----- Denne side:  db200801.html    

<---- forrige måned ( internteksternt ) ----> neste måned ( internteksternt ) ---- 

<---- saker–index.html  ( intern )   <---- Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )  

---- dato denne side / måned:  

---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16.

17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. ---- 

----- 

--- Januar 2008 - Dagboks-notater, rlh, Vinberget, Vikebygd, Vindafjord: 

--- 

***** 

--01-- 

-- Tirsdag 01.01. 2008 – 1. nyttårdag:

De kom hjem klokken 0.45 i natt. Trude og Gudmund. Per kjørte de. 

Noe som helst symbolsk eller dypere i dette? 

--- 

Jeg har mye jeg ønsker å skrive om i tiden fremefter, også på hunwww.net ( ekstern ) på Internettet. 

Blandt annet om Alfred Vogel og hans arbeider. 

Men mest av alt om disse tingene som jeg nødvendigvis også bør og må skrive om i den situasjon vi leit nok befinner oss i. Og om nød kontra trivsel, og om erkjennelsens proletariat, etc.

Det er særdeles mangt og meget som er galt og som blir forsøkt fremstilt som noe godt og bra under Arbeiderparti-ideologiens terror, både i Norge og mange andre steder i verden. Som det også ble sagt innledningsvis i filmen ifra Krakow under Hitler-krigen vi så her forleden. Det er tross alt mange som får et og annet sagt når de våger seg bort ifra – eller tvinges bort ifra – likegyldigheten, hykleriet og frykten!

Mangt og mye er forsøkt vendt til det motsatte av rett og riktig og naturlig. Det er for eksempel ikke lenge siden en mann som Stalin i Russland med sine masse-myrderier, interneringer og deportasjoner ble nokså lovprist av Arbeiderparti-ideologiens representanter! For bare å nevne mikroskopisk bitte litt! Men meget så alvorlig nok!

Mange ser bedre uretten og galskapen i fortid enn i nutid. Og andre steder enn egne steder.

Det trenger dog ikke å være slik.

At mennesker her til lands faktisk sender barna sine til offentlig godkjente eller opprettede barnehager og skoler, er også egentlig meget så alvorlig nok! Mennesker som egentlig gjør slikt noe burde vel heller ha blitt undersøkt av såkalt Barnevern-tjeneste og dens allianse, eller Gestapo og SS, eller FBI, - hvis en først skulle ha hatt slikt noe! Om enn det så er nød, frykt, fiksering eller likegyldighet som får de til det. Eller kanskje også nettopp derfor.

Jeg ble på min lange reise i 2005 ved noen anledning glad for å se den selvfølgelige og naturlige stoltheten alminnelige grekere hadde for sin nødvendige militære styrke. Men mange mennesker aksepterer og går inn for hva som helst, - også uten å makte eller ønske motmæle. Forleden så vi her hjemme filmen «Letters from Iwo Jima», regi Clint Eastwood, 2006. En i og for seg ikke særlig betydningsfull film, men ganske så overfladisk og skildrende og gjenspeilende av seg – faktiske realiteter, umenneskelig virkelighets-fjernhet. Om militære soldater ifra Japan under tyrannen og keiseren Hirohito, under 2. verdenskrig – som forsvarer keiser-riket Japan, tilsynelatende imot USA. Og som trodde det hadde noe med ære og stolthet og menneskelighet å gjøre.

Egentlig det kan det og må det også sies så enkelt: At et styre eller noen som tvinger noen til militær deltagelse fraskriver seg dermed sin med-menneskelighet og menneskelig. Og slikt noe bør aldri skje, - og er egentlig ganske så alvorlig kriminelt.

Hva enten et menneske kriger eller arbeider under Arbeiderparti-ideologien, Stalin, Hitler eller Hirohito eller Mao eller Tsjaosjesko eller Bresjnev eller Potin eller Pol Pot, osv., - så blir ikke galskap og urett rett eller riktig!

Jeg kommer forhåpentligvis også til å skrive endel om den nu så forferdelig triste og makabre situasjonen for lov og rett i Norge. En situasjon som mere og mere har forverret seg, til tross for rovdrift og formue ifra den svarte oljen til stor-industrialiseringen og ødeleggelsen av verden. Endog velferd og lov og rett ble til sin motsats!

Frem for de næringsrike ord! Frem for Ordet!

Frem for poesi og virkelighet!

Frem for virkeligheten i virkeligheten!

---

***** 

--02-- 

-- Onsdag 02.01. 2008:

Den nye Internett-siden min – ekte-kristendom – ( intern - ekstern ) går det i sin spede begynnelse bra med. Og det har vært endel intensiv jobbing i den siste tid for å få det til så langt. All saks-dokumentasjonen i den saken vi så ufrivillig er involvert i er lagt ut der på Internettet. Med unntak av lyd-opptakene, som jeg nok heller må laste inn på ftp. Greit nok. Fikk de ikke lastet inn på vanlig måte sammen med resten av saks-dokumentasjonen, - jeg forsøkte, ubetenksomt og dumt nok, og bare brudd-stykker av de kom frem. Og da er det bare de viktigste lyd-opptakene jeg her nu snakker om. Resten av lyd-opptakene, de mere personlige – relatert til meg og Trude – kommer inn i en egen bi-avdeling i Saks-dokumentasjonen, og er sånn sett også både for mange og tunge til nu enda direkte å offentliggjøres i Internettet.

---

Jeg har skrevet en del om den såkalte trass-alderen, og også om det at det er så alminnelig at mennesker egentlig ikke tenker selv, - men lar likegyldighet, frykt og omgivelsene «tenke» (i gåseøyne) for seg.

En interessant bok som blandt annet handler endel om dette samme og om mye annet jeg har vært og er særlig opptatt av, er boken «Kunsten å leve i dag – Hvorledes livet får mening og innhold», som utkom i Stavanger i 1945, på Stabenfeldt Forlag, med flere interessante medarbeidere og bidragsytere – og tematiske aspekter, - og blandt annet også mange gullkorn og gullklumper.

Mangt i denne boken er såpass viktig og interessant at boken med fordel bør kunne utkomme igjen.

Svenske forfatteren Sven Stolpe, som iøvrig har skrevet mangt av interesse, er også bidragsyter i boken, og skriver blandt annet et sted (s. 48 – 49) følgende:


«De fleste mennesker er blitt slik som de er, mens de i stedet meget godt selv kunne ha skapt seg til noe helt annet. De driver (med opinionstrykket eller for mytepropagandaens påvirkninger), de går ikke sin egen vei. De lar seg preges av det åndelige miljø de tilfeldigvis er kommet inn i, de velger ikke besluttsomt sitt eget miljø. De tar farge av sine omgivelser, de preger dem ikke. De skapes av en rekke utenforstående faktorer i stedet for målbevisst å bygge opp seg selv etter en modell som de etter nøye studium har oppdaget er holdbar og gedigen. Slike mennesker blir hengende i tanke-rutine, mangler evne til å bedømme sin egen bundethet, taler med andres tunger, stivner i åndløshet og maskinmessighet, og vokser ikke.»

---

***** 


--03-- 

-- Torsdag 03.01. 2008:


Den kommunale musikk-skolen begynte igjen i dag for vårt vedkommende Dermed kjørte jeg, Stauda og Alfredo til Skjold. Og efterpå til Haugesund hvor vi handlet dagligvarer og gjorde noen ærender. Vi kjørte på hjemveien innom Holgeir og Irene som jeg i forbifarten fikk levert Data-DVD med julehilsen. Jeg rakk så vidt å få sett beibien, Rasmus, som så fin og frisk ut. Det var artig å få sett ham , men han var så opptatt med å få pupp at han ikke gav seg anledning til stort annet, så jeg fikk ikke snakket noe med ham.

Holgeir ble noe forskrekket da han fikk høre at vi har kjøpt en favne ved. Vi som egentlig har så mye ved selv.

---

Det ankom en brev-konvolutt til meg i dag ifra Fylkesmannen i Rogaland, med en kopi av en brev-forkynnelse til Trude. Om vedtak om innvilget sepersasjon for skilsmisse.

---

***** 

--04-- 

-- Fredag 04.01. 2008:

Omtrent 3 pluss-grader Celsius her ute i natt. Siden sist har det også vært 2, 9 minus-grader her ute om natten – og om dagen på det varmeste bare 7, 6 pluss-grader.

---

Jeg spurte i dag tidlig Trude om det er lenge siden hun mottok brevet ifra Fylkesmannen, som jeg i postkassen vår i går fikk en kopi av. Hun ville ikke svare på det, og sa det var hennes brev.

Jeg sa videre til henne at det vel er noe betenkelig at hun ikke fortalte meg når og at brevet ankom henne. Hun sa: - Hva er det som er så betenkelig og rart med det da?! Jeg tror ikke du skjønner!

Jeg sa: - Javel. Men det forteller vel litt om deg og din måte å gjøre tingene på?

Hun sa: - Du spør meg om slikt når jeg nettopp har våknet, og når jeg hoster. Jeg fikk brevet den 29. desember. Hørte du at jeg sa det nu? Skal du skrive opp det i dagboken din også? Og hele brevet?

Jeg sa: - Javel.

Og jeg sa, at brevet har ikke særlig med saken og min interesse og mitt fokus å gjøre, - og at det er andre som tar seg av den siden av saken, forhåpentligvis rett og riktig. Jeg trenger ikke bry meg særlig med det. Det går forhåpentligvis av seg selv.

Jeg spurte henne litt senere: - Hva har du tenkt å gjøre med brevet ifra Fylkesmannen da?

Hun sa: - Du får se. Det kan du bare skrive i Dagboken din.

Jeg sa: - Ja vel.

Efterpå sa hun: - Du leter bare efter feil hos meg, som du kan skrive opp.

Jeg sa: - Tvert om.

Hun sa: - Det er ikke tvert om det nei. Det er det du gjør.

Og så sa hun efter en stund: - Du trenger ikke å vite hva jeg skal gjøre med brevet i det hele tatt du. Eller hva jeg tenker om det.

Jeg sa: - Nei, du syns vel ikke det?

Hun sa: - Skal du skrive opp det også du.

---

Jeg ber henne forsøke å ikke se på meg som en fiende. Jeg er det minst av alle.

---

Det blåser meget og mere og mere her ute i dag, og utover kvelden! Vi har ikke opplevd maken her.

Og her hos oss er det egentlig nokså lunt av seg.

Ifra klokken ca. 23.10 kommer og går strømmen i ett sett.

Gudmund har enda ikke kommet hjem. Trude telefonerte efter ham i kveld, som vanlig. Hun fikk snakket noen ord med ham. Han var i Haugesund noe sted, - vi vet ikke hvor. Hvilket også har blitt nokså vanlig. Han har blitt en slags upålitelig og fremmed snylter og dårlig innflytelse på oss her hjemme. (Særlig takket være Ingeborg Nyland og Balder.) For å si det som det ganske enkelt er. Jeg tror ikke minst han selv i noe monn kjenner det slik også. Han går definitivt og klart og tydelig den villveien Balder ble ledet inn på av særlig Berit Molbosæter og Ingeborg Nyland – og av sin mor. Den villfarne sønn sin vei. Dette er noe jeg først nu ser meg nødt til å erkjenne. Noe jeg har avventet i det lengste for Gudmund sitt vedkommende.

---

***** 

--05-- 


-- Lørdag 05.01. 2008:
 
Storm. Det merkes godt også her.

---

Gudmund kom ikke hjem i går, og ikke i dag heller.

---

***** 


--06-- 

-- Søndag 06.01. 2008:

Mildere ute nu, og nesten ikke vind. Mildt og litt fuktig i atmosfæren.

Stormen har nok hærjer mye rundt omkring. Også endel her. To takplater blåst ned ifra låve-taket. Skal se om jeg får til en provesorisk reperasjon i morgen, så ikke hele fjøs-bygningen blir ødelagt.

---

***** 

--07-- 

-- Mandag 07.01. 2008:

Gudmund har vært borte vekke siden fredag morgen.

Men han kom hjem i kveld. Sa han hadde vært hos Pål siden i går.

--- 

Trude har blitt litt ivrig på å spille sjakk med ungene i de siste ukene.

I sjakk er kongen og dronningen viktige brikker. Hvis Arbeiderparti-ideologien får det som den vil så vil den vel også endre navnet på disse to brikkene, i den falske «likestillingens» navn.

---

Jeg reparerte provesorisk hullet i låvetaket i dag. Hullet bortimot 2 x 1 meter. Bandt fast med tau en stålplate over.

---

Kontakte forsikrings-selskapet? Jeg vet sannelig ikke. De kanskje kan mislike det, at noen kanskje vil ha noe ifra de. Jeg har opplevd og erfart det før. I Skaun. I forbindelse med en pipe-brann.

--- 

***** 

--08-- 

-- Tirsdag 08.01. 2008:

Vind i dag igjen, bortimot storm igjen utover dagen og kvelden.

--- 

Jeg kom i tanker noe her forleden, som jeg tidligere ikke har tenkt særlig på. Og som jeg sa til Trude: - Takknemmelighet, som er en fin og edel ting, kan jeg på det nærmeste ikke huske at du noensinne har gitt uttrykk for eller vist – heller ikke overfor meg. Mye heller tvert om.

---

***** 

--09-- 

-- Onsdag 09.01. 2008:

Roligere i været igjen.

--- 

Den dårlige innblandingen ifra farmor og mormor nødvendiggjør at jeg også nu fremover skriver mere og mere om de.

Knapt noe som helst godt og bra med meg eller ved meg er blitt til takket være min mor eller far eller min oppvekst. Heller ikke det at jeg i det heletatt overlevde. Snarere tvert om. Det er blitt til til tross for de, og absolutt ikke på grunn av de. Dette vet også Balder, og Idun.

Noe tilsvarende og lignende gjelder også for mormor og Trude.

Farmor og mormor sin frekkhet nu er uhyre stor!

Svik, falskhet og løgn og egoisme har i alle år vært deres varemerke. Som så alminnelig er i vårt land i disse tider.

Det har likevel syntes som om de har forbedret seg og modnet endel efter hvert, særlig mere merkbart i de siste ti års tid. Antagligvis mest av alt takket være meg, min høye moral, vennlighet, saklighet, ærlighet, etc. Og også det at de – som alle andre – har sett og opplevd de gode fruktene av vår måte å gjøre tingene på. Meget sjeldent gode frukter i glede og trivsel og ærlighet, - som knapt noen i nærhet eller kontakt med oss ikke har lagt merke til og sagt meget mye godt om.

Noe har de modnet og forbedret, - men mye har også manglet. Hvor mye blir det nu enda lettere å se og å forstå.

Frekkhetens og dumhetens «nådegaver» tviholder de på! Og sin mangel på ære.

---

Jeg naturligvis både vet og skjønner hvorfor Balder er så sint på meg. Det regner jeg med at de som har fulgt med i disse dagboks-notatene også vet.

Det kan jo likevel enkelt nok sies her nu: Fordi det likevel ikke gikk slik som Ingeborg Nyland og Per Snabel og flere til sa til ham at det kom til å gå! Og lurte ham til å tro på.

Noe lignende gjør seg blandt annet også i et viss monn gjeldende når det gjelder Trude og Per Snabel og Ødegård og for eksempel Ludvig Nessa.

Særdeles mange her til lands i denne tid kneler og kryper, ifra sin underbevissthet, for den umenneskelige og idiotiske Arbeiderparti-ideologien sin impregnerte tidsånd! Den impregnerer tilværelsens vegger for de både på innsiden og på utsiden!

---

Jeg har sagt det før: Bare lidelsens proletariat er større enn erkjennelsens proletariat.

Et annet aspekt ved dette er, at hvis mennesker som Ludvig Nessa og flere til på ekte hadde hatt noenlunde bra kunnskaper i historie, litteratur og geografi, så ville de aldri ha snakket så dumt og kunnskaps-løst slik som de nu gjør. De har et sett med særdeles så overfladiske og innskrenkede kunnskaper og erfaringer – som er bortimot så fullstendig manipulert av rammene som det er i.

Et annet aspekt er jo også den så mektig store Glemmeboken, som Arbeiderparti-ideologien er så uhyggelig glad i! Den handler dessverre også veldig mye om svik, likegyldighet, uansvarlighet, hensynsløshet, løgn, egoisme, osv.

---

***** 

--10-- 

-- Torsdag 10.01. 2008:

Jeg skrev ferdig og avsendte med posten brevet til Fylkesmannen i Rogaland i dag. ( eksternt ). Et brev angående hva damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune har gjort og gjør av ugjerninger overfor vår familie. 

---

Gudmund hadde med seg en bærbar pc hjem forleden dag. En nokså ny en. Sa han hadde fått låne den fremover, ifra en i Haugesund som hadde fått en ny bærbar pc i julegave.

---

Vi drar ikke særlig mere, det siste års tid eller mere, på møter og slikt noe, i Hageselskapet, Nyttevekstforening, etc. Slikt noe også for det meste nu ned-prioritert.

Alle disse ned-prioriteringene og arbeidet med å forholde meg til trakasseringen ifra damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune går naturligvis meget mye ut over barna og den tid vi har til rådighet sammen, og deres hjemmeskole og muligheter for å få alt det beste hva jeg syns de trenger.

---

***** 

--11-- 

-- Fredag 11.01. 2008:


Omkring 7, 4 pluss-grader Celsius og fuktig i luften her ute i natt. 

Mye fukt og væte i luften også i dag. 

---

De fleste av oss har for det meste vært inne i dag. Sjeldent forekommende til å være oss.

---

En henge-sypress plantet i nokså fuktig jord for et par års tid siden blåste overende i stormen nu. Tror nok jeg skal klare å redde den enda, og flytte den til et annet og bedre sted. Det er veldig lite av alt det mye jeg har utplantet her hjemme som ikke har klart seg eller som er mislykket. Hvilket også logg-boken min for utplantingene her viser.

Jeg har for en stor del loggbok-ført det meste av det viktigste arbeidet mitt mens vi har bodd her hvor vi nu bor. Hvilket er arbeidet med landskapet her – og jorden og beplantningene. Denne logg-boken er nokså flittig ført og er nokså omfangsrik og utgjør enslags bok, som utgjør en noe stor data-fil i det digitale formatet den befinner seg.

---

Folk i Norge i dag er hjernevasket med at rettferdighet har med en slags forkvaklet like-stilling av kjønnene å gjøre, som går ut på at det ikke er noen som helst forskjell på de to kjønnene nærsagt, i åndelig og fysisk forstand, - nærsagt bortsett fra på det seksuelle området.

---

Utakknemmelighet ifra hennes side, ja, - og misunnelse. Og nu altså også et utrolig enormt hovmod.

--- 

***** 

--12-- 

-- Lørdag 12.01. 2008:

Kaldere. Temperaturen her ut i dag omkring 3 pluss-grader Celsius. Temperaturen her ute har siden sist på det laveste vært omkring 2, 7 pluss-grader. Maks-temperaturen 9, 5 pluss-grader.

---

Vi fant en brev-konvolutt post-stemplet 09.01. 2008 i postkassen i dag, med et brev ifra Barnevern-tjenesten datert 09.01. 2008 ( ekstern ) til meg og Trude. En slags brev-invitasjon, til et møte med de. På meget så kort varsel. 

Med ikke det minste slags snev av beklagelser, unnskyldninger eller anger. Og som om vi nu mere tiltenker de saklighet og redelighet, - og som om ingenting spesielt eller særlig har skjedd!

---

Hva galt er det vi har gjort? Eller hva galt er det de tror at vi har gjort?

Vi har ikke hørt noe som helst om dette enda. Bortsett fra at vi skjønner at de ikke syns vi har den rette ivrige samarbeids-ånd med de.

