeg aldri sett en lege bli noen gang, da det begynte å sige inn hva han egentlig gjør.

   Mette Grinde:
   det er jo derfor det er så vikti og få ut te alle folk ka gale barne verne gjør mot familier og barn

   Bobbo Angel Wings Børtinghus:
   MÅTTE DETTE SIGE INN HOS ALLE!

   Håkon Hansen:
   ja jeg skal være enig med dere der pga jordmor en del andre instanser informert fra jordmor kom barnevernet å hentet min nyfødte sønn dagen etter fødsel så jeg skjønner godt hva dere mener for stemmer gjør det.

   Mette Grinde:
   tror fader aldri eg tør og få barn i gjen eg når eg høre kor gale det er
 
   Håkon Hansen:
   trur jeg på å skal si meg ganske enig der ja

   Mette Grinde:
   blir så sint på meg selv fant fader ikke ut ka barne verne var og sto før den dagen eg fikk slenkt i tryne at saken din blir sent te fylkes nemda. og alle løynene di hadde kom fram.trodde verkeli eg skulle få hjelp der

   Håkon Hansen:
   nope ikke noe hjelp å få fylkesnemda er i lomma på bv å det har dem altid vert det er ikke akkurat noe hemmelighet akkurat, jeg har godt igjennom hele runden å tapte så det sang så da er det pån igjen om ett år men oppveksten til sønnen min ... får jeg med meg igjennom 3 timer samvær 6 ganger i året. å det kaller dem barneværn nei kyss meg der det lukter værst

   Mette Grinde:
   helt sant det helt grusomt

   Håkon Hansen:
   men tru du meg jeg skal sloss til til jeg kryper under torva jeg for sønnen min skal jeg ha tilbake så enkelt er det

   Mette Grinde:
   det vill eg og men lengre tida går det mer knytte di seg te foster foreldrene å det like eg ikke helt

   Rigmor Fossdal:
   Det lukter svovel når barnevern herjer.

   Håkon Hansen:
   ja jeg vet jeg er enig med deg der

   Mette Grinde:
   eg og

   Petrine Julehase:
   jeg også

   Anja Gabriele:
   Organiser dere! Det er det dere må gjøre. Gjennom andre i samme situasjon får dere god informasjon om ulikt som er kjekt å vite. Viktig at alle som er undertrykket i det norske samfunnet organiserer seg. De plukker enkelt ned ett menneske, men en gruppe som forteller det samme, er det verre å overse!

   Håkon Hansen:
   sant nokk

   Rigmor Fossdal:
   Mette: Glem det med tilknytning. Det er noe de sier for å undertrykke foreldre, det finnes ikke et snev av sannhet i det. Sannheten er at barna er fratatt å velge. De ville velge foreldrene om de fikk anledning.


--- Og følgende:

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   lurer på hvem som er med på viplisten over barenvernsmotstandere?

   Anja Kristin Sørensen:
   Der tror jeg ikke jeg er med.... Hvordan blir jeg det da Lena?....

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Du kan jo spørre meg ;)

   Ellen Marie Halvorsen:
   Du må ikke se så svart hvit på dt Lena . de begår feil , men de gjør og mye bra:)

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Nei, Ellen. Du tar desverre feil... Den ene feilen de "begår" - er en feil for mye ...

   Rune L. Hansen:
   Og det de ikke gjør feil skal liksom forsvare eller unnskylde deres eksistens?!

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Skal visst det, Rune. Men det er som regel barnevernsarbeidere som påstår sånne ting. Man har da en viss yrkesstolthet, tror jeg...?