Eller kan vel dr. Kleiven sitt utrolig usanne og løgnaktige Følge-brev, ( ekstern ), dette uhyre grove falsum av et dokument som det jo egentlig ikke er han som har skrevet, men de, - oppfattes som deres anklager og påstander imot oss?! 

Men hva er det i det heletatt som får de til å oppføre seg så lovstridig, ondt og umenneskelig som de gjør?

Disse enkle spørsmålene har forskjellige interessante aspekter og svar.

Som jeg akkurat her nu skal la få sveve i luften.

Det er ikke så altfor mange mulige svar!

---

Jeg spurte de iøvrig åpent og rett frem i vårt aller første møte med de for snart to år siden, ( ekstern ), om hvilken straffe-ramme de går efter når det gjelder hva de kan oppfatte som manglende eller liten ivrig samarbeids-ånd. 

Deres svar - og tilsynelatende holdning - den gangen, er av en viss interesse.

---

Det er tydelig at når de snakker med hverandre så forteller de hverandre at de ikke har gjort eller gjør familien Hansen noe som helst ondt eller urett.

Og hva er vel vi for de?

Liksom deres jobb. Noe de lønnes, og belønnes for!

Og noe de grovt forsøker å misbruke sin makt overfor.

---

Da jeg var innom Internettet i dag fant jeg som et slags motto for noen følgende tilsynelatende veldig ærlige ord, med store bokstaver:


I EITHER WANT LESS CORRUPTION

OR MORE CHANCE TO PARTICIPATE IN IT


Dette kan oversettes omtrent slik:


JEG VIL ENTEN HA MINDRE KORRUPSJON

ELLER MERE SJANGS TIL Å DELTA I DEN

---

***** 

--13-- 

-- Søndag 13.01. 2008:

Vær og temperatur nokså uforandret.

---

Trude sier at hun i går telefonerte Marta Straume, tilsynsperson for vår hjemme-undervisning i mange år, for å snakke med henne angående det brevet vi i går mottok ifra Barnevern-tjenesten. ( ekstern ). 

Og at Marta nu fortalte at hun for månedsvis siden ble oppringt av et menneske som hørtes ganske så supekt ut og som presenterte seg som psykiater Kirsten Westlye. Denne psykiater Kirsten Westlye hadde sagt at hun var sakkyndig og skulle utarbeide en sakkyndig rapport om familien Rune og Trude Hansen, for Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune, - og at hun derfor hadde endel spørsmål å stille Marta Straume.

Marta Straume fortalte til Trude at hun hadde sagt til psykiater Kirsten Westlye at slikt noe over telefon er ulovlig. Men at denne psykiater likevel var masete og likevel ville stille mange spørsmål, som Marta på sin side ikke ville besvare. Marta sa til henne at hun i det minste måtte henvende seg skriftlig til henne. Og at hvem som helst kunne utgi seg for sakkyndig og det ene og det annet over telefon, for å lure andre til å gi fra seg informasjon og opplysninger som ikke vedkommer dem!

Denne psykiater Kirsten Westlye hadde sagt, da hun efter hvert skjønte at hun ikke fikk vite noe som helst over telefon, at hun skulle henvende seg skriftlig til Marta. Hvilket hun likevel ikke gjorde.

Marta sa at hun dernest nesten hadde glemt det hele, fordi det likevel ikke kom noen som helst skriftlig henvendelse ifra vedkommende.

---

Jeg har nu i kveld skrevet ferdig et Svar-brev ( ekstern ) til det brevet ifra Barnevern-tjenesten som vi mottok i går. ( ekstern ). Og tenker å postlegge det i morgen, samt da også å avsende det med e-post. 

Den korte tids-fristen de har i forholdet til det møtet de inviterer til er tankevekkende. Også det.

Og den sakkyndigheten de omtaler er jo rett og slett en grotesk vits.

Iøvrig undrer vi på om de kanskje kan ha mottatt noen slags henvendelse ifra Fylkesmannen, nu efter mitt brev til Fylkesmannen forleden dag. ( ekstern ). Og nu kanskje derfor gjør dette slags iniativ? 

Iøvrig undrer vi også på hvilken slags fanskap de nu kanskje pønsker på? I klar visshet om at de jo er troendes til bortimot nærsagt hva som helst! Det eneste som tilsynelatende avholder de i en viss grad fra nærsagt hva som helst og når som helst er tydelig nok i alt hva som har skjedd bare frykten for å bli avslørt av sine egne og av de og det de ønsker og forventer å ha på sin side (eller i likegyldighet)!

Og hvordan er det nu med hensyn til deres mentale desperasjon?

Vi undres.

---

***** 

--14-- 

-- Mandag 14.01. 2008, Vinberget, Vikebygd, Vindafjord:


   Temperaturen her ute i dag ved 12-tiden omtrent 8 pluss-grader Celsius.
---
   Jovisst er det skremmende hva de nærsagt allmektige tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune i sitt hovmods ondskap fort og lett kan komme til å gjøre - og hva de faktisk gjør og har gjort!
   Det er det jo. Men hvis en stiller seg aksepterende eller likegyldig til deres trusler og til deres kriminelle oppførsel, da blir det ikke mye igjen av familie, integritet og menneskeverd. Det er derfor det omtrent aldri går bra i og med de familier og mennesker hvor den offentlige Barnevern-tjenesten forsøker å gjøre seg gjeldende. Til tross for at de fleste nettopp i stor grad stiller seg akseperende og likegyldig til deres oppførsel og trusler, om enn de mere eller mindre ser og gjennomskuer det kriminelle i det som kommer de imøte.
   Hverken det ene eller det annet hjelper! Hverken å være aksepterende eller å være protesterende. Men dette er noe de fleste erfarer og erkjenner underveis, - og efterpå!
   Det er "feil" de uansvarlige eller kriminelle i den offentlige Barnevern-tjenesten leter efter og som de ofte anser som sitt arbeide og for hva som forventes av de. Hva som helst kan sånn sett betegnes som feil, både realiteter og oppspinn. Både sannheter og løgn. Uenigheter for eksempel også. Uenigheter som ikke engang diskuteres, - når det er allmektig hovmod og egoisme som råder grunnen. Mangel på feil kan endog også være feil.
   Med andre ord: Det er heksegrytens forvirring og ingredienser som råder makten!
---
   Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv!
   Sa vår norske dikter Arnulf Øverland efter mange slags erfaringer og opplevelser. Alle store mennesker har sagt det samme, - på så forskjellige måter. Og mennesker som har anstendighet og moral - eller som vil gå for å ha det - underskriver inderlig disse deres ord.
   Best hjelper den andre som hjelper seg selv og sine nærmeste. For hvordan går det vel når den blinde leder de andre?
   Virkelighetens store forbilder og gode og respekterte eksempler og idealer har ssagt det samme - og ofte også utdypet disse tingene. Endog når sannhet og kjærlighet har kostet dyrt. Slikt noe koster dyrt i et billig og dårlig samfunn.
---
   I et dårlig samfunn er det mange som ikke på ekte finner frem til de gode forbilder og idealer. Hvor slike forbilder og idealer bables bort eller på annen måte gjemmes bort har fortidens erfaringer og visdom et grumsete og overfladisk ytre og indre.
   Mangt og meget er selv-avslørende! Sett med perspektivets øye. Sett med Breidablikk. Sett med det egentlige øye, det åndelige øye, det indre og tredje øye.
   I dagens Norge, storlig preget som det naturlig og unaturlig nok er av erkjennelsens proletariat og Babylons besettelse, er den akademiske og offentlige og politiske intelligensia, når den strekker seg langt, på et lavmål som på sitt beste og ypperste tilsvarer Bagwan S. Rajnesh, og i en klasse derunder noe som kanskje tilsvarer Kahil Gibran - og derunder Harry Potter og Donald Duck!
   Til og med kan det måles hvor mange nordmenn som stemmer på Arbeiderpartiet! Og på Arbeiderpartiets B-gjeng: Kristelig Folkeparti, LO, NHO, og de andre politiske partiene!
   Om ikke fremtiden fullstendig ødelegges, så kan slikt noe om nødvendig si meget mye historisk sett om den rådende elendigheten og dårskapen og ondskapen i vår tid nu!
---
   Jeg har begynt å barbere meg på en annerledes og mere lettvint måte. Noen sa at jeg nu ligner på Henrik Ibsen og Bjørnstjerne Bjørnson.
   Trude også, som først forleden sa at jeg nu ligner på Henrik Ibsen. Men at jeg har langt flere rips-busker og andre busk-vekster enn ham!
---
   Trude og jeg begynte i kveld å se på filmatiseringen ifra 1983 av Barbara Taylor Bradford sine romaner om Emma Harte: "A woman of substance" - del 1 og 2.
   Spennende og interessant! Hvilket jeg skal komme tilbake til.
---
*****

--15-- 

-- Tirsdag 15.01. 2008: 


   Nokså med vind i natt. Temperaturen her ute klokken 7 i dag omkring 8 pluss-grader Celsius.
   Maks-temperaturen dagtid her ute siden sist har vært oppe i nesten 12 pluss-grader.
---
   Jeg skrev i dag tidlig ferdig et brev til Trond Skaftnesmo, ( ekstern ), som jeg lovte ham, og som jeg oversender ham med e-post i dag.
---
   Hovmods-nivået hos Gudmund er ganske så meget høyt nu for tiden, naturligvis uten at han selv vet det eller er klar over det.
   Jeg sa i dag tidlig derfor til ham, for å hjelpe ham på den selverkjennelsens vei han har foran seg i livet, omtrent følgende:
   - De arbeider og studier og lengsler og alt hva du nu ønsker å holde på med, - når du som et godt menneske har levd og holdt på med slikt noe og mere til i enda 20 til 30 til 40 års tid, tror du da at noen vil komme til å respektere, ære eller verdsette hva du har vært og hva du har gjort og hva du er? At noen i det heletatt vil komme til å bry seg med hvem du er og hva du har vært og hva du har gjort? Eller at noen som helst bør bry seg om det nu?
   Gudmund hørte hva jeg sa, men hadde ikke stort å si til det - og hadde det også travelt med å komme seg med bussen til Haugesund.
   Det kan ta mange år før han egentlig skjønner hva jeg spurte ham om, slik som han nu er. Slik som Ingeborg Nyland nu har gjort ham til. Hadde det vært for to års tid siden og mindre eller mere, så hadde han nokså straks og uten problem skjønt og forstått slikt noe - og veldig mye annet som han nu er avsperret fra å få med seg. Han er ganske enkelt på slags vis forkalket i egoisme og hovmod nu. Gralskalken er fjernet ifra hans indre.
   Hans tilstand nu gir seg mange underlige og symptomatiske utslag. For her i farten å nevne noen små eksempler:
   Han bryr seg lite om resten av familien, - på det vis han snakker og ordlegger seg og oppfører seg overfor resten av familien. Det er det hensynsløse som preger denne hans oppførsel. Både når han i noe monn robber spisskammer, kjøleskap og matbod for vår mat, drikke og medisin, og når han roter og derigjennom ødelegger, og når han stikker av til Haugesund med støvlene mine, vår mobil-telefon og diverse annet, uten å spørre eller å si noe som helst om det. Jeg vil ikke overdrive disse tingene, som tross alt ikke er det alminnelige, men nevne det for å si noe om hans helt fremmedgjorte oppførsel og mentalitet nu. Han oppfører seg samtidig stort sett nokså rolig, fredelig og bra her hjemme. Men det er som om den bra oppførselen hans er der fordi noen har snakket med ham i de siste måneder om nødvendigheten av å oppføre seg noenlunde bra og alminnelig i sin familie og i sitt hjemsted. Jeg tror det særlig kan være lærer Vahan Babayan som har snakket ham til rette sånn sett. Og litt kanskje mormor også. Og litt antagligvis Per og Mona Snabel også. Samtidig er nok også slik "tilrettesnakking" ifra Vahan Babayan også et tveegget sverd, - dog ifra hans side bare ment inderlig vel. Og enda mere og verre når det gjelder mormor, og enda igjen kanskje mere og adskillig verre når det gjelder Per Snabel.
   Hva man med et enkelt ord kan betegne som neste-kjærlighet og medfølelse og omsorg er i veldig stort monn hos Gudmund nu erstattet med egoisme, forvirring, fristelser og forlokkelser. Fordi den selvfølgelige og naturlige tilliten og fortroligheten til hans nærmeste og kjæreste ble frarøvet ham. Idet han ble fiksert på og bundet av røvernes verdier, som nærsagt - også for noens vedkommende - uten å vite det klassifiserte og betegnet hans ekte verdier som søppel og som så alminnelig verdiløst skrot. Noen av de - de fleste - tok det for gitt at han fra før av var ødelagt. Samtidig som de fleste heller ikke - og uten å vite det - ikke hadde bedre enn sin gitte situasjon å fare med!

   Jeg har ofte i livet lagt merke til den frekkhet mange mennesker tar seg overfor andre sine barn! Også mange uten egentlig å vite det eller ville det! Men det er jo kanskje værstingene i så måte som er det værste problemet, - og som også ofte iøvrig mest og værst gjør seg gjeldende! Eller hva?
---
   Gudmund har tydelig nok mottatt meget så dårlige innflytelser ifra Per, og jo ifra Ingeborg Nyland (også indirekte) og ifra Trude. Det hadde ikke vært så ille og gjort seg så sterkt virkende om ikke vi hadde vært under terroren ifra damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord, - om det ikke hadde skjedd. Men jeg merker godt at jeg nok har undervurdert de skadelige innflytelsene ifra Per. (Hvilket faktisk Trude noe bekymret har sagt til meg ved noen anledninger i de siste par års tid.)
--- 
   Frimodige og åpenhjertige - og nødvendige - ytringer ifra min side.
---
   Klokken 12.30 i dag lastet jeg ned følgende e-post ( ekstern ) ifra Internettet:


Eg takkar for svar på vårt brev. ( ekstern ). Eg set stor pris på om dokke kjem til møte i morgon. ( ekstern ). Eg likar alltid best å få møta folk direkte. Det gir rom for å veksla synspunkt på ein heilt annan måte. Eg har jo ikkje tidlegare hatt høve til å møta dykk og kjenner derfor berre til Dykk og familien gjennom skriftlege kjelder og gjennom andre personar.

Vi vil i møte utdjupa våre synspunkt nærare og dokke kan få høve til å leggja fram dokkar meiningar om situasjonen.

Samtidig vil eg utrykkja forståing for at De er skeptiske til å møta barneverntenesta ut frå det utfordrande samarbeidsforholdet som har vore mellom barneverntenesta og familien siste to åra.


Mvh Ottar Krakk
ottar.krakk@tysver.kommune.no
BAS -Haugaland Interkommunale barnevernsamarbeid
Pb 94, 5575 Aksdal
Tlf 52 75 70 69 / 932 16644

---
   Jeg besvarer hans brev e-post ( ekstern ) antagligvis slik:

   Du skriver til oss ( ekstern ) som om ingenting har skjedd. Og som om du ikke har lest vårt brev. ( ekstern ). Var en slik holdning ment for å berolige, og for å opprettholde saklighet og sinnsro, - så burde du vel heller ha vært minst en smule saklig?
   Og ha tatt oss minst en smule på alvor?
   Eller var det med det ment som et forsøk på å overbevise oss eller noen om, at egentlig så har lite av betydning eller alvor skjedd?
   Du liker best å få møte folk direkte, skriver du. Hvorfor tror du vi er interessert i at du skal få gjøre deg din subjektive og personlige oppfatning av oss?
   Som om ingenting har skjedd!
   Hvordan tror du de siste 2 års tid har vært for meg og for Trude?
   Hva tror du egentlig de to siste års tid har kostet oss, og har ødelagt for oss?
   Og hvilke trusler og angrep har vi måttet forholde oss til?
   Hva tror du skjer med en familie som blir utsatt for slikt noe, og det i to års tid?
   Og det endatil en familie som ingenting som helst galt har gjort!
   Noen har imidlertid gjort mangt og meget galt i denne saken. Og det ikke småtterier heller!
   Og hva er vi eller har vi vært mistenkt for? Og med bakgrunn i hva?
   Når trakasseringen og terroren av en familie har den grovhet og karakter som den har hatt og har overfor vår familie, da er det vel dette opplagt en sak både for massemedier og for lov og rett?
   Eller hva? Til samtlige av våre spørsmål?
   Og hvem skal erstatte de meget så store skader og ødeleggelser som er påført vår familie ifra Barnevern-tjenesten sin side?
   Og ser og skjønner du og dere egentlig noe av omfanget og dybden av disse skader og ødeleggelser?
   Eller er dere rett og slett blinde og døve og umenneskelige i så henseende?
   Eller er dere rett og slett bare meget så kriminelle, umenneskelige, løgnaktige og falske?
   Eller hva?
 -----
   Vi har gode grunner for å ønske at den kontakt vi har med den offentlige Barnevern-tjenesten fortrinnsvis og i hovedsak skjer skriftlig. Som vi forlengst har gjort oppmerksom på.
   Dette er også i samsvar med hva flere advokater og svært så mange andre mennesker anbefaler oss.
-----
   Hvorfor skriver du i ditt brev til Kulturskolen datert 13.11. 2007, ( ekstern ), tendensiøst og ledende at: "Som kjent har det vore eit vanskeleg forhold mellom foreldra og bl.a. barneverntenesta."
   Vi har bortimot alltid opp gjennom årene kommet bedre ut av det med naboer, omgivelser og det offentlige enn folk flest! Vi har alltid kommet nokså godt overens med omgivelsene. Unntakene har i hovedsak Barnevern-tjenesten besørget. Men om ikke, hva hadde vel dere med det? Og hva har vel den offentlige Barnevern-tjenesten med de andre tingene du og dere spør om i det nevnte brevet?
   Vi spør om dette, selv om det er nokså ubetydelig i forhold til de grove ugjerningene overfor oss ifra deres - den offentlige Barnevern-tjenesten - sin side.
-----
   Vi ber her nu direkte og samtidig om å få tilsendt kopi av alle saksdokumenter dere besitter vedrørende vår familie, samt den indeks og registrering dere har til disse.
   Det ble spurt om det samme i det møtet Trude og advokat Sverre Kvilhaug hadde med Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune 17.01. 2007. Og sagt ifra deres side at dette ville bli avsendt, til oss. Hvilket oss bekjent, likevel ikke har skjedd.
-----

   Med hilsen ifra
   Rune L. og Trude Hansen

---
   Aud Signy telefonerte omkring 13-tiden i dag, og pratet med både meg og Trude.
   Hun ville høre hvordan det står til med oss nu.
---
   Hun telefonerte igjen på kvelden og snakket mere med Trude.
   Trude ville helst holde det hemmelig, i følge ungene som undret seg. Hun fikk antagligvis fornemmelsen av at Aud Signy av noen grunn ville snakke med henne uten at jeg var i nærheten. Hvorfor vet ikke jeg, - men slikt noe stimulerer fort mye av det simple i Trude. Trude håpet nok, virket det som, på medhold og mere falskhet og svik.
---
   Her noen nyheter - angående personvern - jeg i dag nedlastet ifra Internettet:
---

   Du kartlegges som en kriminell

   - For få år siden ville vi sagt at dette er et typisk østblokk-tiltak, sier Datatilsynet om direktivet som blir innført i år.

   I løpet av 2008 blir EUs Datalagringsdirektiv en del av norsk lov. Dermed blir alle norske teleoperatører, som Telenor, NetCom og Lyse, pålagt å oppbevare alle opplysninger om all vår nettbruk, hvilke sider vi leser, hvem vi sender mail til - og får mail fra. De må også gjemme alle opplysningene om hvem vi har fått telefon fra - og hvem vi har ringt til, og hvor mobiltelefonen vår befant seg mens samtalen pågikk.

   PRESSENS NÆRMEST totale neglisjering av datalagringsdirektivet er kanskje et tegn på at vi uansett ikke er denne friheten verdig.

   Dette er det knapt noen som har fått med seg, noe jeg mistenker er intensjonen, og jeg føler det er viktig å i det minste informere.
-----

   Vannvittig vidtrekkende

   Datatilsynet ser innføringen av Datalagringsdirektivet som et paradigmeskifte i norsk rettsvesen.

   - Dette er et vannvittig vidtrekkende tiltak, som omtrent ikke har vært diskutert i Norge. Vi mener at dette er et eksempel på hvitvasking av politiske vedtak, fordi myndighetene bare innfører det under henvisning til at dette kommer fra EU, sier Leif T. Aanensen, avdelingsdirektør i Datatilsynets tilsyns- og sikkerhetsavdeling.

   - For få år siden ville vi sagt at dette er et typisk østblokk-tiltak, men nå innfører vi det selv uten å stille spørsmål ved hva det innebærer. Hele befolkningen settes under lupen, og det aksepterer vi, sier Aanensen oppgitt.
-----

   "People willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both."

   - Benjamin Franklin
-----
   Vi som ønsker korrupsjonsloven gjort gjeldende for Svalbard

   Longyearbyen er preget av en kultur med sterke innslag av kameraderi og innslag av hendelser som grenser til korrupsjon og relasjonsmessig innavl mellom offentlige og private, likeledes mellom avdelinger, og det er ingenting vi kan gjøre med dette ettersom regelverket er uklart. Samfunnet bør kunne reguleres ved at flere lover gjøres gjeldende og også åpenbart en korrupsjonslov for å styrke den enkeltes rettsikkerhet.. Gjør flere lover gjeldende for Svalbard NÅ! Det er kun slik man kan sikre sunnhet og rettferdig fordeling lokalt.

   Dette er ikke ment som et Spark, Angrep eller Hån. Snarere en iformasjon om hva som kan gi samfunnet på Svalbard den rettsikkerhet det fortjener.
---
***** 

--16-- 

-- Onsdag 16.01. 2008:

   Vi skal naturligvis ikke til møte med Barnevern-tjenesten i dag.
---
   Nevnte jeg at Balder for en tid siden skiftet navn? Han bruker nu også navnet Skjærvik ...
---
   Det er mye kriminell aktivitet og virksomhet på Internettet!
   Veldig mye. Det er ikke alle og enhver gitt å få øye på det. Før det på sett og vis er eller blir for sent!
   Også slikt vil jeg forhåpentligvis få tid og anledning til å omhandle på Internett-sidene mine der.
   Det er for eksempel noen slags suspekte greier som kaller seg nettverket Facebook, som endog frister og lurer mange.
   Og mye mye annet!
---
   Jeg telefonerte og snakket noen ord med Aud Signy også. For å gjøre henne oppmerksom på at det informeres og oppdateres om saken og situasjonen vår bortimot daglig på Internettet, på mitt domene der - hunwww.net  
---
***** 

--17-- 

-- Torsdag 17.01. 2008:

   Temperaturen her ute omtrent 4 til 5 pluss-grader Celsius. Også i dag ved 11-tiden.
--- 

   Jeg avsender i dag et svar i form av en e-post til BVT-BAS. ( ekstern )  
---
   Eirik og jeg hadde en lang telefon-samtale i går kveld, til inn i natten.

   Det er tydelig at Trude gjør en del løgnaktig lobby-virksomhet for seg og sitt, og tar utgangspunkt i at det ikke er bare bare å sette seg inn i saken og hva hun har gjort. Det er ikke alle gitt å kunne lese særlig mye, på kort sikt.
   Dessuten så har hun jo full støtte i Arbeiderparti-ideologien.
   Det er meget vanskelig for mange av de som kjenner oss best å kunne forstå saken, og enda å kunne sette seg inn i den.
   Fordi de kjenner oss godt og tenker på hvor meget så god, flott og fin familie vi har vært! Samtidig som de jo også har visst om min så høye respekt for ekteskapet, og familien. De har naturlig nok tatt det for gitt at disse tingene også har vært Trude sine holdninger.
   At de har vært våre holdninger og idealer.
   Og at ekteskapet er ubrytelig og hellig for oss. Og mest av alt for oss!
   Trude har levd bortskjemt godt på meg.
   Mange får seg nok sterke aha-opplevelser når hun skal gå mere på egne ben!
---
   Jeg har vel ofte tidligere nevnt og omtalt de to søsken Dumheten og Ondskapen, og også deres sønn Hovmod og datter Fordom. Særlig også i forbindelse med forhastede slutninger, - altså Fordom.
   Og at det er mange som setter sin lit til det kortsiktige. Hvordan det nu enn måtte være!
--- 

   Gudmund gir aktivt og ivrig Trude medhold i alt hva hun enn sier, - også om det er meget så usant eller dumt og tåpelig! Det er nokså komisk, uten at han er klar over det. Han har på sett og vis sammensveiset seg med Balder imot en felles fiende: deres far. Og sentralt midt i dette står Trude, som for de sånn sett representerer en stemme ifra voksen-verdenen, og sentrum i kampen imot meg! En stemme som de forventer, i høyhellige rettferdighetens - og likestillingens - navn, at skal og må ha den samme myndighet og bestemmelses-rett som deres pappa Rune. De har fått deres enkle og firkantede holdninger i så måte ifra Per Snabel og Ødegård.  
---

   Jeg gråt meget i det som skjedde i desember 2006, da Trude var hos Margret.
   Ved en anledning, da også Gudmund var der, i bilen, så tårene rant. Det var trist da efterpå å oppdage at Gudmund da hånflirte og lo, - og hadde problemer med å holde det skjult. Men efterpå skrøt av det overfor noen av ungene.
   Å oppdage det og å høre det, og å forstå hans falskhet da, var og er noe av det tristeste og leieste jeg noensinne har opplevd.
   Jeg har iøvrig opplevd noe av det samme en gang tidligere i livet, - men da var det nabo fru Aune i Skaun som i rå falskhet gjorde det samme overfor meg.
   Det var naturligvis mye verre nu, med Gudmund. Og det er ikke jeg som den minste smule som helst har lært eller stimulert Gudmund eller noen som helst å oppføre seg i noen som helst retning av slikt!
   En annen opplevelse jeg har hatt minner også om det nevnte. Og det var da Balder rett og slett hånflirte og lo og gottet seg hjerterått overfor meg da jeg i januar 2007 var kidnappet av de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune og av de var anbragt i Galehuset i Haugesund. Vel kan nok situasjonen også sies at den var komisk, - men det var absolutt ikke derfor han lo. Han lo og frydet seg hevngjerrig og spottende fordi han tenkte og syntes det var hjerterått at jeg likevel ikke oppførte og forholdt meg slik som Per Snabel og Ødegård hadde lurt ham til å tro at jeg kom til å forholde meg efter at vi ble enige om at han skulle flytte hjemmenfra. De hadde lurt ham til på tro at jeg ikke snakket sant, eller til å tro at jeg kom til å ombestemme meg efterpå. Fordi, som de sa, at det er bare slik foreldre er, foreldre lyver om slikt, - og det er bare slik foreldre flest - og de selv, ville ha kommet til å gjøre det.
---
   Hverken jeg eller Trude har endret seg, annet enn alminnelig modning - bortsett fra hva frykt, egoisme, etc. utløste i Trude underveis - og fikk henne til å gjøre. Både hun og jeg er den samme, naturligvis. Men hun er seg selv på en annen måte nu enn hun på sitt beste har vært.
   Det kan være de prøvelser vi stilles overfor i livet, som viser hvem vi da er og hva vi er god for!
   Trude har alltid vært lettskremt og ikke modig av seg. Og jeg det motsatte. (Ekteskapet - er også sånn sett en utrolig god støtte-ordning, og hjelpe-ordning, for så mange og mangt!)
   Dette med mot og det å være modig, har mye med offer å gjøre. Det å være lettskremt og feig har også mye med offer å gjøre. Og begge disse to tingene har kanskje et noe motsatt forhold til egoisme? Eller hva? Det kan iallfall ha det! ( Iøvrig så har det jo også noe med de to kjønnene og deres rolle og betydning å gjøre!) 

   Vi har ikke endret oss. Trude gjorde iøvrig omtrent nøyaktig den samme ugjerning for 15 års tid siden også, og som hun angret meget efterpå. Disse begivenhetene har jeg fyldig omtalt og beskrevet i mine Dagboks-notater ifra den tiden. ( ekstern hunwww.net - ekstern online.no ). En stor del av disse mine Dagboks-notater fra dengang ble dengang offentliggjort, og er det enda. Dengang var det den kommunale Barnevern-tjenesten i Skaun kommune i Sør-Trøndelag, med sosialsjef (og tidligere gjennom mange år landbrukssjef) Olav Høstad i spissen, som truet, terroriserte og trakasserte oss gjennom mange år - fordi vi bekjentgjorde og satte i kraft at vi skulle ha hjemmeskole og hjemmeundervisning for våre barn.  ( ekstern hunwww.net - ekstern online.no ). Trakasseringen og terroren overfor oss ble stadig umenneskelig verre og verre og gikk efter hvert så langt at vi måtte flytte og flykte ifra vårt småbruk og hjemsted. Og vi hverken hadde gjort noe som helst galt eller gjorde noe som helst galt. Bortsett fra det ene gale som Trude gjorde da hun lot seg skremme av sosialsjef Olav Høstad og i fem døgn gav efter for hans trusler. Men Trude besinnet seg da, efter fem døgn, og angret og bekjentgjorde inderlig den ugjerning hun gjorde og var i ferd med å videreføre - i frykt for truslene og trakasseringen ifra Olav Høstad i Barnevern-tjenesten i Skaun kommune!
   Hva Trude denne gangen nu har gjort og gjør av svik, løgn og falskhet - er nøyaktig akkurat det samme som for 15 års tid siden, - bare at hun denne gangen nu har gjort og gjør det tusen ganger mere og verre! Og nu er så langt ifra, og stadig lenger og lenger ifra, anger og besinnelse som vel mulig! Hun har forlengst overskredet grensene for hvor hun våger anger og besinnelse. Det er så altfor forferdelig ille og umenneskelig det hun har gjort. Som hun selv i en stakket stund bekjentgjorde for meg allerede i desember 2006. Jeg henviser i så måte til mine Dagboks-notater ifra da. ( ekstern ). Sånn sett er hun vel også å sammenligne med de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune! Eller hva?
   De tre damene ble mere og mere forskrekket over hva de selv i ubetenksom dumhet gjorde. Og for at andre skulle få innsyn i det. Og for å skjule det, og for å unngå offentliggjøring og publisitet og eventuell straff, pøste de på med nye ugjerninger. Veien og døren tilbake - til uskyld og anger - ble stadig verre og verre og fjernere og fjernere!
   Det er rett og slett ikke mere håp om at Trude kommer til å endre seg i så måte innenfor vårt ekteskap. Men bare utenfor og efter. De hun rådfører seg med og det hun hører på, er bare de og slikt som gir henne blod på tann! Og det er det også mangt og mye nu for tiden som gjør - uten også egentlig å ville det!
   Det at jeg og barna aldri kan stole på henne mere, er det verste og mest forferdelige med det hele.
   Og det er utrolig trist og leit at det er slik. Slik er det dog.
   Hun har fjernet seg helt fullstendig ifra sin ektemann og sitt ekteskap. Og det trengs det et papir med de nødvendige og presise ordene på for at hun noensinne skal kunne forstå! Det er tilsynelatende ingen andre noen steder som hverken kan eller vil hjelpe henne! Eller som forstår! Eller som våger! Eller som ikke er fikserte på og skremt av den psyke og firkantede reklamen, underholdningen og propagandaen og truslene og lureriene som Arbeiderparti-ideologien verre og verre impregnerer tilværelsens vegger med!
   Efter at seperasjonen og skilsmissen trer i kraft kan hun hverken true eller kue meg eller ungene mere. Da står hun alene selv eller eventuelt sammen med andre til ansvar for hva hun gjør - og hva hun ikke gjør. Eventuelt også overfor ungene. Hvor ungene eventuelt havner hen - er hverken opp til meg eller Trude å avgjøre. Og det hele er en katastrofal tragedie! Men som jeg står maktesløs overfor. Å videreføre ekteskapet på hennes betingelser vil være en enda større og verre katastrofal tragedie! Også for ungene. Men ungene vet mye om hva som har skjedd og om hva som foregår. Og bare med den viten i uskyld og sannhet - hva enn som skjer - kan de i kjærlighet hjelpes videre!
   Jeg gjorde hva jeg kunne, og gjør hva jeg kan. I så inderlig, uskyldig og ren kjærlighet og omsorg som mulig! Som alltid!
   Det var deres forskremte og dumme mor som ville selge oss til Arbeiderparti-ideologien, og gjøre oss maktesløse!
   Og liten tue, flue eller frue, kan velte og ødelegge liv - og samfunn! Det er jo imidlertid selvfølgelig ikke Gud som skal eller kan klandres for at det er slik!
   Trude sier at hun har snakket med Trygve Einar Gjerde, - og at han og hans kone holder med henne.
   Underforstått: At de holder med henne i at hun skal insistere på skilsmisse.
   Hun skal insistere på skilsmisse? Er det ikke jeg som gjør det da, - og ikke hun?
   For det er jo jeg som har innsendt papirene med søknad om seperasjon og skilsmisse!
   Da må det vel være jeg som insisterer på skilsmisse? Og ikke hun?
   Tilsynelatende. Tilsynelatende, - hvis en fokuserer mest på dette med papiret.
   Det papiret som sånn sett appelerer til lov og rett.
   Mitt problem er at hun sånn sett ikke har gitt meg noe valg. Det vil si: Det alternativet hun har gitt meg er en mulighet og umulighet - jeg for min del absolutt ikke kan gå med på. Og det er hva?  
   At vi kan fortsette ekteskapet, - og hun da fortsette å insistere på å få være sjefen. Og hvis jeg da ikke bøyer og føyer meg for hennes vilje og bestemmelser, - da truer hun rett og slett med når som helst å kunne finne på hva som helst av ugjerninger, svik og falskhet. Og da særlig for med nærsagt allslaks tenkelige løgner og lurerier, å fremstille seg selv som "jomfruen i nød", den uskyldige og forurettede, meg som voldelig eller gal og løgnaktig eller hva som helst som måtte passe for å tilrane seg medhold ifra det offentlige og ifra andre!
   Les og hør nøye hva jeg her sier og har sagt. Det er faktisk nøyaktig slik det har vært og er, i den saken som nu har pågått.
   Og det er et meget så anvendt kvinnelig triks, - og har vært det her til lands i flere tiår nu! Og det er et triks og et knep som aktivt støttes opp og stimuleres av Arbeiderparti-ideologien.
   Det gir kvinnen i vårt land, i ekteskapet, bortimot allmakt: På betingelse av at hun rettmessig eller urettmessig påtar seg rollen som "jomfruen i nød", eller den forurettede. Og er hun sånn sett villig til løgn, falskhet og svik - så har mannen omtrentlig absolutt ingenting som helst å stille opp imot henne!
   Arbeiderparti-ideologien sier og stimulerer sånn sett: At mannen skal frykte kvinnen! Og absolutt og i alt underordne seg kvinnen, - hvis hun ønsker det. Og hvis hun ikke ønsker det, så oppfordres og stiluleres hun til å ønske og ville det! Oppfordres og stimuleres også med trusler - hvor det appeleres til frykt, - kontra å slippe for frykten og truslene, hvis hun underordner seg Arbeiderparti-ideologien!
   Selvfølgelig kan jeg ikke gå med på slikt noe. Det ville også ha vært å svikte Trude grundig og fullstendig! Og også barna, og familien og ekteskapet - og medmennesker.
   Hvem er det så som insisterer på skilsmisse i vårt ekteskap? Som sagt: Les og hør nøye hva jeg her sier og har sagt!
   Dette er også samfunnsmessig sett et meget så viktig og omfattende anliggende!
   Det er så altfor utrolig utrolig hva frykt, tvang og dårlige omgivelser kan gjøre med mennesker! Også heri enkelt-mennesker.
---
***** 

--18-- 

-- Fredag 18.01. 2008, Vinberget, Vikebygd, Vindafjord:

   Mild og rolig fuktighet her ute i natt. Temperaturen omkring 2 til 5 pluss-grader Celsius.
---
   Kristendommen og det å være kristen er ikke bare den erkjennelsens vei som Paulus i Kristus og Kristus i Paulus påpeker og forteller oss. Kristendommen - verdens største folkebevegelse - og kristendommens enorme storhet, innbefatter nåden og unntakene også! Hvilket jo iøvrig også Paulus visste vel og forteller meget om. 

   Den åndelige gartneren bør jo være oppmerksom på slikt noe også.
---
   Mariel og Urda hentet posten i dag, bortved veien - omtrent 200 meter ifra husene her. Jeg har tidligere i år hengt opp postkassen der så lavt at også de når opp, - efter deres eget ønske.
   De kom hjem med en brev-konvolutt post-stemplet 16.01. 2008, med et brev i fra groveste sort kriminelle mennesker. Ifra Arbeiderparti-ideologiens offentlige Barne-kvern, avdeling Vindafjord og Norge. Hvor det fremgår at de - likesom Dyret ifra avgrunnen - har tenkt å kidnappe alle våre barn.
   Det dyret som nu i desperasjon våger seg frempå med sitt ansikt! Rovdyret sikler og fråder!
---
   Telefonering. Telefonering. Og telefonering. Og gråt og forskrekkelse, med mere!
   De tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune, med allierte, bekjentgjør nu i dette brevet som ankom oss i dag det som de sommeren 2006 via Jens Tveit gav oss klar og tydelig beskjed om: At hvis jeg offentliggjør deres brever og lyd-opptaket ifra møtet med de (Vikedal 13.03. 2006), så kommer de og tar barna ifra oss - og foreldre og hjemsted og absolutt alt ifra barna!
---
   Klokken 23.34 i kveld et enormt meget kraftig lyn og torden rett sør for husene her, i retning Vikebygd.
   Det må ha satt en støkk i Vikebygd!
   Forhåpentligvis traff lynet rett i hodene på de tre damene ifra Barnevern-tjenesten, og deres medløpere!
   Jeg tenker på hva Jesus sier om slikt noe!
   Mon tro om det var det første av de syv tordner? Eller vel helst bare et for-varsel kanskje?
---
   Justismord? Et uhyre meget grovt sådant også.
---
   Jeg undres om det er verre eller bedre enn mord det den offentlige norske Barnevern-tjenesten holder på med? Jeg undres ikke lenge: Det er kanskje i realiteten langt verre!
---
   Man skal lete langt og lenge i landet Norge efter barn som har hatt det og har det så godt som vår familie sine barn. Jeg tror ikke at det i det heletatt er noen som har hatt det og har det bedre!
   Desto jo utrolig mere forskrekkelig er det som nu skjer!
---
   Gudmund fikk via telefon av meg beskjed om å forsøke å holde seg i Haugesund inntil videre for å se om han der noe kan utrette, eller eventuelt komme hjem. Han ble naturligvis veldig forskrekket og sønderknust da han fikk høre om brevet nu ifra Barnevern-tjenesten.
   Iøvrig er både Idun og Balder nu for tiden også i Haugesund.
   Jeg spurte Gudmund om Balder hånflirte av det som nu har skjedd. Gudmund sa nei, at han ikke gjorde det.
---
*****
--19--

-- Lørdag 19.01. 2008, Vinberget, Tindeland, Vikebygd, Vindafjord:

   Noe vind - og hagl. Vinterstormenes tid?
---
   Om de nu virkelig klarer å ødelegge vår familie fullstendig, og tar fra barna våre deres liv, foreldre, hjemsted og alt, - da kommer vi aldri til å ta de tilbake igjen. De har aldri vært ting en flytter frem og tilbake på!
   Da skal deres sorg og nød og minne være en levende påminnelse om den umenneskelige lovløshetens tidsalder som enda pågår i disse dager.
---
*****
--20--