   Eva Mette Bodilsdatter Høie:
   Er ikke barnevernsarbeider men vet at mange barn har det ille hjemme med overgrep og omsorgssvikt. Derfor trenger vi et barnevern...hvem skal ellers hjelpe og stille opp for disse uskyldige som lever i uverdige forhold hjemme? Godt vi har v...arme og omsorgsfulle mennesker som åpner sine hjem og har masse ekstra omsorg og kjærlighet til andre enn sine egne barn, og velger å bli fosterforeldre:-)))
            jeg VET at de gode historiene finnes.... Tenk positite tanker og det positive vil gro. farlig og bare se det negative og'dyrke' disse destruktive tankene, som jeg ser blir gjort av enkelte....
            God sommer♥

   Ida Olsen:
   Jeg er både for og imot.
            Jeg har sett for mye av at der det trengs hjelp,der trekker de seg ut. Og jeg snakker om at der er det ille der.
            Der det er bagateller i forhold,,der holder de på å terroriserer de i lang,lang tid,så folk står nesten... ikke oppreist.
            Så noe burde gjøres med etaten

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Ida - vil du fortelle hva du har sett? og ja, enig med deg - som oftest "der det trengs", er de ikke... Men hvorfor - er det fordi barna der er for skadet til at noen vil ha dem eller kan det være at det egentlig ikke er så ille likevel?

            Eva......Er det noen som ikke mener det du mener?? Altså: At man skal hjelpe de som trenger det? Men tviler på at om man ikke gjør noe, så vil det gode skje...

   Marius Fynboe:
   ‎99% riktig kan være 100% feil i enkelte tilfeller..........

   Ida Olsen:
   Ille er det, men sender det på innboks til deg

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Ja, venter jeg Ida...

   MonaLisa Solheim:
   Hvor er linken til den listen?

   Ida Olsen:
   Lena, sendt deg melding for lenge siden jeg. Har du ikke fått den??

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Nei, Ida - har ikke det...FB lever sitt eget liv :)
   Monalisa: Link kommer :)

   MonaLisa Solheim:
   Fint! Takk :)

   Ellen Marie Halvorsen:
   Jobber for barnevernet lena og dt er så positvt for jenta , mor og meg:) Men feil begås . Dt gjelder for alle yrker og menesker:)

   Ida Olsen:
   Sendt kl 20-44. Ja merker det til tider at fb gjør det. Håper den kommer inn snart da

   Rune L. Hansen:
   Feil begås? Ja såvisst, i ti-tusenvis ifra det der såkalte barnevernet, med terror, trakassering, tortur og utplyndringer i strie strømmer som fast følgesvenn. I så enorme mengder at ethvert noenlunde anstendig menneske ikke på noe som helst vis kan forsvare det som pågår.

   Rigmor Fossdal:
   FEIL, feil? Det er ikke feil det de gjør. Det er overlagt. Intet annet. overlagt = velvillig , velinformert og velvitende. Hvor er spaden?

   Dung Svalland:
   Bv er som krokodiller. De tar mange liv. Hvis man ikke tror det kan bv prøve selv med sine egne barn

   Dung Svalland:
   Det må være noe steingalt med bv siden de smilte mens barnevernsbarnet sa til dem følgende: " Politiet er bare noe dritt. Bv er bare noe dritt. Bv ødelegger familien. Jeg kan bo på hotell og få en masse penger. De fosterforeldrene gjør ikke noe ...."

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Ellen: Er det du som jobber for barnevernet? Kondolerer, det var skikkelig trist å høre! For du er jo så søt som bare det...Desverre vet vi jo hva barnvernsansatte er opplært til å gjøre, så det var skikkelig trist. *deppedag* Ja, du får s...ende mor og jenta til meg, når de begynner å bli "umuilige" i bvs øyne, da - håper du gjør det! Vi trenger hverandre...for makan til terrorisme skal man lete lenge etter. Man kan forstå at man torturerer fiender i krig og sånn. Men egne landsmenn som ikke gjør en flue fortred - den er helt på tryne!

            Tviler forresten på at om det hadde begåtts så mange feil i eiendomsetaten, at den hadde bestått i dag. Eller i fattighuset - nei, vent litt - der var det jo så mange feil at den ble lagt ned...