-- Søndag 20.01. 2008:
  
   Noe fuktig og noe regn. Temperaturen omkring 7 - 11 pluss-grader Celsius.
---
   Det trengs helligdag og hviledag også oppi alt det her! Ellers ble jeg også enda fortere fullstendig utslitt og ødelagt i kroppen.
---
   Aud Signy Jakobsen ivret i går for å sende Trude og ungene dithen. Svein Villy hadde også lignende tanker nu.
   Men vi flykter antagligvis ikke nu. All den stund Trude er upålitelig og falsk og løgnaktig så har det heller ingen hensikt. Og det tror jeg hun nu kanskje kan være i ferd med å forstå.
   Men hvor er så lov og rett og anstendighet og menneskelighet i Norges land?!
---
   Ungene er naturligvis orientert om det som også nu skjer. De koser seg likevel godt. Solborg også danser, synger og svinger seg mye nu! Hun er utrolig så flink til å snakke også! 
---
   Vi har en slags fornemmelse av at de tre damene ifra Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune nu i det siste har blitt mere og mere desperate.
   Uten at vi riktig vet hvorfor vi fornemmer det slik eller om det stemmer. Desperate - om så kan sies - har de jo uansett hele veien siden tidlig i 2006 vært.
---
   Våre barn og hele vår familie har alltid og på alle måter hatt det bedre enn de fleste. Dette vet alle våre venner og kjente og også naboer i vid omkrets, hundrevis av mennesker som kjenner oss ganske så godt, - og så får vi oppleve slikt noe ifra den offentlige Barnevern-tjenesten sin side!
   Jeg tror ikke det finns noen barn eller familie her til lands som har hatt det og har det så godt som oss!
   Og mitt forhold til barn og familie og livet ellers også fremgår rikholdig på mange slags vis i mange sammenhenger i mine Dagboks-notater for de de siste 35 års tid! Og dokumenteres iøvrig på mangfoldig vis av fotografier, film, brev-kopier, tidsskrifter jeg har utgitt og annet jeg har skrevet og bedrevet, osv.! Anstendighet, redelighet, saklighet og alle dyder har i mere enn 30 års tid vært mitt varemerke! Og alt hva jeg her nu sier er meget så godt dokumentert og bevitnet! (Men det kunne jo ikke de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune tro eller vite!)
   (Desto viktiger for de når de oppdager det, - at ingen andre får vite det eller oppdage det!)
   Absolutt ingenting som helst bortimot av hva de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune skriver om meg er annet enn verste sort løgn og oppspinn! Og da sikter jeg særlig til det Følge-brevet datert 08.01. 2007 som de lurte kommunelege Kleiven til å undertegne og videre-sende! Det samme Følgebrevet - løgn og bedrageri fra ende til annen - som de lurte også andre med. Og som i alt og ett like efterpå blir gjentatt i en Epikrise og Innkomst-journal ifra Psykiatrisk avdeling ved sykehuset i Haugesund, - hvor jeg liksom skal ha vært pasient!
   De tre damene ifra Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune er så gale, kriminelle, løgnaktige og umenneskelige som det bare går an å være!
   Og når jeg sier dette og disse ord så overdriver jeg ikke den minste smule som helst. Jeg akter ikke å ha eller å få ord på meg for ikke å være troverdig. Heller ikke for å overdrive. Hverken nu eller i og for noen fremtid.
   Jeg skal meget så lett stå solid for disse mine ord. Og folk flest kan også nokså lett sanne de og finne ut av at jeg også i denne sammenhengen og angående alt dette er både sannferdig og helt og holdent åpenhjertig!
---
   Klokken er snart 23 på kvelden og jeg ble oppmerksom på at Trude bare forsvant for et par timers tid siden, og at ingen av oss vet hvorhen eller hvorfor. Ser ut som hun har tatt med seg mobil-telefonen. Hun har vel ikke fått panikk og er blitt desperat eller noe igjen?
   Stauda skal ta seg en tur bort til Wencke Tindeland for å høre om hun kanskje er der. Jeg forsøkte nettopp å telefonere dithen, men telefonen der er opptatt.
---
   Jeg kjørte dit i steden for Stauda. Og hun var der. Hun hadde telefonert derfra, og snakket med Gudmund, Idun og Balder. 
   Men det virket på henne som at alt var ok.
---
   Telefonering og forskjellig har det blitt til i dag også. Men roligere. Både jeg og Trude vel meget så utslitte og hærjede. Og nu blir det vel en ny natt uten særlig med søvn, både for meg og Trude. Naturlig nok også for Trude. Med meg blir det mest arbeid med forhåpentligvis nødvendig skriving og med data-programmering og arkiveringer og slikt noe!
   Legg merke til tonen i det forskrekkelige siste brevet ifra Barnevern-tjenesten! Den er bare helt så utrolig!
---
   Friskere og flinkere og gladere barn enn barna i vår familie, er det heller ingen andre som har!
   Det har alltid for meg også vært noe av selve vitsen!
---    
*****
--21-- 
-- Mandag 21. 01. 2008, Vinberget:

   Temperaturen her ute i natt omtrent 3, 5 pluss-grader Celsius. Bare ca. 4 pluss-grader Celsius i dag ved middagstid, men sol og godt og fint vær. Hærlig, om det ikke var for Barnekverna!
---
   Den hustru som svikter sin mann svikter samtidig også barna og seg selv.
   Og motsatt: Den mann som svikter sin hustru svikter samtidig også barna og seg selv.
---
   Trude har siden vi i foråret og sommeren 2006 fikk høre og oppleve truslene ifra de tre damene ifra den offentlige Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune, i frykt og egoisme gjort den feil at hun begynte å kjempe for seg og sitt! Imot sin ektemann, i håp om at de skulle bli fornøyd om hun sviktet sin mann. Dette har hun siden kjempet innbitt og med nebb og klør for.
   I håp om de da skal kunne si at de innvilger henne muligheten for å kunne være alenemor med foreldre-ansvar og omsorg for barna, og med morstrygd.
   Hun aksepterte helt ifra begynnelsen at de er en trussel som en bare må overgi seg til, på best mulig egoistisk måte. Koste hva det koste vil!   
   Og dette er hva hun fortsatt i det skjulte og i falskhet kjemper for. Det er ingenting nytt sånn sett.
   Hun har sine egoistiske motiver, og sin frykt.
---
   Og hos Margret i desember 2006 fikk hun fullstendig "blod på tann", og ville ha enda mere egoisme, - var blitt enda mere egoistisk, svikefull og løgnaktig. Hun ville da være sjefen, i alt og ett, og underkue meg - i alt og ett, - med trusler om mere fanskap og løgner! Det dreide seg helt fullstendig tydelig da ikke lenger bare om frykten for de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune!
   Og hun ville mere direkte at de rått skulle angripe meg, hvis jeg ikke ble hennes nikkedukke og tøffelhelt. Underordne meg henne, - og det endatil i alt og ett og fullstendig. Hun hadde satt seg inn i hva hun med liten og forkvaklet forstand anså som å kunne være mannsrollen!
   Og det er fortsatt hennes skjulte ønske og vilje, bakenfor løgner og falskhet, - å selge meg for den billige penge som hennes frykt for Barnevern-tjenesten er, - for å kunne få omsorg og ansvar for barna alene - heller enn meg. Jeg sier til henne, at hun jo vet hva barna selv i så måte ønsker. Og jeg sier at det jo er kjærlighetens bånd som holder oss sammen. Bortsett fra Balder, Idun og Gudmund så vil barna være hos og med meg, om de må velge. Og også sier jeg til Trude at hun vet at damene i Barnevern-tjenesten mest av alt ønsker og arbeider for å ta meg. Men at de samtidig jo også forlengst har bestemt seg for også å ta Trude. At hun må bare ikke tro noe som helst annet i så måte. De har vært og er helt tydelige også i så måte. De ønsker å knuse alt og det hele i vår familie fullstendig, rett og slett. Det er ingenting annet i forbindelse med vår familie de ønsker!
   Trude sier: - Men du sier jo at jeg ikke er skikket til å være mor for barna, hvis jeg forstår deg rett?
   Jeg svarer: - Ja, - at du ikke er det alene. Men at vi har vært og er det sammen. Og at jeg er det alene. Og at du alene og med å svikte din mann enda mindre er det. Og at for barna å miste den ene av foreldrene er forferdelig. Særlig da særlig hvis det er den av foreldrene som de av forskjellige grunner verdsetter mest og best! Og endatil mere hvis de verdsetter den andre mindre eller lite! Og fullstendig sønderknusende forferdelig å miste begge!
   Trude sier videre at hun heller vil at barna skal være hos henne enn hos meg, hvis det er valget. Og jeg spør henne: Hvorfor?
   Av det hun svarer fremgår at hun tror at Barnevern-tjenesten og advokater og slikt noe kanskje vil komme til å være fornøyd med det - og som oftest ønsker det slik. Hvilket også advokat Sverre Kvilhaug gav uttrykk for at han støttet henne i - og overfor henne foreslo. Fordi det først og fremst er meg de er ute efter.
   Jeg sier: - Hvis det jo er meg de først og fremst er ute efter, så burde jo du dermed heller klart og tydelig ha gitt uttrykk for at du ønsker at nettopp jeg - og ikke du - skal ha omsorgen og ansvaret for barna! Alle for en - og en for alle! Og ikke svik!
   Forstår Trude disse tingene? Eller er det bare tilsynelatende minste motstands vei hun er ute efter? Hun sier stadig om og om igjen at hun ikke vil skille seg fra meg, - og endog at hun nu bare elsker meg mere og mere. Dog er det jo ikke sant!
---
   Trudes mor har ved flere anledninger i de siste måneder gitt uttrykk for at hun syns at vi bør kunne gjøre fordelingen slik at Solborg, den minste, blir værende med Trude. Og jeg har vært enig med henne. Hun sa det samme da jeg telefonerte og snakket med henne i går også, - eller var det vel i forgårs? Jeg telefonerte blandt annet også Jarle, Trude sin biologiske far, for å informere om hva som nu har skjedd. Han som jo mange ganger i mange år har bodd hjemme hos oss i lang tid når han har vært på besøk, ble meget forskrekket, trist og måpende når han hørte hva som har skjedd. I likhet med flere andre av de jeg har snakket med. De kan ikke tro at det er mulig. Overfor oss, - hvor de selv vet hvor godt, flott og fint alt er! Det er så altfor utrolig uhørt og utenkelig for de.
---
   Den måten Trude har bedt om skilsmisse på er den simpleste og mest forskrekkelige måten å be om skilsmisse på!
---
   Trygve Einar Gjerde har iøvrig helt så rett i at skilsmisse er djevelens verk.
   Men han har ikke rett i en hel del av det andre han sier.
   Likestilling i ekteskapet, eller mellom barn og voksne, er ikke Bibelens ord og lære. Hadde det vært det så hadde Bibelen stått for molbo-løsningene.
   Ekteskapet er en alvorlig og hellig sak.
---
   Jeg og ungene var ute og handlet i dag. En snartur til Haugesund. Da jeg kom hjem spurte jeg Trude om det hadde vært noen telefonering, og hun sa nei.
   Sent på kvelden sier jeg til Trude at det vel er best om vi kontakter advokat Lauvås, - som jo vet en hel del om hva som skjedde i desember 2006 og i januar 2007, da de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune gikk fullstendig helt berserk! Og som jo dessuten gjorde en god jobb den gangen.
   Da jeg sa det ble Trude straks noe bekymret, og skyntet seg å si - at hun i dag har telefonert og snakket med advokat Lauvås.
   Hadde jeg ikke sagt det jeg sa og nevnt navnet til advokat Lauvås og gitt uttrykk for nærsagt straks å ville kunne kontakte ham så hadde Trude antagligvis ikke i det heletatt ha sagt at hun hadde telefonert og snakket med ham. Hun ville da ha holdt det hemmelig overfor meg. Hvilket hva hun efterpå sa og hvordan hun da uttrykte seg også bekreftet.
   Jeg sa til henne, at løgn og falskhet kommer en til kort med - og ødelegger forferdelig.
---
   Trude ber meg nokså plutselig en stund efterpå nedskrive i Dagboks-notatene at hun ber meg om å tilgi henne at hun løy tidligere i dag. Og hun spør meg om jeg kan og vil tilgi henne det. (Iøvrig samtidig med at hun pakker inn disse sine ord med enda flere og mere løgner. Og deriblandt også sier at jeg er løgnaktig.)
   Tror hun jeg er løgnaktig, fordi hun selv er det? Hun sier iallfall at jeg også er løgnaktig. Jeg sier til henne at det er jeg ikke, og at det er løgnaktig av henne å si det. Iøvrig er det hun sier jeg lyver om bare slikt noe som hun ikke syns jeg skal skrive eller si om henne.
   Hun har iøvrig utrolig veldig lett for å ta til seg kritikk av noe hun gjør eller sier, eller også hva hun altfor fort og forhastet oppfatter som kritikk, veldig dårlig og ubesindig.
   Hun tar ofte bortimot alt til seg som kritikk - og som om hun hater kritikk.
---
   Apropo løgnaktighet, sannhet og presisjon:
   Jeg kan stundom i hva jeg sier og skriver være noe eller nokså omtrentlig, og både rund og bastant i kantene. Og skulle ønske at jeg maktet og evnet å være enda mindre omtrentlig og alltid enda mere presis. Jeg forsøker så godt jeg kan i så måte. Men jeg oppdager det som oftest en stund efterpå. Og jeg vet at jeg heller ikke på dette området er perfekt, - og at jeg stadig lærer, og modner. Jeg må forsøke å studere og analysere dette mere og videre! I værste fall så er jeg sånn sett en smule løgnaktig uten å være klar over det og uten å ville det. Løgnaktig er nok vel - eller kanskje - et for sterkt ord: Litt overdrivende eller underdrivende er vel en bedre betegnelse? Det er imidlertid absolutt ikke ønsket eller ment eller villet ifra min side. Og jeg forsøker forhåpentligvis alltid så godt jeg kan å rette det opp. Bearbeider det straks og videre, for å kunne være flinkere og mere uskyldig og hensynsfull og snill og kjærlig. Den som i ærlighet og kjærlighet skriver og leser og arbeider så meget mye med ordene som jeg jo i 40 års tid har gjort, blir imidlertid flinkere og flinkere.
   Mitt presisjonsnivå er mye høyere og bedre enn hos de fleste. Om enn det altså stundom kan være omtrentlig og rundt eller for bastant i kantene.
   De tre damene ifra Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune, og Trude, og mange andre, - vet eller aner enda ikke engang hvilket meget så stort problem nettopp de har i så måte!
---
   Gråten er hele veien bare milimeteren unna i alt det som nu skjer, og hvert sekund for å kunne avverge katastrofen, er for meg dyrebart og kostelig! Og dog er jeg og vi - og enhver og alle andre i vårt land - så bortimot fullstendig maktesløse! Mens uretten blir større og større og verre og verre, - og kanskje bortimot helt har overtatt vårt land! Hvor iøvrig underholdning, frykt, grådighet og likegyldighet råder!
---
   Trude er under alt det som skjer nu stadig redd for at fødselen skal begynne for tidlig.
   En av de mange forskrekkelige virkningene av Barnevern-tjenesten sin terror.
   Det er absolutt ikke lett for hverken Trude eller meg nu!
   Med den terroren vi har vært utsatt for i lang tid nu ifra de tre så alvorlig kriminelle damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune, og med den frykten, splittelsen og skilsmissen de også ha påført vår tidligere så fredfulle familie! Og nu har de vedtatt at de skal frata oss alle våre barn! Sønderknuse barna og vår familie så fullstendig som de kan! Og nærsagt bortimot ingenting kan stoppe de. Fordi lov og rett og offentlighet og slike ting ikke gjelder for de! Og vi står omtrentlig så 100 % maktesløse overfor det hele! Og har ikke gjort noenting som helst galt! Tvert om i lange baner! Og om ikke barnet blir født for tidlig oppi de umenneskelige ugjerningene overfor oss, - så kommer de ganske så sikkert og straks efter fødselen og river det nyfødte barnet bort vekk ifra sin mors pupp og sin far og mor!
   Og alt dette har de gjort og gjør de uten at noen som helst våger eller makter eller rekker å stoppe de! Og den heksenes lovhjemmel de henviser til er noe de påstår å vite om oss og om loven som ingen andre har visst eller vet. Fordi de har funnet på det selv. 
---
   Gudmund kom hjem i kveld. Han har vært i Haugesund siden den dagen brevet ankom. Efter mitt ønske. Trude hørte jeg tilfeldigvis fremstilte det i en kort setning overfor Aud Signy som at det at jeg ønsket at Gudmund skulle være i Haugesund, for om han kunne utrette noe der, som noe nokså utrolig. Og jeg undret meg på hvorfor. Og om det var og er forskrudde tanker hun har?
   Hun synes vel egentlig at hun er nokså tøff og trendy - fordi hun føler seg med på den trenden som i frihetens og likestillingens navn sender sine barn bort vekk ifra hjemstedet. Og den likestillingen hun da sikter til er, uten at hun er seg det bevisst, likestillingen mellom barn og voksne! (- "Ikke hør på hva mora di, og farn din, sier, Jens!")
   Gudmund hadde med seg mange og fine gaver ifra Idun, til barna her. Som hun har kjøpt da hun i regi av skolen i Aurland var på tur til Russland for litt siden.
---
   Siden Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune sitt brev til oss i juli 2006 (03.07. 2006) og vårt svar-brev til de da, datert 12.07. 2006, har vi ikke hørt noe som helst fra de hverken pr. telefon eller skriftlig, før nu.
   Bortsett fra de tre møtene med Steinerskolen, oss og de. Som Ingeborg Nyland selv sa ikke har noe med denne saken å gjøre. Og bortsett fra brevet datert 28.04. 2007 til advokat Sverre Kvilhaug ifra liksom sakkyndig psykiater Kirsten Westlye, hvor hun på vegne av de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune gir uttrykk for å ønske å undersøke vår familie. Og bortsett fra Trude sin meget korte kontakt med Ingeborg Nyland i det som skjedde straks før julen i desember 2006, da Ingeborg Nyland i hast via stråmann i eget Sosialkontor gav Trude fagre løfter og en konvolutt med 5.000,- kroner i kontanter utenfor bensinstasjonenen i Aksdal, mens Trude oppholdt seg hos Margret. Rett og slett gav dette til Trude for å få Trude til å forlate sin ektemann og sitt hjemsted og for å kidnappe våre barn!
   Vi har ikke direkte hørt fra de på så lang tid. Men bak kulissene har de samtidig aktivt og vedvarende på så forskjellig vis opprettholdt og videreført sin terror og trakassering! Og sin pyntelige og skjulende fasade!
---
*****
--22--
-- Tirsdag 22.01. 2008:

   Trude telefonerer klokken 6.15 på morgenen, til Åse. Vil hun skal komme hit for å hjelpe til, med rydding. Passer jo bra inn i bildet det?
   Mens Gudmund på det nærmeste står og hører på - og er på vei til Steinerskolen i Haugesund!
---  

   Trude ville ikke snakke med meg om å invitere Åse, før hun gjorde det. Fordi hun tenkte jeg kanskje ikke ville.
   Hun prøver iøvrig bevisst overfor andre å fremstille det som at hun må spørre meg om lov først, til både det ene og det annet. Og jeg vet hvorfor hun fremstiller det slik og legger slik vekt på å fremstille det slik.