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Forresten Ellen, jeg er bare nyskjerrig: Hvordan er det å ta barna fra barndomsvennene dine? Eller er det kanskje derfor bvansatte som regel har oppdrag andre steder en hjemstedene sine?

   Rigmor Fossdal:
   Den bv.ansatte over der har selv svart, sitat: "jeg jobber FOR barnevernet."

   Ann Gulborg Skaug Findahl:
   Det er krasse ord du bruker. Er selv kritisk til barnevernet men synes at saklig kritikk er det beste. Reagerer på ord som terror, trakassering, tortur og utplyndring. Terror er å sette andre mennesker helse og liv i fare ved å uføre visse ...voldelige handlinger, trakassering er å verbalt gå til angrep på et annet menneske gjentatte ganger, tortur er gjentatte voldelige handlinger for å oppnå medvilje/tilståelse og utplyndring er å stjele andre menneskers besittelser og eiendom. Alt dette er handlinger som straffes med Straffelovens strengeste straffeutmåling. Mener du for alvor å kunne føre bevis for at dette har foregått i regi av Barnevernet i Norge?

   Rune L. Hansen:
   Definisjonene til Ann Gulborg Skaug Findahl herover er ikke fullgode og presise, men hva hun sikter til iøvrig dog tydelig. Det er en overdådighet av uhyre alvorlige kriminelle straffbare (i henhold til norske Straffeloven) ugjerninger som ...i lang tid i Norge har vært og enda er alminnelig praksis i offentlige kommunale barnevern-tjenester. At det har vært med-skyldige jevnt over i rettsvesenet og endog i politi-etaten og andre etater og ledd vil ikke si at deres straffe-ansvar har utgått på dato. Det er bra at Findahl reagerer på slike ord og deres innhold. Det er veldig veldig mange her til lands som solid kan bevise at dette og slikt har pågått og enda i overdådighet pågår. Folk i Norge bevisstgjøres og opplyses til tross for terror-regimet, og har blitt stadig lettere med kommunikasjon, dokumentasjon, opplysning og informasjon, mest av alt takket være Internettet. De mange begrensningene av forskjellig slag som sånn sett tidligere har vært i og med dagspressen og bøker etc. er gledeligvis et forbikommet hinder. Det er meget alvor det forhold at det nu særlig også i overdådighet kan føres solid med beviser, dokumentasjon og vitner i så måte. Jeg tillot meg nu å være frempå med å få sagt dette da jeg så spørsmålet, og mange andre vil sikkert nok også fortelle både det samme og mere til.

   Lena Synnøve Huskeberta Olsen:
   Ann: Ja, jeg har mer bevis enn jeg noen sinne trenger og egentlig ønsker å ha ... Bli med meg på en liten reise, så kan du få det også... Har du tid og anledning, kan du gjerne bli med i morgen til en familie som har opplev dette flere ganger. Eller du kan møte meg...eller titte på you tube filmen min og mange andres...eller lese dokumenter... Ja, hva du enn ønsker :)

---
*****

--30--
-- Dagboks-notater, fredag 30. juli 2010, Vinberget:

   Her ute tåke og noe regn og 13 pluss-grader Celsius klokken 07 i dag. Omtrent likeledes hele dagen. Tre pinnsvin her utenfor i kveld, to mellom-store og et stort. Nokså tamme har de trivlig og artig blitt efter hvert.
---
   Jeg telefonerte Lensmannskontoret i Vindafjord i dag omkring 12-tiden og fikk høre at forkynnelsen som kom fra dommeren i går ble betegnet som en såkalt Oppmøte-forkynnelse til igår klokken 14 og at i og med at jeg ikke var der ved Lensmannskontoret klokken 14 så ble forkynnelsen fra dommeren som de hadde mottatt pr. fax sendt i retur. Underlig, sa jeg, og fikk beskjed om å ta kontakt med Haugaland tingrett for å få de til å sende den på nytt til Lensmannskontoret. Hvilket jeg gjorde, og de sender den dithen igjen hvor jeg må komme for å få den forkynt før senest klokken 14 mandag. En underlig måte å gjøre det på og slik har det ikke vært tidligere i dette saks-komplekset.
   Jeg undret noe i rettsmøtet onsdag over at dommeren virket så bestemt på at jeg dagen efter klokken 14 måtte møte ved Lensmannskontoret for å forkynnes hans avgjørelse, og undres fortsatt over en slik lite fleksibel måte å gjøre det på. Det til tross for at jeg gjorde oppmerksom på at jeg på grunn av trakasseringen i saks-komplekset knapt har bensin eller penger til å komme meg til nær-butikken.
   Jeg henviser iøvrig til lyd-opptaket av hele rettsmøtet ( ekstern ).
---
   Smakebit fra enda en link og tråd fra Internettets Facebook:

Angående utgangspunkt - barnevern-tjenestene og Sivilombudsmannen /
Sivilombudsmannens årsmelding behandles i Stortinget - Sivilombudsmannen
www.sivilombudsmannen.no
Sivilombudsmannens årsmelding behandles i Stortinget onsdag 2. junimellom kl. 12.00 og 13.00. Du kan følge behandlingen i Stortingets nett-tv.

   Rune L. Hansen:
   Vær ikke naive!
   Absolutt ingenting med hva som har med de norske såkalte barnevern-tjenester og deres saker samt fylkesnemnda etc. har noe som helst med lov og rett å gjøre, annet enn efter forgodtbefinnende med misbruk av under-ordnede lov-paragrafer.

   Rune L. Hansen:
   ‎- og i propagandaen, innpakket i penger og svada.

   Irene Hov:
   Enig med deg Rune. Men vi kan ikke slutte å kjempe for et bedre og mer rettferdig samfunn. Jeg tror internett sprer denne informasjonen og når så mange - at myndighetene blir tvunget til å stanse det. Arild Holta sin cause har 30 000 medlemmer. Det er nok til å starte et politisk parti. Det er nå det er viktig ikke å resignerer.
   Men det er et j.. svineri!

   Rune L. Hansen:
   Ja. Og ta realitetene til efterretning. Sivilombudsmannen er bortimot ubrukelig til noe som helst, endog i henhold til de regler Sivilombudsmannen arbeider efter. Disse reglene finner en blandt annet på Sivilombudsmannens Internett-side. Og det er hva angjelder Sivilombudsmannen. Hva angår Arbeiderparti-ideologien sitt terror-regime og dets aspekter og nøkkelpersoner så forbryter disse seg overdådig, tilsiktet og nokså konsekvent på kryss og tvers mot lov-bestemmelsene i de overordnede lover, dvs. Straffeloven, Menneskerettsloven og Grunnloven. Og det er en vesentlig realitet og mitt poeng. Det er den vesentlighet vi må ta til efterretning. Ikke minst hva angår såkalte barnevernsaker og såkalte barnefordelingssaker! Med uhyre kidnappinger og fangehold av barn, terror, trakassering og tortur overfor både barna og foreldre, etc.
   En majoritet i dagens norske rettsvesen, samt i fylkesnemndene og nøkkel-personer i påtalemyndigheten, i politiet, i NAV, i Helsetilsynet, med mere, er direkte involvert og delaktig i terror-regimets uhyre alvorlige kriminelle ugjerninger. Antagligvis også Familie- og likestillings-departementet, Justis-departementet, med mere.
   Og hvordan skal vi så takle dette?
   Vi må selvfølgelig blandt annet politi-anmelde det som skal politi-anmeldes, stevne for retten, etc., i den grad vi har styrke til det, etc.
   Men forhåpninger i så måte der hvor vi jo egentlig burde kunne forvente hjelp, uten at nødvendig annet skjer er nokså fånyttes. Dog jo tilretteleggende.
   Men også annet, annet helt nødvendig, må tilrettelegges.
   Uten vil den kriminelle galskapen fortsette og fortsette!
   Naivitet kommer vi knapt noen eller ingen vei med. Det må opplysning, bevisstgjøring og nødvendige endringer til!