   Jeg sa at hun jo burde ha spurt meg først, om hva jeg syns.
   Når hun skal gjengi det, så blir det slik:
   Jeg sa at hun må spørre meg om lov først.
   Ikke tilfeldig at hun telefonerer nettopp Åse.
   Og Åse kom, med den samme manns-fiendtlige holdningen som sist.
   Hennes sønn Dag, 27 år, var også med.
   Men Trude sprang ut, og tok med seg bilnøklene, nokså snart efter at hun telefonerte Åse. Og kom ikke tilbake igjen før imot kvelden. Hun hadde vært hos familien Snabel, og telefonerte derfra hit et partre ganger, men ville da ikke si hvor hun var.
   Hennes underlige oppførsel uroet mest meg.
   Efter det med telefonenen til advokaten i går, og til Åse i dag, og lignende mere, ikke så lett å si hva hun holder på med.
   Men det at hun ble borte kom seg av at jeg efter at hun telefonerte Åse sa til henne at jeg tar med meg barna og pc-n og kjører en tur til Eirik og Hege, eller til noen andre, så får du og Åse være her hjemme og rydde imens.
   Hun ble da redd for at jeg skulle kidnappe barna, hvilket jeg sa til henne at absolutt ikke var tanken og ikke kommer til å skje. Men hun fryktet nok at det likevel var slik. Slik som hun selv jo har gjort ved to anledninger. Jeg sa til henne at jeg absolutt ikke oppfører meg slik, men håpet litt at hun likevel skulle tro det. For at hun skulle kunne få smake på sin egen medisin. Men jeg har aldri vært særlig meget flink til slikt noe. Og besinner meg også veldig fort og lett. Vender kanskje på sett og vis heller det andre kinnet til. Derav er det iøvrig interessant og tankevekkende, syns jeg, å se at mange ofte gjør seg forhastede og overfladiske slutninger.
   Vet ikke om hun forstod meg. Men hun var iallfall vanskelig å forstå. Og hun sa også veldig mye dumt.
   Hørte hun snakket med Åse om hva mon tro Aud Signy har gjort for å få omsorgen og ansvaret for alle barna. Hun sa blandt annet: - Det er vel ikke nok at mannen snakket stykt om henne?
   Det skjer naturligvis mangt i henne nu i disse dager!
   Per kom dessuten på besøk utpå kvelden og var her en stund.
   Åse og Dag kjørte hjem igjen på kvelden.
   En urolig og heftet dag for mitt vedkommende. Og for Trude nok en ekstra urolig dag!
   Ingen av oss hadde sovet heller. 
---
***** 

--23-- 

-- Onsdag 23.01. 2008:

   Klokken 8 i dag tidlig, 6, 2 pluss-grader Celsius her ute. Jeg våknet klokken 8 av at Trude snakket med Gudmund, i telefonen. Hun spurte om hun vekket meg. - Jeg snakket bare med Gudmund, sa hun. - Hvorfor det? sa jeg. - Jeg ville bare høre stemmen hans. Bare legg deg igjen du, sa hun.
   Straks efterpå kledde hun på seg og var på vei til å gå ut. Jeg spurte: - Hvor du skal hen nu da? Hun svarte: - Bare gå meg en tur. Jeg sa: - Hvor hen? - Hun sa: - Bare gå meg en liten tur. Og un tilføyde anklagende: - Er du redd for at jeg skal snakke med noen?! Jeg svarte ironisk: - Ja, forferdelig. Hun var nesten allerede gått ut da jeg sa det.
   Jeg vet ikke om un holder på med noe mere av noe slag. Men hennes holdning, som er meget vekslende og ustabil, lover ikke godt.
   Forhåpentligvis ikke noe mere galt. Og ikke mere av slikt som i går?
   Jeg skal være ekstra varsom og forsiktig med henne.
---
   Hun kom inn igjen litt efterpå.
---

   Mennesker er verdiløse usle gjenstander både for Barnevern-tjenesten og for Fylkes-nemda, var det noen som sa til meg i går.
   De kalte Fylkes-nemda for fy-nemda!
   De sa også hva jeg har forstått det som: At Fylkesnemdene bortimot aldri ikke gir Barnevern-tjenesten medhold, - hvor gruoppvekkende kriminelle ifra Barnevern-tjenesten sakene enn er.
   Og at de bryr seg rett og slett ikke.
--- 

   Overstående skrev jeg i dag tidlig, - og fant tilfeldigvis noe senere på dagen da jeg var innom det flotte nettstedet "Samfunnsmagasinet" - www.sfm.no - hoved-oppslag der om nettopp Fylkesnemder og den offentlige Barnevern-tjenesten.
   Artikkel nr. 8 i en velskrevet, sammenhengende og omfattende artikkel-serie om den offentlige norske Barnevern-tjenesten. Skrevet av Ole Texmo. Oppslaget og artikkelen har overskriften: "Hva er galt med Barnevernet? Fylkesnemnd, rett og rettssikkerhet." Publisert 21.01. 2008, - og adressen er følgende: http://www.sfm.no/Barnevernserie/21.01.2008.Hva_er_galt_med_norsk_barnevern.Del_8.htm
   Ole Texmo har tydelig satt seg grundig inn i temaet, - og det han i denne artikkel-serien - "Hva er galt med norsk barnevern?" - skriver, stemmer meget så godt overens med hva både vår familie og ti-tusenvis av andre norske barnefamilier har opplevd og erfart!
   Adressen til hele artikkel-serien er følgende:
   http://www.sfm.no/Barnevernserie/17.11.2007.Hva_er_galt_med_norsk_barnevern.Index.htm 
---
   Norske forfatteren Olav Duun skriver etsteds i sin bok "Medmenneske" om å se fanden bakenfor de syv veggene.
   En trenger absolutt ikke å være så gjennomskuende og dypsindig for å se den uhyre kriminelle umenneskeligheten som den offentlige norske Barnevern-tjenesten holder på med.
   Hvis voksne noenlunde oppegående nordmenn sier at de ikke vet om den terror-virksomhet som den offentlige norske Barnevern-tjenesten i regi av Arbeiderparti-ideologien bedriver overfor landets barnefamilier, så lyger de, så later de bare som ingenting eller som om de tror på Barnevern-tjenesten sin egen-reklame, eller er det bare deres frykt eller karriære som gjør at de ikke sier det som det er - og som de vet at det er!
   Takket være Internettets og data-teknologiens enormt store gjennombrudd i de senere år, er nu endelig en reell og enormt stor og nødvendig Folkebevegelse for å Fjerne den offentlige norske Barnevern-tjenesten i anmarsj!
   Stadig flere og flere, i stort antall, står frem med saks-dokumentasjon og vitnesbyrd om det skrekk-kabinett som Barnevern-tjenesten har vært og er, i håp om å bli hørt. Det dreier seg om korrupsjon og penger og karriære, og makt-misbruk og terror og grov kriminalitet satt i system, og om umenneskelighet av et så omfattende og grovt og intrikat omfang at det rett og slett er fullstendig uhørt at slikt noe har kunnet pågå i år efter år uten enda å ha blitt stoppet!
   Men nu endelig er altså gledeligvis en meget så stor Folkebevegelse i anmarsj! For helt fullstendig å få fjernet den norske offentlige Barnevern-tjenesten. På tide. Og så nødvendig! (Politiet får ikke stort mere å gjøre av den grunn. Om de da ikke mere kan sette god moral og menneskelighet i fokus!)
   Ingen kan snart nu mere late som ingenting, når det gjelder den terroren i regi av Barnevern-tjenesten som det norske folk har levd under.
   Den som ser en smule hva som er i ferd med å skje, bør forsøke å være forutseende.
   Et eller annet lignende Sannhets-kommisjonen i Sør-Afrika efter aparheit vil nødvendigvis måtte komme.
   Den bør opplagt også være nødvendig annerledes - og bedre - enn Sannhets-kommisjonen!
   Men en eller annen slags Bekjennelses-kommisjon vil komme til å komme.
   Den bør for eksempel nødvendigvis også inkludere de korrupte forbindelsene og sammenhengene av overgrep og makt-misbruk som har gjort seg gjeldende innenfor psykiatri og rettsvesen.
   Det er mange nu som bør forsøke å for-berede seg!
   Og på den annen side også mange som har gjort vondt, som bør forsøke å for-bedre seg!
   Sann mine ord.
---
   Åse og hennes familie er ivrige på at Trude med barna skal komme dithen på besøk og være der en stund.
---
   Både Trude og jeg snakket i telefon med advokater i dag.
--- 

***** 

--24-- 

-- Torsdag 24.01. 2008:

   Temperaturen her ute klokken 7 i dag omtrent 8 pluss-grader Celsius. I dag klokken 11 begynte et uforlignelig plask-regn her ute! Og det haglet også.
   Og Tor er ikke langt unna! 

   Trude og Gudmund gikk på den bussen som stopper ikke langt herifra klokken 7 og som kjører videre til Haugesund.
   Jeg spurte henne litt før hun dro om hun ikke har et dilemma der nu, hvis hun ikke tok med seg bilnøklene eller punkterte dekkene på bilen ... Men det så ut til at hun tok det med ro. Jeg sjekket likevel dekkene på bilen efterpå.
   Hun skal til advokat Arild Helland i Haugesund, som hun snakket med i telefonen i går.
   På grunn av skilsmissen må vi ha hver vår advokat, efter hva vi er blitt fortalt.
   De advokater vi iøvrig har snakket med sier at det er vanskelig for de å påta seg saken hvis ikke jeg og Trude kan komme frem til enighet om hvor barna skal bo og ha tilhørighet. Og det synes det dessverre foreløbig som at vi ikke kan. Det forslaget som har vært fremme ifra meg og flere som kjenner oss går inn for, og som har vært og er det mest naturlige, er at Trude har Balder, Idun, Gudmund, Solborg og den ufødte på sin side - og jeg resten av barna.
   Dette er imidlertid ikke ønskelig ifra Trude sin side hvis hun ikke kan få ha samvær med resten av barna. Og jeg kan ikke akseptere at hun mere skal kunne ha noen særlig innflytelse på resten av barna. Fordi hun har blitt den hun har blitt og har gjort det hva hun har gjort i de to siste års tid. Alvorlig upålitelig og ustabil, og gående i motsatt retning av meg og hva vi tidligere sammen har stått for.
   Dette er kanskje et slags dilemma for Trude. Fordi hun jo hele veien innbitt har hevdet at den eneste grunnen til at hun vil ha skilsmisse er at hun for sin del forlanger at Balder skal kunne ha nærkontakt med familien uansett om jeg ønsker det eller ikke. Hvilket jeg ifra første stund gjorde klart og tydelig at ville være en uansvarlighet overfor resten av familien som jeg absolutt ikke kunne gå med på. Og som det ville ha vært meget så alvorlig ødeleggende for hele familien å gå med på.
   Hun vil med andre ord efter hva hun sier på sett og vis på den slags vis holde hele familien samlet. Og det ofrer hun gjerne barnas far og sin ektemann for! Hun skjønner ikke og ser ikke at dette samtidig avslører hennes egoisme og mangel på ansvar.
   Hun ser vel nærmest på det som en slags morsfølelsenes heltedåd for å gi Balder støtte i ett og alt!
   Med alle midler!
   Med ganske så nærsagt alle midler!
   Likesom de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune!
--- 

   Det er svært så mange menn i vårt land som underkues av kvinner. Dette er et stort og alvorlig problem. Enda mere særlig i tiden under og efter Grøss og Gru Harem Brunstland. Problemet er med andre ord ikke bare motsatt!
   Men når tid noensinne ble dette problemet omtalt eller berørt i massemedier eller kulturliv?!
   Forholdet ble forsterket og i stor grad satt i system - og statsforvaltning - under og efter Grøss og Gru Harem Brunstland.
   Menn ble mindre og mindre menn. Og kvinner ble mere og mere som dårlige menn!
   Naturlig nok.
   Og ekteskapet, - hva skjedde og skjer med det?
   Vel, - det ser jo og vet jo egentlig de fleste!
   Hvis en da ikke skal tie med slikt noe også?
   Som med all den andre tabu galskapen?
   Nei. Det skal vi ikke.
   Vi trenger både et sterkt menneske-vern og et sterkt korrupsjons-vern. Uten korrupsjon!
   Samtidig trenger vi minst av alt forhastede slutninger.

--- 

   Jeg sa til Trude og Gudmund i går, at jeg uten å trenge å tenke meg om gjerne vedder 100.000,- kroner på at forholdene for våre barn og i vår familie og vårt hjem både alltid har vært og er tydelig og entydig bedre enn tilsvarende hos de tre damene ifra Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune! Og at våre barn samtidig alltid har vært både friskere, sunnere, flinkere, gladere og bedre omgjengelige!
   Jeg tror nok også at bortimot enhver og alle som i noe monn kjenner meg og min familie med letthet ville ha vært med på et slikt veddemål?
   Jeg vedder egentlig aldri om noe som helst. Vi kjøper aldri lodd heller. Men det er vel ingen regel uten unntak? Og det veddemålet jeg her omtalte går jeg gjerne og med lettet hjerte inn i! Det til tross for at 100.000,- kroner er veldig mye penger for vår familie!
   Så her nu fikk jeg iallfall også det sagt. Og jeg står med letthet og tyngde inne for det.
--- 

   Trude telefonerte ifra kontoret til advokaten i dag klokken 11.50. De trengte en kopi av brevet datert 16.01. 2008 ifra Barnevern-tjenesten, og forsøkte å hente det på nettstedet mitt - hunwww.net - men kom ikke frem til nettstedet. Jeg sa de måtte skrive http:// først, så det blir slik:
   http://hunwww.net
   Og da fant de straks frem, hørte jeg i telefonen.
   Det var bare det hun ville.
---
   Klokken er 17.30. Jeg, Stauda, Alfredo og Solborg kom nettopp hjem ifra Skjold. Kommunal musikk-skole. Jeg var en tur innom Ødegård mens de var i musikk-skolen.
   Jeg telefonerte nettopp til vår mobil for å få snakket med Trude, for å høre hvordan det gikk. Om hun med advokaten har fått ordnet det slik at vi får utlevert all saks-dokumentasjonen som Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune sitter inne med. Men det var Gudmund som tok telefonen, og han sa at han kikket efter Trude, men ikke kunne se henne. At de skulle treffes der ved Folkebiblioteket i Haugesund, og at han skulle se om han så henne. Han hadde snakket med henne tidligere i dag - og hun hadde likevel ikke fått engasjert advokaten der av noen grunn. Men Gudmund sa at han nettopp var ferdig med et lengre møte med sin advokat, - og at han av ham hadde fått utlevert den samlede saks-dokumentasjonen og hadde gjennomgått diverse av dette i lag med sin advokat. En tjukk bok med papirer. Gudmund sa at jeg og mamma må være forberedt på de skikkelig groteske løgner og falsknerier, i meget stort monn!
   Jeg sa til Gudmund, - at det vet du jo også at jeg hele veien har vært og er forberedt på.
   Jeg sa også til ham, omtrent følgende: - Gudmund, jeg gjetter vel ikke feil hvis jeg antar at en stor del av det værste i den der saks-dokumentasjonen deres dreier seg om hva de i desperasjon iscenesatte i januar 2007 for å få det til å se ut som at pappa i familien Hansen er sinnsyk gal og en psykiatrisk pasient med dertil hørende forskjellige slags kjennetegn!? Og som om noe fullstendig galt hadde skjedd hjemme hos oss mandag 8. januar 2007, da de beleiret og avsperret vårt hjemsted det meste av dagen med stort oppløp av biler og folk ifra politi, lege og Barnevern-tjeneste, og kidnappet pappa Rune og nesten også resten av familien? Sånn at alle og enhver skulle tro at her var noe skikkelig galt på ferde!? Når det i virkeligheten var absolutt ingenting som helst - ikke det fnugg av noe som helst - som var skjedd, - bortsett nettopp fra hva de så fullstendig iscenesatte!? Og som blandt annet er på lyd-opptakene?
   - Jo, - sa Gudmund. Det ser ut som at du kan ha rett i det ja. Men nu må jeg få oppsporet mamma. Hun vet enda ikke at jeg har fått utlevert disse saks-dokumentene, og vi skal prøve å nå bussen.
--- 

   Klokken er nu 18.00, - og det ovenstående her laster jeg nu straks opp på Internettet. 

   Jeg har lastet opp mine dagboks-notater nokså daglig nu i den senere tid, og i dag flere ganger. Her foregår et uhyre grovt justismord. - for åpne dører!
---
   Dag telefonerte, og spurte om det var noe han kunne hjelpe til med. Vel, vi trenger underskrifts-aksjoner, innsyn og sannferdige oppslag i massemedia, politi-anmeldelser, plakater, mange til å taste inn saks-dokumentasjon, osv., osv.!
   Jeg sa blandt annet til Dag, at i neste omgang kan slikt noe også skje med han og hans familie - og med hvem som helst. Slik som det foregår.
   Han sa omtrent: - Nei det kan ikke skje med oss. Det at slikt noe skjer har noe med de tanker og følelser en utstråler å gjøre, og med ens oppførsel og holdning.
   Han snakket som om han hadde vett og erfaring! Jeg sa omtrent: - I mine 50 år har jeg hørt flere som har sagt det der og som har snakket slik. De har senere og efterpå erfart hvor grundig feil de tok!
---
   Sent på kvelden, og meget sterk vind og stormkast ute. I all hast ifra min side: Vi har enda bare rukket å se gjennom litt av den saks-dokumentasjonen som Gudmund i dag fikk tilgang til. Men så meget kan iallfall allerede sies:

   Dette er tildels grove anklager og påstander om Rune L. Hansen. Men først og fremst et meget så stort anlagt forsøk på å sverte og bakvaske Rune L. Hansen med all verdens slags løgner, forvridninger, rykter, synsing, meninger, falske vitnesbyrd og forfalskninger! Den tykke boken vi i dag har fått på vårt bord her hjemme, er rett og slett en blåkopi av Stalin-tidens metoder og system i Russland. Den er dog faktisk likevel ifra nutidens Norge! 
   Jeg skal komme tilbake til disse tingene. Men bare si så meget her nu: De færreste vil tro at en slik mengde med frekke løgner og forfalskninger er mulig! Dette overgår de fleste - kanskje alle - sine bange anelser eller tanker om uhyre grove justismord!
   Jeg rekker ikke skrive mere om det her nu. Men bare først få ha tilføyd: De er troendes til bortimot hva som helst av ugjerninger og falskhet, når som helst. La all naivitet og godtroenhet fare!
---
   PS: Det er tydelig at flere av de som har uttalt seg og løyet og bakvasket har gjort så fordi de har villet holde med og støtte Trude. Hvilket har virket meget imot sin hensikt. Og andre fordi de holder med Arbeiderparti-ideologien. Andre igjen av frykt - og av dumhet. Og av misunnelse. Og av ondskap.
   Her vil mange for eksempel også bli grøsselig overrasket over Per Snabel sine løgner og sin falskhet, og tilsvarende når det gjelder Jens Tveit og hans familie. Og av Øyvind Valen, rektor ved Skjold skole! Osv.! For her nu bare i all hast å nevne en nærsagt tilfeldig smule av hva vi har rukket å kikke på!
   Dette overgår endog Adresseavisen i Trondhjem sitt store og perverse dødsstøt (22.05. 1995) av et oppslag om vår familie i Skaun-skole-saken ( ekstern ) for mange år siden!
--- 

***** 

--25-- 

-- Fredag 25. januar 2008, Vinberget:

   Sterk vind her ute i hele natt, og temperaturen omtrent 9, 6 pluss-grader Celsius.
---
   Hvordan de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune har klart å tromme sammen en slik stor og omfattende ansamling med falske og kriminelle vitnesbyrd, er et meget så interessant og viktig mysterium!
   Som forhåpentligvis ikke blir mysterium særlig lenge!
   Men som nok blir meget så interessant og tankevekkende!
--- 

   I følge den nu fremkomne saks-dokumentasjonen til Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune, så har ikke jeg gjort stort annet enn fysisk og psykisk å mishandle kone, barn og dyr, bortsett fra å være paranoid og schizofren og alt mulig forskjellig annet av verste sort! Mildt sagt!
   Uslere, styggere og mere elendig menneske enn meg er det ikke mange som har maktet å være, i et såvidt bredt spekter, - i henhold til hva de løgnaktig påstår om meg!
   I sin desperate iver efter å tilintetgjøre meg og min familie og vårt hjemsted har de fullstendig sett bort ifra at de i og med sine så overveldende mange og grove løgner og påstander overdriver så fullstendig grundig at det i realiteten blir absolutt ingenting igjen av deres troverdighet!
   Det var vel ikke slik de egentlig hadde tenkt det. Men besinnelse og perspektiv er tydelig nok en meget så dårlig utviklet evne hos de.
   Slik det pleier å være for mordere og grovt kriminelle!
   Og det er da faktisk også nettopp hva de er.
   Og disse mine ord kan og skal jeg bevise på kryss og tvers.
   Om de ikke også dreper meg først!
   Forhåpentligvis kommer det i så fall mange som vil efterforske også det mordet!
---
   Hvem andre er det vel som på ekte vil ofre eller våge noe i denne av grådighet og egoisme gjennomtrengte tid?
   Og hva?
---
   Uslere, simplere og mere elendig enn meg er er det ikke mange som kan være eller bli! Hvis en skal forstå den offentlige Barnevern-tjenesten i Skaun kommune i Sør-Trøndelag og Vindafjord kommune i Hordaland, og deres mange kriminelle medløpere rett!
   Dog er det i virkelighetens verden absolutt ingenting av det stygge de sier som er sant!
   Men hva skal eller kan andre tro?!
   Til det vil jeg iallfall si:
   Sett min troverdighet på grundig prøve, opp imot deres!
   Troverdighet og sannhet er mitt triumf-kort!
 ---
   Jeg tror ikke Pål noensinne vil kunne komme til å tilgi sin far, og sin mor.
   Jeg tror knapt at hans far og mor noensinne på ekte vil kunne komme til å angre og å be om tilgivelse!
   Vi lot de nyte godt av vår familie sitt overskudd, og reddet de sånn sett på sett og vis på det nærmeste ifra den offentlige Barnevern-tjenesten.
   Og dette var deres takk: Usselhet, falskhet og svik av verste sort!
   Og hvordan skal vel Jens Tveit og hans sønn og svigerdatter kunne bli tilgitt!?
   Og Øyvind Valen, rektor i Skjold i Vindafjord!?
   Og Conny Hansen i Surnadal!?
   Og familien Aune i Råbygda i Skaun?!
   Osv.! Osv!
---
   Den som har lest de nokså tulleruske Harry Potter-bøkerne, eller har sett filmene, vet kanskje at det også i et viss monn er virkelighets-nærhet i innholdet. Som for eksempel med hensyn til de demoniske åndene som ernærer seg av frykt!
   I virkeligetens verden er det på sett og vis også lignende demoniske ånder som ernærer seg av svik!
   Og av hovmod!
---
   Dette diktet jeg her under skal gjengi stod på trykk i avisen Dagen onsdag 16. januar 2008 s. 22.
   Grunnen til at jeg her skal gjengi det er at Trude ble så begeistret og rørt av det. Hvilket sier en hel del om hennes tanker og mentale situasjon nu i disse dager. Og om nivået av hennes modning, - eller vel litt av hvert ...


Du veit ikkje
kva du skal gjera


Du veit ikkje kva
du skal gjera,
men Hyrdingen veit
kva han gjer.
Han leier deg trygt
gjennom mørket
når du ikkje framtida ser.

Du kjenner deg tom og åleine
med børa som ingen har sett.
Men bakom dei uløyste gåter
står han som vil gje deg din
rett.

Når bøna blir fattig
og ordlaus
står Frelsaren der og vil inn.
Til hjelpelaust barn
vil han lyda.
Han kjenner deg,
Talsmannen din.

Om kjensla av fred
har forsvunne,
og alt er eit einaste kav,
Så er du allikevel trygg der
i frelsa som Jesus deg gav.

Annbjørg Helland Sævareid

Jes. 40, 11:
Som ein hyrding skal han gjeta hjorda si.
Lamma skal han samla i armen sin, og ved barmen sin skal han bera dei.
Dei sauene som har lam, skal han leia.

***
---
   Min kommentar:

   Men var det frelsen som kom?
   Og hvor til går dine skritt?
   Har frelsen uteblitt?
   Skal du bare late som om?

   I uskyld og sannhet vandre.
   Sannheten tro i kjærlighet.
   Ordet din hele begjærlighet.
   Ordet deg nære og foredle!

---
   Anne Kristine telefonerte ved 15.30-tiden. Hun snakket med meg en stund.
   Jeg telefonerte og snakket litt med Aud Signy tidligere i dag. Ellers har det vært lite telefonering i dag.
--- 
   Det er en hel del mennesker som tenker på barn nærmest som tinger, som gjenstander.
   Og som for eksempel på en "omsorgsovertagelse" i regi av det offentlige Barnevernet som noe helt hverdagslig og greit nok.
   Det er kanskje gjerne slike forskrekkelige mennesker som søker seg inn i Barnevern-tjenesten?!
   Både min egen mor og Trude sin mor har det alltid for oss virket som om har en slik holdning.
   (Slike mennesker har vel iøvrig også gjerne en sterk tendens til å trekke ikke bare umenneskelige, men også egoistiske, forhastede og firkantede slutninger!)
   Trude snakket med sin mor i telefonen i dag.
   Trude sa blandt annet følgende til sin mor: - Du vet vel du også hvem alt dette er verst for?
   Unn sa: - For deg!
   Trude sa: - Nei, for ungene.

   Disse mennesker er ikke så veldig ulik mennesker med en bestemt spesiell tentens. En tendens som går ut på at hvis de for eksempel er uenig med den ene part i en skilsmisse-sak, eller altså holder med den ene eller den andre parten, så for å "hjelpe" den parten de holder med eller tror seg enige med finner de på løgner om den annen part!
---
   De som i henhold til Barnevern-tjenesten sier noe positivt om oss "mener", de som sier negativt om oss "informerer" og "opplyser".
---
   Trude går sin egen vei og kjører fullstendig sitt eget løp i alt dette som skjer og siden begynnelsen har skjedd. Jeg har bortimot ikke kunnet stille meg bak eller aksepterende til noen av Trude sine holdninger og innspill og gjerninger i hele denne saken.
---
   Når det nu efterpå uunngåelig nok går fullstendig galt med barna ifra vår familie så vil Barnevern-tjenesten legge skylden for dette på meg og min familie!
---
   Aud Signy telefonerte og snakket med Trude før midnatt.
---
   Flere kvinner i vår bekjentskapskrets underkuer sine menn.
   Dette er absolutt ikke noe uvanlig.
   Det var dette Trude efter det som skjedde med Balder, og hos Margret, forsøkte, - å ganske enkelt komme i en posisjon hvor hun kunne underkue meg.
   Det at hun ikke fikk det til og enda ikke har fått det til gjør at hun på sett og vis føler seg mindreverdig i forhold til Margret, Åse og Aud Signy. De som i hennes øyne har fått det til!
   Krass, forhastet eller omni når jeg sier slikt noe?
   Nei. Ærlig og presis.
---
   Når min kone eller andre mennesker som ofte og alvorlig lyger og gjør onde gjerninger sier seg å være en kristen og frelst, så kan jeg vel sagtens si "javel", eller late som ingenting. Men det er vel heller andre ting jeg bør si?
   Og når hun tar det for gitt at jeg er som henne, eller beskylder meg for også å være slik, da kan jeg vel sagtens riste på hodet eller bare smile av det hele. Men det er vel også da heller andre ting jeg bør si?
   Og hvis hun har mishandlet mitt liv og vår familie i to års tid, - det er vel sagtens da også noe som bør sies?
   Og hva når hun beskylder meg for å ha gjort det som hun har gjort?
   Bør skylden fordeles likelig, 50 % på den ene siden - og 50 % på den andre siden, eller bør jeg forsøke å erindre bedre hva som egentlig skjedde?
   Eller hva?
   Forunderlig mange har forunderlig rare svar på slike enkle spørsmål!
---

   De tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune gjorde i januar 2007 noe oppsiktsvekkende særlig grovt av en kriminell ugjerning! De bestemte seg for med alle midler for å da skulle få det til å se ut som om at far i familien Hansen er sinnssyk, og psykiatrisk pasient! Med dertil hørende forskjellige slags kjennetegn! Og voldelig overfor kone, barn, dyr, etc. Og iøvrig alt ile som kan sies eller finnes på om et menneske. Mildt sagt! Planen ble lagt allerede lang tid i forveien. I Skaun kommune-administrasjon, for mange år siden.
   Men hvordan kunne de vel få til noe slikt? Er slikt noe vel mulig?
   Hvordan var det vel i det heletatt mulig å kunne få det til å se slik ut?
   Først og fremst ved produksjon og innsamling av falske vitnemål, gjennom mange år.
   Av de forskjelligste slag. Jo mere makabert og virkelighets-fjernt, desto bedre!
   For så å lage til en setting på det hele, en iscene-settelse, for i stort monn grundig å få vekket avsky for Rune L. Hansen og hans familie! Og for hjemme-undervisning. Og for det å vende Arbeiderparti-ideologien ryggen.
   Hva var det så de gjorde, for utrolig nok å kunne få til dette?
   Og kunne de virkelig få det til?
   Det er særlig også disse tingene disse mine Dagboks-notater handler om, og den øvrige kronologiske Saks-dokumentasjonen.
   Og jeg omtaler og omhandler temaet fortløpende, til skrekk og advarsel for andre, - og for at mennesker som har gjort eller gjør slikt noe skal bli avslørt og stillet til ansvar for sine ugjerninger.
   Slikt noe kan bare ikke få fortsette!
--- 

***** 

--26-- 

-- Lørdag 26.01. 2008, Vinberget: 


   Temperaturen her ute i natt omtrent 6 pluss-grader Celsius.
   Midt på dagen i dag kraftig lyn og torden, med både sne og hagl!
---
   De har undersøkt og undersøkt, og tydelig vært misfornøyd når de har fått positive og rosende omtaler tilbake om familien Hansen!
---
   Her skal jeg nu si noen ord om visse aspekter ved Mattilsynets Bekymrings-melding ( ekstern ) til Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune vedrørende vår familie:
   Mattilsynets løgnaktige og falske Bekymrings-melding omtaler bekymring for at barna var tynnkledde. (Hvilket de faktisk egentlig ikke var, sier Trude.) Og hvorfor en slik formulering? Om det da finnes noen som helst annen forklaring enn at de tilfeldig fant på hva som helst bare for å ha noe å oversende til Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune?
   Det er flere forhold vedrørende dette som er interessante. Blandt annet også det forhold at vi jo hadde besøk av en annen barne-familie samtidig med at Mattilsynet var her, - og at det ble tatt fotografier av barna samme dag, sier Trude - som viser at de faktisk absolutt ikke var tynnkledde.
   Det er ganske mange forhold vedrørende denne Mattilsynets "bekymring" som er interessante. Også for eksempel det forhold at her er det egentlig snakk om barna i en stor barne-familie, - hvor ingen av barna noensinne har vært syke, men samtlige alltid har vært, og er, usedvanlig friske, sunne og sterke! (Bare slikt noe skulle tilsi respekt, og ikke tvil eller forhånelser!) Dessuten så er det trolig ingen andre barn her til lands som har et så stort og godt utvalg med klær som i vår familie! Og da snakker jeg endatil om førsteklasses klær i ren ull og bomull og andre natur-stoffer! Og det dreier seg om et meget så stort og godt utvalg med klær!
   En tullerusk nabo-dame da vi bodde i Sveio for 10 års tid siden innleverte en Bekymrings-melding imot oss som dreide seg om noe av det samme. ( ekstern ). Hvorvidt de to som kom her ifra Mattilsynet visste om dette vet jeg ikke. Dengang i Sveio kom Barnevern-tjenesten i Sveio og undersøkte forholdet, og fant ut at det var usant og fant ut hvordan det egentlig forholdt seg. Våre barn har faktisk altid vært godt kledd.
   Men hvordan kunne vel Mattilsynet vite noe som helst om disse tingene? Det kunne de vel ikke? Men hvorfor skulle de så skrive noe som helst om det i sin Bekymrings-melding? Hva var grunnen - og hva var motivet?
   Blandt annet derfor spør jeg: Var Mattilsynets Bekymrings-melding til Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune planlagt og bestemt på forhånd, - før de kom hjem til oss? Og likeså deres Undersøkelse? Eller ble den planlagt og bestemt straks de forlot vår eiendom? Det fremgår nemlig av Bekymrings-meldingen at dette må ha skjedd samme dag, eller tidligere.
   Av Mattilsynets Bekymrings-melding fremgår at Mattilsynet har foretatt en slags Undersøkelse vedrørende vår familie. Ble denne deres Undersøkelse gjort før eller efter at de var hjemme hos oss onsdag 22.02. 2006? Det er flere grunner til at jeg stiller disse spørsmålene - og flere til - vedrørende deres Bekymrings-melding. Deres Bekymrings-melding ble tilsendt Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune samme dag som de var hjemme hos oss, og iallfall da hadde Mattilsynet allerede foretatt sin Undersøkelse vedrørende vår familie, - de henviser i så måte blandt annet til "ubekreftede rykter fra naboer". Og de videre-formidler i sin Bekymrings-melding også annen informasjon om vår familie som de selv vel ikke kan ha hatt noen som helst greie på? De sier blandt annet: "De flyttet fra Trøndelag. (...) Ingen av barna gikk på skole, men blir undervist hjemme. (...) De driver etter økologiske prinsipper."
   I og med Mattilsynets Undersøkelse og videre-formidling av "ubekreftede rykter" vedrørende vår familie finner jeg det naturlig å stille også følgende spørsmål: Hvilken rolle er det Mattilsynet her har tatt på seg, som en slags Undersøkelses-kommisjon, - og hvorfor? Ble de kanskje umiddelbart bekymret, - med utgangspunkt i synsing og i "ubekreftede rykter ifra naboer"?
   Ble de kanskje egentlig bekymret for at våre barn ikke var i offentlig skole? De kunne jo ikke vite at våre barn, om de så hadde vært tynnkledde, aldri noensinne har vært alvorlig syke, - men at de alltid har vært og er særdeles usedvanlig friske, sunne, glade, harmoniske og sterke!?
   Det - og mere til - kunne de vel ikke vite?
   Mitt poeng her, er at Mattilsynets Bekymrings-melding i beste fall bygger på forhastede slutninger og løgner. Som alle er ganske så lett å motbevise og å tilbakevise.
   Dette ble også Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune klart og tydelig gjort oppmerksom på i vårt møte med de 13.03. 2006 ( ekstern ) angående nettopp denne Bekymrings-meldingen. Men der og da ble imidlertid ifra Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune sin side sagt at de absolutt ikke var interessert i å få denne Bekymrings-meldingen ifra Mattilsynet tilbakevist og motbevist! Samtidig blir vi i dette møtet gjort oppmerkdom på at Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune med grunnlag i alene denne Bekymrings-meldingen "finner at det er rimelig grunn til å anta at det foreligger forhold som kan gi grunnlag for Tiltak i henhold til Barnevern-loven. ( ekstern )". Samtidig som vi blir gjort oppmerksom på at de allerede derfor har gjort beslutning om å iverksette en Undersøkelse (som skal vare i inntil tre måneder) i henhold til Barnevern-loven.
   Barnevern-tjenesten ble både i og efter dette møte ( ekstern ) gjort oppmerksom på at det i og med denne Bekymrings-meldingen ifra Mattilsynet ikke kan være "rimelig grunn til å anta at det foreligger forhold som kan gi grunnlag for Tiltak i henhold til Barnevern-loven". Til dette sa Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune til oss, at de på sin side tolker Barnevern-loven slik at en hvilken som helst Bekymrings-melding som innkommer til de - uansett om den er sann eller usann, rimelig eller urimelig, gir de rett til å igangsette en Undersøkelse i henhold til Barnevern-loven!
   Har Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune ingen som helst reell respekt for hverken Barnevern-loven, Norges lover eller for lov og rett?
   Eller også for eksempel for "Verdenserklæringen om menneskerettigheter" (Universal Declaration of Human Rights, Vedtatt av De Forente Nasjoners Generalforsamling 10. desember 1948)? ( ekstern )?
   I "Verdenserklæringen om menneskerettigheter", artikkel 12, står det følgende:
   "Ingen må utsettes for vilkårlig innblanding i privatliv, familie, hjem og korrespondanse, eller for angrep på ære og anseelse. Enhver har rett til lovens beskyttelse mot slik innblanding eller slike angrep."
   Og i dens artikkel 5:
   "Ingen må utsettes for tortur eller grusom, umenneskelig eller nedverdigende behandling eller straff."
   Og i dens artikkel 16, punkt 3:
   "Familien er den naturlige og grunnleggende enhet i samfunnet og har krav på samfunnets og statens beskyttelse."