   Irene Hov:
   Helt enig Rune. Opplysning, bevisstgjøring og nødvendig endring. I den rekkefølgen. Den eksplosjonen det var vært av grupper, stiftlse, foreninger, organisasjoner, causes osv, for å avskaffe dagens praksis, på ulike nettsamfunn som FB, Twitter osv. Pc har blitt allemannseie på noe få år. Blogger og nettsamfunn popper opp. Folk skriver usensurert om egne opplevelser. Pressen er styrt, den 4, statsmakt finnes ikke lenger. Men det finnes en 5. statsmakt. Internet. Forvaltningen ligger 20 år tilbake i tid, korrupsjon over en lav sko i form av kameraderi og vennetjenester. De gidder ikke legge skjul på det engang. Det er en ukultur som ikke bare er et råttent eple, men en hel råtten eplekasse!
   Folk får øynene opp for hva som skjer! Det vil fortsette grove overgrep i barnevernet fordi den som blir rammet ikke visste at det ville bli løgner, bakvaskelse, brudd på taushetsplikten, fratatt barna i en partisk "domstol" osv før det er for sent!
   Når folk etterhvert VET hva som skjer - så samarbeider vi ikke med bv lenger!
   De kan ikke ta deg hvis du ikke sier et ord. Så enkelt er det. Så må man aldri ta kontakt med de for "hjelp". Alvheims ti bud i kontakt med barnevernet:
http://www.facebook.com/profile.php?id=784172898&v=app_2309869772#!/profile.php?id=784172898&v=wall&story_fbid=131027076926072&ref=share
   Nå er blogger med på konkurransen "fritt ord prisen" sammen med øvrig media.
   De tvinger seg frem en endring, det er bare et tidsspørsmål. 

   Irene Hov:
   Alle som har klaget til Fylkesmannen uten at de får medhold, kan be om å få alle dok utlevert og bare sende videre til Sivilombudsmannen. Om alle gjør det MÅ de ta saken opp på generell basis av eget initiativ og granske det. Det var omtrent ingen saker om barnevern! Noe få bare - fordi INGEN forteller deg at dette er en mulighet!
   Dette er Stortingets ombudsmann for folk mot forvaltningen, hvem informerer Sivilombudsmannen om hva som egentlig skjer hvis ikke vi som har opplevd maktovergrep og krenkelser sier i fra?
   En annen glemt instans er Datatilsynet. Måten bv bryter taushetsplikten og sprer informasjon om deg som du ikke har hatt mulighet å forsvare deg mot strider mot Personopplysningsloven.
   Man må bruke alle mulige kanaler for å spre informasjon.
Likestillings og diskrimineringsombudet, Pasient og helse ombudet.
 
   Rune L. Hansen:
   De kan ikke ta deg hvis du ikke sier et ord, sier du. Det er feil. De kan ta hvem som helst for hva som helst eller ingenting som helst. (De har til og med fantasi til å dikte opp absolutt hva som helst, mildt sagt. Og kriminell makt til å gjøre bortimot absolutt hva som helst.) Og å protestere eller anke eller hva som helst nytter bortimot aldri.
   Du er naiv og undervurderer terror-regimet om du tror noe annet.
   Men hvem tror vel ikke enda helst noe annet?
   Du forskrekkes grundig nu, men du har enda uhyre forskrekkelig mere forskrekkelig igjen å forskrekkes over!
   Undersøk, eller vent og se!

   Irene Hov:
   Takk jeg har fått så hatten passer og er ikke ferdig enda. Som en privat psykiater jeg oppsøkte pga bv's "barnesakkyndig utredning" som ga meg en rekke diagnose basert på gjettelek og ble utredet sett gjennom denne rapporten og tilbakeviste alle deres påstander, han sa hvis bare halvparten av det jeg fortalte var tilfelle - så var det så utenfor fatte evne at det grenset opp mot X-Files.
   Om det så tar resten av livet så skal de ansvarlige stå til ansvar!