---
   I "Verdenserklæringen om menneskerettigheter" (Universal Declaration of Human Rights, Vedtatt av De Forente Nasjoners Generalforsamling 10. desember 1948) artikkel 26, punkt 3, sies det:
   "Foreldre har fortrinnsrett til å bestemme hva slags skolegang deres barn skal få."
   Kunne det sies tydeligere?
   Men dette er iøvrig også noe Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune bestrider, og motarbeider.
---
   Jeg og Trude snakket i dag tidlig litt om familien Per og Mona Snabel, som er naboer av oss noen kilometer unna i Vikebygd.
   De har hele veien vært overdådig begeistret for Gudmund og hans så gode og fine innflytelse på deres sønn Pål på omtrent samme alder som Gudmund.
   Lett nok å forstå. Det har hele veien og alltid vært slik våre barn har blitt møtt rundt omkring der hvor vi har bodd og her hvor vi bor. Med særdeles mange og fine og rosende tilbakemeldinger til oss som foreldre. Utrolig mange, gjennom mange år. Også fordi våre barn har vært forholdsvis ganske så aktive og levende rundt omkring i bygde-samfunnet og i nabolagene.
   Mona kaller glad og inderlig begeistret Gudmund for "Gullungen min" og "Gutten min", - nesten så deres sønn Pål blir forlegen. (Jeg tror ikke han blir det.)
   Gudmund tar dette og slikt noe til seg som en litt rar slags selvfølgelighet. (Han er vant hjemmenfra med å høre godord og skryt.)
   Men hvor tror Per og Mona at Gudmund har fått sin fortreffelighet ifra?
   De skjønner tydeligvis ikke at Gudmund og de ørige barna våre har det hjemmenfra! Tydeligvis ikke, - når en ser på hva de har gjort bak vår rygg, i falskhet og løgn!
   De tror seg selv å ha noen som helst ære for det!
   Makabert.
---
   Det er ikke mange dagene siden Per satt her i stuen og snakket så fint og uskyldig! (Har lyd-opptak på dette også!)
   Maken til frekkhet og falskhet skal en kunne lete lenge efter!
   Vel: Mormors frekkhet, falskhet og løgnaktig i alt dette er dog unikt forskrekkelig!
   Men de er flere!
---
   Jeg satt i dag tidlig og spekulerte på om Trude er tvers igjennom falsk, eller om hun ikke er det helt fullstendig. Høres nok underlig ut, - men slik var det og er det iallfall. Hun er ikke tvers igjennom falsk, ikke enda iallfall. Men hun er forferdelig langt nede.
---
   Gudmund ble skikkelig syk av hva som står i boken som vi fikk tilgang til via hans advokat, da han kom hjem måtte han blek gå til sengs og kom seg naturlig nok ikke til skolen i Haugesund dagen efter.
---
   Vær ikke naiv! Det er faktisk meget så dumme, løgnaktige og onde mennesker i stort monn omkring deg og oss i samfunnet!
   Arbeiderparti-ideologien stimulerer og oppdrar til svik, løgn, likegyldighet og bedrag.
---
   Hekseboken av en Saks-dokumentasjon ifra de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune er en tykk bok i A4-størrelse med omtrent 260 sider, og vi er langtfra enda ferdig med bare det å orientere oss i den eller å lese den. Men begynner vel å ha kommet et godt stykke på vei.
   Vi oppdaget i dag tidlig noe meget så uhyre forskrekkelig, i denne Hekseboken!!
   Mormors falskhet og løgner i det som har foregått!
   Vi fikk skikkelig litt av en utrolig bakoversveis!
   Vi har hele tiden visst at mormor i de siste to års tid har telefonert meget så aktivt og pågående frem og tilbake til all mulig slags mennesker som vi kjenner, og andre. Selv om hun ofte og gjerne efterpå har benektet det, - så har vi dog for det meste trodd at hun gjorde det i omsorg for oss og av nysgjerrighet. Trude har vært mere mistenksom og vaktsom enn meg, men i det store og hele har vi forsøkt å tro og tenke det beste.
   Vi har tatt skikkelig så meget feil!
   De løgner hun har spredd om særlig meg, i meget så stort omfang, utgjør alene kanskje omtrentlig en slags halvpart eller tredjepart av all den styggedommen Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune i sin Saks-dokumentasjon har imot oss! Og dette har hun endatil fått med seg Balder på!!
   Løgnene ifra henne alene i lag med Balder utgjør en slags halvpart av Hekseboken! Eller en tredjepart. Den andre tredjeparten er ifra kommune-administrasjonen i Skaun, som har holdt på med sin forfølgelse og sine falske vitnemål hele tiden siden dengang. Og den tredje tredjeparten er myriader med små og store løgner og påstander utgått ifra de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune! Uhyre frekke og kriminelle løgner og påstander som imidlertid alle er lett å tilbakevise og å motbevise!
   Vi ble mildt sagt temmelig så rystet og forskrekket!
   Også hvordan hun har fått med seg Balder i sin falskhet og sine løgner fremgår tydelig av denne Hekseboken!
   Og min beslutning i 2006 om at Balder ikke får komme hjem her før han ikke er til skade og fare for resten av familien fremstår av det som står i Hekseboken som å ha vært temmelig så rett og riktig. Hvilket det vel også for Trude og alle og enhver skal være vanskelig å ikke innse.
   Trude telefonerte sin mor efterpå, og gav uttrykk for at hun var avslørt som tvers igjennom falsk og løgnaktig.
   Mormor agerte fortsatt som ingenting.
   Trude sa: - Du har hjernevasket meg hele livet mitt! La meg være i fred! Jeg vil til pappa! Derefter la hun på telefonen, og gråt innbitt.
---
   Noe efterpå telefonerte Trude til Aud Signy, og snakket med henne. Og efter det igjen til Marta Straume, tilsynsperson for vår hjemmeskole gjennom mange år. Trude snakket lenge med henne, og også jeg noe efterpå. Jeg forsøkte å formidle for Marta at dette absolutt ikke er noen "barnevern-sak", men et stort anlagt uyre grovt justis-mord.
---
   Den som setter seg inn i bokens innhold og omstendigheter - og får et helhetlig perspektiv på bokens innhold, ser fort at dette er et nid-brev imot familien, med løgner og påstander i vilden sky - ispedd diverse harmløse "fakta", som kanskje dessuten likevel ikke er fakta.
---
   Jeg telefonerte og snakket med Eirik utpå kvelden i dag. Jeg gav ham en kort orientering om mormor sin falskhet og sine løgner som fremgår av Hekseboken, og om hvordan Balder har samarbeidet med henne.
   Han ble straks glad for hva jeg fortalte og sa at han for sin del hadde lovt mormor inderlig å ikke fortelle hva hun hadde fortalt til ham. At hun hadde fått ham til å love det, og til å bli meget så usikker og undrende, men at han nu skjønner at han både må fortelle om det og er forpliktet til å fortelle om det. Og hva han fortalte hun har betrodd seg til ham om var det samme grøss og gru i mengdevis som fremgår av Hekseboken! Helt utrolig forskrekkelige løgner, om meg. Og hun hadde telefonert og snakket med ham mange ganger i samme ærend.
   Jeg kunne fortelle Eirik at vi nu har funnet ut som sikkert at hun har telefonert utrolig mange steder og mennesker for å spre sine løgner, - og ikke minst også Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune.
   Sammtidig som hun har vært fullstendig falsk både overfor oss og alle andre.
   Og at løgnene ifra henne alene i lag med Balder utgjør en slags halvpart av Hekseboken! Eller en tredjepart. Den andre tredjeparten ifra kommune-administrasjonen i Skaun, som har holdt på med sin forfølgelse og sine falske vitnemål hele tiden siden dengang, og at den tredje tredjeparten er myriader med små og store løgner og påstander utgått ifra de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune. Løgner og påstander som imidlertid alle er lett å tilbakevise og å motbevise!
---
   Lensmannskontoret i Vindafjord, i Ølen, sin rolle i alt det som har skjedd, var det en gledelig og rørende opplevelse å lese om i Hekseboken!
   Uten deres menneskelighet og samvittighetsnag hadde de tre damene i Barnevern-tjenesten forlengst, mange ganger, allerede ha sønderknust hele vår familie!
   Vi - og lov og rett - er de i vår sak umåtelig meget stor takk skyldig!
   Jeg gråter bare jeg tenker på det!
   Hele vår familie vil for alltid og i inderlighet fullstendig takke de for dette!
   Hvordan det enn videre går!
---
*****
--27-- 

-- Søndag 27.01. 2008, Vinberget:

   Temperaturen her ute i natt omtrent 4 pluss-grader Celsius.
---
   Det er mange i våre omgivelser som har vært skamløse ja, og løgnaktige og ondsinnede. Drevet av frykt, misunnelse, uenighet, karriære, etc.
   Men det er ikke vi som har spesielt dårlige omgivelser eller særskilt dårlig omgangskrets. Det er ikke det det dreier seg om.
   Men det dreier seg om et forhold og en realitet som gjenspeiler samfunnet iøvrig.
   Norges sanne ansikt! Under Arbeiderparti-ideologien.
   At noen hæler og utstår tanken på slikt noe hæslig som deres skoler! Det skyldes ikke stort annet enn frykt, underkuelse, uvitenhet og nød!
   Og for et svik imot barna!
   De behandler i stort monn barna og hverandre som nokså verdiløse gjenstander, og som prestisje-figurer!
---
   Trygve Einar Gjerde telefonerte på kvelden og snakket med meg. Ellers har vel mest Trude telefonert noe i dag.
---
*****
--28--

-- Mandag 28.01. 2008, Vinberget:

   Temperaturen her ute i dag klokken 8.30 omtrent 8, 7 pluss-grader Celsius.
---
   Det er gode grunner for å anta at de samme tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune også har brukt den samme og lignende uhyre kriminelle oppskriften tidligere, overfor andre barne-familier.
   Jeg telefonerte i dag tidlig og snakket med Erik Grindheim. Han er lærer i Odda, ikke langt herifra. Hans familie har også hatt med de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune å gjøre. Og han sier at en kan bli helt fullstendig forskrekket og lamslått over løgnaktigheten ifra de, og at det er snakk om at de lyger om hva det enn skal være.
   Det er ikke første gang jeg hører det. Også andre sier det samme.
   Og det kan solid og uomtvistelig bevises på kryss og tvers, - helt sikkert nok til stor forskrekkelse for offentlighet og anstendighet!
   Om bare noen bryr seg om at det skal frem i dagen!
   Problemet er at det knapt i det heletatt finns noe forum for slikt noe i offentligheten!
---
   Enn om vi i tillegg til de skulle ha tedd oss slik overfor våre medmennesker!
---
   Jarle J. telefonerte i dag og snakket med meg. Jeg snakket i telefonen med Trudes far Jarle også i dag, i dag tidlig, samt fru Ødegård. Trude også med henne. Jeg og Alfredo kjørte til Haugesund og handlet efterpå. Da vi kom hjem satt Trude og snakket med fru Ødegård i telefonen, og fortalte efterpå at hun også hadde snakket med Åse.

---
   Jeg mottok i dag følgende e-post, ifra Noralf Aunan:

> Hei!
>
> Det er ønskelig å sjekke tidspunktene for de telefonsamtaler BV påstår Unn
> har tatt. Hvis nødvendig vil det være aktuelt å innhente utskrifter fra
> Telenor for å tilbakevise disse påståtte telefonsamtaler. Ellers er det
> nødvendig å pulverisere alle usanne påstander, for alle påstander skal BV
> kunne bevise på en eller annen måte. Ingen advokat går grundig nok til verks
> i disse saker, så her må det stilles klare og entydige krav til advokaten.
> Husk ellers at man er oppdragsgiver overfor sin egen advokat.
>
>
> Håper på en snarlig tilbakemelding med de ønskede opplysninger fra det
> brutale dokumentet med bare negativ informasjon og utstrakt bruk av løgner.
> Her må man innse de brutale realiteter allerede fra starten, og forberede
> motargumentene meget grundig. Jeg vedlegger div. aktuelle saker.

>
> Ha en best mulig dag!

>
> Med hilsen
>
> Noralf Aunan
>
> leder av Forening for Bedring av Rettssikkerheten
>
---
   Og jeg skrev efterpå følgende svar pr. e-post:

Hei, hei!
Det er i særdeles vide omkretser hun har løyet om oss og svertet oss,
og da særlig meg.
Hvilket vi nu også på annet vis har fått bekreftet.
Hun har vel antagligvis gjort det overfor deg også, antar vi.
Det er særlig meg hun overfor bvt og andre har løyet grovt og viltert om, -
kanskje i begynnelsen for at hun trodde at hun slik hjalp Trude,
hvilket slikt noe jo selvfølgelig absolutt ikke har gjort.
Men det er også verre enn som så.
Vi offentliggjør hele det 260 sider store A4-dokumentet,
og har såvidt påbegynt arbeidet.
Men det kommer!
Og ved hjelp av også dette fremtrer Norges sanne ansikt ganske så
meget tydelig og entydig, - hvilket iallfall
også vil kunne være godt for meget! '
Trude har særlig i det siste års tid ved flere anledninger sagt til meg
at Unn er falsk og løgnaktig tvers gjennom, og at hun selv har
vokst opp med det.
Jeg har trodd jeg har sett modning og forbedring hos Unn i mange år,
og har egentlig bare blitt mere og mere glad i henne,
- men har faktisk sånn sett latt meg grundig lure.
Det er forferdelig trist alt dette,
men slik er det dog.

Hjertelig takk for dine gode råd,
som jeg nok tror kommer godt med
og som er på sin plass!

Beste hilsner og ønsker ifra
Rune L. Hansen!

---
   Trude leste også disse, og skrev også et brev til Noralf Aunan, som hun sender med vanlig post. Hun leste noe - muligvis det meste - av sitt brev til ham for meg. Trude har fått avtalt møte med en annen advokat i morgen, i Haugesund. Den hun var til før helgen kunne likevel ikke påta seg saken. Fordi Gudmund sin advokat også hadde tilhold samme sted.
---
   Jeg sa før helgen til Trude at kanskje er det ikke slik at vi i denne saken trenger eller bør ha hver vår advokat? At det i så måte kanskje er flere hensyn og forhold som gjør seg gjeldende. For eksempel disse:
   At all den terror og trakassering som de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune holder på med overfor oss, og har holdt på med i to års tid nu, - ikke er noen som helst "barnevern-sak", men jo rett og slett er et uhyre grovt justis-mord - og nettopp terror og trakassering.
   Og at vår seperasjon og skilsmisse er det lov og rett og helt andre enn damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune som skal og må ta seg av. 
   Og at vi jo står og bør stå sammen imot damene ifra Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune, hvilket vi jo også egentlig gjør.
   Og at det jo hverken er eller skal være Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune, og heller ikke Fylkesnemnda, som i denne saken skal avgjøre hvorhen våre barn skal bo. Det er rett og slett heller ikke deres oppgave i denne saken. Og heller ikke engang det hva Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune har bedt de om eller ønsker at Fylkesnemnda skal avgjøre!
   Trude skjønte ikke dette, og sa noe sånt som at: - Jeg kan å tenke selv. Du prøver bare å lure meg med alt hva du sier. Selvfølgelig trenger vi to advokater. Og jeg skal til advokaten min på tirsdagen.
   Hun ville ikke engang høre på meg - og forstod rett og slett ikke hva jeg sa.
---
   Hos Riksavisen.no på Internettet fant jeg følgende: ( hunwww.net - intern - ekstern ):

Arkiv for kategorien 'Barnevern'

Husinkvisjoner i Barnevernsaker

tirsdag 1. januar 2008 

Jeg vil tro at Barnevernets opptreden i mange saker, hvor sakene er ubegrunnet, kan måtte stå til ansvar ved lov “om retten til familieliv”. 

EMS artikkel 6 & 8. 

Det kan denne dom fra Strasbourg, hvor Norge ble dømt, dokumentere:
http://www.lovdata.no/avg/emdn/emdn-2003-012148-2-norge.html

Nurnberg dommen sier også at ingen personer kan bli ansvarsfri ved å kun lyde ordre, - følge ukritisk systemet. De er personlig ansvarlig for sin virksomhet. 

Husinkvisjoner er også forbudt i Norge, jfr. Grunnloven § 102:
Hus-Inkvisitioner maa ikke finde Sted, uden i kriminelle Tilfælde.
http://www.lovdata.no/all/tl-18140517-000-006.html#102

Hvor noen lov / forskrift er i strid med Norges Grunnlov , da er loven eller forskriften ikke gyldig. For å gjøre den gyldig måtte Stortinget først gjort om Grunnloven. 

Kun i forhold hvor det er mistanke om straffbare handlinger, “kriminelle Tilfælde”, og er pådømt, kan husinkvisjoner foretas. 

De straffbare handlinger må først bevises, og pådømmes etter lov, før de kan gjøres til gjenstand for anvendelse for barnerov. 

Jfr. samme dom fra Strasbourg, som over, som sier det:
http://www.lovdata.no/avg/emdn/emdn-2003-012148-2-norge.html

Så uansett må myndighetene om de tar barn fra foreldrene, straffeforfølge foreldre, en rettslig prosess hvor foreldre får en mulighet til å forsvare seg, foruten slik straffeforfølging for “kriminelle Tilfælde”, har myndighetene heller ikke rett til å gjøre husinkvisjoner. 

---
*****
--29--
-- Tirsdag 29.01. 2008, Vinberget:

   Temperaturen her ute omkring 8 pluss-grader Celsius. Noe fukt i luften.
---

   I de snart to årene de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune har hærjet med oss ( ekstern ) har vi hverken hørt noe som helst om hva de mistenker oss for eller noe som helst om at de mistenker oss for noe som helst, eller om at vi har gjort eller gjør noe som helst galt.
   Bortsett fra innledningsvis - i det møtet vi hadde med de i Vikedal 13.03. 2006 - da vi først traff de, - da de straks tok til med å trakassere min kone for å være hjemmeværende og likså skamløst og grundig vår eldste sønn samt vår hjemmeundervisning - og iøvrig skamløst og grundig hele vår familie. Hvorfor og med hvilken rett? Med absolutt ingen som helst rett eller berettigelse! Jeg henviser til den komplette utskrift ( ekstern ) av dialogen som fant sted i dette møtet - og til lyd-opptaket av det samme møtet!  ( ekstern )!
   Ikke lenge efterpå, omkring påsketider 2006, (henviser til mine Dagboks-notater for dette tidsrommet, ( ekstern ), som omhandler dette), gav de oss via Jens Tveit klar og tydelig beskjed om at hvis jeg offentliggjorde utskriften eller lyd-opptaket av dette møtet samt derefter hva som ifra deres og vår side ble skrevet, da ville de komme og ta barna ifra oss! Og at hvis jeg ikke gjorde det og glemte hele saken så skulle de avslutte saken og la oss få være i fred. Hvilket Jens Tveit løgnaktig litt senere benektet overfor oss at var blitt sagt.
   Nu har han vel litt av hvert annet løgnaktig han også vil benekte! Jeg henviser nu i første omgang til mine Dagboks-notater, ( ekstern ), samt til Hekseboken 2008 ifra Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune!
--- 

   Våre barn har aldri noensinne hatt en særlig trist eller traumatisk dag i sitt liv, - bortsett fra de tre eldste efter at damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune kom i kontakt med de og lurte og forledet de!
   Og bortsett fra ved to anledninger, den første for 15 års tid siden og den andre i desember 2006, da min kone lot seg skremme og forlede av Barnevern-tjenesten sin ideologiske strategi og gjorde noe dumt.
   Det nærmeste våre barn kommer noe som helst slikt, er hva Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune har utsatt de for. Da de i stor stil og med mange biler og hunder og politi etc. beleiret vårt hjemsted mandag 08.01. 2007! Så naboer og omgivelser - og oss selv også - undret på om det var skjedd et mord eller annen kriminell galskap! Og hva var det så som egentlig hadde skjedd? Absolutt ingenting som helst, - bortsett fra hva de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune ville det skulle se ut som var skjedd! Og nøye hadde planlagt og iscenesatte. Samtidig som de kidnappet og bortførte meg, så å si i tøfler og pyjamas, og nesten også min kone og våre barn! Og jeg klarte først efter 5 døgn takket være andre å komme meg løs!
   I et stort hysterisk opplegg for at våre naboer og omgivelser, samt enhver de kunne fortelle det til, skulle få avsky for oss!
   Men: I de to siste års tid har det fullstendig groteske og umenneskelige av terror og trakassering pågått i ett sett ifra Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune sin side overfor meg og min familie, - uten at politi eller myndigheter har maktet å gripe inn!
   Men, med hensyn til hva jeg sa om barna:
   Hvor mange her til lands kan vel si noe tilsvarende om sine barn og sin familie?
   Og hva er det vel vi har gjort galt? Absolutt ingenting som helst!
   Det er ikke å betegne som galt at jeg og min kone skriftlig, saklig og ryddig i brevs form har hevdet oss trakassert av Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune! Hvilket iøvrig deres oppførsel og alt stadig mere og mere selv-avslørende også så tydelig og solid har vist og bevist riktigheten av!
---
   Jeg kjørte som vanlig Frøydis til kommunal musikk-skole i dag, i lag med Mariel og Urda. Stauda, Alfredo og Solborg hjemme alene imens.
   Vi kom i snakk med en gammel dame i butikken i Ølen. Hun ville så gjerne snakke med både meg og ungene. Hun trodde først at jeg kanskje var bestefar til Mariel og Urda. Jeg sa at jeg ser vel også eldre ut med det noe lange håret og skjegget. - Ja, du må stelle deg, sa hun. - Du har jo så fin en jakke. - Jeg vil ha litt langt hår og skjegg nu, sa jeg. Hun spurte om jeg har flere barn, og jeg fortalte henne hvor mange. Hun ble overrasket da, og spurte om jeg har kone hjemme og om det er hun som tar seg av barna. Jeg sa at jeg har kone hjemme og at vi har barna sammen og at det er vi begge som tar oss av barna. Hun sa: - Hvordan får du det til? Jeg sa: - Det har bare vært en glede. Hun tenkte høyt, og sa: - Dere lever av barnetrygden da ... Jeg sa: - En kan ikke leve av barnetrygden. Hun sa: - Du er gammeldags du. Ja, du er gammeldags du. Jeg sa: - På mange måter det ja. Men det er både og. Hun sa: - Vi var 14 søsken hjemme vi. Men det er ikke sånn det er nu. Vi måtte jobbe mye.
   Stort annet eller mere ble ikke sagt, men vi sa farvel til hverandre.
---
   I posten i dag ankom et brev ifra Arne J. Borgemyr, stabs-rådgiver i Vindafjord kommune-administrasjon. Angående tilsynet for vår hjemme-undervisning. Jeg ble både sint, skuffet og glad da jeg leste brevet, datert 25.01. 2008! Jeg blir egentlig nokså aldri sint, ikke i ubesindig forstand, men dette hans brev var iallfall grovt!
---
   Da vi kom hjem fortalte Stauda at en advokat hadde telefonert og spurt efter meg.
   Stauda noterte beskjed fra ham til meg.
   Trude enda ikke hjemkommet ifra den advokaten hun skulle til i Haugesund. Jeg tror han het Trond Gjelde.
   Jeg skal telefonere henne og høre om det gikk bra for henne der.
---
   Jeg telefonerte henne nu klokken 17, og hun satt på bussen og er ganske snart hjemme.
   Gudmund må hentes i Skjold i kveld, sa hun, - for han rakk ikke å bli ferdig hos advokaten sin før den rette bussen gikk.
   Jeg spurte om det gikk bra for henne hos advokaten, - og hun sa at vi snakkes om det når hun kommer hjem, og: - Jeg må vel si ja da, - hvis du bare vil ha et ja eller nei. Men fikk ikke snakket så mye med ham. Men nu kommer jeg hjem snart.
   Jeg sa at vi også nettopp var kommet hjem. Og da husket hun at det også var kommunal musikk-skole i dag.
   Trude tok bussen til Haugesund grytidlig også i dag, sammen med Gudmund.
---
   De som er sleipest og dummest er de som tror de er lurest!
---
   Var det noen som sa: Uskyldig inntil det motsatte er bevist?!
   Det er enormt forskrekkelig at for den offentlige norske Barnevern-tjenesten synes bortimot absolutt ingenting av lov og rett å gjelde eller å ha betydning! Bare det motsatte!
---
   Trude forteller at hennes advokat er en eldre mann, som virket tenksom og sindig av seg.
   Godt! Så vil han heller ikke være så lettlurt, forhåpentligvis og antagligvis.
---
   Jeg kjørte og hentet Gudmund i Skjold. Trude satt da og snakket med Åse som telefonerte.