   Rune L. Hansen:
   De kan få deg satt i fengsel for absolutt ingenting for så lenge som de ønsker, eller deg og barna i "psykiatrisk" behandling for så lenge de ønsker på hvilket som helst vis de ønsker, utplyndre, ruinere, frata bortimot enhver livets mest elementære felles-menneskelige verdier, vern og rettigheter, frata livets rett, - kort sagt: Bortimot absolutt hva som helst. Hvis de ønsker det. Fordi de har den den 3-årige sosionom-utdannelsen til Kari Killen, som i og under terror-regimet, det vil si i hele Norges land (og tildels enda videre) berettiger til at de kan være utøvende psykiatere, dommere, lærere, far og mor, bøddel, inkvisisjon, terrorist, politi-sjef, troverdig vitne, forfatter av rang, osv. osv. Smart utdannelse for den som ikke har mot-forestillinger med hensyn til det kriminelle og perverse!
   Og de tror seg vel enda til langt opp i høyt på strå å slippe unna med det.

---
   Det er mange måter å drepe på.
---
*****

--31--
-- Dagboks-notater, lørdag 31. juli 2010, Vinberget:

   Tåke og fuktig og noe regn her ute i hele natt og i dag tidlig og omtrent 11 pluss-grader Celsius. Mere regn omkring 15- 16-tiden og videre med mye regn.
---
   Nordsjø-dykkernes advokat
Marius Reikerås skrev forleden dag et kortfattet "Åpent brev til statsmaktene vedrørende Norges forhold til Den europeiske menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg" ( ekstern ). Adressert til Justisdepartementet ved statsråd Knut Storberget, med kopi til Justiskomiteen.
   Brevet viktig i Norges-historisk sammenheng. Det omhandler Norges forhold til Den europeiske menneskerettsdomstolen i Strasbourg, og brevet har et to-sidig formål:
   For det første, er brevet et direkte "varsel til norske myndigheter om et økende fokus på den grove offentlige urett som rammer stadig flere nordmenn".
   For det andre, bees om "et svar på hvordan Norge forholder seg til menneskerettighetene i saker som er klaget inn for menneskerettsdomstolen i Strasbourg".
   Dette brevet nevner, omtaler og henviser jeg til her fordi brevet er et interessant tidens tegn, på mangt og meget som i disse dager er i ferd med å skje for å få stoppet Arbeiderparti-ideologiens terror-regime. Og da ikke minst dets mest uhyrlige, sentrale terror- og likviderings-enheter, de kommunale såkalte barnevern-tjenester.
---
   "Du kan bortføre egne barn uten å bli straffet", skriver journalist Siril K. Herset i norske avisen Dagbladet lørdag 10.07. 2010 i en overskrift.
   http://www.dagbladet.no/a/12492177/
   En idiotisk tåpelig artikkel hvor viktige vesentligheter av Arbeiderparti-ideologiens terror-regime blir forsøkt skjult.
   Dagbladet skriver her blandt annet, at: 
"Dette er barnebortføring:
• Et barn tas ut av landet i strid med foreldreansvaret til gjenværende forelder. Det regnes også som en barnebortføring å nekte å returnere barnet etter lovlig samvær / ferieopphold utenlands.
• En barneborføring kan også være når foreldre eller andre slektninger bortfører barnet fra barnevernet.
• Hvis barnet bortføres av en fremmed regnes det ikke som en barneborføring, men som en kidnapping.
• Barneborføring straffes med fengsel i opp til tre år. Men politiet etterforsker og straffeforfølger ikke barnebortføring på eget initiativ. Den forelderen som er igjen må selv anmelde bortfører.
• Foreldre med hovedomsorg eller delomsorg for barnet, straffes ikke for en barnebortføring."