   Jeg vet ikke om Gudmunds advokat står på og er aktiv for ham!? Eller om han bare venter og av-venter?
--- 

--30--

-- Onsdag 30.01. 2008, Vinberget:

   Jeg sovnet av helt fullstendig i dag, våknet ved 12-tiden, og det er sne her ute. Ungene ivrige ute. Det ble travelt for meg i går og i natt, og jeg er støl i ryggen og sliten. Sneen er våt også, og solen stråler og sneen er fort bort igjen ...
   Jeg telefonerer advokat Roe Løvås i Haugesund, som gjorde en god jobb overfor Kontroll-komiteen i januar 2007 for å få meg løslatt, for å undersøke om han dengang fikk noe som helst skriftlig ifra Kontroll-komiteen - som også jeg og Trude bør ha innsyn i.
   Fikk beskjed om å ringe tilbake igjen i morgen tidlig.
   Han kan iøvrig ikke påta seg jobben å være advokat for meg nu, sa han. Av yrkes-etiske grunner, fordi han har representert meg og Trude tidligere, i januar 2007, og jeg og Trude nu ikke er enige. (Det var vi iøvrig ikke da heller.)
   Jeg forsøker å få kontakt med en annen advokat.
---
   Jarle J. i Riksavisen.no skriver i en e-post til meg, blandt annet følgende:
   "Jeg vil tro at det du opplever nå, kommer inn under lignende en Strasbourg dom nylig, som går på din rett til familieliv, samt at alle deres påstander må behandles og bevises i retten."
---
   Privatlivets fred og ro, og lov og rett og redelighet, anstendighet og menneskelighet. Barnevern-tjenesten sine monstre, og slike vet vi det er mange av, bryr seg vel ingenting som helst om slikt noe?
   Er det kanskje også for at de regner med at eventuell dom i Strasbourg og bortimot hva som helst annet vil ha liten eller ingen som helst betydning fra eller til?
   Jeg tror at både de og deres medløpere tar det for gitt og regner med og har erfart at slikt noe betyr nærmest ingenting som helst.
   At de uansett både nu og i mellomtiden og efterpå regner med å bortimot fullstendig slippe å stå til ansvar for sine ugjerninger.
   De er skamløst frekke og løgnaktige, - og i Norge er mange instanser og mennesker involvert i deres grovt kriminelle ugjerninger. Som automatisk og uansett hva som skjer vil støtte og hjelpe Barnevern-tjenesten til og med videre uhyre grove ugjerninger.
   Hva skal de vel være redd for? Noen som helst i den offentlige Barnevern-tjenesten?
   De er på det nærmeste ikke redd for noenting som helst!
   Først og fremst for at de har mange med seg i sine ugjerninger.
   Og de har suveren makt (utenfor lov og rett) til å skremme hvem og hva som helst!
   Det er vel den makten, og den selvbevisste vissheten om at de i nevneverdig grad slipper å stå til ansvar for hva de uansett gjør, som gjør de så farlige og til den onde sirkel som stadig mere og mere ødelegger vårt samfunn?
--- 

   Under overskriften "Pågående uhyre grovt justismord, - henv. ifra Rune L. Hansen", sendte jeg i dag følgende e-post til den advokaten jeg nu forsøker å få kontakt med:
 
Hjelp!
Kan det være at vår familie sin sak kan være av interesse for deg?
Se følgende link:
http://hunwww.net/ekte-kristendom/SAKER/saker-index.html Også Riksavisen.no omhandler vår sak,
på følgende adresse:
http://www.riksavisen.no/?p=473
Det haster!
Motparten har tenkt å sønderknuse vår familie fullstendig,
med alle groteske midler!
Falske vitnesbyrd, løgner, påstander, etc.
med opphav i frykt for lov og rett,
og i misunnelse, uenighet, rykter, etc.
Saken strekker seg 15 års tid tilbake,
og ble på nytt intens igjen for 2 års tid siden,
efter den gamle malen,
og er nu forskrekkelig så het!
Mildt sagt!

Beste håpefull hilsen ifra
Rune L. Hansen!

--- 

   Mormor telefonerte ved 22-tiden, og jeg snakket litt med henne.
   Hun hverken skjønner eller forstår at hun er avslørt.
   Liksom ikke.
   Noralf Aunan hadde gitt henne en kopi av mitt brev til ham, sa hun.
   Dermed skulle hun vel også være godt nok orientert.
---
   Hun tror barna er en slags pynte-gjenstander, som bare har verdi om de kan smykke og pynte henne. Seg selv og seg selv.
   Det er ikke stort annet som har betydning for henne!
---
   Komplette lyd-opptak, saks-dokumenter, dagboks-notater, etc., ryddig arkivert og ordnet i digitalt optimalt format, etc.!
   Mange har vanskelig for å forstå at det kan være sant at jeg i så måte har vært så forutseende og vel grundig forberedt!
   Men det skjønte jeg for 15 års tid siden at jeg for fremtiden måtte være. Og allerede dengang var jeg dog nokså godt forberedt!
   Hva som har skjedd her nu i vår sak de siste to års tid har veldig mange likhetstrekk med hva som skjedde den gangen!
   Jeg henviser i så måte til mine Dagboks-notater, og til den øvrige Saks-dokumentasjonen.
   Den som setter seg inn i dette vil nok mildt sagt komme til å få seg mang en støkk og overraskelse i så måte!
   I så henseende har jeg gjort en stor bragd, - som viser kronologien og metodene, psykologien, midlene og mekanismene i alt dette!
   Efter min død vil jeg i stort omfang komme til å nyte stor respekt og takk for dette mitt arbeide!
---
   De to viktigste store likhetene, er for snart 15 års tid siden det forskrekkelige og 100 % løgnaktige og falske meget så store hoved-oppslaget om oss i Adresseavisen!
   Med hva som nu i januar 2007 skjedde her hjemme da damene i Barnevern-tjenesten stormet vårt fredelige hjemsted og kidnappet meg, og min kone og våre barn med nød og neppe - antagligvis bare takket være politiet - slapp unna!
   Begge disse to begivenhetene planlagt og iscenesatt av de tre damene i Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune, for over natten å vekke avsky imot oss ifra omgivelsene og befolkningen! Og for over natten å kunne fremstille oss som fattige og (selvforskyldt) ressurs-svake! Og for over natten å kunne fremstille meg og min kone som gale og forferdelige!
   Metodene og det hele alt, både dengang og nu, har jeg beskrevet i mine Dagboks-notater, både dengang og nu. Kronologisk og detaljert. Og det hele fremgår iøvrig også av den øvrige Saks-dokumentasjonen.
   Det dreier seg om dumme mennesker som gjør dumme ting, og som derefter forsøker å dekke over allerede begåtte dumheter med nye dumheter. Av frykt for å bli avslørt. Derefter kommer det hele, ved hjelp av løgner og falske vitnesbyrd og mere og mere forbigåelse av lov og rett, nærmere og nærmere forskjellig slags desperasjon og forskjellige slags klimaks!
   Og får de inn en skikkelig fulltreffer, så jubler de!
   Fanden selv, som dreper, - og jubler!
---
   Aud Signy telefonerte sent på kvelden og snakket med både meg og Trude.
   Vi har kjent henne siden for 15 års tid siden. 
---

   OPPKLARING OG ORIENTERING, ifra Rune L. Hansen, 30.01. 2008:

   Jeg og min familie er hverken fattige eller ressurs-svake! Tvert imot! Men Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune forsøker løgnaktig å fremstille oss som fattige og (selvforskyldt) ressurs-svake. Hvilken interesse de har av det kan enhver selv forsøke å tenke seg til. Men det er på ingen som helst måte sant!
   Vi har tvert om på de fleste områder vært, og er, både sterkere og rikere enn de fleste!
   I kraft av vår orientering efter kvaliteter, og i kraft av bevisst opparbeidelse av stadig mere rikdom og trivsel, gjennom tålmodig og målbevisst arbeide.
   Både når det gjelder mat, klær, kultur og det meste annet.
   Til stadighet har vi sett og opplevd hvordan dette har vekket glede og respekt, men dessverre også misunnelse og spekulativ undring.
   De mislykkede, til tross for penger, moderne hus-fasader, trendy syntetisk bekledning og ungene i barnehager og i de samme skolene som "alle andre", etc., har ofte selv hverken mot, forstand, tid eller tålmodighet til å frigjøre seg ifra frykt, umoral, løgn, uanstendighet, moter, floskler, underholdning, etc.
   De trenger vel ofte hjelp ifra både Sosialkontor, Barnevern-tjeneste, psykiatri, ublu kreditt-lån, fagkyndige, eksperter og lettvinte løsninger, - mere enn meg og min familie!
   For vår del har vi hatt ingen eller liten bruk for slik "hjelp".
   Også i økonomisk forstand har vi vært og er vi rikere enn de fleste. Fordi vi prioriterer kvalitativt og mye bedre enn folk flest.
   Ikke har vi hjemsted eller tilhold i grøftekanten eller rennesteinen heller, som folk flest.
   Her er av vesentlig betydning å heller ikke glemme eller forbise når det er snakk om våre barn: Ingen av våre barn har ganske så omtrentlig noensinne vært syke en eneste dag i sitt liv! Og de er dessuten særdeles friske, sunne, sterke, glade, robuste og harmoniske barn! Og jeg og min kone har mange barn sammen. Kan noen endog med få barn i familien si noe tilsvarende med hensyn til sine barn?
   Men jeg og min kone blir fattige - og ødelagte - også fysisk, av Barnevern-tjenesten sin terror og trakassering!
   Og det er noe helt annet! Og også tilsiktet av Barnevern-tjenesten! Og at de er i ferd med fullstendig å sønderknuse hele vår familie, det er et faktum. Men vi hverken er eller var slik som de sier og har sagt!
   Men de har sine makabre grunner til å fremstille oss slik som de gjør!
   Til over natten å fremstille oss som fattige og ressurs-svake!
   Og til over natten å fremstille meg og min kone som gale, osv.!
   Hvis dere andre dere ute omkring oss i samfunnet lar dere lure av slikt noe, - da lurte Barnevern-tjenesten og dens medløpere i umenneskelighet og terror seg unna også denne gangen!!! 
---
   De fleste som blir utsatt for disse tingene resignerer fullstendig forskrekket, måpende og lamslått!
   Og resignerer på det slags vis! Skjønner at de er fullstendig maktesløse, - og har ingenting som helst som nytter å stille opp med!
   De er blitt omdefinert. De er blitt knust. De er blitt maltraktert.
   Og så fort, frekt og løgnaktig det skjedde!
   Over natten!
   Av den offentlige norske Barnekverna!
   Av Arbeiderparti-ideologien, - som det tilsynelatende er fullstendig bred politisk enighet om!
   Også den skolert i Arbeiderparti-ideologiens barnehager og skoler!
   Med tvang og frykt og løgn som våpen, under egoismens og grådighetens flagg, vinner den stadig lenger og lenger frem, ødelegger vårt kjære hjemland mere og mere!
   Mens en stor andel av befolkningen tror at det må være slik!
   Slik er det bare!
   Nix. Slik er det bare ikke.
   Og slik skal det bare ikke være!
---
***** 

--31--

-- Torsdag 31.01. 2008, Vinberget, Vikebygd, Vindafjord:

   Kraftig vind i natt, med sterke vindkast, og omtrent 7 pluss-grader Celsius. Den kraftige vinden vedvarer utover dagen. Tildels sne, regn, hagl og slafs også. Noe roligere utover kvelden.
---
   Den nyeste boken til norske Nina Karin Monsen heter "Det innerste valget", 2007, og jeg har den liggende på bordet her. Den ser spennende ut, men jeg kan nok ikke ta meg tid til å lese slikt nu. På baksiden av boken står det blandt annet følgende, ifra boken:
   "Når vi tenker og kommuniserer, foretar vi en serie med valg. Vi velger ord, tanker og tankemønstre. Noen av disse mønstrene er irrasjonelle, spesielt de som kommer fra vår kroppsforståelse eller fra en av våre masseidentiteter. Magefølelsen er ingen klok person. Massens enighet er ingen garanti for sannhet. / Vi blir ikke født kloke. Vi lærer underveis - men bare hvis vi aktivt søker sannhet."
--- 

   Gudmund da han kom hjem ifra Haugesund i dag satte seg i stuen og sa han skulle gjøre noe lekser. Og sa at han hadde fått i oppgave å skrive om likestilling. Jeg gjorde ham da oppmerksom på at Nina Karin Monsen skriver interessant og forstandig om blandt annet likestilling og likeverd i sin nyeste bok. Og fant frem til side 262 i hennes bok for ham, hvilket Gudmund fant av interesse og sa han lærte av. På side 262 i boken står blandt annet følgende:
   "Norge har som nevnt noen ganger likestilling og likeverd som ideal. Jeg har aldri hørt noen si noe annet. De fleste vil bli veldig opprørt om de hørte noen anse det som galt. De ville bli beskyldt for å være nazister og fascister. Men denne troen er den snille massens forsøk på å få makt. De fleste mener det ikke - og hadde de gjort det, ville ingen ha likt dem. At alle er likeverdige og likestilte, er massens symbolord. / Alle later som om de tror at likhet og likeverd er gjennomførbare realiteter. Vi kan få likestilling og likeverd på papiret, i alle lover og regler. Vi har gode saker om vi kan dokumentere godt noe annet. Rettferdighet oppfattes som noe som innebærer likestilling og likeverd, men virkeligheten krever at personers forskjellighet blir respektert. Det er gjennom denne respekten at likeverd oppstår. Likhet gir ikke likeverd. Tvert imot kan likhet være den største trusselen mot personers likeverd. (...) At likhetsbegrepet er så populært kan bare skyldes at de fleste har problemer med å få anerkjennelse for sin ulikhet. Likhet og enhet er mentale fengsler og tyrannier. Vi trenger respekt for retten til å overskride likheten for de ulike, for å skape gode relasjoner. Forskjellen i likheten og respekt for denne er det som skal fremheves."
   Jeg sa til Gudmund at det i meget stort monn er det motsatte en tutes ørene fulle av ifra de offentlige skoler og fora, men at slike overfladiskheter og løgner må gjennomskues og avsløres. Og at likhet for loven er noe annet og selvfølgelig, - som skal respekteres og æres. Hvilket jo også Nina Karin Monsen skriver om.
---
   Jeg sier også til Gudmund at ingen må få lurt ham til å tro at vi er fattige eller ressurs-svake! At han og de som kjenner oss vet egentlig at det absolutt ikke er slik! Og at de færreste har hatt det og har det så godt og vel som oss, - på alle områder!
   Og jeg forteller Gudmund at det var det, at vi er fattige og ressurs-svake og elendige og tullinger, damene i Barnevern-tjenesten i vårt møte med de i Vikedal mandag 13. mars 2006 ( ekstern ) med sin uhyre frekke trakassering lurte Balder til å tro!
   Balder - som jo de fleste - var på ingen som helst måte vant med eller forberedt på en slik uhyre enorm frekk og grov løgnaktighet og trakassering! Og det kom endatil ifra noe kommunalt og offentlig som kaller seg noe så fint og edelt som "barnevernet"!
   Balder ble i det møtet trakassert uhyre grovt - og lurt trill rundt! Han var ikke mere den samme igjen da vi gikk ut derifra!
   Han trodde de. Han trodde at det iallfall måtte være eller kanskje kunne være noe eller litt sant i hva de sa!
   Og det hjalp ingenting som helst hva jeg sa til ham da vi satte oss i bilen efterpå og på hjemveien!
   Han mistet - ble brått og plutselig frarøvet - sin selvfølgelige tillit til sine foreldre og sin familie og sitt hjemsted og alt og ethvert vi står for - og er!
   Han ble - uten hverken å vite det eller å ville det eller å forstå det - som rotten som i full fart forlater det synkende skip!
   Og hva gjorde han efterpå? Han gikk rett til de samme damene som hadde trakassert ham og hans familie, og spurte om de visste hvor Arbeids-kontoret er. Og sa han nettopp hadde flyttet hjemmenfra. Og hva sa de til ham?
   De smilte glade og sa at nu hadde han gjort det rette valget, og at nu skal de hjelpe ham, og at nu er han som født på ny igjen!
   Og de gav ham penger og mobil-telefon og leilighet og løfter om gull og grønne skoger! Og smilte og var så glade for at han nu var som født på ny og hadde gjort akkurat det rette valget, slik som de ønsket seg det!
   - Gudmund, du må for all del ikke la deg lure videre av slikt noe! sier jeg til Gudmund. - De er farlige og falske, og utrolig dumme, og har absolutt ingenting som helst med ditt eller vårt privatliv å gjøre! 

   Det er desperat viktig for Barnevern-tjenesten i Vindafjord kommune å fremstille vår familie som fattig og ressurs-svak, - for på den måten å kunne si at de bare "hjelper" oss, og at vi selv ikke er i stand til å skjønne hva som er til til vårt eget beste!  

   Det er deres metode, - sammen med produksjon og innsamling av løgner, forvridninger og falske vitnemål.
--- 

   Den dumme som tror seg klok er farlig. Hovmod er farlig.
---
   Frihet er å vite hvilkne rammer en har det trygt og godt i.
   Frihet er å vite hvor en hører hjemme.
--- 

***** 

*** 

<---- forrige måned ( internteksternt ) ----> neste måned ( internteksternt ) ---- 

<---- saker–index.html  ( intern )   <---- Oversikt dbn   ( eksternt  <---- brevene-index.html.  ( ekstern )

---- dato denne side / måned:  

---- 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15. - 16.

17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24. - 25. - 26. - 27. - 28. - 29. - 30. - 31. ---- 

----- Øverst denne side

---
--- qqq