   Hva eller hvem er det som får Dagbladet eller vedkommende i Dagbladet til å skrive slikt noe tøv?
   Det sies etsteds i artikkelen at: "Barnebortføring er ulovlig ifølge straffeloven § 216. Den som bortfører barn kan fengsles i inntil tre år. Men dette gjelder kun dersom den forelderen som bortfører er en såkalt samværsforelder; en «helgemamma» eller «helgepappa». / - Dersom foreldrene bor sammen når bortføringen skjer, eller foreldrene har avtalt delt bosted, er bortføringen heller ikke straffbar, opplyser Wenche L. Kverneland, avdelingsdirektør for sivilavdelingen i Justisdepartementet. Slike barnebortføringer kan ikke straffes ifølge Straffeloven."
   Justis-departementet altså? Iallfall ikke Straffeloven, som det blir sagt i artikkelen!
   Blandt mere flås og vås som blir sagt i artikkelen: "Barneloven og Opplæringsloven skal beskytte alle barn som bortføres, også dersom de bortføres av sin hovedforsørger. Men disse lovene er ikke en del av Straffeloven og gir dermed ikke mulighet til å fengsle den som bortfører. / Opplæringsloven gir muligheter til å bøtlegge foreldre som holder barna borte fra skolegang. Brudd på Barneloven kan føre til at forelder mister omsorgen for barna. / Men dette trenger ikke å ha noe å si for bortføreren hvis vedkommende allerede har kommet seg ut av Norge med barnet."

   Videre blir det i artikkelen sagt at "Redd Barna ber om at Justisministeren ser på hvordan vi kan styrke vårt lovverk for å bedre barns rettsvern i disse sakene, sier Marianne Borgen, leder av Redd Barnas Norges-program. / I utgangspunktet har barn rett til kontakt med begge foreldrene. Når denne retten fratas barnet, må barnets rettsvern styrkes, mener Borgen. / - Hva som er til barns beste kommer ofte ikke ordentlig fram i disse sakene fordi konflikten mellom foreldre blir for stor. Barna kommer i klemme mellom de voksnes valg, sier Borgen."
   Og: "- Skandaløst. / Kjell Schevik, leder av Bortført.no, foreningen for foreldre med bortførte barn, synes det er skandaløst at regelverket for bortføring av barn ikke er bedre per i dag. / - Det er et uttrykk for den likegyldigheten som myndighetene har når det gjelder bortførte barn. Vi har gjentatte ganger kontaktet Justisdepartementet og påpekt nettopp dette i tillegg til andre systemfeil, uten at de har villet gjøre noe med det, sier Schevik. / Han mener det er åpenbart at færre ville bortført barn dersom det var straffbart i alle tilfeller."
   Og: "Skal straffes strengere. / I den nye Straffeloven, som er forventet å tre i kraft i 2013, er straffen for «grov omsorgsunndragelse» skjerpet fra tre til seks år. Det er ikke avgjort om denne kommer til å gjelde kun de foreldre som per i dag kan gis fengselsstraff for bortføring, eller om også alle de andre foreldrene som bortfører vil kunne få straff. / Justisminister Knut Storberget hadde ikke anledning til å kommentere denne saken i går."


   Terror-regimet forsøker også på dette viset gjennom Dagbladet å lyge bort og å bortforklare sin kriminelle virksomhet, og å spre forvirring og usannheter.
   Ved å henvise til noe som ikke hverken står i Straffeloven eller annet gjeldende lovverk.
   For å forsøke å bortforklare forbrytelser mot både Straffeloven, Menneskerettsloven og annet gjeldende i norsk lovverk.
   Det synes som de tar det for gitt at Norges befolkning hverken kan lese eller tenke!
---
*****

<---- forrige måned ( eksternt ) ----> neste månedeksternt ) ---- 

<---- saker–index.html  ( intern )   <---- Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

 ---- dato denne side / måned:  
---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16.17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. ---- 
----- 
-----  Øverst denne side
---
--- qqq